• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:28:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:28:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 79
Total: 135
tzortzis
AcademicWeapon!
menelaras
giorgosc
atpvk
mpizos
Markella
kostas.13v
jojos
spyros36
George_RT
DimitrisL
ggougous
Toaoutplasedakitoubiseswa
kvas
chrisbetas
unreasonable
Tasaris
mike1996
mrotskos
paristetos
sassi
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
stloukas
jimalexoud
themis01
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
smoul
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Τι είναι η λέξη φασίστας και τα λοιπά
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Down Print
Author Topic: Τι είναι η λέξη φασίστας και τα λοιπά  (Read 25486 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη διάσταση τους.
« Reply #75 on: October 27, 2007, 19:28:28 pm »

Quote from: AgentCain on October 27, 2007, 18:18:31 pm
Quote from: pandora on October 27, 2007, 18:02:15 pm
Χρυσαυγίτες ήταν?

Από εδώ φαίνεται το πόσο σοβαρά μιλάς.

Αν εσύ δεν έχεις χιούμορ αυτό νομίζω είναι δικό σου πρόβλημα
Άλλωστε ιστορικά οι πιό σοβαροί άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν και την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ

Επίσης με αυτό εδώ που έγραψες δεν έχεις πείσει τους λοιπόυς αναγνώστες των όσων γράφουμε ότι εσύ είσαι σοβαρός ή ότι έχεις επιχειρήματα.

Συνταγματικοί Νόμοι

Άρθρο 11

1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

Κανείς δεν έχει όπλα σε πορείες εκτός από τους γνωστούς σε όλους μας μπάχαλους.
Πσρόλα αυτά άοπλοι φοιτητές έχουν φάει ξύλο άνευ λόγου και αιτίας από μπάτσους, γι'αυτά που πιστεύουν.
Έχουν φάει χημικά στη μάπα, έχουν φάει ασφυξιογόνα, έχουν φάει παραλυσιογόνα κ.ο.κ.
Τους έχουν ανοίξει τα κεφάλια, ενώ αντιθέτως δεν συλλαμβάνουν τους κουκουλοφόρους γιατί η κατάσταση αυτή τους βολεύει. Τους βολεύει για να καταργήσουν το άσυλο, τους βόλευε για να δυσφημίσουν το φοιτητικό κίνημα και να το συνδέσουν με τα μπάχαλα, τους βόλευε για να δείχνουν σκηνές καταστροφών αντί να δείχνουν τις τεράστιες σε όγκο και παλμό πορείες που γινόταν ειδικά στην Αθηνα από τους φοιτητές και ειδικά τον Μάιο - Ιούνιο. Κάποιοι παλεύαν γι'αυτά που πιστεύουν με ενα κρατος εναντίον τους, τους γονείς εναντιον τους, την αστυνομία να τους τρομοκρατεί κ.ο.κ.
Εσύ θα είχες το θάρρος να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου και να παραμείνεις στον αγώνα μέχρι τελους αν έτρωγες ξύλο, που κρίνεις τώρα αυτούς τους ανθρώπους από τον μαλακό και ζεστό  σου καναπέ με μια πίτσα και κανα δυό μπύρες, και φυσικά το πληκτρολόγιο, που σου προσφέρει και ανωνυμία?

2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία.

Να παρίσταται. Όχι να τρομοκρατεί, ούτε να σου κουνάει απειλητικά το γκλόπ, ούτε να σου λέει
"βγές ρε κωλόπαιδο από την περιφρούρηση και τα λέμε"

Για τα υπόλοιπα σου έχει απαντήσει επαρκώς ο Netgull, και μία ιδέα το τί τραβούσαν τα παιδιά στις πορείες σου έδωσε η cecs. Δεν μπορείτε να φανταστείτε από την οθόνη της τηλεόρασής σας την πραγματικοτητα.

Τα ίδια και τα ίδια.....
έχω βαρεθεί κάθε τόπικ να καταλήγει στους φασίστες άπλυτους αναρχοαξύριστους και κομμουνισταριά καταληψίες και στους φιλήσυχους πολίτες που τους ενοχλεί η ύπαρξη των πρώτων.

Νιώθω μια έντονη αηδία

κέιν: μάθε και λίγο να διαβάζεις αυτά που σου γράφουνε, γιατί μέχρι στιγμής στα μισά δεν έχεις απαντήσει. Επιλεκτική όραση έχεις?

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #76 on: October 27, 2007, 19:38:51 pm »

Quote from: alejandro on October 27, 2007, 19:19:06 pm

NotWorthy

Μπαίνεις στο πνεύμα  Wink

(όχι τίποτα, να έχει δουλειά ο Καραμάνος το βράδυ)

pay close attention
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #77 on: October 27, 2007, 20:54:07 pm »

Ας μου υποδείξει το λινκ στο εμοτικον, όποιος το έχει πρόχειρο, που δείχνει ένα ανθρωπάκι με το χέρι του να πάλλεται γοργά πάνω-κάτω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ. Δεν είμαι οφφ-τοπικ....

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Αθάνατος
Guest
« Reply #78 on: October 27, 2007, 20:57:24 pm »

Όλα μπαίνουν στις διαστάσεις τους σε αυτό το τόπικ
_________________________________________________ ___________
Karamazoβ για τις υπερωρίες τι σου δίνουν? Είσαι ικανοποιημένος?
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #79 on: October 27, 2007, 21:05:09 pm »

Quote from: pandora on October 27, 2007, 19:28:28 pm
Αν εσύ δεν έχεις χιούμορ αυτό νομίζω είναι δικό σου πρόβλημα
Άλλωστε ιστορικά οι πιό σοβαροί άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν και την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ
Να με συμπαθάς για την έλλειψη χιούμορ, αλλά δεν συνηθίζω να αστειεύομαι με τέτοια θέματα.
Είναι σαν να αστειεύομαι για τα ανοιγμένα κεφάλια των φοιτητών, δεν μπορούσαν να πάρουν μια πατσαβούρα μαζί τους να μη λερώνουν τα αίματα?

Κανείς δεν έχει όπλα σε πορείες εκτός από τους γνωστούς σε όλους μας μπάχαλους.
Πσρόλα αυτά άοπλοι φοιτητές έχουν φάει ξύλο άνευ λόγου και αιτίας από μπάτσους, γι'αυτά που πιστεύουν.
Έχουν φάει χημικά στη μάπα, έχουν φάει ασφυξιογόνα, έχουν φάει παραλυσιογόνα κ.ο.κ.
Τους έχουν ανοίξει τα κεφάλια, ενώ αντιθέτως δεν συλλαμβάνουν τους κουκουλοφόρους γιατί η κατάσταση αυτή τους βολεύει. Τους βολεύει για να καταργήσουν το άσυλο, τους βόλευε για να δυσφημίσουν το φοιτητικό κίνημα και να το συνδέσουν με τα μπάχαλα, τους βόλευε για να δείχνουν σκηνές καταστροφών αντί να δείχνουν τις τεράστιες σε όγκο και παλμό πορείες που γινόταν ειδικά στην Αθηνα από τους φοιτητές και ειδικά τον Μάιο - Ιούνιο. Κάποιοι παλεύαν γι'αυτά που πιστεύουν με ενα κρατος εναντίον τους, τους γονείς εναντιον τους, την αστυνομία να τους τρομοκρατεί κ.ο.κ.
Εσύ θα είχες το θάρρος να αγωνιστείς για τα πιστεύω σου και να παραμείνεις στον αγώνα μέχρι τελους αν έτρωγες ξύλο, που κρίνεις τώρα αυτούς τους ανθρώπους από τον μαλακό και ζεστό  σου καναπέ με μια πίτσα και κανα δυό μπύρες, και φυσικά το πληκτρολόγιο, που σου προσφέρει και ανωνυμία?

1ον δεν θα έτρωγα ξύλο, διότι αν είχα αιτήματα θα ήταν λογικά (σύμφωνα με εμένα) και δεν θα έφτανα σε ακρότητες.
2ον εκτός από τα λόγια τι άλλο επιβάλλει τάξη αν όχι οι ουσίες που αποδυναμώνουν τις φυσικές αντοχές?
3ον δε βλέπω κάποιο λόγο για να καταργήσει η εκάστοτε κυβέρνηση το άσυλο. Μήπως έχετε και εσείς θεωρίες περί "συνωμοσιών" και "ασύμμετρης απειλής"?
4ον όπλο δεν νοείται κάτι που κάνει μπουμ μπουμ ή ανάβει φωτιά. Στο βίντεο φαίνεται Κ Α Θ Α Ρ Α ο φοιτητής (ένας είναι) που βαράει 1ος το κράνος του αστυνομικού. Το ξύλο που κρατάνε είναι υπερβολικά χοντρό για να κρατάει απλώς τη σημαιούλα στην άκρη. Ανοίγει κεφάλι άνετα.
5ον σταματήστε να βλέπετε το δικό σας συμφέρον, δείτε το από τη σκοπιά του αστυνομικού. Και αυτός άνθρωπος είναι. Δεν είναι διάβολος που ήρθε στη γη από τη κυβέρνηση. Αν τον πυροβολήσεις πεθαίνει. Και αυτός σπούδασε. Ε νομίζω ότι και εγώ θα ήθελα να σε βαρέσω αν μου φώναζες "είσαι μαλάκας, πουσταρόπαιδο, γαμιώλης, γουρούνι"
Λέξεις που ακούγονται στο βίντεο.
Και αν θες να μάθεις οι φοιτητές που χάθηκαν για να μπορούμε σήμερα εμείς να σπουδάζουμε και να γράφουμε στο φορουμ, δεν έλεγαν τίποτα, μόνο τραγουδούσαν. Ούτε καν αντιστάθηκαν. Δεν κρατούσαν μαύρες και κόκκινες σημαίες ούτε είχαν πανό και τηλεβόες. Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ξεκάθαρο "Θα πεθάνω αν χρειαστεί για αυτό που θεωρώ ιερό και δίκαιο". Μη σε δω μετά από πορεία να πηγαίνεις για πίτσα.

Να παρίσταται. Όχι να τρομοκρατεί, ούτε να σου κουνάει απειλητικά το γκλόπ, ούτε να σου λέει
"βγές ρε κωλόπαιδο από την περιφρούρηση και τα λέμε"
Αν λέει κάτι τέτοιο τον αγνοείς. Δε του δίνεις κίνητρα. Το γκλόπ μπορεί να το κουνάει όπως θέλει. Δε του δίνεις σημασία και προχωράς ανενόχλητος.
Όσο τον κεντρίζεις τόσο το χειρότερο για σένα. Αυτός το μισθό του θα τον πάρει είτε σε βαρέσει είτε όχι.

Όσο για το τι απαντάω, δεν έχω χίλια χέρια να απαντώ σε όλα. Απαντώ στα σημαντικά.
Τώρα αν θες να με πείσεις ότι η γη είναι τετράγωνη, τι να απαντήσω?

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Megawatt
Guest
« Reply #80 on: October 27, 2007, 21:06:35 pm »

Quote from: Kenny on October 27, 2007, 20:54:07 pm
Ας μου υποδείξει το λινκ στο εμοτικον, όποιος το έχει πρόχειρο, που δείχνει ένα ανθρωπάκι με το χέρι του να πάλλεται γοργά πάνω-κάτω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ. Δεν είμαι οφφ-τοπικ....
Εγώ εχω αυτό:
σου κανει? Cheesy
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #81 on: October 27, 2007, 21:22:25 pm »

Quote from: AgentCain on October 27, 2007, 21:05:09 pm
1ον δεν θα έτρωγα ξύλο, διότι αν είχα αιτήματα θα ήταν λογικά (σύμφωνα με εμένα) και δεν θα έφτανα σε ακρότητες.
Τώρα προσβάλλεις και δε συγχωρείσαι, γιατί σου έχουν ήδη πει οι συνομιλητές σου για φίλους που τραυματίστηκαν χωρίς να έχουν κάνει τίποτα. Φίλους.
2ον εκτός από τα λόγια τι άλλο επιβάλλει τάξη αν όχι οι ουσίες που αποδυναμώνουν τις φυσικές αντοχές?
Το ότι δε φταίει όλη η πορεία για τη μαλακία που έκανε ένα άτομο γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις; (Αλλά... σε ποιον μιλάω Grin)
Μη σε δω μετά από πορεία να πηγαίνεις για πίτσα.
(Τι εννοεί ρε παιδιά; Τον έχασα Cheesy)

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #82 on: October 27, 2007, 21:25:53 pm »

Ε νομίζω ότι και εγώ θα ήθελα να σε βαρέσω αν μου φώναζες "είσαι μαλάκας, πουσταρόπαιδο, γαμιώλης, γουρούνι"
[...]
Αν λέει κάτι τέτοιο τον αγνοείς. Δε του δίνεις κίνητρα. Το γκλόπ μπορεί να το κουνάει όπως θέλει. Δε του δίνεις σημασία και προχωράς ανενόχλητος.
Όσο τον κεντρίζεις τόσο το χειρότερο για σένα. Αυτός το μισθό του θα τον πάρει είτε σε βαρέσει είτε όχι.

Τι λες ρε συ? Θα μας τρελάνεις? Ο αστυνομικός να βαράει όταν τον βρίζουν, αλλά ο φοιτητής να συνεχίζει ανενόχλητος?
Θα πρεπε τουλάχιστον να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ πριν γράψεις.

Και αν θες να μάθεις οι φοιτητές που χάθηκαν για να μπορούμε σήμερα εμείς να σπουδάζουμε και να γράφουμε στο φορουμ, δεν έλεγαν τίποτα, μόνο τραγουδούσαν. Ούτε καν αντιστάθηκαν. Δεν κρατούσαν μαύρες και κόκκινες σημαίες ούτε είχαν πανό και τηλεβόες. Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ξεκάθαρο "Θα πεθάνω αν χρειαστεί για αυτό που θεωρώ ιερό και δίκαιο". Μη σε δω μετά από πορεία να πηγαίνεις για πίτσα.
Πώς φαίνεται ότι κανένας δικός σου δεν ήταν μέσα.

"εδώ πολυτεχνείο...είμαστε χτυπημένοι...χρειαζόμαστε φάρμακα...χρειαζόμαστε βοήθεια..."

Δεν έχεις δει το βίντεο? Δεν έχεις δει τις σημαίες? Δεν έχεις δει τα πανώ? Δεν έχεις δει τα παιδιά που ήταν κρεμασμένα στα κάγκελα? Που τους είχαν κλείσει οι φωνές από τα συνθήματα?

Για σενα ο αγώνας είναι βελούδινος? Γινεται με χαρές και τραγούδια? Πέφτει μπροστά στην καταστολή χωρίς να αντισταθεί, απλά για να περάσει στην ιστορία?

Έχω ασχοληθεί υπερβολικά ήρεμα, και δε σε έχω ειρωνευτεί σχεδόν ποτέ, ενώ σε έχω υποστηρίξει πολλές φορές, δημοσίως αλλά και ιδιωτικά, σε συζητήσεις. Μετά από αυτό δεν ασχολούμαι άλλο, μπούχτισα.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #83 on: October 27, 2007, 21:26:51 pm »

Ε όχι ρε γαμώτο κι αυτό το ξέρεις;
Ήσουν και τότε εκεί και ξέρεις;

Μήπως να σου θυμίσω την πορεία της 8 Μάρτη φέτος (θα ξέρεις λογικά και γι'αυτήν,όλα τα γνωρίζεις εσύ) όπου τραγουδούσαν φοιτητές το πότε θα κάνει ξαστεριά έξω από τη βουλή και ακουγόταν μέχρι κι εγώ δεν ξέρω πού και μετά έτρωγαν ξύλο;
Θες την προσωπική μου μαρτυρία για τα πράγματα;;;;;;;Θα την ψάξω και θα σε παραπέμψω όσο πιο σύντομα μπορώ.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #84 on: October 27, 2007, 21:38:13 pm »

Εδώ κι αυτό που έψαχνα να βρω.Ρίξε μια ματιά άμα θες να καταλάβεις 5-10 απλά πράγματα για το τι πάει να πει να σε χτυπάνε άδικα,να μην φταις,να σου λένε ότι γ..αι η μάνα σου (συγγνώμη) και να σου κάνουν χειρονομίες για να σε προκαλέσουν κι εσύ να πρέπει να τους αγνοείς και να προχωράς γιατί αλλιώς ξέρεις ότι θα σε χτυπήσουν ή στην καλύτερη περίπτωση θα σου ρίξουν μυοπαραλυτικό,δακρυγόνο,ασφυξιογόνο και όποια άλλη μ@λ@κί@ ληγμένη κυκλοφορεί στα ντουλάπια της ΕΛΑΣ (αυτό πάει σ'αυτό που έγραψες ότι οι φοιτητές βρίζουν και προκαλούν!Πάντως αν έβριζαν τη μάνα μου και μπορούσα να τους χτυπήσω σε πληροφορώ ότι θα το έκανα δίχως δισταγμό!):

Και τώρα κάποιες μαρτυρίες μου συμπληρωματικά:
-Όταν μας χτύπησαν στην Πανεπιστημίου κατάλαβα για πρώτη φορά τι σημαίνει τσούξιμο από δακρυγόνο.Χάνεις το φως σου,κόβεται η αναπνοή,ζαλίζεσαι...Ο μόνος λόγος που κατάφερα να μη λιποθυμήσω ήταν το γεγονός ότι μετά το ρίξιμο των δακρυγόνων άκουσα τους συμφοιτητές μου να αρχίσουν και πάλι να φωνάζουν ΜΕ ΨΥΧΗ συνθήματα,παιδιά της περιφρούρησης ζαλισμένα από τα δακρυγόνα να συνεχίζουν παρόλα αυτά να κρατιούνται από τα μπράτσα και να φωνάζουν "μείνετε ψύχραιμοι,θα περάσει,ψυχραιμία,μην πανικοβάλλεστε!"

-Σε κάποια φάση είχα καταφέρει να ανοίξω μόνο το δεξί μου μάτι,το άλλο δεν μπορούσε να ανοίξει,χρειαζόμουν κολλύριο επειγόντως.Φώναζα στα τυφλά "Κολλύριο,κολλύριο" και βρέθηκαν κατευθείαν δύο κοπέλες που μου έβαλαν.Στο μεταξύ τόσο πιο πριν όσο και μετά ψέκαζα στα "τυφλά"(με ένα μάτι δηλ.!) με Maalox τα παιδιά από την περιφρούρηση και τους φοιτητές μέσα στο μπλοκ,φωνάζοντάς τους συνέχεια "Κλείσε τα μάτια μέχρι να σε ψεκάσω,μηντρίψεις τα μάτια σου,όχι νερό,θα περάσει".

-Όσον αφορά τους συμφοιτητές μου είμαι περήφανη και δηλώνω τα εξής:Στηρίζαμε συνεχώς ο ένας τον άλλον.Ήμαστε ένα σώμα όλοι.Όταν πέσαν τα δακρυγόνα σπεύσαμε όσοι είχαν τα φάρμακα να βοηθήσουμε και πολλοί βοηθούσαν εμάς ψυχολογικά να συνεχίσουμε,μας έπιαναν από το χέρι,μας στήριζαν να μη ζαλιστούμε και πέσουμε,παίρναμε πραγματικά κουράγιο ο ένας από τον άλλο!Φοιτητική αλληλεγγύη σε όλο το μεγαλείο της,εμπιστοσύνη στον διπλανό μας σαν να ήταν εμείς!Κι όταν μέσα στη νομική έπαθα ξαφνικά αγκύλωση-κράμπα σε όλο το αριστερό πόδι(ίσως λόγω στρες,ίσως λόγω των δακρυγόνων που προκαλούν και μυϊκές συσπάσεις),το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μαζεύτηκαν αμέσως γύρω μου 10 άτομα και με βοηθούσαν επί ένα 10λεπτο μέχρι να συνέλθω και να μπορέσω να περπατήσω.Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν συμφοιτητή μου,που δυστυχώς δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή το όνομά του,που ήταν συνεχώς δίπλα μου και με στήριξε απίστευτα.

-Επίσης δε θα ξεχάσω την εικόνα απλών ανθρώπων που παρακολουθούσαν την πορεία μας την ώρα που στρίψαμε στην Πανεπιστημίου,λίγο πριν μας ρίξουν,κι όταν έριξαν τα δακρυγόνα άρχισαν να κλαίνε από τις ουσίες αυτές και να υποφέρουν κι αυτοί,ΑΔΙΚΑ.Δύο κοπέλες τους έριξαν Maalox και σταγόνες.

-Την ώρα που φεύγαμε από νομική και κατευθυνόμαστε προς τα Προπύλαια για να φύγουμε η στάση των ΜΑΤ,όπως είπε κι ο Τάσος ήταν προκλητικότατη,στέκονταν δίπλα μας και μας έβριζαν,μας έκαναν χειρονομίες και...κ...οδάχτυλα!

-Τέλος,θεωρώ ότι όσοι χτύπησαν τους φοιτητές με αυτόν τον τρόπο(αλλά και απλούς ανθρώπους,και δημοσιογράφους) ήταν ΚΟΤΕΣ,ΑΝΑΝΔΡΟΙ,ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.Βγήκαν σαν αστακοί εξοπλισμένοι και έριχναν όπου τους κατέβαινε.

Μια κοπέλα εργαζόμενη όταν φεύγαμε προς Ε.Μ.Π. μου είπε ότι υπήρχαν δακρυγόνα και χημικά και μέσα στο μετρό,γι'αυτό και ο κόσμος αναγκαζόταν να πάει με τα πόδια.

Θυμάμαι κι έναν περιπτερά,την ώρα που μας έκαναν τις χειρονομίες και μας έβριζαν να μας πετάει μπουκάλια με νερό τζάμπα και να φωνάζει στους αστυνομικούς να σταματήσουν και να μας αφήσουν να περάσουμε κι αυτοι...να τον λούζουν με τη φυσούνα με τα χημικά.......................................
« Last Edit: October 27, 2007, 21:52:14 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #85 on: October 27, 2007, 21:41:48 pm »

Προσωπικα εχω παψει να ασχολουμαι, γιατι βλεπω ατελεσφορη καθε προσπαθεια συνεννοησης μαζι σου. Διακρινω σε εσενα την λογικη του Ελληνα περιπτερα, που εχει γνωμη για ολους και για ολα, ξερει τα παντα καλυτερα απο ολους, ΧΑΛΑΡΑ θα μπορουσε να ειναι πρωθυπουργος. Επισης θα μπορουσε να ειναι και προπονητης στην Εθνικη Ελλαδας, γιατι ειναι ο καλυτερος. Αυτα δεν ειναι ουτε οφ τοπικ, ουτε προσωπικη επιθεση και θα τα διαγραψω λιγο αργοτερα.

Το να καθεσαι ομως και να μας εκφραζεις ως αντικειμενικη αληθεια τις ιδεοληψιες σου περι λουλουδιων και τραγουδιων ειναι ακρως προσβλητικη. Σε εναν αγωνα δεν τραγουδας "Δεν περνας κυρα-Μαρια", ουτε και ειναι ο σκοπος σου αυτος. Εσυ και ο καθενας μπορει να ακολουθει την χριστιανικη ηθικη, και να γυρνας  και το αλλο μαγουλο αν σε βαρανε γκλομπια, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ο καθενας που ειναι εξω απο τον χορό τα ιδια λεει. Οι ανθρωποι που αναφέρεις πεθανανε οχι επειδη τραγουδαγαν τον Πασχαλη ή οποιος ηταν τοτε, αλλα επειδη φωναζαν συνθηματα που εκφραζαν εκεινη την εποχη(αλλα και την σημερινη θα ελεγα). Αναμεσα τους προφανως υπηρχαν ατομα τα οποια καμια σχεση δεν ειχαν με ενοπλους αγωνες ή ταραχες, υπήρχαν ομως και ατομα τα οποια πιστευαν σε ενοπλους αγωνες κτλ κτλ. Η 17Ν, ας πουμε ηταν συμμετοχος τοτε και δεν ειχε απλα μαυρες σημαιες οπως λες.

Αυτο δεν σημαινει οτι ο ενας πρεπει να απολογειται στον αλλο, ουτε οτι οσοι ειχαν βγει στους δρομους πρεπει να απολογηθουν για την 17Ν, επειδη ειχαν παλεψει μαζι.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #86 on: October 27, 2007, 21:44:02 pm »

Να βγαινες να τραγουδήσεις Θεοδωράκη στη δικτατορία να σου πω μετα...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #87 on: October 27, 2007, 21:54:16 pm »

Το τραγουδούσαν το είπα για να δείξω την ανωτερότητα του αγώνα τους.
Με την έννοια ότι σφαίρες έπεφταν και αυτοί τραγουδούσαν τραγούδια που περιείχαν συνθήματα μέσα τους.
Και επειδή παραπονιέστε ότι δεν έχω αποδείξεις ιδού:

στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ποιος αναζητά καυγά.
Οι αστυνομικοί κάθονται στις θέσεις τους μέχρι να πέσει το πρώτο χτύπημα με ξύλο.
Μάλιστα οι φοιτητές έδειξαν τις διαθέσεις τους κόβοντας την κορδέλα που υπήρχε αρκετά μέτρα πιο μακριά.
Προσέξατε τι πάχος έχουν τα ξύλα? Δεν είναι απλές σημαιούλες. Υπάρχουν βέβαια και πιο χοντρά.
Το θεωρείτε σύμπτωση που όλη η 1η σειρά κρατάει σημαίες?

Λοιπόν τι λέτε?

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: October 27, 2007, 21:59:27 pm »

Επίσης αν αυτό δεν είναι κίνδυνος για τη δημόσια τάξη τότε τι είναι?
Άσε που θόλωσαν το κάτω μέρος. Γιατί αλήθεια?

Με αναγκάζετε να βγαίνω οφ τόπικ όμως...

SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #89 on: October 27, 2007, 22:01:43 pm »

τετελεσθαι   

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Up Print
Jump to: