• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:57:12 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:57:12 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 40
Guests: 110
Total: 150
astepoul
Nekt
zgeorgitz
Yamal
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
dr.giorgos
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Games (Moderators: chatzikys, PolarBear) > Playstation 3 vs. Wii
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Playstation 3 vs. Wii  (Read 4534 times)
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
Re: Playstation 3 vs. Wii
« Reply #15 on: July 04, 2009, 03:56:15 am »

lolol τι εννοεις οσοι τα πουλανε ελλαδα???egω δεν τους ρωταω ειμαι bussinessman .τα παιρνω κ μετα μ λενε τα εξοδα αποστολης για ελλαδα.εχω αγορασει μεταχειρισμεβο σε τελεια κατασταση 15 ευρω και καινουργιο 20!na ψωνιζεις και απο το play.com παρα πολυ καλες τιμες κ ευκαιριες!

-.-
Time_Tripper
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Feed the Trolls. Make them FAT

View Profile
« Reply #16 on: July 04, 2009, 12:20:48 pm »

Απλως ρε συ ειναι καποιοι που λενε οτι στελνουν μονο UΚ (ειμαι στο ebay.co.uk) και καποιοι που στελνουν κ ευρωπη και γενικοτερα παγκοσμια. Αυτοι ομως ειναι αισθητα λιγοτεροι (και ακριβοτεροι!! Tongue).Απο το ebay.com και γενικοτερα απο Αμερικη μπορω να παρω? Δεν ειναι διαφορετικο format?Εκει εχουν NTSC,δεν επηρεαζει και τα παιχνιδια?

You know more than you think you know,
just as you know less than you want to know...

-Oscar Wilde

WHEN PEOPLE MAKE PLANS GOD'S LAUGHING..!!! MWAHAHAHA

Μόνο οι γενναίοι αγαπούν να το θυμάστε,
οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρα…
                                                                      -Άκης Δήμου
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #17 on: July 04, 2009, 12:45:09 pm »

Το εαν το σύστημα της τηλεόρασης είναι PAL ή NTSC δεν έχει να κάνει με το αν θα παίζει το ευρωπαικό PS3 αμερικάνικες εκδόσεις παιχνιδιών. Tα δισκάκια του PS3 είναι universal, με ελάχιστες third party εταιρίες να δημιουργούν σε αρχική φάση zone-specific εκδόσεις για λόγους copyright. Και αυτές όμως σιγά-σιγά έκαναν πίσω ή εν πάσει περιπτώσει αν υπάρχει θέμα ζώνης φαίνεται στη συσκευασία. (Πήγαινε δες τη συσκευασία του εκάστοτε παιχνιδιού που σ'ενδιαφέρει σ'ένα μαγαζί πριν παραγγείλεις.) ΙΣΩΣ είχες πρόβλημα αν προσπαθούσες να περάσεις αμερικάνικη ΣΥΣΚΕΥΗ PS3 σε ευρωπαική τηλεόραση γιατί συχνά "απαιτεί" 60 Ηz (σε low-def)  ενώ εμείς έχουμε 50Ηz. Και πάλι "θεραπεύεται" με μια-δυο μικρές πατέντες χωρίς απώλεια στην ποιότητα. Ζήτημα συμβατότητας όμως δεν υπάρχει. Ένας φίλος αγοράζει παιχνίδια από Κορέα και Ιαπωνία όπου σε ταινίες έχουν επίσης άσχετη ζώνη... Αν θες να βρεις φθηνά παιχνίδια (και μπορείς να ξεπεράσεις το ζήτημα της γλώσσας) δοκίμασε τα ebay.de και ebay.fr. Ειδικά το πρώτο έχει πολύ μεγάλη κινητικότητα σε μεταχειρισμένα.
« Last Edit: July 04, 2009, 12:51:34 pm by yorgos_78 » Logged

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #18 on: July 04, 2009, 12:49:06 pm »

Quote from: Time_Tripper on July 04, 2009, 12:20:48 pm
Απλως ρε συ ειναι καποιοι που λενε οτι στελνουν μονο UΚ (ειμαι στο ebay.co.uk) και καποιοι που στελνουν κ ευρωπη και γενικοτερα παγκοσμια. Αυτοι ομως ειναι αισθητα λιγοτεροι (και ακριβοτεροι!! Tongue).Απο το ebay.com και γενικοτερα απο Αμερικη μπορω να παρω? Δεν ειναι διαφορετικο format?Εκει εχουν NTSC,δεν επηρεαζει και τα παιχνιδια?

Και εγω απο ebay παιρνω, και μια χαρα φτηνα μου βγαινουν. Κανα 15-20 συνηθως.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #19 on: July 04, 2009, 13:02:43 pm »

ναι δικιο εχει ο yorgos_78  το ps3 ειναι region free, παρ ολα αυτα δεν λειπουν και τα παιχνιδια που βγαινουν σε διαφορετικο φορματ, γι αυτο αν θες αγοραζε απ την αμερικη, αλλα να θυμασαι να το ρωτας πρωτα αυτο αν δεν το γραφουν!!!

-.-
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #20 on: July 04, 2009, 13:05:33 pm »

αληθεια τι bundle σκεφτεσαι να παρεις? (εννοω την προσφορα κονσολα + παιχνιδι) .Εγω θα σ προτεινα η ps3 + resident evil 5 ή ps3 + little big planet Tongue τα υπολοιπα εχουν απαισια παιχνιδια μεσα Tongue .και μια συμβουλη Tongue αν εχεις λεφτα μια μερα και σκεφτεσαι να παρεις παιχνιδι απο καταστημα μη και πατησεις στο multirama . Και θα σε γδαρουνε , και θα απογοητευτεις !!!!!

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #21 on: July 04, 2009, 13:27:25 pm »

Μην ανησυχεις εχω πει πως δεν θα ξαναπαρω παιχνιδι απο καταστημα της Ελλαδας γιατι γδερνουν ανελεητα!! Tongue
Οσο για την κονσολα, στην αρχη εψαχνα κανα μεταχειρισμενο στο ebay αλλα μετα ειδα στο amazonUK ενα bundle που δινει το 80αρι GB με 1 παιχνιδι και το καλωδιο HD δωρο και ενα 2ο παιχνιδι με 10 λιρες.Μου φανηκε καλο και απ'τα παιχνιδια που προσφερει σκεφτηκα τα infamous και prototype!Τα ξερεις?Τι λενε?Εχω διαβασει πολυ καλες ρεβιους!

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #22 on: July 04, 2009, 14:00:25 pm »

κοιτα δεν θα παρεις και τα 2 εννοειται!!!!! στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα μονο με διαφορετικο στορυ και χαρακτηρες :p εγω προσωπικα εχω το infamous που πειρε καλυτερες κριτικες Tongue και οντως ειναι παρα πολυ ωραιο ! για την κονσολα που λες καλη προσφορα ακουγεται αλλα επειδη οπως και να χει κονσολα ειναι, εχει βαρος και ειναι και ευαισθητη προσεχε αν ειναι να την παραγγειλεις απ το internet! εγω δεν εχω παρει κατι τοσο μεγαλο απο εξωτερικο ακομα Tongue και δες αν εχει και ασφαλεια αποστολης σε περιπτωση που παθει κατι να στην αλλαξουν!!!

-.-
mysterious
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #23 on: July 04, 2009, 14:05:32 pm »

Το αμαζον δε στέλνει ηλεκτρονικές συσκευές στην Ελλάδα...ούτε ρούχα (άσχετο  Tongue)

"When his life was ruined, his family killed, his farm destroyed, Job knelt down on the ground and yelled up to the heavens, "Why god? Why me?" and the thundering voice of God answered, "There's just something about you that pisses me off."
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #24 on: July 04, 2009, 14:14:55 pm »

οχι που θα στελναν -.- εγω το δικο μου το ειχα παρει απο eshop  με παιχνιδι δωρο και μου βγηκε 30 ευρω φθηνοτερα
βεβαια θα σταματησω να παιρνω πραγματα απο το eshop αφενος μεν γιατι κατι παραπονα που εχω διαβασει με εβγαλαν απ τα ρουχα μου αφ ετερου δεν μ αρεσει τον τελευταιο καιρο που το εκθιαζουν στην τηλεοραση (α ρε ευαγγελατε) ως μια πολυ πετυχημενη τεχνολογικα ιδεα , ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια μετριοτητα σε ολο της το μεγαλειο ( σελιδα για πεταμα)

-.-
Time_Tripper

View Profile
« Reply #25 on: July 04, 2009, 15:20:54 pm »

Quote from: mysterious on July 04, 2009, 14:05:32 pm
Το αμαζον δε στέλνει ηλεκτρονικές συσκευές στην Ελλάδα...ούτε ρούχα (άσχετο  Tongue)

Και εγω αυτο νομιζα αλλα εκανα μια προσπαθεια και μπορω να το παραγγειλω κανονικα!! Shocked
Τι να πω ειναι τρελοι αυτοι οι Εγγλεζοι! 8)
Το eshop συμφωνω ειναι μια βλακεια και μιση(δε φτανει ουτε στο δαχτυλακι τους τα ξενα αντιστοιχα)
Οσο για τη μεταφορα εχω παραγγειλει απειρες φορες απο το αμαζον(οχι κατι τοσο μεγαλο βεβαια!) αλλα τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη!Και ειναι προθυμοι να σε αποζημιωσουν για τυχον φθορες/προβληματα κλπ.
Οσο για το ebay, πηγα και εγω σαν bussiness(wo)man 8) και πατησα να bid-αρω σε ενα παιχνιδι (το darkness συγκεκριμενα!) και με λεει δεν μπορω γιατι ο σελερ δεν στελνει σε αυτη τη χωρα... Angry

-Oscar Wilde

-Άκης Δήμου
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #26 on: July 04, 2009, 16:02:02 pm »

Το amazon.com είναι που δεν στέλνει στην ευρώπη γενικότερα συσκευές λόγω δασμών και τελωνείων. Σε παραπέμπει στα amazon.co.uk, amazon.fr και amazon.de τα οποία στέλνουν μια χαρά τα πάντα! Τα ίδια και με το ebay (αν και από αυτό γίνεται θεωρητικά να παραγγείλεις αρκεί να πληρώσεις ο,τι δασμούς σου προσθέσουν after market + το waiting game που θα παίξεις γιατί το τελωνείο στην Ελλάδα δεν κινείται ακριβώς με κοσμικές ταχύτητες). Για βιβλία, αναλώσιμα, παιχνίδια κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα.

P.S.: Φιλική συμβουλή, αν ανοίξεις διαδικτυακά νταραβέρια οικονομικής φύσεως φτιάξε ένα account στο Paypal. Ανά τον κόσμο γίνεται της ανωμαλίας με τις ασυμβατότητες πιστωτικών καρτών - και δη στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού - και παίζει σοβαρά να σου σπάσουν τα νεύρα για να παραγγείλεις το απλούστερο πράγμα.
« Last Edit: July 04, 2009, 16:05:21 pm by yorgos_78 » Logged

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #27 on: July 04, 2009, 17:44:05 pm »

ενω με το paypal στην αρχη τα νευρα της θα ειναι ηρεμα!!!!! βασικα eurobank + paypal = πονοκεφαλος και ερωτηματικα  τουλαχιστον μεχρι να θυμηθουν να περασουν στον λογαριασμο σου την αποδειξη του paypal για να δεις τον αριθμο πιστοποιησης που χρειαζεται :p
βασικα αυτη η eurobank.... ααααααχ... τιποτα καλυτερο απ το να εισαι εξωτερικο να μην μπορεις να τραβηξεις λεφτα απ την καρτα για να γυρισεις , να παιρνεις τον υπαλληλο σε κλιμα πανικου και να σου λεει παρακαλω δωστε μου τον 4ψηφιο κωδικο ασφαλειας του europhone banking  για να σας βοηθησω, αφου σου εχει ρωτησει μεχρι και πως λεγαν τον προπαππου σου. Και ολα αυτα για να μου πει στο τελος πως δεν ξερει το λογο Smiley (ασχετο βεβαια αλλα μου εχει αφησει τραυμα lolol)

-.-
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #28 on: July 04, 2009, 17:51:24 pm »

Για πωλητές που στέλνουν μόνο εντός USA, αν βρεθεί καμιά καλή ευκαιρία, υπάρχει η λύση του shipping forward.

Είναι αρκετοί αυτοί που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, συνήθως με πάγιες χρεώσεις ή με χρέωση ανά αποστολή.

Η δεύτερη λύση είναι συμφέρουσα για μια περιστασιακές αγορές. Πχ το shipito.com, σου δίνει διεύθυνση Αμερικής, και ό,τι παραλαμβάνεις εκεί, σου το προωθεί με 8,50 $ + έξοδα αποστολής. Ένα iPod nano 16GB που το είχα πάρει από το Apple Store, μου είχε βγει με αυτόν τον τρόπο καμιά 50 Ευρώ λιγότερα από όσο θα έκανε εδώ όταν ήταν το δολάριο στα πολύ κάτω του  Smiley

Επιπλέον, Eurobank (web-banking) + Paypal δεν  μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα εδώ και πολλάάάά χρόνια.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
george88thess
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I never asked for this

View Profile WWW
« Reply #29 on: July 04, 2009, 17:53:12 pm »

χμμμ εχει χρειαστει καμια φορα να τους παρεις τηλεφωνο?????

-.-
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: