• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:51:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 23:51:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 132
Total: 179
kofius
μιλτοςμ
varvoutis
thomdodo
stefanos123
IoannisMich
thomasdt
alexandros_and
tasos gourd
npalami
annaparask
PrincessConsuela
vaggelisx
Saint_GR
George15
Anatolim
antontsiorvas
christina02
Captain
kmarkad
Mr Watson
Leou
alexbaroutes
dkoui
JoHn!
victoria
Mr Z
georgepana9
Pakapis5
IBOURAS
vlahakisthodoris
valentini
maik
marnas
manwlakhs
aafroditi
stavros0201
coyg
gkg
ppoug
eleftheria
Laris
Bill g
Chr1sgr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 65 Go Down Print
Author Topic: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια  (Read 144439 times)
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
« Reply #540 on: December 10, 2008, 23:59:53 pm »

Quote from: AgentCain on December 10, 2008, 23:49:08 pm
Την τσέπη του πολίτη βλάπτουν

Ο Καραμανλής βγήκε και ανακοίνωσε παραχώρηση δανείων "με ευνοϊκούς όρους" (ούτε καν άτοκα) και αναστολή των πληρωμών/υποχρεώσεων τους για 3 μήνες (σωθήκαμε τώρα)

Οι άνθρωποι χάσανε μαγαζιά σε περίοδο γιορτών. Του αλλουνού του κάηκε η αντιπροσωπία (πάνε όλα τα αμάξια, βέβαια η εταιρία δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα)
Ποιος θα τα πληρώσει? Ο μαγαζάτορας και ο φορολογούμενος αντί αυτά τα τσογλάνια. 

Όλοι πια τώρα τους θυμήθηκαν τους μαγαζάτορες. Τόσον καιρό που κινδυνεύουν να χρεωκοπήσουν, που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους, ποιος μίλησε; Εδώ και αρκετούς μήνες τα μαγαζιά υποφέρουν, τι υποφέρουν; έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση, την οποία ποιος την προκάλεσε; Κάποιος μπάχαλος; Όχι, οι κωλοτράπεζες την προκάλεσαν. Αυτήν την κρίση να δεις τι καλά που θα την πληρώσουν οι φορολογούμενοι...
Όχι ότι πρέπει να επαινούμε τους βανδαλισμούς, αλλά να έχουμε πάντα στο νου μας την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και με όσο μένος τα βάζουμε τώρα με τους μπάχαλος, με άλλο τόσο μένος, κι ακόμη περισσότερο, να τα βάζουμε και με τις τράπεζες.
Στο κάτω κάτω, πολλά από τα μαγαζιά που καταστράφηκαν είναι αλυσίδες και δε νομίζω να ιδρώσει και πολυ΄τ'αυτάκι τους... Για τους μικροεμπόρους όμως ποιος και πότε ενδιαφέρθηκε;
« Last Edit: December 11, 2008, 15:03:19 pm by nad » Logged

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #541 on: December 11, 2008, 00:06:04 am »

Ερμμμ το ξαναλεω επειδη καποιοι εδω μεσα δε το ξερουν κ ειναι λογικο.Οι αλυσιδες ειναι franchise.Δηλαδη ανηκει το καθε καταστημα σε καποιον ιδιωτη.Αλλο η Vodafone αγιας σοφιας αλλο η vodafone βασιλισσης ολγας κοκ.
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #542 on: December 11, 2008, 01:12:15 am »

Νομίζω έπρεπε να διαλύσουν μόνο αστυνομικά τμήματα και τράπεζες ή ακόμα και να βάλουν βόμβα στο υπουργείο...ακόμα και στο σπίτι του Καραμαλή να βάλουν φωτιά...Οι περιουσίες των ανθρώπων τι τους πείραζαν??...Εδώ άκουσα  οτι διάλυσαν και το μαγαζί της μητέρας του Αλέξη....Αν είναι δυνατόν....(απόδοση φόρου τιμής στον νεκρό)...

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #543 on: December 11, 2008, 01:13:38 am »

Quote from: nad on December 10, 2008, 23:59:53 pm
Όλοι πια τώρα τους θυμήθηκαν τους μαγαζάτορες. Τόσον καιρό που κινδυνεύουν να χρεωκοπήσουν, που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους, ποιος μίλησε; Εδώ και αρκετούς μήνες τα μαγαζιά υποφέρουν, τι υποφέρουν; έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση, την οποία ποιος την προκάλεσε; Κάποιος μπάχαλος; Όχι, οι κωλοτράπεζες την προκάλεσαν. Αυτήν την κρίση να δεις τι καλά που θα την πληρώσουν οι φορολογούμενοι...
Όχι ότι πρέπει να επαινούμε τους βανδαλισμούς, αλλά να έχουμε πάντα στο νου μας την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και με όσο μένςο τα βάζουμε τώρα με τους μπάχαλος, με άλλο τόσο μένος, κι ακόμη περισσότερο, να τα βάζουμε και με τις τράπεζες.
Στο κάτω κάτω, πολλά από τα μαγαζιά που καταστράφηκαν είναι αλυσίδες και δε νομίζω να ιδρώσει και πολυ΄τ'αυτάκι τους... Για τους μικροεμπόρους όμως ποιος και πότε ενδιαφέρθηκε;

Ιδρώνουμε και παραϊδρώνουμε.
Απλά πριν δε βγήκε κανείς να πει "καλά κάνουν οι τράπεζες και μας γονατίζουν". Σε αντίθεση με τώρα (δεν αναφέρομαι προσωπικά  Cool

Μακάρι αυτό:
Οι αλυσιδες ειναι franchise.Δηλαδη ανηκει το καθε καταστημα σε καποιον ιδιωτη
Να μπει καλά στο μυαλό των θερμοκέφαλων κουκουλοφόρων και των πλιατσικολόγων (μαθητών, κουστουμάτων, μπαχαλων κτλ).

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #544 on: December 11, 2008, 02:34:45 am »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ezT_vgPay0Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ezT_vgPay0Q</a>

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
iliana
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #545 on: December 11, 2008, 02:55:57 am »

Δεν ξερω αν το εχετε διαβασει... Για οποιον τον ενδιαφερει..

Εδω ειναι η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 37 ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ:

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/apologia.pdf

enjoy
« Last Edit: December 11, 2008, 03:02:41 am by iliana » Logged

Do not regret the things you’ve done, but those you didn’t do
iliana
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #546 on: December 11, 2008, 03:32:53 am »

Quote from: elisabet on December 11, 2008, 01:12:15 am
Νομίζω έπρεπε να διαλύσουν μόνο αστυνομικά τμήματα και τράπεζες ή ακόμα και να βάλουν βόμβα στο υπουργείο...ακόμα και στο σπίτι του Καραμαλή να βάλουν φωτιά...Οι περιουσίες των ανθρώπων τι τους πείραζαν??...Εδώ άκουσα  οτι διάλυσαν και το μαγαζί της μητέρας του Αλέξη....Αν είναι δυνατόν....(απόδοση φόρου τιμής στον νεκρό)...

Δικιο εχεις...Οπως και τοτε που ειχαμε το θεμα με τα σκουπιδια, πηγε κανεις να κανει απεργια εξω απο το σπιτι του Καραμανλη? Ειμαι σιγουρη πως δεν ειχε ουτε ενα σακουλακι! Ειναι κριμα να την πληρωνει κοσμος που ειναι ηδη αγανακτισμενος και καταπιεσμενος! Βεβαια δεν ηταν και μικρομαγαζα αυτα που κατεστρεψαν στην Τσιμισκη, αλλα υπηρχαν και αλλα, που για καποιους ηταν η περιουσια τους!
Απο την αλλη, μπορει καποιος να ισχυριστει οτι αυτο ειναι μια μικρη αλογομυγα για να ξυπνησει ο κοσμος... Γιατι αν δεν καιγονταν η φωλια τους, δεν θα παιρνε διαστασεις το θεμα...Ισως η φωτια πρεπει να φτασει μεχρι την πορτα σου ή μεχρι... τη βιτρινα σου για να σε  ξεσηκωσει να πας στο δρομο... Απο την αλλη στρεφουν τον κοσμο εναντιον ολων αυτων που αντιδρουν, γιατι κακα τα ψεμματα, αυτοι που κανουν ζημιες δεν εχουν ιδεολογια, ουτε τιποτα,ειναι μονο παρτακηδες..
Τι να πω, μπερδευτηκα και γω..

Do not regret the things you’ve done, but those you didn’t do
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #547 on: December 11, 2008, 04:20:10 am »

Quote from: JIM777 on December 10, 2008, 23:43:48 pm
Δε τα βαζω στην ιδια ζυγαρια.Στα @@ μου οι πολυεθνικες κ οι τραπεζες.Αλλο αυτο.Αυτο στην τελικη εχει κ καποιο συμβολισμο...Ελα ομως που οι μπαχαλοι χτυπαν τη Vodafone κ νομιζουν οτι βλαπτουν καποια πολυεθνικη...
εχεις δικαιο γιατι η συγκεκριμενη vodafone θα μπορουσε να ανηκει στον γονιο καποιων φιλων τους..θα επαναλαβω ομως οτι οσα συνεβησαν στην εγνατια,εγιναν γιατι η αστυνομια ενδιαφερθηκε μονο να σωσει το τομαρι της.στο υπουργειο την δευτερα δεν συνεβη το παραμικρο..ο απαραδεκτος τροπος που αντιμετωπισε εκει η αστυνομια την διαδηλωση(στην ουσια πριν φτασει εκει ο ογκος της) πετωντας δεκαδες δακρυγονα στα στενα γυρω απο το υπουργειο που ειχαν χιλιαδες κοσμου..γεμισε με περιττο μισος τους μπαχαλους που κατα τη γνωμη μου την δευτερα ηταν κυριως μαθητες,οι οποιοι δεν ηξεραν τι εσπαγαν και γιατι εσπαγαν..χαρακτηριστικη ηταν η φραση που ειπε παιδι μπροστα μου σε ενα αλλο οταν παρεμποδιστηκε να σπασει μικροκαταστημα.."τι;μονο τραπεζες σπαμε?".δεν ξερω αν καποια στιγμη στο παρελθον ετυχε να αναπνευσεις δακρυγονο..εγω παντως τη στιγμη που τα δεχομαι,ειμαι ικανος να κανω πολλες ασχημες πραξεις,ασχετα εαν καθε φορα πρυτανευει μεσα μου η λογικη.αλλα δεν μπορω να εχω τις ιδιες απαιτησεις απο μαθητες που πηγαινουν πρωτη φορα σε πορειες..
γιατι οταν ολος αυτος ο κοσμος κατεβηκε στην εγνατια ηταν εντελως απουσα η αστυνομια και για δυο περιπου ωρες αφησε τους μπαχαλους να λειτουργουν ανενοχλητοι?γιατι της συνεφερε να κατσουν εκει οσο περισσοτερο γινοταν,και να εχουν ολη την ανεση να σπασουν οτι εβρισκαν μπροστα τους..ετσι οι καναπεδακηδες καταστηματαρχες την αλλη μερα δεν θα διαδηλωναν υπερ του αλεξη και υπερ των μαθητων,αλλα θα ηταν γεματοι μισος για αυτους που διαδηλωναν..και οχι μονο για τους ταραξιες..γιατι αλλωστε αυτο τους ειπε να κανουν κ ο πρετεντερης,ο χατζηνικολαου,η χουκλη κτλ κτλ..και  δεν καταφεραν να διαχωρισουν τα δυο στοιχεια..εγω τουλαχιστον δεν ειδα καμια εικονα απο τον ογκο των ειρηνικων διαδηλωτων..
μπορει να λεω χιλιοειπωμενα πραγματα αλα δυστυχως βλεπω οτι πολλοι τα αγνοουν..
επισης,αρκετους μικροκαταστηματαρχες,που τοσο συμπονεσαμε γιατι μεσα στην οικονομικη ανεχεια τους ηρθε και αυτο,που δεν καταλαβαινω γιατι ποτε δεν κλεισανε τα μαγαζια τους να πανε σε μια πορεια(εστω της γσσε)..που δεν καταλαβαινω γιατι ποτε δεν αφησαν τους εργαζομενους τους να πανε σε μια τετοια πορεια(οποιος σκεφτει τετοιο πραγμα απολυεται),που δεν καταλαβαινω γιατι δεν δινουν σχεδον ποτε αποζημιωσεις στους απολυμενους,δεν δινουν σχεδον ποτε δωρα χριστουγεννων ή ενσυμα,που δεν καταλαβαινω γιατι παντα πουλανε με 50 και 60 τοις 100 κερδος κ πολλα αλλα..αυτους τωρα εμεις πρεπει να τους λυπηθουμε..και δεν λεω οτι δεν τους λυπαμαι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα..

οσο για τα μετρα της κυβερνησης και τον ελληνα φορολογουμενο εδω γελαει και το παρδαλο κατσικι...ο ρουσοπουλος μονος του μπορει να καλυψει ολο το ελλειμα..α,ξεχασα υπαρχουν κ οι κουμπαροι,ας δωσουν κ αυτοι το κατιτις τους..ή ο εφραιμ ρε παιδια..αν θελει η κυβερνηση θα τα βρει τα χρηματα και δεν θα τα παρει απο τον μισθωτο..θελει αραγε?εστω την υστατη στιγμη να αλλαξει η μοιρα αυτης εδω της χωρας..γιατι αλλιως φοβαμαι πως ερχονται μεγαλυτερες καταστροφες..
αραγε ο κυριος καραμανλης θα κοιμαται τωρα ή θα σκεφτεται τι θα κανει για να ανεβασει τη δημοτικοτητα του?εμεις ας κοιμηθουμε ησυχοι.δεν εχουμε τοσο σοβαρα προβληματα..εχουμε πολυ πιο ασημαντα!αλλωστε αυριο δεν εχουμε μαθημα..

Π.Α.Ο.Κ. και στον ουρανο να επαιζες, θα πεθαινα για να σε δω!
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #548 on: December 11, 2008, 05:19:48 am »

Απολύθηκε ο φωτογράφος της καλύτερης εικόνας των ημερών

Ο φωτογράφος του Ελεύθερου Τύπου Κώστας Τσιρώνης που τράβηξε τις φωτογραφίες των αστυνομικών να σημαδεύουν διαδηλωτές απολύθηκε από την εφημερίδα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Κυριακή το απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Κ. Τσιρώνης τις παρέδωσε λιγο αργότερα στον διευθυντή της εφημερίδας Σεραφείμ Κοτρώτσο. Σύμφωνα με όσα είπε ο φωτογράφος στο Tvxs, o κ. Κοτρώτσος του δήλωσε στην αρχή ότι πρόκειται για μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Στη συνέχεια, όμως, του είπε ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι επρόκειτο πραγματικά για πυροβόλο όπλο και όχι για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων. Ο φωτογράφος τον βεβαίωσε ότι πράγματι επρόκειτο για όπλο μάρκας Κλογκ 9 χιλ., από αυτά που δεν έχουν ασφάλεια. Προς επιβεβαίωση, του έδειξε μια ακόμη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κλείστρο του όπλου. Σε επικοινωνία που είχε το Tvxs μαζί του, ο κ. Κοτρώτσος δήλωσε ότι δεν μπορούσε να τις δημοσιεύσει πριν βεβαιωθεί από ειδικούς, καθώς επρόκειτο για εκρηκτικό πολιτικό θέμα.

Την Δευτέρα ρωτήθηκαν ειδικοί οι οποίοι βεβαίωσαν ότι επρόκειτο περί όπλου. Την ίδια μέρα το απόγευμα, ο Κ. Τσιρώνης ενημέρωθηκε από τους γραφίστες που σχεδιάζουν την εφημερίδα ότι οι φωτογραφίες είχαν αποσυρθεί από την πρώτη σελίδα του φύλλου που ετοίμαζαν για τη Τρίτη. Διαμαρτυρήθηκε στον προϊστάμενό του στο τμήμα των φωτορεπόρτερ, ο οποίος του είπε ότι οι φωτογραφίες «ίσως δημοσιεύονταν στις μέσα σελίδες». Η συζήτηση έγινε παρουσία πολλών δημοσιογράφων που επιβεβαίωσαν στο Tvxs τη στιχομυθία. Στην ίδια συζήτηση, ο φωτογράφος είπε ότι η είδηση πως υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες είχε ήδη διαρρεύσει και ότι, αν δεν δημοσιεύονταν στη πρώτη σελίδα, η εφημερίδα θα έχανε μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία.

Τελικώς, οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν την Τρίτη στις μέσα σελίδες της εφημερίδας, ενώ ήδη είχαν διαρρεύσει σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Ο φωτογράφος ειδοποιήθηκε να μην καλύψει τη κηδεία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και λιγο αργότερα τού ανακοινώθηκε η απόλυσή του. Ο Σ. Κοτρώτσος δήλωσε στο Tvxs ότι είχε πρόθεση να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και ότι ο φωτορεπόρτερ απολύθηκε γιατί παραβίασε το αποκλειστικό του συμβόλαιο με τον «Ελεύθερο Τύπο» διαρρέοντας τις φωτογραφίες. Ομως ο φωτογράφος υποστηρίζει οτι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής λογοκρισίας. Λέει ότι ο ίδιος δεν ειναι υπεύθυνος για τη διαρροή, καθώς πολλοί εργαζόμενοι στην εφημερίδα είχαν πρόσβαση στις φωτογραφίες μετά τη παράδοση τους. Πρόσθεσε ότι, αν δεν είχαν διαρρεύσει, «δεν θα δημοσιεύονταν ποτέ».

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με τον φωτογράφο.

http://www.tvxs.gr/v1407

gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #549 on: December 11, 2008, 05:20:46 am »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=3_RR8hdWz1k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3_RR8hdWz1k</a>
γυρω στο 30 sec.ολο δικο σας..

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #550 on: December 11, 2008, 05:42:49 am »

Όχι ρε φίλε... είπαμε παρακράτος αλλά όχι σε φάση "αμολάμε τα σκυλιά"  Undecided

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
madmetal

View Profile
« Reply #551 on: December 11, 2008, 06:25:13 am »

Quote from: SolidSNK on December 11, 2008, 05:42:49 am
Όχι ρε φίλε... είπαμε παρακράτος αλλά όχι σε φάση "αμολάμε τα σκυλιά"  Undecided

δες λιγο το ποστ μου για το τι εγινε στην Πατρα...

την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
madmetal

View Profile
« Reply #552 on: December 11, 2008, 06:28:02 am »

Quote from: SolidSNK on December 11, 2008, 05:42:49 am

τουλαχιστον τα ξενα μεσα λενε τι γινεται..

http://www.daylife.com/photo/02259KR0PU5NB#

!video spam aoua!
Fearless1988
Guest
« Reply #553 on: December 11, 2008, 09:24:16 am »

Quote from: elisabet on December 11, 2008, 01:12:15 am

Αυτό γίνεται. Πρόκειται για ένα λαικό κίνημα οργής. Δεν χτυπάει περιουσίες μικρών ανθρώπων. Η ασφάλεια προβοκάρει αυτές τις επιθέσεις για να μην αποκτήσει ευρεία λαικα χαρακτηριστικά. Σας παρακαλώ συνάδελφοι ας μην γελιόμαστε. Ασφαλίτες ντύνονται κουκουλοφόροι και προβοκάρουν χτυπόντας μικρομάγαζα. Στην πορεία της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ήμουν παρόν όταν αποτρέπαμε οι φοιτητικοί σύλλογοι τέτοια περιστατικά. Τετάρτη ασφαλίτες ντυμένοι κουκουλοφόροι συνέλλαβαν ένα παιδί που ενεπλάκονταν με την αστυνομία. Δεν μπορείς να μιλάς γι' αυτά τα περιστατικά επηρεασμένος μόνο απο την γραμμή του ΚΚΕ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Πρέπει να βγείς έξω και να τα ζήσεις. και αν δεν σας έπεισα αρκετα δείτε και αυτό απο το ιντιμίντια:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=939580
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #554 on: December 11, 2008, 11:33:27 am »

Εδώ Ράδιο "Ε"

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΟΤΙ αν δολοφονείς εν ψυχρώ τα παιδάκια, θα βγάλουνε δοντάκια, θα γίνουν δρακουλάκια και θα τα κάψουνε όλα; Δεν το καταλαβαίνεις;

ΟΤΙ ύστερα από ένα τέταρτο του αιώνα μπορεί να σηκώθηκαν από τον τάφο τους ο μικρός Καλτεζάς και οι 70 πιτσιρικάδες που δολοφόνησαν οι ατιμώρητοι μπάτσοι και να πήραν εκδίκηση για τον μικρό Αλέξη; Μάλλον δεν πιστεύεις στα φαντάσματα, γι' αυτό δεν το καταλαβαίνεις.

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Που εξεγείρονται οι μαθητές; Ή ότι ένας πιτσιρικάς μπορεί να φτιάξει μολότοφ και να πετάει πέτρες; Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις! Τον θυμό, τη συσσωρευμένη οργή στους νέους; Ούτε αυτό καταλαβαίνεις; Εχουν φρικάρει με τους καλογήρους, τον Εφραίμ, τον Αρσένιο, τις μίζες, τους πολιτικούς, τους γραβατωμένους τους δημοσιογράφους, τις Πόρσε, τα μοντέλα, τις βίλες, τα εκατομμύρια, τα κότερα, τη σαχλαμάρα της TV, με τους μπάτσους που δολοφονούν παιδάκια.

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις; Οτι σπουδάζουν σε σχολεία-μπορντέλα, χωρίς βιβλία και καθηγητές, ότι βρέχει και στάζει όλη η τάξη; Δεν το καταλαβαίνεις; Πως τα παιδιά αυτά γνωρίζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα βρουν μια δουλειά με 700 ευρώ που δεν τους φτάνουν ούτε για φιστίκια; Κι από την άλλη υπάρχει χλιδή, πρόκληση, διαφθορά, κόλαση! Πιστεύεις ότι δεν τα καταλαβαίνουν αυτά τα παιδιά;

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΝ χθες στα πάνελ της TV: είναι δυνατόν στη Ρόδο να υπάρχουν πεντακόσιοι αντιεξουσιαστές-κουκουλοφόροι; Και άλλοι τόσοι στα Γιάννινα, Στα Χανιά, στην Κόρινθο, Στη Βέροια, στην Κέρκυρα και στα Μουδανιά! Από πού ξεφύτρωσαν δεκάδες χιλιάδες πιτσιρικάδες και κάψανε 50 πόλεις; Υπάρχουν σ' όλη την Ελλάδα τόσοι αντιεξουσιαστές-αναρχικοί και γιατί δεν εμφανίζονταν τόσα χρόνια και επιτέθηκαν ξαφνικά αυτό το Σαββατοκύριακο; Δεν θέλουν, γι' αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Τι στ' αλήθεια συμβαίνει εδώ...

ΟΠΩΣ δεν κατάλαβαν στο Λος Αντζελες πως βγήκαν ξαφνικά ένα βράδυ και το κάψανε δεκάδες χιλιάδες μαύροι. Οπως δεν υποψιάστηκαν ότι θα γίνει εξέγερση των κολασμένων στα προάστια των Παρισίων. Δεν καταλαβαίνουν, διότι ζουν στον δικό τους κόσμο. Γιατί δεν επικοινωνούν με την πραγματικότητα. Των άλλων...

ΕΠΛΑΣΑΝ ένα μύθο τα μίντια: ότι για όλα φταίνε οι 300 κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές που ρίχνουν μολότοφ και τα σπάνε στις διαδηλώσεις. Αυτό το ψέμα το λένε από την εποχή που ήμουνα εγώ 15 χρόνων. Πώς γίνεται; Αν ήτανε 20-25 χρόνων τότε οι... 300, σήμερα είναι 60άρηδες, τρώνε γιαουρτάκι και πίνουν χαμομήλι. Δεν είδα κανέναν με μπαστούνι...

ΓΙΝΑΝΕ αναρχικοί τα εγγόνια των παλιών αναρχικών; Δεν νομίζω... Γιάπηδες πρέπει να γίνανε. Και τα παιδιά των γιάπηδων, από αντίδραση, αναρχικοί! Κοροϊδευόμαστε; Στην εποχή μου υπήρχαν χιλιάδες αναρχοαυτόνομοι. Και σήμερα δεκάδες χιλιάδες παιδιά σ' όλη τη χώρα δηλώνουν αντιεξουσιαστές. Τέτοιες οργανώσεις και ομάδες δρουν παντού. Σ' όλες τις πόλεις και σ' όλες τις γειτονιές. Δεν υπάρχουν επειδή δεν καταγράφονται στις εκλογές και δεν τους βάζουν στο δείγμα τους οι δημοσκόποι;

ΟΠΟΙΟΣ σπάζει μια βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι αντιεξουσιαστής. Ο καθένας μπορεί να σπάσει μια βιτρίνα, να κάψει ένα αυτοκίνητο και να πυρπολήσει μια τράπεζα. Σε μια στιγμή που ξεχειλίζουν ο θυμός και η αγανάκτηση, όταν εκφράζεται η οργή. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 10/12/2008
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=47838036

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.