• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:34:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:34:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 117
Total: 161
ppoug
gkg
vaggelisx
stavros0201
npalami
marnas
Laris
Bill g
Chr1sgr
mett
jimalexoud
kgakisb
iliaspapam
Captain
sterxz
okanpala
thomasdt
firefox1
0restis
Vmous
Saint_GR
kalantzopoulos
eleftheria
skoloni
stephystam
tmpadasn
giorgos_skl
Carot1456
st3.kt
papaloui
thaliatsk
alexandraskol
Leou
stolieras
ntelakis
Mr Watson
christina02
astakos1
Denisivo
Don Corleone
Orgianelis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 65 Go Down Print
Author Topic: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια  (Read 144436 times)
guillem
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Paranoia keeps me alive

View Profile
Re: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
« Reply #570 on: December 11, 2008, 19:33:12 pm »

Quote from: emmanuel on December 11, 2008, 17:35:01 pm
ακομα και σε εκπομπες οπως αυτη της τατιανας ακους κατι το οποιο τελικα ακουγεται και λογικο...

ενας απο την αστυνομια ειπε οτι ουσιαστικα η αστυνομια προτιμα για ειδκους φρουρους κτλ διαφορους γεροδεμενους και γενικα εισηγμενους με διαφορους τροπους παρα αυτους που περασαν αστυφυλακων με πανελλαδικες γιατι τους θεωρουν "μαλθακους"

Κι εγώ το άκουσα αυτό!!! Ελλεεινό?

Βασικά έλεγε γι αυτούς που περνάνε στη σχολή Αξιωματικών με 18,5>>>
Αν δε κάνω λάθος, αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους δεν είναι από την Αστυφυλάκων που μπαίνουν με μικρότερη βάση???Έχω φίλο που τελείωσε Αστυφυλάκων και είναι τώρα στα ΜΑΤ στην Αθήνα... Όχι βέβαια ότι έχει σημασία στις μέρες μας ο βαθμός, αλλά μη δημιουργούμε και λάθος εντυπώσεις στο λαό που καταπίνει ότι βλέπει στην τιβι...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #571 on: December 11, 2008, 19:58:49 pm »

ειδικοί φρουροί είναι άλλο πράγμα από τους αστυφύλακες..
οι ειδικοί φρουροί δν εισέρχονται στο αστυνομικό σώμα με τις πανελλαδικές...αλλά με επιλογή της αστυνομίας...

είναι απίθανο πώς εξισώνονται ανθρώπινες ζωές με υλικές καταστροφές...και πώς δολοφονίες και άγριοι ξυλοδαρμοί θεωρούνται "παράπλευρες απώλειες"....

αλλά την απάντηση την έδωσε ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας εμπορίου που λέει ...«καμιά υλική ζημιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ζωή ενός νέου ανθρώπου» και ο έμπορος της υπογραφής μου....
« Last Edit: December 11, 2008, 20:26:59 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #572 on: December 11, 2008, 21:30:08 pm »

Οι ειδικοί φρουροί ΔΕΝ είναι η "κλασική" αστυνομία. ΔΕΝ έχουν περάσει ποτέ από πανελλήνιες και είναι ως επί το πλείστον απόφοιτοι Λυκείου. Τα καθήκοντά τους είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του αστυνομικού και εστιάζονται στη φύλαξη κτιρίων ή προσώπων, ΟΧΙ στο να περιπολούν!!! Οι ειδικοί φρουροί είναι η προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή έκδοση του "χωροφύλακα" για τους παλιότερους. Τους επιλέγει το κράτος με μόρια - π.χ. παράγοντα μοριοδότησης αποτελεί το αν έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ενώ η ίδια η διαδικασία έχει πολλάκις κατηγορηθεί ως άκρως διαβλητή. Οι δε αρμοδιότητές τους ακροβατούν μεταξύ νόμιμου και αντισυνταγματικού (γιατί ουσιαστικά αποτελούν μια δεύτερη αστυνομία, γεγονός που ρητώς απαγορεύεται από το σύνταγμα, να θυμίσω την ιστορία με τις διάφορες δημοτικές αστυνομίες και το πως τελικά αναγνωρίστηκαν) και σίγουρα ΔΕΝ περιλαμβάνουν το να ανοίγουν πυρ κατά πλήθους παρά μόνον όταν οι ίδιοι ή η ζώνη ευθύνης τους Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΟ Η ΠΡΟΣΩΠΟ δέχεται ένοπλη επίθεση. Καουμποιλίκια του τύπου "πυροβολισμός για εκφοβισμό" δεν προβλέπεται από καμμία διάταξη του νόμου έναντι αόπλων, υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Πόσο μάλλον καθαρή εκτέλεση.

Για περισσότερες πληροφορίες, στην περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για "καριέρα":

Προκύρηξη διαγωνισμου για την πρόσληψη ειδικών φρουρών 2007:  http://www.mopo.gr/main/images/photos/photo22606_prokiriksi_6000%5D2%5D1940.pdf

Περίληψη του ανωτέρω: http://www.mopo.gr/main/images/photos/photo22605_perilipsi_prokiriksis.pdf

Υπόδειγμα αίτησης υποψηφίου: http://www.mopo.gr/main/images/photos/photo22602_aitisi_ypopsifiou.pdf
« Last Edit: December 11, 2008, 21:32:21 pm by yorgos_78 » Logged

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #573 on: December 11, 2008, 21:39:30 pm »

...για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις, όλα αυτά ΔΕΝ σημαίνουν σε καμμία περίπτωση οτι η ΕΛ.ΑΣ. δεν φέρει από την κεφαλή της κιόλας μαζί με την κυβέρνηση την ευθύνη του περιστατικού. Μπορεί να προσλαμβάνονται οι ειδικοί φρουροί με άλλο σκοπό, άλλη μέθοδο και να δέχονται άλλη εκπαίδευση, αλλά ο πιστολέρο μας και η παρέα του δεν βρέθηκαν εκεί γιατί φτιάχνει καλή σοκολάτα το ΡΕΖΙΝ. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελούσαν και μάλιστα υπηρεσία που κανονικά δεν προβλέπεται να εκτελούν!!!

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #574 on: December 11, 2008, 22:54:59 pm »

Αναφορά για πέμπτη ημέρα
Φαινόμενο ντόμινο στην Ευρώπη φοβούνται τα διεθνή ΜΜΕ, μετά τα επεισόδια στην Ελλάδα

Associated Press
«Γένοβα, Παρίσι, Αθήνα. Και μετά τι;» Συνθήματα όπως αυτά προκαλούν ανησυχία σε ευρωπαϊκές χώρες.

Αθήνα

Φόβους για εξάπλωση των επεισοδίων και εκτός ελληνικών συνόρων εκφράζουν αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις.

«Οι ελληνικές διαδηλώσεις εξαπλώνονται με συλλήψεις σε όλη την Ευρώπη» είναι ο τίτλος της Telegraph, η οποία συνεχίζει: «Η οργή για τον θανατηφόρο πυροβολισμό Έλληνα μαθητή από αστυνομικό έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, με διαδηλώσεις από τη Μόσχα μέχρι τη Μαδρίτη».

«Η βία στην Ελλάδα εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη» είναι ο τίτλος των Times του Λονδίνου. «Πιθανές διαδηλώσεις αναρχικών που κυριαρχήσει στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα, εξαπλώθηκαν σήμερα έξω από τα σύνορα της χώρας, με συμμορίες να προκαλούν σκηνές βίας σε Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Δανία και Τουρκία» αναφέρει η εφημερίδα.

Στα επεισόδια εκτός των συνόρων της Ελλάδας αναφέρεται η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Η Le Parisien γράφει ότι η βία «εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες», μιλώντας για «μετάδοση» των επεισοδίων και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Η γαλλική Le Monde μιλάει για τη «γένεση μιας εξέγερσης από την απογοητευμένη νεολαία της Ελλάδας», κάνοντας αναφορά στο αναρχικό κίνημα από τη δεκαετία του 1970 και μετά.

«Η Αθήνα ηρεμεί, αλλά οι διαδηλωτές υπόσχονται περισσότερες μάχες» αναφέρει το δίκτυο CNN.

Η ισπανική El Pais κάνει λόγο για «σποραδικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα της Αθήνας», ενώ για αποκλιμάκωση της έντασης γράφουν το BBC, η βρετανική εφημερίδα The Guardian και οι New York Times.

www.in.gr

Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #575 on: December 11, 2008, 23:28:33 pm »

εμένα γνωστός μου από την ισπανία μου είπε ότι έξω πλέον μας έχουν για τρελούς! και για χώρα τριτοκοσμική.. ακριβώς έτσι..
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #576 on: December 11, 2008, 23:35:54 pm »

Quote from: Θάνος on December 11, 2008, 23:28:33 pm
εμένα γνωστός μου από την ισπανία μου είπε ότι έξω πλέον μας έχουν για τρελούς! και για χώρα τριτοκοσμική.. ακριβώς έτσι..
χαχαχα για πες κι άλλα για πες plz plz plz !!   Grin

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #577 on: December 11, 2008, 23:38:54 pm »

αυτό μόνο. και το τρελούς δεν κατάλαβα βασικά με τι σημασία το έλεγε.. αλλά δε ρώτησα παραπάνω.. νομίζω τσατίστηκαν λίγο γιατί κάψαμε τα ζάρα που είναι ισπανικά Tongue
Inquirer
Guest
« Reply #578 on: December 12, 2008, 01:38:19 am »

ενω αυτοί με τον φράνκο 40 χρόνια ήταν χώρα προοδευτική...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #579 on: December 12, 2008, 02:46:22 am »

Τρελο γελιο.

http://www.tvxs.gr/v1141

Μπατσος κανει βαρελακια. ΣΤΟΠ

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #580 on: December 12, 2008, 03:01:42 am »

δυο φωτογραφιες που βρηκα τωρα...
η πρωτη ειναι μια ακομα απο τους μπατσους μαγκες.

και η αλλη μια ακομα υπουλη προσπαθεια απο μμε να σπιλωθει ο μικρος.. και επειδη ειναι υπουλη ειναι ακομα πιο υποπτη..

τελος μια φωτογραφια

επειδη καποιοι μιλανε για εξωστρακισμο σε ασφαλτο κοιταξτε οτι ολη η περιοχη ειναι πεζοδρομος

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #581 on: December 12, 2008, 03:12:15 am »

Τι να πει κανείς....αυτο που ειχα ποσταρει θα γινει,θα τον αθωωσουν,για εκει το πανε...Στη χωρα που ζουμε αυτο θα κανουν,αυτο καναν βασικα παντα...κουκουλωμα.Ακομα βεβαια ελπιζω να μη τη γλιτωσει ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ αλλα....Ενα παιδι δολοφονηθηκε και αυτοι το βιολι τους...δηλωσεις και λογια...τιποτα παραπανω...κ οχι μονο αυτο αλλα θα κανουν τα παντα για να πουν οτι η σφαιρα χτυπησε σε 100 πραγματα και μετα κατεληξε...κι αυτο θα το κανουν για να μην πληγει το πολιτικο τους προφιλ...τι να πει κανεις .... σιωπη ...αυτο τα λεει ολα  :'(

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
madmetal

View Profile
« Reply #582 on: December 12, 2008, 03:22:23 am »

εκαμιτες με οπλα στην Αθηνα..

την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #583 on: December 12, 2008, 03:31:38 am »

Eμενα απο την αλλη γνωστος μου απο αμερικη μου ειπε "ποοοο καλα ειστε στην ελλαδα εδω οι μπατσοι καθε μερα καταπατουν τα διακιαωματα μας και κοιμομαστε σαν τα ζωα"

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
madmetal

View Profile
« Reply #584 on: December 12, 2008, 03:39:34 am »

Μαθαίνουμε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δηλαδή λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός, ο Στυλιανίδης πήγε στην «Ιερά Οδό» (πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο), για να ακούσει Πασχάλη Τερζή και Ελενα Παπαρίζου. Στην παρέα του ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης (την ίδια ώρα ο προϊστάμενός του υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος πάσχιζε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα). Όσοι τους είδαν δεν διαπίστωσαν ότι διακατέχονταν από κάποιον προβληματισμό για όσα συνέβαιναν στους δρόμους της πόλης. Σε διπλανό τραπέζι διασκέδαζε η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, η οποία απολάμβανε εμφανώς τα φλας των φωτογράφων.

!video spam aoua!
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 65 Go Up Print
Jump to: