• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:28:44 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:28:44 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 114
Total: 162
Βασιλης
mpizos
Spyridon01101
antontsiorvas
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
Maximos7
anon
acolak
Deviate
akoil
satsok
VaiosG
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Born_Confused
ELEF
tasos gourd
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
Δημητρης Αξιμιωτης
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Elenit
nikos.a
maestros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!  (Read 6887 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
[split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« on: August 20, 2005, 23:05:25 pm »

Quote from: Junior on August 20, 2005, 18:47:45 pm
Έψαχνα πληροφορίες για τη σχολή, πριν και μετά το μηχανογραφικό. Δε θυμάμαι που βρήκα το link, αλλά αμέσως έκανα bookmark τη σελίδα.

Χεχε, μου θυμίζεις τον εαυτό μου περσι μόλις διαπίστωσα οτι πέρασα σο ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ είχα έρθει αμέσως στο φόρουμ να δω τι παίζει. Βέβαια εγώ μόλις το ανακάλυψα δεν έκανα 2 posts αλλά 102+ Grin
Ξέρεις υπάρχει ειδική κατηγορία για πρωτοετείς. Αν έχεις κάποια απορία μπορείς να ρωτήσεις εκει. Κάτι που είναι μάλλον απαραίτητο γιατι στον επόμενο ένα χρόνο θα αλλάξουν πολλά στην ...κοσμοθεωρία σου Tongue Tongue
Δες και το θέμα που είχα ανοίξει εγώ τότε. Είχε γίνει... hit με τόσες απαντήσεις που είχε!  Tongue  Grin

www.e-steki.gr
Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #1 on: August 21, 2005, 00:02:19 am »

Αγνοήστε το παρόν post μου. Εδώ που μεταφέρθηκε δεν έχει κάποιο νόημα...
Ήταν όμως ο λόγος να δημιουργηθεί αυτό το thread.

Εντωμεταξύ, το θέμα έγινε όπως με τον Κένταυρο μέσα στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων...

Δλδ άσχετο...   Tongue

Μια κουβέντα και μερικά follow ups αρκούν για να γίνει το off topic Λία, που είπες:

Quote from: ~Michelle~ on August 18, 2005, 13:10:26 pm
Μπορώ να ρωτήσω τι σχέση έχουν οι κένταυροι με το θέμα? Huh
αχ βρε παιδιά, ορίστε που οδηγεί το οτι δεν βάζετε shoutbox Tongue
Grin   Wink

Κ.Ι.Σ.[/size]
« Last Edit: August 21, 2005, 00:45:17 am by Kallis99 » Logged

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
Junior

View Profile
« Reply #2 on: August 21, 2005, 00:15:02 am »

Quote from: ~Michelle~ on August 20, 2005, 23:05:25 pm
Quote from: Junior on August 20, 2005, 18:47:45 pm
Έψαχνα πληροφορίες για τη σχολή, πριν και μετά το μηχανογραφικό. Δε θυμάμαι που βρήκα το link, αλλά αμέσως έκανα bookmark τη σελίδα.

Χεχε, μου θυμίζεις τον εαυτό μου περσι μόλις διαπίστωσα οτι πέρασα σο ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ είχα έρθει αμέσως στο φόρουμ να δω τι παίζει. Βέβαια εγώ μόλις το ανακάλυψα δεν έκανα 2 posts αλλά 102+ Grin
Ξέρεις υπάρχει ειδική κατηγορία για πρωτοετείς. Αν έχεις κάποια απορία μπορείς να ρωτήσεις εκει. Κάτι που είναι μάλλον απαραίτητο γιατι στον επόμενο ένα χρόνο θα αλλάξουν πολλά στην ...κοσμοθεωρία σου Tongue Tongue
Δες και το θέμα που είχα ανοίξει εγώ τότε. Είχε γίνει... hit με τόσες απαντήσεις που είχε!  Tongue  Grin

Cheesy Μη στεναχωριέσαι... έχω δει το forum για τους πρωτοετείς και διάβασα και το thread σου (κάπου τα μισά replies γιατί βαριόμουν..), όπως και τις πρώτες σου εντυπώσεις από τη σχολή. Διάβασα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο που δε χρειάζεται να ρωτήσω και πολλά...

Και δε θα αργήσω να φτάσω τα 102 posts τώρα που άρχισα  Grin

Kallis  Tongue
Junior

View Profile
Re: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« Reply #3 on: August 25, 2005, 10:32:27 am »

Μόλις ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και πλέον είμαι επίσημα ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ  Grin Grin Grin Grin

Δέχομαι συγχαρητήρια  Roll Eyes
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #4 on: August 25, 2005, 11:24:36 am »

Συγχαρητήρια!! Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!
Αντιθέτως με σένα, μόνο συγχαρητήρια δεν αξίζουν οι πολυάριθμοι ειδικοί και "έμπειροι" αναλυτές στην Ελλάδα που για άλλη μια χρονιά απέτυχαν να δώσουν έστω και ένα σωστό στίγμα για το πού θα κινηθούν οι βάσεις, με αποτέλεσμα πολλοί αυτή την ώρα να κλαίνε...
« Last Edit: August 25, 2005, 13:14:27 pm by Alexkasgr » Logged
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« Reply #5 on: August 25, 2005, 13:02:12 pm »

Quote from: Junior on August 25, 2005, 10:32:27 am
Μόλις ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και πλέον είμαι επίσημα ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ Grin Grin Grin Grin

Δέχομαι συγχαρητήρια Roll Eyes

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
aliakmwn
Guest
« Reply #6 on: August 25, 2005, 16:44:11 pm »

Συγχαρητηρια συνδελφε! (πλεον και επισημα εισαι συναδελφος!!!)
Smiley

Αντε με το καλο να μας ερθεις!!!!!!!!!
Τα λεμε στις εγγραφες!
cmichaelides
Guest
« Reply #7 on: August 25, 2005, 16:58:36 pm »

Συγχαρητήρια και από εμένα. Περιμένουμε ν' ακούσουμε τις εντυπώσεις σου από το τμήμα. Α, και προετοιμάσου ψυχολογικά για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου από τις παρατάξεις που θα τρέξουν να σε βοηθήσουν, καλές επιτυχίες
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #8 on: August 25, 2005, 22:12:06 pm »

Συγχαρητήρια συνάδελφε!!!! Πρόσεχε πλέον όπως σου είπαν τις παράτάξεις και ειδικά κάτι ΔΑΠ και ΠΚΣ που θα σε κυνηγάνε μέχρι και στον ύπνο σου! Tongue

www.e-steki.gr
aliakmwn
Guest
Απ: Re: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« Reply #9 on: August 25, 2005, 22:23:59 pm »

Quote from: cmichaelides on August 25, 2005, 16:58:36 pm
Α, και προετοιμάσου ψυχολογικά για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου από τις παρατάξεις που θα τρέξουν να σε βοηθήσουν, καλές επιτυχίες

Απο την αρχη ξεκαθαριζω πως σου απανταω εντελως καλοπροαιρετα και φιλικα!

Οι παραταξεις ειναι εκει με τα τραπεζακια τους για να βοηθησουν τους πρωτοετεις στην εγγραφη τους, και φυσικα να αποκτησουν γνωριμιες ωστε, οταν ερθει η ωρα, να ζητησουν ψηφους με το συνθημα "ψηφιζουμε εκεινον που μας βοηθαει". Σε καποιες περιπτωσεις μεγαλης τυχης, 'κονομουν και κανενα στελεχακι, εκτος φυσικα απο αυτους που ερχονται "συστημενοι". Στην τελικη, θα "τσιμπησουν" το κινητο του καινουργιου, ωστε να τον ενημερωνουν (βλεπε "πρηζω") όποτε χρειαζεται για τις διαφορες κομματικες εκδηλωσεις: παρτακια, πορειες διαμαρτυριας κλπ κλπ κλπ

Δεν θα υπερασπιστω τις παραταξεις, αν και φετος θα ειναι η τριτη χρονια που θα βρεθω κι εγω στο τραπεζακι καποια πρωϊνα, μετα απο καποιο μαθημα, για καφεδακι και φυσικα για να βοηθησω.
Αν θελεις τη γνωμη μου, η κατασταση αυτη με χαλαει. Αφισσες, πανό, φυλλαδια παντου, μερικες φορες ενταση για μερικα cm κυριαρχιας στο χωρο "τραβα το τραπεζακι σου - οχι εσυ τραβα το δικο σου" (σε λιγο θα αρχισουν να κατουρανε γυρω απο τα τραπεζακια, για να σημαδεψουν την περιοχη!!!!) θυμιζουν λαϊκη αγορα... Επιπλεον, η επιστρατευση προθυμων νεων στο "ψαρεμα" (το εχω κανει κι εγω) που περιμενουν στην εισοδο με το χαμογελο στα χειλη "καλημερα φιλε/κοπελια! Εισαι για εγγραφη? Ααααα ωραια, συγχαρητηρια για την επιτυχια σου! Ελα να σε βοηθησουμε γιατι ειναι ολοκληρη γραφειοκρατικη διαδικασια, ξερεις τωρα, ειναι να μη μπλεξεις" πλεον μου προκαλει εμετικες τασεις, αηδια... Και, οπως σου ειπα, το εχω κανει κι εγω...  bag_face

Σε προσκαλω, ομως, αν θελεις, να ερθεις μια μερα στις εγγραφες. Κατσε 10 λεπτα στο τραπεζακι, και αναλαβε να βοηθησεις εναν καινουργιο... Θα διαπιστωσεις πως στο 60-70% των περιπτωσεων δεν ξερουν ουτε την ημερομηνια εκδοσης της ταυτοτητας τους να εντοπισουν και να γραψουν σωστα!!! Ειναι ισως απο το τρακ? Ειναι απο την αμηχανια? Ειναι λογω απειριας σε τετοιες διαδικασιες? Δεν ξερω να το ερμηνευσω... Αυτο που ξερω ομως ειναι πως η Σουλα δεν χρωσταει τιποτε να διορθωνει 15 λαθη σε καθε αιτηση, με μια ουρα 10 μετρων... Και γι' αυτο πρεπει να ειναι καποιος εκει! Φαντασου, ειναι οι παραταξεις, και παλι πεφτει μπινελικι, πού να μην ηταν κιολας!!!

Συνεπως φιλε μου, αντι να δινεις αντικομματικες συμβουλες μπροστα στην οθονη σου, κανε κατι για να βοηθησεις!

Καταθετω προταση: Θελετε να οργανωσουμε τραπεζακι βοηθειας απο το thmmy.gr? Χωρις κομματα και αφισσες, ετσι, μονοι μας, απλα για να βοηθαμε! Και σου δηλωνω δημοσια πως, αν γινει, εγω δεν θα σταθω ουτε λεπτο στο τραπεζακι της παραταξης, και θα ερχομαι μονο στο δικο μας! Εκτος αν αυτο που σε ενδιαφερει ειναι απλα και μονο να "την πεις" σε μας τους παραταξιακους, και οχι να βοηθησεις...

Επιπλεον, και μια αλλη παραμετρος για τα παιδια των παραταξεων (ΟΛΩΝ των παραταξεων που ειναι εκει) Σου περασε απο το μυαλο οτι πολλοι απο αυτους, την περιοδο των εγγραφων, που καλυπτει ενα τεραστιο μερος της εξεταστικης περιοδου, θυσιαζουν ολοκληρα τα πρωϊνα τους για να βοηθησουν τους πρωτοετεις συναδελφους σου? Ενδεχομενως πριν απο 1-2-n χρονια να βοηθησαν κι εσενα... Ασε στην ακρη το πού στοχευουν, χεσε τα κοννε, σου μιλαω για το πρακτικο μερος της υποθεσης, αυτο που εισπραττει δηλαδη ο πρωτοετης... Θα ησουν διατεθειμενος να ξοδεψεις τα πρωϊνα σου σε μια εξεταστικη περιοδο, για να προσφερεις βοηθεια, εστω και με καποιο ανταλλαγμα? (Που αυτο το συζηταμε... Το ανταλλαγμα δεν ειναι δεδομενο...)

Αλλωστε εχουμε ξαναπει πως ο φοιτητικος συνδικαλισμος ειναι εκφυλισμενος και ξεπεσμενος, και αυτο καθρεφτιζεται και εδω! Πελατειακη σχεση, γραφεια εξυπηρετησης, και η αμοιβη ειναι οι ψηφοι...
Βεβαια, για ακομα μια φορα ξαναλεω πως οι παραταξεις ειναι ετσι, γιατι εκει μεσα μαζευονται αυτοι που σκεφτονται ετσι, διοτι οι υπολοιποι, εσεις που δεν σκεφτεστε ετσι, αποστασιοποιειστε (βλ. "το βαζω στα ποδια"), και απλα "τα χωνετε"... Ελα στο χορό, και τραγουδα οσο θες! Παρεα θα τραγουδαμε Wink

Και φυσικα τα παραπανω πηγαινουν καί προς τη Michelle, που δημοσιευσε το μηνυμα της οσο εγραφα...

100% φιλικα και καλοπροαιρετα,
ειλικρινα χωρις καμια διαθεση προσβολης
Αλιακμων
« Last Edit: April 16, 2006, 08:39:43 am by aliakmwn » Logged
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #10 on: August 25, 2005, 22:53:26 pm »

Αν γίνει αυτό που λεει ο Αλιακμων και δεν ειναι σε περίοδο που θα είμαι Αγρίνιο (δλδ 5-20/9 και 27/9 μέχρι οποτε ανοίξουμε) θα είμαι κι εγώ στο "ουδέτερο" τραπεζάκι!

www.e-steki.gr
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #11 on: August 25, 2005, 23:50:48 pm »

Καταθετω προταση: Θελετε να οργανωσουμε τραπεζακι βοηθειας απο το thmmy.gr? Χωρις κομματα και αφισσες, ετσι, μονοι μας, απλα για να βοηθαμε!

+1

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #12 on: August 25, 2005, 23:58:04 pm »

Quote from: Junior on August 25, 2005, 10:32:27 am
Δέχομαι συγχαρητήρια  Roll Eyes
Συγχαρητήρια κι από μένα συνάδελφε!
Πάντως για την σχολή μας λένε πως είναι πιο δύσκολο να βγεις παρά να μπεις (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω). Αυτό το ρητό το έχω ακούσει από κάτι πονεμένες ψυχές που έχουν φτάσει στο 5ο έτος και δεν έχουν πάρει ακόμη τομέα (τι είναι ο τομέας κτλ θα τα μάθεις κιόλας την πρώτη μέρα)
Μέσος όρος: 7 έτη για να τελειώσει την σχολή.
Οπότε από την αρχή να μπεις δυναμικά και χωρίς φόβο και πάθος.

Όσο για την πρόταση για τραπεζάκι, κι εγώ είμαι μέσα αρκεί να μην δίνω ακόμη μαθήματα...  Wink

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #13 on: August 26, 2005, 00:02:10 am »

Quote from: aliakmwn on August 25, 2005, 22:23:59 pm
Καταθετω προταση: Θελετε να οργανωσουμε τραπεζακι βοηθειας απο το thmmy.gr? Χωρις κομματα και αφισσες, ετσι, μονοι μας, απλα για να βοηθαμε! Και σου δηλωνω δημοσια πως, αν γινει, εγω δεν θα σταθω ουτε λεπτο στο τραπεζακι της παραταξης, και θα ερχομαι μονο στο δικο μας!

Όντως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα "αντιμετωπίσεις" ως πρωτοετής είναι οι παρατάξεις. Ως νέο μέλος του forum θα αντιμετωπίσεις μερικά ακόμα τελείωτα posts του Αλιάκμωνα, τον άρχοντα της περίφρασης (και ας λέει fuck περιφράσεις...lol). Στην ουσία τώρα.
Η πρόταση αυτή αν και ορθή στην σκέψη, με κάνει να νιώθω βέβαιος ότι θα βρει μπροστά της την αντίδραση των παρατάξεων που έχουν το νόμιμο (αλήθεια, το έχουν?) δικαίωμα να βοηθούν στην όλη διαδικασία. Αλλιώςς θα ήταν πολύ ωραίο και να συνδυαστεί με άλλα που σχεδιάζουμε ως forum (πχ βλέπε βοήθημα για πρωτοετείς).

Εγώ πιστεύω ότι στα λίγα πράγματα στα οποία δεν κάνουν "κακό" οι παρατάξεις είναι στην βοήθεια στην εγγραφή των (κακά τα ψέματα) ψαρωμένων πρωτοετών. Τα "κονέ" κτλ δεν έιναι πρόβλημα, συνήθως ένας με αρκετά δυνατή προσωπικότητα μπορεί εύκολα να καταστήσει σαφές το ότι δεν ενδιαφέρεται (έστω ακόμα) για τις παρατάξεις.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #14 on: August 26, 2005, 00:09:50 am »

Μέσα για το τραπεζάκι.
¨ομως χρειαζόμαστε οργάνωση, υλικό κτλ.
Αυτό σχετίζεται και με το CD του φοιτητή που, προσπάθησα να επαναφέρω σαν θέμα.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: