• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:40:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:40:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 97
Total: 146
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
miltan8
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
evgns
vpoug
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Μέταλ και εκκλησία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Μέταλ και εκκλησία  (Read 18670 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Μέταλ και εκκλησία
« Reply #75 on: February 22, 2012, 14:35:30 pm »

Quote from: g on February 22, 2012, 14:11:25 pm
Quote from: bjork on February 22, 2012, 13:39:17 pm
Quote from: g on February 22, 2012, 13:00:15 pm
Quote from: bjork on February 21, 2012, 17:55:29 pm

g πόσων χρονών είσαι να σου πω αν έχεις ελπίδα

22 σχεδόν αλλά για πάντα 18 στο μυαλό ΚΟΥΚΛΑΜΟΥ..αλλά για ποιό πράγμα να έχω ελπίδα ,δεν κατάλαβα...

Νταξ κάτι μπορεί να γίνει. Ελπίδα να εκτονώσεις τα απωθημένα σου και να αυξηθεί το iq σου.

Τα αποθημένα τα εκτονώνω κάνοντας άπειρη γυμναστική υπο τους ήχους των MANOWAR ,όσο για το iq ..είναι για τους αδύναμους και τους δειλούς .
Ψηλε manowar και megadeath ακουνε οι μπατσοι δε ξερω αν σε προβληματιζει αυτο, απλα το αναφερω. inside info

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #76 on: February 22, 2012, 14:53:41 pm »

If you ain't got the balls, to take it you can
Leave the hall !!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=fKf4ab90v0k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fKf4ab90v0k</a>

g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #77 on: February 22, 2012, 14:55:14 pm »

Quote from: Grecs on February 22, 2012, 14:35:30 pm

22 σχεδόν αλλά για πάντα 18 στο μυαλό ΚΟΥΚΛΑΜΟΥ..αλλά για ποιό πράγμα να έχω ελπίδα ,δεν κατάλαβα...

Νταξ κάτι μπορεί να γίνει. Ελπίδα να εκτονώσεις τα απωθημένα σου και να αυξηθεί το iq σου.

Τα αποθημένα τα εκτονώνω κάνοντας άπειρη γυμναστική υπο τους ήχους των MANOWAR ,όσο για το iq ..είναι για τους αδύναμους και τους δειλούς .
Ψηλε manowar και megadeath ακουνε οι μπατσοι δε ξερω αν σε προβληματιζει αυτο, απλα το αναφερω. inside info

Στα σοβαρά λίγο..αυτό είναι τόσο αναμενόμενο και φυσιολογικό που δεν με απασχολεί καθόλου..αυτό που με έχει απασχολήσει περισότερο είναι πως έσκασαν και ακόμα περισσότερο πως κρατάνε ακόμα τα white powers κτλπ στο πανκ ασπούμε ..εκεί που δεν το περίμενες πραγματικά.

Επίσης μου έχει συμβεί αρκετές φορές πάνω σε σταμάτημα για στοιχεία να έρχεται ο "καλός" ο μπάτσος και να μου λέει για ΜΕΤΑΛ ..ο τελευταίος που θυμάμαι μου έλεγε "ΒΕΝΟΜ και τσι φιλαράκι ε κτλπ ?" και βρίσκομαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να έχω απο την μια έναν ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ μου στον κόσμο του σπαθιού και απο την άλλη εναν ΕΧΘΡΟ μου στον κόσμο του ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ.Φυσικά υπερισχύει το δεύτερο ΠΑΝΤΑ και καταφέρνω να μην του δώσω ούτε μια υποψία απο το χαμόγελο μου.Κάνω και γω εκεί την επανάσταση μου.

kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #78 on: February 22, 2012, 14:56:52 pm »

Quote from: 4Dcube on February 22, 2012, 14:20:17 pm
Προσωπικά αυτά που γράφει ο g τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα.

Ζηλεύω τη γραφή του. Άλλοι θα τον λέγανε naif και άλλοι troll.

Γενικά θέλει πολύ μαεστρία να παίζεις με δογματικό λόγο και να βγαίνει κάτι ωραίο.

Αν ο φίλος το κάνει αυθόρμητα ή επίτηδες (η πετυχημένη ειρωνία είναι πάντα διασκεδαστική) μου είναι αδιάφορο.

Γι'αυτό δεν έχω καμιά πρόθεση να τον πείσω να ορίσει τον εαυτό του γιατί δε θέλω να χαλαστεί από τις κρίσεις των άλλων (βλέπε "ο καθένας έχει μια γνώμη όπως έχει μια κωλοτρυπίδα").
Ακούτε κορτας και μπιορκ;
Άσε που βλέπω ότι σας δουλεύει-μηχανισμός άμυνας μπορεί, αλλά you asked for it, μεσσίες

Αυτό το πράμα εδώ μέσα που ο καθένας λέει ό,τι ναναι και δεν το εννοεί δεν το καταλαβαίνω. Δεν πιστεύω ότι ο τυπάς θεωρεί όντως το 50% του πληθυσμού "πλευρά". Από την άλλη, δε φαίνεται και να τρολλάρει, ο λόγος του έχει οργή, αρκετά αληθινή.

Εσύ δεν κατάλαβα γιατί χαλιέσαι. Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα, δεν είναι ότι θα αλλάξουμε την κοσμοθεωρία κανενός ή ότι θα κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, ούτε θα σου χαλάσουμε τον g. Λες κάτι, κάποιος άλλος λέει κάτι άλλο, συμφωνείς, διαφωνείς, τρολλάρεις και συνεχίζει έτσι. Μπορεί από τη διαδικασία να μάθεις κάτι, να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται κάποιος κτλ.
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #79 on: February 22, 2012, 14:57:06 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ozKOawa-3sE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ozKOawa-3sE</a>

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #80 on: February 22, 2012, 15:01:35 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=av7xLRgylas" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=av7xLRgylas</a>
Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #81 on: February 22, 2012, 15:11:28 pm »

Quote from: g on February 22, 2012, 14:55:14 pm
Quote from: Grecs on February 22, 2012, 14:35:30 pm

Στα σοβαρά λίγο..αυτό είναι τόσο αναμενόμενο και φυσιολογικό που δεν με απασχολεί καθόλου..αυτό που με έχει απασχολήσει περισότερο είναι πως έσκασαν και ακόμα περισσότερο πως κρατάνε ακόμα τα white powers κτλπ στο πανκ ασπούμε ..εκεί που δεν το περίμενες πραγματικά.

Επίσης μου έχει συμβεί αρκετές φορές πάνω σε σταμάτημα για στοιχεία να έρχεται ο "καλός" ο μπάτσος και να μου λέει για ΜΕΤΑΛ ..ο τελευταίος που θυμάμαι μου έλεγε "ΒΕΝΟΜ και τσι φιλαράκι ε κτλπ ?" και βρίσκομαι σε πολύ δυσάρεστη θέση να έχω απο την μια έναν ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ μου στον κόσμο του σπαθιού και απο την άλλη εναν ΕΧΘΡΟ μου στον κόσμο του ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ.Φυσικά υπερισχύει το δεύτερο ΠΑΝΤΑ και καταφέρνω να μην του δώσω ούτε μια υποψία απο το χαμόγελο μου.Κάνω και γω εκεί την επανάσταση μου.

g δηλωνω κι εγω φαν σου βεβαια σου χω πει αμα σε πετυχω σχολη θα σου συστηθω.  

Τεσπα εχεις δικιο δε τσιμπισες στην τρολλια. Εγω το λεω αυτο στους μεταλλαδες για να σπαζονται και πετυχαινει παντα Grin Grin Grin. Παντως ειναι αληθεια.

Οσο για το white power τι να κανεις μωρε το πανκ ειναι η πιο απλη μουσικη που μπορεις να παιξεις λογικο οι φασιστες να παιζουνε πανκ παρα κατι αλλο. Δε τους εχω διανοητικα ικανους για τιποτα παραπανω. Grin Grin Grin

bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #82 on: February 22, 2012, 15:23:51 pm »

Quote from: kORTAS on February 22, 2012, 14:56:52 pm
Quote from: 4Dcube on February 22, 2012, 14:20:17 pm
Προσωπικά αυτά που γράφει ο g τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα.

Ζηλεύω τη γραφή του. Άλλοι θα τον λέγανε naif και άλλοι troll.

Γενικά θέλει πολύ μαεστρία να παίζεις με δογματικό λόγο και να βγαίνει κάτι ωραίο.

Αν ο φίλος το κάνει αυθόρμητα ή επίτηδες (η πετυχημένη ειρωνία είναι πάντα διασκεδαστική) μου είναι αδιάφορο.

Γι'αυτό δεν έχω καμιά πρόθεση να τον πείσω να ορίσει τον εαυτό του γιατί δε θέλω να χαλαστεί από τις κρίσεις των άλλων (βλέπε "ο καθένας έχει μια γνώμη όπως έχει μια κωλοτρυπίδα").
Ακούτε κορτας και μπιορκ;
Άσε που βλέπω ότι σας δουλεύει-μηχανισμός άμυνας μπορεί, αλλά you asked for it, μεσσίες

Αυτό το πράμα εδώ μέσα που ο καθένας λέει ό,τι ναναι και δεν το εννοεί δεν το καταλαβαίνω. Δεν πιστεύω ότι ο τυπάς θεωρεί όντως το 50% του πληθυσμού "πλευρά". Από την άλλη, δε φαίνεται και να τρολλάρει, ο λόγος του έχει οργή, αρκετά αληθινή.

Εσύ δεν κατάλαβα γιατί χαλιέσαι. Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα, δεν είναι ότι θα αλλάξουμε την κοσμοθεωρία κανενός ή ότι θα κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, ούτε θα σου χαλάσουμε τον g. Λες κάτι, κάποιος άλλος λέει κάτι άλλο, συμφωνείς, διαφωνείς, τρολλάρεις και συνεχίζει έτσι. Μπορεί από τη διαδικασία να μάθεις κάτι, να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται κάποιος κτλ.

Πέστα ρε συ γιατί ο κόσμος δεν την παλεύει  Tongue

Quote from: Grecs on February 22, 2012, 14:15:21 pm
Αντε bjork κανε ενα ψυχικο στο παιδι. Καλος ειναι τον εχω δει.  Grin Grin Grin

να το κανα το ψυχικό αλλά αφού εκτονώνεται κάνοντας άπειρη γυμναστική υπο τους ήχους των MANOWAR εμένα μου περισσεύει  Grin

It's alright
g
Veteran

View Profile
« Reply #83 on: February 22, 2012, 15:49:53 pm »

Quote from: kORTAS on February 22, 2012, 14:56:52 pm

Γενικά έχεις και ένα δίκιο να το έχεις βαρεθεί όλο αυτό ..ειδικά όταν γίνεται με ΜΟΝΟ σκοπό την ειρωνεία.Γιαυτόν που το κάνει ,εμπεριέχει αρκετούς περισσότερους κινδύνους ,όπως το να μην έχει ποτέ πραγματικά δικιά του άποψή ...να βολέυεται κάνοντας απλώς κάτι σαν flaming κτλπ .Το ακόμα χειρότερο είναι το γιατί κάποιος επιλέγει να εκφράζεται έτσι.. η στο τέλος να λένε ΟΛΟΙ "οτι να ναι" και να μην βγαίνει καμία άκρη..

Για την οργή... θα μπορούσε να ήταν απλά κομμάτι του ύφους κάποιου.Είναι και του δικού μου, ωστόσο όντως υπάρχει και (πραγματική) οργή (όπως και σε κάθε φυσιολογικό χιουμαν).Το θέμα είναι που την πάς και για ποιόν σκοπό.Εγω θεώρησα οτι σε ένα τοπικ που λέγεται "Μέταλ και εκκλησία" θα ήταν ωραίο  με ενα τρολλαριστικό τρόπο να  μεταφερθεί και λίγο η "συζήτηση" στο "Μεταλ πατριαρχία και σεξισμός"(χωρίς να μπορώ να συμβάλω και πολύ σε αυτό). Η οργή που λες καταναλώθηκε στο να γίνει αυτή η μετάβαση πιο ΓΡΑΦΙΚΑ ώστε να ταιριάζει σε ένα πολυ πολυ κλισε του χεβι μεταλ.Πομπώδες ύφος μανογουερικό.Εσυ με την οργή τι θέμα έχεις όμως?

Κατι άλλο.Αυτό το "δεν θα αλλάξουμε την κοσμοθεωρία κανενός" είναι περίεργο.Σε έναν βαθμό γιαυτό κάνεις πολλά πράματα.Ναι πραγματικά το νομίζεις οτι θα την αλλάξεις και όντως αυτο κάνεις στο απειροελάχιστο κομμάτι που σου αντιστοιχεί νομίζω.Το να υποτιμάς την κουβέντα είναι σαν να έχασες πριν καν ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ Cool

Θα  ρωτήσει κάποιος .. γιατί να γίνει όλο αυτό και να μην λέμε τα πράματα ξεκάθαρα με το όνομα τους να γλυτώσουμε και χρόνο ??
Γιατι έτσι.
Θα ρωτήσει κάποιος ...δεν θεωρείς κακό g να αστειεύεσαι με τέτοια θέματα και δεν υπάρχει περίπτωση και να τα εννοείς λίγο??
Ναι ,ειδικά όταν πραγματικά βγαίνουν σκέτα αντανακλαστικά και ΜΟΝΟ αυτά. και ναι υπάρχει περίπτωση να τα εννοείς λίγο .Αλλα η έκφραση αυτή δεν κάνει σίγουρα κακό στο να τα "ξεπεράσεις" ..απο την άλλη μπορεί να μην βοηθάνε "τον άλλον" ..αυτόν που τα υπομένει..και αυτό θα φανεί απο τα αντανακλαστικά εν μέρει

ΑΥΤΑ .Γιατί με συγκίνησε ο grecs που με είπε ωραίο παιδί και ο 4dCUBE που δεν με ΜΑΛΩΣΕ και με κατανόησε, με αποτέλεσμα να να μπορέσω να πετάξω το προσωπείο μου

g
Veteran

View Profile
« Reply #84 on: February 22, 2012, 15:52:02 pm »

Quote from: Grecs on February 22, 2012, 15:11:28 pm

Οσο για το white power τι να κανεις μωρε το πανκ ειναι η πιο απλη μουσικη που μπορεις να παιξεις λογικο οι φασιστες να παιζουνε πανκ παρα κατι αλλο. Δε τους εχω διανοητικα ικανους για τιποτα παραπανω. Grin Grin Grin

Αν είναι όντως γιαυτό κυρίως ..καλά είμαστε ..μακάρι να είναι έτσι  Smiley

kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #85 on: February 22, 2012, 20:38:16 pm »

Quote from: g on February 22, 2012, 15:49:53 pm

Κατι άλλο.Αυτό το "δεν θα αλλάξουμε την κοσμοθεωρία κανενός" είναι περίεργο.Σε έναν βαθμό γιαυτό κάνεις πολλά πράματα.Ναι πραγματικά το νομίζεις οτι θα την αλλάξεις και όντως αυτο κάνεις στο απειροελάχιστο κομμάτι που σου αντιστοιχεί νομίζω.Το να υποτιμάς την κουβέντα είναι σαν να έχασες πριν καν ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ Cool

Σου είπα, κόψε για λίγο τους μάνογουορ. Εκεί που γυμνάζεσαι μήπως σου δίνουν τίποτα "βιταμίνες"; Δεν πολεμάμε, μιλάμε. Νικητής είναι όποιος συμμετέχει στη συζήτηση. Χαμένος δεν υπάρχει. Δεν κατάλαβα καν αν διαφωνούμε πουθενά ( Grin). Τα προσωπεία βλέπεις.

Quote from: g on February 22, 2012, 15:49:53 pm
Εσυ με την οργή τι θέμα έχεις όμως?

Μου έθιξες τη θηλυκή πλευρά  Cheesy. Δεν άντεξα η γυναίκα!

Μέταλ για μπάτσους:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=cbMbDdxjG94" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cbMbDdxjG94</a>
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #86 on: February 22, 2012, 20:42:44 pm »

remember guys
low T is popular with the ladies

αλλά δεν το πετυχαίνεις ακούγοντας μέταλ ούτε κάνοντας γυμναστική

θέλει ενέσεις
ή
γενετική προδιάθεση

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #87 on: February 22, 2012, 20:53:51 pm »

Quote from: 4Dcube on February 22, 2012, 20:42:44 pm
remember guys

Θα περίμενε κανείς το αντίθετο.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #88 on: February 22, 2012, 20:56:06 pm »

Quote from: kORTAS on February 22, 2012, 20:53:51 pm
Quote from: 4Dcube on February 22, 2012, 20:42:44 pm
remember guys

Θα περίμενε κανείς το αντίθετο.
αυτό δε λέει τίποτα
εδώ υπάρχει κόσμος που περιμένει το λεωφορείο ενώ η πορεία περνά από μπροστά του

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: February 22, 2012, 23:24:29 pm »

H εκκλησία αγαπάει το μέταλ ρε!!

Ολα τα άλλα είναι προβοκάτσια των άθεων.

Και ιδού η απόδειξη!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=cEAObtuAEUs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cEAObtuAEUs</a>

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: