• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:30:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:30:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[Today at 20:28:39]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426722
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 87
Guests: 124
Total: 211
mixkats
sigklitiki
PurpleWitch
melisste22
nikpapoutsi
Domnious
Tsikalis
Tesla_1
Chrisvb17
anstaik
Nikos Spiliás
mett
charalampos
pantoulis
kouf
Denisivo
vevi
aachmet
Katarameno
Gray139
Le ece
andrkott
Mtzara
Κaraflodaimonas
gntitsios
prigians
Captain
Fenia04
Nikos_313
nikosmonov
LCDR Chris
evax
ΦΙδανης Αριστοτελης
Papalamprous humor
Amalia
Giorgosklin
apos34
AcDimitri
Gkekas Aggelos
Saint_GR
cpapadd
Sotiris_atha
agis3
katranic
jimalexoud
skoloni
smanio
mprizakias
chatzikys
Nikolas Tsamitros
Νικη
kchristoua
evitzv
simos
Vharitou
gpr000
Βασιλης
sassi
chriskazakos
MamalakisFan
Pumpakos
athichatz
Ioakeim Zisis
Δημήτρης Διακολουκάς
stefanos hios
simosilias
vasilis saitis
bilbo
thomassamaras
LelisNiko
swkraths
jojos
iakov
kvas
papajohnn06
xeniam
andrpats
akoumia
tsaliki
Leou
petrchat
PANKRAV
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Down Print
Author Topic: ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S!!!  (Read 25733 times)
SaLaSaR
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
Re: ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S!!!
« Reply #60 on: July 29, 2007, 19:20:41 pm »

Φίλε πολυ σωστά το λες το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η βοιομηχανία και φυσικά η USA ,στον κόσμο τους δεν λεν να συμορφώθουν με τις εξαγγελίες τις Ευρωπαϊκης Ένωσης.
gtpp
Guest
« Reply #61 on: July 29, 2007, 19:27:59 pm »

CO2 saktoras........

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #62 on: July 29, 2007, 20:20:17 pm »

Quote from: Damien on July 29, 2007, 18:43:02 pm
Υπάρχει διαφορά. Εγώ προτείνω λύσεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ και μην ξεχνάς ότι τα δεντρα κάποια στιγμή ξαναφυτρώνουν.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ, δεν έχω να πώ κουβέντα! Lips Sealed
Ναι, τα δέντρα ξαναφυτρώνουν από μόνα τους. Έχεις διαβάσει ποτέ στη ζωή σου για τα δασικά οικοσυστήματα? Τα μεσογειακά δάση όταν καίγονται, και μάλιστα σε τέτοια έκταση, τα δέντρα που ξαναφυτρώνουν δεν είναι κατ'αν'αγκην έλατα, πεύκα κτλ κτλ κτλ. Μπορεί να είναι και θάμνοι,ή γενικά χαμηλά δέντρα που αντέχουν τις μεγάλες θερμοκρασίες.
Επίσης 5.000.000 δέντρα που λέει και η corina δεν νομίζω να ξαναφυτρώσουν από μόνα τους, ούτε την βλέπω τόσο τιποτένια καταστραφή. Είναι θέμα κοινής λογικής - που μάλλον φαίνεται δεν την έχουν όλοι.

Τις ίδιες βλακείες έλεγαν και για το Σειχ σου ( ότι θα θέλει 30 χρόνια να ξαναγίνει και μπλα μπλα μπλα ) και μια χαρά είναι τώρα .

Μήπως θέλεις ένα καλό ζευγάρι γυαλιά από γνωστο οφθαλμίατρο? 8) (έχω έναν πολύ καλό να σου συστήσω). Εγώ το δάσος του Σέιχ Σού το θυμόμουνα όλο πράσινο και τώρα είναι όλο καφέ, εκτός κι αν έχω αχρωματοψία. Κρανίου τόπος.

Μη σε πω και όταν θα πιάσει ο χειμώνας όλα αυτά θα τα έχουμε ξεχάσει .

Έεεεεετσσιιιιιιιιιιιιιι...... σταρχιδισμός ΟΛΕ

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ . 

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Παρτακισμός ΟΛΕ
Κάτσε να πνιγείς στο διοξείδιο τότε - μέχρι μετά 50 χρόνια που θα βάλεις το σπίτι σου την μηχανή που θα καταπίνει το διοξείδιο.

Τ ο πρόβλημα είναι τα εργοστάσια και οι πυρηνικές δοκιμές που ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σταματήσουν ποτέ. 

Στο μόνο που συμφωνώ....

ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑΙΟ και μετά ο πλανήτης θα αυτοδιορθωθεί όπως κάνει πάντα.

Τώρα που λιώνουν οι πάγοι κ θα εξορύξουν πετρέλαιο ΗΠΑ και Ρωσία από τους πόλους (βλ άρθρο που πόσταρα παραπάνω) θα σου πώ εγώ αν θα τελειώσει ποτέ το πετρέλαιο... Grin Grin Grin Grin Grin

Υ.Σ. Λέω τη γνώμη μου αν θέλετε τη συμμερίζεστε αν θέλετε όχι .

Κάλά κάνεις και τη λές.
Όχι, δεν τη συμμεριζόμαστε.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #63 on: July 29, 2007, 22:24:29 pm »

Η επομενη παραγραφος στηριζεται καθαρα σε εκτιμησεις και δεν εχω αυτη την στιγμη τουλαχιστον αποδειξεις.

Λοιπον, ολη αυτη η κινητοποιηση ειναι πολυ θετικη. Πολυ θετικη, ιδιως αν το κρινουμε απο το πρισμα οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι βοδια οπως μερικοι(και εδω μεσα) και ενδιαφερονται για κατι που ειναι κοινο σε ολους μας, και οταν λεω ολους μας δεν εννοω μονο τους ανθρωπους. Ωστοσο θεωρω οτι ολα αυτα τα τρικακια και οι διαλογοι ειναι πιο πολυ για εντυπωσιασμο. Αυτο διοτι δεν θεωρω οτι η μολυνση και γενικα η επιβαρυνση του περιβαλλοντος δεν οφειλεται τοσο πολυ στις συνηθειες μας, οσο σε αλλα μεγαλυτερης κλιμακας φαινομενα. Αν κατι οντως προκαλει πρβλημα ειναι τα αυτοκινητα, ωστοσο η ενεργεια και η μολυνση που εκλειεται απο ενα εργοστασιο θεωρω οτι ειναι πολλαπλασια πιο εντονη. Και δν μιλαμε μονο για τα εργοστασια εντος της ΕΕ, που στην τελικη μπορει να υφιστανται και καναν ελεγο. Ολος ο Τριτος Κοσμος εχει γεμισει απο εργοστασια πολυεθνικων, που δεν νομιζω οτι τηρουν και τους κανονες ασφαλειας. Αλλωστε (και) γι αυτο πηγαινουν σε χωρες του Τριτου Κοσμου. Ωστοσο θεωρω οτι η η ολη συζητηση ειναι σημαντικη στο πλαισιο οτι ολοι πρεπει να αφυπνιστουμε και να αρχισουμε να σκεφτομαστε και να αναλυουμε την γενικοτερη εικονα.

Τωρα, Turambar επετρεψε μου να παρω την σκυταλη και να απαντησω στον βαρβαρο που θεωρει οτι η λυση μας ειναι να δημιουργησουμε ενα μηχανημα που θα αφαιρει το διοξειδιο του ανθρακα.

Κατ αρχην να σε ρωτησω κατι; Θεωρεις την ΝΑΣΑ ή οποιαδηποτε αντιστοιχη εταιρια(εννοωντας μη παγκοσμιος οργανισμος) φιλανθρωπικη εταιρια. Ποιος σου ειπε οτι σε αυτο το μηχανημα θα εχουν πρσβαση ολοι. Και ποιος σου λεει οτι δεν θα εκβιαζουν ή δεν θα το κατοχυρωσουν ως πατεντα οπως τα φαρμακα για το AIDS και ολοι να ψοφαμε σαν τις μυγες.

Ασε που αυτη η λογικη ειναι παιδιου ΣΤ' Δημοτικου. "Α, θα γινουν και τα σουπερ μηχανηματα που θα κλανεις και θα βγαινει οξυγονο".
Κι αμα πατας και ενα κουμπι θα βγαινει και μια χοντρη.

Οσον αφορα τις αλλες αηδιες που ελεγες(τι με νοιαζει εμενα, εγω δημιουργησα το προβλημα, ειναι ολα μαλακιες, κοινως ΧΕΣΤΗΚΑ)

1) Το τι σε νοιαζει και τι οχι ειναι προφανες. Απο καποιον αναισθητο δεν περιμενεις να τον νοιαζει και τιποτα αλλο περα απο το ενα τετραγωνικο γυρω απο τον εαυτο του. Η σωστη ερωτηση δεν ειναι το "τι με νοιαζει εμενα", αλλα το "γιατι θα επρεπε να με νοιαζει εμενα".
Λοιπον σε αυτη την ερωτηση η απαντηση ειναι η εξης: σε νοιαζει γιατι ζεις σε αυτο. Ειναι ο περιβαλλων χωρος στον οποιο ζεις. Δεν ζεις σε καμια κλειστη γυαλα. Φανταζομαι θα ξερεις απο ηλεκτρονικα. Αν το εχεις παρατηρησει, ολα τα μηχανηματα εχουν συνθηκες λειτουργιας. Και ο ανθρωπος και ολα τα υπολοιπα πλασματα ειναι "μηχανηματα". Εχουν και αυτα συνθηκες λειτουργιας που δεν γινεται να την μεταβαλλεις και πολυ, γιατι θα τεθει εκτος λειτουργιας.

Οσον αφορα αυτο που ειπες, οτι ο ανθρωπος θα εξελιχθει και αλλες τετοιες μπουρδες, θα σου πω το εξης. Ο ανθρωπος δεν ειναι κατσαριδα ουτε πλαγκτον που ζει 1 εβδομαδα. Ο ανθρωπος πλεον εχει βιολογικο κυκλο ζωης  80 χρονια στην δυση και συνολικα στον κοσμο αντε πες 50 χρονια. Η διαδικασια της εξελιξης βασιζεται στην τυχαιοτητα της αναπαραγωγης και ως εκ τουτου θελει καμποσο χρονο για να γινει, μιας και ζει 50 χρονια. Τωρα, αν εννοεις οτι θα ζουμε σε κατι σαν θερμοκηπιο, τοτε τι να σου πω. Εχεις ωραια ονειρα για τους επομενους. Ασε που μεσα σε μια κλειστη γυαλα δεν θα μπορεις να οδηγεις καν τα αυτοκινητακια που παρεθεσες.

2) Πρεπει να σε νοιαζει γιατι το περιβαλλον και η φυση ειναι δημοσιο αγαθο, ενα αγαθο που ανηκει σε ολους. Οπως το οξυγονο(τουλαχιστον μεχρι να βγαλει την μηχανηματαρα η ΝΑΣΑ) ειναι δημοσιο αγαθο, το ιδιο και το νερο(οχι σε ολες τις περιπτωσεις) ετσι και συνολικα η φυση. Ανηκει σε ολους. Δεν μπορεις εσυ κι ουτε και κανενας αλλος να το βλαψει γιατι δεν του ανηκει. Γιατι ανηκει πραγματικα σε ολους.

Και επειδη σε θυμαμαι με αυτα που εγραφες για τις πορειες και ολα τα επεισοδια που γινονταν, ΑΝ χρησιμοποιησυμε την ιδια λογικη, τον μπαχαλο (η εμενα που ειμαι 100 μετρα πιο περα στην πορεια) τι τον νοιαζει αν θα καταστρεψει αυτκινητα, αν θα χαλαζει πεζοδρομια, αν θα σπασει βιτρινες. Δικα του ειναι;

Λοιπον αν απαντησεις σε αυτη την ερωτηση, θα βρεις και την απαντηση γιατι πρεπει να προστατεψεις το δασος. Πολλω δε μαλλον που το δασος πραγματικα ανηκει σε ολους, σε ολο τον κοσμο και οχι σε ενα δημο.

3) Και φυσικα και το προβλημα το δημιουργεις και εσυ, οπως και ο καθενας απο εμας. Με τις καταναλωτικες μας συνηθειες(αμεσα) και με το τι πολιτικες ασπαζομαστε-τιψηφιζουμε(εμμεσα).

Και μια προτροπη: μην στηριζεσαι τοσο πολυ στους αλλους για την δικη σου επιβιωση. Μην νομιζεις οτι η Αμερικη ειναι η χωρα που θα σωσει τον κοσμο απο "Αρμαγεδονες".
« Last Edit: July 29, 2007, 22:54:00 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #64 on: July 29, 2007, 23:09:50 pm »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είστε ενάντια στην τεχνολογία . Δεν την πιστέυετε??? Χαρη σε αυτήν πράγματα που θεωρούνταν ΘΑΥΜΑΤΑ ή ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ σήμερα είναι ρουτίνα???? ΑΡΑ εσείς δεν βλέπετε ΠΕΡΑ ΑΠΟ  ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ και όχι εγώ λέω βλακείες γαι το μηχάνημα που ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. Πρέπει να παραδεχτείτε πως ΟΤΙ και να κάνετε δεν μπορεί να προσφέρει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και μονάχα αν συμφωνήσουν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να κλέισουν κανα εργοστασιάκι ή σταμα΄τησουν καμια πυρηνική δοκιμή Η ΡΙΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ σε πρόγραμμα διάσωσης του πλανήτη ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ θα αλλάξει κάτι. Μέχρι τότε απολάυστε τον πλανήτη όπως έιναι ζήστε σε αυτόν μην προσπαθείτε να αποτρέψετε το πρόβλημα. Απλά ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

Πόσα χρόνια τωρα η UNICEF έχει ρίξει εκ δολάρια στη σωτηρία των μάυρων στην ΑΦΡΙΚΗ . Μικρή η διαφορά. Πάλι πεθαίνουν , πάλι αρρώστιες παράγουν πάλι οι συνθήκες ζωής τους είναι αθλιες .Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ .

Μονάχα ένα αρρωστημένο μυαλό θα έλεγε πως θα βρισκόταν λύση για την διόρθωση της ατμόσφαιρας και θα της έβαζαν τιμή ΕΛΕΟΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Ε ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .

Αφού ρε τον χειμώνα πραγματικά θα έχετε βαρεθεί και θα έχετε ξεχάσει τις φωτιές  γιατί δεν το παραδέχεστε. Στο κάτω κάτω ο καθένας κοιτάζει την ατομικότητά του σιγά να μην διαβάσω τον σεπτέμβρη για την εξεταστική για να πάω να φυτέψω κανα δεντρύλλιο!!!!!

Εχετε παέι στο σειχ σου??? Γιατι εγώ πήγα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ δεν θα με βγάλετε και τυφλό!!!!!!

Ποια οικοσυστήματα???? Επιμένω πως αν οι εφημερίδες πούνε αυριο ότι χάθηκε ένα οικοσύστημα θα στενοχωρεθείς για 30 δευτερόλεπτα . Μετα η ζωή σου θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό και θα έχεις τις ίδιες έγνοιες που είχες και πριν. Τα σοβαρότερα πράγματα δηλαδή.

Μια χαρά οξυγόνο αναπνέουμε ΖΟΥΜΕ Ή ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ????? (Προσδώκιμο ζωής )

Μια χαρά δε ζούνε στο πακιστάν η σε άλλες χώρες που έχει πολύ ζέστη???? ΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ δεν θα πεθάνει και από τη ζέστη........

ΕΓΩ μιλάω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τώρα να αρχίσουμε να λέμε δεν μου ανήκει και δεν μπορώ να το βλάψω και μπλα μπλα μπλα (ρητορικές χαζομάρες) δηλαδή δεν βγαίνει πουθενά . Η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει ο πλανήτης άλλοι θα το αποφασίσουν.

Εννοείται ότι στηρίζομαι στους άλλους για να με σώσουν. Δες ιστορία . ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ γινόταν . Αν δεν ήταν οι ΑΓΓΛΟΙ και οι Γαλλοι δεν θα είμασταν ελέυθεροι . Αν δεν ήταν τα λεφτά τους δεν θα γινόμασταν ποτέ κράτος και πολλα πάρα πολλά παραδείγματα ακόμη. ΑΡΑ αφού δεν μπορώ να σωθώ μόνος μου θα στηριχτώ στους άλλους.

Με αυτά κλέινω αυτό το θέμα δεν θα ξαναφερθώ σε αυτό . Οτι συμπέρασμα βγάλατε βγάλατε  8) 8)

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: July 29, 2007, 23:13:45 pm »

Εγώ λέω να σε σκοτώσουμε και να σε διαμελίσουμε, και μετά να βάλουμε στον ψυγειοκαταψύκτη στους -40. Σε λίγα χρόνια θα έχει ανακαλυφθεί η τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να σε ξανακολλήσουμε και να σε αναστήσουμε.. Θές να το κάνουμε το πείραμα?? Ή έχεις αμφιβολίες για την τεχνολογία??

Κι αν προκύψει πρόβλημα και δεν μπορεσουμε να σου ενώσουμε κανα πόδι?? Δεν πειράζει... ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ..
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #66 on: July 29, 2007, 23:15:40 pm »

τέτοια απάντηση ταίριαζε  Sad
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: July 29, 2007, 23:20:01 pm »

Αν δεν το διαβασες, σου εγραψα οτι μεχρι στιγμης υπαρχουν φαρμακα για το AIDS τα οποια τα πατενταρουν και για αυτο πεθαινουν ανθρωποι ενω θα μπορουσαν να ζησουν καποια χρονια παραπανω. Αυτο που ειπα δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Στην συνεχεια εγω μιλησα για πολυεθνικες. Οι πολυεθνικες δεν ειναι αμερικανικες.

Και αν εσυ στηριζεσαι στην αγαθοσυνη των υπερδυναμεων, χεζε ψηλα κι αγναντευε. Μια ζωη υποτακτικος θα εισαι...

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: July 29, 2007, 23:21:57 pm »

Quote from: Καμένος on July 29, 2007, 23:13:45 pm
Εγώ λέω να σε σκοτώσουμε και να σε διαμελίσουμε, και μετά να βάλουμε στον ψυγειοκαταψύκτη στους -40. Σε λίγα χρόνια θα έχει ανακαλυφθεί η τεχνολογία που θα μας επιτρέψει να σε ξανακολλήσουμε και να σε αναστήσουμε.. Θές να το κάνουμε το πείραμα?? Ή έχεις αμφιβολίες για την τεχνολογία??

Κι αν προκύψει πρόβλημα και δεν μπορεσουμε να σου ενώσουμε κανα πόδι?? Δεν πειράζει... ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ..

Και να τον καψουμε και να φυγει  η ψυχη του. Σε 50 χρονια θα μπορουμε να αναζωογονησουμε τα κυτταρα. Και σε 45,8 χρονια θα εφευρουμε την θρησκεια που θα επανφερει την ψυχη. Η μαλλον οι υπερδυναμεις θα το κανουν αυτο.

MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #69 on: July 29, 2007, 23:22:56 pm »

Quote from: Καμένος on July 29, 2007, 23:13:45 pm

Shocked Shocked Shocked Shocked

serial killer!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #70 on: July 30, 2007, 00:37:41 am »

@Καμένος: NotWorthy

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #71 on: July 30, 2007, 01:15:23 am »

Λοιπόν.. θα ήθελα σε αυτό το σημείο, και χωρίς να έχω διαβάσει προσεκτικά τα προηγούμενα αλλά μόνο με μια ματιά, να πω δυο πραγματάκια:

1) Θεωρώ ότι η προστασία του περιβάλλοντος, είναι υπεράνω πολιτικών συστημάτων. Θα έπρεπε να είναι αυτοσκοπός κάθε συστήματος. Υπάρχουν καπιταλιστικά συστήματα που σέβονται το περιβάλλον κι άλλα που το καταστρέφουν. Αντίστοιχα, υπάρχουν (ή υπήρξαν) σοσιαλιστικά καθεστώτα, τα οποία δε το πρόσεξαν όσο έπρεπε, ενώ επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι όλα τα περί "Πράσινος Μαρξ" κτλ, καλά είναι στη θεωρία, αλλά όταν έρθει η ώρα θα σου πούνε: "υπέρ του λαού και του Κόμματος, για να αντισταθούμε στον Ιμπεριαλισμό, ας το γαμήσουμε και λίγο το περιβάλλον"

Καλό είναι λοιπόν να μην αναλωθούμε σε πολιτική κουβέντα. Ας μείνουμε στο ζητούμενο.

2) Ως νέοι άνθρωποι, το μόνο σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε συμβεί στον πλανήτη θα μας επηρεάσει και μάλιστα άμεσα.. Επειδή το καταλαβαίνουμε περισσότερο από τους μεγάλους και εκείνοι έχουν μία καθημερινότητα-βουνό που τους εμποδίζει να σκεφτούν και να ευαισθητοποιηθούν με τέτοια θέματα, πρέπει να αρχίσουμε να πιέζουμε στην κατεύθυνση εφαρμογής όλων αυτών που ακούμε να λέγονται. Πρώτα από μας, κι ύστερα να πιέσουμε και τους δικούς μας.

to be continued...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #72 on: July 30, 2007, 01:43:21 am »

Μια λάμπα φθορισμού των 15W έχει την ίδια φωτιστική ικανότητα με μια πυρακτώσεως των 75W, δηλαδή 500% καλύτερη απόδοση - 500% οικονομία.
Είναι πιο ακριβή από μιά πυρακτώσεως αλλά λογικά μακροπρόθεσμα βγαίνει πιο οικονομική - για τον παραπάνω λόγο και επειδή έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής.
Αν σας ενοχλεί το ψυχρό λευκό φώς που βγάζει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού υπάρχουν φθορισμού που βγάζουν το ίδιο φώς με μια πυρακτώσεως.

Μια τέτοια λάμπα νομίζω ότι κοστίζει κάπου στα 3€. Εγώ έχω προμηθευτεί κάτι Philips που τις είχα πάρει 6€ τη μία και βγάζουν καταπληκτικό φώς σαν μια πυρακτώσεως. Λογικά τώρα οι τιμές θα έχουν πέσει και λογικά οι περισσότερες θα εκπέμπουν ζεστό φώς.

Για ψαχτείτε λίγο και πείτε το και στους γνωστούς σας που ίσως να μην είναι ενημερωμένοι σωστά.

4-5 χρόνια και δε μου έχει καεί καμία. Επίσης για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού συμφέρουν καθώς εκλύουν σημαντικά λιγότερη θερμότητα. Οι πυρακτώσεως την περισσότερη ενέργεια την μετατρέπουν σε θερμική.

Wink

(στο δωμάτιο έχω 3 τέτοιες δλδ 225W και κάιω μόνο 45 ! ! !)

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #73 on: July 30, 2007, 02:05:00 am »

Λοιπόοοον!! Smiley Smiley

Καλησπέρα πέρα ως πέρα, και

@juan κι ότι σε περίμενα!! Join the club το οποίο μάλιστα εσύ ενέπνευσες  NotWorthy, μ'άρεσε πολύ και η υπογραφή!!

Γενικά όσοι πιστοί προσέλθετε!!

@MARIOS τέλειο και το avatar και η υπογραφή !!  wav

@damien : ή είσαι πάρα πολύ έξυπνος  Grin Grin και αυτά τα γράφεις επίτηδες επειδή μας κοροιδεύεις, ή όντως είσαι τόσο μαιντανός (συμπεριλαμβάνεται και το IQ του μαιντανού ) όσο φαίνεσαι. Μην ξανασχοληθείς μαζί μας, να σε χαίρεται η  μανούλα σου που λέει και ο turambar

@Καμένος και Aurelius : όχι που είστε φίλοι μου, αλλά πάλι γράψατε και οι δύο

wav wav NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #74 on: July 30, 2007, 02:24:48 am »

Δεν θέλω να γίνω σπασίκλας Juan, αλλά ναι είναι θέμα οικονομικού συστήματος. Όταν ένα σύστημα λειτουργεί μέσα από την οικονομική μεγέθυνση, δε μπορεί παρά να είναι ποροβόρο (ας μου επιτραπεί η έκφραση).

Και για να μην μακρηγορώ:

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=3640.msg31121#msg31121

byeeee
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Up Print
Jump to: