• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 20:23:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 20:23:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[Today at 17:27:02]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426728
Total Topics: 31712
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 136
Total: 203
Nikos_313
kostas.13v
Giannis_Kako
gmpourli
vas.vlastos
mike1996
Antigoni
LelisNiko
odkoutrolikos
mantzjim
Theoxarhs Bladimiros
JoHn!
panpapachri
anon
ඞ
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Z
giannis_horgos
samamidou
airam
apapagd
Balourdos
Nefeli Nikita
vaggelisx
Saint_GR
florianm
eed
MASV
tzortzis
fivosfivos1
kkotsopo
jojos
athena_apo
Pakapis5
Zaxarenia
nchatzo
kakousios
gkougeor
anastasis_sid
Νικη
hoo2
dimopoul
Pumpakos
XristosGakidis
antontsiorvas
user182
GeorgeChri
georsoti
Fraser
efthmakr
Nikikouss
mariia
Pcsc
DimitrisKouk
stefpapa21
evitzv
papaloui
drimagm
superkolios
ggalamat
aachmet
dorapangeiou
chatzikys
idchatzi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 1ο Εξάμηνο > Τεχνικές Σχεδίασης με Η/Υ (Moderators: Tasos Bot, tzortzis, Nekt) > υλη θεωριας σχεδιου σεπτεμβρης 2009
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: υλη θεωριας σχεδιου σεπτεμβρης 2009  (Read 6114 times)
τσαι-borg
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Central to nowhere.

View Profile
Re: υλη θεωριας σχεδιου σεπτεμβρης 2009
« Reply #15 on: January 04, 2010, 14:26:02 pm »

Quote from: xotiko on January 04, 2010, 11:56:31 am
Quote from: El Niño on September 02, 2009, 13:10:58 pm
στη συνεχεια ειχε ηλεκτρολογικο....εδινε ενα σπιτι...και του περνουσες καλωδια οπως στο εργαστηριο...επρεπε ομως να κανεις και πινακα διανομης!!
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική με την οποία βάζαμε εκείνα τα ματζαφλάρια (μπρίζες, καλώδια κτλ) μέσα στο σπίτι? Στο βιβλίο δεν βρίσκω μια λογική εξήγηση  Grin

Να ησουν στην παραδοση δεσποινις,να ησουν στην παραδοση.
Αχρηστοι φοιτητες.
λεπον,κατα τον κυριο αστερη(ουουουου κυριε αστεεεερηηηηη)
Πριζες βαζουμε κατα βουληση και οπου νομιζουμε οτι ειναι απαραιτητο αρκει να μην ειναι στο ταβανι και αρκει να μην εχεις περισσοτερες απο 3 σουκο στο ιδιο κυκλωμα.Ε και αν εχεις βαλει πλυντηρια και μαλακιες καπου πρεπει να τα συνδεσεις.Πριζες λοιπον.
Για τα καλωδια πρεπει απλα να θυμασαι οτι το ρευμα ειναι τριφασικο αρα πρεπει να βαλεις πολλα ματζαφλαρια.
Απο 'κει και περα ξερεις πως θα περασεις.Μπουτι εξω και "κυριεεε αστεεεεερηηηηη...εσεις το καλωδιοοο σας που το βααααζετεεεεε?".

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
png
Veteran

View Profile
« Reply #16 on: January 04, 2010, 14:54:48 pm »

Quote from: τσαι-borg on January 04, 2010, 14:26:02 pm
Αχρηστοι φοιτητες.
Πριζες βαζουμε κατα βουληση και οπου νομιζουμε οτι ειναι απαραιτητο αρκει να μην ειναι στο ταβανι και αρκει να μην εχεις περισσοτερες απο 3 σουκο στο ιδιο κυκλωμα.Ε και αν εχεις βαλει πλυντηρια και μαλακιες καπου πρεπει να τα συνδεσεις.Πριζες λοιπον.
Για τα καλωδια πρεπει απλα να θυμασαι οτι το ρευμα ειναι τριφασικο αρα πρεπει να βαλεις πολλα ματζαφλαρια.
Απο 'κει και περα ξερεις πως θα περασεις.Μπουτι εξω και "κυριεεε αστεεεεερηηηηη...εσεις το καλωδιοοο σας που το βααααζετεεεεε?".

bold1: η χιλιοτραγουδισμενη ατακα...λες κι υπηρχε περιπτωση να πας να βαλεις σουκο μες στη μέση ας πουμε...

bοld2: τα πλυντήρια και οι μαλακίες δεν εχουνε ξεχωριστο συμβολακι? η απλα βαζεις κι εκει σουκο και τελειωσες?

bold3: ρε τσαιμποργκ, εσύ αυτο θα κανεις? Grin

τακτοποιημένο χάος
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #17 on: January 04, 2010, 15:50:03 pm »

Quote from: png on January 04, 2010, 14:54:48 pm
Quote from: τσαι-borg on January 04, 2010, 14:26:02 pm
Αχρηστοι φοιτητες.

bold1: η χιλιοτραγουδισμενη ατακα...λες κι υπηρχε περιπτωση να πας να βαλεις σουκο μες στη μέση ας πουμε...

bοld2: τα πλυντήρια και οι μαλακίες δεν εχουνε ξεχωριστο συμβολακι? η απλα βαζεις κι εκει σουκο και τελειωσες?

bold3: ρε τσαιμποργκ, εσύ αυτο θα κανεις? Grin

Μωρε ξεχωριστο συμβολο εχουν αλλα πρεπει να υπαρχει και η πριζα στην οποια συνδεονται.
αν δεν με απατα (και) η μνημη μου.
Οχι,δεν σκοπευω να κανω αυτο.Θα ηθελα ομως να τον γεμισω με καλωδια και να τον βαλω στην πριζα.
Απο οποιαδηποτε οπη.δεν εχω προβλημα.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #18 on: January 04, 2010, 15:51:12 pm »

Quote from: xotiko on January 04, 2010, 14:55:39 pm
Ευχαριστώ τσάι-borg (ααα, το τσάι σου γιατί δεν έχει τόνο?)  Shocked
Γιατι δεν μου αρεσει το τσαι με γευση ψαριου και ας ειναι και τονος.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #19 on: January 04, 2010, 18:56:18 pm »

στην κουζινα και στο πλυντηριο και στον θερμοσιφωνα τραβατε καλωδιο μεχρι να πεσετε πανω τους
και εχουνε συμβολα δικα τους, σας τα δινει ο τολιδης
για τον πινακα που θελει απο κατω κοιταξτε να αλληλοβοηθηθειτε
εγω τον αντεγραψα φουλ αυτον Roll Eyes

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #20 on: January 04, 2010, 19:07:02 pm »

πινακα διανομης σε λεω Cheesy

παρε και 2 λινκ κρυφα κρυφα!! Huh Huh Huh Suspicious Suspicious
Code:
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs259.snc1/10634_1156872693543_1579515024_388718_1460560_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs259.snc1/10634_1156872733544_1579515024_388719_1843017_n.jpg

τα ειχα ανεβασει και στα downloads με την περσονα μου τον Chuck Norris αλλα μου τον σβησανε και πηρανε το μπουλο και οι σημειωσεις!!! Grin Grin Grin Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Μάρω
Guest
« Reply #21 on: January 04, 2010, 19:22:39 pm »

Μερσί μεσιέ Άλυτε  Cool
Στον Παπαμητούκα πού έχει πίνακες διανομής?
Προς λοιπά πρωτοετά: τα χουμε κάνει αυτά βασικά είπαμε?   Huh
τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #22 on: January 04, 2010, 19:24:25 pm »

Καπου στην 310.
αν θυμαμαι καλα.
και ναι τα εχουμε κανει.
αλλα εσυ ελειπες.
μουαχαχαχα.

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #23 on: January 04, 2010, 19:25:08 pm »

ο παπαμητουκας παντως δεν εξηγει πως γινεται ο πινακας διανομης!
αν θελετε μαζευτειτε πολλα πρωτοετα μαζι και πηγαιντε να πρηξετε τον αστερη να σας το εξηγησει σε "ωρα γραφειου" [αν εχει ωρες γραφειου αυτος Grin ]

τσαι-borg

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #24 on: January 04, 2010, 19:25:58 pm »

ενταξει,οχι στην 310 τοτε.
εκει παντως εχει τους πινακες με τα συμβολα.

ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #25 on: January 04, 2010, 19:27:06 pm »

ωρες γραφειου Αστερη: "Ειμαι σχεδον καθε πρωι...κατα τις 12-2"...
Μην κανετε τον κοπο να του στειλετε μαιλ, δεν θα το δει ή δεν θα απαντησει. Θα εσκαγα αμα δεν ελεγα κατι

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: January 04, 2010, 19:59:41 pm »

σε επαγγελματικα σχεδια που εχω δει εχουν ξεχωριστο συμβολακι για πληντυρια, τοστιερες, καφετιερες... γενικα υπαρχουν απειρες βιβλιοθηκες με συμβολα. Το ποσο αναλυτικος θα εισαι εξαρταται μαλλον απο σενα. Δλδ αν σε μια κουζινα βαλεις 2-3 πριζες δε σε νοιαζει αν εκει θα μπει ψυγειο ή τοστιερα, και τα δυο σε πριζα μπαινουν. Το λογικο θα ηταν ομως να βαλεις μια πριζα στο κενο που προβλεπεται στο αρχιτεκτονικο για να μπει ψυγειο ξερω γω.... Το ιδιο για την τηλεοραση. Δε θα βαλετε τυχον συμβολο αλλα πριζα. Στο αρχιτεκτονικο διχνει που υπαρχει τηλεοραση. Και παλι ειναι λογικο να βαλετε πριζα κοντα στην τηλεοραση και οχι μακρια. Επισης βαρια ηλεκτρικα οπως η κουζινα παιρνουν δικη τους γραμμη, αρα πρεπει να μπει και το συμβολο της. Θερμοσιφωνο μη βαλετε αν δε θελετε, μπορειτε παντα να ζεστενετε νερο με ηλιακο ή καλοριφερ. Wink
Φωτα αν θυμαμαι καλα μπαινουν οσα θελετε σε μια γραμμη, με τον αντιστοιχο διακοπτη, ομως στην πραξη υπαρχουν περισσοτερες γραμμες για τα φωτα, για λογους ασφαλειας(μου το πε ηλεκτρολογος αυτο Grin) . Τελος στο μπανιο και σε εξωτερικους χωρους δε βαζουμε πριζες παρα μονο με το πλαστικο μπροστα(υπαρχει συμβολο αλλα νταξει και απλη ή και καθολου να μη βαλετε δεν τρεχει καστανο) Tongue Επισης τα φωτα σε εξωτερικους χωρους, αν ειναι επιγεια πρεπει να ειναι χαμηλης τασης γιατι μπορει να προκληθει ατυχημα! Shocked

Συνοψιζοντας, το ηλεκτρολογικο ειναι γαματο και κανεις οτι γουσταρεις αρκει να μην παραβιαζεις κανονες που ειπε ο Τολιδης, πχ αυτο με τις 3 πριζες και να μην ξεχνατε διακοπτες για τα δωτα. Επισης ο πινακας να ειναι σε σημειο που βολευει τις γραμμες σας και οχι στου διαολου τη μανα... αυτα...

bay bay timy.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #27 on: January 04, 2010, 20:02:46 pm »

Quote from: provataki on January 04, 2010, 19:59:41 pm
Θερμοσιφωνο μη βαλετε αν δε θελετε, μπορειτε παντα να ζεστενετε νερο με ηλιακο ή καλοριφερ. Wink
ολα τα υπολοιπαπου ειπε ο νικος καλα αλλα αυτο μη το παρετε στα σοβαρα Grin

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: January 04, 2010, 20:05:11 pm »

ενταξει εγω δεν εχω θερμοσιφωνο, εχω ομως προβλεψη σε περιπτωση που θελω να βαλω...
οποτε αυτο που μενει να κανετε ειναι να πατε μια γραμμη για θερμοσιφωνο και να μη βαλετε το συμβολο του θερμοσιφωνα αλλα να κανετε κατι σαν καλωδια που περισευουν... Huh

bay bay timy.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #29 on: January 04, 2010, 20:06:18 pm »

ναι και μετα να τα πιασετε κοτσιδακια
τι μαλακιες λες ρε!! Cheesy Cheesy Cheesy

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: