• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:03:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:03:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 87
Guests: 96
Total: 183
Giorgos2222
La
DimKaratzas
apal
Tasaris
thegreekbaron
PurpleWitch
Annapar
Petros Ts
almpandr
George15
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
lina_zs
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
kraxtopoulos
themis01
Carot1456
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
Captain
mmikelo
Konstantina Karamani
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
vasilis saitis
AcDimitri
sofiastrataki
bigmort
jkara
valantis
gkougeor
maestros
dimitris kiziridis
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
ChrisB999
Ma8hths Indou
astra
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Στα άδυτα του τμήματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Go Down Print
Author Topic: Στα άδυτα του τμήματος  (Read 23480 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Στα άδυτα του τμήματος
« Reply #60 on: September 07, 2005, 10:44:56 am »

Και να σου πω και κατι αλλο ρε Χειρωνα. Και εγω ειχα ακουσει κατι περιεργες φημες γιατ τον Μαργαρη. Ομως μου φανηκαν πολυ περιεργες, απο την στιγμη που απλα καποιος μου το ειπε χωρις να το αποδειξει η χωρις να μου το πει καποιος αλλος ασχετος. Θα ηταν ωραιο τωρα να καθομαι να λεω πραγματα για τον Μαργαρη, που δεν πιστευω οτι ειναι αληθεια, απλα και μονο επειδη τα ακουσα;;;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #61 on: September 07, 2005, 11:51:14 am »

Quote from: Nessa NetMonster on September 07, 2005, 09:31:22 am
Χείρωνα, Αλιάκμονα, έχουν δίκιο οι άνθρωποι.

Χείρωνα επιμένεις να μιλάς αόριστα σα να μας κοροϊδεύεις, και όταν σου ζητάμε συγκεκριμένα στοιχεία αρχίζεις να κλαίγεσαι ότι τάχα γίνεσαι αντιπαθής επειδή "λες αλήθειες" κι επειδή "δε θέλουμε να βγούμε από τη βόλεψή μας". Και σου επαναλαμβάνω: Τι περιμένεις να κάνουμε; Πώς περιμένεις να αναλάβουμε δράση όταν δεν έχουμε στα χέρια μας τίποτα παραπάνω από φήμες; Θέλεις να πάμε στα γραφεία των καθηγητών και να φωνάζουμε χωρίς να έχουμε στοιχεία; Αυτό δε γίνεται. Όσο δε μας δείχνεις κάτι αναμφισβήτητο και χειροπιαστό έχουμε υποχρέωση να μη σε πιστέψουμε. Ναι, φαντάζομαι ότι γίνονται τέτοια στα πανεπιστήμια, αλλά είναι βασική αρχή μου να θεωρώ κάποιον αθώο μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Αυτά τα έχω γράψει προσωπικά πολλές φορές στα παλαιότερα μου post και νομίζω ότι έγινα κουραστικός !!!
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω τον κ.Παπαγιάννη είναι ,αν μπορεί να επαληθεύσει ή οχι την πληροφορία μου για τη θέση του  σχεδίου!!

Quote from: apostolos1986 on September 06, 2005, 10:23:27 am
η νέα καθηγήτρια που εκλέχθηκε για να καλύψει τη θέση του σχεδίου δε θα διοριστεί ποτέ γιατί ο αδικηθείς καθηγήτης , που είχε κάνει την ένσταση , δικαιώθηκε στα δικαστήρια. Έτσι το τμήμα μας είναι αναγκασμένο να κινήσει ξανά τις διαδικασίες εξεύρεσης διδάσκοντα!!!

www.twitter.com/apostolos1986
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Στα άδυτα του τμήματος
« Reply #62 on: September 07, 2005, 12:34:44 pm »

Χωρις να θυμαμαι ακριβως τις λεπτομερειες (εχει περασει πανω απο χρονος) και με αποσπασματικη πληροφορηση απο εδω και απο εκει, αρα λοιπον με καθε επιφυλαξη, οι πληροφοριες που εχω ειναι:

Ενας συνυποψηφιος της εκλεχθεισας εκανε προσφυγη σε διαιτητικο δικαστηριο κατα της αποφασης του τμηματος. Νομιζω οτι αποφαση δεν βγηκε ακομη, πλην ομως η εκλεγεισα δεν αποδεχθηκε το διορισμο της διοτι ειναι ηδη καθηγητρια στην τεχνικη εκπαιδευση και θα επρεπε να παραιτηθει απο τη θεση της. Φυσικα με μια προσφυγη σε εκκρεμμοτητα διστασε να το κανει. Συνεπως η πληρωση της θεσης δεν εγινε και η διαδικασια της εκλογης θα επαναληφθει.

Στην ουσια τωρα, οι λογοι της προσφυγης ηταν οτι η εκλεγεισα προσκομισε εκπροθεσμα βεβαιωσεις προυπηρεσιας σε διδασκαλια τεχνικου σχεδιου. Δεν μπορω να αξιολογησω αν ειναι βασιμη η οχι η προσφυγη, διοτι ουτε νομικος ειμαι, ουτε αισιοδοξω να γινω. Σε καθε περιπτωση απο πλευρας τυπικων προσοντων, προσωπικα πιστευω οτι η εκλεγεισα υπερειχε σημαντικα απο τον προσφευγοντα και γιαυτο την ψηφισα. Αρκει να αναφερω οτι ειναι κατοχος διδακτορικου, ενω ο συνυποψηφιος δεν ειναι, και απο πλευρας διδακτικης εμπειριας στο αντικειμενο του σχεδιου ειχαν περιπου τις ιδιες. Επιπλεον η εκλεγεισα ειχε συνεπικουρησει για αρκετα χρονια στη διδασκαλια βασικων μαθηματων της ενεργειακης κατευθυνσης σπουδων, την οποια ειχε και παρακολουθησει, ενω ο συνυποψηφιος ειχε παρακολουθησει την κατευθυνση Ηλεκτρονικης και Υπολογιστων.

Το δικαιωμα της προσφυγης στη δικαιοσυνη για καθε εναν που αισθανεται οτι εχει εννομο συμφερον εναντια σε οποιαδηποτε αποφαση της διοικησης, ειναι αναφαιρετο και απολυτα σεβαστο. Η κακη λειτουργια της ελληνικης δικαιοσυνης με την πολυνομια, τις τρομακτικες καθυστερησεις και τις συχνα αντικρουομενες αποφασεις δημιουργει συνηθως τα διαφορα προβληματα.

Οπως βλεπετε λοιπον μαλλον δεν υπαρχουν ουτε συνομωσιες, ουτε πλακακια, εκτος αν θεωρηθει συνομωσια το γεγονος οτι εγω θεωρω τον Παπαδοπουλο (λεω ενα ονομα στην τυχη, για να μην δημιουργηθουν νεοι, δυσαρεστοι συνειρμοι) ικανο για μια θεση και ο φιλος μου ο Δημακης δεν τον θεωρει και προτιμα περισσοτερο τον Κωστοπουλο. Τι να γινει, δεν μπορουμε ολοι να συμφωνουμε. Γιαυτο υπαρχουν οι εκλογικες διαδικασιες, γαιυτο γραφονται πρακτικα, γιαυτο τεκμηριωνονται οι ψηφοι του καθενα, γιαυτο γινεται ελεγχος νομιμοτητας σε καθε διαδικασια και απο το ΑΠΘ και απο το Υπουργειο. Και αν γινονται και λαθη (γιατι και τετοια χοντρα γινονται πολλες φορες) μαλλον οφειλονται σε αγνοια παρα σε ...θεωριες συνομωσιων.

Αυτα τα λιγα(?) αν και παραβαινω τη δεσμευση μου να μην τοποθετηθω στις ανωνυμες καταγγελιες που πεφτουν σαν ..το χαλαζι. Παρακαλω τους αναγνωστες αυτου του μηνυματος να το θεωρησουν αυστηρα διευκρινιστικο διοτι δεν νοιωθω καθολου την αναγκη να απολογηθω προσωπικα για οποιαδηποτε ενεργεια μου σε μια ...κουτσομπολιστικη ατακα! Η αποψη μου ειναι οτι το ΤΗΜΜΥ λειτουργει με υποδειγματικο τροπο γαι τα δεδομενα του ελληνικου πανεπιστημιου. Οχι οτι δεν γινονται λαθη, οχι οτι δεν υπαρχουν υστεροβουλιες και μικροπολιτικες, αλλα σε σχεση με οτι γινεται τριγυρω, πιστεψτε με ειμαστε ...εκκλησια και καλα θα κανουμε να παραμεινουμε. Τωρα αν καποιοι φιλοι νοιωθουν οτι ο ρολος της Τατιανας και του ..αδεκαστου Χιου τους παει ..γαντι, δικαιωμα τους, οπως και δικαιωμα μου ειναι να μη θελω να ..παιξω το παιχνιδι τους.

Γρηγορης Παπαγιαννης
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #63 on: September 07, 2005, 14:27:21 pm »

Σ'αυτήν την περίπτωση δε μιλάμε ούτε για ανώνυμη αλλά ούτε για καταγγελία. Δεν κατηγόρησα κανέναν για τίποτα , ούτε για διαπλοκή , ούτε για εύνοια. Απλώς μετέφερα μία πληροφορία την οποία εν μέρει την επαληθεύσατε.

Χριστοφής Απόστολος  ΑΕΜ 5910

Χείρων
Guest
« Reply #64 on: September 07, 2005, 16:36:30 pm »

Ο gpap δεν λέει, για ακόμη μια φορά, την αλήθεια!

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η τριμελής εισηγητική επιτροπή είχε ταχθεί παμψηφεί υπέρ του ανδρός. Κατά τη διάρκεια της  εκλογής, δύο από τα μέλη της επιτροπής αναίρεσαν την υπογραφή τους και τάχθηκαν υπέρ της γυναικός. Προφανώς, κατόπιν πιέσεων της κλίκας Ντοκόπουλου-Παπαγιάννη.

Ο υποψήφιος που αδικήθηκε είναι ο κ. Αστέριος Τολίδης (τηλ. 995627) που μας κάνει το σχέδιο. Μπορείτε να τον ρωτήσετε.

Χείρων

Υ.Γ. 1: Nessa, ονόματα δεν ήθελες;

Υ.Γ. 2: Απόστολε, βρήκες το άτομο που έψαχνες;
« Last Edit: September 07, 2005, 16:41:52 pm by Χείρων » Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #65 on: September 07, 2005, 16:41:45 pm »

Αυτό μάλιστα Χείρωνα, είναι μια σοβαρή κουβέντα και αποκάλυψη από μέρους σου.
Τώρα να σου πω και μπράβο.
Παρόλα αυτά ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες είναι... η άλλη όψη του νομίσματος από αυτά που είπε ο gpap. Προφανώς ποιος λέει αλήθεια (αν το μάθουμε ποτέ) θα το μάθουμε από την δικαιοσύνη.
Χείρων
Guest
« Reply #66 on: September 07, 2005, 16:43:27 pm »

Αφήστε τις υπεκφυγές. Ρωτήστε τον κ. Τολίδη.

Χείρων
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #67 on: September 07, 2005, 16:48:16 pm »

Ναι, ονόματα ήθελα, αλλά όχι για αυτό το ζήτημα. Ακόμα περιμένω λεπτομέρειες για το θέμα των μεταπτυχιακών.

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο, ο κ. Τολίδης μπορεί να φάει τα λυσσακά του που δεν τον πήραν. Αφού η άλλη ήταν πιο άξια, καλά έκαναν και προσέλαβαν αυτήν. Σιγά μην πάω να ρωτήσω αυτόν, λες και θα μου πει την αλήθεια!
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #68 on: September 07, 2005, 16:59:19 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on September 07, 2005, 16:48:16 pm
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο, ο κ. Τολίδης μπορεί να φάει τα λυσσακά του που δεν τον πήραν. Αφού η άλλη ήταν πιο άξια, καλά έκαναν και προσέλαβαν αυτήν. Σιγά μην πάω να ρωτήσω αυτόν, λες και θα μου πει την αλήθεια!

κοίτα σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο αλλά όταν δε μπορείς να έχεις αντικειμενική πληροφόρηση το σωστότερο (ή βέλτιστο αν θέλετε) είναι να ακούς και τις 2 πλευρές και να βγάζεις κάτι σαν σταθμικό μέσο, αν και τα πράγματα ζορίζουν όταν έχεις πολλές πληροφορίες.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Χείρων
Guest
« Reply #69 on: September 07, 2005, 17:13:37 pm »

Ο κ. Τολίδης δικαιώθηκε από το δικαστήριο. Εσύ πως κατάλαβες ότι η άλλη ήταν περισσότερο άξια. Και γιατί η εισηγητική επιτροπή επέλεξε αρχικά τον κ. Τολίδη.

Ζητούσες ονόματα και τώρα που τα έχεις κάνεις την παλαβή. Μήπως είσαι δήθεν;

Και άλλα ονόματα; Ωραία, λοιπόν. Καθηγητής Π. Φέσσας, του ενεργειακού τομέα. Το 2004 έχει επιβλέψει τις διπλωματικές των περισσότερων φοιτητών του ενεργειακού τομέα. Πήγαινε να τον γνωρίσεις ή κλείσε μαζί του μια συνάντηση. Έχει άμεση σχέση με το μεταπτυχιακό.   

Χείρων
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #70 on: September 07, 2005, 17:24:18 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on September 07, 2005, 16:48:16 pm

Αλήθεια θα σου πει , το θέμα είναι ότι θα πει τη δική του αλήθεια και οχι την αντικειμενική.
Παρά ταύτα μπορύμε να λάβουμε σημαντικές πληροφορίες από τον κ.Τολίδη. Ας πούμε θα μάθουμε αν η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια , όπως υποστηρίζει ο Χείρων ή οχι όπως υποστηρίζει ότι θυμάται ο κ.Παπαγιάννης.
Για να μάθουμε την πλήρη αλήθεια οφείλουμε να ρωτήσουμε και την άλλη πλευρά ή να έχουμε στα χέρια μας την απόφαση του δικαστηρίου (αν υπάρχει) έτσι ,ώστε να τη μελετήσουμε!!!

gpap

View Profile
« Reply #71 on: September 07, 2005, 19:04:21 pm »

Ας πούμε θα μάθουμε αν η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια , όπως υποστηρίζει ο Χείρων ή οχι όπως υποστηρίζει ότι θυμάται ο κ.Παπαγιάννης.

Δεν ισχυρίστηκα ότι η υπόθεση δεν πήγε στο δικαστήριο. Το αντίθετο μάλιστα! Ανέφερα και το αντικείμενο της προσφυγής του κ. Τολίδη, που ήταν τυπικό (αποδοχή εκπρόθεσμων δικαιολογητικών). Οπως επίσης και το γεγονός ότι επίσημα μέχρι σήμερα δεν υπάρχει δικαστική απόφαση κοινοποιημένη στο Τμήμα.

Από κει και πέρα το ποιος υποψήφιος από τους 4 ήταν ο καλύτερος (γιατί υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι και μάλιστα με σημαντικότατα προσόντα πλην όμως Μηχανολόγοι και η προκήρυξη έγραφε ότι το Τμήμα θέλει Ηλεκτρολόγο, γεγονός για το οποίο επίσης απειλήθηκαν προσφυγές)  αυτό νομίζω το έκρινε η ΓΣ του Τμήματος. Προφανώς τα τυπικά προσόντα που προανέφερα ισχύουν. Ο κ. Τολίδης είναι απόφοιτος του Τμήματός μας και η συνυποψήφιά του και τελικά εκλεγείσα είναι επίσης απόφοιτη του Τμήματός μας και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος. Οσο για την εισηγητική επιτροπή και την εισήγηση γνωρίζω τουλάχιστον άλλες 3 περιπτώσεις όπου το τμήμα αποφάσισε αντίθετα προς την υποβληθείσα εισήγηση (που στο κάτω κάτω είναι ένα κείμενο που υποβάλλεται για να διευκολύνει και όχι να δεσμεύσει το εκλεκτορικό σώμα). Επιπλέον η απασχόληση σε θέση ειδικού επιστήμονα στο Τμήμα ουδόλως αποτελεί από μόνη της πρόκριμα για την εκλογή του σε θέση διδάσκοντα και αυτό έχει επαναληφθεί κατηγοηματικά σε (μη) εκλογή υποψηφίου για μέλος ΔΕΠ του τμήματος. (τι σύμπτωση και εκεί υπήρχε η γνωστή κλίκα αλλά το τελικό αποτέλεσμα ...ήταν διαφορετκό, μήπως γνωρίζεις και γι αυτήν την περίπτωση Χείρωνα?).

Αρα τα πλακάκια και οι κλίκες υπάρχουν στα (νοσηρά) μυαλά ορισμένων. Προκαλώ λοιπόν τον Χείρωνα να μας πει το σημείο στο οποίο ψεύδομαι!   

Πάντα επώνυμα.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
« Last Edit: September 07, 2005, 19:14:37 pm by gpap » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #72 on: September 07, 2005, 19:59:42 pm »

Όχι, δεν γνωρίζω αυτήν την περίπτωση Αλλά λένε ότι πρώτη φορά έχει συμβεί αναίρεση υπογραφής σε εισηγητική έκθεση. Επίσης, λέγεται ότι η κοπέλα ήταν πάρα πολύ γνωστή στην επιτροπή και συνεπώς ήταν γνωστά τα προσόντα της. Συνεπώς, τι σημαίνει εκπρόθεσμη κατάθεση δικαιολογητικών. Λογικά, αυτά μπορούν να κατατεθούν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Άρα, κάτι δεν εξηγείται καλά.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #73 on: September 07, 2005, 20:15:40 pm »

Έχετε  δίκιο κ.Παπαγιάννη δεν υποστηρίξατε ότι δεν πήγε στα δικαστήρια αλλά ότι δεν έχει τελεσιδικήσει.
Δικό μου το λάθος και συγγνώμη για την παραποίηση των λεγομένων σας!!!

@Χείρων: Γνωρίζεις αν έχει φθάσει κάποια απόφαση δικαστηρίου για την υπόθεση του τμήματος;;;

gpap

View Profile
« Reply #74 on: September 07, 2005, 21:13:59 pm »

Συνεπώς, τι σημαίνει εκπρόθεσμη κατάθεση δικαιολογητικών. Λογικά, αυτά μπορούν να κατατεθούν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Άρα, κάτι δεν εξηγείται καλά.

Βλέπεις λοιπόν ότι σε έπιασα...αδιάβαστο! Μπορείς να προσκομίσεις μέχρι τη στιγμή της κρίσης σου πρόσθετα διακιολογητικά, αρκεί αυτα να αφορούν σε προσθετα στοιχεια ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ (πχ κάποια νέα δημοσίευση κλπ). Αν αναφέρονται σε στοιχεία προγενέστερα η κατάθεσή τους είναι εκπρόθεσμη και δεν πρέπει να ληφθούν υποψιν.

Ενας δε συγγενής μου, καθηγητής της Νομικής μου είπε ότι υπάρχει και σχετική απόφαση του ΣτΕ. Τρέχα γύρευε! Η πλάκα είναι ότι σε ενδεχόμενη επανάληψη της διαδικασίας μπορεί να ξαναβγεί το ίδιο αποτέλεσμα με τα ίδια δικαιολογητικά κατατεθημένα και ούτε γάτα ούτε ζημιά πέρα από μια καθυστέρηση 3+ χρόνων! Είπαμε το ελληνικό δικονομικό σύστημα!

Επίσης, λέγεται ότι η κοπέλα ήταν πάρα πολύ γνωστή στην επιτροπή και συνεπώς ήταν γνωστά τα προσόντα της.

Αυτό δεν λέει τίποτε, στο 90% των κρίσεων (να μην πω στο 100%) ο (οι) υποψήφιος/οι είναι γνωστοί όχι μόνο της εισηγητικής επιτροπής αλλά και όλου του εκλεκτορικού σώματος. Μερικές φορές τοσο ..γνωστοί που ..καταψηφίζονται από χέρι. Παρόλα αυτά για να είναι σύννομη η απόφαση απαιτείται η τεκμηρίωση της ψήφου κάθε εκλέκτορα! Και αυτή πρέπει να είναι σύννομη και τεκμηριωμένη και να μην στηρίζεται σε αυτά που ...μου είπε ο Χείρων! Άρα?

Το βασικό ερώτημά μου παραμένει! Είναι αυτό το φοβερό και τρομερό σκάνδαλο στα άδυτα του ενεργειακού τομέα που εμπνεύστηκε η κακούργα, νοσηρή και εγκληματική, απατεωνίστικη φράξια του Παπαγιάννη, Ντοκόπουλου και των λοιπών συνεργών? Ξυπνήσαμε το forum έτσι? Δώσαμε υλικό γαι ..κουτσομπολιό στο κυλικείο? Αν αυτοί είναι οι στόχοι σου Χείρωνα, μπορεί και να το κατάφερες. Αυτό θα το δείξει η ωριμότητα των συνομιλητών μας εδώ, επώνυμων και ανώνυμων. Πάντως για τους φίλους του...σπόρ, υπάρχουν και άλλα φόρα τριγύρω με πολύ πιο ...ενδιαφέρουσα θεματολογία για ..σκυλοκαβγάδες!

Γρηγόρης Παπαγιάννης
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Go Up Print
Jump to: