• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:03:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:03:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 119
Total: 176
Belafonte
Dimosthenis
freskoulhs
aalmpanb
DJ Stefzia
jimalexoud
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
malogeor
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
babis.o.sougias
msandr
Ted Kaczynski
nikosmonov
Kwst@ss_
Nicotre
thegreekbaron
difis
Filpan10
nmpampal
evangeliaap
Stathiss
xeniam
dimimpou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Τομέας και ΝΠΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Τομέας και ΝΠΣ  (Read 13484 times)
Χείρων
Guest
Απ: Τομέας και ΝΠΣ
« Reply #15 on: September 02, 2005, 23:24:57 pm »

Ο κ. Παπαγιάννης μας μίλησε για όλα, εκτός από την ταμπακέρα!

Έγινε δυσκολότερο το πρόγραμμα; Γιατί;

Έχουν μειωθεί τα μαθηματικά; Γιατί;

Υπάρχουν ανακολουθίες στη σειρά διδασκαλίας των μαθημάτων; Γιατί;

Πήγε να δει τι γίνεται στην πρώτη Εισαγωγή; Ξέρει τι γίνεται; Και αν δεν ξέρει, γιατί δεν ξέρει;

Έγινε πλέον περισσότερο δύσκολο το πέρασμα στον Τομέα; Γιατί;

Και κάτι τελευταίο. Δυσκόλεψε η πρόσβαση στο μεταπτυχιακό; Γιατί;

Θέλουμε επιτέλους απαντήσεις και όχι μπλα-μπλα.

Γιατί και προς τι!!!

Χείρων
« Last Edit: September 04, 2005, 16:09:14 pm by Χείρων » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: September 03, 2005, 00:06:29 am »

Έγινε δυσκολότερο το πρόγραμμα; Γιατί
\

Φυσικά και έγινε. Το έχω πει άλλωστε πολλές φορές. Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού πρέπει να μπουν νέα αντικείμενα και μάλιστα αρκετά από αυτά στον κορμό. Αρα α) αύξηση των μαθημάτων και β) αντικατάσταση κάποιων ..χαβαλέ (τύπου Χημεία, Αγγλικά κλπ) με βαριά μαθήματα. Αρα προφανώς είναι πιο  δύσκολο. Το γιατί το εξήγησα νομίζω.

Έχουν μειωθεί τα μαθηματικά; Γιατί;

Τώρα με δουλεύεις? Αν μέναν και τα μαθηματικά ίδια τότε θα ..τρώγαμε και ξύλο. Τα (υπερτιμημένα) παλιά μαθηματικά ελλαττώθηκαν ελάχιστα, μια μικρή προσπάθεια ορθολογικοποίησης. Αν μπορούσαμε θα τα μειώναμε πιο πολύ και θα αλλάζαμε και το περιεχόμενό τους σσημαντικά. Αλλά τα μαθήματα αυτά είναι από άλλο μαγαζί (Γενικό τμήμα) συνεπώς πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό που πετύχαμε απλά. Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω ε'ιναι το ότι σας ...ενοχλεί που ελλαττώθηκαν οι ώρες των μαθηματικών...έλεος δηλαδή! Μήπως πήγαινε κανείς για μαθηματικός και είδε φως και μπήκε?

Υπάρχουν ανακολουθίες στη σειρά διδασκαλίας των μαθημάτων; Γιατί;

Δεν νομίζω, ή τουλάχιστον δεν ξέρω καμμιά. Τι θα πει ανακολουθεία? Να κάνεις πρώτα ψηφιακά και μετά ηλεκτρονική? Ή να ακούς διανυσματικό λογισμό σαν πρώτο μάθημα στο Πεδίο Ι και να κάνεις το αντίστοιχο κεφάλαιο στα Μαθηματικά στο τέλος του εξαμήνου? Αν μιλάμε για το πρώτο δεν υπάρχουν. ΑΝ μιλάμε για το δεύτερο υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Πήγε να δει τι γίνεται στην πρώτη Εισαγωγή; Ξέρει τι γίνεται; Και αν δεν ξέρει, γιατί δεν ξέρει;

Φαντάζομαι ότι η πρώτη εισαγωγή είναι στους υπολογιστές στο α' . Οχι δεν πήγα και δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι ότι και να γίνεται είναι πολύ καλύτερο από εκείνο που γίνονταν με τον Φραγκάκη που δίδασκε το αντίστοιχο μάθημα στο ΠΠΣ και πιστεύω πως ότι και να γίνεται είναι καλύτερο (και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο στο μέλλον).
 ....εκτός αν μιλάς για το AutoCad το οποίο είναι ...άλλο κεφάλαιο (όλο το σχέδιο εννοώ). Και εκεί όμως θα έρθει νέος καθηγητής (εκλέχθηκε ήδη) και ο Παπαμητούκας φεύγει (βγήκε σε σύνταξη) οπότε σε 1-2 χρόνια θα στρώσει και αυτό.

Έγινε πλέον περισσότερο δύσκολο το πέρασμα στον Τομέα; Γιατί;

Εγινε λόγω της δυσκολίας του ΝΠΣ. Αναλογικά είναι ευκολότερο μιάς και η υποχρέωση είναι πλεόν απλά αριθμητική. Ηέρεις πόσοι κολλάν σε Κυκλώματα ή Πεδία με το παλιό ΠΣ ενώ εχουν καθαρίσει τα 3/4 των μαθημάτων? Το γιατί επιλέχθηκε ο αριθμός 17 και όχι 12 ή 20 είναι θέμα της ΓΣ που (ερήμην των φοιτητών πάντα κατά τα γνωστά) έβαλε τον πήχη στα 17. Αν στην πορεία φανεί ..εξωπραγματικό το ξανακουβεντιάζουμε.

Και κάτι τελευταίο. Δυσκόλεψε η πρόσβαση στο μεταπτυχιακό; Γιατί;

Αυτό τώρα που ..δένει? Τη μια μας πετάς ότι με το ΝΠΣ δεν μπορείς να πάρεις τομέα και την άλλη διαμαρτύρεσαι ότι δεν μπορείς να μπεις στο μεταπτυχιακό. Φαντάζομαι ότι προφανώς αναφέρεσαι στο όριο του 7.0 για διδακτορικό (γιατί υπάρχει και ΜΠΕ στο τμήμα αν ενδιαφέρεσαι, όπου μπαίνεις και με 5 αρκεί να μην έχει άλλος παραπάνω...). Αν και προσωπικά δεν τραβάω ιδιαίτερο ζόρι για τον βαθμό του πτυχίου κ΄ποιου πιθανού μεταπτυχιακού φοιτητή που θα συνεργαστώ για ένα διδακτορικό καθώς πστεύω ότι άλλα πρέπει να είναι πιο ουσιαστικά κριτήρια, θα έλεγα ότι για το ...γαμώτο ένα επταράκι δεν είναι και πολύ σκληρό για κάποιον που θέλει να κάνει διδακτορικό. Λίγο θα ασχοληθεί παραπάνω με κάποια μαθήματα, άντε καμμιά εργασία, άντε κανένα βαθμουδάκι δεξιά και αριστερά, θα καβαντζάρει τα πενταρια των πρώτων εξαμήνων. Ολοι έτσι δεν κάνουν (κάνουμε?). Παρόλα αυτά και μετά την απόφαση αυτή έγιναν δεκτοί μεταπτυχιακοί και με 7 παρά κάτι.

Θέλεουμε επιτέλους απαντήσεις και όχι μπλα-μπλα.

Πήρες τις απαντήσεις που ήθελες? Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι.
Γιατί η όλη επιχειρηματολογία μου θυμίζει θέσεις μιας συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης? Στην οποία συμπτωματικά ανήκει και ο μοναδικός εκπρόσωπος των φοιτητών στην επιτροπή ΠΣ? Και η οποία έχει ξαναθέσει τα ίδια ερωτήματα σε εμένα (στην electroauth) και στη ΓΣ και στην ενημερωτική εκδήλωση για το ΝΠΣ? Μήπως ...η ταμπακιέρα ..είναι αλλού?

Γρηγόρης Παπαγιάννης

BTW..  Ξέχασες να με ρωτήσεις και για το 3+2. Αλλά και εκεί έχω απαντήσει και αν ψάξεις στην electroauth θα το βρεις. Και κάτι ακόμη. Περάστε και από το γραφείο με κανένα εισητήριο για το φεστιβάλ, φέτος που είπα να πάω και εγώ!
Χείρων
Guest
« Reply #17 on: September 03, 2005, 01:08:29 am »

Κύριε Παπαγιάννη,

άφησε επιτέλους το μπαλαμούτι και μίλα καθαρά. Το ξύλο πρέπει να το φάτε, επειδή μειώσατε τα μαθηματικά.
Όσο για το μεταπτυχιακό, πες μας τους πραγματικούς λόγους.

Μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται. Και μη νομίζεις ότι θα καθαρίσεις με κανένα κουπόνι, επειδή δεν διαθέτουμε τέτοια.

Χείρων
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Τομέας και ΝΠΣ
« Reply #18 on: September 03, 2005, 01:35:09 am »

Quote from: Χείρων on September 03, 2005, 01:08:29 am
Κύριε Παπαγιάννη,

άφησε επιτέλους το μπαλαμούτι και μίλα καθαρά. Το ξύλο πρέπει να το φάτε, επειδή μειώσατε τα μαθηματικά.
Όσο για το μεταπτυχιακό, πες μας τους πραγματικούς λόγους.

Μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται. Και μη νομίζεις ότι θα καθαρίσεις με κανένα κουπόνι, επειδή δεν διαθέτουμε τέτοια.

Χείρων

Δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα, μάλλον πήρες ληγμένα! Πρώτα το κακόγουστο αστείο με τα θέματα Κυκλωμάτων (που προσωπικά δε σε πιστεύω ότι το είπες για να σπάσει η νέκρα)
και τώρα ένα απαράδεκτο ύφος. Σκέψου ότι μιλάς σε έναν αν όχι δάσκαλό σου, τουλάχιστον μεγαλύτερό σου ηλικιακά. Κατάλαβε ότι δεν έισαι ο γκουρού επειδή ίσως δεν χρωστάς μαθήματα στο πρώτο έτος. Δέξου ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από ότι στα είπε ένας γνωστός σου (αυτό και αν δείχνει συγκεκριμένη παράταξη...).
Γενικά σκέψου λίγο πριν γράψεις. Αν θέλεις να αναφερθώ συγκεκριμένα πες μου.
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #19 on: September 03, 2005, 01:37:21 am »

Αυτά που λες Χείρωνα θα είχες τα κότσια να πας να τα πεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ face 2 face με τον κύριο Παπαγιάννη? Ή μήπως, εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία του ίντερνετ προσβάλλεις γενικώς κι αδιακρίτως?

Σιγα τα αίματα ρε Χείρωνα που απειλείς κιόλας τον άνθρωπο. Πρέπει να φάνε και ξύλο εεε?
Εγώ νομίζω οτι εσείς είστε που πρέπει να φάτε ξύλο, που δεν σέβεστε τίποτα και κανέναν και βρίζετε τους πάντες κρυμμένοι πίσω απο μια οθόνη. Εγώ την παρουσία του κυρίου Παπαγιάννη μέσα στο φόρουμ τη θεωρώ πολύ καλή, και είναι αξιέπαινο που όντας καθηγητής συμμετέχει στο φόρουμ. Μακάρι να το έκαναν και άλλοι. Δεν νομίζω ο άνθρωπος να έχει την όρεξη να ακούει το παραταξιακό παραλλήημα σου.

Αντε πανε να ζητιανέψεις καμια ψηφo Angry

www.e-steki.gr
Χείρων
Guest
« Reply #20 on: September 03, 2005, 02:10:28 am »

Κυρία και κύριε συνάδελφε,

ο κ. Παπαγιάννης είπε ότι περιόρισαν την ύλη των μαθηματικών, για να μη φάνε ξύλο. Το αντίθετο δεν το έλαβαν υπόψη;

Από την άλλη, οι απαντήσεις του κ. Παπαγιάννη στα ερωτήματά μου είναι τελείως αυθαίρετες. Αν κάποιος προσβάλλει είναι ο κ. Παπαγιάννης. Γιατί αναφέρθηκε στον κ. Φραγκάκι (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο). Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν.

Ερωτώ και πάλι για τα πραγματικά αίτια της αύξησης και του βαθμού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Όταν μάθετε την αλήθεια, θα πέσουν τα μαλλιά σας.

Συνάδελφοι βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.  Όταν ένας καθηγητής μετέχει επώνυμα στο forum, γιατί το κάνει; Αν όχι για να μας επιβληθεί και μας μανιπουλάρει.

Τα περί κομματικών ας μείνουν κατά μέρος. Δεν ανήκω σε παρατάξεις.

Τέλος, δεν φοβάμαι την πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Και αυτή θα γίνει σε λίγο.

Χείρων
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #21 on: September 03, 2005, 02:21:02 am »

Το λιγότερο είσαι θρασύς!!
Quote from: Χείρων on September 03, 2005, 02:10:28 am
ο κ. Παπαγιάννης είπε ότι περιόρισαν την ύλη των μαθηματικών, για να μη φάνε ξύλο. Το αντίθετο δεν το έλαβαν υπόψη;

Το πρόβλημα με τα Μαθηματικά στη σχολή δεν είναι οι ώρες. Το πρόβλημα είναι ότι δε μαθαίνουμε Μαθηματικά για Μηχανικούς (αν εξαιρέσεις την Αριθμητική Ανάλυση). Αν θέλεις πολλές ώρες Μαθηματικά, το 10% και το Μαθηματικό τμήμα σε περιμένουν... Εδώ έχεις πολύ πιο σοβαρά αντικείμενα. Μετά διαμαρτύρεσαι ότι μαθαίνεις ΛΙΓΟ από όλα. Αν ήθελες και Μαθηματικά σε αυτά, θα ήθελες 10 έτη σπουδών. Απλή λογική.

Quote from: Χείρων on September 03, 2005, 02:10:28 am
Από την άλλη, οι απαντήσεις του κ. Παπαγιάννη στα ερωτήματά μου είναι τελείως αυθαίρετες. Αν κάποιος προσβάλλει είναι ο κ. Παπαγιάννης. Γιατί αναφέρθηκε στον κ. Φραγκάκι (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο). Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν.
Καθόλου αυθαίρετες. Απλά είσαι 1ο έτος και δεν έχεις σφαιρική άποψη. Πρώτα από όλα δεν έχεις γνωρίσει πλην του Προέδρου και του κ. Χατζηαθανασίου κανέναν καθηγητή του τμήματος. Πώς μιλάς για τους καθηγητές και το ότι επιβάλλουν την άποψή τους? Αντιθέτως, με όσους καθηγητές έχω μιλήσει είναι ιδιαίτερα καλοί ακροατές άλλων απόψεων. Απλά μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να έρθεις σε επαφή μαζί τους, οπότε απλά πέρασες τα μαθηματάκια σου και κάνεις κριτική...

Πές μας εσύ για τα μεταπτυχιακά, αφού τα ξέρεις όλα! Τα μαλλιά μας αντέχουν. Και σε παρακαλώ προσωπικά να μη χρησιμοποιείς υπονοούμενα... ύποπτου περιεχομένου, κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.
« Last Edit: September 03, 2005, 03:28:04 am by Alexkasgr » Logged
Χείρων
Guest
« Reply #22 on: September 03, 2005, 02:39:00 am »

Είμαι δάσκαλος ηλικίας 3000 ετών και έχω διδάξει τους πλέον σοφούς από τους ανθρώπους. Συνεπώς, έχω το δικαίωμα να κρίνω τους πάντες και τα πάντα.

Και μη μου μιλάς για την ανωνυμία του forum. Αν τολμάτε, υπογράφουμε και με τα πραγματικά μας ονόματα.

Διαφορετικά θα είμαστε και ανώνυμοι και μ@@@@ς!!!

Χείρων
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #23 on: September 03, 2005, 02:59:42 am »

Δεν το συνεχίζω, δεν ξέρει κανείς πότε μιλάς σοβαρά και πότε όχι. Απλά με πείραξε ο τρόπος που αναφέρθηκες στον gpap, που όλοι αναγνωρίζουμε ότι με την (διακριτική) παρουσία του εδώ μόνο καλό κάνει. Το ύφος αν θέλεις του ξερόλα...
Τώρα αν η απάντηση σε αυτό ήταν ότι είσαι 3000 χρονών, αφήνω κάποιον άλλον να αντικρούσει το επιχείρημα.

Στο θέμα. Πιστεύω ότι το ΝΠΣ είναι πιο απαιτητικό, σίγουρα, στο σύνολό του. Το να πάρεις τομέα με 17/32 μαθήματα είναι πιο εύκολο από το ΠΠΣ. Εγώ χρωστάω 4 μαθήματα σε 2 χρόνια για το Σεπτέμβρη αυτό και μου λείπει ακόμα 1 για τομέα, δηλαδή με 22/26 υπάρχει η θεωρητική περίπτωση να μην πάρω τομέα! Καλώς ή κακώς δεν έχουν το ίδιο βάρος όλα τα μαθήματα.
Το ΠΣ πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς και εφόσον παραμένει 1 το τμήμα ως ΗΜΜΥ επόμενο είναι ότι πρέπει να κατεβούν κάποια μαθήματα σε χαμηλότερα εξάμηνα για να υπάρξει χώρος για εξιδείκευση στα πιο ψηλά. Έτσι το βλέπω εγώ.

Δημητριάδης Αλέξανδρος
ΑΕΜ 5339

Μη λές ότι φοβόμαστε κιόλας...
« Last Edit: September 03, 2005, 03:10:13 am by Alexkasgr » Logged
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #24 on: September 03, 2005, 03:05:56 am »

Είμαστε μια μικρή κοινότητα και σε ένα μεγάλο βαθμό γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Τα nick ως επί το πλείστον δεν εξυπηρετούν σκοπούς ανωνυμίας, απλά είναι θέμα ιντερνετικής παράδοσης και χαβαλέ. Συνεπώς πρακτικά πολλοί από μας γράφουμε ουσιαστικά επώνυμα. Όχι όλοι όμως...
Το να είσαι μ@@@@ς είναι το ίδιο κακό βέβαια είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα  Grin Δεν έχουμε τέτοια κομπλεξ ετεροκαθορισμού...

Κατά τα άλλα μια συζήτηση δεν είναι απαραίτητο να προκαλεί (λεκτικά) για να είναι καλή. Και το αποτέλεσμα; Χάθηκε η μπάλα για μια ακόμα φορά σε μια συζήτηση που ξεκίνησε να έχει προοπτικές...

Edit: Παρ όλο που φαίνεται επιτέλους ποιος γράφει επώνυμα και ποιος όχι, το ποστ γράφτηκε πριν και δεν θεωρώ σκόπιμο να το ανακαλέσω.
Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους λοιπόν. Καλή σας νύχτα!
« Last Edit: September 03, 2005, 03:10:09 am by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #25 on: September 03, 2005, 03:10:01 am »

Ποιο επιχείρημα να αντικρούσουμε βρε Αλέξανδρε? Εγώ δεν βλέπω κανένα επιχείρημα μόνο να κάνει πλάκα ο τύπος και προσβάλλει ο,τι βρει. Σε λίγο θα έρθει να τον υποστηρίξει και ο αλιάκμων κατα τα γνωστά και πλέον βαρετά.

Και για να συμπληρώσω κι εγώ...
Κομβούτη-Βέρου Μιχαήλια
ΑΕΜ 5770

www.e-steki.gr
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #26 on: September 03, 2005, 03:13:08 am »

Πάλι μας την έφερε ο Πρόεδρος...

Κι αναρωτιόμουν τόση ώρα ποιός μπορεί να τα γράφει όλα αυτά...  Lips Sealed

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #27 on: September 03, 2005, 03:16:09 am »

Quote from: Kallis99 on September 03, 2005, 03:13:08 am
Πάλι μας την έφερε ο Πρόεδρος...

Κι αναρωτιόμουν τόση ώρα ποιός μπορεί να τα γράφει όλα αυτά... Lips Sealed

Και πως είσαι σίγουρος οτι είναι όντως ο Μάργαρης και δεν μας δουλευει ομαδικώς?

www.e-steki.gr
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #28 on: September 03, 2005, 03:20:04 am »

Δες κάτι posts του και πες μου αν κολλάνε για φοιτητή που θα πάει 2ο έτος! Έξυπνο πάντως (και αυτό με τα Κυκλώματα σαρκαστικό!!).  Embarrassed
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #29 on: September 03, 2005, 03:23:41 am »

Quote from: ~Michelle~ on September 03, 2005, 03:16:09 am

Και πως είσαι σίγουρος οτι είναι όντως ο Μάργαρης και δεν μας δουλευει ομαδικώς?

Γιατί τότε θα γίνει στόχος εκμάθησης τοξοβολίας από τους Κένταυρους.

« Last Edit: September 03, 2005, 03:30:27 am by fugitive » Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: