• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:13:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:13:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 103
Total: 157
Tesla_1
m.renia
kstavroulis
mixkats
tasos gourd
KZerenidis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
Nikos_313
george14
georgino
cpapast
despoina15
Petran25
spoun
xarabalios
chrisg
DarkMagiK06
Yamal
Leou
Stelios Leivas
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
JiMan5
jojos
Lmnop
kimxnas
DimKaratzas
superkolios
Denisivo
ore525
tmpadasn
marwt
mmikelo
iliaspapam
mikebel
jimalexoud
kkon
malogeor
theofr
chrisbetas
LelisNiko
IBOURAS
aimgk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Τι παιδεία θέλουμε: Προτάσεις (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΜΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΗΜΜΥ ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Down Print
Author Topic: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΜΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΗΜΜΥ ΑΠΘ  (Read 27816 times)
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΜΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΗΜΜΥ ΑΠΘ
« Reply #60 on: January 03, 2006, 15:58:33 pm »

έλα στην επόμενη ΓΣ τμήματος να δεις πώς μπορούμε να γίνουμε υπολογίσιμοι ως φοιτητές.  Wink

Είδες τελικά τι παθαίνω που ...λέω τα μυστικά της δουλειάς? Τον μπελά μου ψάχνω απ΄ότι φαίνεται Undecided Undecided Embarrassed

Γρηγόρης Παπαγιάννης

jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #61 on: January 03, 2006, 16:25:18 pm »

Από την αρχή καλά τα έλεγα απλά κάποια πράγματα είναι δύσκολα να αλλάξουν(ετσι μου φαίνετα ιτουλάχιστον...).Για αυτό άρχισα να αντιμετωπίζω έτσι τα πράγματα.Θέλετε να πάρουμε τα καλάζνικωφ και να αντιδράσουμε???Να το κάνουμε.Τι θα πετύχουμε???Έναν θα αφανίσουμε δύο θα έρθουν στη θέση του.Όλη η κοινωνία είναι έτσι.

Θέλουμε ένα γ******ο βιβλίο και ο καθηγητής μας λέει:"Δεν μπορούμε να σας δώσουμε στην αρχή του εξαμήνου ο εκδοτικός οίκος δεν μπόρεσε να τα τυπώσει.....".Τι να κάνουμε???Να βριστούμε με τον καθηγητή???Αυτό πως θα το αλλάξουμε???

Δεν υπάρχουν χρηματοδοτήσεις.Πως θα αποκτήσουμε???Νομικά μόνο εσεις οι καθηγητές μπορείται να διεκδικήσεται κάτι.

Κανείς σας δεν ακούει τα αιτήματα μας εντός ολίγων εξαιρέσεων.Βρέθηκα σε μία από τις τελευταίες γενικές συνελεύσεις του τμήματος και μου φάνηκε ότι μας θεωρείται ανύπαρκτους σε σημείο που να μας δουλεύετε κιόλας.

Όσο για αυτά τα 2-3 άτομα τα έχουμε ήδη με τις συνελεύσεις ετών.Ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε.Τπτ παραπάνω.

Και ουσιαστικά ότι κάνουμε εδω μέσα με δικιά μας πρωτοβουλία γίνεται.Πάλι μόνοι μας είμαστε.Το πολύ πολύ να φτιάξουμε καμιά ομάδα και να κάνουμε κάτι(πχ ασύρματο).Αυτό λίγο αμβλύνει την κατάσταση αλλά δεν την αλλάζει κιόλας.Και εκεί που ήθελα να καταλήξω από την αρχή:Όσα πανεπιστήμια και να τελειώσει κάποιος,όσα πτυχία και να πάρει ,αν δε μάθει να αναζητά και να πηγαίνει απευθείας στις πηγές μόνος του και ζητά μόνιμα κάποιος άλλος να του τα δείξει ,είναι ο αποτυχημένος στη σημερινή εποχή.

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
aliakmwn
Guest
« Reply #62 on: January 03, 2006, 18:18:05 pm »

Quote from: jimi on January 03, 2006, 16:25:18 pm
Από την αρχή καλά τα έλεγα απλά κάποια πράγματα είναι δύσκολα να αλλάξουν(ετσι μου φαίνετα ιτουλάχιστον...).Για αυτό άρχισα να αντιμετωπίζω έτσι τα πράγματα.Θέλετε να πάρουμε τα καλάζνικωφ και να αντιδράσουμε???

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! Grin

Να το κάνουμε.Τι θα πετύχουμε???

Παρε εσυ το kalashnikov και μην αγχωνεσαι, τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους Grin

Θέλουμε ένα γ******ο βιβλίο και ο καθηγητής μας λέει:"Δεν μπορούμε να σας δώσουμε στην αρχή του εξαμήνου ο εκδοτικός οίκος δεν μπόρεσε να τα τυπώσει.....".Τι να κάνουμε???Να βριστούμε με τον καθηγητή???Αυτό πως θα το αλλάξουμε???

Να τον κραξουμε!

Ελα στην επομενη ΓΣ τμηματος, να φτιαξουμε κερκιδα, και να κραξουμε αυτον που δεν εκανε ο,τι χρειαζοταν για να παρουμε βιβλιο!

Δεν υπάρχουν χρηματοδοτήσεις.Πως θα αποκτήσουμε???Νομικά μόνο εσεις οι καθηγητές μπορείται να διεκδικήσεται κάτι.

Ας ξεκινησουμε πρωτα απο τα απλα και βασικα, οπως τη συμμετοχη μας στα οργανα, την κινητοποιηση μας στα καθημερινα ζητηματα (π.χ. βιβλια) και μετα θα ερθουν κι αυτα Wink

Κανείς σας δεν ακούει τα αιτήματα μας εντός ολίγων εξαιρέσεων.Βρέθηκα σε μία από τις τελευταίες γενικές συνελεύσεις του τμήματος και μου φάνηκε ότι μας θεωρείται ανύπαρκτους σε σημείο που να μας δουλεύετε κιόλας.

Μα δεν μας θεωρουν... Ειμαστε ανυπαρκτοι Grin Grin Grin

Επισης, να λεμε κι ευχαριστω που μας δουλευουν μονο... Κανονικα να μας βριζουν πρεπει (καποιοι ευτυχως το κανουν κι αυτο!!!) Ακομα καλυτερα: Να μας βαρανε χαστουκια πρεπει, μπας και συνελθουμε!!! Grin

Όσο για αυτά τα 2-3 άτομα τα έχουμε ήδη με τις συνελεύσεις ετών.Ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις μπορούμε να κάνουμε.Τπτ παραπάνω.

Ειμαστε 2 ειμαστε 3...

Θα γινουμε 1013!

Και ουσιαστικά ότι κάνουμε εδω μέσα με δικιά μας πρωτοβουλία γίνεται.Πάλι μόνοι μας είμαστε.

Μα εννοειται πως ειμαστε μονοι μας!
Αν δεν τρεξουμε εμεις για να παρουμε πισω αυτα που μας εκλεψαν, ποιος θα τρεξει? Η Μαριεττα? Grin Grin Grin
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΜΥ ΕΜΠ ΚΑΙ ΗΜΜΥ ΑΠΘ
« Reply #63 on: January 03, 2006, 19:08:19 pm »

Πες τα ρε Αλιάκμων. Αμάν με τους καναπεδάτους που περιμένουν τα πάντα στο πιάτο, λες και ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι προσπαθούν για το κοινό καλό.

Όλοι είναι ταγμένοι στην ίσονα προσπάθεια και τον κομφορμισμό τους και γυρνάνε και βρίζουν απογοητευμένοι το σύστημα. Ας το καλό.

Και όσο η άρνηση των ανθρώπων που είναι ιδιοφυίες...

Αρχικά θαρρώ πως δεν πιάσατε την ειρωνία.

Αλλά παρόλαυτά πιστεύω ότι υπάρχουν. Τι σημαίνει ιδιοφυία; Ένας άνθρωπος που είναι υπερβολικά καλός σε έναν γνωστικό τομέα.
Δεν λεώ ότι αυτό είναι γονιδιακό, συνήθως είναι οργανωμένη και σωστή προσπάθεια.
Αλλά υπάρχουν

(και συνήθως συχνάζουν στα ίδια μέρη με τον Ελβις)

byeeee
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #64 on: January 03, 2006, 20:21:42 pm »

Turambar τώρα το θέτεις σωστά για το θέμα των διανοιών.Ακόμα και να υπάρχουν πάντως είναι εξαιρετικά λίγοι και φαίνονται από τα έργα τους(και τέτοια έργα δεν είναι ο μεγάλος βαθμός στο πτυχίο).

Στο θέμα τώρα για το πόσο ανύπαρκτοι είμαστε θα έλεγα εγώ καθόλου.Όταν βλέπω ολόκληρη κερκίδα στη γενική συνέλευση να μην της δίνει σημασία καθόλου κανένας καθηγητής παρόλο που έθεσαν κάποια θέματα τότε τι να υποθέσω???Εκτός αν όντως πάρουμε με τη βία το λόγο και επιβάλλουμε κάτι που όντως είναι σημαντικό για μας.Και πάλι υπάρχει μεγάλη σαβούρα και στους καθηγητες και στους φοιτητές που τους συμφέρει να μείνουν όπως είναι τα πράγματα.

Αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι τα μεγάλα πράγματα γίνονται εκτός των πανεπιστημίων.Μην αρχίσετε να μου αναφέρετε παραδείγματα όπως ΜΙΤ και Berkeley.Αυτά ουσιαστικά είναι ερευνητικά κέντρα με την έννοια του όρου.Περισσότερο βοήθησε στην εξέλιξη της επιστήμης ένα φρικιό που κοιμόταν όλη τη μέρα και δούλευε το βράδυ παρά ένα κουστουμαρισμένο φοιτητάκι που έγλειψε κατουρημένες ποδιές για να γίνει μεταπτυχιακός(χωρίς να σημαίνει ότι όλα τα άτομα που κάνουν μεταπτυχιακά ανήκουν σ'αυτήν την κατηγορία).

aliakmwn
Guest
« Reply #65 on: January 03, 2006, 20:35:33 pm »

Quote from: jimi on January 03, 2006, 20:21:42 pm
Στο θέμα τώρα για το πόσο ανύπαρκτοι είμαστε θα έλεγα εγώ καθόλου.Όταν βλέπω ολόκληρη κερκίδα στη γενική συνέλευση να μην της δίνει σημασία καθόλου κανένας καθηγητής παρόλο που έθεσαν κάποια θέματα τότε τι να υποθέσω???Εκτός αν όντως πάρουμε με τη βία το λόγο και επιβάλλουμε κάτι που όντως είναι σημαντικό για μας.Και πάλι υπάρχει μεγάλη σαβούρα και στους καθηγητες και στους φοιτητές που τους συμφέρει να μείνουν όπως είναι τα πράγματα.

Μα και γιατι να μην το κανουμε στην τελικη?

Βεβαια, για του λογου το αληθες, τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα. Τοσο το Gruppo Roso οσο και η ΠΚΣ, κανουν ο,τι μπορουν ωστε να ακουγονται οι γνωμες των φοιτητων και πρεπει να τους το αναγνωρισουμε. Ο Τασος παντα καθεται κοντα μας και μεταφερει ο,τι του ζητησουμε, και καποια στιγμη που μιλησα με τον Αντρεα της ΠΚΣ, μου ειπε πως η ΠΚΣ εχει επανειλημμενα ζητησει να μπορουν να εχουν οι φοιτητες το λογο!

Βεβαια, αυτο προϋποθετει να εχουμε και κατι να πουμε.....................
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #66 on: January 03, 2006, 20:52:38 pm »

Και πάντα, η μαζική παρουσία μας (χωρίς να έχουμε τον λόγο ακόμα) στις συνελεύσης αυτού του τύπου, δημιουργούν ένα κλίμα που είναι θετικό.

Όσο πιο ενεργοί είναι οι φοιτητές, τόσο πιο πολύ οι καθηγητές θα πιέζονται να είναι σωστότεροι.

byeeee
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #67 on: January 03, 2006, 22:53:26 pm »

Άσε αλιάκμωνα τις παρατάξεις.Είναι μία πονεμένη ιστορία.

Quote from: Turambar on January 03, 2006, 20:52:38 pm
Όσο πιο ενεργοί είναι οι φοιτητές, τόσο πιο πολύ οι καθηγητές θα πιέζονται να είναι σωστότεροι.

Το θέμα είναι να μη χρειάζεται να πιέζουμε εμείς.Το σύστημα έπρεπε να μην τους επιτρέπει να κάνουν ο,τιδήποτε.

Υ.Σ:Ρε παιδιά....πάλι από που ξεκινήσαμε και που καταλήξαμε.Τέρμα άλλη φορά δε θα μιλάω(μάλλον θα γράφω...)
για τέτοια θέματα. Grin Grin Grin

sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #68 on: January 09, 2006, 15:20:07 pm »

παίδες,ωραία όλα αυτά που λέτε,για την αξία του Πανεπιστημίου,αλλά θα σας παραθέσω και μια εμπειρία που μπορείτε να αντιπαραβάλλετε:διδάσκω ένα μάθημα επιλογής στα Τ.Ε.Ι. Πειραιά,και δεν έχω πολύ μεγάλο ακροατήριο.Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να είμαι πιο άμεσος με τους σπουδαστές.Κάποια στιγμή λοιπόν,τέθηκε το ζήτημα της "ανωτατοποίησης" των Τ.Ε.Ι.,και οι σπουδαστές γνωρίζοντας οτι είμαι και στο Τ.Η.Μ.Μ.Υ. αλλά και απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. με ρώτησαν αν όντως είναι "ανωτατοι".Η θέση μου λεπτή,αλλά έπρεπε να δώσω μια ειλικρινή απάντηση.Τους ρώτησα λοιπόν τι πιστεύουν αυτοί για τους εαυτούς τους,τα μαθήματα που κάνουν,το πόσο κάθονται να διαβάσουν,το αν περνάνε αντιγράφοντας,και αν όλα αυτά θα τους βοηθήσουν βγαίνοντας να εργαστούν μόνοι τους σαν Τεχνολόγοι ή θα ψάχνουν γνωστούς,"μέσο" και τα γνωστα..κουνάγανε το κεφάλι τους,και πιστεύω οτι κάποιοι το πιάσανε το υπονοούμενο..Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι., Ε.Μ.Π. ή Α.Π.Θ.,300 μαθήματα ή 10, δεν έχουν τόση σημασία,όσο το τι πιστεύεις εσυ για εσένα.Αν θές να περάσεις 60 μαθήματα με σκονάκια και ένα επιφανειακό διάβασμα,τότε ναί,σε συμφέρει να κρύβεσαι πίσω απο πτυχία και κόντρες επι των τύπων (το Ε.Μ.Π. είναι καλύτερο γιατί κάνουμε 60 μαθήματα -ποιά είναι και τι λένε μη με ρωτάς-δεν ξέρω).Αυτά είναι καλά για τις κοπελίτσες που ψάχνουνε κάνα γαμπρό και θέλουν να ψαρώσουν τα πεθερικά,αφου σαν Μηχανικοί δεν σκοπεύουν να δουλέψουν.Οι υπόλοιποι,άντρες και γυναίκες που θέλουν να εργαστούν,ας κάτσουν να διαβάσουν,να προβληματιστούν,να ερευνήσουν,να τρέξουν στην βιβλιοθήκη, να κα-τα-νο-ή-σουν τι σημαίνει Μηχανικός,και να αφήσουν τις ποσοτικές αναλύσεις για την λαϊκή και τις πατάτες.Αυτά.Ουφ...   

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #69 on: August 19, 2012, 18:24:57 pm »

Quote from: riddle on August 18, 2005, 21:10:58 pm
Να σας ρωτήσω κάτι; Πως είναι δυνατον το πτυχίο του ΑΠΘ να το θεωρείτε ισάξιο με αυτο του ΕΜΠ αφού απ'το πρώτο μόλις εξάμηνο τα μαθήματα που δίνετε εσείς είναι λιγότερα; Χαρακτηριστικά μετρώ οτι δίνετε 29 μαθήματα τα πρώτα 5 εξάμηνα (ούτε καν 6 το εξάμηνο δηλαδή) ενω στο ΕΜΠ δίνονται 33. Καμία σχέση δηλαδή. Και είδα σε ενα topic που κάποιος έλεγε πως η σχολή HMMY ΕΜΠ είναι χαρακτηριστικά πιό εύκολη και έπαθα. Zdoing! Στους ΗΜΜΥ ΑΠΘ δίνονται λιγότερα μαθήματα και απο τους ΗΜΜΥ Πατρας επίσης. Για αλλού δεν ξερω αλλά πολύ πιθανόν.. Αλλά βέβαια, στο πανεπιστήμιο το maximum μαθημάτων ανά εξάμηνο είναι 6, οι σχολές σε Αθήνα και Πάτρα είναι αυτόνομα Πολυτεχνεία.

ΥΣ. Λυπάμαι αλλα τα αγγλικά δεν τα μετρώ για μάθημα. Και η κουτσή Μαρία ξέρει Αγγλικά.

Αχ πάνε οι ευτυχισμένες εποχές που τα μαθήματα δεν ήταν 61. Sad

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #70 on: August 19, 2012, 20:27:38 pm »

θα επιστρέψουν σύντομα (αν θα είναι ευτυχισμένες δεν ξέρω)
Κάρβουνο
Veteran

Πρόεδρας.

View Profile
« Reply #71 on: August 19, 2012, 20:34:03 pm »

Όχι για μας.

Για κήνσορα τάξεων/αριστερών πεποιθήσεων απευθυνθείτε στον Μανωλάκη.
Για ορθογραφία στον Άπλυτο.

Guest    22:15:25    Viewing Κάρβουνο's profile. (11.3.11)
Ποιός με κατασκοπεύει;
ΚΗΜΜΥ
Επιβεβαρυμένος

Κ από το Καμμένος...

View Profile
« Reply #72 on: August 19, 2012, 20:38:19 pm »

Quote from: Κάρβουνο on August 19, 2012, 20:34:03 pm
Όχι για μας.

Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Up Print
Jump to: