• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:56:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:56:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 98
Total: 179
xanthosp
evtrents
mark
MikriTulipa
Emilios
chatzikys
salonikios
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
harischris
soph553
dirac1
antwnis
mrotskos
DimKaratzas
vpoug
ioannisfa
IBOURAS
idchatzi
nikos.a
Nekt
kstavroulis
despoina15
kmargaritis
dimant
aachmet
Fenia04
pxanthob
vasiliki_m
chris123
Vmous
theofr
Mavromati
thenoface
thathas12
savvastzan
Billyskotsikas
acolak
gp6
sofipout
genethalsss74
Spyrtos14
Νικηφόρος Πατσιούρας
Rizotto
Διάλεξις
slivarda
eplysia
EvanTsir
tsintsi
Fotis Roukoutakis
Geoth
stavrospk
giorgos_skl
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
skoloni
mitsos753905
giatieimaiedw
DLHERRO
kkotsopo
Billy K
superkolios
Mikekmp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43  (Read 13799 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43
« Reply #30 on: October 20, 2007, 14:09:46 pm »

πιστεύω τώρα να ξεκαθάρισα τη γνώμη μου....

www.twitter.com/apostolos1986
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: October 20, 2007, 15:04:21 pm »

Και εγώ από την μεριά μου θα κλείσω με τα παρακάτω:

Από τα δεκάδες θέματα που ανακύπτουν καθημερινά, κάποια χρίζουν σοβαρής αντιμετώπισης, κάποια όχι.

Αυτό είναι στην βούληση του καθενός να το κρίνει, και να απαντάει ανάλογα.

Την θέση των admin/moderators την βλέπω σαν αυτήν που προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία, όποτε αυτή διακυβεύεται.

Βεβαίως δεν είναι πάντα η παρέμβαση τους η επιθυμητή, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν μας χρωστάνε τίποτα, και τους χρωστάμε πολλά...

pay close attention
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #32 on: October 20, 2007, 15:44:16 pm »

Quote from: akis on October 20, 2007, 11:53:02 am
Ρε συ Χρήστο, δλδ όποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα και σου την σπάει πρέπει οι διαχειριστές να τον μπανάρουν;
Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και αν δεν μας αρέσουν.
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
Διάβασε τι έχω γράψει στα προηγούμενα ποστς.
Και δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που έχουν πραγματικά αγανακτήσει σαν κι εμένα. Που δεν μπορούν να βλέπουν το επίπεδο του φόρουμ να πέφτει αργά και σταθερά.

Επίσης δεν θεωρώ αρκετά σοβαρή την αντιμετώπιση σου στο ποστ του Απόστολου. Πραγματικά, τόσο νταηλίκι από εσένα δεν το περίμενα.
Τι νταηλίκι ρε Άκη, μας δουλεύεις?
Απλά ζήτησα διευκρινήσεις και καθαρότερη διατύπωση απόψεων.
Εάν ο καθένας μιλάει με υπονοούμενα, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα στην τελική.

Στην τελική τι απέγινε εκείνη η παρέα που αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα με πολιτισμένο διάλογο;
(άσε που δεν τα θεωρούσε προβλήματα, γιατί οι φίλοι δεν μας έβλεπαν σαν διαχειριστές και συντονιστές)
Αχ βρε Άκη...
Πολλοί από την αρχική παρέα έχουν αυτοδιαγραφεί, άλλοι συμμετέχουν ελάχιστα στις συζητήσεις. Πέρασε η εποχή της κλειστής παρέας ανεπιστρεπτί. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία διαφορετική πραγματικότητα.

ΥΓ. Αθάνατε, δεν πρόκειται να σου απαντήσω. Προσπαθώ να διαφυλάξω ανέπαφη την πνευματική μου υγεία. Η δικιά σου απ' ότι βλέπω δεν πάει και τόσο καλά...

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #33 on: October 20, 2007, 23:23:05 pm »

Πάμε άλλη μία επανάληψη...

Quote from: chggr005 on October 20, 2007, 10:29:56 am
Το thmmy.gr είναι το επίσημο φόρουμ των φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Όπως ήδη είπε ο akis, το forum δεν είναι επίσημο, ούτε επιθυμεί να γίνει. Κάτι τέτοιο θα σήμαινει να γράφονται μόνο οι φοιτητές του τμήματος, τα στοιχεία τους να είναι γνωστά κτλ. Όταν τέθηκε αυτό το ζήτημα απαντήσαμε αρνητικά και νομίζω συνεχίζουμε να απαντάμε.

Το forum ήταν μια παρέα. Για εμένα συνεχίζει να είναι, απλά έχει ανοίξει σε ένα βαθμό που δεν γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Πάντως όποιος επιθυμεί, μπορεί άνετα να γνωρίσει αρκετούς από αυτούς που μιλάει. Μάλιστα, κάτι τέτοιο έχει βοηθήσει επανηλειμένα σε καταστάσεις μελών που δεν είχαν προσαρμοστεί στο forum, αλλά το πέτυχαν μετά από την προσωπική γνωριμία.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πίσω από τις οθόνες κρύβονται άτομα. Το ότι μιλάμε πίσω από την οθόνη δε μας δίνει το δικαίωμα να παραβαίνουμε τους κανόνες του πολιτισμένου διαλόγου.

Υπάρχει επίσης ένας χρυσός κανόνας για αυτό το μέσο. Ότι δε μας ενδιαφέρει, δεν το διαβάζουμε. Αν θεωρεί κάποιος ότι ένα μέλος λέει βλακείες ή μιλάει για θέματα που δεν τον ενδιαφέρουν ή απλά τα post του δε διαβάζονται (π.χ. greeklish κτλ.), απλούστατα δεν τα διαβάζει. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε κάτι και ο μόνος που "κρίνεται" για αυτά που γράφει είναι ο ίδιος ο γράφων. Αυτό φαίνεται και από τους "Όρους εγγραφής", όπως θα όφειλε κάθε μέλος του forum να γνωρίζει:

Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε, και σε καμία περίπτωση τις απόψεις της Ομάδας Διαχείρισης, των διαχειριστών ,των συντονιστών, των άλλων μελών ή του forum.

Άρα και το επιχείρημα περί "μαλακιών που γράφονται και μας χαρακτηρίζουν ως ΗΜΜΥ" δεν ευσταθεί, μάλιστα εις διπλούν, καθότι όπως είπα δεν αποτελούμε και επίσημο forum του ΤΗΜΜΥ (μάλιστα ένα από τα θέματα που πρόσφατα συζητούσαμε είναι το ότι μπαίνοντας στο forum δεν υπάρχει ούτε ένα bannerάκι π.χ. που να δείχνει ότι σχετιζόμαστε κάπως με το τμήμα).

Φτάνω τέλος στο πολυσυζητημένο θέμα του επιπέδου του forum.

Το επίπεδο του forum χαρακτηρίζεται από τα μέλη του, όπως ακριβώς το "επίπεδο" του τμήματος χαρακτηρίζεται από τους φοιτητές του (αλήθεια, πώς ορίζεται το επίπεδο?). Δεν είναι ο ρόλος των Διαχειριστών να κρατάνε το επίπεδο, αλλά να προσπαθούν να εξασφαλίσουν την επικοινωνία με αυτό το μέσο. Αντικειμενικά, αυτό το καταφέρνουν σε κάποια κομμάτια του forum (π.χ. πίνακες μαθημάτων), ενώ σε άλλα φαντάζει πρακτικά αδύνατον (π.χ. πίνακες Πολιτικά, ερωτικά). Ίσως απλά να μην είμαστε αρκετά ώριμοι για να συζητήσουμε για αυτά, ίσως απλά να μην προσφέρεται το μέσο αυτό για δημιουργική συζήτηση, δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσω.

Δε νομίζω ότι κάποιος Συντονιστής/Διαχειριστής έχει ως σήμερα αποποιηθεί τις ευθύνες του σε κάποιο θέμα. Αντίθετα, πολλά μέλη δεν αναγνωρίζουν το στοιχειώδες, ότι δηλαδή το δικαίωμά τους να μιλάνε συνοδεύεται και με την υποχρέωση τήρησης των όρων με τους οποίους συμφώνησαν να εγγραφούν εδώ, ή ακόμα να αναγνωρίσουν το δικαίωμα στα άλλα μέλη να μιλάνε και να εκφράζουν τις απόψεις τους. Όλα αυτά, προσωπικά, τα βρίσκω φυσιολογικά σε ένα διάλογο χωρίς φυσική παρουσία, όπου η παρεξήγηση του γραπτού λόγου είναι εύκολη και μερικές φορές εσκεμμένη. Αυτό που με ξενίζει πραγματικά σε μερικά μέλη είναι ο φανατισμός στην υπεράσπιση των απόψεών τους, σαν να διακυβεύετο κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό.

Η Διαχείριση προβληματίζεται πολύ περισσότερο από όσο φαίνεται προς τα έξω για όλα αυτά τα ζητήματα. Τα άτομα που την αποτελούν, προσπαθούν πραγματικά να κάνουν πάντα το καλύτερο κατά την κρίση τους. Το να βάλλει κανείς τη Διαχείριση είναι το μόνο εύκολο. Το να προσπαθήσει να βοηθήσει και να καταλάβει την οπτική της γωνία είναι το δύσκολο κομμάτι.

Κλείνοντας για το κομμάτι της παρέας και πάλι, θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχει αλλάξει το κλίμα. Άτομα που γνωριζόμαστε τόσο καιρό και πάλι φαίνεται να μη γνωρίζουμε τις αντιδράσεις των άλλων.
Δε θα πω κάτι παραπάνω προς το παρόν (μπορεί η τελευταία παράγραφος να φαίνεται σαν υποννοούμενο, είναι αλήθεια λίγο αινιγματική, αλλά αυτή η συζήτηση ας σταθεί η αφορμή για να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να προσέχουμε αυτό έχω boldάρει παραπάνω...)
« Last Edit: October 20, 2007, 23:35:37 pm by Alexkasgr » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #34 on: October 21, 2007, 17:29:49 pm »

Alexkas.....

από το φόρουμ έχουν διαγραφεί άτομα των οποίων τα πόστ ήταν τόσο δυσδιάκριτα μέσα στις βλακείες όσο το διαμάντι που μισογυαλίζει μέσα στις λάσπες και στα σκατά(πχ Cyberkat και άλλοι).

Αυτό πρέπει να αναλογιστούμε όλοι γιατι συμβαίνει.... άλλοι δεν διαγράφηκαν, απλώς σταμάτησαν να γράφουν... και αυτό είναι κρίμα....

Και ναι.... το επιπεδο του φόρουμ έχει πεσει τραγικά από τότε που έγινα μέλος εγώ... (2006)

τότε έμπαινες σε ένα χώρο όπου γινόταν σοβαρές συζητήσεις.....

φταίω κι εγώ, και ίσως και ο καθένας μας για αυτό... φυσικά και δεν είναι θέμα της διαχείρισης....

εγώ φταίω γιατί έβλεπα να γράφεται συστηματικά μια λασπολογία, κυρίως για την κατάληψη, που προσωπικά μου την έδινε στα νεύρα και μιλάμε καθαρά για λάσπη, για πράγματα δλδ που δεν ίσχυαν. Δεν μπορεσα να είμαι ψύχραιμη.... να μην κάνω λόγο για γλοιώση βρισίδια ανθρωπων που διαφωνούσαν μαζί μου των οποίων τα πόστ κοπήκαν  ύστερα από παρέμβαση κάποιων φίλων μου, όπως ένα πχ στο οποίο ο gepeltek με χαρακτήριζε πόρνη και δεν του έγινε καμία απολύτως σύσταση....

πρέπει να αναλογιστούμε λιγάκι μάλλον τί επιτρέπουμε σε κάποιους να λένε και τί όχι

να μην σχολιάσω τα όσα ρατσιστικά γράφονται από ανθρώπους που έχουν μπαναριστεί 3 φορές...
όπως "τί λες καλέ που θα πληρώνω εγω τη σ'υνταξη του άχρηστου και ανεγκέφαλου μαλάκα που δεν έγινε μπίλ γκέητς" ή απόψεις για "κωλοδουλειές", "έρευνες του κώλου" και ούτω καθεξής. Εγώ πίστευα ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή....

τεσπα.... αναλογιστείτε λίγο και αυτά....
και είναι αλήθεια ότι μόνο στη δική μας πλευρά έγιναν παρατηρήσεις για μπαχαλα....

τεσπα... εγώ το είπα... θα κάνω μια δοκιμή πάνω σ'αυτά που λέτε........

« Last Edit: October 21, 2007, 17:36:01 pm by pandora » Logged
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #35 on: October 21, 2007, 17:33:15 pm »

Quote from: Guybrush on October 20, 2007, 00:29:50 am
Ελπίζω μετά από όλο αυτό να μην έχεις μείνει με την εντύπωση πως έσφαξες με το βαμβάκι.  :'(
Δεν έχω καμία τέτοια εντύπωση αγαπητέ, άλλωστε δεν νομίζω ότι ότι ο τρόπος που απάντησα προσεγγίζει την μέθοδο που περιγράφεις, εξακολουθείς να μην αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.

Πάντως, καλό είναι να γνωρίζεις πως δε συνηθίζω να παίρνω θέση υπέρ κάποιου, αλλά υπέρ(ή καταφανώς κατά, όπως ΔΕ θυμάσαι ότι έχω κάνει στο παρελθόν) κάποιων απόψεων. Οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές.
Όταν λες ότι ο τρόπος που απαντάει και συμπεριφέρεται ο Αθάνατος κατά βάση οφείλεται στον τρόπο που του μιλάμε εμείς πιά θέση του ακριβώς υπερασπίζεσαι; Αυτή που έλεγε να αφήσουμε τους πούστηδες και τις λεσβίες σε έναν πλανήτη και να δούμε να θα επιβιώσουν ή αυτή που έλεγε ότι οι υπάλληλοι της εθελουσίας έπρεπε να απολυθούν; Και σχετικά με το σύνολο των εργαζομένων που εργάζονται στην ΔΕΗ και είναι άχρηστοι; Πώς ακριβώς προκαλέσαμε εμείς αυτό το σχόλιο και αυτή την άποψη; Να υποθέσω ότι συμφωνείς με όλα τα προηγούμενα; Είχα υποθέσει όπως σου είπα ότι δεν σχολίαζες επειδή θεωρούσες γραφικά τα λεγόμενά του αλλά και τον ίδιο, σε διαφορετική περίπτωση όπως είπα η αντίληψή σου είναι μειωμένη. Α! και σχετικά με το τόπικ για τα Νόμπελ, αυτός που το υποβαθμίζει είναι ο ίδιος ο μαλάκας αφού σε κάθε πόστ του πια σε παραπέμπει σε αυτό λέγοντας ότι ο ίδιος ακούει τί λένε οι νομπελίστες.

Επίσης, δε νομίζω να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως αρνητική άποψη για εμένα σου προκάλεσαν οι θέσεις μου για το "ότι χρειάζονται 2 για τάνγκο", έτσι; Wink
Η προηγούμενη έκφραση περιγράφει όπως είπα και στον απόστολο περίπου ίδιες ευθύνες. Όταν ό παρτενέρ είναι ο Αθάνατος, τότε ναι η τοποθέτησή σου αλλάζει την άποψή μου για σένα φίλε νετμπάστερ.

Και μία τελευταία παρατήρηση προς όσους συνεχίζουν, ακόμη κι αν τους "ενοχλεί" -- προκαλεί εμετό κτλ, ο Αθάνατος ή οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ: και ο μαζοχισμός/εμμονή αποτελεί αντικείμενο της ψυχιατρικής
Πότε άφησες εσύ κουβέντα να πέσει κάτω; Μην το παίζεις υπεράνω, δεν σου πάει καθόλου. Αλήθεια όταν είχες γράψει μιά φορά στην υπογραφή σου ¨Άντε γεια κόκκινε φασίστα¨ αναφερόσουν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #36 on: October 21, 2007, 18:13:28 pm »

Άσχετα πώς ξεκίνησε... το τόπικ ανήκει εδώ.

Συγγνώμη αν υπάρχει ειρωνία στον τίτλο, έτσι μου'ρθε εκείνη την ώρα...

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #37 on: October 21, 2007, 18:18:03 pm »

Ζητάω συγνώμη για το μαλάκας στο προηγούμενο πόστ αλλά το τόπικ ήταν κάδο, οι διαχειριστές μπορούν να βάλουν στην θέση της όποια λέξη θέλουν.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #38 on: October 21, 2007, 18:28:39 pm »

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η λέξη μαλάκας ανήκει αυτοδικαίως στον κάδο.

Έλεος...

byeeee
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: October 21, 2007, 18:31:35 pm »

Quote from: Fenix on October 21, 2007, 17:33:15 pm
Ελπίζω μετά από όλο αυτό να μην έχεις μείνει με την εντύπωση πως έσφαξες με το βαμβάκι.  :'(
Δεν έχω καμία τέτοια εντύπωση αγαπητέ, άλλωστε δεν νομίζω ότι ότι ο τρόπος που απάντησα προσεγγίζει την μέθοδο που περιγράφεις, εξακολουθείς να μην αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα.

Πάντως, καλό είναι να γνωρίζεις πως δε συνηθίζω να παίρνω θέση υπέρ κάποιου, αλλά υπέρ(ή καταφανώς κατά, όπως ΔΕ θυμάσαι ότι έχω κάνει στο παρελθόν) κάποιων απόψεων. Οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές.
Όταν λες ότι ο τρόπος που απαντάει και συμπεριφέρεται ο Αθάνατος κατά βάση οφείλεται στον τρόπο που του μιλάμε εμείς πιά θέση του ακριβώς υπερασπίζεσαι; Αυτή που έλεγε να αφήσουμε τους πούστηδες και τις λεσβίες σε έναν πλανήτη και να δούμε να θα επιβιώσουν ή αυτή που έλεγε ότι οι υπάλληλοι της εθελουσίας έπρεπε να απολυθούν; Και σχετικά με το σύνολο των εργαζομένων που εργάζονται στην ΔΕΗ και είναι άχρηστοι; Πώς ακριβώς προκαλέσαμε εμείς αυτό το σχόλιο και αυτή την άποψη; Να υποθέσω ότι συμφωνείς με όλα τα προηγούμενα; Είχα υποθέσει όπως σου είπα ότι δεν σχολίαζες επειδή θεωρούσες γραφικά τα λεγόμενά του αλλά και τον ίδιο, σε διαφορετική περίπτωση όπως είπα η αντίληψή σου είναι μειωμένη. Α! και σχετικά με το τόπικ για τα Νόμπελ, αυτός που το υποβαθμίζει είναι ο ίδιος ο μαλάκας αφού σε κάθε πόστ του πια σε παραπέμπει σε αυτό λέγοντας ότι ο ίδιος ακούει τί λένε οι νομπελίστες.

Επίσης, δε νομίζω να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως αρνητική άποψη για εμένα σου προκάλεσαν οι θέσεις μου για το "ότι χρειάζονται 2 για τάνγκο", έτσι; Wink
Η προηγούμενη έκφραση περιγράφει όπως είπα και στον απόστολο περίπου ίδιες ευθύνες. Όταν ό παρτενέρ είναι ο Αθάνατος, τότε ναι η τοποθέτησή σου αλλάζει την άποψή μου για σένα φίλε νετμπάστερ.

Και μία τελευταία παρατήρηση προς όσους συνεχίζουν, ακόμη κι αν τους "ενοχλεί" -- προκαλεί εμετό κτλ, ο Αθάνατος ή οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ: και ο μαζοχισμός/εμμονή αποτελεί αντικείμενο της ψυχιατρικής
Πότε άφησες εσύ κουβέντα να πέσει κάτω; Μην το παίζεις υπεράνω, δεν σου πάει καθόλου. Αλήθεια όταν είχες γράψει μιά φορά στην υπογραφή σου ¨Άντε γεια κόκκινε φασίστα¨ αναφερόσουν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο;
Συνολική απάντηση:
Fenix, Το Άντε γεια Κόκκινε φασίστα δεν αναφερόταν σε σένα, οπότε μη θίγεσαι αυτομάτως.
Το αν μου πάει κάτι ή όχι, είναι καθαρά θέμα γούστου. Όταν θα χρειαστώ στυλιστική άποψη, δε θα σε προτιμήσω.

Περιμένω από εσένα να αφήσεις να πέσει κουβέντα κάτω και μετά να μου κάνεις τον καμπόσο.

Τελικά, αν θες να με τσουβαλιάσεις με τον Αθάνατο κάντο ελεύθερα. Κανείς δε δίνει σημασία σε αυθαίρετους γκεμπελισμούς.
Φαίνεται όμως πως έχεις τυφλωθεί από το μίσος και δε βλέπεις τι γράφω. Ευχαριστώ, που μου θύμισες σε τι έχω διαφωνήσει(ομοφοβία) με τον αξιόλογο συνομιλητή μου Αθάνατο.

Μέχρι να ξαναγράψεις κάτι που εγώ θα θεωρήσω αξιόλογο, δεν πρόκειται να συνδιαλεχθώ μαζί σου. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Smiley

gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #40 on: October 21, 2007, 18:34:27 pm »

Τελικά ποιό ακριβώς είναι το θεμα αυτού του τοπικ;
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #41 on: October 21, 2007, 18:37:23 pm »

Quote from: pandora on October 21, 2007, 17:29:49 pm

τεσπα.... αναλογιστείτε λίγο και αυτά....
και είναι αλήθεια ότι μόνο στη δική μας πλευρά έγιναν παρατηρήσεις για μπαχαλα...

πανδώρα...
απλά μια προσπάθεια συνεννόησης ήταν... (πάντα προσωπικά μιλάω)

αυτόν τον τόπο τον αγάπησα πραγματικά και θα συνεχίσω να τον αγαπάω...όσο καιρο κατείχα κάποια διαχειριστική/συντονιστική θέση κατέβαλα τις μέγιστες προσπάθειες για να τον βοηθήσω να φτάσει εδώ που είναι... κι εξακολουθώ να είμαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα των προσπαθείων όλων των παιδιών της διαχέιρισης / συντονισμού... μπορεί η έλλειψη χρόνου να μη μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που έκανα από "επίσημη" θέση τα τελευταία 2 χρόνια...

αλλά και σαν απλό μέλος , θα είμαι παρών για να δώσω τον εαυτό μου σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία ,τα δικά μου πιστεύω , τις δικές μου απόψεις , τα δικά μου στάνταρ για να μην υποβαθμιστεί ποτέ αυτό το μέσο...

ποτέ δε θα υποβαθμίσω με τη συμπεριφόρα μου την κοινότητα ΜΑΣ για να υπερασπίσω με τόσο πάθος τις απόψεις μου... όταν βλέπεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν αφήνεις τους γραφικούς να γίνονται γελοίοι μόνοι τους...δυστυχώς πολλοί από μας αντιμετωπίζουμε το φόρουμ ως μια αρένα εντυπώσεων...που στο τέλος πρέπει να κερδίσουμε...

πάνω από την υπέράσπιση της άποψης μου ...για μένα είναι η αναβάθμιση και η μη υποβάθμιση αυτού του φόρουμ... αυτό φυσικά ισχύει αν αγαπάς , νοιάζεσαι ανιδιοτελώς για αυτήν την κοινότητα
που πολλοί πριν από μας...έτρεξαν , δούλεψαν , πάσχισαν για να το στήσουν , για να το λειτουργήσουν , για να του δώσουν ζωή...

και καποιοί από αυτούς είτε λοιδωρήθηκαν στο παρελθόν...είτε λοιδωρούνται ακόμη...

Χριστοφής Απόστολος

παθιασμένος "εραστής" του φόρουμ....

Υ.Γ. @αλεξκαςγρ... τέλος εποχής για μένα δεν υφίσταται...ένα κύκλος κλείνει...ένας καινούριος ανοίγει..
ίσως πιο δημιουργικός , πιο παραγωγικός ίσως όμως και.....
Υ.Γ.2 πωπω λίγο μελώ μου βγήκε.. Tongue Tongue αλλά δεν πειράζει ίσως κερδίσω κι εγώ θεση δίπλα στο Φώσκολο μαζί με το Μανόλη... Tongue Tongue

« Last Edit: October 21, 2007, 18:54:27 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #42 on: October 21, 2007, 18:43:09 pm »

Quote from: apostolos1986 on October 21, 2007, 18:37:23 pm

πανδώρα...
απλά μια προσπάθεια συνεννόησης ήταν... (πάντα προσωπικά μιλάω)

αυτόν τον τόπο τον αγάπησα πραγματικά και θα συνεχίσω να τον αγαπάω...όσο καιρώ κατείχα κάποια διαχειριστική/συντονιστική θέση κατέβαλα τις μέγιστες προσπάθειες για να τον βοηθήσω να φτάσει εδώ που είναι... κι εξακολουθώ να είμαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα των προσπαθείων όλων των παιδιών της διαχέιρισης / συντονισμού... μπορεί η έλλειψη χρόνου να μη μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που έκανα από "επίσημη" θέση τα τελευταία 2 χρόνια...

αλλά και σαν απλό μέλος , θα είμαι παρών για να δώσω τον εαυτό μου σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία ,τα δικά μου πιστεύω , τις δικές μου απόψεις , τα δικά μου στάνταρ για να μην υποβαθμίσω ποτέ αυτό το μέσο...

ποτέ δε θα υποβαθμίσω με τη συμπεριφόρα μου την κοινότητα ΜΑΣ για να υπερασπίσω με τόσο πάθος τις απόψεις μου... όταν βλέπεις ότι τα πράγματα να ξεφεύγουν αφήνεις τους γραφικούς να γίνονται γελοίοι μόνοι τους...δυστυχώς πολλοί από μας αντιμετωπίζουμε το φόρουμ ως μια αρένα εντυπώσεων...που στο τέλος πρέπει να κερδίσουμε...

πάνω από την υπέράσπιση της άποψης μου ...για μένα είναι η αναβάθμιση και η μη υποβάθμιση αυτού του φόρουμ... αυτό φυσικά ισχύει αν αγαπάς , νοιάζεσαι ανιδιοτελώς για αυτήν την κοινότητα
που πολλοί πριν από μας...έτρεξαν , δούλεψαν , πάσχισαν για να το στήσουν , για να το λειτουργήσουν , για να του δώσουν ζωή...

και πολλοί από αυτούς είτε λοιδωρήθηκαν στο παρελθόν...είτε λοιδωρούνται ακόμη...

Χριστοφής Απόστολος

παθιασμένος "εραστής" του φόρουμ....

Ίσως να μην φαίνεται από αυτά που γράφω, αλλά σε καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι με τη δήλωσή μου δεν σε πείθω, αλλά έτσι είναι. Οι γραφικοί όταν γίνονται γραφικοί, έστω κι από μόνοι τους, εκεί υπάρχει πρόβλημα κατά τη γνώμη μου, κι ας μην απαντήσει και κανένας. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται πώς δεν έχει λύση - και δεν τα ρίχνω στη διαχείριση.Προσπαθήσαμε κι εμείς να το λύσουμε και αποτύχαμε. Όταν κάποιος θέλει να μπαχαλεψει, θα κάνει 100 περσόνες και θα μπαχαλέψει. Τέρμα. Και το πρόβλημα είναι ότι από τις γραφικότητες του καθενός παραπληροφορούνται άτομα. Εγώ ότι είχα να πώ το είπα. Λυπάμαι ειλικρινά που έφυγες από διαχειριστής πάντως γιατί ήσουν και είσαι από τις αξιολογότερες φωνές εδώ μέσα.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #43 on: October 21, 2007, 18:53:11 pm »

έχετε ξεφύγει και εσείς. Μη δείτε έναν βλαμμένο... αμέσως περσόνα τον ανεβάζεται, περσόνα τον κατεβάζεται...

λες και δεν έχει αρκετούς εκεί έξω....

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #44 on: October 21, 2007, 18:58:37 pm »

Quote from: Guybrush on October 21, 2007, 18:31:35 pm
Συνολική απάντηση:
Fenix, Το Άντε γεια Κόκκινε φασίστα δεν αναφερόταν σε σένα, οπότε μη θίγεσαι αυτομάτως.
Το αν μου πάει κάτι ή όχι, είναι καθαρά θέμα γούστου. Όταν θα χρειαστώ στυλιστική άποψη, δε θα σε προτιμήσω.

Περιμένω από εσένα να αφήσεις να πέσει κουβέντα κάτω και μετά να μου κάνεις τον καμπόσο.

Τελικά, αν θες να με τσουβαλιάσεις με τον Αθάνατο κάντο ελεύθερα. Κανείς δε δίνει σημασία σε αυθαίρετους γκεμπελισμούς.
Φαίνεται όμως πως έχεις τυφλωθεί από το μίσος και δε βλέπεις τι γράφω. Ευχαριστώ, που μου θύμισες σε τι έχω διαφωνήσει(ομοφοβία) με τον αξιόλογο συνομιλητή μου Αθάνατο.

Μέχρι να ξαναγράψεις κάτι που εγώ θα θεωρήσω αξιόλογο, δεν πρόκειται να συνδιαλεχθώ μαζί σου. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Smiley
Ξέρω σε ποιον αναφερόταν το κόκκινε φασίστα (σε ένα πολύ αξιόλογο, ίσως το πιο αξιόλογο, μέλος του φόρουμ που μόλις είχε διαγραφεί) και το ανέφερα σαν απάντηση στα περί εμμονών που ανέφερες. Εγώ δεν αφήνω κουβέντα να πέσει κάτω αλλά και δεν χαρακτηρίζω εντελώς υποκριτικά κάποιον που επίσης φέρεται με τον ίδιο τρόπο(όπως εσύ που λες ότι έχω εμμονές/μαζοχιστικές τάσεις επειδή απαντάω σε κάθε τί που λέει ο Αθάνατος), ελπίζω να κατάλαβες το άστοχο της απάντησής σου. Προφανώς και μπορώ ελεύθερα να κάνω και να λέω ότι θέλω, αν ποτέ χρειαστώ την άδειά σου τα πράγματα στον κόσμο θα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροπή.Πραγματικά ελπίζω σύντομα να σχολιάσεις κάτι που θα γράψω, η γνώμη σου είναι για μένα πολύ σημαντική :'(

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: