• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:37:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:37:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 173
Total: 212
BlackBeard
spoun
Spyridon01101
Theislander
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
rafail zisiadis
d0xa
thomasdt
evax
Stelios V.
KZerenidis
kmargaritis
George Hadjilyras
dimchin
Giannis Masterio
giorgosss03
ZontanosThrylos
Tsn
athena_apo
miltan8
marwt
ismini.h
thpanousis
Elenit
tinidou
stelinas
tasos gourd
Captain
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Ιστορία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...  (Read 123364 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
« Reply #285 on: June 14, 2007, 23:04:49 pm »

Καλα, αυτα που λες δεν νομιζω να ειναι και η πλειοψηφια των αριστερων.

Συμφωνω να την εφαρμοσεις στην πραξη, αλλα που, χωρις να γινεις ο μαλακας;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aliakmwn
Guest
« Reply #286 on: June 14, 2007, 23:11:42 pm »

Το οτι ενοχλουνται απο το "δεξιος" ειναι σημαδι οτι υπαρχει ακομα ελπιδα Cheesy

Οσο για τον ΟΤΕ, σε ενα καπιταλιστικο κρατος, κρατικη υπηρεσια δεν σημαινει προς οφελος του λαου. Εξουσια εχουν τα μονοπωλια.
Και για να προλαβω τα ντεμεκ λιμπεραλοπαιδα, το μονοπωλιο της υποθεσης δεν ηταν ο ΟΤΕ αλλα η Intrakom. Ο ΟΤΕ ηταν κρατικη υπηρεσια ξελασπωματος των αποτυχημενων επιλογων των εταιριων που τον προμηθευαν. Το DSL καθυστερησε, και το τεχνολογικα ξεπερασμενο ISDN παρεμενε στην πρωτη γραμμη προσφορας οχι επειδη "η κρατικη εταιρια ειναι δυσκινητη" (ελεος με τα κλισε!!!) αλλα επειδη ο Κοκκαλης ειχε στοκ απο Netmod, και αν δεν τα αγοραζε ο ΟΤΕς θα επρεπε να τα βαλει στον κωλο του - και να χασει πολλα γκαφρα.

Σε ενα καπιταλιστικο κρατος, το κρατικο δεν ταυτιζεται με το δημοσιο, και οι κρατικες εταιριες δεν υπαρχουν για εξυπηρετηση του λαϊκου συμφεροντος. Πώς θα ηταν δυνατον κατι τετοιο, οταν δεν εχεις λαϊκο κρατος, λαϊκη οικονομια και εξουσια?
(Τι ειναι κρατος ρε παιδια, εψαξε ποτε κανενας τον ορισμο?)

Προς Guibrush: Ψαξε να βρεις και πες μου, ποτε το ελληνικο κρατος αγορασε την Ολυμπιακη Αεροπορια, καθιστωντας την κρατικη πλεον εταιρια. Ποιος ηταν πρωθυπουθργος τοτε? Αν δεν το ξερεις, θα εκπλαγεις Wink
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #287 on: June 14, 2007, 23:14:23 pm »

ρε aliakmwn.. αυτά είναι γνωστά...την ολυμπιακή τη χάρισε ο Ωνάσης στο γέρο τον Καραμανλή...αφού είχε κάνει τη θεϊκή δήλωση ότι η ολυμπιακή είναι ένας κουβάς χώρις πάτο γεμάτος σκατά.... Grin Grin Grin

για να μην κουράζεται ο Guybrush Tongue Tongue

www.twitter.com/apostolos1986
Αθάνατος
Guest
« Reply #288 on: June 14, 2007, 23:20:44 pm »

Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 21:37:24 pm
Αθανατε, πετας θανατηφορες ατακες... Ατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςς.......................................

Quote from: Αθάνατος on June 14, 2007, 18:54:10 pm
Αξιοκρατεία είναι να πληρώνεσαι για αυτό που δουλεύεις και η αξία της δουλειάς σου να καθορίζεται από το νόμο προσφοράς-ζήτησης. Αξιοκρατεία δεν είναι να κλέβεις μέρος της δουλειάς του συνανθρώπου σου.

Αυτοαναιρεισαι σε βαθμο τραγικο. Πως γινεται να λες οτι αξιοκρατια ειναι να πληρωνεσαι για αυτο που δουλευεις και λιγο πιο πανω να λες οτι τα παιδια σου θα παρουν αυτα για τα οποια δουλεψες εσυ. Μη δεν εισαι αξιοκρατης;;; Αν θες τα παιδια σου να ζησουν αξιοκρατικα να βγουν και να δουλεψουν μονα τους, αν ετσι οριζεις την αξιοκρατια.

Ατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..................... .............................
Θα ασχοληθώ μαζί σου για ένα ποστ
Η ύπαρξη της αξιοκρατείας δε συνεπάγεται τη νομιμοποίηση του κλεψίματος της περιουσίας του συνανθρώπου σου(Παρεπιπτόντως έχουμε φοβερό επίπεδο συζήτησης που φτάνει και τη Β' δημοτικού Shocked)
Αξιοκρατεία δεν είναι να κλέβεις μέρος της δουλειάς του συνανθρώπου σου Με το να παίρνεις πχ από τα παιδιά μου , αυτά που τους έδωσα και τα οποία απέκτησα με τη δουλειά μου ουσιαστικά κλέβεις τη δουλειά του συνάνθρωπου σου. Δικά μου είναι και ότι θέλω τα κάνω. Απλά τα πράγματα. Η αξιοκρατεία δεν έχει σχέση με το τι έχεις, αλλά με το πόσο πληρώνεσαι σε συνάρτηση με τη δουλειά που κάνεις και τις γνώσεις που έχεις(Εδώ έφτασα τη Γ' δημοτικού)

Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 22:28:50 pm
Τι να σου πω. Προφανως ειναι καθαρα υποκειμενικο το ολο ζητημα.

Παντως, θες να μου πεις οτι τα δαπιτακια δουλευουν για τα προς το ζειν.

Είναι υποκειμενικό έτσι από τη σκοπιά που το πήρατε. Αν δει κανείς συνολικά το χάρτη της Ελλάδος θα παρατηρήσει ότι οι σοσιαλιστές συγκεντρώνονται στα αστικά κέντρα στα οποία και οι δουλειές είναι πιο "ελαφριές". Στην επαρχία που ο όρος "δουλειά" υπάρχει με όλη του τη σημασία οι σοσιαλιστές εκλείπουν Roll Eyes

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σοσιαλιστές συνήθως γίνονται αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και το αποκορύφωμα της ιδεολογίας τους γίνεται πριν την έξοδο τους στην αγορά εργασίας , γιατί η δουλειά προφανώς τρομάζει αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Στη συνέχεια που θα βγούνε στη δουλειά, θα αλλάξουν ιδεολογίες και θα φύγει ο ρέμπελος αγωνιστής που έχουν μέσα τους. Και για αυτό οι σοσιαλιστές έχουν κυρίως δραστηριότητα στους νέους, γιατί μετά τους φεύγουν
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #289 on: June 14, 2007, 23:25:35 pm »

Μπα. Να πάρει. Να πάρει. Wink

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #290 on: June 14, 2007, 23:28:32 pm »

Ευχαριστω που κατουρας και λιγο και βρισκεις τον χρονο να ασχοληθεις μαζι μου.

Μην γαμας τοσο πολυ, θα πας(κατα το ξες) τιποτα.

Καλα οκ.

Σαν να μου λες, οτι αξιοκρατια ειναι αυτο που ειπα εγω, αλλα οταν δουλευουν οι αλλοι. Οσον αφορα τα παιδια μου, δεν πειραζει που δεν δουλεψαν, δικα μου ειναι τα λεφτα, οτι θελω τα κανω.... Αιντε καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......... .......................................

Δεν λεω οτι μπορει να μην εχεις δικιο, αλλα αφου ρε ανθρωπε αλλα λες στην 2η σειρα κι αλλα στην 6η.....

Εμενα με επεισες παντως...

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #291 on: June 14, 2007, 23:32:18 pm »

Οσο για τις πολιτικες σου αναλυσεις σου βγαζω το καπελο. Τα συμπερασματα με τον χαρτη της Ελλαδας και την εξαγωγη συμπερασματων για την κατανομη του κομμουμισμου ειναι τρομερα.

Δουλευταρα μου εσυ....

Ποσες ωρες πιανεις τον γκασμα την ημερα;

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #292 on: June 14, 2007, 23:33:45 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 14, 2007, 23:20:44 pm
Είναι υποκειμενικό έτσι από τη σκοπιά που το πήρατε. Αν δει κανείς συνολικά το χάρτη της Ελλάδος θα παρατηρήσει ότι οι σοσιαλιστές συγκεντρώνονται στα αστικά κέντρα στα οποία και οι δουλειές είναι πιο "ελαφριές". Στην επαρχία που ο όρος "δουλειά" υπάρχει με όλη του τη σημασία οι σοσιαλιστές εκλείπουν Roll Eyes

Δεν συμφωνώ...Στη Θεσσαλία πχ ειναι αρκετά "κοκκινοι". Ο Νομος Θεσσαλονικης αστικό κεντρο ειναι , αλλα είναι συντριπτικα "μπλε". Και μή νομίζεις οτι στα ορεινά χωριά της Σπάρτης (που την ξερω κιολα) ειναι ΝΔ επειδή πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά...Παραδοσιακοί δεξιοί ειναι, δηλαδη συντηρητικοι.

Μην ξεχνάμε οτι στα αστικά κέντρα εδρεύουν οι βιομηχανίες και οι εργάτες είναι η βασική "δεξαμενη" υποστηριξης των αριστερων.

gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντο
« Reply #293 on: June 14, 2007, 23:34:22 pm »

Quote from: Fenix on June 14, 2007, 14:04:26 pm
Όπως σου έχω πει εκατό φορές το πρόβλημά μου δεν είναι με την αντίθετη άποψη ή με οποιαδήποτε άποψη γενικότερα αρκεί αυτή να λεγεται ευθέως. Αν για παράδειγμα κάποιος (όχι εσύ) νοσταλγεί Χούντα να βγει και να το πει φάτσα φόρα για να του απαντήσουμε ανάλογα, όχι να μας λέει ότι επί Χούντας έγιναν έργα και ο περισσότερος κόσμος δεν είχε πρόβλημα.Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Επίσης νομίζω ότι έχω την σωστή ιδέα για τον εαυτό μου.
Ο αλιάκμων στο τόπικ του δεν βγήκε να μας πει φάτσα φόρα να μπούμε όλοι στην ΚΝΕ όμως, ούτε να ψηφίσουμε ΚΚΕ, απλά μας πασάρει μόνο ότι "επί Στάλιν έγιναν έργα και ο περισσότερος κόσμος δεν είχε πρόβλημα".. (και καλά κάνει όπως είπα και πιο πάνω, τον πάω..    Grin  )

Εσύ "πνευμα αντιλογίας" που είσαι ;

Γι'αυτό σου λέω όλα όσα μας έλεγες για να στηρίξεις τη γνώμη σου και την παρέμβαση σου στο τόπικ που άνοιξα, γκρεμίστηκαν όταν ο αλιάκμων άνοιξε δικό του τόπικ και εσύ το άφησες ασχολίαστο..
Σε εξέθεσε πώς το λένε ;   Grin

Quote from: Αθάνατος on June 14, 2007, 15:12:51 pm
Όπως είδες και εδώ στο ελλαδιστάν εφαρμόστηκε η θεωρία του Κέυνς περί κρατικού παρεμβατισμού και εξακολουθεί να εφαρμόζεται ακόμα με τις επιδοτήσεις των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των βιομηχανιών όπως και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά απλούς βρόγχους ανάδρασης για τον καθορισμό της εξόδου του συστήματος, που είναι η παραγωγή, Στην ελεύθερη αγορά δεν έχουν καμία θέση όλα αυτά και αποτελούν μεταβατικά στάδια για την εφαρμογή της και μάλιστα γίνονται λάθη σε αυτά τα στάδια, πράγμα λογικό.
Σωστός !
Και ήθελα να προσθέσω και έναν ακόμα προβληματισμό..

γιατί άραγε εδώ στη χώρα μας, που έχουμε καπιταλισμό, δεν πάμε καλά;

Πρώτα, γιατί είμαστε ακόμη σε φάση ανάπτυξης (και ίσως, μόνο για τις υπανάπτυκτες οικονομίες, ο σοσιαλισμός -με την απαραίτητη δικτατορία- παρουσιάζει μερικά πλεονεκτήματα). Ύστερα, γιατί όλο και τον νοθεύουμε τον καπιταλισμό μας. Κρατικοποιούμε, εθνικοποιούμε -δεν δίνουμε κίνητρα, τρελαινόμαστε στα αντικίνητρα- κι έτσι έχουμε ένα καπιταλισμό χωρίς καπιταλιστές - μια και τους τρέψαμε σε φυγή!

Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 21:59:50 pm
Πως γινεται τα περισσοτερα ατομα που γνωριζv και εχουν μια αλφα αριστερη ιδεολογια, να εχουν δουλεψει, να βγαζουν λεφτα και μονοι τους για να μην επιβαρυνουν τους γονεις τους, και τα περισσοτερα απο τα αλλα ατομα που ξερω και που δεν εχουν την αντιστοιχη ιδεολογια να ξυνουν τα αρχιδια τους;;;

Δεν αντιλαμβανομαι ρε συναδελφοι. Πραγματικα ομως.

Εντελώς αυθαίρετο και άστοχο συμπέρασμα που δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς πως το έβγαλες ;
Εκανες κάποιο είδος δημοσκόπησης συνδυασμένο με φορολογική δήλωση και χαρτιά προυπηρεσίας..;   Grin

Πραγματικά όμως δεν αντιλαμβάνομαι..

Quote from: pandora on June 14, 2007, 22:29:44 pm
Quote from: Guybrush on June 14, 2007, 22:05:16 pm

Η ελεύθερη οικονομία λοιπόν, και καιρός είναι να καταλάβουμε τι πρεσβεύει αυτή, έχει απάντηση και για το πρόβλημα των επιδοτήσεων των δρομολογιών σε άγονες γραμμές. Αντίθετα με την κρατικίστικη άποψη, που θέλει την επιδότηση σε μία εταιρεία, προτείνει το διαγωνισμό με συγκεκριμένες προδιαγραφές ανάμεσα σε εταιρείες για να αναλάβουν την εργολαβία της εξυπηρέτησης των πολιτών. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, η λέξη που λατρεύεται να μισείται, θα κάνει το ποσό της επιδότησης να πέσει και την ποιότητα να ανέβει.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

το παραμυθάκι του ανταγωνισμού θές να πείς... αποτελεί καραμέλα πλέον για οτιδήποτε λέτε οι δεξιοί και είναι τουλάχιστον αστείο.

Πάντως πιο νόστιμη καραμέλα από τη σοσιαλιστική αποκλείεται...

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #294 on: June 14, 2007, 23:41:13 pm »

Δεν αντεχω αλλο............................................. ..................................... :'( :'( :'( :'(

Quote from: gepeltek on June 14, 2007, 23:34:22 pm

Πρώτα, γιατί είμαστε ακόμη σε φάση ανάπτυξης (και ίσως, μόνο για τις υπανάπτυκτες οικονομίες, ο σοσιαλισμός -με την απαραίτητη δικτατορία- παρουσιάζει μερικά πλεονεκτήματα). Ύστερα, γιατί όλο και τον νοθεύουμε τον καπιταλισμό μας. Κρατικοποιούμε, εθνικοποιούμε -δεν δίνουμε κίνητρα, τρελαινόμαστε στα αντικίνητρα- κι έτσι έχουμε ένα καπιταλισμό χωρίς καπιταλιστές - μια και τους τρέψαμε σε φυγή!

Ελεος, τι αλλο θα ακουσομε...
Hello, που ζειτε;;; Σε κανα παραλληλο συμπαν; Που εγινε ορε κρατικοποιηση; Γιατι εγω τα βλεπω ολα να ιδιωτικοποιουνται;;;

Οσο γι αυτο που δεν αντιλαμβανεσαι, δεν ειπα οτι εκανα καμια δημοσκοηση ουτε οτι διεκδικει δαφνες αντικειμενικοτητας. Αλλωστε ο kozlazio απαντησε σχετικα μ αυτο.

Αλλ εχω πραγματικα βαρεθει, για την ακριβεια

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΡΧ... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ)
                               ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

με τους βρομερους αναρχοαξυριστους που ειναι τεμπεληδες. Εκει δεν ειδα να ρωτας τον Αθανατο αν εχει κανει καμια δημοσκοπηση για αυτο που λεει. Αλλα μαλλον και εσυ αυτο εχεις διαπιστωσει, αρα θα ειναι οπωσδηποτε και αληθεια... bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head

Αθάνατος
Guest
« Reply #295 on: June 14, 2007, 23:45:20 pm »

γιατί άραγε εδώ στη χώρα μας, που έχουμε καπιταλισμό, δεν πάμε καλά;

+
Και καλλιέργεια της εξής νοοτροπίας
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #296 on: June 14, 2007, 23:47:43 pm »

Quote from: koslazio on June 14, 2007, 22:20:50 pm
Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 21:59:50 pm

Πως γινεται τα περισσοτερα ατομα που γνωριζv και εχουν μια αλφα αριστερη ιδεολογια, να εχουν δουλεψει, να βγαζουν λεφτα και μονοι τους για να μην επιβαρυνουν τους γονεις τους, και τα περισσοτερα απο τα αλλα ατομα που ξερω και που δεν εχουν την αντιστοιχη ιδεολογια να ξυνουν τα αρχιδια τους;;;

Εγώ πως γίνεται τα περισσότερα άτομα που γνωρίζω και έχουνε αυτή την άλφα αριστερή ιδεολογία να ξύνουνε τα αρχίδια τους και μετα το  ξύσιμο να γράφουνε και τους γονείς τους σε αυτά???
Γιατί άντε πες ο Αθάνατος έχει κτήματα σε όλη την Ελλάδα και δε θέλει να τα χάσει. Αυτοί όμως που πέφτουνε με τα μούτρα στο ξύσιμο που προανέφερα μάλλον μου φαίνεται ότι έχουνε τα κτήματα που έχει ο Αθάνατος αλλά γοητεύονται από την επαναστατικότητα της άλφα ιδεολογίας και την ενστερνίζονται μόνο στη θεωρία.

Λίγες μέρες μετά τις φοιτητικές εκλογές μιλούσα με ενα φίλο μου κομμουνιστή κνιίτη (από τους λίγους ψαγμένους και με πατερα ακροδεξιο στρατιωτικό παρακαλώ) από την ιατρική Αθηνών..
Και πάνω στη συζήτηση (έντονη κουβέντα ήταν πράγματι) μου πετάει ένα :  "Eλα ρε μλκ εδώ σε μας (Ιατρική δλδ αθηνών) σχεδόν από το 85 και μετά είμαστε (ΠΚΣ δλδ) πρώτοι "

Τότε όμως άθελα του μου έδωσε μια καλή πάσα και τον ρωτάω.. 
"Τι λέ ρε συ..; Ποπο.. και δε μου λες.. Τώρα άραγε είναι αυτοί οι γιατροί που ζητάνε φακελάκια;  8)  "

Aπάντηση φυσικά και δεν πήρα, μόνο ένα χαμόγελο και μετά το γυρίσαμε στα αθλητικά....
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #297 on: June 14, 2007, 23:50:40 pm »

Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 23:41:13 pm
Δεν αντεχω αλλο............................................. ..................................... :'( :'( :'( :'(

Ελεος, τι αλλο θα ακουσομε...
Hello, που ζειτε;;; Σε κανα παραλληλο συμπαν; Που εγινε ορε κρατικοποιηση; Γιατι εγω τα βλεπω ολα να ιδιωτικοποιουνται;;;

Κάτι παέι να γίνει, η αλήθεια να λέγεται....
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #298 on: June 14, 2007, 23:59:29 pm »

Αχ ναι, τωρα αλλαξε. Μεσα σε 15 λεπτα ο κοσμος αρχισε να φαινεται ποιος ομορφος. Αχ, τι ομορφα που ζουμε. Να το πω στους δικους μου, οταν μου βαζουν τα λεφτα...

Και γιατι δεν το πας ενα βημα παραπερα. Ο σοσιαλισμος φταιει για τα φακελακια.

gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #299 on: June 15, 2007, 00:01:13 am »

Quote from: Aurelius on June 14, 2007, 23:59:29 pm
Και γιατι δεν το πας ενα βημα παραπερα. Ο σοσιαλισμος φταιει για τα φακελακια.

Συ είπας....   Grin
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 56 Go Up Print
Jump to: