• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:47:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:47:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 88
Total: 155
Fraser
pavlaras
chriskazakos
soule
pkontzogl
ZontanosThrylos
Yamal
Petran25
mpilas_giwrgos
JTS
DimKaratzas
panapasc05
Mari0s
nikolihss
pdiamantis
dkoukn
Ntinouu
NickSpan
John120196
panagiot
mhtsakos02
kvas
dimitavram
gkaramp
dimivage
kzmekos
Tserk
Pakapis5
anastasimi
mpizos
victoria
vajulin
mike1996
George_RT
vasillikiiiiii
chaniotism
iJasonOP
Xris
Angelos Asim
superkolios
chrichan
tzortzis
vas22
Fotis Roukoutakis
Joannapet
george14
jimalexoud
Summand
makato
menelaras
ppoug
glavdakis
eplysia
Agnotobouri
kakousios
thomassamaras
Filpan10
acolak
kap
programmer2004
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Τι είναι η λέξη φασίστας και τα λοιπά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 Go Down Print
Author Topic: Τι είναι η λέξη φασίστας και τα λοιπά  (Read 25492 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: Τι είναι η λέξη φασίστας και τα λοιπά
« Reply #105 on: October 27, 2007, 22:25:55 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on October 27, 2007, 22:18:27 pm
@AgentCain: Επειδή δε φαίνεται να το καταλαβαίνεις... αυτό που κάνεις λέγεται λάσπη. Εάν είχαμε ολόκληρα τα βίντεο θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας με πληροφορίες για το ποια πορεία ήταν, πού, σε ποιο σημείο, ποιοι την έκαναν, για ποιο λόγο, ποιος προκάλεσε, ποιος επιτέθηκε σε ποιον και γιατί. Το να ποστάρεις τα στιγμιότυπα που σε βολεύουν χαρακτηρίζει εσένα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Τα αυτονόητα θα λέμε εδώ μέσα μου φαίνεται.

Το αστέιο της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι?
ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
για να δω τι πραγματικα συνέβει

βέβαια υπάρχουν και τα αντίστοιχα τερτίπια της αστυνομίας, θέλετε να τα δείτε. Αφού τα ξέρετε.

Το βίντεο είναι το "μέρες ελληνικής δημοκρατίας"

Αυτά δεν τα λέω για να πάρω το μέρος των αστυνομικών αλλά για να σας δείξω πως ένας αγώνας καταλήγει σε σφαγή από τις εξυπνάδες της 1ης γραμμής.
Βέβαια δεν φταίει η τελευταία γραμμή που μαζεύει νομίζω τους σοβαρούς φοιτητές, αν και θα μπορούσαν να τους δώσουν ένα χέρι ξύλο ώστε να απαλαγούν από αυτούς τους ενοχλητικούς.

Και όταν μιλάτε για λάσπη, να βάζετε και τους εαυτούς σας. Πόσες φορές έχω ακούσει για ''φασίστες αστυνομικούς'' ''μπάτσους'' ''μας σκότωσαν''
Αυτό δεν είναι συκοφαντία? Το να λες ότι το δικαστήριο δεν έβγαλε αμερόληπτη απόφαση δεν είναι συκοφαντία?

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη διάσταση τους.
« Reply #106 on: October 27, 2007, 22:26:46 pm »

Ίσως κι αυτό να προκλήθηκε από τα ακούνητα στρατιωτάκια που δεν φταίγαν σε τίποτα..
Μπορεί και να τον χτύπησαν συμφοιτητές του,ή και ηλεκτρικό ρεύμα ή και....καμία ζαρντινιέρα.

http://www.enet.gr/online/online?dt=09/06/2006

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #107 on: October 27, 2007, 22:27:40 pm »

πολλοί από αυτούς της πρώτης γραμμής είναι φίλοι και γνωστοί μου που θα έκοβα το κεφάλι μου ότι δεν θα έκαναν καμοιά φασαρία

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #108 on: October 27, 2007, 22:32:00 pm »

Και για να κλείσουμε αυτή την τόσο όμορφη βραδιά για δείτε την "Τρομοκρατία της Αστυνομίας" σε όλο της το μεγαλείο
Μόνο κουβεντούλα που δεν έπιασαν. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Ακόμα και ανοιχτά κράνη έχουν. Μια μπουνιά να φάει ένας, τέζα κάτω.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #109 on: October 27, 2007, 22:33:43 pm »

λολ

Agent Cain... μου θυμίζει φωτορομάτζο τα φωτογραφικά σου ντοκουμέντα... κάτσε να δεις τι θα κάνω τώρα...

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #110 on: October 27, 2007, 22:35:06 pm »

Ε???

Καλα, μην νομιζεις οτι ειναι και στρατος κατοχης, ολη την ωρα να βαρανε.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #111 on: October 27, 2007, 22:35:43 pm »

Quote from: AgentCain on October 27, 2007, 22:25:55 pm
Quote from: Nessa NetMonster on October 27, 2007, 22:18:27 pm
@AgentCain: Επειδή δε φαίνεται να το καταλαβαίνεις... αυτό που κάνεις λέγεται λάσπη. Εάν είχαμε ολόκληρα τα βίντεο θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας με πληροφορίες για το ποια πορεία ήταν, πού, σε ποιο σημείο, ποιοι την έκαναν, για ποιο λόγο, ποιος προκάλεσε, ποιος επιτέθηκε σε ποιον και γιατί. Το να ποστάρεις τα στιγμιότυπα που σε βολεύουν χαρακτηρίζει εσένα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Τα αυτονόητα θα λέμε εδώ μέσα μου φαίνεται.

Το αστέιο της υπόθεσης ξέρεις ποιο είναι?
ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
για να δω τι πραγματικα συνέβει

βέβαια υπάρχουν και τα αντίστοιχα τερτίπια της αστυνομίας, θέλετε να τα δείτε. Αφού τα ξέρετε.

Το βίντεο είναι το "μέρες ελληνικής δημοκρατίας"

Αυτά δεν τα λέω για να πάρω το μέρος των αστυνομικών αλλά για να σας δείξω πως ένας αγώνας καταλήγει σε σφαγή από τις εξυπνάδες της 1ης γραμμής.
Βέβαια δεν φταίει η τελευταία γραμμή που μαζεύει νομίζω τους σοβαρούς φοιτητές, αν και θα μπορούσαν να τους δώσουν ένα χέρι ξύλο ώστε να απαλαγούν από αυτούς τους ενοχλητικούς.

Και όταν μιλάτε για λάσπη, να βάζετε και τους εαυτούς σας. Πόσες φορές έχω ακούσει για ''φασίστες αστυνομικούς'' ''μπάτσους'' ''μας σκότωσαν''
Αυτό δεν είναι συκοφαντία? Το να λες ότι το δικαστήριο δεν έβγαλε αμερόληπτη απόφαση δεν είναι συκοφαντία?

Έχεις ξεφύγει πολύ έτσι;Είχα πει ότι θα προσπαθήσω να μην απαντήσω,αλλά με τις μαλακίες που γράφονται έχω ξεφύγει.
Ας θεωρήσουμε ότι αυτό που έγραψες ότι οι "πίσω φοιτητές" θα μπορούσαν να ρίξουν ένα χεράκι στους μπροστινούς τους για να στρώσουν σου ξέφυγε,επειδή είσαι μικρός ακόμα και έχεις πολλά να μάθεις,π.χ. να βουτάς λιγάκι τη γλώσσα στο μυαλουδάκι σου πριν ξεστομίσεις ό,τι σου κατεβαίνει.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ για να έρχεσαι εσύ και να πετάς ό,τι σου κατέβει μ'αυτόν τον τρόπο.
Κι αφού ξέρεις ότι ήταν φωτογραφια γονιών τι την πόσταρες;
Όσον αφορά την από κάτω φωτό,δεν υπάρχει επίθεση,αλλά αυτό που γίνεται ονομάζεται περιφρούρηση του μπλοκ.Πώς και δεν το γνωρίζεις εσύ ο παντογνώστης;
Μαζέψου λίγο με το θέμα του ξύλου στις πορείες και μην προκαλείς γιατί είναι αρκετά περίπλοκο για να το άγεις και να το φέρεις όπως σου γουστάρει,τη στιγμή που τότε εσύ καθόσουν κι έλυνες τις ασκησούλες σου για τα μαθηματικά και πηγαινοερχόσουν στο ιδιωτικό σου σχολείο.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: October 27, 2007, 22:36:46 pm »

cecs

Ναι μπορώ να σου δείξω 3 φωτογραφίες που επαναλαμβάνονται μέσα στο βίντεο
Είναι το παιδί με το τζιν μπουφάν. 7 λεπτά βίντεο 3-4 φορές τον δείχνει, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!

Δεν ξέρουμε τι έγινε με αυτόν, μπορεί να έπεσε και να χτύπησε σε κολονάκι, μπορεί πράγματι να τον χτύπησαν άτσαλα οι αστυνομικοί, μπορεί να έπεσε ζαρντινιέρα πάνω του, όπως είχε ακουστεί.
Δεν το δείχνει το βίντεο.
Αλλά δείχνει έναν άλλο που πράγματι έφαγε κλωτσιά στα μούτρα. Μπορεί να είναι αυτός, δεν ξέρω.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #113 on: October 27, 2007, 22:37:24 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=U0_1nCrJfuA
http://www.youtube.com/watch?v=mHLn6qcQWzo
http://www.youtube.com/watch?v=RZ29PLXnYm4

Δες τα ακούνητα στρατιωτάκια σου...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #114 on: October 27, 2007, 22:39:27 pm »

Quote from: Aurelius on October 27, 2007, 22:35:06 pm
Ε???

Καλα, μην νομιζεις οτι ειναι και στρατος κατοχης, ολη την ωρα να βαρανε.

Είσαι γαμάτος!!!Είσαι τοπ!!!Ατάκα για στομάχια αγύμναστα (κάτι κοιλιακούς που θα κάνουν)

Κορυφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελευθερία είναι
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #115 on: October 27, 2007, 22:43:07 pm »

Έχουν ρίξει και το edopolytexneio...και δεν μπορώ να βρω τις φωτό...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #116 on: October 27, 2007, 22:45:22 pm »

Quote from: AgentCain on October 27, 2007, 21:05:09 pm
Quote from: pandora on October 27, 2007, 19:28:28 pm
Αν εσύ δεν έχεις χιούμορ αυτό νομίζω είναι δικό σου πρόβλημα
Άλλωστε ιστορικά οι πιό σοβαροί άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν και την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ
Να με συμπαθάς για την έλλειψη χιούμορ, αλλά δεν συνηθίζω να αστειεύομαι με τέτοια θέματα.
Είναι σαν να αστειεύομαι για τα ανοιγμένα κεφάλια των φοιτητών, δεν μπορούσαν να πάρουν μια πατσαβούρα μαζί τους να μη λερώνουν τα αίματα?

Παντελής έλλειψη ερμού και δομημένης σκέψης.

1ον δεν θα έτρωγα ξύλο, διότι αν είχα αιτήματα θα ήταν λογικά (σύμφωνα με εμένα) και δεν θα έφτανα σε ακρότητες.
2ον εκτός από τα λόγια τι άλλο επιβάλλει τάξη αν όχι οι ουσίες που αποδυναμώνουν τις φυσικές αντοχές?
3ον δε βλέπω κάποιο λόγο για να καταργήσει η εκάστοτε κυβέρνηση το άσυλο. Μήπως έχετε και εσείς θεωρίες περί "συνωμοσιών" και "ασύμμετρης απειλής"?
4ον όπλο δεν νοείται κάτι που κάνει μπουμ μπουμ ή ανάβει φωτιά. Στο βίντεο φαίνεται Κ Α Θ Α Ρ Α ο φοιτητής (ένας είναι) που βαράει 1ος το κράνος του αστυνομικού. Το ξύλο που κρατάνε είναι υπερβολικά χοντρό για να κρατάει απλώς τη σημαιούλα στην άκρη. Ανοίγει κεφάλι άνετα.
5ον σταματήστε να βλέπετε το δικό σας συμφέρον, δείτε το από τη σκοπιά του αστυνομικού. Και αυτός άνθρωπος είναι. Δεν είναι διάβολος που ήρθε στη γη από τη κυβέρνηση. Αν τον πυροβολήσεις πεθαίνει. Και αυτός σπούδασε. Ε νομίζω ότι και εγώ θα ήθελα να σε βαρέσω αν μου φώναζες "είσαι μαλάκας, πουσταρόπαιδο, γαμιώλης, γουρούνι"
Λέξεις που ακούγονται στο βίντεο.
Και αν θες να μάθεις οι φοιτητές που χάθηκαν για να μπορούμε σήμερα εμείς να σπουδάζουμε και να γράφουμε στο φορουμ, δεν έλεγαν τίποτα, μόνο τραγουδούσαν. Ούτε καν αντιστάθηκαν. Δεν κρατούσαν μαύρες και κόκκινες σημαίες ούτε είχαν πανό και τηλεβόες. Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ξεκάθαρο "Θα πεθάνω αν χρειαστεί για αυτό που θεωρώ ιερό και δίκαιο".
1ο το λογικό αίτημα όσων πήγαν στις πορείες ήταν η δημόσια και δωρεάν παιδεία. Η γενιά μας έχει μεγαλώσει μ'ένα προσχεδιασμενο μέλλον, με "ευκαιρίες" που μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας, δεν έχει δουλειές, δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα, δεν έχει ελευθερία να αναπνεύσει, της έχουν κόψει την προοπτική να αντιδρά, να φωνάζει, ακόμη και να σκέφτεται ή να συσκέφτεται. Τα παιδιά αυτά ονειρεύτηκαν ένα καλύτερο αύριο, το δικό σου αύριο, κι όχι αυτό που μας κλέβουν κάθε μέρα μέσα από τα χέρια μας οι "συνάδελφοι" των κολλεγίων και των ιδιωτικών πανεπιστημίων που εξισωνονται τα πτυχία τους με τα δικά μας χωρίς να χουν κουραστεί στη ζωή τους ούτε στο 1/10 από μας, ένα μέλλον όπου θα πληρώνεις για όλα, για την υγεία, για τα πάντα, ένα μέλλον που σου στερεί την δυνατότητα να ζήσεις με μια φυσιολογική σύνταξη όταν θα ρθει η ώρα, ένα μέλλον που σε κάναν να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις καλύτερο, ένα μέλλον που σε κάναν να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ονειρευτείς, να σκεφτείς, να δράσεις, να βελτιώσεις. Ένα μέλλον με μάνατζερς που θα κόβουν τα δωρεάν συγγράμματά  μας και θα αναγκάζουν τους γονείς μας να κάνουν υπερωρίες για να μας κάνουν επιστήμονες, ένα μέλλον που θα μένουν στο δρόμο και όχι σε εστίες όσα παιδιά δεν έχουν υψηλό είσόδημα, ένα μέλλον όπου θα φιλάς κατουρημένες ποδιές μετά από 15 χρόνια σπουδών για να πάρεις μια θεσούλα - με μέσον και όχι με αξιοκρατία, ένα μέλλον στο οποίο θα σου φτύνει τη νοημοσύνη ο κάθε Πρετεντέρης και η κάθε Στάη και ο κάθε Χατζηνικολάου. Ένα μέλλον στο οποίο η διαφορετική άποψη θα είναι ανεπίτρεπτη.
Αν όλα αυτά δεν σου φαίνονται λογικά βολέψου στον καναπέ σου και απόλαυσε το #$%@ που έρχεται.

Και όλα αυτά ήταν τα παράλογα για τα οποία κάποιοι έφαγαν ξύλο. Και όχι αυτοί με τα καδρόνια στις φωτογραφίες σου, αλλά κοπελίτσες 1ου έτους Ιατρικής Αθηνών με γυαλάκια, που όχι καδρόνι, ούτε μυρμήγκι δεν μπορούν να πειράξουν. Είσαι άσχετος και ανενημέρωτος (αναμενόμενο άλλωστε), αδιάβαστος, και αντί να ξεστραβωθείς και να διαβάσεις καμιά 20αριά το λιγότερο αρθράκια από τον τύπο στις 8 Μαρτίου 2007, κάνεις κριτική σε πράγματα που δεν γνωρίζεις, θεωρείς τον εαυτό σου το υπερ- γαμάτο άτομο σε σχέση με ανθρώπους που σκέφτονται και 5 πράγματα έξω από το μαθηματάκι και τη γκόμενα, και σίγουρα δεν είσαι ο Νίο. Ξεκαβάλα το, ενημερώσου, και τα ξαναλέμε.

Η cecs στην οποία απευθύνεσαι έχει φάει μυοπαραλυτικά σε πορεία, χωρίς να κουβαλάει κανένα καδρόνι και χωρίς να προκαλέσει ούτε στο ελάχιστο. Θα θελα να δώ τα μούτρα σου αν έτρωγες μυοπαραλυτικά και δεν μπορούσες ούτε να αναπνεύσεις ούτε να περπατήσεις. Ξερόλα.

2ο Το αν θέλει η Μαριέττα και ο Στυλιανίδης να καταργήσουν το άσυλο, σταδιακά και αρχικά περιορίζοντάς το, τράβα ρώτα κανα δαπίτη κι αν έχει @@ να σου πεί την αλήθεια έλα να τα ξαναπούμε.

3ο Ο μπάτσος δεν σπούδασε. Ακόμη κι αν σπούδασε το μυαλό ενός ανθρώπου που μπορεί να ανοίξει το κεφάλι ενός συνανθρώπου του είναι γεμάτο σκ#$% άντε να μην πώ

Μη σε δω μετά από πορεία να πηγαίνεις για πίτσα.

Αυτά αλλού όχι σε μένα. Και τα υφάκια και τις απειλές. Κάτι τέτοια τα χω για πρωινό.

Όσο για τα βρισίδια των μπάτσων.... σου έχω απαντήσει επαρκώς.

Το πόστ θα φύγει κάδο. Βαρέθηκα να διαβάζω λάσπη. Είναι ντροπή αυτά που ακούμε. Συγγνώμη για το ύφος και για τον τόνο και για τις εκφράσεις, αλλά ακόμη στο μυαλό μου κουδουνίζουν τα κλάματα και οι φωνές των φοιτητών από τα βίντεο του ξυλοδαρμού. Και ακόμα έχω την εικόνα της τελευταίας ΓΣ επί καταλήψεων και των φιλων μου στις διπλανές καρέκλες από τη δική μου να κλαίνε βλέποντας το βίντεο.

Άντε γειά. Και τέλος για μένα
« Last Edit: October 27, 2007, 22:49:31 pm by pandora » Logged
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #117 on: October 27, 2007, 22:46:33 pm »

Quote from: AgentCain on October 27, 2007, 22:36:46 pm
cecs

Ναι μπορώ να σου δείξω 3 φωτογραφίες που επαναλαμβάνονται μέσα στο βίντεο
Είναι το παιδί με το τζιν μπουφάν. 7 λεπτά βίντεο 3-4 φορές τον δείχνει, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!

Δεν ξέρουμε τι έγινε με αυτόν, μπορεί να έπεσε και να χτύπησε σε κολονάκι, μπορεί πράγματι να τον χτύπησαν άτσαλα οι αστυνομικοί, μπορεί να έπεσε ζαρντινιέρα πάνω του, όπως είχε ακουστεί.
Δεν το δείχνει το βίντεο.
Αλλά δείχνει έναν άλλο που πράγματι έφαγε κλωτσιά στα μούτρα. Μπορεί να είναι αυτός, δεν ξέρω.

Να κρατηθουμε να μην το κανουμε μπαχαλο εδω μεσα.

Να σου πω. Εγω μπορω να σου δεσμευτω οτι μπορουμε να το φερουμε σαν θεμα στην συνελευση. Εσυ δεσμευεσαι οτι θα τα πεις αυτα που λες και εδω, μιας και εχεις ατρανταχτα επιχειρηματα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εγω θεωρω οτι απλα γραφεις γιατι εισαι προβοκατορακος, χωμενος μεσα καπου, και απλα γραφεις για να προκαλεσεις. Αρα αν γραφεις απλα και μονο για να τσαντισεις καποιους εδω μεσα, να παραφερθουν να το μπαχαλεψουν και να μας την λες μετα: "κοιτα τους, δεν μπορουν να κανουν διαλογ και τις γνωστες μαλακιες", τοτε απλα επιβεβαιωνεις την θεωρια μου. Αν οχι, ελα να την πεις στα ισια μπροστα σε ολους, αφου τα ξερεις και ολα.
« Last Edit: October 27, 2007, 22:52:14 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #118 on: October 27, 2007, 22:48:43 pm »

Μια ήσυχη μέρα και χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία μικρή ομάδα οπλισμένων αναρχικών μαζεύτηκε με απειλητικές διαθέσεις έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας θράκης:

Αρχίσανε να πετάνε μολώτωφ και να απειλούν με περίστροφα αθώους πολίτες

Αστυνομική πλησίασαν έναν από τους νεαρούς με φιλικές διαθέσεις

και τον ρώτησαν τι ώρα είναι

Οι αναρχικοί επιτέθηκαν έτσι απρόκλητα με πυροβολισμούς και μολότωφ

Και η αστυνομία εκτοξεύοντας κατά λάθος ένα δακρυγόνο τους διέλυσε

Οι δύο συλληφθέντες παραμένουν στο τμήμα και πήραν διορία για να απολογηθούν

byeeee
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #119 on: October 27, 2007, 22:49:14 pm »

Λοιπόν Agent για να τελειώνει το θέμα!!!

1ον.Κανείς αστυνομικός (σοβαρός αστυνομικός) δεν λέει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι σωστές!!

2ον.Πολλές φορές δεν είναι σωστές οι επιλογές μελών των πορειών και μετά παρασυρόμενοι και οι υπόλοιποι αρχίζουν το έλα να δεις!!!

3ον.Σαν πολύ μυημένος σε πράγματα που δεν έχεις ζήσει είσαι και αυτό προκαλεί ερωτήματα!!!Καλό είναι να ακούς πολλές απόψεις και μετά να βγάζεις την δικιά σου και όχι να αντιγράφεις την άποψη ενός!! (εάν όντως είσαι πρωτοετής)

Ελευθερία είναι
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 Go Up Print
Jump to: