• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 02, 2025, 12:38:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 02, 2025, 12:38:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by nmpampal
[Today at 12:25:45]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[Today at 09:51:26]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by Nikos_313
[Today at 01:40:22]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[Today at 01:30:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:04:15]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[Today at 00:59:05]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Giopan
[July 30, 2025, 17:07:32 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[July 30, 2025, 14:19:11 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by chatzikys
[July 29, 2025, 13:52:51 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Διάλεξις
[July 29, 2025, 01:00:00 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427639
Total Topics: 31739
Online Today: 129
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 79
Total: 98
jimalexoud
georgepana9
nmpampal
mdimitrig
gpr000
dseid
prigians
Pcsc
Mr Z
Potest
paximadas
Emilios
Petross
thathas12
george polymeros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 65 Go Down Print
Author Topic: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια  (Read 149119 times)
nbourgis
Guest
Re: Νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από σφαίρα αστυνομικού στα εξάρχεια
« Reply #525 on: December 10, 2008, 23:03:25 pm »

Αντε για τους μπαχαλους που τα σπανε εξω απο το πανεπιστημιο φταει η αστυνομια που δεν μπορει να τους πιασει.Εστω οτι ειναι ασφαλιτες οτι ειναι χρυσαυγιτες κτλ.

Για τους μπαχαλους που χρησιμοποιουν τα πανεπιστημιο και το γαμανε ασυστολα τοσα χρονια ξεροντας οτι κανενας δεν μπορει να μπουκαρει ποιος στον πουτσο ευθυνεται;
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #526 on: December 10, 2008, 23:03:41 pm »

Quote from: tsolias on December 10, 2008, 22:55:16 pm
Quote from: Aurelius on December 10, 2008, 22:16:41 pm

«Εξοστρακισμός»

«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος. Η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για το θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα»,

Όντως έτσι έγιναν όλα. Να και η απόδειξη...
http://students.ceid.upatras.gr/~arabanis/upload/fonos.jpg

Απλη φυσικη Cheesy Cheesy Cheesy

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #527 on: December 10, 2008, 23:05:25 pm »

Quote from: JIM777 on December 10, 2008, 22:07:51 pm
   Μονο που ο δημοκρατικος τροπος σου δε βοηθησε κ ιδιαιτερα σε Θεσσαλονικη Αθηνα Λαρισσα Βολο Αλεξανδρουπολη.

Πρεπει να καταλαβετε πως εκτος απο το κρατος που παντα θα ειναι εχθρος για τον Χ ή τον Υ λογο αυτη τη στιγμη πιο επικινδυνος πρακτικα εχθρος ειναι αυτοι που ανεφερε ο Gregos.Τονιζω το ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Και εσυ gaga που υποθετω πηγαινεις συχνα σε πορειες διαδηλωσεις κτλ (σε αντιθεση με μενα που οντως δε παω για δικους μου λογους) σιγουρα μπορεις να καταλαβεις πως αυτοι οι ανθρωποι οταν οικειοποιουνται τους λογους για τους οποιους εσεις αγωνιζεστε με σκοπο απλα να κλεψουν ή να τα σπασουν ετσι για τι καυλα τους το δικο σας αγωνα κ τις δικες σας πορειες γαμανε.

Αν ρωτησεις εναν οποιονδηποτε σημερα:"Να απαγορευτουν εντελλως ακομη κ οι πορειες ή να συνεχισει η κατασταση ως εχει?" τι νομιζεις θα σου απαντησει?Αδικο θα εχει ο Χ εμπορος να σου πει:"Να πατε να γαμηθειτε εσεις οι πορειες κ τα δικαιωματα σας?".

Αν ακουσες τα "μετρα" της κυβερνησης δινουν...50% αποζημιωση....Που σημαινει οτι υπαρχουν ανθρωποι που ανηκουν στη μεση ταξη που ζημιωθηκαν 50 και 100 χιλιαρικα.(αυτοι που ζημιωθηκαν παραπανω φανταζομαι εχουν τροπο να τα καληψουν χωρις να ειναι πιο δικαιο)

Αυτο δηλαδη βοηθαει τον αγωνα σας?

Και οκ ενδεχομενως τα μαχαιρωματα που αναφερεις (που δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω οτι εγιναν) ισως ειναι λιγο extreme.Αλλα ενα χερι ξυλο το αξιζουν κ με το παραπανω ολοι αυτοι.Μην εισαι τοσο φιλεσπλαχνος.Τα ζωα δεν εχουν δικαιωματα.(καλα βαση WWF εχουν αλλα τροπος του λεγειν μην αρπαχτεις)
μια ερωτησεις φιλε.. ποιοι ειναι οι προσωπικοι λογοι που επικαλεισαι και δεν πας στις πορειες?
οσον αφορα τους αγωνες μου που λες οτι οικιοποιουνται οι ταραξιες εγω σου λεω οτι αν δεν εβλεπες πολυ τηλεοραση,και εβλεπες τις πορειες απο καποιο μπαλκονι ή παραθυρο σιγουρα δεν θα οικιοποιουνταν κανενας αυτους τους αγωνες..
και τελειωνοντας θα ηθελα να σου πω οτι το πολυ να εχω παει στη ζωη μου σε 5-10 πορειες(κ απο αυτες οι μισες για τον παοκ)..αλλα θεωρω οτι σε αυτη την πορεια ειχα κ εγω θεση,οπως κ εσυ,γιατι ηταν ανεξαρτητη απο τους προσωπικους λογους που μας επιτασσουν ή οχι να παμε στις πορειες..

εβγαλα την μια ερωτηση που εκανα γιατι δεν τη θεωρησα σωστη ηθικα..
« Last Edit: December 10, 2008, 23:13:34 pm by gagas » Logged

Π.Α.Ο.Κ. και στον ουρανο να επαιζες, θα πεθαινα για να σε δω!
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #528 on: December 10, 2008, 23:12:35 pm »

Αν το να καταστρεφεις οικογενειες κυριολεκτικα επειδη εισαι οργισμενος(πιο πολυ μαστουρωμενος φανταζομαι αλλα τεσπα) για τον Χ λογο ειναι κατι το οποιο βγαζει καποια οποιαδηποτε λογικη τοτε τι να πω...Οπως ειπα σε αλλο ποστ εχει τεραστια σημασια το ΤΙ σπας.Αν σπας μια τραπεζα κατι κρατικο τελος παντων τοτε μπορω εν μερη να το δεχτω απο οργη(με μια επιφυλαξη ως προς το τι γινεται με τους μισθους τον εργαζομενων αν καψεις μια πολυεθνικη).Το να σπας το Χ μαγαζι στη Τσιμισκη ειτε ειναι Benetton ειτε Levi's η οτιδηποτε ειναι δειγμα βλακειας.Αυτα τα μαλακισμενα δε ξερουν καν οτι δε βλαπτουν καποια πολυεθνικη αλλα εναν εμπορο.

Τι θα κανουν ολες αυτες οι οικογενειες που καηκαν τα μαγαζια τους?Γιατι καλα τα ειπαμε για την κυβερνηση.Καλα μπινελικωσαμε τους μπατσους.Καλα αιτιολογησαμε μια συμπεριφορα που απλα δεν γινεται να εχει "γιατι".Καλα μπινελικωνουμε κ αυτους που εκαναν το λαθος να προσπαθησουν να υπερασπιστουν τη δουλεια τους.Αυτες οι οικογενειες τι σκατα θα κανουν?Να μεινουν στο δρομο επειδη ο μαλακας πυροβολησε?Ποσες πια πρεπει να καταστραφουν απ αυτο το γαμημενο πυροβολισμο?

Δεν υπαρχει δικαιολογια.Τελος.
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #529 on: December 10, 2008, 23:15:33 pm »

Το γιατι δε παω στις πορειες...ερμμμμ....ας πουμε οτι δεν εχω κ τοσο μεγαλη πιστη στα αποτελεσματα τους.Ειμαι ο κλασσικος Ελληνας με το φραπε στο χερι καλως ή κακώς.

Πασοκ ψηφιζω αλλα οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο ιδεολογιας ή κατι τετοιο.Τα αριστερα δε με εκφραζουν ιδιαιτερα κ μου φαινεται το λιγοτερο κακο απ τα 2 μεγαλα.Υποθετω περιμενες να ακουσεις ΛΑΟΣ η κατι τετοιο ε?;p
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #530 on: December 10, 2008, 23:18:53 pm »

Παρτο χαμπαρι, δεν ειμαστε εμεις,
δεν ειναι αυτος που σου βαζει βενζινη
δεν ειναι αυτος που σε κουρευει, δεν ειναι αυτος που βλεπεις στο εργαστηριο,

και να ειναι μαλακες,
και ναι πρεπει κατι να γινει,
αλλα σταματα την κλαψα
γιατι δεν εχει καποιο μετρο, δε θα ερθει ο Σαντα Κλαους πιο νωρις,

το αλλο το ποστ ακομα υπαρχει, και ειχες πει οτι δεν ισχυει

α
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #531 on: December 10, 2008, 23:23:21 pm »

jim777 εγω απλα θελω να σου πω οτι την δευτερα με την παρουσια μου στην πορεια,απετρεψα μικρα παιδακια απο το σπασιμο τουλαχιστον 3-4 μικρων μαγαζιων(το ιδιο εκαναν και μελη της Α.Κ.)στην οδο τσιμισκη, στην βενιζελου και στην εγνατια...Αν ησουν κ εσυ,κ ο αλλος κ ο πιο αλλος..δεν θα καταστρεφοταν κανενα μικρο μαγαζι στην τσιμισκη και στην βενιζελου,για την εγνατια δεν μπορω να πω το ιδιο,καθως εκει η κατασταση ειχε γινει ανεξελεκτη εξαιτιας της ακαταπαυστης ρηξης χημικων.βλεπετε η ελληνικη αστυνομια διαφυλαξε ως κορη οφθαλμου το υπουργειο ή μαλλον επελεξε να κανει αυτο,εις βαρος ολων των μικρων καταστηματων που θα εβρισκαν κατα την ατακτη φυγη τους οσοι απο τους διαδηλωτες ηταν πιο ακραιοι..αυτα!τωρα οσα ειδες εσυ απο την τηλεοραση,κ φαινεται οτι ειδες γιατι φαινεσαι παληκαρι που σε ενδιαφερει το θεμα..σιγουρα δεν σε οδηγησαν στο σχηματισμο παρομοιας αποψης..
κ τελειωνοντας θελω να σου πω οτι δεν ανηκω σε κανεναν σχηματισμο κ ουτε με ενδιεφερε ποτε να συμμετασχω σε αυτους..με οποιαδηποτε παραταξη με ενωνει κατι θα ειμαι μαζι της σε καποιο αγωνα ενω αν κατι με βρισκει αντιθετο θα ειμαι απεναντι της..

theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #532 on: December 10, 2008, 23:24:22 pm »

Quote from: JIM777 on December 10, 2008, 23:15:33 pm
Το γιατι δε παω στις πορειες...ερμμμμ....ας πουμε οτι δεν εχω κ τοσο μεγαλη πιστη στα αποτελεσματα τους.Ειμαι ο κλασσικος Ελληνας με το φραπε στο χερι καλως ή κακώς.

Πασοκ ψηφιζω αλλα οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο ιδεολογιας ή κατι τετοιο.Τα αριστερα δε με εκφραζουν ιδιαιτερα κ μου φαινεται το λιγοτερο κακο απ τα 2 μεγαλα.Υποθετω περιμενες να ακουσεις ΛΑΟΣ η κατι τετοιο ε?;p

Όχι εγώ ΠΑΣΟΚ περίμενα, του λάος είναι κουφοί, του πασόκ κάνουν ότι δεν ακούν για να πάρουν επίδομα αναπηρίας.

http://negra-oveja.blogspot.com/
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #533 on: December 10, 2008, 23:32:50 pm »

Προφανως κ συμφωνω σε οσα ειπες.Το οτι μαλακιζετε η αστυνομια ειναι προφανες.Απλα ας ειμαστε λιγο λιγοτερο ευαισθητη απεναντι στους μπαχαλους.Αυτο μονο λεω.Τιποτα αλλο.Δε γινεται να χαρακτηριζεσαι χρυσαυγιτης επειδη θεωρεις οτι πρεπει να γινει οτι χρειαζεται για να τους σταματησεις.Οσο το δυνατον λιγοτερη βια προφανως αλλα απ την αλλη οτι χρειαζεται.

Αν αρχισουμε τη παπαρολογια για το τι φταιει κ τα σπανε.Το ποιος φταιει.Το τι μπορει να γινει για να αποφευκτουν ολα αυτα στο μελλον(οχι εμεις προφανως.εμεις φορουμ ειμαστε οτι μαλακια θελουμε λεμε) τοτε παει χαθηκε το παιχνιδι.Θα εχει καει η πολη αλλα εμεις θα εχουμε αναλυσει γιατι.Προφανως δε λεω αιντε αγωνιστες τραβατε να τους κουμανταρετε κ να τους συγκρατησετε.Αυτο ειναι δουλεια της αστυνομιας κ οποιου νιωθει να κινδυνευει η περιουσια του εδω που φτασαμε.Αλλα μη τους δικαιολογειτε ρε γαμωτο.
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #534 on: December 10, 2008, 23:33:31 pm »

Quote from: JIM777 on December 10, 2008, 23:15:33 pm

καταρχας φιλε διορθωσα το παραπανω ποστ,σορυ για την ερωτηση περι κομματος.μπραβο παντως που απαντησες..να σου πω την αληθεια δεν περιμενα λαος αλλα νδ..δεν διαφερει σε κατι παντως η απαντηση σου καθως τα δυο μεγαλα κομματα τα θεωρω ακριβως τα ιδια..εμενα ο αντιπαλος μου δεν ειναι το λαος,αλλα ο δικοματισμος..κ εγω πριν απο 5 χρονια στα δικα σου χναρια βαδιζα..αλλα καταλαβα οτι δεν πηγαινε αλλο ετσι..δεν μπορουσαμε αλλο να μενουμε αμετοχοι σε οσα συμβαινουν,τη θεωρω μια μικρη δικαιολογια αυτην οτι δεν αλλαζει τπτ..εμεις πρεπει να δωσουμε τη λυση κ οχι να την περιμενουμε απο τα κομματα,κ τους οπαδους τους..φτανει πια ο κομματικος φανατισμος σε αυτη τη χωρα(παρεπιπτοντως μου αρεσει ο υγειης φανατισμος στα γηπεδα)..παντως καταλαβαινω οτι κ εσυ εχεις τη θεληση για μια αλλαγη..κ ειναι καιρος να ψηφισεις ενεργητικα και οχι παθητικα..πρεπει να παψει ο ελληνας να ψηφιζει το μικροτερο κακο..ειναι καιρος να ψηφισουμε το καλυτερο κομμα(συμφωνα με τη γνωμη μας)απο τα μικρα..αυτα και σορυ που σε κουρασα..

gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #535 on: December 10, 2008, 23:37:07 pm »

Quote from: JIM777 on December 10, 2008, 23:32:50 pm
Αλλα μη τους δικαιολογειτε ρε γαμωτο.
σε αυτο σε καταλαβαινω απολυτα και συμφωνω αλλα υπαρχει κ αυτο..
"Όσοι κλαίνε για τις περιουσίες των τραπεζών και των πολυεθνικών που καταστρέφονται και όχι για την ζωή ενός αθώου παιδιού, μας αφήνουν αδιάφορους και δεν τους ευχόμαστε να συμβεί το ίδιο στο παιδί τους."
www.paokgate4.gr
ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα..

nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #536 on: December 10, 2008, 23:42:47 pm »

Διαψεύδει η Σχολή Μωραϊτη τα περί αποβολής

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το σχολείο τον ισχυρισμό του ειδικού φρουρού ότι ο νεκρός 15χρονος είχε αποβληθεί.

Οπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η μητέρα του Αλέξανδρου-Ανδρέα Γρηγορόπουλου αποφάσισε κάποια στιγμή τη μετεγγραφή του νεαρού σε άλλο σχολείο, κάτι που η Σχολή θεωρεί ως σύνηθες.

Η ανακοίνωση της Σχολής:

Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γʼ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη .

Enet - 10/12/2008

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=16727700

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
JIM777
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #537 on: December 10, 2008, 23:43:48 pm »

Δε τα βαζω στην ιδια ζυγαρια.Στα @@ μου οι πολυεθνικες κ οι τραπεζες.Αλλο αυτο.Αυτο στην τελικη εχει κ καποιο συμβολισμο...Ελα ομως που οι μπαχαλοι χτυπαν τη Vodafone κ νομιζουν οτι βλαπτουν καποια πολυεθνικη...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #538 on: December 10, 2008, 23:49:08 pm »

Την τσέπη του πολίτη βλάπτουν

Ο Καραμανλής βγήκε και ανακοίνωσε παραχώρηση δανείων "με ευνοϊκούς όρους" (ούτε καν άτοκα) και αναστολή των πληρωμών/υποχρεώσεων τους για 3 μήνες (σωθήκαμε τώρα)

Οι άνθρωποι χάσανε μαγαζιά σε περίοδο γιορτών. Του αλλουνού του κάηκε η αντιπροσωπία (πάνε όλα τα αμάξια, βέβαια η εταιρία δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα)
Ποιος θα τα πληρώσει? Ο μαγαζάτορας και ο φορολογούμενος αντί αυτά τα τσογλάνια. 

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #539 on: December 10, 2008, 23:54:40 pm »

Αργά, χαλαρά, επικοινωνιακά...

Μπορεί να επικρίναμε το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος παραιτήθηκε (ως όφειλε) και ξεπαραιτήθηκε (ως μη όφειλε), επειδή ο πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση, αλλά -εδώ που τα λέμε- αυτό το πύρινο διήμερο ήταν σχεδόν όλη η κυβέρνηση. Τα πήρε όλα πάνω του. Πού ήταν οι άλλοι υπουργοί; Στα καβούκια τους. Και μη μας πουν ότι ήταν αναρμόδιοι. Αρμοδιότερος όλων είναι ο υπουργός Παιδείας -ένας μαθητής χάθηκε, διάβολε, ούτε αυτό τον έβγαλε από το «πρόγραμμά» του;- αλλά ήταν εξαφανισμένος. Ούτε μια τυπική δήλωση θλίψης. Χρειάστηκε να περάσουν 40 ολόκληρες ώρες και να κλείσουν τα σχολεία, για να εμφανιστεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και να εκφράσει την οδύνη του. Δεν προλάβαινε, προφανώς, γιατί το βράδυ της Κυριακής πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο να δει ποδόσφαιρο -τόσο πολύ «συντετριμμένος» ήταν. Πάλι καλά που δεν επινόησε αυτή τη φορά κάποιο νέο σύνθημα, όπως το «Καραμανλής ή χάος» που εκστόμισε προ ημερών. Ο Καραμανλής, πάλι, χρειάστηκε 42 ώρες για να κάνει μια δημόσια δήλωση με κοινότοπες διαπιστώσεις και διαβεβαιώσεις («βαθειά οδύνη για τον άδικο χαμό», «η Πολιτεία θα προστατεύσει τους πολίτες» κ.ά.). Δεν φημίζεται για τα γρήγορα ανακλαστικά της αυτή η κυβέρνηση, παροιμιώδης θεωρείται και η «χαλαρότητα» του πρωθυπουργού. Αλλά όλα τα γεγονότα δεν είναι ίδια. Και ορισμένα προκαλούν θανατηφόρες βλάβες. Πόσω μάλλον αν οι πολίτες καταλάβουν ότι τα αντιμετωπίζει μόνον από τη σκοπιά της «επικοινωνίας».

Γ.ΚΑΡ.

Οδύνη υπουργού..

Βράδυ Κυριακής. Είκοσι τρεις ώρες μετά τον τραγικό χαμό του 15χρονου μαθητή, ο υπουργός Παιδείας πήγε να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εδώ, χαμογελαστός με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Χθες, 40 ώρες μετά, εξέφρασε την οδύνη του...

Γ. ΚΑΡ.

--------------------------------------------------------------------------------

Στον κόσμο τους

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα «έβραζε» από την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου στα Εξάρχεια, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας συμμετείχε σε παρουσίαση βιβλίου για την ιστορία του Επιταλίου, στον Δήμο Βώλακος της Ηλείας, μαζί με τους βουλευτές της Ν.Δ., «γαλάζιους» τοπικούς παράγοντες και τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο. Σαν να μην έτρεχε τίποτα.

Μ.ΝΟΔ.

--------------------------------------------------------------------------------

Η «ιερή» σιωπή...

Το πρωί της Κυριακής ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ήταν στην Αγία Ειρήνη της οδού Αιόλου. Μετά περπάτησε στον δρόμο και συνάντησε κάποιους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που οι περιουσίες τους είχαν καταστραφεί. Μίλησε μαζί τους και εξέφρασε τη θλίψη του για τις ζημιές. Από την άλλη, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με ανακοίνωσή του επιτέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Μέγκα», που την Κυριακή μετέδωσε την ταινία «Κώδικας Ντα Βίντσι», έργο του «εβραιοσιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ». Ο Σεραφείμ δεν είδε όσα ακολούθησαν τη δολοφονία του νεαρού μαθητή, με 16χρονα παιδιά να βγαίνουν στους δρόμους, δεν είδε τον κόσμο που αγανακτισμένος καταδίκασε τα επεισόδια, δεν είδε ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το κύμα διαμαρτυρίας για να σπάσουν βιτρίνες καταστημάτων και να κάψουν περιουσίες. Καμία κουβέντα γι' αυτά. Ούτε καν για να εκφράσει τη λύπη του.

Θ.ΤΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/12/2008

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=09.12.2008,id=36826436,44593860,50387012,66789828,72595268,80354500,95248964,8350212,14152580,21911812

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή