• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:35:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:35:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 97
Total: 131
Nikos_313
rafa98p
hacky
ioathemar
Dimos Bachlas
GeorgeGk
vajulin
tzortzis
Le ece
jimalexoud
Alex Kosmas
gpapailio
Nmparkas
Roidos
Retroman07
papoutsas
Fenia04
pelopidt
nthanos
κοτζακ
dkonst
antontsiorvas
Denisivo
Giannis_Kako
gntitsios
gpr000
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43  (Read 13778 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Σχετικά με το επίπεδο του φόρουμ, ΜΕΡΟΣ Νο 43
« Reply #15 on: October 19, 2007, 21:04:01 pm »

Σχετικά με το πόστ του απόστολου θα περιμένω απάντηση από τον ίδιο.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: October 19, 2007, 21:17:30 pm »

Quote from: Guybrush on October 19, 2007, 21:02:34 pm
Επι παραδείγματι, εγώ πιστεύω πως ο Αθάνατος έχει ανοίξει, ανάμεσα σε άλλα, και το εξαιρετικό τόπικ για το Νόμπελ Οικονομίας, το οποίο επανειλημμένα λοιδωρείται και μπαχαλεύεται. Επίσης, τις περισσότερες φορές, το στυλ που απευθύνονται ορισμένα μέλη προς αυτόν και προς άλλους, ακολουθεί δομές που ως σκοπό έχουν να προκαλέσουν αντίδραση που θα τον θέσουν εκτός φόρουμ. Συνήθως, απαντάει δηκτικά και, κατά τη γνώμη μου, καλά κάνει.

Eκδηλώθηκε!

Get him boys!

(να δούμε πότε θα αρχίσετε να μαθαίνετε, εγώ περιμένω...)
« Last Edit: October 19, 2007, 21:21:56 pm by Ex_Mechanus » Logged

pay close attention
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #17 on: October 19, 2007, 21:33:59 pm »

Quote from: Fenix on October 19, 2007, 20:33:53 pm
Quote from: apostolos1986 on October 19, 2007, 17:45:51 pm
όταν υπάρχει πρόβλημα ...πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές...όσο και αν δε μας αρέσει...
Αναφέρεσαι στο θέμα του τόπικ ή σε αυτά που έγραψε ο chggr και η πανδόρα;

σε αυτά που έγραψε ο chggr και η pandora

www.twitter.com/apostolos1986
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #18 on: October 19, 2007, 22:25:36 pm »

όταν υπάρχει πρόβλημα ...πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές...όσο και αν δε μας αρέσει...

Βεβαίως φταίνε και οι δύο πλευρές!
Αφού καθόμαστε τόσο καιρό και τον ανεχόμαστε, φταίμε και εμείς...
Και αφού μετά από δύο διαγραφές η διαχείριση τον άφησε να ξαναγραφτεί και να συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, φταίει και αυτή.

Quote from: Αθάνατος on October 19, 2007, 13:03:35 pm
υγ Έχετε και κάποιο πρόβλημα διότι παρουσιάζεστε να γνωρίζετε το τι έχω κάνει στη ζωή μου, τη στιγμή που η πραγματικότητα σας διαψεύδει...φροντίστε να το κοιτάξετε αυτό το πρόβλημα Smiley

Πραγματικά, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ενδιαφέρομαι για το τι έχεις κάνει στην ζωή σου?
Σε πληροφορώ δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #19 on: October 19, 2007, 22:27:37 pm »

Quote from: chggr005 on October 19, 2007, 22:25:36 pm

Βεβαίως φταίνε και οι δύο πλευρές!
Αφού καθόμαστε τόσο καιρό και τον ανεχόμαστε, φταίμε και εμείς...
Και αφού μετά από δύο διαγραφές η διαχείριση τον άφησε να ξαναγραφτεί και να συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο, φταίει και αυτή.
.

δε θα μιλήσω εκ μέρους της διαχείρισης...γιατί δε δικαιούμαι αλλά απλά θα εκφράσω την άποψη μου...ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες που μου αναλογούν...άλλοι πρέπει να αναλογιστούν καλύτερα....

και αν δεν μπορούμε να συννενοηθούμε μεταξύ μας ...ας το αφήσουμε καλύτερα...
« Last Edit: October 19, 2007, 22:32:11 pm by apostolos1986 » Logged

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #20 on: October 19, 2007, 23:30:43 pm »

Quote from: apostolos1986 on October 19, 2007, 21:33:59 pm
σε αυτά που έγραψε ο chggr και η pandora
Σε αντίθεση με την ομάδα διαχείρησης που η παρεμβαίνει με προτάσεις για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση, σε συνδυασμό με τα πμ που αποστέλονται, εμείς αφιερώνουμε χρόνο για να απαντάμε όσο πιο δομημένα μπορούμε στον κάθε τυπά που ποστάρει βρωμιές. Αυτό το πράγμα κουράζει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό όπου ο Αθάνατος αφού ξεμένει από επιχειρήματα επαναφέρει τα θέματα κάπου αλλού με μονόπλευρες αναφορές στα δικά του πόστ ή σε μενονωμένα δικά μου με σκοπό μόνο να γεμίσει κάποιες σελίδες. Η συμπεριφορά του είναι άκρως ψυχασθενική αλλά δεν είδα καμία κίνηση από εσένα τουλάχιστον απόστολε που το μοναδικό σου πόστ ήταν για να την πείς σε εμάς που απαντάμε σταθερά για να φαίνεται ο αντίλογος σε αυτά που προτείνει το συγκεκριμένο άτομο. Αν θές να μην απαντάμε ή να απαντάμε με συγκεκριμένο τρόπο πες το μας να διαγραφούμε αν είναι, θα το χαρούν πολλοί εδώ μέσα. Αν πάλι περιμένεις να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας πάλι να το πεις για να προβούμε ξανά στην ενέργεια που προανέφερα. Αυτά από εμένα προς το παρόν.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #21 on: October 19, 2007, 23:34:38 pm »

Οι προσωπικές κρίσεις διαφέρουν.

Επι παραδείγματι, εγώ πιστεύω πως ο Αθάνατος έχει ανοίξει, ανάμεσα σε άλλα, και το εξαιρετικό τόπικ για το Νόμπελ Οικονομίας, το οποίο επανειλημμένα λοιδωρείται και μπαχαλεύεται. Επίσης, τις περισσότερες φορές, το στυλ που απευθύνονται ορισμένα μέλη προς αυτόν και προς άλλους, ακολουθεί δομές που ως σκοπό έχουν να προκαλέσουν αντίδραση που θα τον θέσουν εκτός φόρουμ. Συνήθως, απαντάει δηκτικά και, κατά τη γνώμη μου, καλά κάνει.
Πολύ καλά κάνεις και το πιστεύεις ότι η συμπεριφορά του Αθάνατου οφείλεται τις περισσότερες στην δικιά μας συμπεριφορά. Δεν ήξερα την άποψή σου για το συγκεκριμένο άτομο αλλά και για τον τρόπο που επιλέγει να εκφραστεί εδώ μέσα, τώρα την ξέρω και αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #22 on: October 19, 2007, 23:36:35 pm »

δεν πρόκειται να το συνεχίσω...

και ναι μπορείς να το πάρεις σαν αδυναμία άποψης , επιχειρημάτων...μπορείς να υποθέσεις ότι θέλεις...

προσωπικά απλά θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου έχει ανατεθεί...

α και δεν είχα πρόθεση να την πω σε κανέναν...

απλά προσπαθούσα να συννενοηθώ με άτομα που πιστεύω ότι μπορούν να με καταλάβουν παραπάνω....

όταν γράφω κάτι δεν το κάνω για την πω σε κάποιον ή να κερδίσω εντυπώσεις...γράφω κάτι γιατί απλά είναι η άποψη μου...

αυτά από μένα ...και τέλος για μένα....
« Last Edit: October 19, 2007, 23:42:09 pm by apostolos1986 » Logged

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: October 19, 2007, 23:40:09 pm »

Quote from: Fenix on October 19, 2007, 23:34:38 pm
Οι προσωπικές κρίσεις διαφέρουν.

Πολύ καλά κάνεις και το πιστεύεις ότι η συμπεριφορά του Αθάνατου οφείλεται τις περισσότερες στην δικιά μας συμπεριφορά. Δεν ήξερα την άποψή σου για το συγκεκριμένο άτομο αλλά και για τον τρόπο που επιλέγει να εκφραστεί εδώ μέσα, τώρα την ξέρω και αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο.
μπορώ να ρωτήσω γιατί θα σου είναι χρήσιμο αυτό;
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #24 on: October 20, 2007, 00:02:36 am »

Βεβαίως και μπορείς. Είναι ξεκάθαρο, σε εμένα τουλάχιστον, ότι ο Αθάνατος έχει συμπεριφορά που φανερώνει την ανάγκη αναζήτησης ψυχιατρικής φροντίδας. Σε κάποιο πόστ που είχε ανεβάσει σχετικά με το να φύγει ή να μείνει είχες απαντήσει ότι φόρουμ χωρίς αυτόν δεν υπάρχει και είχα υποθέσει ότι το έλεγες ειρωνικά. Το γεγονός επίσης ότι ποτέ δεν είχες πει κάτι υπέρ ή εναντίον του μέχρι τώρα ενίσχυε την άποψη μου ότι τον θεωρούσες απλά γραφικό. Το ότι τώρα λες ότι η συμπεριφορά του οφείλεται στον τρόπο που εμείς του φερόμαστε, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, χαρακτηρίζει και εσένα με καθόλου θετικό τρόπο. Όλα τα προηγούμενα ξαναλέω είναι προσωπικές μου απόψεις, προφανώς στα αρχίδια σου αν εγώ πιστεύω ότι έχεις μειωμένη αντίληψη όσο αφορά τον χαρακτήρα και την πνευματική κατάσταση ενός ανθρώπου. Ελπίζω να σε κάλυψα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: October 20, 2007, 00:29:50 am »

Ελπίζω μετά από όλο αυτό να μην έχεις μείνει με την εντύπωση πως έσφαξες με το βαμβάκι.  :'(

Πάντως, καλό είναι να γνωρίζεις πως δε συνηθίζω να παίρνω θέση υπέρ κάποιου, αλλά υπέρ(ή καταφανώς κατά, όπως ΔΕ θυμάσαι ότι έχω κάνει στο παρελθόν) κάποιων απόψεων. Οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Επίσης, δε νομίζω να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως αρνητική άποψη για εμένα σου προκάλεσαν οι θέσεις μου για το "ότι χρειάζονται 2 για τάνγκο", έτσι; Wink

Και μία τελευταία παρατήρηση προς όσους συνεχίζουν, ακόμη κι αν τους "ενοχλεί" -- προκαλεί εμετό κτλ, ο Αθάνατος ή οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ: και ο μαζοχισμός/εμμονή αποτελεί αντικείμενο της ψυχιατρικής

my 2 cents

chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #26 on: October 20, 2007, 10:29:56 am »

Quote from: apostolos1986 on October 19, 2007, 22:27:37 pm
δε θα μιλήσω εκ μέρους της διαχείρισης...γιατί δε δικαιούμαι αλλά απλά θα εκφράσω την άποψη μου...ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες που μου αναλογούν...άλλοι πρέπει να αναλογιστούν καλύτερα....

Όχι ρε φίλε, με μισόλογα δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Βγες και πες την άποψή σου ευθέως και μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους. Το πρόβλημα είναι εδώ και περιμένει την λύση του.

Quote from: apostolos1986 on October 19, 2007, 23:36:35 pm

Μα, ακριβώς γι' αυτό συζητάμε. Εάν οι διαχειριστές κάνουν σωστά την δουλειά τους...

Μπορεί να μην είχες αλλά έτσι φάνηκε σε τουλάχιστον δύο ποστ σου. Ξεκαθάρισε επιτέλους την θέση σου.

Quote from: Guybrush on October 20, 2007, 00:29:50 am
Επίσης, δε νομίζω να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως αρνητική άποψη για εμένα σου προκάλεσαν οι θέσεις μου για το "ότι χρειάζονται 2 για τάνγκο", έτσι; Wink

Δεν είναι τόσο απλά να πράγματα Guybrush...
Το thmmy.gr είναι το επίσημο φόρουμ των φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Αυτό σημαίνει ότι το διαβάζουν πολύ περισσότερα άτομα απ' όσα μπορείς να φανταστείς και ανάλογα με αυτά που γράφονται σχηματίζουν εντυπώσεις για τους φοιτητές του τμήματος. Εάν γράφονται μαλακίες και κανένας δεν απαντά σε αυτές, σχηματίζεται η εντύπωση ότι οι φοιτητές του τμήματος είναι μαλάκες. Άρα λοιπόν για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή, οι μαλακίες του κάθε Αθάνατου χαρακτηρίζουν και εσένα και εμένα και τον οποιονδήποτε άλλον.

Άρα λοιπόν, προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει κάποιος λογικός άνθρωπος να απαντά στις μαλακίες που γράφονται κάθε λίγο και λιγάκι, απλά και μόνο για να μην βγαίνει αυτή η λανθασμένη εντύπωση ότι όλοι σε αυτό το τμήμα είμαστε μαλάκες (μπορεί μερικοί να είναι, αλλά δεν είναι όλοι).

Εάν ο κάθε Αθάνατος έλεγε τις μπαρούφες του στον φίλο του, εμένα δεν θα με ένοιαζε ούτε στο ελάχιστο. Το θέμα όμως είναι ότι τις ποστάρει στο φόρουμ, το οποίο είναι δημόσιο και το βλέπει ο καθένας. Σε ευθεία αναλογία δηλαδή είναι σαν να βγαίνει στην πλατεία Αριστοτέλους και να φωνάζει με μικρόφωνο τις βλακείες του. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τον σταματήσει...

Όσοι μέχρι στιγμής απαντούσαν σε τέτοια ποστ, πραγματικά πρέπει να έχουν την υπομονή ιπποπόταμου.  Μπράβο τους που διατηρούν ακόμη την ελπίδα ότι το φόρουμ αυτό έχει προοπτική ανάκαμψης και δεν θα πνιγεί στους τόνους μαλακίας που γράφεται καθημερινά. Και άλλοι ήταν προηγουμένως στην θέση τους και έχουν φύγει από την κοινότητα ακριβώς για τον λόγο αυτό.

Το θέμα είναι η διαχείριση πως απαντά σε αυτά και εάν είναι πλέον διατεθιμένη να δει το πρόβλημα στα μάτια και να το λύσει ή να το κρύψει πάλι κάτω από το χαλί όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα.
« Last Edit: October 20, 2007, 10:34:46 am by chggr005 » Logged

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #27 on: October 20, 2007, 11:53:02 am »

Ρε συ Χρήστο, δλδ όποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα και σου την σπάει πρέπει οι διαχειριστές να τον μπανάρουν;
Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και αν δεν μας αρέσουν.
Και σχετικά με αυτό που λες ότι το φόρουμ το διαβάζουν πολύ περισσότερα άτομα από όσα φαντάζεσαι, γιατί δηλαδή να θεωρούν όλοι αυτοί μαλακίες τα ποστς του Αθάνατου και να μην θεωρούν μαλακία τα δικά σου ή τα δικά μου ποστς, ώστε τελικά να φανούμε όλοι μαλάκες..
Δεν θεωρώ αρκετά σοβαρό αυτό το επιχείρημα.

Επίσης δεν θεωρώ αρκετά σοβαρή την αντιμετώπιση σου στο ποστ του Απόστολου. Πραγματικά, τόσο νταηλίκι από εσένα δεν το περίμενα.

Στην τελική τι απέγινε εκείνη η παρέα που αντιμετώπιζε όλα τα προβλήματα με πολιτισμένο διάλογο;
(άσε που δεν τα θεωρούσε προβλήματα, γιατί οι φίλοι δεν μας έβλεπαν σαν διαχειριστές και συντονιστές)
Αθάνατος
Guest
« Reply #28 on: October 20, 2007, 12:51:40 pm »

Quote from: chggr005 on October 20, 2007, 10:29:56 am
Quote from: apostolos1986 on October 19, 2007, 22:27:37 pm

Όχι ρε φίλε, με μισόλογα δεν μπορούμε να συννενοηθούμε. Βγες και πες την άποψή σου ευθέως και μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους. Το πρόβλημα είναι εδώ και περιμένει την λύση του.

Μα, ακριβώς γι' αυτό συζητάμε. Εάν οι διαχειριστές κάνουν σωστά την δουλειά τους...

Μπορεί να μην είχες αλλά έτσι φάνηκε σε τουλάχιστον δύο ποστ σου. Ξεκαθάρισε επιτέλους την θέση σου.

Quote from: Guybrush on October 20, 2007, 00:29:50 am

Δεν είναι τόσο απλά να πράγματα Guybrush...
Το thmmy.gr είναι το επίσημο φόρουμ των φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Αυτό σημαίνει ότι το διαβάζουν πολύ περισσότερα άτομα απ' όσα μπορείς να φανταστείς και ανάλογα με αυτά που γράφονται σχηματίζουν εντυπώσεις για τους φοιτητές του τμήματος. Εάν γράφονται μαλακίες και κανένας δεν απαντά σε αυτές, σχηματίζεται η εντύπωση ότι οι φοιτητές του τμήματος είναι μαλάκες. Άρα λοιπόν για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή, οι μαλακίες του κάθε Αθάνατου χαρακτηρίζουν και εσένα και εμένα και τον οποιονδήποτε άλλον.

Άρα λοιπόν, προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει κάποιος λογικός άνθρωπος να απαντά στις μαλακίες που γράφονται κάθε λίγο και λιγάκι, απλά και μόνο για να μην βγαίνει αυτή η λανθασμένη εντύπωση ότι όλοι σε αυτό το τμήμα είμαστε μαλάκες (μπορεί μερικοί να είναι, αλλά δεν είναι όλοι).

Εάν ο κάθε Αθάνατος έλεγε τις μπαρούφες του στον φίλο του, εμένα δεν θα με ένοιαζε ούτε στο ελάχιστο. Το θέμα όμως είναι ότι τις ποστάρει στο φόρουμ, το οποίο είναι δημόσιο και το βλέπει ο καθένας. Σε ευθεία αναλογία δηλαδή είναι σαν να βγαίνει στην πλατεία Αριστοτέλους και να φωνάζει με μικρόφωνο τις βλακείες του. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τον σταματήσει...

Όσοι μέχρι στιγμής απαντούσαν σε τέτοια ποστ, πραγματικά πρέπει να έχουν την υπομονή ιπποπόταμου.  Μπράβο τους που διατηρούν ακόμη την ελπίδα ότι το φόρουμ αυτό έχει προοπτική ανάκαμψης και δεν θα πνιγεί στους τόνους μαλακίας που γράφεται καθημερινά. Και άλλοι ήταν προηγουμένως στην θέση τους και έχουν φύγει από την κοινότητα ακριβώς για τον λόγο αυτό.

Το θέμα είναι η διαχείριση πως απαντά σε αυτά και εάν είναι πλέον διατεθιμένη να δει το πρόβλημα στα μάτια και να το λύσει ή να το κρύψει πάλι κάτω από το χαλί όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένος Κε chggr005?

Συγκεκριμένα θεωρείτε μαλακίες τις απόψεις των νομπελούχων οικονομικών?

Θεωρείτε μαλακίες τα περί αμεσοδημοκρατίας ώστε ο λαός να  αποφασίζει για την τύχη του και όχι οι κρατικοί υπάλληλοι? Με άλλα λόγια ισχυρίζεστε ότι η εξουσία πρέπει να είναι στα χέρια των λίγων και εκλεκτών σαν και εσάς, που συμμερίζονται τις απόψεις σας, ανεξάρτητα από τη βούληση των υπολοίπων πολιτών του κράτους?

Θεωρείται μαλακίες τις απόψεις διεθνώς αναγνωρισμένων Ελλήνων επιστημόνων για το πανεπστημιακό άσυλο?

Αν η απάντηση σας είναι ναι έστω σε ένα από τα προηγούμενα ερωτήματα τότε να σας προσκυνήσω NotWorthy και να σας πω ότι η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους που βλέπουν έτη φωτός μπροστά σε σχέση με ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο υπόλοιπος πλανήτης από πλευράς έμψυχου υλικού!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #29 on: October 20, 2007, 13:25:40 pm »

δεν πρόκειτα να το συνεχίσω...δε θέλω να αντιπαρατεθώ σε τόσο υψηλούς τόνους...

και το φόρουμ δεν είναι επίσημο...η μόνη ιδιότητα που έχει είναι φοιτητικό...

για το πού πήγε  η παρέα...ας αναρωτηθούμε όλοι μας....
« Last Edit: October 20, 2007, 13:27:59 pm by apostolos1986 » Logged

Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: