• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:13:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:13:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 79
Total: 143
chaniotism
gkg
Zoifouka
stelinas
dinoschalv
ඞ
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Συμπλοκή στη Γεωπονική
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Συμπλοκή στη Γεωπονική  (Read 12202 times)
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Συμπλοκή στη Γεωπονική
« Reply #30 on: November 22, 2008, 13:31:15 pm »

Δεν μου λες,αυτοί που έχουν συνθήματα τα εξής:

Αίμα για το αίμα του Μπακογιάνη

ΕΜΕΙΣ σκοτώσαμε Λαμπράκη Μπελογιάννη κτλ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ??

Οι σύγχρονοι απόγονοι της χούντας και του ναζισμού(χρυσή αυγή) μαζί με μπράβους θα πρέπει να μπορούν να καταθέσουν στεφάνι???

Η για να στο πω με με μια απλή αναλογία:

Αν εγώ θέλω να πάω στα εβραϊκά νεκροταφεία και να φωνάζω :"Ζήτω το Άουσβιτς,ζήτω ο χιτλερ,τελική λύση τώρα" την ώρα που έχει μνημόσυνο για τους πεθαμένους στο ολοκαύτωμα,δεν θα έχουν δίκιο να με πάρουν με τις πέτρες?

YARRRRRRRRRRRRRR
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #31 on: November 22, 2008, 13:43:53 pm »

Quote from: Godhatesusall on November 22, 2008, 13:31:15 pm

Οι σύγχρονοι απόγονοι της χούντας και του ναζισμού(χρυσή αυγή) μαζί με μπράβους θα πρέπει να μπορούν να καταθέσουν στεφάνι???

Η για να στο πω με με μια απλή αναλογία:

Αν εγώ θέλω να πάω στα εβραϊκά νεκροταφεία και να φωνάζω :"Ζήτω το Άουσβιτς,ζήτω ο χιτλερ,τελική λύση τώρα" την ώρα που έχει μνημόσυνο για τους πεθαμένους στο ολοκαύτωμα,δεν θα έχουν δίκιο να με πάρουν με τις πέτρες?

O Γκέμπελς έλεγε: "Συκωφαντείτε, συκωφαντείτε κάτι θα μείνει".

Παύω να μιλάω μαζί σου γιατί φαίνεται πως το πιστευεις και εσύ αυτό. Μίλα μόνο σου και λέγε τις βλακείες σου και αν βγάλεις ποτέ άκρη τρύπα μου τη μύτη...
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #32 on: November 22, 2008, 13:48:56 pm »

Quote from: Godhatesusall on November 22, 2008, 13:31:15 pm

Καλά χαλάρωσε λίγο σιγά μην είχανε και το Rambo μαζι τους.
Σιγά μην είχανε προσλάβει και εκπαιδευμένους ninja commandos....

Quote from: gepeltek on November 22, 2008, 13:15:57 pm
Quote from: Godhatesusall on November 22, 2008, 10:43:06 am
Δεν είναι οι κακοί αριστεροί που ήρθαν με κράνη,καδρόνια,και πτυσσόμενα γκλομπ για "να καταθέσουν στεφάνι"

Έλα τώρα μην μου παίζεις την αθώα περιστερούλα και εσύ εκτός αν πραγματικά δεν ξέρεις τί συμβαίνει στο Πολυτεχνείο κάθε 17 Νοεμβρη όταν η ΔΑΠ πάει να καταθέσει στεφάνι. Είναι καταντια να έρχονται με κράνη αλλά και οι 2 πλευρές οδήγησαν στο να συμβαίνει αυτό, και συγκεκριμένα υπάρχουν αρκετοί αριστεροί φίλοι σου που δεν γουστάρουν οι δαπίτες να καταθέσουν στεφάνι και θα κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν. Από το να πετάνε αυγά και πέτρες μέχρι να πέσει το ξύλο της αρκούδας.

Και στην τελική έχετε ή δεν έχετε πρόβλημα όταν δαπίτες καταθέτουν στεφάνι; Την αλήθεια να λέμε και να μην κρυβόμαστε. Έχω φορέσει και εγώ κράνος κάποια στιγμή στα νιάτα μου και το φορούσα για προστασία από το καθε τι αντικείμενο που έπεφτε στην κεφάλα μου. Όπως επίσης ξέρω ότι τέτοια μέρα κάθε χρόνο περιμένουν εκεί τους δαπίτες σαν γατάκια ή γαύρους που θα έρθουν να παίξουν μπάλα στην Τούμπα.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο... Αφού τώρα μεταξύ μας οι Δαπίτες δεν πιστεύουν "στο πολυτεχνείο" κ ότι αυτό συνεπάγεται γιατί θέλουν να καταθέτουν στεφάνι?? Idiot

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: November 22, 2008, 13:50:24 pm »

@gepeltek

Μπορείς να λες όσες μαλακίες θες,αλλά ακόμα δεν απάντησες την ερώτηση μου.Θα πρέπει να αφήνουμε φασιστοειδή να καταθέτουν στεφάνι??

Και όχι,δεν έχω καμιά όρεξη να συκοφαντήσω κανέναν.Ούτε στις εκλογές κατεβαίνω,ούτε ψηφάκι για το κόμμα μου θέλω ούτε τίποτα....άρα δεν έχω κανένα κίνητρο να παρουσιάσω το άσπρο μαύρο...

Εσύ όμως μπορείς να μου γράψεις μια τεκμηριωμένη απάντηση στο ΓΙΑΤΙ πρέπει να τους αφήνουμε να καταθέσουν στεφάνι?

@gerdi:

Εγώ έχω δει πολλές φορές ΔΑΠίτες μπράβους-ντουλάπες......Δεν είναι επιστημονική φαντασία το ότι έρχονται οργανωμένοι σαν στρατό αρκετές φορές...

YARRRRRRRRRRRRRR
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #34 on: November 22, 2008, 14:01:36 pm »

Quote from: Godhatesusall on November 22, 2008, 13:50:24 pm
@gepeltek

Μπορείς να λες όσες μαλακίες θες,αλλά ακόμα δεν απάντησες την ερώτηση μου.Θα πρέπει να αφήνουμε φασιστοειδή να καταθέτουν στεφάνι??

Kαι ποιός υπέγραψε ρε μπούφο το πόρισμα ότι οι δαπίτες είναι φασιστοειδή;

Και όχι,δεν έχω καμιά όρεξη να συκοφαντήσω κανέναν.Ούτε στις εκλογές κατεβαίνω,ούτε ψηφάκι για το κόμμα μου θέλω ούτε τίποτα....άρα δεν έχω κανένα κίνητρο να παρουσιάσω το άσπρο μαύρο...

Τότε είσαι απίστευτα προκατειλημμένος

Εσύ όμως μπορείς να μου γράψεις μια τεκμηριωμένη απάντηση στο ΓΙΑΤΙ πρέπει να τους αφήνουμε να καταθέσουν στεφάνι?

Γιατί έχουμε δημοκρατία μήπως?? Ακριβώς αυτή τη δημοκρατία για την οποία σκοτώθηκαν αυτοί για τους οποίους καταθέτουμε το γαμημένο το στεφάνι, και των οποίων τα κόκκαλα θα τρίζουν κάθε φορά που βλέπουν το χαμό που γίνεται κάθε τέτοια μέρα...

Εγώ έχω δει πολλές φορές ΔΑΠίτες μπράβους-ντουλάπες......Δεν είναι επιστημονική φαντασία το ότι έρχονται οργανωμένοι σαν στρατό αρκετές φορές...

Θες να μου πεις ότι αναρχικοί ή κνίτες ουδέποτε φόρεσαν κράνος ή κράτησαν καδρόνι για να πέσει ξύλο;

Quote from: gerdi on November 22, 2008, 13:48:56 pm
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο... Αφού τώρα μεταξύ μας οι Δαπίτες δεν πιστεύουν "στο πολυτεχνείο" κ ότι αυτό συνεπάγεται γιατί θέλουν να καταθέτουν στεφάνι?? Idiot

Ούτε αυτό είναι απόλυτο.
Anyparktos

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

View Profile
« Reply #35 on: November 22, 2008, 14:06:27 pm »

ΕΜΕΙΣ σκοτώσαμε Λαμπράκη Μπελογιάννη+θέλω να καταθέσω στεφάνι=>
...processing...
RESULT: Sense: None made whatsoever.

With great power come great circuit breakers.And great cross sections.And great relays.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: November 22, 2008, 14:12:51 pm »

Καταρχάς ένας στρατός ανθρώπων που φωνάζει:

ΕΜΕΙΣ ΣΚΩΤΩΣΑΜΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

και διάφορα τέτοια καλά,ΔΕΝ είναι υπερασπιστές της δημοκρατίας.Δεν με νοιάζει να καταθέσουν στεφάνι.

Δημοκρατία δεν σημαίνει να κάνει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι(δες το παράδειγμά μου 2 ποστ πιο πάνω).....

Όσο για το πόσο φασίστες είναι οι ΔΑΠιτες φαίνεται κάθε μέρα.....Από το πως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στο πολυτεχνείο μέχρι το τι ρόλο βαράνε στα όργανα συνδιοίκησης και στις ΓΣ.

Και εδώ κολλάει το εξής demotivator:

YARRRRRRRRRRRRRR
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #37 on: November 22, 2008, 14:18:08 pm »

Quote from: Anyparktos on November 22, 2008, 14:06:27 pm
ΕΜΕΙΣ σκοτώσαμε Λαμπράκη Μπελογιάννη+θέλω να καταθέσω στεφάνι=>
...processing...
RESULT: Sense: None made whatsoever.

Απομονώνω ένα σύνθημα που δεν ξέρω και εγώ αν ακούστηκε αλλά έτσι μου είπαν, και το ξαναποστάρω + δεν έχω άλλα επιχειρήματα, αλλά ούτως ή άλλως ένα σύνθημα, είτε ακούστηκε είτε όχι μου φαίνεται πως αρκεί σαν αποδειξη ότι όλοι οι δαπίτες είναι φασίστες=>
...processing...
RESULT:
Είσαι ανίδεος, δεν θέλεις να συμμετάσχεις στη συζήτηση απλά πετας τη μπικτή σου. Με άλλα λόγια είσαι ανύπαρκτος
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #38 on: November 22, 2008, 14:29:01 pm »

Δεν είπε κανένας ότι όλοι οι δαπίτες είναι φασίστες. Αντίθετα, πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει ότι στη Δαπ μπαίνουν και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική, απλά και μόνο για το χαβαλέ, τις εκδρομές και τα πάρτι. Αυτοί όμως που μπούκαραν στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε και φώναζαν τέτοια συνθήματα δεν είχαν καμιά δουλειά όχι να καταθέσουν στεφάνι, αλλά ούτε καν να βρίσκονται εκεί. Αυτό σου λένε τόσα άτομα.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #39 on: November 22, 2008, 14:32:18 pm »

Καλά είμαστε η προσωποποίηση της κατάντιας.

1)Μου κάνει τεράστια εντύπωση, και όχι για τους δεξιούς αλλά για άτομα που ξέρω ότι είναι αριστερών πεποιθήσεων, που δεν τους ενοχλεί ότι μια φοιτητική παράταξη (δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται ΔΑΠ ή οτιδήποτε άλλο), καλεί μέσα στο άσυλο διάφορα εξωπανεπιστημιακά στοιχεία που στο παρελθόν ξέρουμε πολύ καλά τί δουλειά έκαναν. Αυτοί οι φουσκωτοί μπράβοι με τα κράνη είναι γνωστή από την εποχή που σπούδαζε ο μπαμπάς μου στη Γεωπονική το τί δουλειά κάνουν εκεί μέσα.
Προσωπικά νόμιζα ότι μετά από 30 χρόνια ο κόσμος προχωράει, δεν γυρνάει πίσω στις εποχές των πολιτικών δολοφονιών.
Για όποιον δεν το έχει πάρει ακόμη χαμπάρι, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν. Η ΟΝΝΕΔ  και η Χρυσή Αυγή δεν είναι στοιχεία που ανήκουν στο Πανεπιστήμιο, και στους κόλπους τους έχουν αναθρέψει δολοφόνους.
Άλλωστε οι επίγονοι του Καλαμπόκα με τα κράνη και τα γκλόπ που θέλουν από ντεμέκ δημοκρατικά φρονήματα να καταθέσουν στεφάνι για το πολυτεχνείο, δεν το κρύβουν ότι είναι αυτοί που είναι. Κάποιος παππούς τους ήταν χαφιές της ασφάλειας, και κάποιος μπαμπάς τους ήταν στην ΟΝΝΕΔ του 92.

2)Η λύση στη βία δεν ξέρω αν είναι η βία. Και μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που δεν βλέπουμε ότι μας ρουφάει μια μαύρη δίνη και ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Έρχονται 5 πληρωμένοι ΔΑΠίτες, ΟΝΝΕΔίτες και χρυσαυγίτες για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ μέσα στο πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου, ακριβώς για να δείξουν ότι αυτό το σάπιο κράτος του οποίου είναι κομμάτια και αυτοί, εκτός από τον Ρουσόπουλο τον Βουλγαράκη και τον Εφραίμ, προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να καταστρέψουν ηθελημένα το Πανεπιστήμιο, λειτουργώντας όπως πάγια έχουν λειτουργήσει οι κυβερνώντες τα τελευταία 5 χρόνια, υποβαθμίζοντας με προβοκάτσιες ,τεχνητά, οτιδήποτε δημόσιο και δωρεάν, απαξιώντοντάς το στα μάτια του νεοέλληνα μικρομεσαίου για να προτιμήσει οτιδήποτε ιδιωτικό, ας είναι και να τοπληρώνει με το αίμα του.( Άλλωστε η κουλτούρα του νεοέλληνα είναι η κουλτούρα της Μαντάμ Σουσούς : πρέπει να πληρώνει κάτι για να σέβεται την αξία του. )
Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και συγκεκριμένη στρατηγική για την υποβάθμιση και το θάψιμο του Δημόσιου Πανεπιστημίου, και εμείς δυστυχώς όλοι γινόμαστε κομπάρσοι σε όλο αυτό και προβοκάτορες κατά του σπιτιού μας, του Πανεπιστημίου, πέφτοντας στη λούμπα της βίαιης αντιπαράθεσης, του ξύλου, των κλειδαριών, των χτισιμάτων, των απειλών, και όλων αυτών των σκληρών πραγμάτων πέρα από λογική και στρατηγική, ξέροντας ότι με όλα αυτά θα μας δείξει αύριο στην τηλεόραση ο Πρετεντέρης και ότι εμείς θα τον βρίζουμε.

3)Το επιχείρημα "και τι δουλειά είχαν οι αναρχικοί στο άσυλο" είναι το ίδιο με το "τί δουλειά είχε η χρυσή αυγη στο άσυλο" και κατά συνέπεια πέφτει στο κενό. Το ζήτημα είναι ότι εμείς οι υπόλοιποι στη μέση αυτής της δίνης, που δεν μας αρέσει ούτε η βία, αλλά ούτε οι φασίστες, οι δολοφόνοι και οι καταστροφείς μέσα στο πανεπιστήμιο, έχουμε διαποτιστεί από ένα κλίμα τρομοκρατίας, και έχουμε ξαναγυρίσει στα βιβλιαράκια μας και τις ήσυχες δουλείτσες μας, και λογικό είναι δηλαδή. Στο Πανεπιστήμιο κυριαρχεί κλίμα τρομοκρατίας και εμείς δεν κάνουμε τίποτα γι'αυτό, εδώ και πολύ καιρό (και βάζω τον εαυτό μου μέσα πρώτο απ' όλους).
Για το ξύλο και τη βία, πρίν καταδικάσουμε ρηχά το γεγονός, πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε τελείως ανυπεράσπιστοι εμείς οι φοιτητές αλλά και όλη η Ακαδημαϊκή κοινότητα να υπερασπιστούμε αυτό που μας ανήκει, το Πανεπιστήμιο, το χώρο που ζούμε, που αγαπάμε, που σε όποια άσχημη θέση κι αν βρίσκεται, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει μαθητές και φοβισμένα σχολιαρόπαιδα σε αξιοπρεπείς ανθρώπους, και υπεύθυνους αυριανούς επιστήμονες, και πολίτες. Το Πανεπιστήμιο έχει αυτή τη δυναμική, την οποία στα πλαίσια μιας τριτοκοσμικής φασιστικής και επικίνδυνης κεντρικής εξουσίας, έχουμε φτάσει σε σημείο αδυναμίας να υπερασπιστούμε. Δεν μπορεί κανείς να υπερασπιστεί τίποτα, ακόμη και την ίδια την προσωπική του ασφάλεια, πόσο μάλλον τις ιδέες του και την ελεύθερη διακίνηση της γνώσης και των ιδεών ακόμη και του αντιπάλου του, όταν η ίδια η αστυνομία και το ίδιο το κράτος λειτουργούν αντιδημοκρατικά, αυταρχικά και επικίνδυνα, αποκρύπτοντας αλήθειες από τον ελληνικό λαό, χειραγωγώντας μέσα ενημέρωσης, παίζοντας επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια, αφανίζοντας οποιαδήποτε λαϊκή κατάκτηση έχει γίνει με αγώνες χρόνων.
Οταν ένα πολίτευμα σαν αυτό της χώρας μας επιτρέπει σε δολοφόνους να περνούν τις πύλες του Πανεπιστημίου - και της Βουλής, όταν συλλαμβάνει και φυλακίζει αθώα παιδιά για ένα ζευγάρι πράσινα παπούτσια, όταν ανοίγει κεφάλια διαδηλωτών, όταν απαγορεύει στα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν όλη την αλήθεια, ε τότε αυτό το κράτος είναι αιώνες πιό πίσω και από τις σοβαρές αστικές δημοκρατίες της Ευρώπης, είναι μια μικροαστική οργάνωση της εξουσίας, με λογικές τριτοκοσμικές και νόμους για δουλοπάροικους, που αγγίζει τα όρια του φασισμού.
Απέναντι σ' αυτά κάποιοι αδυνατώντας να βρούνε δίκιο με λογικές μεθόδους και επιχειρήματα, πήραν μια πετρα και άρχισαν να σπάνε. Το φαινόμενο δεν είναι απλό, ούτε εξηγείται εύκολα,έχει μεγάλη προιστορία. Και η ευθύνη κατά κύριο λόγο είναι της κυβέρνησης που οι πολιτικές της έχουν φτάσει το Πανεπιστήμιο και την κοινωνία στο σημείο να πάρει τις πέτρες και να αρχίσει να σπάει βιτρίνες.
Προσωπικά θεωρώ αναμενόμενο το φαινόμενο να γενικευτεί τα επόμενα χρόνια, σε σουπερ μάρκετ, σε τράπεζες, σε υπουργεια.

4)Ρε καλόπαιδα της ΔΑΠ, εμείς στις 17 Νοέμβρη θέλουμε να καταθέτουν στεφάνι άνθρωποι με πρόσωπο, όχι ο Ρόμποκοπ. Αμα φοράτε παντελόνια την επόμενη φορά ελάτε χωρίς κράνη. Οι ΕΑΑΚίτες που δεν φοράνε κράνη είναι πιό μάγκες από σας? Δε νομίζω.

ΥΣ έχουμε πιάσει πάτο, γενικώς και ειδικώς
« Last Edit: November 22, 2008, 17:50:12 pm by pandora » Logged
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #40 on: November 22, 2008, 14:38:22 pm »

φαύλος κύκλος.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #41 on: November 22, 2008, 14:38:55 pm »

Καταρχην, ο φασισμός ειναι κατι συγκεκριμένο. Τέλος. Δεν μπορούμε να πετάμε το χαρακτηρισμό απο δώ και απο κει χωρις να το λαμβάνουμε υπόψιν. Ο Σταλιν πχ ήταν απολυταρχικός αλλα δεν ήτανε φασίστας . Καταλαβαίνετε τη διαφορα? Ο Σαρκοζί ειναι δεξιός, ωρες ωρες ακραίος, αλλα δεν είναι φασίστας.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ολοι οι ΔΑΠιτες ειναι φασίστες. Σαφώς εχουν φασίστες στις τάξεις τους, αλλα δεν μπορεί κανείς να αποδείξει οτι είναι ολοι ετσι, και ουτε μπορει να πει κανεις οτι επειδη καποια μελη τους είπαν κατι, υπάρχει ευθύνη ολης της παράταξης.

Τωρα οσον αφορα τις "επεμβασεις" των αναρχικών κατα καιρούς στο Πανεπιστημιο (με το πιο τραγικό το οτι αφήσανε ετσιθελικά αστεγη την ΙΑESTE που δεν τους είχε κανει τίποτα) , δεν επρεπε να πιστεύουν οτι η ελευθερία τελειώνει εκει που αρχίζει εκείνη του άλλου? Ενας Αριστερός πιστεύει στην εκδίκηση? Εγω νομιζα οτι η Αριστερα δεν εκδικείται, ασκει βία, μονο επειδή δεν μπορεί να κανει αλλιώς , επειδή ο λαός πεινάει και δεν μπορεί να κάνει αλλιως.

Γιατί υπάρχει μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το σπάσιμο της εκδήλωσης της ΔΑΠ ως εκδίκηση για τα γεγονότα της Γεωπονικής/Πολυτεχνείου? 15 χρωνω ειμαστε?

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #42 on: November 22, 2008, 14:49:31 pm »

Quote from: Karaμazoβ on November 22, 2008, 14:38:55 pm
και ουτε μπορει να πει κανεις οτι επειδη καποια μελη τους είπαν κατι, υπάρχει ευθύνη ολης της παράταξης.

Ως τι πήγαν να καταθέσουν στεφάνι, ως άτομα ή ως παράταξη;

Όταν μια ενέργεια οργανώνεται από μια παράταξη και γίνεται στο όνομά της, οφείλει η παράταξη να λογοδοτήσει για ό,τι ακρότητες διαπράξουν τα μέλη της, ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν το είχε προσχεδιάσει. Δηλαδή θα αναλάβει την ευθύνη ή να υπερασπιστεί τις πράξεις αυτές ή να διαγράψει τα μέλη της που την εξέθεσαν.

Γιατί υπάρχει μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το σπάσιμο της εκδήλωσης της ΔΑΠ ως εκδίκηση για τα γεγονότα της Γεωπονικής/Πολυτεχνείου? 15 χρωνω ειμαστε?

Όσο η ΔΑΠ πρωτοστατεί σε γεγονότα όπως αυτά στη Γεωπονική και στο Πολυτεχνείο, καμία εκδήλωση να μην κάνει. Η μόνη διαφωνία που έχω με τους αυτόνομους είναι ότι ενήργησαν μόνοι τους αντί να θέσουν το ζήτημα σε συλλόγους.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #43 on: November 22, 2008, 14:52:22 pm »

Quote from: anonymous-root on November 22, 2008, 14:38:22 pm
φαύλος κύκλος.

ΓΙ'αυτό σου λέω ότι πέφτουμε στη λούμπα. Και βοηθούμε ουσιαστικά στη συστηματική υποβάθμιση του Πανεπιστημιου με τη λογική θα δείρουμε εμείς θα δείρουνε κι αυτοί. Η λύση είναι η συμμετοχή, όταν υπάρχει πολύς κόσμος μέσα στο πανεπιστήμιο με δυναμική να τα αποτρέψει αυτά, αυτα συνήθως δεν συμβαίνουν.

@Karaμazoβ

1on προσωπικά δεν κατηγοριοποίησα όλους τους ΔΑΠίτες ως φασίστες, οι φασίστες είναι πολύ συγκεκριμένης προέλευσης από πολύ συγκεκριμένες ομάδες. Γνωστός μου ΔΑΠίτης, και όχι φασίστας, μου έχει κάνει επανηλλημένα πλάκα για τον τρόπο που παίρνουνε τηλέφωνα τους φουσκωτούς τους απ' έξω με τα κράνη και τους λοστούς αν προκύψει πρόβλημα. Αυτοί οι τελευταίοι, είναι οι φασίστες, και να είσαι σίγουρος ότι ξέρω την σημασία του όρου, μπορώ να σου δώσω και ορισμό.

2ον Το σπάσιμο της εκδήλωσης της ΔΑΠ είναι κάτι γελοίο, και όλα αυτά τα έχουμε στηλιτεύσει και σε προηγούμενες περιπτώσεις, όταν πχ η ΠΚΣ έσπασε την εκδήλωση της ΔΑΠ. Αυτό είναι κάτι άλλο από το να καλούνται επικίνδυνα εξωπανεπιστημιακά στοιχεία μέσα στο πανεπιστήμιο από τη ΔΑΠ για ντεμέκ προστασία των εκδηλώσεών τους, και μάλιστα φωνάζοντας συνθήματα όπως αυτά που κατέθεσε παραπάνω ο μελισσοκόμος. Δεν είμαστε 15 χρονών, παρακολουθούμε μια επικίνδυνη κατάσταση που όσο πάει γίνεται και επικινδυνότερη. Όταν ένας χώρος γίνεται πεδιο σύγκρουσης η ευθύνη είναι πολλαπλή και καταμερίζεται σε πολλούς. Έχουμε μιλήσει για πολλές λύσεις αλλά καμιά δεν ευδοκίμησε. Καλύτερη φύλαξη του πανεπιστημίου, ζωντανό πανεπιστήμιο με εκδηλώσεις κ.ο.κ. Και πώς να ευδοκιμήσουν όταν ατονεί η βασική κινητήριος δύναμη όλων αυτών, η συμμετοχή.

3ον Ούτε εμένα μου αρέσει το νταβατζηλίκι των αναρχικών σε διάφορες περιπτώσεις, και οι αυτόνομες ενέργειες χωρίς να δίνεται πουθενά λογαριασμός. Το σπάσιμο μιας εκδήλωσης με εκδικητικές λογικές και μόνο, είναι ηλίθιο,κ αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο για την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου και για τον ρόλο του καθενός από μας στα πλαίσια του Πανεπιστημίου.
Δεν μίλησα για εκδίκηση ή όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Το κείμενό μου ήταν η απόρροια σκέψεων που έχω κάνει από καιρό για επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Και αυτό το περιστατικό θα φύγει, και δυστυχώς θα έρθει κάποιο άλλο. Έχουμε μπεί σε τροχιά καθόδου.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #44 on: November 22, 2008, 15:03:00 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on November 22, 2008, 14:49:31 pm

Όσο η ΔΑΠ πρωτοστατεί σε γεγονότα όπως αυτά στη Γεωπονική και στο Πολυτεχνείο, καμία εκδήλωση να μην κάνει. Η μόνη διαφωνία που έχω με τους αυτόνομους είναι ότι ενήργησαν μόνοι τους αντί να θέσουν το ζήτημα σε συλλόγους.

Οχι, σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ την εκδίκηση. Υποβιβαζεσαι στο επίπεδο του τραμπούκου και κανεις τη κατάσταση πιο μπουρδέλο απο οτι είναι.

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: