• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:20:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:20:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 119
Total: 196
balligeorgia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
pxanthob
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
vpoug
valco08
LelisNiko
cealexop
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
dimitrisblioumis
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
alexter
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Συγγράμματα - Σημειώσεις (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέος Μηχανισμός Διανομής Συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 Go Down Print
Author Topic: Νέος Μηχανισμός Διανομής Συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ  (Read 87614 times)
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Νέος Μηχανισμός Διανομής Συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ
« Reply #480 on: March 17, 2013, 21:21:30 pm »

επειδή το πήρες δωρεάν δεν σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη ο εκδοτικός οίκος ούτε ότι δεν πληρώθηκε για να στο παραδώσει  Tongue .
το πας πίσω κ στο αλλάζουν, έτσι είχα κάνει εγώ και άλλοι συνάδελφοι. συμβαίνει κάποιες φορές να υπάρχουν λευκές σελίδες από παπασωτηρίου κ από ερνέστου εμπράρ μ είχε τύχει.
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #481 on: March 17, 2013, 21:30:03 pm »

Eχω δηλωσει μεταξυ αλλων οπτικη 1 και ακουστικη 1(μαθηματα που θα δωσω σιγουρα) αλλα δεν εχουν διαθεσιμα συγγραμματα.
Τι γινεται, ωστε να παρω συγγραμματα που δικαιουμαι(να φτασω τα 61)? Να δηλωσω αλλα 2 μαθηματα για να παρω συγγραμματα?(τα οποια μαθηματα δε θα δωσω)
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #482 on: March 19, 2013, 11:54:22 am »

Quote from: manos3 on March 17, 2013, 21:30:03 pm
Eχω δηλωσει μεταξυ αλλων οπτικη 1 και ακουστικη 1(μαθηματα που θα δωσω σιγουρα) αλλα δεν εχουν διαθεσιμα συγγραμματα.
Τι γινεται, ωστε να παρω συγγραμματα που δικαιουμαι(να φτασω τα 61)? Να δηλωσω αλλα 2 μαθηματα για να παρω συγγραμματα?(τα οποια μαθηματα δε θα δωσω)

Για ποιο λογο να παρεις βιβλια για μαθηματα που δε θα παρακολουθησεις και δε θα δωσεις?Απλα και μονο για να κοσμουν τη βιβλιοθηκη σου?Δεν ειναι "λιγο" εγωιστικο αφου οι επομενοι μπορει να μην παρουν καν βιβλια?

A pirate i was meant to be.
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

keep calm and call batman!

View Profile
« Reply #483 on: March 19, 2013, 12:36:35 pm »

Μπορείς να δηλώσεις παραπάνω επιλογής εφόσον έχεις χώρο στη δήλωσή σου και να πάρεις τα αντίστοιχα συγγράμματα.

Quote from: Ροκάς on March 19, 2013, 11:54:22 am

Για ποιο λογο να παρεις βιβλια για μαθηματα που δε θα παρακολουθησεις και δε θα δωσεις?Απλα και μονο για να κοσμουν τη βιβλιοθηκη σου?Δεν ειναι "λιγο" εγωιστικο αφου οι επομενοι μπορει να μην παρουν καν βιβλια?

Οι επόμενοι αν δεν πάρουν βιβλία δε θα φταίει που ο manos3 δήλωσε παραπάνω μαθήματα στη δήλωσή του (και δεν είναι ο μόνος που το κάνει). Όταν σου δίνουν "τζάμπα" βιβλία, δεν είναι καθόλου εγωιστικό να τα πάρεις. Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα βιβλία των τηλεπ και ενεργειακών σε αντικείμενα που μου φαίνονται ενδιαφέροντα. Όχι μόνο για να κοσμούν τη βιβλιοθήκη αλλά και για την προσωπική μου διεύρυνση επιστημονικών γνώσεων.

May the Force be with me!
ForestBlack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #484 on: March 19, 2013, 12:41:30 pm »

Γιατί μπορεί να θέλει να τα δωρίσει στους επόμενους που δεν θα πάρουν.
Γιατί μπορεί να θελήσει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά το πρόγραμμα σπουδών δεν τον αφήνει το δηλώσει.
Γιατί αφού είμαστε στην ανούσια φιλοσοφία 1 μάθημα  1 βιβλίο (ζήτω τα 1000 σέλιδα δίτομα βιβλία σαλονού) μπορεί να θέλει να πάρει κάποιο βιβλίο που δεν μπόρεσε να πάρει.
Γιατί είτε το πάρει είτε δεν το πάρει δεν θα συγκινηθεί κανένας στον Εύδοξο και το πιο πιθανό είναι να μην έχουμε δωρεάν βιβλία του χρόνου ( για αυτό το 6μηνο το προγραμμάτιζαν αλλά μάλλον δεν τους βόλεψε οπότε Αύγουστο κλασικά? )
Ναταλία
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #485 on: March 19, 2013, 12:55:21 pm »

Quote from: christinette on March 19, 2013, 12:36:35 pm

Μπορείς να δηλώσεις παραπάνω επιλογής εφόσον έχεις χώρο στη δήλωσή σου και να πάρεις τα αντίστοιχα συγγράμματα.

Οι επόμενοι αν δεν πάρουν βιβλία δε θα φταίει που ο manos3 δήλωσε παραπάνω μαθήματα στη δήλωσή του (και δεν είναι ο μόνος που το κάνει). Όταν σου δίνουν "τζάμπα" βιβλία, δεν είναι καθόλου εγωιστικό να τα πάρεις. Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα βιβλία των τηλεπ και ενεργειακών σε αντικείμενα που μου φαίνονται ενδιαφέροντα. Όχι μόνο για να κοσμούν τη βιβλιοθήκη αλλά και για την προσωπική μου διεύρυνση επιστημονικών γνώσεων.

μετα σου τα ζητανε πισω?
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #486 on: March 19, 2013, 13:01:23 pm »

Εχω δηλωσει ηδη 3 επιλογης(συνολο 7 με τα υποχρεωτικα). Αρα μπορω να δηλωσω αλλα 3 για να συμπληρωσω τη δηλωση μου(μαξιμουμ 10?)αρκει αυτα να ειναι επιλογης κι οχι ελευθερης επιλογης, αλλα τα επιπλεον 3 να μη τα δωσω? (καθως εχω αποφασισει και δηλωσει οπτικη 1,ακουστικη 1 και αναλυση-σχεδιασμο αλγοριθμων)
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #487 on: March 19, 2013, 13:07:53 pm »

Θα θέσω ένα απλό παράδειγμα. Στο 7ο εξάμηνο είχα δηλώσει ΣΑΕ 3, Βιοιατρική, ΘΥΑ, Μηχανές Α.

Επειδή στα ΣΑΕ 3 δεν παίρνουμε σύγγραμμα δήλωσα και μηχανές (που δεν ήμουν σίγουρη αν θα τις έδινα) και πήρα το αντίστοιχο βιβλίο. Τελικά πέρασα τα άλλα τρία και δεν έδωσα μηχανές. Το βιβλίο όμως το έχω γιατί για στο συγκεκριμένο εξάμηνο ήθελα να συμπληρώσω 7 βιβλία.

Έχω ακούσει (ίσως να είναι ράδιο αρβύλα) ότι κάνουν ελέγχους τυχαίους και αν δουν ότι έχεις συνολικά παραπάνω από 61 ίσως σου ζητηθεί να γυρίσεις κάποιο (όποιο θες εσύ υποθέτω)...

jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #488 on: March 19, 2013, 13:15:01 pm »

Quote from: christinette on March 19, 2013, 13:07:53 pm
Θα θέσω ένα απλό παράδειγμα. Στο 7ο εξάμηνο είχα δηλώσει ΣΑΕ 3, Βιοιατρική, ΘΥΑ, Μηχανές Α.

Επειδή στα ΣΑΕ 3 δεν παίρνουμε σύγγραμμα δήλωσα και μηχανές (που δεν ήμουν σίγουρη αν θα τις έδινα) και πήρα το αντίστοιχο βιβλίο. Τελικά πέρασα τα άλλα τρία και δεν έδωσα μηχανές. Το βιβλίο όμως το έχω γιατί για στο συγκεκριμένο εξάμηνο ήθελα να συμπληρώσω 7 βιβλία.

Έχω ακούσει (ίσως να είναι ράδιο αρβύλα) ότι κάνουν ελέγχους τυχαίους και αν δουν ότι έχεις συνολικά παραπάνω από 61 ίσως σου ζητηθεί να γυρίσεις κάποιο (όποιο θες εσύ υποθέτω)...
Ωραια!! Βεβαια εγω στη διαδοση 2(υποχρεωτικη) δεν εχω διαθεσιμο βιβλιο και δεν ξερω αν μπορω να παρω και τριτο βιβλιο για να συμπληρωσω τα 7. Μπορω να δηλωσω κι ενα ΕΕ(δηλ. στα μαξιμουμ 10 μαθηματα της δηλωσης το ενα να ναι ΕΕ), ή υπαρχει περιπτωση να μου διορθωσει η γραμματεια τη δηλωση μου?
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #489 on: March 19, 2013, 13:16:13 pm »

άμα είναι 1 ΕΕ σ'ολόκληρη τη δήλωση,δεν υπάρχει θέμα

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #490 on: March 19, 2013, 14:18:44 pm »

Και προφανως δε σου πε τιποτα η γραμματεια για τα μαθηματα που δηλωσες αλλα δεν εδωσες, ή δε σου περασε καποιο βαθμο απ αυτα που δηλωσες, ετσι?Άρα δεν υπηρχε καποιο προβλημα δηλαδη γενικα, καποιο απροοπτο επειδη δηλωσες >7 μαθηματα?
christinette
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #491 on: March 19, 2013, 14:30:44 pm »

Όχι δεν έγινε κάτι απρόοπτο. Μου πέρασε κανονικά βαθμούς στα μαθήματα που πέρασα και τις μηχανες τις έβαλε μια παυλίτσα δίπλα.

Βασικά χαλάρωσε  Grin Δήλωση μαθημάτων κάνεις όχι απενεργοποίηση βόμβας  Cheesy

BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #492 on: March 19, 2013, 15:17:04 pm »

Δε θα μπορούσε να το θέσει πιο σωστά η Χριστίνα. Και γω σαν πιο παλιός σε διαβεβαιώνω ότι έχω και 10 (ίσως και 11, δε θυμάμαι ακριβώς) μαθήματα δηλωμένα σε κάποιο εξάμηνο. Πέρσι τέτοιο καιρό χρωστούσα λιγότερα από 12 εαρινά αλλά δήλωσα 12, δηλαδή έβαλα πολλά παραπάνω επιλογής από αυτά που χρειαζόμουν. Τελικά έχω απλά κάμποσες παύλες δίπλα στα υπόλοιπα μαθήματα που τελικά παράτησα στην πορεία του εξαμήνου.

Από την άλλη, εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η περίπτωση του να μελετήσεις και να περάσεις παραπάνω από αυτά που χρειάζεσαι. Πρέπει να ξέρεις ότι η γραμματεία θα εισάγει στο itc τα πρώτα αποτελέσματα που θα φτάσουν στα χέρια της και δε μπορείς να κρατήσεις εκ των υστέρων τα επιλογής με τους καλύτερους βαθμούς (κάτι που λανθασμένα υποθέτουν πολλοί). Έχω τύχει μπροστά σε μπινελίκι της Σούλας γιατί κάποιος της το ρώτησε αυτό ακριβώς, εάν μπορεί δηλαδή απλά να κρατήσει τα επιλογής με τους καλύτερους βαθμούς και η απάντηση ήταν όχι. Όπως κατάλαβα εγώ, έτσι και περαστεί ένας βαθμός στο itc δε μπορεί η γραμματεία να τον διαγράψει. Και με το που μετρήσουν 7 περασμένα το εξάμηνο εκείνο κλειδώνει. Δε μπορείς να διαγράψεις κανένα από αυτά που έχουν εισαχθεί και δε μπορείς να ξεπεράσεις τα 7 περασμένα. Τόσο απλό. Γι' αυτό αν περάσεις παραπάνω από αυτά που πρέπει θα πρέπει να το ρυθμίσεις off the record με τους καθηγητές πριν σταλούν τα αποτελέσματα στη γραμματεία και εισαχθούν στο itc.

Marmotakos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Μαρμότος..γλύκας!πολυ γλύκας!

View Profile
« Reply #493 on: March 19, 2013, 15:48:52 pm »

Quote from: manos3 on March 19, 2013, 13:15:01 pm

Ωραια!! Βεβαια εγω στη διαδοση 2(υποχρεωτικη) δεν εχω διαθεσιμο βιβλιο και δεν ξερω αν μπορω να παρω και τριτο βιβλιο για να συμπληρωσω τα 7. Μπορω να δηλωσω κι ενα ΕΕ(δηλ. στα μαξιμουμ 10 μαθηματα της δηλωσης το ενα να ναι ΕΕ), ή υπαρχει περιπτωση να μου διορθωσει η γραμματεια τη δηλωση μου?

Quote from: teslaaaa on March 19, 2013, 13:16:13 pm

ο περιορισμος αφορα 1 εε ανα εξαμηνο δεδομενου οτι δεν εχεις ηδη περασει ενα εε σε εκεινο το εξάμηνο
σε μια δηλωση μαθηματων απο πολλα εξαμηνα δικαιουσαι να δηλώσεις ανάλογο αριθμο εε.
εγω στην ιδια δήλωση δήλωσα 2 εε ,ενα απο 6ο ενα απο 8ο εξαμηνο
και η γραμματεια μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα

χαζούλης
jt26
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #494 on: March 19, 2013, 17:06:40 pm »

Quote from: Marmotakos on March 19, 2013, 15:48:52 pm
Quote from: manos3 on March 19, 2013, 13:15:01 pm

Quote from: teslaaaa on March 19, 2013, 13:16:13 pm

ο περιορισμος αφορα 1 εε ανα εξαμηνο δεδομενου οτι δεν εχεις ηδη περασει ενα εε σε εκεινο το εξάμηνο
σε μια δηλωση μαθηματων απο πολλα εξαμηνα δικαιουσαι να δηλώσεις ανάλογο αριθμο εε.
εγω στην ιδια δήλωση δήλωσα 2 εε ,ενα απο 6ο ενα απο 8ο εξαμηνο
και η γραμματεια μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα
ok, thank u all for your advice!
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 Go Up Print
Jump to: