• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:21:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:21:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 78
Total: 135
paristetos
AcademicWeapon!
mpizos
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
unreasonable
DimitrisL
chrisbetas
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
Tasaris
stloukas
jimalexoud
themis01
jojos
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
smoul
Saint_GR
vasilis saitis
Sanaia
dkoukn
TheBadSalesman
George_RT
stergios03
GrillOG
Roidos
A-TheITGuy
Petross
mmikelo
Toaoutplasedakitoubiseswa
ggougous
fpapat
statiris
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Σχετικά με τον ρόλο της αστυνομίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με τον ρόλο της αστυνομίας  (Read 19128 times)
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
« Reply #15 on: January 23, 2008, 09:19:27 am »

Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ, αλλά από όσο ξέρω ο Moore έδειξε και τους Καναδούς που είχαν όπλα αλλά ήταν μια χαρά... άρα η οπλοκατοχή από μόνη της δεν αρκεί για να προκαλέσει εγκληματικότητα.
Quote from: SarumaN on January 23, 2008, 03:15:11 am
Σε κάποιον κύριο παραπάνω που αμφισβήτησε την ηλικία μου, τον διαβεβαιώνω ότι είμαι αρκετά μεγάλος για να τον κάνω τόπι στο ξύλο για πλάκα. Ας αφήσει λοιπόν τις ψευτομαγκιές κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή

Μόλις μας έδειξες τη νοητική ηλικία σου Lips Sealed

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #16 on: January 23, 2008, 11:21:39 am »

Οπλοκατοχή εδώ και τώρα.
Όπως γίνεται και στις ΗΠΑ. Είναι η μόνη λύση

Σε κάποιον κύριο παραπάνω που αμφισβήτησε την ηλικία μου, τον διαβεβαιώνω ότι είμαι αρκετά μεγάλος για να τον κάνω τόπι στο ξύλο για πλάκα. Ας αφήσει λοιπόν τις ψευτομαγκιές κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή
Επίσης για τον αν πείθω κανέναν, καλό θα ήταν να ρίξετε μία ματιά στο inbox μου για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Εκτός και αν στα αλήθεια πιστεύετε ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο φόρουμ είναι ακροαριστεροί σαν και σας

Να φανταστω οτι εισαι και χριστιανος ?

Δεν πας να σωσεις κανα πιστοποιητικο παρακολουθησης τις ΔΑΠ, μην το αρπαξουν οι αναρχοαπλυτοι.

Εισαι απλα τραγικος και εκτος τοπου και χρονου.

Σε παρακαλουμε, πηγαινε Αμερικη να ησυχασει αυτος ο τοπος, ρε Περιανδρε
« Last Edit: January 23, 2008, 11:37:33 am by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aliakmwn
Guest
« Reply #17 on: January 23, 2008, 11:25:51 am »

Οπλοκατοχή εδώ και τώρα.
Όπως γίνεται και στις ΗΠΑ. Είναι η μόνη λύση

Προσκυνα τα υπερατλαντικα αφεντικα σου ραγια...

Δε μου λες, στην οπλοκατοχη που ονειρευεσαι, οπλα θα μπορουν να εχουν μονο οι γνησιοι ελληνες εθνικοφρονες πατριωτες ή και οι "αναρχοαπλυτοι"?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #18 on: January 23, 2008, 11:46:23 am »

Τα περί ξύλου, απειλών κτλ είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λιγάκι. Άμα θέλετε να αλληλο - απειληθείτε κάντε το με πμ.

Όσο για την οπλοκατοχή, είναι σαφές ότι δεν έχει θέση μέσα σε χώρους που ανήκουν δικαιωματικά σε όλο τον λαό. Είναι ο ίδιος ο λαός και η ίδια η ακαδημαϊκή κοινότητα που θα βρεί τρόπους να εξαλείψει φαινόμενα βίας και καταστροφών και θα βρεί τρόπους να "γιατρέψει" φαινόμενα όπως η κοινωνική ανισότητα και ο κοινωνικός αποκλεισμός που γεννούν τη βία.

Πέρα από την πλάκα, κάποιοι εκφράζετε απόψεις άκρως επικίνδυνες. Όχι μόνο για τη δημοκρατία, όχι μόνο για το Πανεπιστήμιο, αλλά και για τον εαυτό σας και τον διπλανό σας.

SarumaN
Guest
« Reply #19 on: January 23, 2008, 13:32:21 pm »

Όταν έχει ο εγκέφαλός σου αγκυλωθεί στην ακρο - δεξιά, λογικό είναι.. μέχρι και τους δημοκρατικούς ακροαριστερούς να τους λες.
Δημοκρατικοί είναι αυτοί που λένε ότι οι μπάτσοι χρησιμεύουν μόνο για διακίνηση ναρκωτικών ή για να σκοτώνουν μετανάστες;

Δεν πας να σωσεις κανα πιστοποιητικο παρακολουθησης τις ΔΑΠ, μην το αρπαξουν οι αναρχοαπλυτοι.
Το πιστοποιητικό της ΔΑΠ μιας που το ανάφερες ξες πως το πήρα (δεν ήθελα να το πω μέχρι σήμερα γιατί ήταν μυστικό, αλλά πλεον δεν έχει σημασία); Πέρασα κάτι μέρες μετά από την ημερίδα από το τραπεζάκι της ΔΑΠ να το πάρω. Ο Δαπίτης που μου το έδωσε είχε κρυμμένα τα πιστοποιητικά σε μία τσάντα και κατεβήκαμε στο ισόγειο της πτέρυγας πίσω απ' το διαχωριστικό, εκεί που είναι οι τουαλέτες απέναντι απ'τον πίνακα Φυσικής(πιο ακριβής περιγραφή δεν γίνεται Tongue). Φοβόταν να μην τον δουν οι ακροαριστεροί φασίστες και τα αρπάξουν. Αυτή είναι η δημοκρατία που επικρατεί στα πανεπιστήμια. Να την χαίρεστε ακροαριστεροί

Δε μου λες, στην οπλοκατοχη που ονειρευεσαι, οπλα θα μπορουν να εχουν μονο οι γνησιοι ελληνες εθνικοφρονες πατριωτες ή και οι "αναρχοαπλυτοι"?
Όσοι έχουν λευκό ποινικό μητρώο

Τα περί ξύλου, απειλών κτλ είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λιγάκι. Άμα θέλετε να αλληλο - απειληθείτε κάντε το με πμ.

Και λίγα του είπα σε σχέση με αυτά που σκέφτομαι
Ο zlatalex δεν είναι αυτός που είχε ευχηθεί να ψοθήσει ο Χριστόδουλος
Ο zlatalex δεν είναι αυτός που είχε γράψει ειρωνικά σχόλια για την γενοκτονία των Ποντίων
Δεν με νοιάζει αν ο Juan με θεωρεί ανεπιθύμητο εδώ, εγώ αυτές τις απόψεις έχω για το συγκεκριμένο άτομο(και άλλες που δεν μπορώ να τις δημοσιεύσω) και δεν τις αλλάζω με τίποτα. Αν έχετε πρόβλημα τότε ban, δικό σας φόρουμ είναι ότι θέλετε κάνετε
Πληροφοριακά απάντησα και με πμ

Είναι ο ίδιος ο λαός και η ίδια η ακαδημαϊκή κοινότητα που θα βρεί τρόπους να εξαλείψει φαινόμενα βίας και καταστροφών
Ok, αν μου επιτεθούν τρία άτομα σήμερα τι θα κάνει η περιβόητη "ακαδημαική κοινότητα"; Ο φύλακας δεν μπορεί να με προστατέψει, αυτό νομίζω είναι σαφές. Οι περαστικοί δεν πρόκειται να βοηθήσουν όπως είπα παραπάνω.Ταεκ βο ντο δεν γνωρίζω.Chuck Norris δεν είμαι
Μήπως να σε πάρω τηλέφωνο να 'ρθείς με βοηθήσεις; Grin Grin

και θα βρεί τρόπους να "γιατρέψει" φαινόμενα όπως η κοινωνική ανισότητα και ο κοινωνικός αποκλεισμός που γεννούν τη βία.
Ουδέποτε υπήρξε κοινωνία με μηδενική εγκληματικότητα και ουδέποτε πρόκειται να υπάρξει, όποια και αν είναι η κυβέρνηση. Ότι και να κάνεις εγκληματίες θα υπάρχουν πάντα, κατά συνέπεια έχω το δικαίωμα να προστατεύω τον εαυτό μου με κάθε μέσο. Δεν με νοιάζει αν οι εγληματίες μεγάλωσαν σε φτωχές οικογένειες, αν τους έδερναν οι γονείς τους ή αν γενικά τους αδίκησε η κοινωνία, αυτό που με ενδιαφέρει είναι όταν υπάρχει έγκλημα να υπάρχει και τιμωρία

Πέρα από την πλάκα, κάποιοι εκφράζετε απόψεις άκρως επικίνδυνες. Όχι μόνο για τη δημοκρατία, όχι μόνο για το Πανεπιστήμιο, αλλά και για τον εαυτό σας και τον διπλανό σας.
Εσύ ειδικά δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για επικίνδυνες απόψεις γιατί έχεις εκφράσει τέτοιες στο παρελθόν(θες να σου θυμίσω τα μαργαριτάρια σου;)
Πάντως συμφωνώ ότι πολλοί εδώ πέρα έχουν εκφράσει επικίνδυνες απόψεις για την δημοκρατία και το πανεπιστήμιο πχ:
α) στο θέμα του τριγώνου δόθηκαν Links σε ένα ακροαριστερό site που περιείχε απειλές του στιλ mousiopoyle arxidi, moysiopoyle lamogio, tha epistrepsoyme και άλλα τέτοια
β)στο ίδιο θέμα εκφράστηκαν απόψεις του στιλ καλά έκαναν οι μπάχαλοι που προκάλεσαν ζημιές στους χώρους όχι μόνο του τριγώνου αλλά και μακριά από αυτό. Επίσης δικαιολογήθηκαν αυτοί που κάνουν παράνομο εμπόριο
γ)για την ημερίδα της Aytodesk, δικαιολογήθηκε η φασιστική επίθεση από μέλος του φόρουμ
δ)στο παρόν τόπικ ειπώθηκε ότι οι μπάτσοι το μόνο που κάνουν είναι να δολοφονούν μετανάστες και να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών
ε)το θέμα του ασύλου είναι ένα ζήτημα που στρέφεται κατά της δημοκρατίας(προφανώς). Αφού οι αναρχικοί το χρησιμοποιούν ως βάση για να κάνουν αυτά που κάνουν(δεδομένου ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τους ακολουθήσει σ' αυτό)
στ)οι καταλήψεις στρέφονται κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών

Όπως βλέπετε από τα παραπάνω η κατάσταση στο φόρουμ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι Mods δεν κάνουν τίποτα. Έχει καταντήσει ένα ακροαριστερό site του επιπέδου indymedia. Μήπως να γίνω εγώ Moderator να μπεί μία τάξη;
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #20 on: January 23, 2008, 13:49:42 pm »

Κάποιοι πρέπει να καταλαβουν ποτε κάνουν διαλογο και ποτε βριζουν απλά.
Αν διαφωνειτε με καποιον,καντε το με επιχειρηματα,αν δεν μπορειτε,τουλάχιστον μην προβαινετε σε χαρακτηρισμους που δεν ταιριαζουν με το πλαισιο διαλόγου.

Αν πιστευετε οτι δεν υπαρχουν δυνατοτητες συννενόησης με κάποιον,και δεΝ εχει νοημα να μιλατε μαζι του και να του απαντατε,
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

tu/e
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #21 on: January 23, 2008, 14:41:23 pm »

Το φόρουμ είναι δημοκρατικό ακριβώς επειδή ακούγονται όλες αυτές οι απόψεις που ανέφερες Σάρουμαν. Κι ακριβώς επειδή δε τις θέλεις... και θεωρείς ότι επειδή ακούγονται είναι ακροαριστερό, εσύ δεν είσαι δημοκράτης.

Κλασική μέθοδος φασίστα που κάθε άποψη την χαρακτηρίζει επικίνδυνη για τη δημοκρατία (!) και την απαγορεύει.

Ξέχασες μήπως πως σε όλα αυτά υπήρξε αντίλογος.?

Αν και δεν έχει νόημα όπως λέει και ο emmanuel.. σιγά σιγά ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου.
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #22 on: January 23, 2008, 15:58:10 pm »

Λοιπόν, φτιαχνω και εγώ φασιστική περσόνα, μιας και έχουν τόση πέραση

Γαμιέται ο Λένιν

Θάνατος στους Αλβανούς

Ναι στην παιδοφιλία

Ο καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που εγγυάται την πρόοδο και την κοινωνική ειρήνη

Η γυναίκα πρέπει να μένει στην κουζίνα

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο 1431 που μας δηλητηριάζει με την καρκινογόνα ακτινοβολία του καθημερινά (ναι, και εδώ στην Ολλανδία!)

Όπλα στους φύλακες. Όπλα στους σεκιουριτάδες. Όπλα στους πυροσβέστες. Όπλα στην Χρυσή Αυγή

Ναι στην ιδιωτική παιδεία

Νομίζω πως κάλυψα όλο το φάσμα των θεμάτων στα οποία γουστάρετε να ανταπαντάτε οργισμένα στο κάθε τρολ που γελάει με την πάρτη σας

Περιμένω λοιπόν τις οργισμένες απαντήσεις σας

Neuken in de keuken
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #23 on: January 23, 2008, 16:18:01 pm »

Για όσους ταυτίζουν σεκιουρητάδες, φύλακες πανεπιστημίου και αστυνομία ή αρέσκονται στο να προβάλλουν την αστυνομία σαν τον υπέρτατο εχθρό (ξεχνώντας ότι αποτελείται από σπουδαγμένα άτομα), δείτε στο ΣΚΑΙ κατά το μεσημεράκι το ντοκιμαντέρ "World's Wildest Police Videos"

Πραγματικά εκεί φαίνεται τι οδήγησε την αστυνομία στη λήψη ακραίων καμιά φορά αλλά συχνά δικαιολογημένων μέτρων.
Βέβαια δεν αναφέρεται στην Ελλάδα αλλά στις ΗΠΑ

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: January 23, 2008, 16:26:33 pm »

Σωστα. Και στην Ελλαδα οι μπατσοι κοντεψαν να σκοτωσουν κατι Κυπριους, εμπορευονται ναρκωτικα, προωθουν πορνεια. Βεβαια αυτο δεν γινεται απο ολους τους μπατσους, οπως δεν γινονται και καφριλες απο ολους τους ανθρωπους.

Αυτο βεβαια δικαιολογει τις οποιες καφριλες θα μπορουσαμε να καναμε, συμφωνα με την λογικη αυτη.

Επισης στην Τανζανια οι κυνηγοι σκοτωνουν και καναν ανθρωπο γιατι τους μπερδεουν. Βεβαια αυτο γινεται στην Τανζανια, αλλα ειναι απολυτα λογικο εδω να απαγορεψουμε το κυνηγι.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #25 on: January 23, 2008, 16:30:36 pm »

Απλά δες ένα βιντεο.
Πραγματικά στις ΗΠΑ δεν κινδυνεύουν μόνο οι αστυνομικοί αλλά ΚΑΙ τυχαίοι πολίτες που βρέθηκαν στο δρόμο μιας καφρίλας κακοποιού.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: January 23, 2008, 16:37:21 pm »

Στην Ελλαδα αυτο ειναι δεδομενο. Οτι κινδυνευουν τυχαιοι πολιτες. Ρωτα τον Κυπριο για περισσοτερα.

powerslave
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Every man dies, not every man really lives...

View Profile WWW
« Reply #27 on: January 23, 2008, 18:26:50 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on January 22, 2008, 17:00:46 pm
Δηλαδή είναι ψεύτικες κατά τη γνώμη σου όλες οι ειδήσεις πχ για αστυνομικούς που πυροβόλησαν μετανάστες;

Και αν είναι, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν;
Ασχολήθηκε ποτέ κανείς με τις αιτίες που οδήγησαν εκεί??? Και πόσοι από αυτούς βρίσκονταν νόμιμα εδώ???

Immer wieder selbstständig...
powerslave
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Every man dies, not every man really lives...

View Profile WWW
« Reply #28 on: January 23, 2008, 18:34:21 pm »

Quote from: zlatalex on January 23, 2008, 15:58:10 pm
Λοιπόν, φτιαχνω και εγώ φασιστική περσόνα, μιας και έχουν τόση πέραση

Γαμιέται ο Λένιν

Θάνατος στους Αλβανούς

Ναι στην παιδοφιλία

Ο καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που εγγυάται την πρόοδο και την κοινωνική ειρήνη

Η γυναίκα πρέπει να μένει στην κουζίνα

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο 1431 που μας δηλητηριάζει με την καρκινογόνα ακτινοβολία του καθημερινά (ναι, και εδώ στην Ολλανδία!)

Όπλα στους φύλακες. Όπλα στους σεκιουριτάδες. Όπλα στους πυροσβέστες. Όπλα στην Χρυσή Αυγή

Ναι στην ιδιωτική παιδεία

Νομίζω πως κάλυψα όλο το φάσμα των θεμάτων στα οποία γουστάρετε να ανταπαντάτε οργισμένα στο κάθε τρολ που γελάει με την πάρτη σας

Περιμένω λοιπόν τις οργισμένες απαντήσεις σας

πες τα ρε...

Immer wieder selbstständig...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #29 on: January 23, 2008, 19:09:25 pm »

Quote from: powerslave on January 23, 2008, 18:26:50 pm
Ασχολήθηκε ποτέ κανείς με τις αιτίες που οδήγησαν εκεί???

Παρατηρώ ότι πήρες πίσω τον ισχυρισμό σου, παραδεχόμενος ότι οι ειδήσεις για τις δολοφονίες μεταναστών είναι πραγματικές.

Όποια και να ήταν η αιτία, δεν πυροβολείς κάποιον εκτός αν θέτει άμεσα σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου άλλου. Και τότε ει δυνατόν τον πυροβολείς σε σημείο που να μην πάθει κάποια μόνιμη βλάβη (πχ χέρ, πόδι).

Quote from: powerslave on January 23, 2008, 18:26:50 pm
Και πόσοι από αυτούς βρίσκονταν νόμιμα εδώ???

Τώρα γιατί αλλάζεις θέμα; Εκτός αν θέλεις να μου πεις ότι αν κάποιος μπήκε στην Ελλάδα παράνομα δικαιούσαι να τον πυροβολήσεις.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 [2] 3 4 ... 12 Go Up Print
Jump to: