• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:28:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:28:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 155
Total: 220
chaniotism
valentini
soktas
nchatzo
Grigorisioan05
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Kyritsisss
gpr000
tasos_ntv
palladas
theofr
dimopoul
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
dimitrisblioumis
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
spoun
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
andyy
iliaskou
elischat
Aglosdoum
bougatsa
apob
Tsomp
Mari0s
msandr
Billyskotsikas
micelethe
soule
gpapmtb
dtkyriak
dimant
andreas2000
vasillikiiiiii
Nikos_313
Giopan
MasteRoot
Crainer
Pakapis5
ecevz
thunder
pantoulis
mprizakias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Εκδηλώσεις - Ημερίδες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων  (Read 14734 times)
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων
« Reply #60 on: December 15, 2007, 02:31:00 am »

Quote from: AgentCain on December 15, 2007, 01:38:46 am
Μα καλά συγνώμη, η πρυτανεία δεν έχει το πάνω χέρι σε κάποια θέματα? Ποιος θα παίξει το ρόλο τουτροχονόμου αν οχι αυτοί?

Η εκάστοτε πρυτανεία θέλει όλους τους χώρους κοντά της γιατί δεν είναι ισόβια η θητεία της. Συνεπώς ποτέ μα ποτέ δε θα έχει τα @@ να επιβληθεί, κοντραριζόμενη αναγκαστικά με κάποιο χώρο.

Τρανό παράδειγμα η περίπτωση της δημιουργίας χωριστών φοιτητικών συλλόγων για κάθε τμήμα, όπως προβλέπει πλέον ο νόμος και όπως απαιτεί κάθε ανεξάρτητος φοιτητής. Ο Πρύτανης έστειλε απλά μια σύσταση εγγράφως, το τμήμα απλά την ανάγνωσε στη συνέλευση τμήματος και μετά το χάος.. Καθένας τάσεται υπέρ ή κατά ανάλογα με τα κομματικά του βίτσια και η υπόθεση μένει σε εκκρεμότητα..

Είμαστε υπό διάλυση. Ο στόχος ήταν στο μυαλό και μας πέτυχαν γιατί δεν είχαμε το νου μας.
« Last Edit: December 15, 2007, 02:38:08 am by mechanical_wind » Logged
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #61 on: December 15, 2007, 11:13:40 am »

Θεμα ειναι γιατι εμεις εκτος παραταξεων που ειμαστε και η μεγαλη πλειψηφια τα ανεχομαστε κατι τετοια.

Αφηνουμε αυτους που ειναι στις κομματικες παραταξεις ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να ειναι, να αλωνιζουν. Και μη βγει κανενας και μιλησει για ιδεολογιες και αγωνες... γιατι δηλαδη πρεπει να φαινεσαι οτι αγωνιζεσαι...

Αλλα το ξαναλεω εμεις φταιμε  Θα ερθει ομως η ωρα που θα σας παρει ολους η μπαλα.
« Last Edit: December 15, 2007, 11:33:03 am by shuffle » Logged

Χεζε ψηλα κι' αγναντευε...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #62 on: December 15, 2007, 13:48:46 pm »

Φανταστείτε ένα πεδίο μάχης και δυο αντίπαλους στρατούς.
Ο ένας έχει 1000 άτομα και ο άλλος 100. Ο 2ος όμως έχει τεχνική, πολύχρονη εμπειρία, αρχηγό, γνωρίζει το πεδίο μάχης. Ο άλλος τίποτα, 1000 άτομα, απλώς 1000 άτομα που θέλουν να νικήσουν.

Ποιος θα νικήσει, μα και βέβαια τα 100 άτομα, δηλαδή οι παρατάξεις.

Πολλοί ήθελαν να συνεχιστεί η ημερίδα, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να εκφράσει αυτή τη φωνή. Έτσι η αντίδρασή τους αυτοί χάθηκε μέσα στο ξαφνικό αυτό περιστατικό.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

elmaya
Guest
« Reply #63 on: December 15, 2007, 14:12:13 pm »

Quote from: AgentCain on December 15, 2007, 13:48:46 pm
Φανταστείτε ένα πεδίο μάχης και δυο αντίπαλους στρατούς.
Ο ένας έχει 1000 άτομα και ο άλλος 100. Ο 2ος όμως έχει τεχνική, πολύχρονη εμπειρία, αρχηγό, γνωρίζει το πεδίο μάχης. Ο άλλος τίποτα, 1000 άτομα, απλώς 1000 άτομα που θέλουν να νικήσουν.

Ποιος θα νικήσει, μα και βέβαια τα 100 άτομα, δηλαδή οι παρατάξεις.

Πολλοί ήθελαν να συνεχιστεί η ημερίδα, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να εκφράσει αυτή τη φωνή. Έτσι η αντίδρασή τους αυτοί χάθηκε μέσα στο ξαφνικό αυτό περιστατικό.

Να 'σαι καλά ρε AgentCain. Και έλεγα τι μου θύμιζε το περιστατικό. Τότε που πολεμούσαμε με μοναδικό μας όπλο τα τσεκούρια και τα ρόπαλα.

Τώρα σοβαρά...Καταλαβαίνω ότι στο άνθος της ηλικίας σου το αίμα σου βράζει και η φαντασία οργιάζει, αλλά νομίζω ότι προκαλείς χωρίς λόγο. Άσε λίγο τα πράγματα να ηρεμήσουν. Δεν κάνει κακό λίγη περισυλλογή.
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #64 on: December 15, 2007, 14:59:07 pm »

Ετσιιιιι, περισυλλογη χρειαζομαστε ωστε να ερχεται ο καθενας  απο τη γνωστη παραταξη με τις μεγαλες ιδεολογικες ανησυχιες και αφου με διωχνει απο τη αιθουσα να μου λεει

Για το καλο σου το κανουμε. Και μετα απο λιγο αφου της παρεθεσα τις αποψεις μου για το "καλο μου (αρε Μιλιωκα" κατεληξε να μου πει εξω απο την αιθουσα 8 να τους πορατησω και να μη τους πρηζω τα @@ με τις αποψεις μου. Αυτοι ειστε.

Ισως καταντησω γραφικος αλλα 2 μερες μετα ειμαι ακομη εξω απο τα ρουχα μου.

elmaya
Guest
« Reply #65 on: December 15, 2007, 15:09:25 pm »

Αγαπητέ shuffle, επειδή και εγώ είμαι έξω από τα ρούχα μου δε σημαίνει ότι θα φτάσω στο άλλο άκρο. Ούτε πόλεμο έχουμε, ούτε είμαστε στα χαρακώματα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Οι εντάσεις ποτέ δεν οδήγησαν πουθενά. Επιχειρήματα θέλει και επιτέλους κάποιος να κάνει το βήμα για την εκτόνωση.

Quote from: shuffle on December 15, 2007, 14:59:07 pm
Αυτοι ειστε.

Ευτυχώς δεν είμαι από αυτούς.

Καλημέρα.
cls
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #66 on: December 15, 2007, 16:07:45 pm »

Θα τολμουσαν να κανουν κατι τετοιο στην Κινα ή στη σοβιετικη Ρωσια?
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: December 15, 2007, 17:13:50 pm »

Πολλή δημοκρατία εδώ μέσα βρε αδερφέ....

Από την μία έχουμε μια "παράταξη" που αψηφώντας τις κραυγές (σχεδόν) όλων των Γενικών Συνελεύσεων οργανώνει ψευτοσεμινάρια "κατάρτισης" και από πάνω δίνει και "πιστοποιητικά".....αρχίζει και επισήμως το κυνήγι για τις πιστωτικές μονάδες.....

Από την άλλη έχουμε μια αριστερά που εστιάζει σε λάθος μέρος την οργή της.Αντί τις ώρες αυτές που "σπάγανε" την εκδήλωση να πάνε να κάνουν καμιά παρέμβαση για το ασφαλιστικό εστιάζονταν σε αυτό.Το "έξω οι εταιρείες από τις σχολές" είναι μια απαίτηση του φοιτητικού κινήματος.....αλλά αντί να κάνουμε κάτι για το κυλικείο που πουλάει 1,5 ευρώ τις τυρόπιτες αναλωνόμαστε στις (ήσσονος σημασίας) βλακείες....

Δεν θα μιλήσω για τα trolls που μιλάνε για διαγραφές από της σχολή...Για την αριστερά ο αγώνας για την βελτίωση της ζωής περνάει μέσα από τους συλλογικούς αγώνες αλλά για αυτούς η βελτίωση της καθημερνής ζωής είναι ο βαυκαλισμός ότι οι αποψάρες τους είναι οι καλύτερες,και ότι πρέπει να εφαρμοστούν πασι θυσία....

Οι παρατάξεις(και τα σχήματα) είναι ένα αναγκαίο μέσο για την οργάνωση του πρωτοβάθμιου συνδικαλισμού(όπως και τα σωματεία) γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ,αλλά είναι αναγκαία η συνδιαμόρφωση απόψεων.....αλλά τι  λέω τώρα.... για τους ανθρώπους που αναφέρομαι η μέγιστη συνδιαμόρφωση/σύνθεση απόψεων που μπορούν να κάνουν είναι για το που θα πάνε για  καφέ/μπύρα/μπουζούκια....

Μπορεί η ΓΣ να μην γίνεται με τον καλύτερο τρόπο,αλλά ελάτε να την βελτιώσουμε όλοι μαζί....μιλήστε,ρωτήστε,ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!Όχι δεν είμαι ο φωστήρας κανενός,αλλά δεν δέχομαι σαν επιχείρημα ότι οι κακοί αριστεροί θα γιουχάρουν τους καλούς ανθρώπους με τις καλές απόψεις....

Αντί να κάθεστε και να βρίζεται μέσω του forum με κρυμμένα τα προσωπάκια ελάτε να τα πούμε από κοντά.......αρκει βέβαια να μην είστε για (ακόμη μια φορά) πίσω από την ασπίδα σας και να αρνείστε κάθε άλλη άποψη.....Αρκεί να διαβάζετε/ακούτε το post/επιχείρημα για να πάρετε από αυτό και όχι για να το quotαρετε απλώς για να δείξετε πόσο γαμάτοι είστε...

Στο τέλος τέλος η μόνη προϋπόθεση για μια καλύτερη ζωή/κοινωνία είναι η θέληση για σύνθεση απόψεων και όχι τήρηση "σκληρών" γραμμών,πράγμα όμως που δεν θα σας το μάθει κανένας καθηγητής....

Αρκετά off-topic βγήκα ε?

YARRRRRRRRRRRRRR
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: December 15, 2007, 17:21:08 pm »

Ναι αρκετά.
Απ'ότι φαίνεται εσύ τρολάρεις τελικά, όχι εγώ.
« Last Edit: December 15, 2007, 22:41:20 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #69 on: December 15, 2007, 18:34:06 pm »

Δεν ήμουν στην εκδήλωση, δεν ξέρω τί έγινε, η μόνη μου ενημέρωση επί του θέματος είναι όσα έχω ακούσει απο άλλους και όσα διάβασα εδώ.

Θα αρχίσω από ορισμένες ερωτήσεις.

1)Το πιστοποιητικό που μοιράστηκε / θα μοιραζόταν ήταν κάτι ανάλογο ενός πιστοποιητικού σεμιναρίου? Δηλαδή πιστοποιουσε ότι ξέρεις κάτι ...και ότι στο πιστοποιεί... ποιός? Η εταιρία που έχει φτιάξει τα προγράμματα αυτά? Το... Πανεπιστήμιο? (γενικά και αόριστα)? Η... ΔΑΠ/ ΝΔΦΚ?
Το όνομα της παράταξης ήταν γραμμένο πάνω στα πιστοποιητικά?

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνομαι μόνο εγώ, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά άσχημο να "οικειοποιείται" το δικαίωμα της μετάδοσης γνώσης μια παράταξη (οποιασδήποτε ιδεολογικής χροιάς κι αν είναι αυτή), και να υπογράφει κιόλας ότι υπό την ευγενή χρηματοδότησή της και το αγνό ενδιαφέρον της για το φοιτητή, εγώ έμαθα κάτι. Όσοι πιστεύουν στην απελευθέρωση της μετάδοσης της γνώσης από οποιουδήποτε είδους "νταβατζήδες" όπως θα λεγε και ο κ.πρωθυπουργός (έγινε άλλωστε γνωστός παλιότερα για τη φράση του αυτή), μάλλον θα απωθούνταν από το να παρακολουθήσουν μια τέτοια εκδήλωση.

2)Για το σεμινάριο αυτό ή για το πιστοποιητικό που έπαιρνε κανείς μετά, χρειαζόταν η καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού ή ήταν εντελώς δωρεάν?

Πάω στα μπάχαλα και τους τραμπουκισμούς.....

Η διαφωνία με την πράξη ή ιδεολογική τοποθέτηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον τραμπουκισμό. Προφανώς είμαστε πολύ...λίγοι και ανεπαρκείς για να επιχειρηματολογήσουμε σοβαρά ή για να πείσουμε το μέσο φοιτητή ότι η άποψή μας είναι καλύτερη από του συναδέλφου ΔΑΠίτη που καλεί τον κόσμο στην εκδήλωση της παράταξής του. Ο τρόπος δηλαδή να τα βάλουμε με την εκδήλωση του ΔΑΠίτη είναι να τη σπάσουμε? Ωραία λογική αυτή... μου θυμίζει κάτι περσινές ΓΣ Τμήματος μετά την εξεταστική με πόρτες και τουβλάκια που με έκαναν και αηδίασα που ανήκω στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στάθη... ο τραμπουκισμός είναι μία πάγια τακτική του μικροπολιτικού παραταξιακού παιχνιδιού των παντός είδους... "λίγων" του πανεπιστημίου. Δεν είναι μονοπώλιο καμίας παράταξης, τον μεταχειρίζονται όλες ή σχεδόν όλες, ακόμη και αυτές που βγαίνουν μετά και παραπονιούνται όπως η ΔΑΠ στο παρόν τόπικ, που ξεχνάει αντίστοιχες συμπεριφορές δικών της τραμπούκων. Είναι μια τακτική - φασιστική θα την χαρακτήριζα - που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, αυτό δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι "καλώς ή κακώς" και σ' όποιον αρέσω. Θεωρώ απαράδεκτο όχι μόνο να ευτελίζεται με όλους τους τρόπους ο πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα στις παρατάξεις και στους συνδικαλιστές, αλλά ακόμη πιό απαράδεκτο να μην έχουμε καν τη θέληση να προάγουμε αυτόν τον πολιτικό πολιτισμό. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα μείνω στο ..."ίδρυμα", θα δώ ένα ικανοποιητικό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού. Απο κανέναν.

Είμαστε ανίκανοι να ενδιαφερθούμε για το επίπεδο της μόρφωσής μας, είμαστε ανίκανοι να κάνουμε το πανεπιστήμιο καλύτερο, είμαστε εγκλωβισμένοι σε καλούπια και κατηχήσεις πολιτικάντικες. Αυτοί είμαστε και αυτά μας αξίζουν (βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πρώτο απ' όλους).

Να σημειώσω ότι δεν πιστεύω ότι η ΔΑΠ έκανε την εκδήλωση από αγνό ενδιαφέρον για το φοιτητή. Ούτε η ΠΚΣ φυσικά την έσπασε από αγνό ενδιαφέρον για τις εταιρειες στις σχολές και όλα αυτά τα συνηθισμένα της τσιτάτα. Μάλλον...ζήλεψε Cheesy τους συνάδελφους ΔΑΠίτες για την... οικονομική τους άνεση να διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις και να κερδίζουν ψηφαλάκια.  Grin Αυτά από εμένα την - ίσως αδίκως ίσως και δικαίως - καχύποπτη.

ps Agent τα ποστς σου δεν διαβάζονται. Προσπάθησε να δομείς λίγο καλύτερα συντακτικά τις προτάσεις σου, να επικεντρώνεσαι στο θέμα χωρίς πολλά άσχετα σχόλια και να χρησιμοποιείες λιγάκι δομημένο, σε επίπεδο περιεχομένου, λόγο.

« Last Edit: December 15, 2007, 18:50:54 pm by pandora » Logged
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #70 on: December 15, 2007, 22:14:39 pm »

Quote from: Godhatesusall on December 15, 2007, 17:13:50 pm

Οι παρατάξεις(και τα σχήματα) είναι ένα αναγκαίο μέσο για την οργάνωση του πρωτοβάθμιου συνδικαλισμού(όπως και τα σωματεία) γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ,αλλά είναι αναγκαία η συνδιαμόρφωση απόψεων.....αλλά τι  λέω τώρα.... για τους ανθρώπους που αναφέρομαι η μέγιστη συνδιαμόρφωση/σύνθεση απόψεων που μπορούν να κάνουν είναι για το που θα πάνε για  καφέ/μπύρα/μπουζούκια....

Δε διαφωνω  για τις παραταξεις και τα σχηματα. Εξηγησε μου τωρα γιατι πρεπει να ειναι κομματικα.

Μηπως γιατι καποιοι μαθαινουν τι κανει   για το κομμα? Δειξτε οτι δεν ειναι ετσι και ελατε να κανουμε παραταξεις καθαρα φοιτητικες, που δε μπαινει κανεις πριν γραφει καν στη σχολη επειδη ο μπαμπακας του ειπε (δε χρειαζεται να υποδειξω τα τραπεζακια στις εγγραφες  καθε χρονο ετσι? Θα ερθω στη συνελευση να μιλησουμε οταν μιλανε οι φοιτητες και οχι τα κομματα.
 Μιλησα με τους εκπροσωπους της συννελευσης οι οποιοι ηρθαν να με βγαλουν απο μαθημα καθηγητη μου, ο οποιος επελεξε στο πλαισιο μαθηματος "Σχεδιαση κυκλωματων με Η/Υ" να μας παρουσιασει ενα προγραμμα που... μαντεψτε τι κανει. Παραπανω εγραψα τι απαντηση πηρα.

Και αυτα για τα μπουζουκια και καφεδες αλλου, αφηστε τις αφισες που αλληλοκατηγορηστε και ελατε σε κανα μαθημα να σας δουμε εμεις απο κοντα, γιατι μονο οταν μας πετατε εξω απο αυτα σας βλεπουμε.

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: December 15, 2007, 22:35:22 pm »

Στη συνέλευση μιλάει όποιος θέλει.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: December 15, 2007, 22:38:31 pm »

Quote from: pandora on December 15, 2007, 18:34:06 pm
1)Το πιστοποιητικό που μοιράστηκε / θα μοιραζόταν ήταν κάτι ανάλογο ενός πιστοποιητικού σεμιναρίου? Δηλαδή πιστοποιουσε ότι ξέρεις κάτι ...και ότι στο πιστοποιεί... ποιός? Η εταιρία που έχει φτιάξει τα προγράμματα αυτά? Το... Πανεπιστήμιο? (γενικά και αόριστα)? Η... ΔΑΠ/ ΝΔΦΚ?
Οχι, όπως είπε ο wind, είναι κάτι σαν ενθύμιο. Κακώς έγραψαν "πιστοποιητικά παρακολούθησης" στην ανακοίνωση.

2)Για το σεμινάριο αυτό ή για το πιστοποιητικό που έπαιρνε κανείς μετά, χρειαζόταν η καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού ή ήταν εντελώς δωρεάν?
Οχι, ήταν δωρεάν. Το ξέρω στα σίγουρα.

ps Agent τα ποστς σου δεν διαβάζονται. Προσπάθησε να δομείς λίγο καλύτερα συντακτικά τις προτάσεις σου, να επικεντρώνεσαι στο θέμα χωρίς πολλά άσχετα σχόλια και να χρησιμοποιείες λιγάκι δομημένο, σε επίπεδο περιεχομένου, λόγο.
Τι να κάνουμε, ποστ γράφουμε δεν συντάσουμε λεξικό.
Μην τρώω όλο μου το χρόνο συντάσοντας το τέλειο κείμενο  Tongue

Αν θες, πες τι δεν κατάλαβες
« Last Edit: December 15, 2007, 22:40:43 pm by AgentCain » Logged

jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #73 on: December 15, 2007, 22:51:19 pm »

Δε θα συζητήσω για τις παρατάξεις και τα κόμματα..η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές..
Ούτε με ενδιαφέρει η ημερίδα της ΔΑΠ...
Όμως είναι τραγικό να διακοπεί και η ημερίδα της LabView..
Σε αυτή τη λογική αν έρχονταν ποτέ από τη MathWorks θα τους διώχναμε;;
Ή ακόμη χειρότερα γιατί για την εκπαίδευση μας να χρησιμοποιούμε προϊόντα συγκεκριμένων
εταιρειών και να εκπαιδεύομαστε μάλιστα σε αυτά(matlab, simulink, java, windows,κτλ...)..Μήπως να το απαγορεύσουμε και αυτό;;;Μήπως να αγνοήσουμε τη πραγματικότητα και να ζήσουμε στο μεσαίωνα κάνοντας υπολογισμούς στο χέρι για πίνακες 15x15;;Προτείνω επίσης να απαγορεύουμε και παρουσιάσεις από ερευνητές άλλων πανεπιστημίων που συνεργάζονται με ιδιωτικές εταιρείες ή χρησιμοποιούν τα προγράμματά τους...
Ακόμη αναρωτιέμαι πως επιτρέπουμε στον κ.Χατζηλεοντιάδη να συμμετέχει σε διαγωνισμούς της
Microsoft..Ντροπή για τις νίκες αυτής της ομάδας!!!
Συνέλθετε....

« Last Edit: December 15, 2007, 23:03:55 pm by jarjargr » Logged
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: December 15, 2007, 22:55:14 pm »

Δικαίωμά σου να μην συζητάς με κάποιον. Αλλά μην κρίνεις τις διαδικασίες που συμμετέχει εφόσον δεν συμμετέχεις συνηδειτά σε αυτές.

ps. Η κίνηση της ΠΚΣ ήταν το λιγότερο υπερβολική...
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: