• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:38:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:38:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 81
Total: 84
pipitsenko
Vgs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Περί των "μη-αναγνωσμένων"
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Περί των "μη-αναγνωσμένων"  (Read 3178 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Περί των "μη-αναγνωσμένων"
« on: December 31, 2005, 11:40:19 am »

Στην αρχή, μόλις πρωτομπήκα στο νέο φόρουμ, όλα τα αδιάβαστα μηνύματα είχαν χαθεί (ήταν 90+ σελίδες) Λέω ΟΚ μπορεί να έχει όριο.. Αλλά χθές είχα 3 σελίδες και΄σήμερα τίποτε. Πατάω και view all unread και πάλι τίποτα. μου βγάζει μόνο αυτά που γράφτηκαν σήμερα νομίζω (00:00++) Τι γίνεται??
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
Απ: Περί των "μη-αναγνωσμένων"
« Reply #1 on: January 01, 2006, 17:33:04 pm »

Όταν πατάς Show Unread, σου εμφανίζει τα post που έχουν γραφτεί από την τελευταία φορά που επισκέφθηκες το forum, και όχι γενικά τα αδιάβαστα μηνύματα.

Για να το πετύχεις αυτό, δηλαδή να εμφανιστούν ΌΛΑ τα αδιάβαστα μηνύματα, ανεξάρτητα από το πότε δημοσιεύθηκαν και το πότε συνδέθηκες τελευταία φορά, πρόσθεσε μετά το τέλος της διεύθυνσης το ";all"

δηλαδή αντί για το link:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?action=unread

γράψε:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?action=unread;all

Και θα παρακαλούσα κάποιον από τους theme-edit experts, εάν είναι εύκολο να το προσθέσουν στον κώδικα για να εμφανίζεται από μόνο του...

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #2 on: January 01, 2006, 19:26:09 pm »

Πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να σου εμφανιζει μονο τα αδιαβαστα μηνυματα που δημιουργηθηκαν μετα την τελευταια σου επισκεψη. Ποιος ο λογος καθε φορα να σου βγαζει ολα τα μηνυματα? Αν ηθελες θα τα ειχες διαβασει οταν πρωτοδημιουργηθηκαν.

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
Καλλισθένης
Veteran

View Profile WWW
« Reply #3 on: January 02, 2006, 03:34:58 am »

Quote from: Axel on January 01, 2006, 19:26:09 pm
Πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να σου εμφανιζει μονο τα αδιαβαστα μηνυματα που δημιουργηθηκαν μετα την τελευταια σου επισκεψη. Ποιος ο λογος καθε φορα να σου βγαζει ολα τα μηνυματα? Αν ηθελες θα τα ειχες διαβασει οταν πρωτοδημιουργηθηκαν.
Αγαπητέ Axel, εάν κάποια συζήτηση δεν ενδιαφέρει, υπάρχει η μαγική επιλογή "Σημείωση ως Αναγνωσμένο", οπότε ξεμπερδεύεις άπαξ και γρήγορα.
Εάν όμως για κάποιον λόγο, συνδεθείς και δεν διαβάσεις ΟΛΑ τα νέα post που υπάρχουν ως εκείνη την χρονική στιγμή, τα υπόλοιπα που δεν διάβασες... ξέχνα τα, αφού δεν θα σου τα εμφανίσει την επόμενη φορά. Και το λέω αυτό, επειδή την έχω πάθει πολλές φορές με αποτέλεσμα να ψάχνω "με το χέρι" τα θέματα για τυχόν απαντήσεις... μέχρι να βρω το "μαγικό" ";all"

Ας πουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους να δούμε ποιο βολεύει περισσότερο, αν και φυσικά η βέλτιστη λύση θα ήταν να υπάρχουν ΚΑΙ οι δύο επιλογές ταυτόχρονα για να δίνεται η δυνατότητα επιλογής.

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #4 on: January 02, 2006, 04:01:44 am »

Σιγουρα η καλυτερη λυση θα ηταν να υπαρχουν και οι δυο επιλογες αλλα το βρισκω προτιμοτερο να προσθετω το ;all αν θελω να δω καποια παλιοτερα μηνυματα απο το να μου εμφανιζεται ενας διαρκως αυξανομενος αριθμος αδιαβαστων μηνυματων. Υπαρχει ειπαμε και το σημανση ως αναγνωσμενο αλλα ειναι χασιμο χρονου να επιλεγεις καθε φορα ποια δε θες να διαβασεις.

Anyway, οποιοδηποτε απο τα δυο δε με ενοχλει.

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #5 on: January 02, 2006, 06:13:33 am »

Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί η συζήτηση... Κάθε φορά που συνδέεσαι σου βγάζει μόνο τα αδιάβαστα από την τελευταία φορά. Εμενα αυτό με βολεύει γιατί δεν πρέπει να κάθομαι να κοιτάω ημερομηνίες! Από κει και πέρα αν για κάποιο λόγο τα χάσεις και δεν τα διαβάσεις (πχ γιατί έκανε reboot το pc) μπορείς να πατήσεις "Όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα" και να τα δεις όλα. Ούτε ;all, ούτε να τσεκάρεις αναγνωσμένα, ούτε τπτ! Άρα που είναι το πρόβλημα;

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #6 on: January 02, 2006, 13:36:37 pm »

Πες τα ρε Netgull γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα... Smiley
Καμένος

View Profile
« Reply #7 on: January 02, 2006, 14:55:08 pm »

Quote from: Netgull on January 02, 2006, 06:13:33 am
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί η συζήτηση... Κάθε φορά που συνδέεσαι σου βγάζει μόνο τα αδιάβαστα από την τελευταία φορά. Εμενα αυτό με βολεύει γιατί δεν πρέπει να κάθομαι να κοιτάω ημερομηνίες! Από κει και πέρα αν για κάποιο λόγο τα χάσεις και δεν τα διαβάσεις (πχ γιατί έκανε reboot το pc) μπορείς να πατήσεις "Όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα" και να τα δεις όλα. Ούτε ;all, ούτε να τσεκάρεις αναγνωσμένα, ούτε τπτ! Άρα που είναι το πρόβλημα;

Αυτό είναι τα θέμα, ότι δεν τα βλέπεις!! Μπήκα το πρωί και άφησα ~15 αδιάβαστα. Τώρα δεν μου τα βγάζει ως unread. Πατάω show all unread , τίποτα.. Γράφω ;all τίποτα.. ???
Καλλισθένης
Veteran

View Profile WWW
« Reply #8 on: January 02, 2006, 18:29:47 pm »

@Alexkas & Netgull: Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην σωστή βάση τους:
Το θέμα είναι το εξής: Με την επιλογή "Show Unread" είναι σωστότερο το να εμφανίζονται τα αδιάβαστα post από την τελευταία επίσκεψη, ή ΟΛΑ τα αδιάβαστα post???

Ο Αxel είχε την ένσταση για την πιθανή πληθώρα των μηνυμάτων που θα εμφανιστούν την πρώτη φορά, αλλά με ένα γρήγορο "ξε-σκαρτάρισμα" και "σημείωση ως αναγνωσμένων" των παλιών θεμάτων που δεν ενδιαφέρουν, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ότι από την δεύτερη φορά και έπειτα, το show unread θα εμφανίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όσα post δεν έχουν διαβαστεί, χωρίς τον κίνδυνο να "χαθούν" κάποια από αμέλεια (και όχι τόσο από reboot Netgull, εκτός αν σου συμβαίνει συχνά  Tongue). Δεν σας έχει συμβεί ποτέ να συνδέεστε και να μην έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να διαβάσετε όλα τα νέα post??

Κ.Ι.Σ.

Υ.Γ.1: Αν παρόλαυτά (αλήθεια, πως γράφεται αυτό???),  μπορέσει κάποιος από τους Alexkas ή Νetgull να με πείσει ότι το show unread σημαίνει "...από την τελευταία επίσκεψη", θα σκίσω στο επόμενο party του THMMY.gr το ταπεινό και φρεσκοαποκτημένο πτυχίο Αγγλικών μου  Tongue Tongue Tongue

Υ.Γ.2:
Quote from: Καμένος on January 02, 2006, 14:55:08 pm
Αυτό είναι τα θέμα, ότι δεν τα βλέπεις!! Μπήκα το πρωί και άφησα ~15 αδιάβαστα. Τώρα δεν μου τα βγάζει ως unread. Πατάω show all unread , τίποτα.. Γράφω ;all τίποτα.. ???
Huh Huh Huh
 Lips Sealed

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #9 on: January 02, 2006, 20:24:48 pm »

Λοιπόν για το πρόβλημα του Καμένου δεν ξέρω, ίσως πρέπει να το δει ο fugi... Εμένα μου βγάζει κανονικά όσα άφησα αδιάβαστα πατώντας "Όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα". Και αυτό είτε κάνω reboot είτε απλά βαρέθηκα να τα διαβάσω Καλλισθένη...
Άρα... ΕΦΟΣΟΝ το εμφάνιση όλων των μη αναγνωσμένων δουλεύει και δεν "χάνει" posts ξαναλέω ότι προτιμώ να μην ψάχνω να βρω τις ημερομηνίες και να μην πατάω "Σημείωση όλων ως αναγνωσμένων" για να έχω κάθε φορά τα αδιάβαστα μόνο της τελευταίας φοράς. Εν πάσει περιπτώσει τώρα μιλάμε για το ποιος θα κάνει ένα κλικ παραπάνω Tongue
Αν θέλετε βάλτε το Show unread να τα δείχνει όλα, αλλά αφήστε μας και μια επιλογή κάτω κάτω στη γωνίτσα και μας που θέλουμε να βλέπουμε ξεχωριστά αυτά από την τελευταία φορά.

Όσο για το show unread, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει παραθυράκι στον ορισμό και ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει! Ούτε Show all unread since the bing bang σημαίνει!Όσο για το αν είναι σωστότερο...σωστότερο είναι ό,τι με βολεύει παραπάνω Wink Δέχομαι παρ όλα αυτά να τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη τσιπουροκατάσταση!  Tongue

Καλή χρονιά Καλλισθένη!!! Smiley

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
meltemi

View Profile WWW
« Reply #10 on: January 02, 2006, 20:38:54 pm »

Πάτησα κατά λάθος ''σήμανση όλων ως αναγνωσμένα'', ενώ ετοιμαζόμουν να ρίξω μια ματιά στα γενικώς μη αναγνωσμένα ή τεσπα να δω κατά πόσο λειτουργεί αυτό σε εμένα.    angry4 angryAndHot angry4 angryAndHot shocked Roll Eyes
Καλλισθένης
Veteran

View Profile WWW
« Reply #11 on: January 02, 2006, 20:44:50 pm »

Smiley Smiley Smiley

Με λόγια, αυτό που αναδεικνύεται, είναι ότι το forum, πρέπει να μας δίνει αφορμές για να τα λέμε κάπου έξω*, και χαλαρά.... (ίσως και για πιο σοβαρά θέματα από το ένα ή δύο κλικ των unread  Wink)

Να 'σαι καλά και Καλή Χρονιά Netgull !!! ακόμα γελάω με αυτό το ...since the bing bang Grin Grin Grin

K.I.Σ.

*παρατηρώ επίσης ότι η εξω-internet-ική παρέα του forum συνεχώς και μεγαλώνει, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο!!!

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #12 on: January 02, 2006, 20:49:01 pm »

Kallis, τα πράγματα είναι απλά: ή τα διαβάζεις όλα με τη μία πατώντας "Μη αναγνωσμένα από την τελευταία επίσκεψη" (έτσι οφείλει να κάνει κάθε καμένος forumίτης που σέβεται τον εαυτό του και δεν υπάρχουν δικαιολογίες δεν προλαβαίνω κτλ.)
ή, ότι περισσέψει και μείνει αδιάβαστο το βρίσκεις με ένα ακόμα κλικ την επόμενη φορά που θα συνδεθείς.
Το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα του Καμένου. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο fugi. Eπειδή βγήκαμε εκτός θέματος, θα μεταφέρω την συζήτηση στα "Σχετικά με το thmmy.gr"
Τσιπουροκατάσταση όλοι μετά τις 9/1!!! Καλή χρονιά λοιπόν (αν και εμένα με βρήκε στον ακτινολόγο! Sad)
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: