• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:03:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 19:03:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by tzortzis
[Today at 18:44:36]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 18:22:08]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426717
Total Topics: 31711
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 131
Total: 198
PolarBear
kakousios
sotirispo2
Leou
Fenia04
Γιώργος Τσανακτσιίης
geo66
evax
George_RT
skoloni
fivosfivos1
gmout
giorgos_skl
Νικη
Maria balogianni
Saint_GR
Nikos_313
anna.ts
tmpadasn
tzortzis
athena_apo
alexlabis
vasilis saitis
noimaginationforthis
bigmort
fkagk
Orgianelis
Thanasiscon1
thomasdt
jimalexoud
KZerenidis
chaniotism
Sanaia
geoarg
kostasf
ariadnipm
Carot1456
DPARASIOU
thanos_voucharas
marilita
VagsS
filon05
ggalamat
domb765
antonis_giad
andripappa
Gray139
micelethe
Billyskotsikas
soule
Xontroulis
elias_farhood
theodoridoueu
koystravasvasilis
giorgosm05
maranageo
apal
Nefeli Nikita
Joaakim
sassi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Πολίτης και Πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Ασυλία από την Αστυνομία στα φασιστοειδή
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Ασυλία από την Αστυνομία στα φασιστοειδή  (Read 25895 times)
kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
Re: Ασυλία από την Αστυνομία στα φασιστοειδή
« Reply #45 on: February 05, 2008, 02:25:23 am »

Quote from: gepeltek on February 05, 2008, 01:44:20 am
και φυσικά για όλα φταίει η κυβέρνηση.. Που να πρωτοβρίσκεται αυτή η κυβέρνηση πια;

Αν δεν μπορούν να είναι εκεί που τους χρειαζόμαστε, τότε τι σκατά έγιναν κυβέρνηση;;;;;

Οι θέσεις, κύριοι έχουν και ευθύνες. Αν δεν θέλετε ευθύνες μην βάζετε υποψηφιότητες. Όχι να είναι υπουργοί ή δεν ξέρω εγώ τι και το μόνο που  φαίνεται να ξέρουν είναι να φυστικώνουν τις γραμματείς τους. Ούτε καν τις γυναίκες τους.
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ .-

View Profile
« Reply #46 on: February 05, 2008, 05:55:48 am »

Εμένα μου κάνει εντύπωση πώς από τη μία κρίνεται παράνομη μια οργάνωση σαν τη ΧΑ από την κυβέρνηση, κι από την άλλη τις δίνονται άδειες για να συγκεντρώνεται ,να διαδηλώνει κτλ.
Τους παράνομους υποτίθεται η αστυνομία τους διώκει, τους δικάζει, τους φυλακίζει ...

Στην προκειμένη περίπτωση όμως τέτοιες οργανώσεις όχι μόνο συμφέρει στο σύστημα νομοθετική-δικαστική-εκτελεστική εξουσία(συν τους μεγάλους κεφαλαιούχους) να υπάρχουν αλλά τις "τρέφει" με εθνικοφασιστικές ιδεολογίες για να τις χειραγωγεί ώστε να κάνουν όσα το ίδιο απροκάλυπτα δεν μπορεί να κάνει. Ασφαλώς τις προστατεύει όποτε μπορεί, αλλά δεν είναι απίθανο όταν 'σφίξουν' τα πράγματα να διαχωρίσει και τη θέση του(όπως πχ να τις κηρύξει παράνομες).

Δλδ ο κάθε τέτοιος χαϊβανοποιημένος (εκτός από αυτούς που τα παίρνουν χοντρά είναι ίσως και ασφαλήτες,ΕΥΠάδες ή δεν ξέρω κι εγώ τι) είναι αυτός και που δέρνει (κουράζεται!!), αλλά και το "μικρό ψάρι" που θα το "δώσουν" πρώτο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Άδικος λοιπόν δεν είναι ο τίτλος ανεγκέφαλος γιατί τα μεγάλα αφεντικά όλων αυτών, κάθε άλλο παρά πιστεύουν σε ιδεολογίες (περί θρησκείας, έθνους κτλ)  με τις οποίες τους "ταΐζουν".

_________________________________________________ _________________________________

Οι αναρχικοί στρέφονται λόγω ιδεολογίας κατά της ιδιοκτησίας.
Το θέμα είναι τώρα αν κάνουν καλά που καίνε  μαγαζάκια και αμαξάκια (αν τα καίνε όλα όντως αυτοί.) Προσωπική γνώμη μου είναι πως αρχίζουν αντίστροφα όταν το κάνουν αυτό, έστω και συμβολικά.Πρώτα πρέπει να χτυπήσουν τη μεγάλη ιδοκτησία, το μεγάλο κεφάλαιο,τις τράπεζες,τις βιλλάρες,τις λιμουζίνες, τα κότερα κτλ κτλ.

Και νομίζω πως από  εκεί πρέπει να ξεκινά το μένος τους και πως ο κόσμος αλλιώς θα προσεγγιζε την ιδεολογία τους, την οποία επίσης οι περισσότεροι αναρχικοί τη 'διαφυλλάτουν' με μια κάπως ελιτίστικη διάθεση......

Αυτά για τους ιδεολογικά αναρχικούς και όχι για όσους θέλουν κάποιοι, κάπως ,κάποτε να τους αποκαλέσουν έτσι...

(ΥΓ Και κάποια σεξιστικά σχόλια περιττεύουν νομίζω,το τόπικ το παρακολουθούν και συμμετέχουν και γυναίκες σ'αυτό..)

« Last Edit: February 05, 2008, 05:57:53 am by SuperNova » Logged

Κάπου ανάμεσά τους με... αναγνώρισα...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #47 on: February 05, 2008, 11:15:23 am »

Quote from: gepeltek on February 05, 2008, 01:44:20 am
Και οι αναρχικοί έχουν στο ενεργητικό τους απόπειρες με καδρόνια, λεηλασίες, προσβολή δημοσίων συμβόλων, ακόμα και ληστείες. Τους κάνει αυτό καλύτερους από τους Χρυσαυγίτες;;;
 Αυτοί ως και καλα αριστεροί έχουν μήπως περισσότερα δικαιώματα και μπορούν να σπάνε που και που κανένα αυτοκίνητο, έτσι; Δεν νομίζω. Κάθε οργάνωση εφόσον η λειτουργία της επιτρέπεται από το κράτος, έχει δικαίωμα να διαδηλώνει.
Αλλά αυτοί που παίξανε ξύλο  προχθες δεν αποτελούν οργάνωση αλλά είναι μιάσματα της κοινωνίας, άπλυτοι τενεκέδες εκατέρωθεν, που όχι απλά δεν πρέπει να διαδηλώνουν αλλά θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στη φυλακή.. Κάθε πλευρά έχεις τους ακραίους της.. από τη μια οι αναρχάπλυτοι μπάχαλοι και από την άλλη τα φασιστοειδή αποβράσματα, γνήσιοι απόγονοι του Χίτλερ....
 Το σίγουρο είναι πως κανένας δεν έχει δικαίωμα φασίστας ή αναρχικός να παίζει ξύλο στο κέντρο της πόλης, και να καταστρέφει ξένη περιουσία.. Τί είναι αυτά; Συμμοριτοπόλεμος, προσχεδιασμένες συγκρούσεις, κράτος εν κράτει δηλαδή, και φυσικά για όλα φταίει η κυβέρνηση.. Που να πρωτοβρίσκεται αυτή η κυβέρνηση πια;

Πρόκειται για εγκληματίες και από τις 2 μεριές και μακάρι η αστυνομία να έκανε μια φορά σωστά τη δουλειά τους, και να τους έχωνε όλους για πάντα στα κάτεργα!
Συμφωνώ  Smiley

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #48 on: February 05, 2008, 12:57:33 pm »

Ειχα μια χαρα να δω τι θα πει ο Saruman. Να ξεμπροστιαστει. Πες τα φασιστακο μου(ε αγορι μου ηθελα να πω). Πες τα.

Σοβαρα τωρα, δεν εχω να προσθεσω κατι, πιστευω απλα οτι με καλυψαν οι προλαλησαντες. Το αυγο του φιδιου εκκολαπτεται. Το γεγονος οτι μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ(οσο και να ποναει αυτο δημοκρατη και φιλησυχε Saruman) οργανωση, που βασει των ιδεολογικων της καταβολων, εχει δολοφονησει, εχει μαχαιρωσει, εχει επιτεθει ανανδρα σε ανημπορους, παιρνει αδεια για οτιδηποτε, απο το να βγαζει αδεια για συγκεντρωση εως να βγαζει αντιπροσωπους στα καναλια δειχνει τον ξεπεσμο. Σαν να εβγαζε αντιπροσωπο η 17Ν, για να μιλησει για τα γεγονοτα. Ελεος.

Και θελω να σημειωσω 2 πραγματακια ακομα. Ο δημοκρατικοτατος Saruman, στο πρωτο του ποστ μιλαει για κοτες που μπαινουν στο ασυλο. Εχω να κανω 2-3 παρατηρησεις:

1) Βλεπουμε ποσο φοβερα δημοκρατης εισα, αρχοντα του ΣΚΟΤΟΥΣ και του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ Saruman, που επικροτεις φαινομενα οπως να πλακωνονται δυο ομαδες χωρις να επεμβαινει κανεις. Οταν σου φυγε η χαρα(οπως σωστα ειπε και προηγουμενως ο συναδελφος), αρχισες τις κλασσικες σου πιπες για δημοκρατικα δικαιωματα, φιλησυχους πολιτες και πορτοφολια που κλεβονται(ιδιως το τελευταιο τι σχεση εχει με αναρχικους, κομμουνιστες ή αντιφασιστες, μονο ο νοσηρος σου εγκεφαλος μπορει αν αντιληφθει)

2) Βλεπουμε ποσο μαγκες ειναι τα Χρυσα Αυγα. Κρυβονται πισω απο τις "ποδιες" των φασιστο - ΜΑΤ και κανουν ντου μονο οταν κανουν οι φασιστο - ΜΑΤαδες, επιτιθενται σε ανημπορους και φτωχους μεταναστες σε ομαδες των 20, μαχαιρωνουν στο ασχετο. Να τους χαιρεσαι, αντρακλα Saruman.

Και ενα συνθημα που κολλαει:

ΑΙΜΑ - ΣΚΑΤΑ - ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #49 on: February 05, 2008, 13:00:05 pm »

Quote from: Aurelius on February 05, 2008, 12:57:33 pm
Το γεγονος οτι μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ οργανωση, που βασει των ιδεολογικων της καταβολων, εχει δολοφονησει, εχει μαχαιρωσει, εχει επιτεθει ανανδρα σε ανημπορους, και παρ ολα αυτα, αυτη η οργανωση παιρνει αδεια για οτιδηποτε, απο το να βγαζει αδεια για συγκεντρωση εως να βγαζει αντιπροσωπους στα καναλια δειχνει τον ξεπεσμο.

2) Βλεπουμε ποσο μαγκες ειναι τα Χρυσα Αυγα. Κρυβονται πισω απο τις "ποδιες" των φασιστο - ΜΑΤ και κανουν ντου μονο οταν κανουν οι φασιστο - ΜΑΤαδες, επιτιθενται σε ανημπορους και φτωχους μεταναστες σε ομαδες των 20, μαχαιρωνουν στο ασχετο.

τα τόνισα λιγάκι παραπάνω ως λίγες λογικές κουβέντες σε ένα ακόμη εξωπραγματικά σουρρεαλιστικό τόπικ.
gtpp
Guest
« Reply #50 on: February 05, 2008, 13:03:33 pm »

Εγω χτες ειδα ολη τη φαση.
Καλα η αστυνομια που βγαινει και μιλαει σε διανοητικα καθυστερημενους νομιζει οτι απευθυνεται;

/Καραμα εσυ που ανοιξες το τοπικ, το αστυνομια τι το γραφεις με κεφαλαια στον τιτλο αγορι μου;
« Last Edit: February 05, 2008, 13:07:13 pm by gtpp » Logged
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #51 on: February 05, 2008, 13:07:37 pm »

Quote from: gtpp on February 05, 2008, 13:03:33 pm

Εγω χτες ειδα ολη τη φαση.
Καλα η αστυνομια που βγαινει και μιλαει σε διανοητικα καθυστερημενους νομιζει οτι απευθυνεται;

Το θράσος τους είναι για γέλια ρε...

Αλλά όταν εμείς επιτρέπουμε τέτοια πράγματα με την ψήφο μας και δεν αντιδρούμε και λέμε "δε βαριέσαι", μια χαρά διανοητικά καθυστερημένοι είμαστε...

ΥΓ: το άπλυτοι τενεκέδες βασίζεται κάπου; Εμένα αρχίζει να με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός.
aliakmwn
Guest
« Reply #52 on: February 05, 2008, 13:07:57 pm »

1) Η Χρυση Αυγη δεν ειναι και δεν ηταν ποτε παρανομη οργανωση. Για πανω απο μια δεκαετια ηταν νομιμοτατο πολιτικο κομμα, που μαλιστα ειχε κατεβασει και ψηφοδελτια σε εκλογες, καποιες φορες αυτονομα και καποιες φορες σε συνεργασια με την "Πρωτη Γραμμη" του μπαμπα-Πλευρη.

Αυτο για να δειτε τα ορια του πολιτικου μας συστηματος, σε μια χωρα οπου το ΚΚΕ ηταν παρανομο για 60 χρονια.

2) Η Χρυση Αυγη αυτοδιαλυθηκε πριν απο 2 χρονια, και ολα τα μελη της ειχαν βρει οργανωτικη στεγη κατω απο την ΠΑΤΡΙ.Σ (Πατριωτικη Συμμαχια) η οποια ειχε κατεβει και στις εκλογες. Και ενω ολον αυτον τον καιρο η ΧΑ δεν ακουγονταν, ξαφνικα επανεμφανιστηκε με γενικο γραμματεα, εκπροσωπο τυπου και πληρη οργανωτικη δομη. Το πώς και το γιατι, ψαξτε το στα ψιλα γραμματα.

Αποτελει παγια τακτικη των ακροδεξιων σ' ολο τον πλανητη να αλλαζουν οργανωτικες και κομματικες μεταμφιεσεις καθε φορα που για καποιο λογο στριμωχνονται.

Η διαλυση της ΧΑ πριν απο 2 χρονια συνεπεσε "ολως τυχαιως" με την ανακαλυψη βομβων ΜΟΛΟΤΟΦ μεσα στα γραφεια της. Λιγες μερες αργοτερα, κλεισανε το μαγαζακι - προφανως εικονικα.

Στον προοδευτικο κοσμο ειχε προκαλεσει πολλα ερωτηματικα, τι δουλεια ειχαν μολοτοφ στα γραφεια της ΧΑ. Οι χρυσαυγιτες μαχαιρωνταν και δερναν μεταναστες, δερναν δολοφονικα αριστερους και αναρχικους, αλλα δεν ειχαν ποτε τετοια δραση. Μολοτοφ ως γνωστον πετανε σημερα μονο οι κουκουλοφοροι.
Παει το μυαλο σας καπου?????

3) Για τον δεξιο χωρο του forum, απο τους πιο light ντεμεκ νεολιμπεραλ, μεχρι τους πιο αμοιβαδομυαλους φασισταραδες, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ, και οι δυο συγκεντρωσεις ειχαν αποφασιστει απο μερες και ειχαν ανακοινωθει επισημα.

Επιπλεον, την αλλη συγκεντρωση, δηλαδη οχι των ακροδεξιων, εκτος απο τους αναρχικους και τους αριστεριστες, την υποστηριζε και η ΑΔΕΔΥ.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #53 on: February 05, 2008, 13:10:40 pm »

Quote from: anonymous-root on February 05, 2008, 13:07:37 pm

ΥΓ: το άπλυτοι τενεκέδες βασίζεται κάπου; Εμένα αρχίζει να με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός.

Θα τους πετάμε σαμπουάν να καθαρίσουν.

Ελα ρε ανώνυμε, λες και δεν ξέρεις τη λογική των ατόμων που μιλάνε έτσι....
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: February 05, 2008, 13:17:02 pm »

Quote from: aliakmwn on February 05, 2008, 13:07:57 pm
1) Η Χρυση Αυγη δεν ειναι και δεν ηταν ποτε παρανομη οργανωση. Για πανω απο μια δεκαετια ηταν νομιμοτατο πολιτικο κομμα, που μαλιστα ειχε κατεβασει και ψηφοδελτια σε εκλογες, καποιες φορες αυτονομα και καποιες φορες σε συνεργασια με την "Πρωτη Γραμμη" του μπαμπα-Πλευρη.

Αυτο για να δειτε τα ορια του πολιτικου μας συστηματος, σε μια χωρα οπου το ΚΚΕ ηταν παρανομο για 60 χρονια.

2) Η Χρυση Αυγη αυτοδιαλυθηκε πριν απο 2 χρονια, και ολα τα μελη της ειχαν βρει οργανωτικη στεγη κατω απο την ΠΑΤΡΙ.Σ (Πατριωτικη Συμμαχια) η οποια ειχε κατεβει και στις εκλογες. Και ενω ολον αυτον τον καιρο η ΧΑ δεν ακουγονταν, ξαφνικα επανεμφανιστηκε με γενικο γραμματεα, εκπροσωπο τυπου και πληρη οργανωτικη δομη. Το πώς και το γιατι, ψαξτε το στα ψιλα γραμματα.

Αποτελει παγια τακτικη των ακροδεξιων σ' ολο τον πλανητη να αλλαζουν οργανωτικες και κομματικες μεταμφιεσεις καθε φορα που για καποιο λογο στριμωχνονται.

Η διαλυση της ΧΑ πριν απο 2 χρονια συνεπεσε "ολως τυχαιως" με την ανακαλυψη βομβων ΜΟΛΟΤΟΦ μεσα στα γραφεια της. Λιγες μερες αργοτερα, κλεισανε το μαγαζακι - προφανως εικονικα.

Στον προοδευτικο κοσμο ειχε προκαλεσει πολλα ερωτηματικα, τι δουλεια ειχαν μολοτοφ στα γραφεια της ΧΑ. Οι χρυσαυγιτες μαχαιρωνταν και δερναν μεταναστες, δερναν δολοφονικα αριστερους και αναρχικους, αλλα δεν ειχαν ποτε τετοια δραση. Μολοτοφ ως γνωστον πετανε σημερα μονο οι κουκουλοφοροι.
Παει το μυαλο σας καπου?????

3) Για τον δεξιο χωρο του forum, απο τους πιο light ντεμεκ νεολιμπεραλ, μεχρι τους πιο αμοιβαδομυαλους φασισταραδες, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ, και οι δυο συγκεντρωσεις ειχαν αποφασιστει απο μερες και ειχαν ανακοινωθει επισημα.

Επιπλεον, την αλλη συγκεντρωση, δηλαδη οχι των ακροδεξιων, εκτος απο τους αναρχικους και τους αριστεριστες, την υποστηριζε και η ΑΔΕΔΥ.

Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Περιανδρος ειχε καταδικαστει σαν δολοφονος, βασει της ιδεολογιας της οργανωσης της οποιας ηταν στελεχος. Τωρα αν δεν ειναι τυπικα παρανομη ή παλια δεν ηταν παρανομη ή αλλαξε νομικο καθεστως και δεν ειναι παρανομη δεν ξερω.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #55 on: February 05, 2008, 13:21:57 pm »

Εφοσον υπάρχει ο αντιρατσιστικος νομος (για την παραβιαση του οποιου εχει καταδικαστει ο Πλευρης μπάι δε γουέι) δεν θα επρεπε να ναι παράνομη η Χρυση Αυγη??  Huh

Αλλα τωρα που το λες, η εφημερίδα της κυκλοφορεί ακόμα... Και ο Μιχαλολιάκος κανει επανεμφανίσεις στην τν...

marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #56 on: February 05, 2008, 13:22:21 pm »

Και εγώ ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον είναι παράνομη (τυπικά). Παλιά δεν ξέρω τι γινόταν, αλλά είχα την εντύπωση πως όταν συμμετείχε στις εκλογές το έκανε με άλλο τίτλο και όχι ως "Χρυσή Αυγή".

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
aliakmwn
Guest
« Reply #57 on: February 05, 2008, 13:25:32 pm »

Quote from: Aurelius on February 05, 2008, 13:17:02 pm
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Περιανδρος ειχε καταδικαστει σαν δολοφονος, βασει της ιδεολογιας της οργανωσης της οποιας ηταν στελεχος. Τωρα αν δεν ειναι τυπικα παρανομη ή παλια δεν ηταν παρανομη ή αλλαξε νομικο καθεστως και δεν ειναι παρανομη δεν ξερω.

Στρατη μην τα μπερδευεις. Διαχωρισε πρωτον τον ανθρωπο απο την οργανωση και δευτερον το τυπικο απο το ουσιαστικο.

Εγω μιλησα για το τυπικο. Τυπικα η ΧΑ δεν ηταν ποτε παρανομη οργανωση. Ο αρχηγος της ηταν, και καταδικαστηκε, αλλα αυτο για το νομο δεν λεει τιποτα.

Τωρα ουσιαστικα, προφανως μπορεις να καταλαβεις τι αποψη εχω για τη ΧΑ...

Quote from: marauber on February 05, 2008, 13:22:21 pm
Και εγώ ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον είναι παράνομη (τυπικά). Παλιά δεν ξέρω τι γινόταν, αλλά είχα την εντύπωση πως όταν συμμετείχε στις εκλογές το έκανε με άλλο τίτλο και όχι ως "Χρυσή Αυγή".

Πηγη δεν εχεις ομως για την πληροφορια.

Επαναλαμβανω, η ΧΑ δεν ηταν ποτε παρανομη οργανωση. Απο τη στιγμη που ιδρυθηκε ηταν νομιμοτατη, και εχει κατεβει στις εκλογες με το ιδιο ονομα και συμβολο.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: February 05, 2008, 13:34:57 pm »

Εχεις δικιο, απλα παντα ειχα μια κρυφη ελπιδα, μπας και την καταδικασουν να ησυχασει ο τοπος.

aliakmwn
Guest
« Reply #59 on: February 05, 2008, 13:44:54 pm »

Quote from: Aurelius on February 05, 2008, 13:34:57 pm
Εχεις δικιο, απλα παντα ειχα μια κρυφη ελπιδα, μπας και την καταδικασουν να ησυχασει ο τοπος.

Ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι. Αν την κηρυξουν παρανομη θα της δωσουν κυρος, και μπολικα "επιχειρηματα" για να στηριζει την παραλογη προπαγανδα της.
Απ' την αλλη εαν παραμεινει νομιμη, ουσιαστικα το κρατος της δινει πλατες.

Οπως καταλαβαινεις στα πλαισια του υπαρχοντος πολιτικου συστηματος λυση δεν μπορει να υπαρξει Wink
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Up Print
Jump to: