• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 21, 2025, 18:41:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 21, 2025, 18:41:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Nikos_313
[Today at 17:44:31]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by paul
[Today at 17:40:22]

Υποβιβασμός Τριφασικής Εγ...
by george14
[Today at 13:01:04]

[Ηλεκτρονική ΙΙ] Γενικές ...
by tzortzis
[Today at 12:34:11]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Le ece
[Today at 11:30:08]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 11:18:45]

PhD Position: Computing &...
by psermpez
[Today at 10:12:44]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by Nikos_313
[Today at 00:04:13]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[May 20, 2025, 23:17:11 pm]

Συντελεστής Ισχύος και Πα...
by George_RT
[May 20, 2025, 22:57:56 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Nikos_313
[May 20, 2025, 20:40:35 pm]

Απόψεις για Eurovision 20...
by Katarameno
[May 20, 2025, 20:11:20 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Fraser
[May 20, 2025, 11:00:30 am]

[ΔΥΣ] Γενικές απορίες και...
by tzortzis
[May 20, 2025, 09:34:16 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by tzortzis
[May 20, 2025, 09:27:46 am]

Αξίζουν οι πτυχιακές εξετ...
by Nikos_313
[May 19, 2025, 21:53:37 pm]

[ΣΦ Ηλ - Μηχ] Αποτελέσματ...
by Nikos_313
[May 19, 2025, 21:50:17 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Nikos_313
[May 19, 2025, 15:23:44 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 19, 2025, 00:08:58 am]

Hackάραν λογαριασμό Insta...
by Katarameno
[May 18, 2025, 23:58:48 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9951
Latest: argiris2006
Stats
Total Posts: 1426376
Total Topics: 31698
Online Today: 139
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 110
Total: 130
Aris★
Nikos_313
Captain
dmadarak
Νικη
DarkMagiK06
Vassoula
nikos.a
tzortzis
letmethinkaboutit
dim13
Adreas Seg
glavdakis
Cersei Tsoulannister
vasilis saitis
Tasaras
HamesJetfield
Giannis_Kako
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > Καμμένα...!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 306 Go Down Print
Author Topic: Καμμένα...!!  (Read 716398 times)
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Καμμένα...!!
« Reply #795 on: May 31, 2007, 18:45:05 pm »

Quote from: Juan on May 31, 2007, 18:25:52 pm
Τα... καμένα ρατσιστικά πήραν τον δρόμο για τη χωματερή..

Και δεν ήταν μόνο τα καμένα.. ήταν και οι λανθάνουσες ρατσιστικές κραυγές που τα συνόδευαν.. γεγονός που έκανε επιτακτική την απομάκρυνσή τους.

Εκ του Συντονισμού

Γι' αυτό και ακριβώς λέγονται καμμένα, γιατί σε αυτού του τύπου, τα ρατσιστικά, το "στραβό" μειδίαμα απευθύνεται στην γελοιότητα και στην "ακυριά" τους, δεν νομίζω κανείς να γελάει επειδή ενστερνίζεται κάποιο απ'αυτά στο παραμικρό.

Άλλα από την άλλη τίθεται θέμα "ευπρέπειας"...

Ας κάνουμε μια εξαίρεση σε αυτό το topic  Smiley

Btw με τον Εβραίο και την πίτσα πολλοί θα το ξέρετε (και είναι και ίσως αρκετά "καμμένο" για τα γούστα των mods), γι'αυτό πάρτε αυτό:

Τι ψάχναν 40 χρόνια οι Εβραίοι στην έρημο?

Κάποιος έχασε ένα κέρμα  Grin Grin Grin

pay close attention
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #796 on: June 01, 2007, 02:44:34 am »

Α δεν πάτε καθόλου καλά εδω μέσα μου φαίνεται. Το κουμουνιστιλίκι σας έχει χτυπήσει στο κεφάλι ε δεν εξηγείτε αλλιώς που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι απλώς αστεία και όχι ρατσιστικά!!!! Δηλαδή να μην λέμε αστεία για πόντιους ή για ξανθιές!!!! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????????????????????????? Έλεος!!!!!! Ο σκοπός του ανεκδότου συνήθως στηρίζεται στον σαρκασμό για την ευφυία ή την δομή ενός ανθρώπου και άλλα (π .χ πάει ένας χαζός σε ένα μπαρ κ.τ.λ. ή είναι ένας νάνος  και δεν φτάνει το κουδούνι ενός θυροτηλεφώνου κ.τ.λ.). Λοιπόν για σκεφτείτε και λίγο την ελευθερία του ΛΟΓΟΥ (γραπτού στην συγκεκριμένη περίπτωση) πρωτού αρχίσετε και σβήνετε λες και είστε ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (αυτά που κατηγορείτε δηλαδή). Και ο χίτλερ σκότωσε χιλιάδες αλλά το βιβλίο του υπάρχει λόγω της ελευθερίας του ΛΟΓΟΥ.

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #797 on: June 01, 2007, 04:02:06 am »

δεν ηθελα να γινει τοσο μεγαλο θεμα τα ανεκδοτακια αυτα αλλα αφου εγινε συμφωνω με το Damien .. δεν νομιζω να εχει γινει αλλη συζητηση για ποστ αριστερα που εχει μεσα στο φορουμ.. τεσπα οταν πεφτουν στα χερια μου τετοιου ειδους ανεκδοτα θα τα  γραφω , δικαιωμα μου ειναι.. οποιος δεν τα θελει να μην τα διαβαζει , ειναι δικαιωμα του..δεν εχω με κανεναν τιποτα αλλα ειμαι στο topic  για τα καμμενα αρα αυτο αρκει
τελος το ανεκδοτο :

Καποτε ειχε οργανωθεί μια εκδρομή με Εβραίους που πήγαιναν στην Γερμάνια για
ναι δουν τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως οπού είχαν μαρτυρήσει οι προγονοί τους.
ξαφνικά εκεί που πήγαιναν με το πούλμαν και μέσα στα γερμανικά δάση το
πούλμαν μένει από λάστιχο.
_"Πωπώ ζημιά" λέει ο οδηγός "ψυχή δεν υπάρχει εδώ πέρα και έχω και τους
Εβραίους μαζί Τι να κάνω τώρα"
Σκέφτηκε να προχωρήσει λίγο μήπως βρει καμιά βοήθεια.
Εκεί πού πήγαινε μέσα στο δάσος βλέπει ένα σπιτάκι εξοχικό .Πλησιάζει χτυπάει
την πόρτα και βγαίνει μια γιαγιούλα
-"Γιαγιάκα εδώ πιο κάτω έχω ένα πούλμαν γεμάτο Εβραίους έσκασε το λάστιχο
και τώρα δεν ξερώ που να τους παω. Μπορείς να
με βοηθήσεις"
-"Τι να σου κάνω παιδάκι μου. Εγώ μονό ένα φούρνο μικροκυμάτων έχω"

Τα μαγιω γινονται brazilian οι κωλο παραμενουν ποντιακοι....
aliakmwn
Guest
« Reply #798 on: June 01, 2007, 08:29:59 am »

Quote from: Damien on June 01, 2007, 02:44:34 am
Α δεν πάτε καθόλου καλά εδω μέσα μου φαίνεται. Το κουμουνιστιλίκι σας έχει χτυπήσει στο κεφάλι ε δεν εξηγείτε αλλιώς που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι απλώς αστεία και όχι ρατσιστικά!!!! Δηλαδή να μην λέμε αστεία για πόντιους ή για ξανθιές!!!! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????????????????????????? Έλεος!!!!!! Ο σκοπός του ανεκδότου συνήθως στηρίζεται στον σαρκασμό για την ευφυία ή την δομή ενός ανθρώπου και άλλα (π .χ πάει ένας χαζός σε ένα μπαρ κ.τ.λ. ή είναι ένας νάνος  και δεν φτάνει το κουδούνι ενός θυροτηλεφώνου κ.τ.λ.). Λοιπόν για σκεφτείτε και λίγο την ελευθερία του ΛΟΓΟΥ (γραπτού στην συγκεκριμένη περίπτωση) πρωτού αρχίσετε και σβήνετε λες και είστε ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (αυτά που κατηγορείτε δηλαδή). Και ο χίτλερ σκότωσε χιλιάδες αλλά το βιβλίο του υπάρχει λόγω της ελευθερίας του ΛΟΓΟΥ.

Καβαλα τ' αμαξακι σου και κανε καμια βολτα να σε χτυπησει ο αερας.
Το βιβλιο του Χιτλερ καλα κανει και υπαρχει, αλλα θα πρεπει να απαγορευτει ο δανεισμος και η πωληση του σε ανηλικους.

Κατα τα αλλα, πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος για να μην καταλαβαινεις οτι οσο ρατσιστικο ειναι ενα ανεκδοτο για εβραιους, αλλο τοσο ειναι και ενα για ξανθιες. Η διαφορα ομως, που μας κανει καπως επιεικεστερους στο δευτερο (αν και δεν θα 'πρεπε) απ' οτι στο πρωτο, ειναι ακριβως το οτι το Αουσβιτς ειχε γεμισει με εβραιους και οχι με ξανθιες.

Quote from: dkotsopo on June 01, 2007, 04:02:06 am
τεσπα οταν πεφτουν στα χερια μου τετοιου ειδους ανεκδοτα θα τα  γραφω , δικαιωμα μου ειναι.. οποιος δεν τα θελει να μην τα διαβαζει , ειναι δικαιωμα του..

Αν καποιος που θελει να σε ταπεινωσει φτιαξει ενα χυδαιο ανεκδοτο για τη μανα σου, και ερθει και μου το πει, θεωρεις πως ειναι δικαιωμα μου να το ανεβασω στο forum, και να ισχυριστω "αν δεν θελεις, μην το διαβαζεις"? Θα το δεχτεις ετσι απλα? Μηπως θα γελασεις κιολας?

Κι αν μεταξυ των συμφοιτητων μας υπαρχει ενας εβραιος?

Το ζητημα δεν ειναι να μπουν οι Διαχειριστες στη λογικη της απαγορευσης και να κοβουν μηνυματα. Το ζητημα ειναι να σκεφτεται ενα κλικ παραπανω ο καθενας μας.

Και για να μην αγχωνεσαι: Κι εγω εχω γελασει με ρατσιστικα ανεκδοτα, και γελαω ακομα οταν ακουω πετυχημενα, οπως και ο περισσοτερος κοσμος. Η αντιδραση στο χιουμορ ειναι ισως ενστικτωδης. Φροντιζω ομως ωστε να μην τα αναπαραγω.
« Last Edit: June 01, 2007, 08:35:24 am by aliakmwn » Logged
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #799 on: June 01, 2007, 18:56:48 pm »

Quote from: dkotsopo on June 01, 2007, 04:02:06 am
τεσπα οταν πεφτουν στα χερια μου τετοιου ειδους ανεκδοτα θα τα  γραφω , δικαιωμα μου ειναι.. οποιος δεν τα θελει να μην τα διαβαζει , ειναι δικαιωμα του..

Αν καποιος που θελει να σε ταπεινωσει φτιαξει ενα χυδαιο ανεκδοτο για τη μανα σου, και ερθει και μου το πει, θεωρεις πως ειναι δικαιωμα μου να το ανεβασω στο forum, και να ισχυριστω "αν δεν θελεις, μην το διαβαζεις"? Θα το δεχτεις ετσι απλα? Μηπως θα γελασεις κιολας?

Κι αν μεταξυ των συμφοιτητων μας υπαρχει ενας εβραιος?

Το ζητημα δεν ειναι να μπουν οι Διαχειριστες στη λογικη της απαγορευσης και να κοβουν μηνυματα. Το ζητημα ειναι να σκεφτεται ενα κλικ παραπανω ο καθενας μας.

Και για να μην αγχωνεσαι: Κι εγω εχω γελασει με ρατσιστικα ανεκδοτα, και γελαω ακομα οταν ακουω πετυχημενα, οπως και ο περισσοτερος κοσμος. Η αντιδραση στο χιουμορ ειναι ισως ενστικτωδης. Φροντιζω ομως ωστε να μην τα αναπαραγω.
[/quote]
Για την μανα μου δεν σου επιτρεπω να πεις , κανεις δεν εβαλε μεσα οικογενειες και αξιες... Για ιστορικα γεγονοτα ομως μπορεις να πεις οτι θελεις γιατι ειναι κατεγεγραμμενα και προς δημοσια συζητηση και σχολιασμο.. Ο εβραιος συμφοιτητης μου ή ο εγχρωμος μπορει αναλογα με το μυαλο του και της ανοχες του ή να το διαβασει και να γελασει γιατι ειναι τραγικο ή να προχωρησει στο επομενο ποστ... Οικογενεια με παγκοσμια ιστορια δεν συγκρινεται παλικαρι μου και κακως ειπωθηκε τετοιο πραγμα..

aliakmwn
Guest
« Reply #800 on: June 01, 2007, 19:07:35 pm »

Quote from: dkotsopo on June 01, 2007, 18:56:48 pm
Για την μανα μου δεν σου επιτρεπω να πεις , κανεις δεν εβαλε μεσα οικογενειες και αξιες... Για ιστορικα γεγονοτα ομως μπορεις να πεις οτι θελεις γιατι ειναι κατεγεγραμμενα και προς δημοσια συζητηση και σχολιασμο.. Ο εβραιος συμφοιτητης μου ή ο εγχρωμος μπορει αναλογα με το μυαλο του και της ανοχες του ή να το διαβασει και να γελασει γιατι ειναι τραγικο ή να προχωρησει στο επομενο ποστ... Οικογενεια με παγκοσμια ιστορια δεν συγκρινεται παλικαρι μου και κακως ειπωθηκε τετοιο πραγμα..

Δηλαδη η ισοτητα και η ελευθερια ολων των ανθρωπων δεν ειναι αξια? Το δικαιωμα του καθε ανθρωπου για αξιοπρεπη αντιμετωπιση, χωρις υποβιβασμους εξαιτιας οποιουδηποτε χαρακτηριστικου του, δεν ειναι αξια?
Γιατι η οικογενεια και η μανα τσουζουν τοσο πολυ?

Εχω γνωστο μου μαυρο που ξεκαρδιζεται με τα ανεκδοτα για μαυρους (και μαλιστα τα λεει κι ο ιδιος!) και γνωριζω επισης ξανθιες που γελανε με τα ανεκδοτα για τις ξανθιες. Μου δινει ομως αυτο, το δικαιωμα να τα κυκλοφορω κι αλλο?

Αν πω ενα χυδαιο αστειο για τη μητερα σου, και με ακουσει, ειμαι σιγουρος οτι θα φανει πολυ ανωτερη, και δεν θα ασχοληθει με εναν μαλακα που την χλευαζει χωρις λογο. Μου δινει ομως αυτο, το δικαιωμα να λεω τετοια πραγματα?
Ειδες που, χωρις καν να πω κατι ασχημο για 'κεινη, ενοχληθηκες και μονο που την ανεφερα? (Και πολυ καλα εκανες!) Φαντασου λοιπον ποσο χειροτερο ειναι οταν μιλας και ασχημα.

Ομοιως κι εσυ λοιπον, μπορεις αναλογα με το μυαλο και τις ανοχες ου ή να το διαβασεις και να γελασεις γιατι ειναι τραγικο, ή να προχωρησεις στο επομενο post.

Εξυπακουεται πως σε καμια περιπτωση δεν επιθυμω να θιξω κανενα μελος της οικογενειας σου με ολα τα παραπανω. Προσπαθω ομως να σου δειξω τον παραλληλισμο. Εαν δεν εισαι σε θεση να τον καταλαβεις, τοτε εισαι καταδικασμενος να τον λουστεις.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #801 on: June 01, 2007, 19:43:29 pm »

Παιδιά.. πολύ μεγάλο θέμα το κάναμε.

Είπαμε: κρίθηκε ακατάλληλο για να είναι στη πρώτη γραμμή του φόρουμ. Παρόλα αυτά, υπάρχει στο φόρουμ, δεν αποσύρθηκε τελείως.

Απλά είναι κάπου αλλού.
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #802 on: June 02, 2007, 00:27:56 am »

Αν πω ενα χυδαιο αστειο για τη μητερα σου, και με ακουσει, ειμαι σιγουρος οτι θα φανει πολυ ανωτερη, και δεν θα ασχοληθει με εναν μαλακα που την χλευαζει χωρις λογο. Μου δινει ομως αυτο, το δικαιωμα να λεω τετοια πραγματα?
Ειδες που, χωρις καν να πω κατι ασχημο για 'κεινη, ενοχληθηκες και μονο που την ανεφερα? (Και πολυ καλα εκανες!) Φαντασου λοιπον ποσο χειροτερο ειναι οταν μιλας και ασχημα.

Ομοιως κι εσυ λοιπον, μπορεις αναλογα με το μυαλο και τις ανοχες ου ή να το διαβασεις και να γελασεις γιατι ειναι τραγικο, ή να προχωρησεις στο επομενο post.

Εξυπακουεται πως σε καμια περιπτωση δεν επιθυμω να θιξω κανενα μελος της οικογενειας σου με ολα τα παραπανω. Προσπαθω ομως να σου δειξω τον παραλληλισμο. Εαν δεν εισαι σε θεση να τον καταλαβεις, τοτε εισαι καταδικασμενος να τον λουστεις.
[/quote]
Αυτο για απαντηση για να ξερεις οτι σε αυτη την λιστα δεν παιρνω τπτ στα σοβαρα , γιατι παρεξηγηθηκα παραπανω..

Τσακώνονται δύο. Κι ο ένας λέει στον άλλον:
- Σου γαμώ τι μάνα!
και του απαντάει ο άλλος:
- Μμμμ! Σιγά τη γκόμενα!

Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #803 on: June 02, 2007, 00:32:34 am »

dkotsopo αν άκουγες έναν Τούρκο να λέει ανέκδοτα όπως αυτά που είχαν γράψει σε κάτι  πανό: (Το 1914 οι Έλληνες πήραν χρυσό μετάλιο στην κολύμβηση --ο νοών νοείτω--) δεν θα σε πείραζε;
...

Ποιά είναι η σημαντικότερη διαφορά μιας γυναίκας από ένα ποδήλατο;

Το ποδήλατο πρώτα το φουσκώνεις και μετά το καβαλάς...τη γυναίκα πρώτα την καβαλάς και μετά τη φουσκώνεις Tongue

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
« Reply #804 on: June 02, 2007, 03:28:46 am »

Quote from: Wanderer on June 02, 2007, 00:32:34 am
dkotsopo αν άκουγες έναν Τούρκο να λέει ανέκδοτα όπως αυτά που είχαν γράψει σε κάτι  πανό: (Το 1914 οι Έλληνες πήραν χρυσό μετάλιο στην κολύμβηση --ο νοών νοείτω--) δεν θα σε πείραζε;
...

Ποιά είναι η σημαντικότερη διαφορά μιας γυναίκας από ένα ποδήλατο;

Το ποδήλατο πρώτα το φουσκώνεις και μετά το καβαλάς...τη γυναίκα πρώτα την καβαλάς και μετά τη φουσκώνεις Tongue

δεν θα με πειραζε καθολου γιατι γνωριζω την ιστορια..και ελληνα να ακουγα δεν θα ενοχλουσε ιδιατερα γιατι ειναι ανεκδοτο... ο καθενας ειναι υπευθυνος για οτι λεει
Η γυναικα εκτος απο την αλυσιδα δουλευει και με μαστιγιο...
αυτο το ανεκδοτο δεν ειχε γυναικα μεσα αλλα οπως ηθελες την εβαλες .. Αλλο προσωπο ηταν στο ανεκδοτο..  Τεσπα εχει γινει πολυς ντορος για το τιποτα ανεκδοτα ειναι στην τελικη..

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #805 on: June 10, 2007, 03:20:23 am »

Μια μέρα ένα ποντικάκι περνούσε από ένα σημείο  της ζούγκλας και καθώς
 προχωρούσε άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια. Κοιτάει  σαστισμένο και
βλέπει μέσα σε ένα μεγάλο λάκκο έναν ελέφαντα που προσπαθεί  απεγνωσμένα να
σκαρφαλώσει  για να βγει αλλά του κάκου.
Τότε του λέει το  ποντικάκι:
 - Μη στεναχωριέσαι φιλαράκο εγώ θα σε σώσω...
Αμέσως ο  φίλος μας τρέχει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ και βγάζει την
Porsche του, την  γκαζώνει και τρέχει στον λάκκο του ελέφαντα. Πετάει μέσα
ένα σχοινί, το δένει  στον προφυλακτήρα και λέει του ελέφαντα να το δέσει στη μέση του.   Ευθύς αμέσως  βάζει την Porsche στην πρώτη και τραβάει το παχύδερμο έξω με  ασφάλεια. Ο  ελέφαντας τον ευχαριστεί και πάει στη δουλειά του. Ενα μήνα αργότερα, από  το ίδιο σημείο της ζούγκλας περνάει τώρα ο ελέφαντας.  Ενώ έκοβε βόλτες ακούει  φωνές για βοήθεια. Τρέχει στο λάκκο και βλέπει το ποντικάκι μέσα.
-  Αδελφάκι μη φοβάσαι θα σε'χω έξω σε μισό λεπτό, του λέει.
Μια και δυο  δρασκελίζει τον λάκκο και αφήνει την τεράστια προβοσκίδα του να ξετυλιχτεί  σιγά-σιγά προς τα κάτω. Αμέσως το ποντικάκι γαντζώνεται επάνω της και βγαίνει  έξω.  Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας μας είναι:
 Οταν την έχεις  μεγάλη δε χρειάζεσαι  Porsche!

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #806 on: June 10, 2007, 03:31:31 am »

Ήταν κάποτε δύο ερωτευμένα άλογα. Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Κάποια μέρα, το αρσενικό άλογο φεύγει και πηγαίνει στην πόλη για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του. Μόλις φεύγει, ο καλύτερος του φίλος (επίσης άλογο), βρίσκει την ευκαιρία να την "πέσει" στην κοπελιά του. Οπότε την πλησιάζει και της λεει.:
- Έλα μανάρα μου να φύγουμε μαζί και να παντρευτούμε. Εκείνη απαντάει...
- Α πα πα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι ερωτευμένη με το "αγόρι" μου.
- Μα τι πράγματα είναι αυτά που μου λες. Ξέρεις ότι με τρελαίνεις. Αστον τον άλλο και πάμε να φύγουμε μαζί..
 - Ξέρεις ότι σε εκτιμάω ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορώ να του το κάνω αυτό.
 - Σε παρακαλώ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Δεν μπορώ χωρίς εσένα. Χέστον τον άλλο και παντρέψου με...
- Ότι και να πεις δεν μπορώ να υποκύψω.. τον αγαπάω..
- Μα έλα..
 - Μα δεν μπορώ..
 - Αν δεν με παντρευτείς, θα πέσω από το γκρεμό να σκοτωθώ.
- Σου είπα ότι δεν γίνεται!
- Αυτή είναι η τελευταία σου λέξη;
- ΝΑΙ!
- Εντάξει τότε.. θα με έχεις βάρος για πάντα στη συνείδησή σου.. ...και λέγοντας αυτά, παίρνει φόρα και πηδάει από το γκρεμό. Το θηλυκό άλογο πετιέται τρομαγμένο! Κοιτάει από κάτω και βλέπει τον καλύτερο φίλο του αρσενικού διαμελισμένο. Αρχίζει και τρέμει ενώ συλλογίζεται...
- Τι έκανα η κακούργα;;; Με την άρνησή μου, οδήγησα ένα αθώο άλογο στο θάνατο. Δεν μπορώ να ζήσω με τέτοιες τύψεις, τέτοιο βάρος στη συνείδησή μου. Θα αυτοκτονήσω. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το θηλυκό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό με τη σειρά του από το γκρεμό.

Μετά από δύο λεπτά, το αρσενικό άλογο επιστρέφει από την πόλη, αφού έχει θυμηθεί στο δρόμο ότι είναι Κυριακή και τα μαγαζιά είναι κλειστά. Φωνάζει την κοπελιά του αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Φωνάζει τον φίλο του.. αλλά ούτε πάλι λαμβάνει απάντηση. Αρχίζει να τους ψάχνει, αλλά μάταια.. δεν είναι πουθενά. Στεναχωρημένο νομίζοντας ότι το εγκατέλειψαν, πάει πάνω από το γκρεμό και αγναντεύει το άπειρο μοιρολογώντας. Σε κάποια στιγμή, κοιτάει κάτω και βλέπει τα δύο άλογα που είχαν γίνει πλέον μία μάζα από κρέατα. Σπαράζει η καρδιά του και μονολογεί δυνατά...
- Ω, τι έπαθα ο άμοιρος. Η γυναίκα της ζωής μου.. νεκρή... ο καλύτερος μου φίλος.. και αυτός νεκρός. Τι θα απογίνω ολομόναχος σε αυτή τη ζωή; Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.. θα αυτοκτονήσω... Πραγματικά, το αρσενικό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό από το γκρεμό. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μία φωνή απο κάτω από τον γκρεμό...
- Ρεεεεεε... ποιός μαλάκας πετάει άλογα;

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #807 on: June 10, 2007, 03:39:46 am »

Στο νηπιαγωγειο,τα παιδακια γυρωγυρω κι η δασκαλα να ρωταει
-Νικολακη,πώς κανει η αγελαδα;
-μουυυυυυυ,κυρια
-Ελενιτσα,πώς κανει η γατα;
-νιαου,κυρια
-Θανασακη,πώς κανει το ποντικι;
-κλικ,κυρια

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #808 on: June 10, 2007, 05:16:46 am »

Είναι ένας αμερικάνος  μυστικός πράκτορας και τον στέλνουν στη ρωσία για κατάσκοπο. Ε , μαθαίνει αυτός ρώσικα και πάει. Μένει εκεί κάτι μήνες μπλέκεται με κάτι ρωσους μέσα στην κυβέρνηση και κάποια βραδυά εκεί που τα πίνανε του ρωτάει:
-'' Ρε συντρόφια δεν μου λέτε τι γίνεται έχουμε τίποτα πυραύλους μυστικούς για να χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστει''???
- ''Ααααααααααα όλα κι όλα σύντροφε δεν μπορούσε να σε πούμε ''
- ''Μα γιατί''????
- ''ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ''!!!!!!!!
Τρελαίνεται που τον κατάλαβαν ο αμερικάνος γυρίζει πίσω στην πατρίδα του, μαθαίνει τέλεια ρώσικα με κορυφαία προφορά βάφει και τα μαλλιά του ξανθά και ξαναπάει. Μετά από αρκετούς μήνες και πάλι και αφού έκανε παρέα πάλι με κυβερνητικά στελέχη μια βραδυά που τα πίνανε τους ρωτάει :
-- '' Ρε συντρόφια μήπως , λέω , μήπως ξέρετε αν έχουμε τίποτα πυραύλουε κρυμμένους ή τίποτα άλλα όπλα ''?????
-'' Α μα δεν μπορούμε να σε πούμε σύντροφε είναι αδύνατον''!!!!!
- '' Μα γιατί συντρόφια εγώ μαζί σας είμαι'' .....
-'' Ε όχι και μαζί μας εσύ είσαι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ''!!!!!!!
Τα χει παρει στο κρανίο που τον ξανακαταλάβανε γυρίζει στην αμερική μαθαίνει τα πιο τέλεια ρώσικα με προφορά από σιβηρία βάφει τα μαλλιά του πιο ξανθά βάζει και μπλέ φακούς επαφής και ξαναπάει. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αφού ξαναβρήκε παρέα από ανθρώπους που δούλευαν στην κυβέρνηση μια νύχτα εκεί που ήταν ντίρλα τους ρωτάει :
- '' Βρε συντρόφια για πείτε μου να μάθω κι εγώ που έχουμε κρυμμένους πυραύλους και όπλα.....''
- '' Αααααα είναι αδύνατον να σου πούμε δεν γίνεται ''
- '΄Μα γιατί ''?????
- '' Αφού νταβαρις είσαι αμερικάνος δεν γίνεται να σου πούμε......''
Απογοητευμένος ο μυστικός πράκτορας γύρισε πάλι πίσω στην αμερική και δήλωσε στους ανωτέρους του ότι απέτυχε στην αποστολή που του ανέθεσαν και πως δεν μπόρεσε να καταλάβει πως τους ανακάλυπταν. Τότε πετάγεται και ο στρατηγός που πρώτη φορά ενημερωνόταν για την αποστολή και λέει :

'' ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ''??????????? Grin Grin Cheesy

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
iouaki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τurambarou

View Profile
« Reply #809 on: June 10, 2007, 11:47:29 am »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

KITTY MOY EKANES ZHMIA:TA VLEPW OLA FOUKSIA!!!!
..omws hmoun ypo thn epiria alkool,ki espase h kapota..omg kai 3 lol..
                                    eisai glykeia otan klais..tha sai glykeia otan pethaneis..

MAKE SPAM,NOT SEX

abc kai mazore

Turambar's Bitch
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ   ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..
Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 306 Go Up Print
Jump to: