• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:02:28 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 09:02:28 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 8
Guests: 117
Total: 125
Nikos_313
chris_p30
chris123
mariaxalk
Pcsc
giotsa
Tsikalis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα  (Read 32139 times)
gtpp
Guest
Re: Με αφορμή το θάνατο του μετανάστη Τόνυ Όνουα
« Reply #90 on: August 21, 2007, 02:36:15 am »

Quote from: Grecs on August 21, 2007, 02:33:14 am
Ρε gtpp θες να καταλαβεις?????

Οι μπατσοι κανουν καλα τη δουλεια τους???? Ωραια

Δεν την κανουν? Κανουν καταχρηση εξουσιας??? τιμωρια αμ δεεε τα κουκουλωνουμε ψευτοτιμωρουμε εναν (αφου τον επιασε η καμερα) και ολα καλα

Εσυ ρε Grecs γιατι δεν θελεις να καταλαβεις οτι αυτο γινεται παντου και οχι μονο στους μπατσους ;
Ρε μαζι σου να γινουμε Κινα.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #91 on: August 21, 2007, 02:40:54 am »

υ.γ: ίσως ξόδευα λίγο παραπάνω χρόνο να γράψω άμα απαντούσες σ έμενα, σε αυτά που λέω...

στο μνμ σου...στα μισά συμφωνώ...υπό άλλη οπτική γωνία...στ άλλα μισά όχι...αλλά τι να απαντήσω...και από ποιο χάος να βάλω σειρά...και στο επόμενο μνμ πόσα ακόμα θα ανοίξουν...

όταν διαβάζω σαν πρώτη πρόταση "Αδυνατω να καταλαβω μια μακροχρονια τακτικη του στυλ οι μπατσοι προκαλουν παντα και εμεις ειμαστε τα αγγελουδια"...δεν αδυνατώ καθόλου να καταλάβω πως σου είναι δύσκολο να κάθεσαι να ασχολείσαι με κάθε άνθρωπο ξεχωριστά...παρά τους καταχωρείς στα προσχηματισμένα κουτάκια του μυαλού σου...με βάση αυτό που νομίζεις ότι λέει/εννοεί/είναι ο άλλος ...και με βάση αυτά απαντάς...

αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται...

βαθειά...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #92 on: August 21, 2007, 02:43:37 am »

Δε λεω οτι δε γινεται παντου αλλα πες μου την συμβαινει οταν ενας εφοριακος πχ τα αρπαζει απο τα ταμεια
και τι γινεται πχ οταν ενας μπατσος κυνηγαει εναν μεταναστη και τον αναγκαζει εμμεσα να πηδηξει στο κενο,
οταν ενας μπατσος ξυλοκοπει εναν περαστικο φοιτητη, οταν  σερνει στα δικαστηρια , ισως και για μια ζωη αφου ειναι φακελωμενος πλεον, εναν φοιτητη γιατι φορουσε πρασινα παπουτσια . Ο ενας απλωνει το χερι του σε χρηματα ο αλλος σε ανθρωπινες ζωες.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
gtpp
Guest
« Reply #93 on: August 21, 2007, 02:50:23 am »

Quote from: Grecs on August 21, 2007, 02:43:37 am
Δε λεω οτι δε γινεται παντου αλλα πες μου την συμβαινει οταν ενας εφοριακος πχ τα αρπαζει απο τα ταμεια
και τι γινεται πχ οταν ενας μπατσος κυνηγαει εναν μεταναστη και τον αναγκαζει εμμεσα να πηδηξει στο κενο,
οταν ενας μπατσος ξυλοκοπει εναν περαστικο φοιτητη, οταν  σερνει στα δικαστηρια , ισως και για μια ζωη αφου ειναι φακελωμενος πλεον, εναν φοιτητη γιατι φορουσε πρασινα παπουτσια . Ο ενας απλωνει το χερι του σε χρηματα ο αλλος σε ανθρωπινες ζωες.

Γενικα απανταω πολυ απλα.
Σεβομαι την ανθρωπινη ζωη.
Ειτε αυτη ειναι του φοιτητη που κινδυνευει απο ξυλοδαρμο μεχρι θανατου, ειτε ειναι του μπατσου που τρωει την μολοτωφ στην μουρη.

Το γεγονος του μεταναστη ειναι κατακριτεο αλλα σου λεω και γω αν αυριο περνουσε καποια περιπολος και τρωγανε 2 μολοτοφ στην μαπα απο το πουθενα θα το εκανες θεμα ;

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #94 on: August 21, 2007, 02:56:01 am »

Ναι  Wink

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #95 on: August 21, 2007, 02:56:31 am »

Εμένα πάντως μου αρέσει το ύφος των μπάτσων

Smiley

Μια φορά με σταματάν και λέει ένας:

"η κοπέλα Ρωσίδα είναι;"

Grin  Grin  Grin

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #96 on: August 21, 2007, 03:06:58 am »

τι βόδια είναι αυτά ρεεεεε

ρομποτάκια, γοριλάκοι, ζώα

έχω καταλήξει πως το μοναδικό κριτήριο που τους επιλέγουνε είναι τα μούτρα και το πόσο βοϊδίσια είναι ρε πούστη

Neuken in de keuken
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #97 on: August 21, 2007, 03:24:03 am »

Quote from: Larry_Flynt on August 21, 2007, 02:56:31 am
Εμένα πάντως μου αρέσει το ύφος των μπάτσων

Smiley

Μια φορά με σταματάν και λέει ένας:

"η κοπέλα Ρωσίδα είναι;"

Grin  Grin  Grin
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Και πραγματικά όσο πιο περίεργα μούτρα έχεις τόσο πιο '' ύποπτος '' θεωρείσαι . Αυτό ίσως να ισχύει ίσως και όχι μόνο αν ρωτούσαμε κάποιον έμπειρο ( πολλα χρονια στο χωρο ) ασφαλίτη θα μας έλεγε αν στις περισσότερες οι.... ασχημομούρηδες ήταν εγκληματίες ( κακοποιοί κ.τ.λ.) ή όχι. Οσον αναφορά για τον μάυρο ρε παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουμε να τα λόγια τοων μπάτσων . Οχι τίποτα άλλο αλλά αν χάσουμε την εμπιστοσύση μας σε αυτούς που υποτιθεται μας προστατευουν σε τέτοιο βαθμό που ότι κι αν λένε να  λέμε εμεις ότι είναι ψεμματα ε τότε ρε παιδιά υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Θέλω να πιστέυω ότι κάτι θα έιχε κάνει ο άλλος ή...... κάτι κουβαλούσε ( πιθανοτατα ναρκωτικά ) που τον έκανε να φτάσει στο σημείο να πηδήξει για να μην τον πιάσουν!!!!!!!! Βέβαια γράφω θέλω να πιστευω δεν λέω ότι έχω τυφλή εμπιστοσύνη στα λεγόμενά τους απλά το ξαναλέω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεφύγουμε από κάποια όρια . Η αστυνομία μας προστατεύει και αν ένα όργανο της τάξης και της ασφάλειας μου πει κάτι εγώ οφείλω να το λάβω ως την αλήθεια.
Υ.Σ. Τα επεισόδια 1.000 % καταδικαστέα, μα καλά δεν έχουν καταλάβει ότι έτσι χανουν το ( όποιο) δίκιο τους????  Μετά απο επεισόδια κανεις δεν ασχολειται με την αφορμή αλλά με αυτα καθαυτα τα επεισόδια μα ντιπ μυαλό????
Υ.Σ. 2 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ????? ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 5 ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (κατι που σαφως και δεν γνωρίζουν τα....''φυντάνια'') ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ??????? Ε Λ Ε Ο Σ !!!!! 

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #98 on: August 21, 2007, 03:43:23 am »

Σε πείραξε το σάντουιτς μου φαίνεται

Grin
Πολύ μαλθακό σε βλέπω

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #99 on: August 21, 2007, 03:45:29 am »

Για άλλη μια φορά τεχνητά δίπολα... Ή με τους μπάτσους ή με τους μπάχαλους... Ή ανευ όρων παράδοση στο αλάθητο του κρατικού μηχανισμού ή όλεθρος και καταστροφές... Άντε υπό αυτούς τους όρους μετά να μιλήσεις για σεβασμό στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων ένθεν και ένθεν, για αναζήτηση και καταπολέμηση των κοινωνικών αιτίων που γενούν τη βία ένθεν και ένθεν...

Και α και ου και μπάχαλα παντού ρε! Α! Και ΜΠΑΟΚ!

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #100 on: August 21, 2007, 03:46:59 am »

Quote from: Damien on August 21, 2007, 03:24:03 am
Οσον αναφορά για τον μάυρο ρε παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουμε να τα λόγια τοων μπάτσων . Οχι τίποτα άλλο αλλά αν χάσουμε την εμπιστοσύση μας σε αυτούς που υποτιθεται μας προστατευουν σε τέτοιο βαθμό που ότι κι αν λένε να  λέμε εμεις ότι είναι ψεμματα ε τότε ρε παιδιά υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Θέλω να πιστέυω ότι κάτι θα έιχε κάνει ο άλλος ή...... κάτι κουβαλούσε ( πιθανοτατα ναρκωτικά ) που τον έκανε να φτάσει στο σημείο να πηδήξει για να μην τον πιάσουν!!!!!!!! Βέβαια γράφω θέλω να πιστευω δεν λέω ότι έχω τυφλή εμπιστοσύνη στα λεγόμενά τους απλά το ξαναλέω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεφύγουμε από κάποια όρια . Η αστυνομία μας προστατεύει και αν ένα όργανο της τάξης και της ασφάλειας μου πει κάτι εγώ οφείλω να το λάβω ως την αλήθεια.

επειδη εχεις παρελθον

αν ηταν ασπρος?

ή αν ηταν ελληνας?

ισως τοτε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα, σωστα?
ισως τοτε δε θα επρεπε τυφλα να πιστεψουμε τα οσα υποστηριζει η αστυνομια, ετσι?

Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #101 on: August 21, 2007, 03:50:28 am »

Πάντως όσο κι αν προσπαθώ αδυνατώ να καταλάβω πως κάποιοι επιστρατεύουν τις προσωπικές τους γνωριμίες για να υποστηρίξουν ένα σώμα το οποίο μέσα από επίσημα χείλη μιλούσε για ζαρντινιέρες... Ρε δε σας βρίσαμε το φίλο. Την ηλίθια πολιτική-κοινωνική πραγματικότητα που οδηγεί σε αυτό το έκτρωμα που λέγεται σήμερα ΕΛΑΣ βρίσαμε!

Είπα και γω τη μπαρούφα μου. Νύχτες τώρα!

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #102 on: August 21, 2007, 04:06:57 am »

Quote from: alejandro on August 21, 2007, 03:46:59 am
Quote from: Damien on August 21, 2007, 03:24:03 am
Οσον αναφορά για τον μάυρο ρε παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουμε να τα λόγια τοων μπάτσων . Οχι τίποτα άλλο αλλά αν χάσουμε την εμπιστοσύση μας σε αυτούς που υποτιθεται μας προστατευουν σε τέτοιο βαθμό που ότι κι αν λένε να  λέμε εμεις ότι είναι ψεμματα ε τότε ρε παιδιά υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Θέλω να πιστέυω ότι κάτι θα έιχε κάνει ο άλλος ή...... κάτι κουβαλούσε ( πιθανοτατα ναρκωτικά ) που τον έκανε να φτάσει στο σημείο να πηδήξει για να μην τον πιάσουν!!!!!!!! Βέβαια γράφω θέλω να πιστευω δεν λέω ότι έχω τυφλή εμπιστοσύνη στα λεγόμενά τους απλά το ξαναλέω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεφύγουμε από κάποια όρια . Η αστυνομία μας προστατεύει και αν ένα όργανο της τάξης και της ασφάλειας μου πει κάτι εγώ οφείλω να το λάβω ως την αλήθεια.

επειδη εχεις παρελθον

αν ηταν ασπρος?

ή αν ηταν ελληνας?

ισως τοτε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα, σωστα?
ισως τοτε δε θα επρεπε τυφλα να πιστεψουμε τα οσα υποστηριζει η αστυνομια, ετσι?

Τον μπάτσο που τον είπα μπάτσο δε σε πείραξε!!!!!! Τον μάυρο που τον έιπα μαυρο σε πείραξε !!!!! Είδατε πως ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει?????? Wink Wink
Α, τα όσα είπα ισχύουν και για τον λευκό εννοείται αυτό απλά ο μαυρος , ο μετανάστης , ο ξένος γενικά θεωρείται πιο κοντα στο έγκλημα ( έτσι νομίζει η κοινωνία όχι μόνον εγώ κοιτάξτε πως κοιτάζουν οι γηγενής του αλβανούς π.χ. και τι λένε γι αυτούς και θα καταλαβετε ) . Με αυτή τη λογική [ ότι δηλαδή αναλογικά οι ξένοι γίνονται πιο ευκολα κακοποιοί αποτι οι έλληνες ( που ξαναλέω δεν έχω δει κάποια έρευνα απλά λέω αυτό που λένε όλοι)] λέω κι εγώ ότι ένα παραπάνω ο μαρυος μπορεί να είχε κάνει κάτι για το οποίο δεν ήθελε να τον πιάσουν και για αυτο ήθελε παση θυσία να την γλιτώσει. Ολα αυτά βέβαια είναι θεωρείς έτσι?? Την αλήθεια θα την μάθουμε ( ελπίζω ) σε λιγες μέρες μετά τις ανακρίσεις κ.τ.λ.

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #103 on: August 21, 2007, 04:09:04 am »

Τον μάυρο που τον έιπα μαυρο σε πείραξε

χαχαχα Grin Grin Grin NotWorthy NotWorthy NotWorthy

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #104 on: August 21, 2007, 04:14:51 am »

1. αν και μαλλον δε θα το πιστεψεις, επιτηδες εβαλα τη λεξη αστυνομια και οχι "οι μπατσοι"
αν θελεις το συζηταμε και αυτο, απλα ηθελα να πω κατι αλλο με το προηγουμενο ποστ.

2. δε με ενδιαφερει επι της παρουσης με ποιο τροπο θα αναφερθεις εσυ σε αυτον, ετσι κι αλλιως εχεις δωσει δειγματα γραφης Wink

Quote from: Damien on August 21, 2007, 04:06:57 am

Α, τα όσα είπα ισχύουν και για τον λευκό εννοείται αυτό απλά ο μαυρος , ο μετανάστης , ο ξένος γενικά θεωρείται πιο κοντα στο έγκλημα ( έτσι νομίζει η κοινωνία όχι μόνον εγώ κοιτάξτε πως κοιτάζουν οι γηγενής του αλβανούς π.χ. και τι λένε γι αυτούς και θα καταλαβετε ) . .

Αλλο 'θεωρειται', και αλλο 'ειναι'.

Ενα σεναριο, που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι ειχε προβληματα με την πρασινη καρτα. Εχω χιλιαδες παραδειγματα απο πισω μου. Αυτο δε σημαινει ομως οτι μπορω να υποστηριζω αυτα που βολευουν τις αποψεις μου με μια σχετικη βεβαιοτητα, η ακομα με μια βεβαιοτητα ως προς τη φυση τους (βλ. ναρκωτικα).
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Up Print
Jump to: