• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:55:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:55:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 152
Total: 218
elias_farhood
Soterd52
Nikikouss
theofr
ikallima
stergiosb
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
glavdakis
andripappa
ariadnipm
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
tzortzis
stefanoskal
rafa98p
Zoe06
iakov
George_RT
Saint_GR
ThanosTheTT
cheinopor
Δημητρης Αξιμιωτης
ipapadog
chaniotism
chriskazakos
maik
Lazaros8585
Cloud Strife
kostas.de
zachard
Tolizz
ntinara
DimKaratzas
alexfot
m.renia
chatzisot
kkotsopo
mavropan
evangeliaap
Phlikon
Marihouan820
DimStyl
Tsomp
geo66
MarakiT
gpapmtb
rafail zisiadis
Ponan
cpapadd
pavlaras
pelopidt
Deviate
iodim
alexandros_and
kzmekos
soule
ntina
mpizos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ee - Διατροφή (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Μεσογειακή διατροφή - κυτταρίτιδα - στερεότυπα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Μεσογειακή διατροφή - κυτταρίτιδα - στερεότυπα  (Read 13479 times)
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #45 on: November 03, 2009, 19:53:31 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on November 03, 2009, 19:40:59 pm
http://image57.webshots.com/157/3/71/55/408037155dagFfr_ph.jpg
Forbidden

You don't have permission to access /157/3/71/55/408037155dagFfr_ph.jpg on this server.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #46 on: November 03, 2009, 20:41:59 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on November 03, 2009, 18:34:54 pm
Μου αρέσει που συζητάτε και σοβαρά σε αυτό το κωλοτόπικ.

Από πού κι ως πού έχει ο οποιοσδήποτε δικαίωμα να κάνει παρατήρηση στον οποιονδήποτε για την εμφάνισή του;

Liverpoylian και Themis είστε δύο κακομαθημένα. Βουλώστε το.

Με αυτη την λογικη, απο που κι ως που μπορει να κανει καποιος παρατηρηση σε καποιον αλλον για το οτιδηποτε ;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #47 on: November 03, 2009, 21:03:31 pm »

Δεν είπα ότι το θέμα είναι "χαζό". Με εξοργίζει ο τρόπος που τέθηκε. Δεν πρόκειται να ποστάρω τίποτα άλλο σε αυτό το τόπικ πέρα από προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ant
Guest
Νέο θέμα
« Reply #48 on: November 03, 2009, 21:08:12 pm »

Σορρυ που παρεμβαλλομαι αναμεσα σας Aurelius και Nessa σα πουτσα, αλλα σε θεματα που αφορουν καθαρα μοναχα καποιον και την προσωπικη του ζωη οι αλλοι εχουν το δικαιωμα μονο συμβουλες να δινουν και οχι να κανουν παρατηρησεις ( ποσο μαλλον οταν και οι δυο ειναι ενηλικες )

Με τη συμβουλη αφηνεις στην κριση του αλλου να την ακολουθησει ή οχι ενω κανοντας του μια παρατηρηση τον προδιαθετεις αρνητικα απεναντι σου καθως και σε αυτα που λες! ( οποτε και κατι σωστο να του χεις πει αυτο χανεται στο γενικοτερο αρνητικο κλιμα )

τα παραπανω βεβαια ισχυουν υπο προϋποθεσεις, οι οποιες συνηθως αποτελουν τον κανονα...

τωρα στα δικα μας

Αν πχ εχεις ενα φιλο ο οποιος εχει καποια περιττα κιλα σωστοτερο θα ταν πχ να του το φερεις καπως ετσι:

( συζητατε τωρα οι δυο σας )
Ρε Χ σα να παχυνες λιγο τον τελευταιο καιρο, δεν ξεκινας κανα γυμναστηριο να γινεις ντουκι να πεφτουν οι γκομενες στη στρατα σου ( οκ το γαμησα λιγο  Grin )

Παντως το παραπανω ειναι σαφως καλυτερο απο το:

( συζητατε τωρα στο φορουμ οπου λιγο πολυ γνωριζομαστε ολοι και φατσικα )
Ρε Χ πώς εχεις γινει ετσι; Σα βοδι εισαι χαχαχαχ χοχοχοχ αϊ παγεναι ρε μοσχαρι, μου θες και γκομενα!!!

Τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι συμβουλευοντας καποιον εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τον πεισεις παρα κανοντας του παρατηρηση ( κατι αντιστοιχο ειχα προσφατα και με φιλο σχετικα με την οδηγηση μου γι αυτο τα εχω φρεσκα ) ( ασε δε που με τις παρατηρησεις και μαλιστα σε μερος οπου το βλεπουν ολοι μειωνεις τον αλλο πραγμα που δε χρειαζεται )

Καλα τα παραπανω λιγο πολυ ειναι γνωστα, τα γραφω ομως για συναδελφους που εχουν αποριες

Quote from: Aurelius on November 03, 2009, 20:41:59 pm
Quote from: Nessa NetMonster on November 03, 2009, 18:34:54 pm
Μου αρέσει που συζητάτε και σοβαρά σε αυτό το κωλοτόπικ.

Από πού κι ως πού έχει ο οποιοσδήποτε δικαίωμα να κάνει παρατήρηση στον οποιονδήποτε για την εμφάνισή του;

Liverpoylian και Themis είστε δύο κακομαθημένα. Βουλώστε το.

Με αυτη την λογικη, απο που κι ως που μπορει να κανει καποιος παρατηρηση σε καποιον αλλον για το οτιδηποτε ;

Quote from: Nessa NetMonster on November 03, 2009, 21:03:31 pm
Δεν είπα ότι το θέμα είναι "χαζό". Με εξοργίζει ο τρόπος που τέθηκε. Δεν πρόκειται να ποστάρω τίποτα άλλο σε αυτό το τόπικ πέρα από προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

ειρηνη υμιιιιιιιιν!!!

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #49 on: November 03, 2009, 21:17:02 pm »

Συγκεκριμένα, λίγα πράγματα μου τη δίνουν όσο οι "cool" τύποι, άνθρωποι γενικώς κοινωνικά αποδεκτοί γιατί ανήκουν στο μέσο όρο, που από την ασφάλεια της θέσης τους έχουν την αλαζονεία και κυρίως το θράσος να απαιτούν από τους άλλους τη συμμόρφωση που σαν πρόβατα επιδεικνύουν και οι ίδιοι, "τιμωρώντας" τους σε αντίθετη περίπτωση με την κατακραυγή που οι ίδιοι υποσυνείδητα ή ενσυνείδητα τρέμουν. "Γίνε λεπτός σαν εμένα", στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στην πραγματικότητα λένε: "Ποιος είσαι εσύ που θα αψηφίσεις το κοινωνικό πρότυπο που εγώ κοπίασα για να καταφέρω να το ακολουθήσω; Εμένα ο κύκλος μου θα με απέρριπτε και θα με γελοιοποιούσε αν ήμουν σαν εσένα (ή έτσι φαντάζομαι γιατί το έχω φοβία), οπότε γιατί να ξεφύγεις εσύ; Δε θα σου τη χαρίσω."

Και για να γίνω απόλυτα ξεκάθαρη: Λέω "θράσος" γιατί μιλάμε για την προσωπική ζωή του άλλου. Δεν είναι αλαζονικό να σχολιάζεις τη συμπεριφορά κάποιου προς τους άλλους, αυτό είναι θεμιτό γιατί έτσι προστατεύεις κάποιον άλλο από επίθεση. Ελπίζω να κάλυψα τον Aurelius και να μην πετάξει άλλη κοτσάνα.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #50 on: November 03, 2009, 21:39:22 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on November 03, 2009, 21:17:02 pm
"Ποιος είσαι εσύ που θα αψηφίσεις το κοινωνικό πρότυπο που εγώ κοπίασα για να καταφέρω να το ακολουθήσω; Εμένα ο κύκλος μου θα με απέρριπτε και θα με γελοιοποιούσε αν ήμουν σαν εσένα (ή έτσι φαντάζομαι γιατί το έχω φοβία), οπότε γιατί να ξεφύγεις εσύ; Δε θα σου τη χαρίσω."
αυτό πιστεύω είναι το σκεπτικό του πρώτου ποστ του Liverpoolian.
χωρίς βέβαια να αποκλείω ότι το'κανε επειδή ψάχνει κι ο ίδιος απάντηση απέναντι σ'αυτήν την κοινωνική πίεση.
« Last Edit: November 03, 2009, 21:42:17 pm by abdel razek mahmut favala » Logged

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #51 on: November 03, 2009, 22:04:17 pm »

Nessa, εγώ συμφωνώ με αυτά που λες.

Ιδιαίτερα όταν ο άλλος έχει ανασφάλειες δεν μπορεί να κάνει τη φωνή του πιστευτή. Είναι η μόνη περίπτωση που συμφωνώ να παρεμβάλλονται τρίτοι στις διεκδικήσεις κάποιων - του στυλ θέλουμε το καλό σας.

PS no flames no party

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #52 on: November 03, 2009, 23:26:44 pm »

Εγω προσωπικα ειμαι ηλιθιος.

PS. Οταν λεω παρατηρησεις, το εννοω με την εννοια "observations", αντε το πολυ σαν προτασεις-συμβουλες. Στα αρχιδια μου(στην κυριολεξια ομως) αν προσεχει τον εαυτο του σωματικα και πνευματικα, αρκει να μην ενοχλει τους αλλους. Εγω ειμαι ο τελευταιος ο οποιος θα μιλησει για μοδα(ουτε με ενδιεφερε ουτε με ενδιαφερει), ή για το τι πρεπει ή τι δεν πρεπει να κανει καποιος. Το να κανω την παρατηρη, προταση ή οπως σκατα θες να το πεις -οτι πρεπει να προσεχει τον εαυτο του σωματικα- δεν εχει καμια σχεση ουτε με μοδα, ουτε με ομορφια. Και αν δεν το καταλαβαινει αυτος καποιος, τοτε μαλλον αυτος ειναι ηλιθιος και νομιζει οτι τα παντα περιστρεφονται γυρω απο τις δικες του αποψεις και το πως τις εκφραζει.
« Last Edit: November 03, 2009, 23:29:10 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #53 on: November 04, 2009, 03:28:59 am »

Μια χαρά τα είπε η Νέσσα. Μερικοί μαλάκες κομπλεξικοί θα έπρεπε να ντρέπονται. Το τόπικ να πάει κάδο ΤΩΡΑ
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #54 on: November 04, 2009, 03:53:37 am »

Quote from: Nessa NetMonster on November 03, 2009, 21:17:02 pm
Συγκεκριμένα, λίγα πράγματα μου τη δίνουν όσο οι "cool" τύποι, άνθρωποι γενικώς κοινωνικά αποδεκτοί γιατί ανήκουν στο μέσο όρο, που από την ασφάλεια της θέσης τους έχουν την αλαζονεία και κυρίως το θράσος να απαιτούν από τους άλλους τη συμμόρφωση που σαν πρόβατα επιδεικνύουν και οι ίδιοι, "τιμωρώντας" τους σε αντίθετη περίπτωση με την κατακραυγή που οι ίδιοι υποσυνείδητα ή ενσυνείδητα τρέμουν. "Γίνε λεπτός σαν εμένα", στη συγκεκριμένη περίπτωση. Στην πραγματικότητα λένε: "Ποιος είσαι εσύ που θα αψηφίσεις το κοινωνικό πρότυπο που εγώ κοπίασα για να καταφέρω να το ακολουθήσω; Εμένα ο κύκλος μου θα με απέρριπτε και θα με γελοιοποιούσε αν ήμουν σαν εσένα (ή έτσι φαντάζομαι γιατί το έχω φοβία), οπότε γιατί να ξεφύγεις εσύ; Δε θα σου τη χαρίσω."

Και για να γίνω απόλυτα ξεκάθαρη: Λέω "θράσος" γιατί μιλάμε για την προσωπική ζωή του άλλου. Δεν είναι αλαζονικό να σχολιάζεις τη συμπεριφορά κάποιου προς τους άλλους, αυτό είναι θεμιτό γιατί έτσι προστατεύεις κάποιον άλλο από επίθεση. Ελπίζω να κάλυψα τον Aurelius και να μην πετάξει άλλη κοτσάνα.

λες το σώμα
στα μυαλά να δεις τι κάνουν

pay close attention
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #55 on: November 04, 2009, 04:02:45 am »

Καλά, αυτό το διαπιστώσαμε
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #56 on: November 04, 2009, 05:25:18 am »

Το χουμε χασει εδω μεσα...

Αυτη τη μαλακεια με τα προτυπα της κοινωνιας για το σωμα παιζει να την πιστευουν μονο οι γυναικες.
« Last Edit: November 04, 2009, 05:29:39 am by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #57 on: November 04, 2009, 13:47:29 pm »

Η ύπαρξη αυτού του τόπικ αποδεικνύει ακριβώς την ισχύ του προτύπου που λες ότι δεν υπάρχει...

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #58 on: November 04, 2009, 15:59:27 pm »

Νεσα τι λες ? Η ομορφια ειναι υποκειμενικη ο καθε αντρας εχει το γουστο του σε αλλον αρεσουν οι μοντελες σε αλλον οι κανονικες σε αλλον οι γυναικες με πιασιματα και σε αλλον οι παχουλες. Το παιδι παραπανω εγραψε την γνωμη του και τον αποπηρε ολος σχεδον ο γυναικειος πλυθησμος. Υπαρχει μια εικονα απο τα ΜΜΕ που προβαλεται αλλα το θεμα ειναι ποσο επηρεαζει την γυναικα και ποσο τον αντρα.

Γενικα πιστευω οτι οι γυναικες απο την φυση τους ειναι καπως ανασφαλεις και δημιουργουν μονες τους το προβλημα στον εαυτο τους με διαιτες και ενα σωρο πραμματα προκειμενου να μοιασουν στο μοντελο, καθως οι περισοτερες εχουν σαν ασχολια την μοδα και παιρνουν απο εκει λανθασμενα τα ερεθισματα.

Οι αντρες απο την αλλη ειναι στα αρχιδια τους (το μεγαλυτερο ποσοστο) αν και το προτυπο δειχνει τον αντρα με τους κοιλιακους και τα μουσκουλα ποσους βλεπεις να πασχιζουν για αυτα? Σαφως λιγοτεροι απο τις γυναικες που κανουν διαιτα και πολλοι απο αυτους που γυμναζονται δε το κανουν για το προτυπο αλλα για τον εαυτο τους. Κι εγω γυμναζομαι καθημερινα αλλα αν δεν ειχα παρεα και δεν εσπαγα πλακα σιγα μην το κανα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νέο θέμα
« Reply #59 on: November 04, 2009, 16:37:12 pm »

Quote from: Grecs on November 04, 2009, 15:59:27 pm
Νεσα τι λες ? Η ομορφια ειναι υποκειμενικη ο καθε αντρας εχει το γουστο του σε αλλον αρεσουν οι μοντελες σε αλλον οι κανονικες σε αλλον οι γυναικες με πιασιματα και σε αλλον οι παχουλες. Το παιδι παραπανω εγραψε την γνωμη του και τον αποπηρε ολος σχεδον ο γυναικειος πλυθησμος. Υπαρχει μια εικονα απο τα ΜΜΕ που προβαλεται αλλα το θεμα ειναι ποσο επηρεαζει την γυναικα και ποσο τον αντρα.

Γενικα πιστευω οτι οι γυναικες απο την φυση τους ειναι καπως ανασφαλεις και δημιουργουν μονες τους το προβλημα στον εαυτο τους με διαιτες και ενα σωρο πραμματα προκειμενου να μοιασουν στο μοντελο, καθως οι περισοτερες εχουν σαν ασχολια την μοδα και παιρνουν απο εκει λανθασμενα τα ερεθισματα.

Οι αντρες απο την αλλη ειναι στα αρχιδια τους (το μεγαλυτερο ποσοστο) αν και το προτυπο δειχνει τον αντρα με τους κοιλιακους και τα μουσκουλα ποσους βλεπεις να πασχιζουν για αυτα? Σαφως λιγοτεροι απο τις γυναικες που κανουν διαιτα και πολλοι απο αυτους που γυμναζονται δε το κανουν για το προτυπο αλλα για τον εαυτο τους. Κι εγω γυμναζομαι καθημερινα αλλα αν δεν ειχα παρεα και δεν εσπαγα πλακα σιγα μην το κανα.

το παιδί παραπάνω δεν είπε τη γνώμη του, πρόσβαλε με άσχημο τρόπο, άσχετα που μετά πήγε να τα γυρίσει και καλά κάναν και του την είπαν και γυναίκες και άντρες

όσο για τις γυναίκες δε μπορείς να λες ότι δημιουργούν μόνες τους το πρόβλημα επειδή δεν είναι όλες δυνατές να αντισταθούν στην πίεση και των προτύπων και του κάθε μαλάκα που σχολιάζει τις γκόμενες στο δρόμο

επίσης πιστεύω ότι η πίεση στους άντρες είναι άλλου είδους...όχι τόσο να έχουν το τέλεια γυμνασμένο σώμα, αλλά να είναι σκληρά αντράκια, άνθρωποι ρομπότ. και γι' αυτό βλέπεις να φέρονται ηλίθια, να ντρέπονται να δείξουν τις ευαισθησίες τους, να κοροϊδεύουν όποιον δεν είναι πρόβατο σαν αυτούς...

It's alright
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: