• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:11:52 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:11:52 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 107
Total: 189
Vmous
filkilkis
lefterish
mkoutsouk
DLHERRO
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
Captain
giorgos_skl
giannisdomu
asemas
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
apapagd
abiki
drimagm
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
harischris
kmargaritis
Billyskotsikas
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Fotis Roukoutakis
Stathiss
salonikios
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
vpoug
idchatzi
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.  (Read 17717 times)
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
Re: Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.
« Reply #15 on: October 02, 2007, 22:31:09 pm »

Κατα βάθος συμφωνούμε αλλά να ξέρεις ότι οι περισσότεροι ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε
Οπώς και να έχει ειναι θέμα επιλογών και πιστεψέ με οι επιλογές σου θα ανταμειφθούν
ακόμη και αν περάσεις απο τα μυρια κύματα
Βεβαια συγκεκριμένα πρέπει να βελτιωθεί και ο τρόπος εξετασης
Θα ήταν πιο ευκολο να περάσουμε με απαλλακτική(που υπήρχαν φέτος στο συγκεκριμένο μάθημα αλλα λόγω φορτου εργασίας μόνο 3 τις έκαναν)
Σημασία έχει η προσπαθεια να σε πεισω να μην απελπιστεις(το έκαψα και εγώ σήμερα το μυαλουδάκι μου),ωστε να μην απελιπιστω και εγω στην τελική(δε δηλωνα ενεργεια......α ρε gpap Wink)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #16 on: October 02, 2007, 22:34:05 pm »

auroratm όταν εξετάζεσαι σε θέματα που απέχουν από τη διδασκαλία, εκεί είναι το πρόβλημα. Wink
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #17 on: October 02, 2007, 22:39:40 pm »

Εχεις δίκιοο εν μέρει σε αυτό αλλά σκέψου ότι δίνουμε με ανοιχτές όλες τις σημειώσεις
Θα μπορούσε να είμασταν με ανοικτο μόνο το βιβλίο και τα θέματα να είναι πιο βατά(όχι ότι χρειάστηκαν οι άλλες σημειώσεις σήμερα)
Αυτό όμως που θέλω να δώσω να καταλάβουν όλοι είναι ότι με αυτον τον τρόπο δε μαθαίνεις "μηχανικά" αλλά να σκέφτεσαι σα μηχανικός

Για μένα θα μπορούσε να περνούσαμε και με συμπληρωματική προφορικη εξεταση για τις εργασίες που έπιαναν 20% σαν απαλλακτικές όμως
Με την προφορική θα εξασφαλίζονταν ότι δεν έπεσε αντιγραφη στη συγκεκριμενη εργασία
Απλα μια σκέψη...
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #18 on: October 02, 2007, 22:42:26 pm »

Quote from: auroraTM on October 02, 2007, 22:39:40 pm
Αυτό όμως που θέλω να δώσω να καταλάβουν όλοι είναι ότι με αυτον τον τρόπο δε μαθαίνεις "μηχανικά" αλλά να σκέφτεσαι σα μηχανικός

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου!
αλλά δεν μπορείς να σκέφτεις σαν μηχανικός σε 2 ώρες εξέταση. Wink

Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δε δινω το μάθημα. Μιλάω γενικά για το πρόβλημα, που όπως φαίνεται είναι πιο έντονο στον τομέα σας!
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #19 on: October 02, 2007, 22:43:35 pm »

Η διαφορά ειναι στο οτι ενω εισαι διαβασμενος μπορει να σου κατσει κατι που μπορει καν να μην φανταζεσσαι πως λυνεται. Εχει σημασια να ξέρεις οτι: ναι ρε πουστη μου λυνεται καπως ετσι αλλα δε μπορω να το κανω (ακομα και μετα την εξεταση εστω)
απο το: πως στο διαλο λυνεται αυτο? δε μπορω να φανταστω καν... Huh
Τηλεπ, τι να πεις...???

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #20 on: October 02, 2007, 23:00:08 pm »

Λίγο off-topic, αλλά μπορεί κάποιος να ανοίξει ένα τοπικ με τα θέματα που έβαλαν σήμερα?
Δεν τα έχω δει καθόλου...και δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη για το τι ακριβώς έγινε!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #21 on: October 02, 2007, 23:00:58 pm »

υπα΄ρχουν στα downloads

www.twitter.com/apostolos1986
alekos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #22 on: October 02, 2007, 23:02:13 pm »

Ας πω και εγώ την άποψη μου σαν ηλεκτρονικός μιας και η κουβέντα έγινε γενική και μιας και πέρασα και εγώ το σκόπελο των αναλογικών.
Αρχικά θα συμφωνήσω με τον anonymous για την ώρα που μας δίνουν για την εξέταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η διαφορά μιας ώρας (2 ώρες σε πολλά μαθήματα αντί για 3) ξεχωρίζει έναν καλό μηχανικό από έναν κακό.
Δεύτερον νομίζω πως πρέπει να ξεφύγουμε από το πνεύμα της βαθμοθηρίας που συνεχίζεται μετά το λύκειο. Εντάξει θα με
εκνευρίσει σε ένα μάθημα αν γράψω μικρό βαθμό ενώ έχω καεί στο διάβασμα αλλά ως εκεί. Προτιμώ άλλωστε να διαβάζω και άλλες πηγές για
ένα αντικείμενο παράλληλα με αυτά που μας διδασκουν παρά να μένω μόνο σε αυτό καθαυτό το μάθημα με σκοπό τον βαθμό.
Τρίτον το θέμα είναι ότι όλη η προσπάθεια μας κρίνεται μόνο από τις εξετάσεις. Δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά δεν δίνονται πολλές εργασίες, άποψη μου ότι οι εργασίες που σε βάζουν να ξεκινήσεις μια μικρή ερεύνα προκειμένου να τις  λύσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις και να σε βοηθήσουν να περάσεις το μάθημα δίνοντας μαι πριμοδότηση.
Τέλος καλό κουράγιο σε όλους.

Υ.Γ θα ήταν ενδιαφέρον να ανοίξει ένα τοπικ για το πως θέλουμε να είναι η εκπαιδευτική διαδικασία .

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #23 on: October 02, 2007, 23:02:23 pm »

thnx απόστολε...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #24 on: October 02, 2007, 23:11:36 pm »

Δεν αμφιβάλλω καθόλου με αυτά που λέτε, και δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Διαβάζοντας όμως το θέμα, αναφέρεται σε δύο μαθήματα. Δε νομίζετε πως είναι υπερβολικό να κρίνουμε έναν τομέα από δύο μαθήματα;
Η σύνδεση του μαζοχισμού με τα λίγα άτομα, είναι λογική, συμφωνώ. Όμως δεν πρέπει περισσότερο να μας απασχολεί το θέμα αυτό καθ' αυτό παρά το τι αντίκτυπο έχει στο πλήθος των φοιτητών που διαλλέγουν τηλεπικοινωνίες; Από τη στιγμή που όλοι λένε πως πρέπει να διαλλέγουμε τομέα με κριτήριο το τι μας αρέσει...

Σήμερα το μάθημα δεν το έδινα, εξού και η φαινομενική (το τονίζω) ηρεμία. Όσοι εξακολουθούν να δίνουν παλιά μαθήματα (πρώτου έτους), υποθέτω πως με καταλαβαίνουν καλύτερα. Τα δύσκολα θέματα σίγουρα είναι ένα ζήτημα, υπάρχουν όμως και πολλά ακόμη, όπως η διδασκαλία των μαθημάτων, η επαφή με τους καθηγητές, ακόμη και ο τρόπος διόρθωσης.

Όσο για την καραμέλα του μηχανικού, τι να πω. Μηχανικός είναι αυτός που λύνει ολόσωστα (χωρίς παραμικρά λάθη στις μαθηματικές πράξεις) τα μισά θέματα; Αυτός που καλείται να γράψει με την έμπνευση του μηχανικού για να αντιμετωπίσει τη διόρθωση του μαθηματικού;

Το ξαναλέω ότι δε διαφωνώ με τίποτα από τα παραπάνω, απλά νομίζω πως είναι γενικό το κακό (το "γενικό" δεν το ανέφερα τυχαία). Όσον αφορά το συγκεκριμένο μάθημα, η ύπαρξη των απαλλακτικών νομίζω πως ήταν σημαντική. Καθώς και η επαναλαμβανόμενη ρήση του Καραγιαννίδη "πάμε να καταργήσουμε τις εξετάσεις". Με αυτό θέλω να πω πως τουλάχιστον, σε αντίθεση με πολλές άλλες περιπτώσεις σ' αυτή τη σχολή (το πιστεύω αυτό που λέω), ο Καραγιαννίδης δε νομίζω να είχε κακή πρόθεση. Αυτό για μένα έχει τη σημασία του.

Και ένα τελευταίο σχόλιο πάνω σε αυτό:
Quote from: auroraTM on October 02, 2007, 22:12:10 pm
Στην τελική όμως αυτο το 5-7 που θα πάρεις θα αξίζει πραγματικά γιατί θα είναι ολοτελα δικό σου και όχι μια αντιγραφή ασκήσεων ή παρόμοια με τις περσινές χρονιές θέματα
Αν ο x Καραγιαννίδης διορθώσει με επιείκεια και πάρεις 6 ενώ είσαι για 4, είναι και αυτό ολόδικο σου; Ή πρέπει να κάνεις το συλλογισμό "με φυσιολογικά θέματα θα έπαιρνα 6 έτσι κι αλλιώς, άρα δίκαιο";

ΥΓ. Δεν το παίζω υπεράνω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν έδινα σήμερα Ψηφιακές θα μιλούσα διαφορετικά.
« Last Edit: October 02, 2007, 23:26:29 pm by Doctor_Doctor » Logged

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #25 on: October 02, 2007, 23:20:45 pm »

Βασικά είδα τα θέματα...έχω να πω το εξής:

Τα θέματα τα βρίσκω ιδιαιτέρως απαιτητικά. Ομολογώ ότι κατάλαβα τι ζητούσαν όλα, αλλά το καθένα μου φαινόταν να έχει και κάτι καινούριο, για το οποίο δεν ξέρω αν θα είχα βρει κατάλληλη λύση στον περιορισμένο χρόνο της εξέτασης. Προσωπικά εκτιμώ ότι δε θα έπιανα βάση αν έδινα σήμερα, κυρίως επειδή θα μπερδευόμουν στην πράξη, στο πώς θα λύσω το θέμα, και όχι στο τι μου ζητάει και αν το έχω ξαναδεί κ.ο.κ.

Όσο για την άποψη περί μηχανικού. Ο μηχανικός δεν έχει μόλις 2 ώρες για να λύσει ένα πρόβλημα. Έχει μια άλφα άνεση χρόνου, έχει πολλά συγγράματα βοηθητικά, έχει πολλή εμπειρία - που αποκτάται δύσκολα - και έχει πάνω από όλα τη δυνατότητα να ελέγξει ξανά αυτό που έχει κάνει, να συνδιαλαγεί με άλλους μηχανικούς, να ανατρέξει σε βιβλιογραφίες και παλιότερες αναλύσεις και λύσεις επί παρόμοιων θεμάτων. Επομένως την ανάλυση που κάνει ο μηχανικός δεν μπορούμε ως φοιτητές σε καμία περίπτωση να την προσεγγίσουμε σε μια δίωρη εξέταση. Η μόνη ευκαιρία θα ήταν ίσως μέσα από εργασία και έρευνα. Συμπέρασμα: Όσο εξεταζόμαστε και αυτό είναι μονόδρομος, θα συμπεριφερόμαστε - δυστυχώς - ως φοιτητές, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι έχουμε λογική μαθητή - και όχι ως μηχανικοί. Βεβαια τότε προκύπτει η απορία: πότε θα μάθουμε να λειτουργούμε ως μηχανικοί?
« Last Edit: October 02, 2007, 23:44:11 pm by corina » Logged

auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #26 on: October 02, 2007, 23:41:13 pm »

Με το νεο εξάμηνο ολοι βουρ στην απαλλακτική Cheesy
η αληθεια είναι οτι με εξαιρεση τις πραξεις αυτος που θα πάρει αναν αλφα βαθμο θα τον αξιζει
δεν ειμαστε μαθηματικοι-ρομποτ
Για αυτο και πολλοι καθηγητές δεν τους νοιαζουν οι πράξεις αλλα ο τροπος που προσεγγισες το θέμα
τεσπα ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα και να επιλυθουν αυτα τα προβλήματα
μεσω βελτιωσης τροπου εξετασης(εννοω απαλλακτικές σε περισσοτερα μαθήματα),βελτιωσης του τρόπου διδασκαλίας(αυτο πάντα θα χρειαζεται) και αλλάγη νοοτροπίας(θυμαμαι ακόμη τις πέτρινες προοδους στα σηματα)
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #27 on: October 02, 2007, 23:47:34 pm »

προς διευκρινηση στο doctor doctor:
έχεις δίκιο ότι ανεφερα 2 μαθηματα μονο,αλλα δεν ειναι τοσο το πληθος οσο η ολη λογικη.ήδη απο τα αναλογικα-στοχαστικα παιρνουμε μια σχετικα ασχημη γευση,και αυτα που ειπα ηταν η σταγονα που ξεχειλισε στο ποτηρι.
για τα υπολοιπα δε σχολιαζω.στο 1ο μηνυμα μου νομιζω ημουν σαφης σε πολλα πραγματα και παρεθεσα αποκρυσταλλωμενες τις αποψεις μου συνολικα.πολλα ισως παρεξηθηκαν,αλλα δε θα μπω στη διαδικασια να ξαναεξηγω αυτα που παρερμηνευθηκαν.ο καθενας εκφραζει τις αποψεις του,και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

tu/e
gpap

View Profile
« Reply #28 on: October 02, 2007, 23:49:15 pm »

Επί της ουσίας δεν μπορώ και δεν θέλω να πάρω θέση.

Στη διαδικασία όμως θα πρότεινα να κάνετε την κουβέντα αυτή με τον κ. Καραγιαννίδη. Είμαι βέβαιος ότι θα έχει αρκετά σοβαρά επιχειρήματα.

Και φυσικά θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να ανοίξει ένας διάλογος για τις μορφές που πρέπει να έχουν τα μαθήματα, τον τρόπο αξιολόγησης των φοιτητών και των καθηγητών και όλα τα σχετικά.

Θερμή μου παράκληση όμως, να τον κάνουμε ...ζωντανά (όποιες ώρες σας βολεύουν). Γιατί ...  την εποχή και δεν τα πάω καλά με το ..γράψιμο. Βγάζω τα ματια μου με το διάβασμα (των απανθισμάτων σας!) Wink

Γρηγόρης Παπαγιάννης
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #29 on: October 02, 2007, 23:55:17 pm »

και ότι ίσως πρέπει να αξιολογηθεί το ΝΠΣ μετά από 3 χρόνια εφαρμογής...

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: