• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:12:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:12:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 31
Guests: 103
Total: 134
mike1996
ellimoschou
chidi anagonye
gksp
rafa98p
mpilas_giwrgos
grammaths
Mari0s
nikpapoutsi
mimaki
vajim
themis01
iJasonOP
fkacori
george14
elizabeth
Saint_GR
samamidou
Kont
hoo2
Amalia
apob
st3.kt
tzortzis
anastasis_sid
sherlock
s
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Περι "μελων του Χ-ημερου"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Περι "μελων του Χ-ημερου"  (Read 7437 times)
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
Απ: Περι "μελων του Χ-ημερου"
« Reply #30 on: January 16, 2006, 05:29:09 am »

Quote from: aliakmwn on January 16, 2006, 05:07:53 am
Quote from: Kallis99 on January 16, 2006, 04:48:26 am
Υ.Γ.1: Στάθη, κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει (είναι δικαίωμά μου) να σου πω μπράβο με τον τρόπο μου.  Αν εσύ, όταν σου λέω μπράβο, με φτύνεις στα μούτρα, δικαίωμά σου...

Οχι Καλλισθενη μου, δεν ειναι ετσι...

Το οτι μαλωνουμε για το τιποτα ειναι γεγονος αλλα (1) εχω ξαναπει πως για μενα η προκλητικοτητα ειναι σταση ζωης και (2) εξεταστικη ερχεται, πρεπει καπου να ξεσπαμε Grin

Περα ομως απο την πλακα, οι αναφορες στα "μπραβο" και στην "αναγνωριση" καλυτερα να βαλουν κι εναν αλλο παραγοντα μεσα: Προκειται για κατι που οχι απλα γινεται δημοσια, αλλα θα παραμεινει και ες αει (ή τελοσπαντων για οσο θα υπαρχει το forum)

Μπορω να σκεφτω μερικες δεκαδες λογους για να θελει καποιος να σε "φτυσει στα μουτρα" (δικη σου εκφραση) επειδη του λες μπραβο. Θα αναφερω μερικα πολυ συγκεκριμενα παραδειγματα:

1) Να ειναι αρκετα ντροπαλος, και να αισθανεται ασχημα σε τετοιες φασεις.
2) Να πιστευει στη συλλογικη προσπαθεια, στη συλλογικη προσφορα, και για ιδεολογικους λογους να μην επιθυμει την ατομικη επιβραβευση.
3) Η "προσφορα στο forum" συνηθως γινεται με θυσια χρονου. Ειδικα αυτην την περιοδο, ο χρονος ειναι πολυτιμος καθως πλησιαζει εξεταστικη. Πολλοι απο μας ειμαστε εθισμενοι στη διαδικτυακη επικοινωνια κι αν μεινουμε μια ωρα χωρις προσβαση μπορει να παρουσιαζουμε συμπτωματα στερησης. Φαντασου λοιπον, να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν μπορω να στρωθω στο διαβασμα και γραφω με τις ωρες ο,τι μου 'ρχεται, και να 'χω και σενα απο πανω να μου λες "Μπραβο μαλακα, σε ευχαριστουμε που σπαταλας τις πολυτιμες ωρες σου για να εχουμε εμεις να παιζουμε"... Σε βριζω τοτε ή δε σε βριζω? Grin Grin Grin

Αυτα και αλλα πολλα.............

Το νοημα στην ολη υποθεση ειναι το εξης:

Το παιχνιδακι δεν ειναι τιποτε, ειναι απλα μια πλακα.
Απο τη στιγμη που για οποιοδηποτε λογο (που μπορει να ειναι ο πιο απαραδεκτος, που οφειλεται στα μεγαλυτερα κολληματα - δεν μας απασχολει αυτο) καποιος ζηταει να εξαιρεθει απο τη διαδικασια και εισπραττει απαντηση "δεν γινεται αποδεκτη η αποχωρηση σου" για μενα ειναι αρκετος για να ξεκινησω καυγα.

Κι αυτο γιατι, εγω ως persona εχω πολλακις αποδειξει εδω μεσα (αλλα και παραεξω) πως δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα να αρχισω τα χωσιματα και τα κραξιματα. Οταν εχω προβλημα, διαμαρτυρομαι, κι οταν δεν πιανει φωναζω (αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε, ελληνες ειμαστε!)
Δεν ειναι ομως ολοι οι ανθρωποι ετσι. Καποιος μπορει για τον οποιονδηποτε λογο να πειραχτηκε, αλλα ειτε να μην εχει τη δυναμη να διαμαρτυρηθει, ειτε να μη θελει να δημιουργησει θεμα για το τιποτε... Αλλα μεσα του θα δυσαρεστειται.

Κυριοι,

μπορειτε να βαφτιζετε τα παιχνιδιασματα σας οπως θελετε, σοβαρα ή αστεια.

Απο τη στιγμη που καποιος σας ζητα να μην τον μπλεκετε στις διαδικασιες σας, επειδη δε γουσταρει, επειδη ντρεπεται, επειδη αισθανεται "ανωτερος απο τετοιες γελοιοτητες" ή ρε γαμωτο επειδη ειναι λυπημενος αυτην την περιοδο και δε γουσταρει κοινωνικοτητες, real ή virtual, ειστε υποχρεωμενοι να τον σεβαστειτε.

Διαφορετικα, εγω θετω θεμα παρεμβασης της ομαδας διαχειρισης, της οποιας εις εκ των ρολων, οπως εχουμε πολλακις πει, ειναι και να παρεμβαινει για να επιλυει τετοιες μικρο-διαφορες.

Δεν σας ζητησα να σταματησετε να παιζετε.
Ουτε να διαγραψετε posts, ουτε τιποτε αλλο.

Απλα και μονο να κανετε σεβαστη την επιθυμια καποιου να απεχει απο τη διαδικασια σας, για τους όποιους λογους αυτος θελει να επικαλεστει (ή ακομα κι αν δεν θελει - δεν αφορα σε σας αυτο).

Το θεμα εχει αρχισει να κατανταει γελοιο.

Την καληνυχτα μου, με την ειλικρινη (αλλα και εριστικη μου - αφου με ξερετε) αγαπη,

Αλιακμων
 Smiley

Αφού είπαμε ρε Aliakmwn, θα λογοκρίνονται ΟΛΟΙ για να μην αναφερθεί ποτέ ξανά (τουλάχιστο μέχρι να αρθεί αυτή η επιθυμία) το nickname αυτών που έχουν κάποιον προσωπικό (και πάντα σεβαστό) λόγο (βλ. υπεροψία, φοβία, διαστροφή, κ.α. που οι ψυχολόγοι τα ξέρουν καλύτερα...) ανάμεσα στους υποψήφιους. Δεν νομίζω να τίθεται πλέον θέμα σε αυτήν την βάση...

Πρέπει τώρα να σκεφτώ πως θα δικαιολογηθώ όταν θα αναγκαστώ να λογοκρίνω το προκλητικό και υπό επερχόμενη εξέταση μέλος με ανάγκη εκτόνωσης, όταν θα έρθει και θα θέλει να σε ψηφίσει...

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
meltemi

View Profile WWW
« Reply #31 on: January 16, 2006, 05:33:38 am »

Quote from: Kallis99 on January 16, 2006, 05:29:09 am
(βλ. υπεροψία, φοβία, διαστροφή, κ.α. που οι ψυχολόγοι τα ξέρουν καλύτερα...)

shocked shocked shocked shocked Suspicious
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #32 on: January 16, 2006, 05:34:55 am »

Quote from: meltemi on January 16, 2006, 05:33:38 am
(βλ. υπεροψία, φοβία, διαστροφή, κ.α. που οι ψυχολόγοι τα ξέρουν καλύτερα...)

shocked shocked shocked shocked Suspicious

SuperInnocent

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
aliakmwn
Guest
« Reply #33 on: January 16, 2006, 05:36:55 am »

Κανεις δεν μιλησε για λογοκρισια.

Σας ειναι τοσο δυσκολο να δεχτειτε ενα γαμημενο
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ???

Ολα τα αλλα ειναι φιφες...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Περι "μελων του Χ-ημερου"
« Reply #34 on: January 16, 2006, 14:26:30 pm »

Ήρθα και εγώ, στου Λαυρέντη τον χορό.

Έχω εκφραστει στο σχετικό θέμα, στο ίδιο το τόπικ, και ο Άλεξ με κάλυψε.

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο.

Αν δεν γινόταν η ψηφοφορία, και το θέμα ήταν τελείων χαλαρό. Καθόμασταν στο τόπικ και λέγαμε ποιος ήταν ο καλύτερος αυτόν τον μήνα στο φόρουμ, το πράγμα θα ήταν διαφορετικό;
« Last Edit: February 05, 2006, 08:03:33 am by Turambar » Logged

byeeee
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #35 on: January 16, 2006, 14:36:07 pm »

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μαλώνουμε!!Σε ένα προηγούμενο στάδιο του παιχνιδιού είχε δηλώσει ο aliakmwn ότι δε θέλει να συμμετάσχει και το είχαμε κάνει σεβαστό νομίζω!!!
Τώρα δεν καταλαβαίνω να μη γίνεται κάτι αντίστοιχο!!
Λέτε ότι αν θέλουν δεν ακολουθούν τη διαδικασία και ότι αυτό συνεπάγεται ότι έχει εκπέσει  ο τίτλος τους!!Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό εφ'όσον αυτό δημιουργεί προβλήματα σε κάποια μέλη και δεύτερον δημιουργεί προσκόμματα στο διαγωνισμό!!!
Νομίζω ότι όταν κάποιος δεν επιθυμεί να παίξει , δε γίνεται να τον τραβάμε με το ζόρι!!!!

www.twitter.com/apostolos1986
voyager

View Profile
« Reply #36 on: January 16, 2006, 14:58:48 pm »

το nickname αυτών που έχουν κάποιον προσωπικό (και πάντα σεβαστό) λόγο (βλ. υπεροψία, φοβία, διαστροφή, κ.α. που οι ψυχολόγοι τα ξέρουν καλύτερα...) ανάμεσα στους υποψήφιους.

..αφού έφτασε να γραφτεί ακόμα και κάτι τέτοιο..σε ένα..θέμα όπου..όπως όλοι λένε..γίνεται πολύς θόρυβος για το τίποτα.................

..δεν θα 'θελα να είμαι άδικη..βγάζω το καπέλο στον Netgull για τα μεγάλα όρια της ανοχής του και την προσπάθεια κατανόησης μιας διαφορετικής άποψης..8)

..και στον Απόστολο1986..

Smiley

δυστυχώς συμβαίνει
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Περι "μελων του Χ-ημερου"
« Reply #37 on: January 16, 2006, 15:22:25 pm »

Quote from: apostolos1986 on January 16, 2006, 14:36:07 pm
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μαλώνουμε!!Σε ένα προηγούμενο στάδιο του παιχνιδιού είχε δηλώσει ο aliakmwn ότι δε θέλει να συμμετάσχει και το είχαμε κάνει σεβαστό νομίζω!!!
Τώρα δεν καταλαβαίνω να μη γίνεται κάτι αντίστοιχο!!
Λέτε ότι αν θέλουν δεν ακολουθούν τη διαδικασία και ότι αυτό συνεπάγεται ότι έχει εκπέσει  ο τίτλος τους!!Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό εφ'όσον αυτό δημιουργεί προβλήματα σε κάποια μέλη και δεύτερον δημιουργεί προσκόμματα στο διαγωνισμό!!!
Νομίζω ότι όταν κάποιος δεν επιθυμεί να παίξει , δε γίνεται να τον τραβάμε με το ζόρι!!!!

Το θέμα είναι ότι ποτέ ένα μέλος που δήλωσε αποχή δεν κέρδισε, για αυτό έγινε θέμα.
Πάντα αντιδρούσαμε σε όποιον αποχωρούσε με τον ίδιο τρόπο.
Απλά την πλάκα την παίρνει ο καθένας διαφορετικά. Και αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που έθεσε ο Καλλης παραπάνω (που εγώ πιστεύω ότι έκανε και πάλι πλάκα).

Αφού λοιπόν ο καθένας θέτει τα όρια της πλάκας νομίζω από εκεί να τοτραβάει ο καθείς είναι τουλάχιστον αγένια.

Το όλο θέμα φυσικά και κούρασε, αν και δεν συμβαίνει αυτό γιατί είναι βλακεία ή ασήμαντο.

Αφού για έναν άνθρωπο είναι ενοχλητική η ενέργεια του οποιουδήποτε, το θέμα χρίζει μεγάλης σημασία. Όταν η παρεξήγηση γίνεται μεταξύ δύο ατόμων, μπορούνε να τα βρούνε μόνοι τους με ΠΜ ή με κατ'ιδίαν συνεννόηση εφόσον γνωρίζονται.

Τώρα όμως ενεπλάκησαν διάφορα άτομα και καλό είναι που το συζητάμε.

Εάν επιμένω στο θέμα και δε ζητάω απλά συγγνωμη (που επι της ευκαιρίας ζητάω, γιατί νιώθω ότι έγινε πιεστικός, κυρίως στην voyager αλλά και στο μελτέμι - το έκανα όμως γιατί  θεωρούσα ότι θα καταλήγαμε κάπου) και συνεχίζω είναι επειδή αδυνατώ να καταλάβω πλήρως την συλλογιστική. Πες τε με ηλίθιο, ή ξεροκέφαλο. Είμαι, δεν το αποποιούμε.

Στην τελική όμως δεν έχει σημασία τι καταλαβαίνω ή τι όχι, αλλά τι έχει σημασία στον άλλον. Ναι τελικά, όλα έχουν όρια.

byeeee
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #38 on: January 16, 2006, 15:36:06 pm »

Βλέπω έχασα το χθεσινό πάρτυ, κρίμα και μου είχε λείψει από τον Σεπτέμβριο... (τα κωλοΣήματα φταίνε!  Grin).
Εγώ θα σας μιλήσω ειλικρινά, σαν παρέα:
1) Ξαναείπα ότι το παιχνίδι ήταν ιδέα μου αλλά το στήριξαν πολλά (επώνυμα Tongue) μέλη του forum. Άρα meltemi το να μιλάς για τους "κανόνες του Άλεξ" είναι τουλάχιστον άδικο.
2) Αλήθεια, διάβασε κανένας το topic? Meltemi είπες ότι αποσύρεις την υποψηφιότητά σου, ευχαριστείς όσους σε ψήφισαν και στη συνέχεια... ψήφισες και εσύ! Άρα έπαιξες στο παιχνίδι και τα περί εμπλοκής του ονόματος σου κτλ. που επικαλείται ο aliakmwn είναι τουλάχιστον γελοία.
3) Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των 2 τελευταίων ψηφοφοριών έκανα μια "τούμπα". Σκέφτηκα ότι ο καθένας μπορεί να προτείνει και όποιος δεν ενδιαφέρεται, απλά το αγνοεί! Αν είναι να κάνουμε λίστα με ποιους μπορούμε να προτείνουμε, εγώ προτείνω να μην ξαναπαίξουμε το παιχνίδι.
4) Οι άμεσα θιγέντες δεν έχουν φωνή να μιλήσουν? Εμένα μου δόθηκε η εντύπωση ότι μετά την παρέμβασή μου, του Κάλλις και του Τουράμ είχαμε συμφωνήσει σε "συμβιβασμό" και δε συνεχίστηκε η συζήτηση. Ίσως λάθος κατάλαβα. Δεν επικροτώ το άνοιγμα του θέματος από τον aliakmwn, παρά το γνωστό του ταμπεραμέντου του, αφού ο ίδιος είχε θέσει προηγουμένως τον εαυτό του εκτός διαδικασίας και κατά δήλωση του δεν διάβαζε το topic! Άρα όλα έγιναν παρασκηνιακά... Tongue
5) Προτείνω η επόμενη ψηφοφορία να γίνει τέλη Φεβρουαρίου για όλοκληρο τον μήνα και να εξαιρείται όποιος το επιθυμεί. Νομίζω έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Και ας αφήσουμε ήσυχη την ομάδα διαχείρισης γιατί ο ρόλος της δεν είναι να χωρίζει τα παιδάκια που μαλώνουν (και καλά κάνουν, εξεταστική έρχεται και πρέπει να εκτονωθούν!).
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #39 on: January 16, 2006, 15:52:53 pm »

α, ώστε ψήφισε η Μελτέμι;
Αυτό ομολογώ δεν το είχα προσέξει.
Έτσι αλλάζουν τελειώς τα δεδομένα...

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #40 on: January 16, 2006, 15:58:04 pm »

Και ας αφήσουμε ήσυχη την ομάδα διαχείρισης γιατί ο ρόλος της δεν είναι να χωρίζει τα παιδάκια που μαλώνουν

Η ομάδα διαχείρισης οφείλει να ασχολείται με οποιοδήποτε παράπονο γίνεται από μελος που αφορά στο φόρουμ και να προσπαθεί να βρει μια λύση.

Από κει και πέρα...
Ρε παιδιά ανεξάρτητα από το ποιος ψήφισε και ποιος όχι...
Ανεξάρτητα από το πως κινήθηκε το θέμα...

Μπορούμε απλά να το ξεχάσουμε και να μην δημιουργούμε θέμα από το τίποτα;
Η κατάσταση προσεγγίζει τα όρια του γελοίου... Sad

Προτείνω η επόμενη ψηφοφορία να γίνει τέλη Φεβρουαρίου για όλοκληρο τον μήνα και να εξαιρείται όποιος το επιθυμεί. Νομίζω έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Ας κάνουμε αυτό και τελείωσε...
« Last Edit: January 16, 2006, 16:00:07 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
aliakmwn
Guest
« Reply #41 on: January 16, 2006, 15:59:10 pm »

Quote from: Alexkasgr on January 16, 2006, 15:36:06 pm

2) Αλήθεια, διάβασε κανένας το topic? Meltemi είπες ότι αποσύρεις την υποψηφιότητά σου, ευχαριστείς όσους σε ψήφισαν και στη συνέχεια... ψήφισες και εσύ! Άρα έπαιξες στο παιχνίδι και τα περί εμπλοκής του ονόματος σου κτλ. που επικαλείται ο aliakmwn είναι τουλάχιστον γελοία.

Ο Αλιακμονας δεν αναφερθηκε στη Μελτεμη. Το ιδιο ειπες και στον MSN, σου ειπα πως δεν ισχυει, αλλα επιμενεις...........

Σε παρακαλω να μη βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα που αφορουν σε μενα.

Το μελος στο οποιο αναφερομαι μπορει να ειναι η Μελτεμι, αλλα μπορει και οχι.

Δεν ανοιξα το θεμα για το μελος με το οποιο μιλησα (ειτε ειναι ειτε οχι η Μελτεμι) Ανοιξα το topic ΓΕΝΙΚΑ για ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ που επιθυμει να μη συμμετεχει και εξαναγκαζεται.

Τελος, την ομαδα διαχειρισης μπορει να την ενοχλει οποιος θελει (ποσο μαλλον οταν ο... ενοχλων ειναι κι αυτος μελος της Grin ) για οποιο ζητημα επιθυμει. Οι αντιδρασεις της ομαδας ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #42 on: January 16, 2006, 16:05:55 pm »

Φυσικά και μπορεί να την ενοχλέι όπιοος θέλει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ικανοποιεί και οποιοδηποτε αίτημα.
Μην ξεχνάμε ότι και η ομάδα η διαχείρισης αποτελείται από μέλη του φόρουμ, ισότιμα με όλα τα υπόλοιπα, οπότε έχουν και αυτά γνώμη.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
meltemi

View Profile WWW
« Reply #43 on: January 16, 2006, 16:12:25 pm »

2) Αλήθεια, διάβασε κανένας το topic? Meltemi είπες ότι αποσύρεις την υποψηφιότητά σου, ευχαριστείς όσους σε ψήφισαν και στη συνέχεια... ψήφισες και εσύ! Άρα έπαιξες στο παιχνίδι και τα περί εμπλοκής του νόματος σου κτλ. που επικαλείται ο aliakmwn είναι τουλάχιστον γελοία.
Κάτι τέτοιο Άλεξ ποτέ δεν το ανέφερα. Πολύ ειρηνικά ζήτησα να μη συμπεριλαμβάνομαι στους υποψήφιους. Αλλά γιατί να μην ψηφίσω, αν το
θέλω? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Υπήρχαν άτομα που κατ' εμέ το άξιζαν και γι' αυτό ψήφισα. Επίσης, το έκανα επειδή δεν είμαι ολοκληρωτικά κατά του ''θεσμού''. Δεν επικαλούμαι σε καμία περίπτωση τα λόγια του Αλιάκμωνα για να υποστηρίξω τη θέση μου, άσχετα απ' το αν πιστεύω ότι είχε δίκιο ή όχι. Όπως είπε και ο ίδιος, μιλούσε γενικά. Μμμ, δεν έχω κανένα κόλλημα με την ''εμπλοκή του ονόματός μου'' σε λογικά πλαίσια πάντα... και αν πίστεψε κανείς πως πήρα στα σοβαρά το αστείο που έκανε ο Καλλης σχετικά με εμάς, απλά κάνει λάθος.  Wink Wink

Quote from: fugitive on January 16, 2006, 15:52:53 pm
α, ώστε ψήφισε η Μελτέμι;
Αυτό ομολογώ δεν το είχα προσέξει.
Έτσι αλλάζουν τελειώς τα δεδομένα...

Fugi σταμάτα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά και να κάνεις την πάπια επιδιώκοντας να μου σπάσεις τα νεύρα. Roll Eyes Τα κατάφερες  angryAndHot
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #44 on: January 16, 2006, 16:15:45 pm »

Επειδή πιστεύω ότι έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να μαλώνουμε (ας πούμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά του αλλαξ'ο'κολιες singing game από το πιστεύετε Wink Grin 8) Tongue).
Την επόμενη φορά πρέπει να γίνει αυτό που πρότεινε ο Alex :
5) Προτείνω η επόμενη ψηφοφορία να γίνει τέλη Φεβρουαρίου για όλοκληρο τον μήνα και να εξαιρείται όποιος το επιθυμεί. Νομίζω έτσι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

και να το κλείσουμε το θέμα εδώ
.
« Last Edit: January 16, 2006, 16:17:48 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: