• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:32:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:32:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 97
Total: 157
stefpapa21
KZerenidis
fivosfivos1
thathas12
AA RE LEWN
Kwst@ss_
Fotis
dimitrisadamou
George_RT
Giopan
angelos
ඞ
asantor
jojos
mpizos
stolieras
mett
chaniotism
Athinaaz
georsoti
Ntinomanolo123
glavdakis
Lemonia
Zougas
gntitsios
Nikos_313
elischat
swkraths
andreassifo
thanaf_231
difis
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.  (Read 17655 times)
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.
« on: October 02, 2007, 19:14:35 pm »

κάποιες σκόρπιες σκέψεις,ελπίζω να κάνετε τον κόπο να τις διαβάσετε.

Πριν μερικα χρόνια ο τηλεπικοινωνιακος τομεας ηταν γεματος φοιτητες,λογω της εκρηξης των κινητων τοτε.ηταν η μοναδικη περιοδος που ειχε κοσμο,και κρατησε λιγο.Απο τοτε καθε χρονο ο πληθυσμος μειωνοταν,λογω διαφορων εσωτερικων και εξωτερικων συνηθκων,με αποτελεσμα να φτασουμε στο σημειο φετος να τον δηλωσουν μολις 46 ατομα σε συνολο δηλωθεντων για τομεα 350.Την ίδια ώρα,στην ενεργεια ειναι 200.

Ενας βασικος λογος,εκτος απο τον κυκλο που κανουν οι τομεις και αυτη την περιοδο και τα ενεργειακα θεματα ειναι ψηλα,ειναι η δυσκολια του τομεα.Ειναι προφανες οτι οι τηλεπικοινωνιες μπορει να μην ειναι στα High τους αλλα σιγουρα δεν ειναι σε τετοια παρακαμη ωστε στη σχολη ηλεκτρολογων να δηλωνουν μολις το 1/7 τηλεπικοινωνιακοι.Πολλοι δεν δηλωνουν τον τομεα λογω δυσκολιας,αν και συμπαθουν το αντικειμενο.
Αυτο που εγινε σημερα,και ουσιαστικα αποτελει τη σταγονα στο ποτηρι,ειναι οτι εκει στον 6ο οροφο οι υψηλα ισταμενοι δεν εχουν και πολυ επαφη με τον κατω κοσμο.Προτιμουνε να μενουν στον δικο τους,ικανοποιημενοι απο τον ελιτισμο και την ανωτεροτητα τους.Μεχρι να φτασουν στο σημειο τα μελη ΔΕΠ να ειναι περισσοτερα απο τους φοιτητες του τομεα.Και εξηγουμαι:
Τις προαλλες στο πεδιο 4(διαδοση 2) εγινε σφαγη,οταν απο τα 32 ατομα που εδωσα(ικανοποιητικη προσελευση!)πέρασαν οι μισοι με βαθμους 5-6.
σημερα,και σαν συνεχεια των αναλογικων τηλεπικοινωνιων,ο κΚαραγιαννιδης εβαλε θεματα τα οποια κατα τη γνωμη μου ηταν ιδιαιτερα απαιτητικα.Πολυ δυσκολοτερα απο άλλες χρονιες,ακομα και απο τα φετινα στα τηλεπ 2.

τα κυρια σημεια που βγηκαν απο τη συζητηση μαζι του μετα ηταν τα εξης:
-φετος ηταν μια δυσκολη χρονια και γιαυτο τα θεματα μας φανηκαν δυσκολα
-τα θεματα ηταν παρομοια με αυτα των εργασιων που καναμε τη χρονια
-το οτι καναμε καταληψεις και χάσαμε μια εξεταστικη ή οτι έπεσε το μαθημα ενα εξαμηνο δε σημαινει οτι θα ριξουμε το επιπεδο.Απεναντιας τα θεματα ηταν σαφως δυσκολοτερα γιατι θελουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο.

ειναι πολλα αυτα που θα μπορουσα να γραψω και να σχολιασω,αλλα θελω να ξερω και γνωμες των αλλων γιαυτο δε θα πω πολλα.Απλα η δικη μου γνωμη ειναι η εξης:

-το οτι καταφεραμε και ανταποκριθηκαμε πολλοι στις εργασιες ολης της χρονια δε σημαινει οτι το επιπεδο ειναι ανεβασμενο.Ακομα κι αν αυτο ισχυει,δε βλεπω γιατι αυτο να σημαινει περισσοτερες απαιτησεις στις εξετασεις.
-οι εργασιες ανηκουν σε αλλο επιπεδο σε σχεση με τις εξετασεις.Ειναι κατι που γινεται σε συνεργασια,μετα απο χρονο και ζυμωσεις.Αντιθετα οι εξετασεις ειναι μια διαδικασια 2 ωρων υπο πιεση,που εχει σκοπο να σχηματισει ο διδασκων γνωμη για το ποσο κατανοησες το μαθημα,καθως δεν εχει αλλο τροπο να το κανει αυτο.
-η λογικη των πιο δυσκολων θεματων για φετος με σκοπο "να μη μας χαριστουν" ειναι απλα ασχολιαστο.Ειναι μια λογικη που πραγματικα δε θα θελα να σχολιασω δημοσιος γιατι σεβομαι τον διδασκοντα.

γενικοτερα:δε μπορω να καταλαβω γιατι οι εξετασεις θα πρεπει να ειναι μια μορφη δοκιμασιας και ελεγχος των αντοχων του φοιτητη.Πιστευω οτι στις εξετασεις θα πρεπει αυτος που εχει διαβασει και ξερει τα βασικα να περναει,κι οχι να παλευει για να τσιμπησει 5-10 μορια(το ειδαμε κι αυτο,ερωτησεις στυλ πανελλαδικων με 5 και 10 μόρια διασκορπισμενες) και αυτος που οντως εχει εμβαθυνει και αξιζει περισσοτερο να το κατακταει.Διαφωνω με τη λογικη οτι για να περασεις σημαινει οτι ξερεις πολλα και εισαι απιστευτα καλα διαβασμενος.

Το να δηλωνουν εν ετει 2007 στο τημμυ ηλεκτρολογων 46 ατομα τομεα,να ασχολουνται πραγματικα 30,να προσερχονται στις εξετασεις 20,και να περνανε απο αυτους οι μισοι απ τους οποιους οι περισσοτεροι με μετριους βαθμους,κι ολο αυτο προς χαρην του "επιπεδου"το θεωρω καταντια.Δεν ανεβαζεις το επιπεδο βαζοντας δυσκολα θεματα στις εξετασεις.Ανεβαζεις το επιπεδο με το να ανεβαζεις τις παρεχομενες γνωσεις κατα διαρκεια του εξαμηνου,κανοντας τον φοιτητη να σχοληθει και να αγαπησει κατι,χωρις το αγχος του βαθμου.
Οταν σε περιπτωσεις οπως η σημερινη και στις αναλογικες ο κΚαραγιαννιδης θεωρει οτι ο μεσος φοιτητης εγραφε ανετα και χωρις δυσκολια,κατι δεν παει καλα.Κατι δεν παει καλα,οταν βαζεις δυσκολα θεματα σε μαι δυσκολη περιοδο σε ατομα που πρωτη φορα δοκιμαζονται απο το νεο δυσκολοτερο προγραμμα σπουδων.Κατι δεν παει καλα,οταν ερχονται 20 ατομα να δωσουν εξετασεις και οι μισοι λενε οτι καλυτερα να συνεχιζαν τον υπνο τους.

Καποιοι νομιζουν οτι ειματε οι ελιτ.Εγω δεν το θεωρω,ουτε θεωρω οτι οι απαιτησεις όπως οι σημερινες είναι λογικες.Πολυ απλα,και σαν ενας φοιτητής όχι αριστος του 9 ή του 10,αλλα σαν φοιτητης που προσπαθει αρκετα,βαρέθηκα να παλευω να περασω ενα μαθημα στον τομεα μου,και να αισθανομαι ηλιθιος που δυσκολευομαι.Βαρεθηκα να εχω ενοχες και να σκεφτομαι οτι μονο εγω φταιω που δε γραφω καλα,ενω οι καθηγητες εχουν το αλαθητο ή λειτουργουν για το καλο μας.Το βαρεθηκα στα πρωτα εξαμηνα με το γενικο τμημα,θελω στον τομεα να υπάρχει μια πιο λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

ολα τα παραπανω σαν συνοψη:ειπε ο κΚαραγιαννιδης οτι οταν σαρεσει κατι δεν κοιτας αν ειναι ευκολο ή δυσκολο.Οπως στο τομεα,δεν κοιτας αν ειναι δυσκολος άλλα οτι σε ενδιαφερουν τα τηλεπ.
Και σαν γενικη ιδεα εχει δικιο.Μπορεί  να είναι δύσκολα καποια πράγματα,να γκρινιαζεις για τα θεματα και τις εργασίες,σε ενδιαφέρουν όμως και προσπαθείς.Υπαρχουν καποια δεδομενα ορια ομως.Οταν ξεπερασεις το σημειο που αυτο που ασχολεισαι στο ανταποδιδει,οταν με προσχημα το επιπεδο,την τηρηση των τυπων και τη σωστη αντιμετωπιση των πραγματων,καθεσαι και χτυπας τον εαυτο σου,τοτε απλα μαζοχιζεσαι.Πλεον σταματας να εχεις ορεξη για το αντικειμενο,γιατι εχει γινει τοσο ξενο και αποκρουστικο στα ματια σου που γυρναει και σε χτυπαει......
« Last Edit: October 02, 2007, 19:25:07 pm by emmanuel » Logged

tu/e
Αθάνατος
Guest
Re: Επίπεδο τηλεπικοινωνιακων και μαζοχισμός.
« Reply #1 on: October 02, 2007, 19:23:36 pm »

Quote from: emmanuel on October 02, 2007, 19:14:35 pm
-η λογικη των πιο δυσκολων θεματων για φετος με σκοπο "να μη μας χαριστουν" ειναι απλα ασχολιαστο.Ειναι μια λογικη που πραγματικα δε θα θελα να σχολιασω δημοσιος γιατι σεβομαι τον διδασκοντα.

Και εγώ συμφωνώ με το διδάσκοντα

Διαφωνω με τη λογικη οτι για να περασεις σημαινει οτι ξερεις πολλα και εισαι απιστευτα καλα διαβασμενος.

Επιστήμονες πρέπει να βγάζει το πανεπιστήμιο και όχι παπαγάλους
Ακόμα και 9 να πάρεις στο πτυχίο σου σε ενημερώνω ότι οι γνώσεις σου θα είναι ελλειπείς

Μπορεί  να είναι δύσκολα καποια πράγματα,να γκρινιαζεις για τα θεματα και τις εργασίες,σε εναφέρουν όμως και προσπαθείς.
Υπαρχουν καποια δεδομενα ορια ομως.

Αυτό είναι υποκειμενικό.
Αντίθετα υπάρχουν σαφέστατα όρια από τα οποία αν πέσεις κάτω θα είναι σαν να τέλειωσες ΤΕΙ, ΤΕΕ, ΙΕΚ...

Μπορείς να ζητήσεις σπάσιμο της σχολής ώστε να βγάζει καθαρά Τηλεπικοινωνιακούς σε ~4? χρόνια η σχολή που θα προκύψει.

ΘΑ είναι "απλωμένη" στο χρόνο η αναγκαία διδακτέα ύλη με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η σχολή και βατή.
Βέβαια δε θα έχεις άλλα δικαιώματα πέρα από αυτά του τηλεπικοινωνιακού και δουλειά ηλεκτρολόγου δε θα βρεις.

Το καλύτερο φαντάζει αυτό με τα τρίχρονα μπάτσελορ και ακολούθως η εξειδίκευση σε 2 χρόνια μάστερ όπως γίνεται έξω

Έτσι όπως είναι η σχολή είναι σαν να βγαίνουμε παντογνώστες με τα δικαιώματα που έχουμε
« Last Edit: October 02, 2007, 19:40:06 pm by Αθάνατος » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #2 on: October 02, 2007, 19:35:36 pm »

Εν τω μεταξύ οι περισσοτεροι τηλεπ φοιτητές, απο τα δεδομένα της βαθμολογίας, φαίνεται να μην κατέχουν ικανοποιητικά ή καθόλου το αντικέιμενο και ο αριθμός των φοιτητών του τομέα πεφτει συνεχως ...

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #3 on: October 02, 2007, 20:52:25 pm »

Πάντως, μιλώντας γενικά για τους τομείς, δεν είναι μόνο το θέμα των φετινών κινητοποιήσεων που αποδιοργάνωσαν τους φοιτητές. Είναι το θέμα πόσο εύκολα μπορείς να αφομοιώσεις τη λογική και την ύλη ενός καινούριου μαθήματος και να το καταλάβεις μέσα σε ουσιαστικά ενάμισυ μήνα (!!) τη στιγμη που εχεις άλλα 7 μαθήματα (το λιγότερο).

-το οτι καναμε καταληψεις και χάσαμε μια εξεταστικη ή οτι έπεσε το μαθημα ενα εξαμηνο δε σημαινει οτι θα ριξουμε το επιπεδο.Απεναντιας τα θεματα ηταν σαφως δυσκολοτερα γιατι θελουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο.

αυτό κι εμένα το πτωχό IQ μου δεν με βοηθάει να το καταλάβω σαν δικαιολογία. Ο διδάσκων είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έγινε φέτος το μάθημα? Δεν νίωθει ότι δεν πρόλαβε, στο χρόνο που είχε (1μισυ μήνα) να το κάνει όσο καλά θα ήθελε?

« Last Edit: October 02, 2007, 20:56:23 pm by pandora » Logged
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #4 on: October 02, 2007, 20:54:36 pm »

εκλιπαρώ να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του τόπικ...
και να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τις προσωπικές επιθέσεις...

ευχαριστώ...

www.twitter.com/apostolos1986
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #5 on: October 02, 2007, 21:15:49 pm »

Ένα πράγμα ξέρω, ότι αν συνεχίσουμε έτσι, ο  Τομέας 8α έχει όλο κ λιγότερα άτομα, 8α κάνουμε πλέον ... ιδιαίτερα...

Μανόλη, η απογοήτευση είναι γενική.

Με πολλά άτομα του τομέα πάνω στις συζητήσεις μας για τα μαθήματα.έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές για το IQ μας. (προσωπικά αναρωτιέμαι κ από πριν πάρω Τομέα-στα 2 πρωτα ετη  Tongue)

Quote from: Karaμazoβ on October 02, 2007, 19:35:36 pm
Εν τω μεταξύ οι περισσοτεροι τηλεπ φοιτητές, απο τα δεδομένα της βαθμολογίας, φαίνεται να μην κατέχουν ικανοποιητικά ή καθόλου το αντικέιμενο και ο αριθμός των φοιτητών του τομέα πεφτει συνεχως ...

ο Θεοδόσης έχει απόλυτο δίκαιο. Τα παιδιά που θα θελήσουν να πάρουν τομέα τώρα, 8α δουν τι παίζει. Και σκέφτομαι ακόμη πως ενδεχομένως να απέτρεπα κάποιον απ το να ακολουθήσει τον Τομέα μας.

Δε διαφωνω, τον τομέα τον διαλέγουμε ανάλογα μ αυτό που μας αρέσει, όπως έλεγε κ ο gpap "με την καρδιά μας", και όχι αναλόγως με τη δυσκολία. Αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο η δυσκολία αυτη να είναι απωθητική πια.

Και ποιο το νόημα των τόσο δύσκολων θεμάτων?

Πολλοι δεν δηλωνουν τον τομεα λογω δυσκολιας,αν και συμπαθουν το αντικειμενο.
Αυτο που εγινε σημερα,και ουσιαστικα αποτελει τη σταγονα στο ποτηρι,ειναι οτι εκει στον 6ο οροφο οι υψηλα ισταμενοι δεν εχουν και πολυ επαφη με τον κατω κοσμο.Προτιμουνε να μενουν στον δικο τους,ικανοποιημενοι απο τον ελιτισμο και την ανωτεροτητα τους.Μεχρι να φτασουν στο σημειο τα μελη ΔΕΠ να ειναι περισσοτερα απο τους φοιτητες του τομεα.Και εξηγουμαι:
σημερα,και σαν συνεχεια των αναλογικων τηλεπικοινωνιων,ο κΚαραγιαννιδης εβαλε θεματα τα οποια κατα τη γνωμη μου ηταν ιδιαιτερα απαιτητικα.Πολυ δυσκολοτερα απο άλλες χρονιες,ακομα και απο τα φετινα στα τηλεπ 2.

συμφωνώ με το Μανόλη, όχι τόσο στο ότι ήταν εξωφρενικά δύσκολα, αλλα στο οτι ηταν απαιτητικά.

Υποθέτω ότι όπως κι εγώ, πολλοί συνάδελφοι του τομέα έχουν βαρεθεί να διαβάζουν και οι προσπάθειες να μην ανταμείβονται.

Πολυ απλα,και σαν ενας φοιτητής όχι αριστος του 9 ή του 10,αλλα σαν φοιτητης που προσπαθει αρκετα,βαρέθηκα να παλευω να περασω ενα μαθημα στον τομεα μου,και να αισθανομαι ηλιθιος που δυσκολευομαι.Βαρεθηκα να εχω ενοχες και να σκεφτομαι οτι μονο εγω φταιω που δε γραφω καλα,ενω οι καθηγητες εχουν το αλαθητο ή λειτουργουν για το καλο μας.Το βαρεθηκα στα πρωτα εξαμηνα με το γενικο τμημα,θελω στον τομεα να υπάρχει μια πιο λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο...

Δεν ξέρω πότε 8α στρώσουν τα πράγματα-αν θα στρώσουν ποτέ. Δεν έχω πάντως το κουράγιο να κόβω μαθήματα που περνάω με 5. Απ'ότι φαίνεται θα διαβάζω, πολύ, όσο περισσότερο γίνεται και η συλλογή με τα 5άρια 8α μεγαλώνει.
 Embarrassed Embarrassed Embarrassed Undecided Undecided

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #6 on: October 02, 2007, 21:23:44 pm »

και μένω λίγο και στην υπογραφή του Απόστολου:

"γιάτι πρέπει να σου καταστρέφουν ότι σου αρέσει... ?"

Τα μαθήματα του τομέα μ αρέσουν στ'αλήθεια...Τα επιλογής αυτού του εξαμήνου (του 6ου) ήταν απ τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα που έχω κάνει μέχρι τώρα...
Αν όμως φτάσουμε σε σημείο να μας κάνουν να μισούμε μαθήματα που αγαπάμε, τι να πω??? Sad Sad Sad

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #7 on: October 02, 2007, 21:38:30 pm »

δεν ξέρω τι γίνεται...αλλά οι ένοικοι του 6ου ορόφου ...δε θέλουν να δουν την αλήθεια και ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες για το σημείο στο οποίο να έχει φτάσει ο τομέας..
κρύβονται πίσω από το δάχτυλο...αντί να προβούν σε κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να συγκρατηθεί η διαρροή των τηλεπικοινωνιακών...κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον απαξιώσουν ακόμη περισσότερο...αν θεωρούν ότι όσο το δυνατόν λιγότεροι τόσο καλύτερα γιατί μπορεί να γίνει δουλειά καλύτερη και ότι μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο...αν μας θεωρούν πειρματόζωα...που ήδη έχουμε γίνει με την εφαρμογή του ΝΠΣ (άλλη πληγή )...τότε με γεια τους με χαρά τους...λες και θέλουν να δημιουργήσουν την ανώτερη ελιτ των τηλέπ..
μερικά πράγματα έχουν τα όρια τους...και αυτά δυστυχώς έχουν χαθεί προ πολλού..

και το χειρότερο ότι ίσως βάζουν θέματα δύσκολα και δεν το καταλαβάινουν... και νομίζουν ότι βάζουν έυκολα...αυτό δέιχνει δεν ξέρουν τι γίνεται ...θεωρούν ότι είμαστε ελιτ....και φέτος ανεβάζουν το επίπεδο ...δοκιμάζουν νέο είδος θεμάτων...όλες τις καινοτομίες στις πλάτες του φορτωμένου ΝΠΣ...
σε αυτην εξεταστική μαραθώνιο...με έχουν κάνει να νιώθω χαζός...να νιώθω ότι δεν αφιέρωσα το χρόνο που θα έπρεπε...μου έχουν δημιουργήσει τις ενοχές...που μετά το σημερινό δε νομίζω ότι δε θα έπρεπε να είναι μόνο δικές μου..
δεν ξέρω σήμερα είμαι απογοητευμένος..αλλά ποτέ δε μετάνιωσα για την επιλογή μου...γιατί αυτό αντικείμενο μου αρέσει...και θα αντιμετωπίσω τα όποια εμπόδια με όλη μου τη δύναμη μου ...κι επίσης θα είμαι εδώ για να δώσω τον εαυτό μου για να αλλάξει η κατάσταση...
οι ευθύνες για την "κατάντια" του τομέα είναι εξ ολοκλήρου των μελών ΔΕΠ και κυρίως των διάφορων διευθυντών τομέων που έχουν περάσει...και ας συνεχίζουν αν στρουθοκαμηλίζουν ...

και το χειρότερο είναι αυ΄το που λεει η υπογραφή μου...γιατί πρέπει να μου καταστρέφουν ο,τι μου αρέσει..γιατί;;;

Χριστοφής Απόστολος

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #8 on: October 02, 2007, 21:57:16 pm »

Και δεν είναι μόνο στα τομεακά μαθήματα παιδιά.

Είναι και στα προτομεακά Wink
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #9 on: October 02, 2007, 21:57:35 pm »

Αμα χρειάζεται να εμβαθύνεις τόσο για καποια μαθηματα μεσα στα τόσα άλλα, και να θέλεις και να ζησεις κιολας σαν άνθρωπος , τότε σίγουρα δεν φτάνουν 5 χρόνια...

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #10 on: October 02, 2007, 21:58:55 pm »

Quote from: anonymous-root on October 02, 2007, 21:57:16 pm
Και δεν είναι μόνο στα τομεακά μαθήματα παιδιά.

Είναι και στα προτομεακά Wink

ξέρεις ποιο είναι το "πρόβλημα";; ότι στα μαθήματα του τομέα υπα΄ρχουν στοιχεία που σου αρέσουν ... που τα γουστάρεις...και έρχονται και με μια 2ωρη εξέταση στα διαλύουν όλα...

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #11 on: October 02, 2007, 22:03:16 pm »

Δεν κάνω διάκριση του προβλήματος απόστολε!  Wink

Είτε τομεακά, είτε προτομεακά το πρόβλημα είναι εκεί.
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #12 on: October 02, 2007, 22:12:10 pm »

Ρε παιδια μη το περνετε τόσο στραβά το θέμα,πρεπει να ξεφύγουμε απο τη νοοτροπία των 18-20βαθμός όλοι του λυκείου
Και εμενα με δυσκολεψαν τα θέματα,μου αρέσει σε μια φάση κάνει ο καθηγητής οτι είναι πιο εύκολα απο αυτα των αναλογικών...
Στην τελική όμως αυτο το 5-7 που θα πάρεις θα αξίζει πραγματικά γιατί θα είναι ολοτελα δικό σου και όχι μια αντιγραφή ασκήσεων ή παρόμοια με τις περσινές χρονιές θέματα
Δες το αισιόδοξα το θέμα
Συμφωνω ότι μπορεί να μπουν και μαθηματα στον τομέα των τηλέπ που να είναι πιο βατά
Σημασία έχει τι γνώσεις έχεις
Ξέρω χαρακτηριστικά παιδί που τέλειωση τη σχολή με 8.5(ενεργειακό  Tongue)
και πήγε και έγινε καθηγητής στο λύκειο(όχι οτι είναι κακο ή υποτιμητικο απλα λέω οτι είχε θεωρητικά προοπτικές)
και μια κοπελια(αδερφή φίλου μου) χωρις καμια φοβερή επίδοση να δουλεύει στη Σιδενώρ και να βγάζει τα μαλιοκέφαλά της

Μη μασάτε για αυτο θα παραμείνει ο τομέας των τηλεπ η ελιτ
Πάντα φιλικά και με ένα πνεύμα αισιοδοξίας
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #13 on: October 02, 2007, 22:15:29 pm »

προσωπικά ποτέ δεν ήμουν βαθμοθήρας...και ποτέ δεν πρόκειται να γίνω.. (ούτε που με παίρνει φυσικά..)
αυτο που με ενδιαφέρει είναι να μη με κοροϊδεύουν κατάμουτρα...και να μη μου καταστρέφουν ο,τι μου αρέσει...για μένα έχει σημασία...

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #14 on: October 02, 2007, 22:23:40 pm »

@aurora:
δεν ειναι καθαρα θεμα βαθμου.ο βαθμος αντιπροσωπευει τις γνωσεις,υποτιθεται.Οταν παλευεις να περάσεις,και ο βαθμος δεν αντιπροσωπευει την προσπαθεια,αυτο σε πληγωνει οταν γινεται επιμονο κουραστικο και σε σημειο που αισθανεσαι ασχημα για τον εαυτο σου,σε σημειο που αισθανεσαι χαζος,ε τοτε υπάρχει πρόβλημα.και δε θεωρω οτι ειμαστε ελιτ ουτε πρεπει να μαστε.
το τι αντιπροσωπευει το 5-7 ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο.Κι εκει εκριβως ειναι το θεμα:όταν αυτα που εξεταζεσαι απεχουν αρκετα απο αυτα που ξερεις,χανεις το ολο νοημα της γνωσης...νομιζω ημουν σαφης στο πρωτο μηνυμα μου και δε νομιζω οτι σταθηκα τοσο πολυ στους βαθμους.

tu/e
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: