• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:51:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:51:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 121
Total: 204
georkala
cremidhs
soktas
chrysa.tsilika
chriskazakos
anna.ts
Nikos_313
noys
giorgos_skl
naoumvogia
evax
Mr Z
Konstantina Karamani
useranknown
nikos123321
Don
Lefo
Gone_Forever
ioannidisg
tasos gourd
stefpapa21
maria.r
Chaidec
nikd
themisb
Deviate
gcheristanidhs
Kv
daphnenik
manos_diakakis
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
Farmakis Aggelos
ore525
Ted Kaczynski
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ee - Διατροφή (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Μαγειρεύοντας με το Sartre
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Go Down Print
Author Topic: Μαγειρεύοντας με το Sartre  (Read 44638 times)
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2010


ΜΠΛΕ!!!!!


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #120 on: February 11, 2009, 19:18:25 pm »

πουλανε το τμημα που δε σε μαστουριζει...
ακομα και ρουχα φτιαχνονται μ'αυτο... Roll Eyes
Logged

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
istar
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 358


do it yourself...


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #121 on: February 11, 2009, 19:47:01 pm »

dn th dokimasa dysthxws ..... th mystic pizza.. Tongue isws sto mellon...
yparxoun kai canabis shop re
exw ena kapelo... epishs ta prwta jean htan apo kanavh... kai yparxei kai byra re alla einai skata:P
enjoy ypeu8yna lol
« Last Edit: February 11, 2009, 19:50:54 pm by istar » Logged

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
Kargas
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5053


ʕ • •ʔ


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #122 on: February 11, 2009, 20:47:16 pm »

na para8esw kai gw thn suntagh pou egrapsa se ena pradipla topic...


Quote from: Kargas on February 10, 2009, 20:39:47 pm

sustatika


-skliros diskos 160G
-3 fila dafni
-10 mauropipera mpilakia
-mia koutalia ladi


ektelesh

afou sotaroume ton skliro me ligo ladaki, pros8etoume nero mexri na kalif8ei sto miso, rixnoume thn dafni kai to mauropipero kai sugobrazoume gia 1 wra peripou, anakatebontas sixna mhn mas kolisei

an o skliros mas einai megaliteros prepei na brasei perisotero (px 500G peripou 1,5 wra )



Logged


"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2010


ΜΠΛΕ!!!!!


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #123 on: February 11, 2009, 21:10:03 pm »

Αυτο ειναι για τον social_waste!!!!!! Cheesy Grin
Logged

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #124 on: March 23, 2009, 03:44:17 am »

Μου λειπουν οι συνταγουλες σου...  Undecided :'(
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #125 on: July 01, 2009, 03:26:11 am »

Τηγανητά κρεμμύδια

Δυσκολία:   Μικρή

Πώς τα τηγανίζουμε:

    * Παίρνουμε 5 με 6 μεγάλα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες (αν τώρα υπάρχει και μικροσυσκευή έτσι ώστε να κοπούν ομοιόμορφα οι ροδέλες είναι ακόμη καλύτερα).
    * Έπειτα βάζουμε περίπου τριακόσια γραμμάρια αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τόσο νερό ανακατέβοντας μέχρι να γίνει μια καλά δεμένη σάλτσα (κουρκούτι).
    * Αλατίζουμε το κουρκούτι, βουτάμε τα κρεμμύδια μέσα και τα βάζουμε στην φριτέζα.
    * Αφού τα τηγανήσουμε, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Οπτικά θα μοιάζουν με καλοτηγανισμένα καλαμάρια και όσο για την γεύση τους δεν έχει καμία σχέση με τη γνωστή κρεμμυδίλα.

 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 4090


Verona Rulez - aua


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #126 on: June 14, 2010, 23:47:43 pm »

Λοιπων αυριο ειναι η πολυαναμενομενη μερα που θα κανω την πρωτη μου καρμποναρα Cheesy

Εχω προμηθευτει τα μισα υλικα, και αυριο το πρωι θα παρω και τα υπολοιπα, και θα ηθελα μερικες βασικες συμβουλες:

a) ποση ωρα πρεπει μεινουν τα μακαρονια ωστε να βρασουν καλα στο νερο?
b) αφοτου βρασουν και τα στραγγισω, την κρεμα γαλακτος την ριχνω πρωτα μονη της στην κατσαρολα να δεσει ή παρ/λα με τα μακαρονια?
c) ποση ωρα κανει για να δεσει η κρεμα γαλακτος?
d) για την προσθηκη μπεικον κλπ, το μπεικον κλπ πρεπει να το βαλω σε τηγανι πριν ωστε να τσιγαριστει η μπορω να το πεταξω μεσα κατευθειαν απο την συσκευασια του (σ.σ. χωρις την συσκευασια του)?
e) το/α τυρι/α το/α βαζω οσο τα μακαρονια με την κρεμα γαλακτος και το μπεικον κλπ ειναι στην φωτια, η αφοτου τα σερβιρισω στο πιατο μου?

Αυτα το ολιγα....

Ξερω οτι ο Sartre θα καταφερνε να μου εξηγησει ακριβως τι πρεπει να κανω, αλλα δεν πειραζει αφου δεν ειναι εδω, μπορεις να το κανεις και εσυ που διαβαζεις αυτο το κειμενο, εαν και εφ'οσων εισαι καλος μαγειρας!
Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Ευχαριστο Διαλειμμα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 4721


ƸӜƷ


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #127 on: June 15, 2010, 00:21:35 am »

Για παμε απο την αρχη:

Βαζεις νερο να βρασει, με λιγο λαδι (1 κουταλια της σουπας ας πουμε) και το αλατιζεις (μπορεις να το κανεις και οταν θα ριξεις τα μακαρονια το αλατισμα αλλα μπορει να το ξεχασεις για αυτο καλυτερα στην αρχη.
Επειτα αφου το νερο βρασει περνεις περιπου το 1/3 του χαρτιου μακαρονια, τα σπας στη μεση και τα ριχνεις στην κατσαρολα.
Κατα προτιμιση ριξτα καθετα στο κεντρο της κατσαρολας για να απλωσουν. Tongue
Αφου τα βρασεις (περιπου 10-15 λεπτα) τα στραγγιζεις, ριχνεις λιγο βουτηρο (μια κουταλια της σουπας) στην κατσορολα και περιμενεις λιγα δευτερολεπτα να λιωσει. Οταν λιωσει ριχνεις τα μακαρονια και ανακατεβεις ΑΜΕΣΩΣ γιατι αλλιως θα κολησουν για περιπου 30 δευτερολεπτα εως ενα λεπτο.

Την κρεμα γαλακτος την ριχνεις οταν σερβιρεις το πιατο.
Για το μπεικον δεν εχω αποψη.

Εναλακτικα μπορεις να τα βαλεις σε ενα ταψι τα μακαρονια (μετα το βρασιμο και το βουτηρο). Επειτα ριχνεις κρεμα γαλακτος, τυρι τριμμενο, κομματακια γαλοπουλας ή μπεικον ή ζαμπον και το βαζεις στο φουρνο να ψηθει λιγακι. Σε ζεσταμενο φουρνο (εχει ηδη πιασει 200+ βαθμους) περιπου 20 λεπτα και τελος.
Logged

Καρβουνε αμα σε πιασω στα χερια μου καηκες. Cheesy Cheesy Cheesy
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 4090


Verona Rulez - aua


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #128 on: June 15, 2010, 00:27:53 am »

Quote from: Ευχαριστο Διαλειμμα on June 15, 2010, 00:21:35 am
τα σπας στη μεση
Shocked βλασφιμε αυτο δεν το κανεις ποτε στα μακαρονια
Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Ευχαριστο Διαλειμμα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 4721


ƸӜƷ


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #129 on: June 15, 2010, 00:36:44 am »

Quote from: il capitano on June 15, 2010, 00:27:53 am
Quote from: Ευχαριστο Διαλειμμα on June 15, 2010, 00:21:35 am
τα σπας στη μεση
Shocked βλασφιμε αυτο δεν το κανεις ποτε στα μακαρονια
bang_head bang_head bang_head
Logged

Καρβουνε αμα σε πιασω στα χερια μου καηκες. Cheesy Cheesy Cheesy
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 6329


Tempus Mpatsit


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #130 on: June 15, 2010, 00:48:34 am »

τεστ:
πετας το μακαρονι στο πλακακι της κουζινας (αν δεν εχεις πλακακια στην κουζινα μην πας στην τουαλετα)
και οταν κολλησει στον τοιχο σημαινει οτι ειναι ετοιμο και al dente. Tongue
(πριν απ' το πληρωμα του χρονου απλως θα πεφτει πισω απ' την κουζινα σου, σε σημειο που θα το βρεις
μετα απο μηνες)
Logged

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass



Kargas
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5053


ʕ • •ʔ


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #131 on: June 15, 2010, 00:55:33 am »

Quote from: Ευχαριστο Διαλειμμα on June 15, 2010, 00:21:35 am
Για παμε απο την αρχη:

Βαζεις νερο να βρασει, με λιγο λαδι (1 κουταλια της σουπας ας πουμε) και το αλατιζεις (μπορεις να το κανεις και οταν θα ριξεις τα μακαρονια το αλατισμα αλλα μπορει να το ξεχασεις για αυτο καλυτερα στην αρχη.
Επειτα αφου το νερο βρασει περνεις περιπου το 1/3 του χαρτιου μακαρονια, τα σπας στη μεση και τα ριχνεις στην κατσαρολα.
Κατα προτιμιση ριξτα καθετα στο κεντρο της κατσαρολας για να απλωσουν. Tongue
Αφου τα βρασεις (περιπου 10-15 λεπτα) τα στραγγιζεις, ριχνεις λιγο βουτηρο (μια κουταλια της σουπας) στην κατσορολα και περιμενεις λιγα δευτερολεπτα να λιωσει. Οταν λιωσει ριχνεις τα μακαρονια και ανακατεβεις ΑΜΕΣΩΣ γιατι αλλιως θα κολησουν για περιπου 30 δευτερολεπτα εως ενα λεπτο.

Την κρεμα γαλακτος την ριχνεις οταν σερβιρεις το πιατο.
Για το μπεικον δεν εχω αποψη.

Εναλακτικα μπορεις να τα βαλεις σε ενα ταψι τα μακαρονια (μετα το βρασιμο και το βουτηρο). Επειτα ριχνεις κρεμα γαλακτος, τυρι τριμμενο, κομματακια γαλοπουλας ή μπεικον ή ζαμπον και το βαζεις στο φουρνο να ψηθει λιγακι. Σε ζεσταμενο φουρνο (εχει ηδη πιασει 200+ βαθμους) περιπου 20 λεπτα και τελος.
lol kamia sxesh
Logged


"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Emfanever
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5284


Πολίτης


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #132 on: June 15, 2010, 00:57:16 am »

 Grin Grin Grin
Logged
il capitano
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 4090


Verona Rulez - aua


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #133 on: June 15, 2010, 01:00:25 am »

Οι αποριες μου συνεχιζουν να υπαρχουν εκτος αυτης με τον χρονο βρασιματος που με την ελυσαν επαρκος ο διαλειμμας και ο φουγιτ Cheesy
αλλα εχω και μια ακομα... κατι ειδα οτι ριχνεις και αυγα μαζι με την κρεμα γαλακτος. Ισχυει? Και αν ναι χτυπημενα ή αχτυπητα?
Logged

Η βραζιλιανικη μουσικη ειναι αντικαταστατικη γιατι χορευεται σε παραλιες
οι παραλιες εχουν αμμο
που αποτελειται απο πυριτιο
που προερχεται απο την λεξη πυρ
εκ'του οποιου αναγενναται ο φοινικας
γνωστο συμβολο της χουντας των Συνταγματαρχων
Αντ'αυτου το καταστατικο απαγορευει καθε φασιστικη οργανωση!!!!!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 28, 2010, 03:09:57 am
ΑΣΑ, ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΙΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ ΔΙΣΚΟΙ
Peace
Kargas
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5053


ʕ • •ʔ


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #134 on: June 15, 2010, 01:00:51 am »

Quote from: il capitano on June 14, 2010, 23:47:43 pm
Λοιπων αυριο ειναι η πολυαναμενομενη μερα που θα κανω την πρωτη μου καρμποναρα Cheesy

Εχω προμηθευτει τα μισα υλικα, και αυριο το πρωι θα παρω και τα υπολοιπα, και θα ηθελα μερικες βασικες συμβουλες:

a) ποση ωρα πρεπει μεινουν τα μακαρονια ωστε να βρασουν καλα στο νερο?
b) αφοτου βρασουν και τα στραγγισω, την κρεμα γαλακτος την ριχνω πρωτα μονη της στην κατσαρολα να δεσει ή παρ/λα με τα μακαρονια?
c) ποση ωρα κανει για να δεσει η κρεμα γαλακτος?
d) για την προσθηκη μπεικον κλπ, το μπεικον κλπ πρεπει να το βαλω σε τηγανι πριν ωστε να τσιγαριστει η μπορω να το πεταξω μεσα κατευθειαν απο την συσκευασια του (σ.σ. χωρις την συσκευασια του)?
e) το/α τυρι/α το/α βαζω οσο τα μακαρονια με την κρεμα γαλακτος και το μπεικον κλπ ειναι στην φωτια, η αφοτου τα σερβιρισω στο πιατο μου?

Αυτα το ολιγα....

Ξερω οτι ο Sartre θα καταφερνε να μου εξηγησει ακριβως τι πρεπει να κανω, αλλα δεν πειραζει αφου δεν ειναι εδω, μπορεις να το κανεις και εσυ που διαβαζεις αυτο το κειμενο, εαν και εφ'οσων εισαι καλος μαγειρας!

tsolia mou to exeis piasei la8os apo thn arxh

a) ta brazeis kai dokimazeis  g na eisai sigouros

b) thn carbonara thn kaneis 3exorista se ena allo katsarolaki, sotareis kremidia, to mpeikon kai ta manitaria meta pros8etis ligo nero, pros8eteis krema galaktos kai ta brazeis... 8a fouskwsei h krema, opote xamilwse thn fotia

c) ehhhmmm me to mati, an kai katalabeneis kalhtera otan kriwsei ligo.
d)apanti8ike parapanw

tirgia kai mlkies meta afou mpoun sto piato

ps uparxoun fantazomai kialoi tropoi, opos karbonara me auga ktl

ps2 ma giati ka8ese kai rwtas/apantw kai den koitas kana site magirikis?

ps3 suntagh ivridiki, oxi au8entiki
 tafos
« Last Edit: June 15, 2010, 01:04:20 am by Kargas » Logged


"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...