• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:03:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:03:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 227
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 147
Total: 228
nikol michalou
xristodoulou
vajim
aachmet
Fotis Roukoutakis
Γιώργος Τσανακτσιίης
dimitire
Nekt
statiris
tasos potsakis
VengeX
tzortzis
xarisagraf
eli_k
LambisTr
ggalamat
arafail
TheKingInTheNorth
thomaitheodosiadou
stolieras
ThanosKoutsoump
gourgaris
alexiosmara
κοτζακ
Cersei Tsoulannister
nikolihss
chris_p30
gianniss
redwolf
PanosPapaspirou
kostas1507
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
jimalexoud
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
vevi
Ioannakoliou
sosak
George15
rafa98p
akpapako
pantoc
nikoskaza
Zoe06
koskyr
MASV
Eleniiii
Bill g
antontsiorvas
ellimoschou
gksp
elias_farhood
pave
bougatsa
hevidis3524
trelogauros7
gpapmtb
chrysa.tsilika
kpapama
kstavroulis
kkotsopo
george14
dkoukn
Ariadni
Elenit
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων τη Πέμπτη 15/01
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων τη Πέμπτη 15/01  (Read 7045 times)
demP
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων τη Πέμπτη 15/01
« Reply #30 on: January 16, 2009, 03:00:57 am »

XAXAXAXAXA  Grin......Yπερψηφιστηκε μεσω Γ.Σ. του συλλογου  να μην γινει κατάληψη και απλα να μην γινουν μαθήματα για μια μερα....για να παρει μερος ο κοσμος στο συλλαλητήριο....

και τελικά εγιναν μαθήματα και εκεινη την μέρα χωρις οι ιδιοι οι φοιτητές που λίγο πριν ειχαν ψηφίσει το πλαίσιο...να φέρνουν αντίρρηση   

Μεγάλες στιγμές.....
« Last Edit: January 16, 2009, 06:25:39 am by demP » Logged
Fearless1988
Guest
« Reply #31 on: January 16, 2009, 05:07:46 am »

Γιαυτό μπαίνει η ΔΑΠ στις συνελεύσεις ρε παιδια, για να κολλάει η σαβούρα των φοιτητών πάνω της. Απο την στιγμή που είδαμε Δαπίτοπροσκύμενους να ψηφίζουν και να επιχειρηματολογούν πάνω στο πλαίσιο που ψηφίστικε τι περιμένατε;
Όντως, απλά ντροπή συνάδελφοι...
manina
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: January 16, 2009, 17:51:15 pm »

Quote from: Rattlehead on January 16, 2009, 01:18:16 am
Quote from: manina on January 15, 2009, 20:57:20 pm
Ναι, όντως ότι να'ναι.. Τελικά παιδιά όμως το μάθημα έγινε, ήρθε τυχαία στην αίθουσα, για να κολλήσει ανακοίνωση απ' ότι κατάλαβα, ήμασταν καμιά 30αριά άτομα και προχώρησε.
EE?!???!???? Την επόμενη φορά παίζει να βαρέσω κανέναν (και όχι τον διδάσκοντα φυσικά)...!

Όπως ποιόν?

Όταν ο Δημάκης βγάλει τα αποτελέσματα των Αναλογικών ενημερώστε με! Παραιτούμαι!
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #33 on: January 16, 2009, 18:57:16 pm »

Όπως τα κακομαθημένα που δε σέβονται τις αποφάσεις του συλλόγου.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #34 on: January 16, 2009, 19:19:13 pm »

Quote from: Fearless1988 on January 16, 2009, 05:07:46 am
Γιαυτό μπαίνει η ΔΑΠ στις συνελεύσεις ρε παιδια, για να κολλάει η σαβούρα των φοιτητών πάνω της. Απο την στιγμή που είδαμε Δαπίτοπροσκύμενους να ψηφίζουν και να επιχειρηματολογούν πάνω στο πλαίσιο που ψηφίστικε τι περιμένατε;

Τώρα κάτσε. Οι ΔΑΠίτες τους τα έχωναν, τους έλεγαν ΕΑΑΚίτες.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: January 16, 2009, 20:03:51 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 16, 2009, 19:19:13 pm
Quote from: Fearless1988 on January 16, 2009, 05:07:46 am

Τώρα κάτσε. Οι ΔΑΠίτες τους τα έχωναν, τους έλεγαν ΕΑΑΚίτες.

άλλο χώνω και άλλο χώνω
εγώ μόνο κάτι άναρθρες κραυγές ξεκαρφώματος άκουγα

ξεκάρφωμα γιατί:
α)στις πίπες περί αντιδημοκρατικότητας της κατάληψης όποιος δίνει την ελάχιστη βάση είναι ήδη στην ΔΑΠ
β)έπρεπε για τα στελέχη να δικαιολογηθεί η ύπαρξη πλαισίου, όποτε έγινε μια κάποια, εμετική θα έλεγα, διαδικαισία διαχωρισμού στάσεως, κατά τα άλλα μισό εγκέφαλο έχουν τα παιδία για πετύχουν αυτό που θέλουν.

pay close attention
thanasiskehagias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Matlab Rules!!!

View Profile WWW
Re: Σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων τη Πέμπτη 15/
« Reply #36 on: January 16, 2009, 20:52:05 pm »

Quote from: Rattlehead on January 16, 2009, 01:18:16 am
Quote from: manina on January 15, 2009, 20:57:20 pm
Ναι, όντως ότι να'ναι.. Τελικά παιδιά όμως το μάθημα έγινε, ήρθε τυχαία στην αίθουσα, για να κολλήσει ανακοίνωση απ' ότι κατάλαβα, ήμασταν καμιά 30αριά άτομα και προχώρησε.
EE?!???!???? Την επόμενη φορά παίζει να βαρέσω κανέναν (και όχι τον διδάσκοντα φυσικά)...!
Μερικές σκέψεις σχετικά με το post του Rattlehead αλλά και σαν συνέχεια της χθεσινής συζήτησης που έγινε στην αίθουσα 5.

Αυτό που προσπάθησα να πω εγώ και, νομίζω, και μερικοί άλλοι είναι ότι

(1) Οι αποφάσεις της ΓΣ των φοιτητών δεν είναι θέσφατα ούτε έχουν αναγκαστική ισχύ. Σίγουρα όχι για τους διδάσκοντες και, κατά τη γνώμη μου, ούτε για τους φοιτητές. Τελικά επαφίεται στη συνείδηση του καθενός αν θα τις σεβαστεί.

(2) Αποφάσεις που λαμβάνονται με μεγαλύτερη μαζικότητα γίνονται πιο σεβαστές (από εμένα και πιστεύω κι από άλλους). Αποφάσεις που είναι (κατά τη γνώμη του κρίνοντος) πιο εποικοδομητικές γίνονται πιο σεβαστές. Αποφάσεις που δεν αντίκεινται σε βασικές προτεραιότητες (του κρίνοντος) γίνονται  επίσης πιο σεβαστές.

(3) Τελικά η διεξαγωγή ή όχι ενός μαθήματος, μιας συνέλευσης τμήματος, μιας Συγκλήτου κτλ. κρίνεται από τον συσχετισμό δυνάμεων. Ετσι π.χ. μια δυναμική μειοψηφία μπορεί να ματαιώσει (και το έχει κάνει στο παρελθόν) όλα τα παραπάνω. Όμως η στάση αυτή είναι ελάχιστα εποικοδομητική, ελάχιστα δημοκρατική και τελικά επηρεάζει αρνητικά μελλοντικές εξελίξεις.

(4) Τέλος, οι γνωστοί διαμαρτυρόμενοι της μικρής και ευτυχισμένης (?) μας πόλης για να δικαιολογήσουν τις δυναμικές παρεμβάσεις τους επικαλούνται μια ηθική ανωτερότητα που μεταφράζεται (κατά τη γνώμη μου) στο "εγώ θα σε σώσω ακόμη κι  αν δεν θέλεις να σωθείς, γιατί εγώ ξέρω καλύτερα από σένα ποιο είναι το καλό σου". Αυτή η προσέγγιση, η οποία θυμίζει Ισπανούς ιεραπόστολους του 16ου αιώνα, είναι (για μένα και πιστεύω και για πολλούς άλλους) ελάχιστα πειστική.

Συναδελφικά

Θανάσης

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #37 on: January 16, 2009, 21:03:09 pm »

Ας έχουμε κατά νου ότι τα σπασίματα μαθημάτων βασίζονται σε πλειοψηφική απόφαση.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #38 on: January 16, 2009, 21:08:06 pm »

Quote from: thanasiskehagias link=topic=29004.msg548176#msg548176

(4) Τέλος, οι γνωστοί διαμαρτυρόμενοι της μικρής και ευτυχισμένης (?) μας πόλης για να δικαιολογήσουν τις δυναμικές παρεμβάσεις τους επικαλούνται μια ηθική ανωτερότητα που μεταφράζεται (κατά τη γνώμη μου) στο "εγώ θα σε σώσω ακόμη κι  αν δεν θέλεις να σωθείς, γιατί εγώ ξέρω καλύτερα από σένα ποιο είναι το καλό σου". Αυτή η προσέγγιση, η οποία θυμίζει Ισπανούς ιεραπόστολους του 16ου αιώνα, είναι (για μένα και πιστεύω και για πολλούς άλλους) ελάχιστα πειστική.

Ερχεται ακριβως σε αντιδιαστολη με αυτο που είχε πει η corina αν δεν κάνω λάθος, οτι για όλους αυτούς τους ανώνυμους αποκαλούμενους "αδιαφορους, φλωρους, ασχετους, ευμεταβλητους" και τα λοιπα που ανεβαζαν τον αριθμο τους 361, το προβλημα σου εσενα που θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου ιδεολογο και ατομο που ενδιαφερεται για κατι καλυτερο σε οποιονδηποτε τομεα (σχολη, πολιτικα, κοινωνικα, περιβαλλοντικα) ειναι να μπορεσεις να βρεις τροπο να τον κανεις να ενδιαφερθει και να παραταχθει μαζι σου στην ιδεα σου.
Το να τον βριζεις και να τον μειωνεις λες κι εσυ εισαι ο Μεσσιας του Κόσμου Τουτου κι αυτος ενα απλο μικρο προβατακι, το μονο συναισθημα που θα του ξυπνησεις ειναι η οργη και αποστροφη εναντιον σου. Δραση - Αντίδραση.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #39 on: January 16, 2009, 21:09:37 pm »

Quote from: Tempus Fugit on January 16, 2009, 21:08:06 pm
το προβλημα σου εσενα που θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου ιδεολογο και ατομο που ενδιαφερεται για κατι καλυτερο σε οποιονδηποτε τομεα (σχολη, πολιτικα, κοινωνικα, περιβαλλοντικα) ειναι να μπορεσεις να βρεις τροπο να τον κανεις να ενδιαφερθει και να παραταχθει μαζι σου στην ιδεα σου.
Το να τον βριζεις και να τον μειωνεις λες κι εσυ εισαι ο Μεσσιας του Κόσμου Τουτου κι αυτος ενα απλο μικρο προβατακι, το μονο συναισθημα που θα του ξυπνησεις ειναι η οργη και αποστροφη εναντιον σου. Δραση - Αντίδραση.

++
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: January 16, 2009, 21:19:01 pm »

Quote from: thanasiskehagias on January 16, 2009, 20:52:05 pm
(1) Οι αποφάσεις της ΓΣ των φοιτητών δεν είναι θέσφατα ούτε έχουν αναγκαστική ισχύ. Σίγουρα όχι για τους διδάσκοντες και, κατά τη γνώμη μου, ούτε για τους φοιτητές. Τελικά επαφίεται στη συνείδηση του καθενός αν θα τις σεβαστεί.

Ναι,αλλά ο Σύλλογος Φοιτητών μπορεί να εφαρμόσει τις απόψεις του....Και εν τέλει το πόσο ισχύ έχει ένα όργανο πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι σε ευθεία αναλογία με το ποιον εκπροσωπεί και ,κυρίως, ΠΩΣ τον εκπροσωπεί...

Γιατί πχ η συνέλευση τμήματος έχει αποφασιστικό χαρακτήρα???Οι μόνοι που συμμετέχουν είναι μερικοί καθηγητές και λίγοι φοιτητές,οι οποίοι μάλιστα σπανιότατα λογοδοτούν και ακόμα σπανιότερα εφαρμόζουν τις αποφάσεις του συλλόγου....

Από την άλλη όμως μου λέτε ότι ο Σύλλογος φοιτητών που εκπροσωπεί τουλάχιστον 1300 άτομα(όσους ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές δλδ) δεν έχει ισχύ.....Άμα είναι έτσι να το κλείσουμε το μαγαζί...

(2) Αποφάσεις που λαμβάνονται με μεγαλύτερη μαζικότητα γίνονται πιο σεβαστές (από εμένα και πιστεύω κι από άλλους). Αποφάσεις που είναι (κατά τη γνώμη του κρίνοντος) πιο εποικοδομητικές γίνονται πιο σεβαστές. Αποφάσεις που δεν αντίκεινται σε βασικές προτεραιότητες (του κρίνοντος) γίνονται  επίσης πιο σεβαστές.

Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ σεβαστές αποφάσεις,όπως δεν υπάρχει λίγο ή πολύ ένοχος.Μια απόφαση είναι είτε σεβαστή είτε όχι....Είναι άλλο πράμα να λέμε ότι η ΓΣ φοιτητών δεν έχει δικαιοδοσία πάνω σε ένα θέμα(πχ το πως θα είναι στολισμένο το γραφείο σας) και άλλο πράμα να λέμε ότι οι αποφάσεις τις θα γίνουν σεβαστές ανάλογα με το τι μας συμφέρει(γιατί η συνείδηση ορισμένων καθηγητών του τμήματος αλλάζει δραστικά ανάλογα με τις περιστάσεις)

Τελικά η διεξαγωγή ή όχι ενός μαθήματος, μιας συνέλευσης τμήματος, μιας Συγκλήτου κτλ. κρίνεται από τον συσχετισμό δυνάμεων. Ετσι π.χ. μια δυναμική μειοψηφία μπορεί να ματαιώσει (και το έχει κάνει στο παρελθόν) όλα τα παραπάνω. Όμως η στάση αυτή είναι ελάχιστα εποικοδομητική, ελάχιστα δημοκρατική και τελικά επηρεάζει αρνητικά μελλοντικές εξελίξεις.
Πιστεύω ότι εφόσον ένα πρωτοβάθμιο αμεσοδημοκρατικό όργανο έχει αποφασίσει μια δράση  κανείς δεν πρέπει να αντιτίθεται σε αυτήν....
Αντιθέτως,η δύναμη στην σημερινή κοινωνία δεν βρίσκεται σε αυτά τα όργανα,αλλά στα αντίστοιχα γραφειοκρατικά(ΓΣ τμήματος,σύγκλητος κτλ)...

Άρα αρκετές φορές υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων: Μιας γραφειοκρατικής και καθ'όλα τα άλλα νόμιμης εξουσίας(πχ σύγκλητος) και ενός οργάνου ανοιχτό στους πάντες(ΓΣ φοιτητών).Το προς τα που "γέρνει η ζυγαριά" εν τέλει καθορίζεται από τους συσχετισμούς μέσα στο πανεπιστήμιο.Και πιστεύω ότι όλη η εξουσία θα πρέπει να βρίσκεται στα πρωτοβάθμια όργανα και όχι σε διάφορα γραφειοκρατικά επιτροπάτα που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς....Και αυτό εν τέλει είναι πάγιο αίτημα του φοιτητικού και εργατικού κινήματος.

Η σύγκλητος πχ άφησε χωρίς πολύ-πολύ έρευνα το κρούσμα κλοπής αρκετών εκατομμυρίων τόνων πετρελαίου....Και οι ένοχοι τώρα έχουν πόρσε με λεφτά που έπρεπε να πάνε σε υποδομές....Από την άλλη για σκεφτείτε να έκλεβε κάποιο μέλος του συλλόγου λεφτά και να το μαθαίναμε....θα τον είχαμε λιντσάρει...

Δεν επικαλούμαι(και αυτό πιστεύω ότι ισχύει για τους περισσότερους στις "δυναμικές μειοψηφίες") καμία ηθική ανωτερότητα και ούτε θέλω να γίνω ο σωτήρας του πλανήτη.Αυτές τις λογικές τις έχουν κατά κύριο λόγο οι φασίστες.Αντίθετα εγώ προσπαθώ να σώσω το τομάρι μου από την λαίλαπα που έρχεται στην σύγχρονη κοινωνία.....Αλλά έχω καταλάβει πολύ καλά ότι δεν μπορώ να αντισταθώ στην εξουσία μόνος μου,αλλά θα πρέπει να παλέψω συλλογικά....Σε αυτή την βάση κάνω ότι μπορώ και κυρίως δρω συλλογικά και όχι ατομικά...

Πχ την τελευταία εβδομάδα ο σύλλογος  αποφάσισε να μην κάνει κατάληψη.Αν είχα λογική "Εγώ ξέρω αλλά εσύ δεν ξέρεις" θα είχα μαζέψει άλλους 30 και θα έδιωχνα τον κόσμο από την σχολή(πράγμα που έχουν κάνει για ορισμένο χρόνο μερικές πολιτικές δυνάμεις).Αντί αυτού προσπάθησα(επειδή η απόφαση ήταν εντός των "ανεκτών ορίων" μέσα στα οποία σχηματίζω συμμαχίες) να παλέψω συλλογικά με το πλαίσιο πάλης που έχει υπερψηφίσει ο σύλλογος.

Αυτιά,
Φώτης

YARRRRRRRRRRRRRR
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: January 16, 2009, 21:26:27 pm »

Quote from: Tempus Fugit on January 16, 2009, 21:08:06 pm
Ερχεται ακριβως σε αντιδιαστολη με αυτο που είχε πει η corina αν δεν κάνω λάθος, οτι για όλους αυτούς τους ανώνυμους αποκαλούμενους "αδιαφορους, φλωρους, ασχετους, ευμεταβλητους" και τα λοιπα που ανεβαζαν τον αριθμο τους 361, το προβλημα σου εσενα που θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου ιδεολογο και ατομο που ενδιαφερεται για κατι καλυτερο σε οποιονδηποτε τομεα (σχολη, πολιτικα, κοινωνικα, περιβαλλοντικα) ειναι να μπορεσεις να βρεις τροπο να τον κανεις να ενδιαφερθει και να παραταχθει μαζι σου στην ιδεα σου.

ανάμεσα σε αυτό που θέλω εγώ να πω, και αυτό που καταλαβαίνει ο άλλος, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να μην συνεννοηθούμε

το να τον βρίζω και να τον μειώνω είναι μια μέθοδος, ένας από τους πιθανούς λόγους να μην επέλθει συνενόηση
δεν είναι αυτό που λέω

το να φέρομαι με το γάντι, ευγενικά και με δεδομένο σεβασμό, εξαλείφει πολλούς λόγους για να μην επέλθει συνεννόηση
αλλα πια μπαίνει η άλλη πιθανότητα, το να μην λέω τίποτα

και σας ρωτάω τι είναι πιο σημαντικό, το να έχω να πω κάτι, και ας μην συνεννοούμαι με όλο τον κόσμο, ή το να συνεννοούμαι με όλους, και σε μερικούς αυτά που λέω να ακούγονται φρικτές μαλακίες?

αν τελικά θέλουμε το πρώτο, ποια ακριβώς σκοπιμότητα έχει η ευγένεια?

pay close attention
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #42 on: January 16, 2009, 21:29:23 pm »

Σημείωση απλως για το δικό μου ποστ τουλαχιστον, επειδη ήταν και σε β΄ ενικο, οτι δεν απευθυνονταν καπου, η σε σενα Φωτη, δεν σε ξερω εξαλλου, ουτε σε παραταξη συγκεκριμενη γενικοτερα. Εχω δει ατομα συγκεκριμενα ομως που οι πραξεις τους και οι αντιδρασεις τους ειναι χουντικης φυσεως, ανεξαρτητα απ' την πολιτικη αντιληψη τους. Και το είδα και τωρα στα τελευταια γεγονοτα, δατς ιτ.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #43 on: January 16, 2009, 21:31:44 pm »

Quote from: Godhatesusall on January 16, 2009, 21:19:01 pm
Από την άλλη για σκεφτείτε να έκλεβε κάποιο μέλος του συλλόγου λεφτά και να το μαθαίναμε....θα τον είχαμε λιντσάρει...

Γιατί, έχουμε λεφτά; Tongue

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #44 on: January 16, 2009, 21:32:49 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on January 16, 2009, 21:26:27 pm
το να φέρομαι με το γάντι, ευγενικά και με δεδομένο σεβασμό, εξαλείφει πολλούς λόγους για να μην επέλθει συνεννόηση
αλλα πια μπαίνει η άλλη πιθανότητα, το να μην λέω τίποτα

Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: