• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:22:15 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:22:15 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 124
Total: 182
pavlaras
fkaravi
tourlaza
ArchieHadCells
NickChalkias
Antreas17
Anita
astakos1
iliaspapam
Ntinouu
almpandr
giorgosc
kutsukellis
ArsenD
ecevz
ZontanosThrylos
koutsoure
Anonikos
ntelakis
Isidora
ntinara
Crainer
glavdakis
konsntai
AristeidisM
apostchris
spoun
BlackBeard
Fotis Roukoutakis
Orfanidis Stelios
anastasis_sid
bilbo
Nicotre
JulioL
Nikos.kouts
serafeim
alexfot
tsaliki
Vasilis Koudounis
George15
adelaine
DarkMagiK06
Jimlam
ligditsa
aplos paratiritis
Eirini25
Gauss111
Anatolim
dirac1
Thanos_Bog
Evripidis
mavropan
valco08
chatzikys
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Στα άδυτα του τμήματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Go Down Print
Author Topic: Στα άδυτα του τμήματος  (Read 23418 times)
Χείρων
Guest
Απ: Στα άδυτα του τμήματος
« Reply #45 on: September 06, 2005, 01:29:00 am »

Είναι γιατί δεν θέλουν να βγούν από τη βόλεψή τους.

Χείρων
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Στα άδυτα του τμήματος
« Reply #46 on: September 06, 2005, 01:39:43 am »

Έχεις δίκιο ότι οι περίσσότεροι από μας διακατεχόμαστε από το αίσθημα του ωχαφερδισμού.
Αλλά επιμένω ότι αν χρησιμοποιήσεις όλα όσα χαρτιά διαθέτεις στη φαρέτρα σου με συνετό τρόπο , θα μπορέσεις να τους ταράξεις κι αυτούς , να τους δώσεις να καταλάβουν ότι πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους επιτέλους!!!!!!!!

www.twitter.com/apostolos1986
Χείρων
Guest
« Reply #47 on: September 06, 2005, 01:43:04 am »

Σου απάντησα ήδη.
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #48 on: September 06, 2005, 02:04:20 am »

Quote from: aliakmwn on September 05, 2005, 18:38:20 pm
Εγω παλι δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Οποτε και μονο η αναφορα του εισαγγελεα μού προκαλει γελιο (για να μην πω αηδια και ξερατο)

Τα προβληματα θα λυθουν μονο απο μας. Οι παρατυπιες θα σταματησουν μονο αν τις σταματησουμε εμεις, ετσι επαναστατικω δικαιω. Αν περιμενετε απο εισαγγελεις, επιτροπες κλπ, καληνυχτα σας και σκεπαστειτε για να μην κρυωσετε.

Γιατι ρε γμτ δεν καταλαβαινετε πως το Πανεπιστημιο ειμαστε ΕΜΕΙΣ??? Τοσος ωχαδελφισμος πια?

Επισης, να ξακαθαρισω πως εγω δεν τρεφω κανενα απολυτως συναισθημα εκδικησης προς αυτους που ο Χειρων καταγγελει οτι τοσα χρονια εκαναν ο,τι ηθελαν. Μαγκια τους. Επιασαν το μηχανισμο, τον εκμεταλλευτηκαν και κερδισαν. Εγω το μονο που θελω ειναι να σταματησουν απο 'δω και περα να γινονται τα εκτροπα. Και μονον εμεις μπορουμε να το κανουμε.

Θελετε?
Φίλτατε Αλιάκμων νομίζω τώρα τελευταία κάνεις παρέες που σε έχουν παρασύρει σε ουτοπικές θεωρίες. Κι εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στην σημερινή δικαιοσύνη αλλά είναι καλύτερο να προσπαθήσω να κάνω κάτι από το να κάθομαι και να βρίζω απλώς. Ωχαδελφισμός δεν είναι να πάω στον εισαγγελέα (ή στον πρύτανη κτλ) και να το κυνηγήσω το θέμα αλλά το να λέω "εντάξει και να πάω δε θα γίνει τίποτα", να στείλω 1-2 επιστολές και να κάθομαι μετά απλώς να λέω πως αδικήθηκα. Τώρα για το "επί επαναστατικώ δικαίω" νομίζω δε χρειάζεται καν σχολιασμός.. Τέτοιο πράμα σαφώς γνωρίζεις ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί - βέβαια καλά θα ήταν αν γινόταν.  Nα σταματησουν απο 'δω και περα να γινονται τα εκτροπα. Μαζί σου! Τι κάνει τώρα όμως ο οποιοσδήποτε στυλ Χείρων για να γίνει αυτό; Τίποτα. Θα το συζητάμε για καναδυό μήνες και του χρόνου δε θα το θυμάται κανένας. Και πάλι μετά θα γίνονται τα ίδια. Εφόσον υπάρχει τρόπος να τιμωρηθούν οι ένοχοι γιατί να μην προσπαθήσουμε να το πετύχουμε - δε λέω ότι αναγκαστικά θα το καταφέρουμε. Τουλάχιστον όμως θα κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια για ουσιαστικό αποτέλεσμα και όχι σκέτες καταγγελίες που δεν βγάζουν πουθενά. Ο μόνος τρόπος να πέσουν από τις θέσεις τους είναι μέσω της νομικής οδού.

elmaya
Guest
Re: Απ: Στα άδυτα του τμήματος
« Reply #49 on: September 06, 2005, 02:10:28 am »

Quote from: Χείρων on September 06, 2005, 00:46:32 am
Αγαπητέ nkostas,

έχεις απόλυτο δίκαιο. Δεν προσδοκώ τίποτε.

Κρίμα.

Quote from: Χείρων on September 06, 2005, 00:46:32 am
Όμως, δεν μπορώ να τα κρατώ μέσα μου. Και δεν απευθύνομαι αποκλειστικά στους φοιτητές. Αυτοί μάλλον αποτελούν τον φορέα.

Επιπλέον, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου. Άλλοι θα έχουν πρόβλημα.

Και εσύ elmaya, από Μακιαβέλι τι ξέρεις. Μήπως τον έχεις διαβάσει!

Χείρων

Διηθημένο από τον Έκο. Εδώ που τα λέμε το "Il Principe" δεν είναι δα και Το έργο. Θα εξεταστώ δημοσίως?

Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής απλό:
Ο Μακιαβέλι έζησε σε μία μεταβατική περίοδο. Ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Άλλα τα μέσα τότε, άλλα τα μέσα τώρα. Νόμιζα ότι διδασκόμαστε από τα λάθη της ιστορίας και της ανθρωπότητας εν γένει. Αν πάλι, Χείρων, νομίζεις ότι επιστρέφουμε στο μεσσαίωνα, καταπολέμησέ το μέσα σου.

Από τα 15 και μετά ο άνθρωπος ελάχιστα αλλάζει τη συμπεριφορά του. Επιμένω στην υπομονή και το μεράκι και στους καλούς τρόπους. Όπως το πάρει ο καθένας. Σε παραπέμπω στο τέλος του Χείρωνα.
« Last Edit: September 06, 2005, 02:19:50 am by elmaya » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #50 on: September 06, 2005, 02:19:58 am »

Ο Μακιαβέλι ήταν ένας φουκαράς, που έγλυφε τους Μέδικους, μπας και του πετάξουν κανένα κομματι ψωμί.

Χείρων
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #51 on: September 06, 2005, 10:23:27 am »

Όπως να ανέφερα και χθες σε ένα post μου , το ρεπορτάζ μου αποδίδει καρπούς. Σύμφωνα με τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από πλέον αξιόπιστες πηγές η νέα καθηγήτρια που εκλέχθηκε για να καλύψει τη θέση του σχεδίου δε θα διοριστεί ποτέ γιατί ο αδικηθείς καθηγήτης , που είχε κάνει την ένσταση , δικαιώθηκε στα δικαστήρια. Έτσι το τμήμα μας είναι αναγκασμένο να κινήσει ξανά τις διαδικασίες εξεύρεσης διδάσκοντα!!!

Υ.Γ.Να και σε ένα θέμα που συμφωνούμε Χείρονα!!!

www.twitter.com/apostolos1986
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #52 on: September 06, 2005, 13:02:39 pm »

Να πω εγώ κάτι άσχετο:
Ρε Χείρωνα, το βλέπουμε οτι γράφεις εσύ, δεν είναι ανάγκη να το κοτσάρεις κάτω απο κάθε μήνυμα σου! Roll Eyes

www.e-steki.gr
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #53 on: September 06, 2005, 14:27:46 pm »

Quote from: ~Michelle~ on September 06, 2005, 13:02:39 pm
Να πω εγώ κάτι άσχετο:
Ρε Χείρωνα, το βλέπουμε οτι γράφεις εσύ, δεν είναι ανάγκη να το κοτσάρεις κάτω απο κάθε μήνυμα σου! Roll Eyes
Είναι η υπογραφή του.
Πολλοί το κάνουν αυτό.
Γιατί σε ενόχλησε στον Χείρων;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #54 on: September 06, 2005, 16:26:33 pm »

Quote from: apostolos1986 on September 06, 2005, 10:23:27 am
Όπως να ανέφερα και χθες σε ένα post μου , το ρεπορτάζ μου αποδίδει καρπούς. Σύμφωνα με τις καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από πλέον αξιόπιστες πηγές η νέα καθηγήτρια που εκλέχθηκε για να καλύψει τη θέση του σχεδίου δε θα διοριστεί ποτέ γιατί ο αδικηθείς καθηγήτης , που είχε κάνει την ένσταση , δικαιώθηκε στα δικαστήρια. Έτσι το τμήμα μας είναι αναγκασμένο να κινήσει ξανά τις διαδικασίες εξεύρεσης διδάσκοντα!!!

Υ.Γ.Να και σε ένα θέμα που συμφωνούμε Χείρονα!!!

Οπως εγραψα, πολυ πιθανο και αλλα πραγματα που λεει ο Χειρων να ειναι σωστα, απλα δεν μπορουμε να τα χωνεψουμε. Το θεμα ειναι να φερει καποιος τις αποδειξεις Η να υπαρξουν περισσοτερες των μια πηγων που να το αξιοπιστων επιβεβαιωνουν.

Αυτο παντως μου αρεσει ειναι στο τελος να εχει δικιο και εμεις ολοι να μεινουμε μαλ... . Αλλα μεχρις αποδειξεως του εναντιου......

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #55 on: September 06, 2005, 17:49:18 pm »

Δε νομίζω το πρόβλημα να είναι στο να πιστέψουμε τον Χείρονα. Όλοι ξέρουμε ότι αυτά γίνονται στα πανεπιστήμια οπότε δε θα ήταν και τόσο "κουλό" να γίνει και σε εμάς.. Το πρόβλημα είναι πως θα το αποδείξουμε και τι θα κάνουμε για να "τιμωρήσουμε" τους ενόχους.. Μην πει κανείς να κάνουμε πορεία γιατί θα μου πέσουν τα δόντια...

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #56 on: September 06, 2005, 21:05:18 pm »

Ναι συμφωνω οτι συμβαινουν παντου αλλα απο το εκτοξευω κατηγοριες, οι οποιες ισως ειναι αληθινες, μεχρι το οτι επειδη γινονται παντου, αρα και σε μας ειναι τεραστια διαφορα. Και αυτο κυριως επειδη ο Χειρων κατηγορουσε ανοικτα προσωπα, χωρις ομως να αποδεικνυει τα λεγομνα του. Ας κατηγορει οποιον θελει. Και δικαιωμα του ειναι  και μπραβο του που θα μας ξεστραβωσει και αξιος, αλλα να τα αποδεικνυει κιολας, γιατι διαφορετικα θα κανουμε συζητησεις και ανακοινωσεις τυπου Espresso, Super Star κοκ

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Χείρων
Guest
« Reply #57 on: September 07, 2005, 03:02:04 am »

Ρε φίλε, μα το θεό τα πιστεύεις αυτά που λες; Ρώτησε σε παρακαλώ τον gpap ευθέως.

Παρατηρήσατε ότι ο gpap εξαφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες;

Χείρων
« Last Edit: September 07, 2005, 03:54:52 am by Χείρων » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: September 07, 2005, 09:12:23 am »

Παραμενω παντα εδω απλα, συμφωνα με προηγουμενη δηλωση μου, αρνουμαι κατηγορηματικα να συμμετεχω σε τετοιου επιπεδου κουβεντα για τετοια σοβαρα θεματα γιατι θεωρω οτι με προσβαλει σαν ατομο και σαν μελος αυτου του Τμηματος.

Αν καποιος εχει στοιχεια να καταγγειλει κατι, εγω ειμαι παντα προθυμος να τον υποστηριξω. Για ολα τα υπολοιπα υπαρχει ο σχετικος τυπος και οι αντιστοιχες τηλεοπτικες εκπομπες.

Καλημερα

Γρηγορης Παπαγιαννης
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #59 on: September 07, 2005, 09:31:22 am »

Χείρωνα, Αλιάκμονα, έχουν δίκιο οι άνθρωποι.

Χείρωνα επιμένεις να μιλάς αόριστα σα να μας κοροϊδεύεις, και όταν σου ζητάμε συγκεκριμένα στοιχεία αρχίζεις να κλαίγεσαι ότι τάχα γίνεσαι αντιπαθής επειδή "λες αλήθειες" κι επειδή "δε θέλουμε να βγούμε από τη βόλεψή μας". Και σου επαναλαμβάνω: Τι περιμένεις να κάνουμε; Πώς περιμένεις να αναλάβουμε δράση όταν δεν έχουμε στα χέρια μας τίποτα παραπάνω από φήμες; Θέλεις να πάμε στα γραφεία των καθηγητών και να φωνάζουμε χωρίς να έχουμε στοιχεία; Αυτό δε γίνεται. Όσο δε μας δείχνεις κάτι αναμφισβήτητο και χειροπιαστό έχουμε υποχρέωση να μη σε πιστέψουμε. Ναι, φαντάζομαι ότι γίνονται τέτοια στα πανεπιστήμια, αλλά είναι βασική αρχή μου να θεωρώ κάποιον αθώο μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Go Up Print
Jump to: