• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:54:38 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:54:38 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 80
Total: 94
Geoth
anon
dimitrisblioumis
Aris★
gpap
antreassv
pipitsenko
Georgia Arv
Thanasiscon1
Efrem
Yamal
Giorgos2222
filon05
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Debate - Πώς σας φάνηκε?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Debate - Πώς σας φάνηκε?  (Read 17832 times)
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
Re: Debate - Πώς σας φάνηκε?
« Reply #75 on: September 07, 2007, 02:21:27 am »

Quote from: Turambar on September 07, 2007, 02:02:45 am
ρε Damien.

Προτείνω να μιλάς για κάτι που μπορείς να κατανοήσεις:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6379.0

μέχρι εκεί σε παίρνει.

Τα (όσα) μυαλά μου... πονάνε...

Αστειότητες........

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #76 on: September 07, 2007, 03:53:07 am »

Το σίγουρο είναι ένα: αύριο θα είναι όλοι κερδισμένοι (στις δικές τους εφημερίδες).

Προσωπικά, θα ψηφίσω κατά συνείδηση, όχι με βάση τις παγιωμένες πολιτικές μου πεποιθήσεις, αλλά αυτό που πιστεύω πως θα είναι καλό για τον τόπο. Η ευχή μου είναι να μην υπάρχει αυτοδυναμία για κανέναν κερατά και να τους δουλέψει το εκλογικό σώμα αυτή την φορά, όπως μας δουλεύουν αυτοί τόσα χρόνια...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #77 on: September 07, 2007, 08:46:17 am »

Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου ...(κοίτα όρεξη πρωι πρωί). Σε γενικές γραμμές καλύφθηκααπό Alexkasgr, αλλά είπα να προσθέσω κι εγώ το κατιτις μου :Ρ

Καραμανλής - κλασσικός λόγος του Κωστάκη, αν και χθες ήταν κάπως μαζεμένος και λίγο ντεφορμέ. Μάλλον θα φταίει η κούραση από τις γύρες ανά την Ελλάδα. Μερικές φορές που γύριζε κατά πρόσωπο στην κάμερα και κοιτούσε με εκείνο το καραμανλίσιο παγωμένο βλέμμα, (και το ένα μάτι μεγαλύτερο από το άλλο -κοίτα να δεις τι προσέχει ο άνθρωπος), ενώ έκανε τους καραμανλίσιους ελιγμούς του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ψιλοανατρίχιαζα. Μεγάλος πολιτικάντης. Απέφυγε να απαντήσει ουσιαστικές ερωτήσεις όποτε ήταν δυνατό και μπορούσε να μιλάει χωρίς να λέει τίποτε. Στο θέμα του βέτο για τα Σκόπια ήταν δύσκολο να κάνει τρίπλα έτσι που του τέθηκε η ερώτηση. Η ειλικρινής ...παραδοχή των λαθών της παράταξής του μπορεί και να τούμπαρε κάποιους. Κωστάκη, είσασταν ανεπαρκείς, αλλά ο Νεοέλληνας έχει μεγάλη καρδιά. Θα σας δώσει κι άλλη ευκαιρία βρε! :Ρ

Παπανδρέου.
Ο Γιωργάκης, η αδυναμία μου... Μπορεί να μην έχω σε εκτίμηση τους φαύλους πολιτικούς, έχω όμως μια εκτίμηση στους καλούς ρήτορες, ας ανήκουν και στην πρώτη κατηγορία. Δυστυχώς ο Γιωργάκης είναι το πρώτο και δεν είναι το δεύτερο :Ρ Χθες πάντως ήταν καλύτερος από ότι συνήθως. Όχι όμως αρκετά καλύτερος. Η γραμμή που του δόθηκε από το επιτελείο των επικοινωνιολόγων ήταν σαφής και ...διαφαινόταν σε όλες τις απαντήσεις του. Του είπαν, ότι και να σε ρωτήσουν αυτοί, εσύ θα απαντάς, ας είσαι και εκτός θέματος, ότι:
-η Κυβέρνηση απέτυχε σε όλα. Στις πυρκαγιές, στα ομόλογα, στις πυρκαγιές στα ομόλογα
-εγώ όμως, εγώ εγώ, ΕΓΩ, σα  θα γίνω πρωθυπουργός με το καλό, θα βγάλω την Ελλάδα μας από το τέλμα.
μπλιεεε

Παπαρήγα.
Η Παπαρήγα ήταν ο εαυτός της, ειλικρινής, σοβαρή κλπ. Ο λόγος της όμως ήταν ανέμπνευστος. Δεν μπορεί να σε παρασύρει ως ομιλήτρια, να σου εμπνεύσει κάτι βρε παιδί μου, έστω μία ελπίδα για την πραγμάτωση της λαϊκής συσπείρωσης, της πάλης, της ανυπακοής που ευαγγελίζονται τόσα χρόνια! :Ρ Τη ρωτάνε σε κάποια φάση για ένα γεγονός του παρελθόντος και αρχίζει η Παπαρήγα, 'εε, το χίλια οχτακόσια....εμ εννιακόσια ήθελα να πω'. Λανθάνουσα γλώσσα??? :Ρ

Αλαβάνος. Τον συμπάθησα περισσότερο από τη χθεσινή ομιλία.  Μπορεί να σε εμπνεύσει ο πολιτικός του λόγος -η εκφορά βέβαια του πολιτικού του λόγου δεν πρόκειται να σε εμπνεύσει ποτέ. Το ύφος του ήταν καταγγελτικό από την αρχή (χώσε Αλέκο), κάπου το παράκανε όμως και την έχασε την μπάλα. Χώρια οι συναισθηματισμοί του τελευταίου διλέπτου (να χαρίσει τα δις του σε κανένα φιλόπτωχο ταμείο αφού είναι τόσο ευαίσθητος) Στο σημείο που άρχισε να αναφέρεται στη ζώσα νεολαία μας, που είναι με το βλέμμα στραμμένο στον κόσμο και όχι στον εαυτούλη της και και και, φούσκωσα από όραμα και έμπνευση και είπα, ναι! σε τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να βασιζόμαστε :Ρ Σε συγκεκριμένα ζητήματα οικονομίας, δημόσιας διοίκησης θα έπρεπε να δώσει πιο σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Καρατζαφέρης.
Χέρι-χέρι θα ανέβουμε ψηλά ~
με τον συντοπίτη τον Αρκά
(είπα να κάνω κι εγώ κανένα σλογκανάκι με ρίμα, μια που τις συνηθίζει κι αυτός). Ο Καρατζαφέρης ήταν σε αρκετή φόρμα και δεν απέκλινε από το γνωστό στυλ του. Απλός λόγος, διαφημιστικού τύπου (τόσα χρόνια θητεία στο μάρκετινγκ δεν πήγαν χαμένα τελικά) και προσεκτικά επιλεγμένες φράσεις για να πετύχουν τα ...target group του.
Του κόσμου οι φτωχοί, απόκληροι και καταφρονεμένοι ~
χαμογελάστε, ο Καρατζαφέρης βρε σας περιμένει!
Επειδή τον έχω παρακολουθήσει στο κανάλι του, χθες με κούρασε γιατί έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα, τις ίδιες ατάκες φασόν. Θα ήθελα να ακούσω λίγη περισσότερη ουσία και πρόγραμμα.
Καρατζαφέρης στη Βουλή ~
μπας και δούμε προκοπή!

Παπαθεμελής. Ο Παπαθεμελής έχει ενδιαφέροντα λόγο (μαθαίνεις και καμμιά καινούργια λέξη). Αν την ώρα που μιλούσε βάζανε στην οθόνη μία μαύρη σελίδα για να μη φαίνεται, σίγουρα θα ήταν καλύτερα και γι αυτόν και για εμάς. Ήταν πολύ βαρετός για να είναι αρχηγός. Έβγαινε εκτός χρόνου και δεν απάντησε σε hot ερωτήματα, όπως πώς του ήρθε να κάνει κόμμα, γιατί θεώρησε καλύτερο να μας εξιστορήσει την μακρά πολιτική του πορεία.
« Last Edit: September 07, 2007, 08:49:50 am by miss_elec » Logged

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Αθάνατος
Guest
« Reply #78 on: September 07, 2007, 10:36:04 am »

Quote from: ngine13 on September 07, 2007, 00:34:52 am
Quote from: ICE-CUBE on September 07, 2007, 00:06:56 am
Για να δείτε ποιους εκλέγετε να σας αντιπροσωπεύουν!!
απόλους αυτους μόνο ο Καραμαλής εμπνέει εμπιστοσύνη
οι άλλοι εμπνέουν απελπισία!!!!!

Κάνεις λάθος... Κανένας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη! Το μόνο που εμπνέει σε 'μένα εμπιστοσύνη είναι να υπάρχουν πολλά κόμματα στην βουλή για να τσακώνονται αυτοί και να περνάω εγώ καλά! Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Γιατί σήμερα εάν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι συμβαίνει το αντίστροφο - τσακωνόμαστε εμείς που έχουμε τα προβλήματα και αυτοί περνάνε μια χαρά!

Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Σωστό.

Quote from: pandora on September 07, 2007, 01:09:09 am
Quote from: Guybrush on September 07, 2007, 01:01:58 am
Quote from: pandora on September 07, 2007, 00:55:54 am
Quote from: Guybrush on September 07, 2007, 00:53:11 am
Quote from: gepeltek on September 07, 2007, 00:50:51 am
Quote from: pandora on September 07, 2007, 00:43:33 am
Quote from: vag on September 07, 2007, 00:39:49 am
στις ερωτήσεις γύρω απο τα οικονομικά πάντως όλοι γίναν κομμουνιστές

Grin

Γεγονός

Ο Καραμανλής πάντως δεν είπε ψέμματα. Όταν αναφερόταν σε οικονομία- ανάπτυξη, μόνο τις επιχειρήσεις ανέφερε. Και τους επιχειρηματίες. Έχει επιλεκτική όραση απέναντι στους εργοδότες(οι εργαζόμενοι είναι αόρατοι). Τους εργαζομένους πάλι τους συνδέει στο όλο σύστημα σε στυλάκι Ολύμπιου "πάρτε ένα δάνειο να κάνετε μια επιχείρηση".

Μ'αρέσει που όλοι τα βάλατε με τον Καραμανλή, λες και οι υπόλοιποι δώσανε σαφείς, ολοκληρωμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις..
Ειδικά, ο Αλαβάνος ήταν πολύ ξεκάθαρος, όπως πάντα. Του την είπε και η Παπαρήγα, για την έλλειψη προγράμματος.
Μάλλον, είναι και αυτός από τους φοιτητές που σπουδάζουν ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν έχουν στόχο να γίνουν managers  Grin Grin

Φαντάσου για να ασχολούμαστε τόσο με τον Αλαβάνο πόση εντύπωση έκανε

Στα Πανεπιστήμια, όχι, δεν έχουν στοχο να γίνουν μάνατζερ
Τον πας πολύ τον Αλαβάνο έτσι? Εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση απολύτως.

[offtopic]Αν δε θέλουν στα Πανεπιστήμια και γουστάρουν κάτι πιο cool (και αριστερό wow Grin ) ας γίνουν managers σε εταιρίες fair-trade ή ΜΚΟ. Η ελεύθερη αγορά δίνει επιλογές.[/offtopic]

Πως και δεν τους πήραν τα  ζουμιά με τη μικρή Αναστασία ή τις αναμνήσεις από το υπουργείο Παιδείας πριν 15 χρόνια;
Εγώ συγκινήθηκα.really

Ναι τον πάω, και την Παπαρήγα ενώ την βρήκα εκπληκτική στο debate του 2004, σήμερα με απογοητευσε.

Η μόρφωση έχει αξία ανεκτίμητη. Δεν έχει σχέση με επιχειρήσεις, και δεν θα πρεπε να χει. Είναι μέσα στα ισότιμα δικαιώματα που θα πρεπε να έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι άμα γίνουν όλοι μάνατζερς ποιός θα δουλεύει.
Το άλλο πρόβλημα είναι ποιός θα ασχοληθεί με το 90% του πληθυσμού που δουλεύει και δεν διοικεί επιχειρήσεις

Ο Αλαβάνος τα τελευταία 4 χρόνια έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση. Η Παπαρήγα είναι σταθερη αλλά ο κόσμος εξελίσσεται. Δεν υπάρχει για όλες τις αρρώστιες το ίδιο χάπι. Όπως και δεν γίνεται να εχεις για όλα τα προβλήματα την ίδια κριτική. Δεν λέω, ολα ξεκινάνε από το σύστημα. Αλλά κάνε και καμια πρόταση, δεν είναι κακό.

edit : συμφωνώ συνολικά με Alexkasgr

Κοπέλα μου αφού δεν την παλεύεις?...γιατί δεν πας σε κανα φροντιστήριο να σου τα εξηγήσουν?
Μιλάμε για νανοτεχνολογία και ασχολείσαι με τις τσακμακόπετρες για να ανάψεις φωτιά...
Δες ξανά αυτό το τόπικ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17171.0

Το τόπικ αυτό το άνοιξα  για τις ιδιοφυΐες του φόρουμ που νομίζουν ότι ισχυροποιούν τη θέση τους όταν επικαλούνται μισογύνηδες προηγούμενων αιώνων και γλωσσολόγους του τωρινού αιώνα...
Αλλά αυτό συμβαίνει όταν μιλάς με αγράμματους που δεν έχουν εξετάσει την αντίθετη άποψη...πόσο μάλλον όταν είναι ανίκανοι να την κατανοήσουν...

Quote from: Damien on September 07, 2007, 01:51:54 am
Quote from: Turambar on September 07, 2007, 01:25:31 am
@Damien: Εσύ φίλε μου δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του μπάχαλου, με τον αναρχικό και τον κομμουνιστή. Ο αχταρμάς του μυαλού σου, δεν επιτρέπει να απαντήσεις ούτε εσύ στις απλούστατες ερωτήσεις μου. Πώς να μην λατρέψεις έναν αόριστο ημιδιάφανο πρωθυπουργό, που μας είχε πρήξει στις χαιρετούρες στον λαό όσο ήταν αντιπολίτευση και ακούγαμε την άποψη του επί 3,5 χρόνια μέσω διαρροών.

Nαι δεν την καταλαβαίνω εγώ και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός όπως φαίνεται.

Μάλλον σας παρεξηγήσαμε εσάς τους αναρχικούς.

Δεν καίτε , δεν Σπάτε , Δεν ρημάζετε , Δεν κάνετε μπάχαλα , δεν βάζετε ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο με μολότωφ ( κι ασ  είναι και μπάτσοι ) και πανω απόλα ΛΥΝΕΤΕ ΟΛΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!!!!!!!!!! 

Αλλά μάλλον δεν συμβαίνουν αυτά. Μάλλον ζω αλλού εγώ και 10.000.000 Ελληνες........

Ε ρε αστεία πράματα βραδιάτικα.........

Υπήρχαν Φοιτητές αλλά μονάχα των αριστερών κομμάτων. Η πλειοψηφεία δηλαδή ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Και ο Καραμανλής μίλησε για τους ταραξίες για την πραγματικότητα που ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Αλλά ρε συ ΓΙΑ ΚΑΛΟ τις πετάνε τις μολοτωφ οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.........
Ετσι Turam?????  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Τουράμπαρ θα μας μουρλάνεις?
Στη Θεσσαλονίκη από τους 110.000 ++ φοιτητές της, στους δρόμους βρέθηκαν το πολύ 7.000  ...
Για τις καταλήψεις ήταν αποφάσεις σαν τη δικιά μας περίπτωση... 300 ψήφοι καθόριζαν το αποτέλεσμα σε σύλλογο 2800 φοιτητών...
...βέβαια και η καταλήψεις είναι ωραίες διακοπές...ακόμα και εγώ μέχρι το Μάρτιο γούσταρα κατάληψη και για αυτό σας ευχαριστώ για τον κόπο σας που μου πρόσφεραν τις διακοπές που ήθελα 8)
ΑΠό την άλλη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 και πάλι δεν έχουν απώλειες...τουλάχιστον την προηγούμενη φορά...να δούμε τώρα αν θα αλλάξει κάτι...
Αποδέξου Τουράμ ότι είστε μειοψηφία και ότι πρέπει να δεχτείτε τις απόψεις της πλειοψηφίας...
gtpp
Guest
« Reply #79 on: September 07, 2007, 11:03:27 am »

Δεν ειδα χτες το θεατρο.
Πιστευω οτι ολοι θα ειπαν, οτι τους ειπαν να πουν, ωστε να γλυκανουν τα αυτια του καθε target group τους.

Ας αναγνωρισουμε επιτελους οτι σε αυτη τη χωρα τα μονα που δουλευουν σωστα ειναι τα μπουρδελα, τα καζινο και τα μπουζουξιδικα και ας αναρωτηθουμε γιατι.

Οσον αφορα τωρα για τις καταληψεις - αν δεν κατεβαινε η πλειοψηφια να επιβαλει την αποψη της - ε στα @@ μας.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #80 on: September 07, 2007, 11:43:58 am »

@Αθάνατος πάλι τα ιδια και τα ίδια θα λέμε για τις πλειοψηφίες;

Μήπως χρειάζεσαι κι εσύ κανένα φροντιστήριο για εμπεδώσεις τις (χιλιοειπωμένες) συζητήσεις; Cheesy

ΥΓ: πρόσεξε λίγο τα quotes σου!  Wink
sparrow
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #81 on: September 07, 2007, 12:01:15 pm »

Αγαπητέ Αθάνατε,

όταν οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το ΙΡΑΚ, οι Έλληνες βγήκαν στο δρόμο. Ήταν περίπου 10000, αν θυμάμαι καλά, στη Θεσσαλονίκη και 30000 στην Αθήνα. Το ποσοστό αυτό είναι 40000/10000000 = 0.4 %. Κι όμως, σε έρευνες βρέθηκε ότι το 95% των Ελλήνων ήταν κατά του πολέμου.

Η λογική σου, μπάζει. Δέξου την πραγματικότητα.

Οι έρευνες που έγιναν στην ελληνική κοινωνία, έδειξαν ότι το 60+% του κόσμου είναι κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Το ποσοστό των ανθρώπων που ήταν στο δρόμο ήταν 30000/10000000 = 0.3 %.

Για να μη πούμε δηλαδή το προφανές, ότι όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην παιδεία, το θέμα είναι τί αλλαγές. Με το πρόσχημα των αλλαγών και καμία κουβέντα για το περιεχόμενο και την κατεύθυνση, παίρνουν τον κόσμο εν αγνοία με το μέρους τους. Το ξέρεις. Δέξου το.

Επιτέλους! Διατείνεσαι ότι είσαι ρεαλιστής. Κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου το ίδιο. Αλλά (και άρα) δέξου την πραγματικότητα.

υγ: Το debate δε το είδα, αλλά μου είπαν ότι ο Καραμανλής μετά από κάθε απάντηση, πριν φύγει το πλάνο, έκανε μία τέλεια γουρουνίσια γκριμάτσα!
υγ2: Η gtpp τα λέει πολύ καλά. Smiley
eddie
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αντρέα γύρνα πίσω!

View Profile WWW
« Reply #82 on: September 07, 2007, 12:15:32 pm »

Ρε μήπως ο Καραμανλής αναφερόταν στον Ταραξία από τους Goin' Through και τον παρεξηγήσαμε??

Nothing ever changes when we pray...

Baile Átha Cliath, beimid ar ais!!!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #83 on: September 07, 2007, 12:23:02 pm »

Quote from: sparrow on September 07, 2007, 12:01:15 pm
υγ2: Η gtpp τα λέει πολύ καλά. Smiley
γκόμενα με αρχίδια που λέμε Cheesy

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Αθάνατος
Guest
« Reply #84 on: September 07, 2007, 12:36:51 pm »

Αγαπητέ Αθάνατε,

όταν οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το ΙΡΑΚ, οι Έλληνες βγήκαν στο δρόμο. Ήταν περίπου 10000, αν θυμάμαι καλά, στη Θεσσαλονίκη και 30000 στην Αθήνα. Το ποσοστό αυτό είναι 40000/10000000 = 0.4 %. Κι όμως, σε έρευνες βρέθηκε ότι το 95% των Ελλήνων ήταν κατά του πολέμου.

Η λογική σου, μπάζει. Δέξου την πραγματικότητα.

Οι έρευνες που έγιναν στην ελληνική κοινωνία, έδειξαν ότι το 60+% του κόσμου είναι κατά της αναθεώρησης του άρθρου 16. Το ποσοστό των ανθρώπων που ήταν στο δρόμο ήταν 30000/10000000 = 0.3 %.

Αγαπητέ sparrow οι Αμερικανική Κυβέρνηση δεν είναι δικιά μας για να βγούμε στο δρόμο...
Η δικιά μας κυβέρνηση πάλι δε μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις μίας υπερδύναμης
Επιπλέον πέρα απο τις διαδηλώσεις υπάρχουν και οι εκλογές...
Για τους φοιτητές υπάρχουν και οι φοιτητικές συνελεύσεις στις οποίες η συμμετοχή είναι ακόμα και εκεί τραγικά χαμηλή...που να αναφερθούμε σε όλο το εκλογικό σώμα...

Quote from: anonymous-root on September 07, 2007, 11:43:58 am
ΥΓ: πρόσεξε λίγο τα quotes σου!  Wink

Επίτηδες κουώταρα τον Damien γιατί συμφωνώ στα περί μειοψηφίας-πλειοψηφίας
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #85 on: September 07, 2007, 12:58:55 pm »

Ας αποφύγουμε την τηλεοπτική εικόνα, που πολλές φορές μας κάνει να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε τα πράγματα όπως θέλει αυτή, και ας μπούμε στο ζουμί.

Το debate σε κείμενο

http://www.forthnet.gr/templates/specials.aspx?c=10009844
sparrow
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #86 on: September 07, 2007, 13:00:34 pm »

Quote from: Αθάνατος on September 07, 2007, 12:36:51 pm
Αγαπητέ sparrow οι Αμερικανική Κυβέρνηση δεν είναι δικιά μας για να βγούμε στο δρόμο...
Η δικιά μας κυβέρνηση πάλι δε μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις μίας υπερδύναμης
Επιπλέον πέρα απο τις διαδηλώσεις υπάρχουν και οι εκλογές...
Για τους φοιτητές υπάρχουν και οι φοιτητικές συνελεύσεις στις οποίες η συμμετοχή είναι ακόμα και εκεί τραγικά χαμηλή...που να αναφερθούμε σε όλο το εκλογικό σώμα...

Ακριβώς! Επειδή κι οι αλλαγές στην παιδεία δεν αφορούν εμάς για να βγούμε στο δρόμο... - ούτε τους γονείς που δεν έχουν άλλο παιδί να βάλουν στο πανεπιστήμιο, ούτε τους γονείς που τώρα ασχολούνται με το πώς να βάλουν το παιδί στο πανεπιστήμιο, ούτε εκείνους που παίρνουν 1000 ευρώ και δε τους απασχολεί το πανεπιστήμιο, ούτε τη γιαγιά που έχει ξεχάσει τί είναι πανεπιστήμιο... -  βγαίνει μόνο το 0.3%

Γιατί αφορούν τους επόμενους. Τολμάει κανείς να περάσει νόμο που να ισχύει από τώρα και να πλήττει με δίδακτρα ή ό,τι άλλο τους φοιτητές? Όχι...

Πιστεύεις ότι ο παππούς μου που παίρνει 450 ευρώ σύνταξη, στις εκλογές έχει το 3.5% της παιδείας στο μυαλό του?

Αθάνατε, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Γράφεις πράγματα, που κι ο ίδιος ξέρεις ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να υπερασπιστείς μία αποτυχημένη πολιτική, η οποία στο μυαλό σου είναι η μοναδική υπαρκτή λύση. Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά σίγουρα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να αναζητήσεις νέες υπαρκτές λύσεις κι εσύ περιορίζεις το μυαλό σου στο παρελθόν. Είναι κρίμα, είσαι κρίμα... για σένα, για τον τόπο σου, για την κοινωνία. Και ο κάθε νέος που έχει την ίδια συντηρητική - έτσι είναι και δε γίνεται αλλιώς  - των 50άρηδων γονιών μας - αντίληψη.
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #87 on: September 07, 2007, 13:03:42 pm »

συγκρινετε τα σημερινα πρωτοσελιδα!ενδεικτικα,απο "τα νεα" και την "απογευματινη"!

Grin Grin Grin Grin Grin

« Last Edit: September 07, 2007, 13:06:42 pm by emmanuel » Logged

tu/e
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: September 07, 2007, 13:13:00 pm »

"Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είστε ένας προοδευτικός άνθρωπος. Πριν από έναν μήνα όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και σας το λέω ειλικρινά, όταν σας άκουσα μέσα στη Βουλή να αποκαλείτε τον Πρωθυπουργό «νονό». Και θέλω σας ρωτήσω ευθέως, αυτό τον πολιτικό πολιτισμό θέλει να φέρει ο Συνασπισμός στην ελληνική κοινωνία με τη δική σας ηγεσία;

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Κύριε Λιάτσο, σας ζητώ συγνώμη, αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαστε στη θεματική «Κοινωνική Πολιτική - Υγεία - Πρόνοια».

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Παρακαλώ, είναι συναφές το θέμα. "

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

NotWorthy NotWorthy λιάτσος  NotWorthy NotWorthy

"συναφές θέμα"...μάλλον το συσχέτισε με την υγεία  με το εγκεφαλικό που κόντεψε να πάθει.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #89 on: September 07, 2007, 13:14:57 pm »

υγ: Το debate δε το είδα, αλλά μου είπαν ότι ο Καραμανλής μετά από κάθε απάντηση, πριν φύγει το πλάνο, έκανε μία τέλεια γουρουνίσια γκριμάτσα!

Ναι ναι!!! Ξέχασα να το γράψω, αλλά ήταν απίστευτη η γκριμάτσα. Μόλις τελείωνε, στο δευτερόλεπτο που έφευγε η κάμερα από πάνω του, έκανε μια κίνηση του κεφαλιού προς τα πίσω και ανύψωνε κάπως το κάτω χείλος... είχε πολύ πλάκα, αλλά νομίζω χαλούσε την εικόνα του. Ήταν σα να έλεγε "σας την είπα" στους δημοσιογράφους. Tongue
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Go Up Print
Jump to: