• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 07:53:04 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 07:53:04 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[Today at 03:15:54]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426705
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 21
Guests: 124
Total: 145
Saint_GR
tzortzis
andreas2000
Farmengineer
Theislander
alexiosmara
sotos_sta
MASV
Stelios V.
vaiatyr
genethalsss74
mmikelo
fpapat
ANDVRONTZOS
mariajuana
apapagd
PANKRAV
pipitsenko
Joannapet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Ιστορία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...  (Read 123493 times)
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
« Reply #150 on: May 29, 2007, 16:59:07 pm »

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 16:04:05 pm
Αυτό θυμίζει έντονα συμπεριφορά μικροκαμωμένου τυπάκου όταν θεόρατο μπιλντέρι την πέσει στον ίδιο ή την γκόμενά του

Fenix εσύ είσαι το θεόρατο μπιλντέρι της προκειμένης περίπτωσης??? 8) 8) 8)
Γαμάτο Cheesy Grin Wink

[

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #151 on: May 29, 2007, 17:00:25 pm »

Quote from: pandora on May 29, 2007, 16:42:20 pm
@gepeltek :Κάποιος χάνει την ψυχραιμία του.... Grin
Καθόλου.. Το διασκεδάζω..  Grin

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 16:44:25 pm
Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 16:30:15 pm
Κατα τα άλλα (επειδή βλέπω ότι συνεχίζεις στο ίδιο κλιμα) δεν έχω πρόβλημα Fenix να το κάνουμε μπουρδέλο το φόρουμ αν θες..
Πόσταρα ολόκληρο κατεβατό απάντηση, πήγαινε και κουοτάρισέ με.Από κούφια λόγια χορτάσαμε.

Και εγώ πόσταρα ολόκληρα κατεβατά με τις θέσεις μου τις οποίες φασιστοειδώς δεν τις δέχεσαι και επαναλαμβάνεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο.. απλά είσαι κομπλεξικός και το αποδεικνύεις κάθε στιγμή..

Επίσης η σοσιαλιστική καραμέλα είναι πολύ νόστιμη (η αλήθεια να λέγεται) και την πιπιλάνε πολλοι ανάμεσα τους και φασίστες !

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 16:50:45 pm
Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 16:39:55 pm
Quote from: pandora on May 29, 2007, 16:37:32 pm
Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 16:35:39 pm

Στα @@ μου για τα εγκλήματα του καπιταλισμού..

έεεεεετσσσιιιιιιι......... 8)

σου είπα, τα εγκλήματα του καπιταλισμού τα καταδικάζω. Το είπα σε προηγούμενο πόστ.

Αυτό που κάνεις λέγεται παραποιηση λόγου και διαστρέβλωση της αλήθειας..
Στα @@ μου όμως σε γράφω και σενα..
Να μάθεις να μιλάς όπως σου μιλάνε γραφικέ τύπε.Η πανδόρα σου μιλούσε ευγενικά και ωραία και έτσι οφείλεις να τις μιλάς και εσύ, το κατάλαβες;

ΥΓ:Δεν σε λούζω με κοσμητικά, γιατί η πανδόρα που την γράφεις στα αρχίδια σου με παρακάλεσε με πμ να μην σε βρίζω.Για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλλιεργημένος και ποιος όχι.

Αν εσύ είσαι καλλιεργημένος, όταν από την αρχή του τόπικ με σκυλοβρίζεις τότε εγώ είμαι η Jina Jameson..  Grin
(αλλά αυτά η pandora δεν τα βλέπει-αλλιώς θα έκανε την παρατήρηση της τότε- ή δεν θέλει να τα βλέπει)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #152 on: May 29, 2007, 17:02:18 pm »

Quote from: Αθάνατος on May 29, 2007, 16:54:49 pm
Ό, τι και να πω...θα είναι λίγο...
Συμφωνώ απόλυτα, θα είναι τραγικά λίγο ότι και να πεις, από όλες τις απόψεις.Γι'αυτό μην πεις τίποτα καλύτερα και γυρνά στον κόσμο σου, ξέρεις αυτόν μέσα στο μυαλό σου, όπου έχεις πάντα δίκιο.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Αθάνατος
Guest
« Reply #153 on: May 29, 2007, 17:05:33 pm »

Στο board της ιστορίας ανήγει ένα ιστορικό τόπικ με θέμα τα εγκλήματα αυτών (έστω κάποιων από αυτούς) (που ακόμα και σήμερα επικαλούνται μερικοί) που "εφάρμοσαν" τη θεωρία του σοσιαλισμού

Γράψτε  λάθος

Το θέμα είναι "Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα..."

Κάντε ελεύθερα την καλή κριτική σας και αφήστε στην άκρη τις προσωπικές επιθέσεις σε κάποιον που παρέθεσε στοιχεία όπως ο gepeltek
« Last Edit: May 29, 2007, 17:09:53 pm by Αθάνατος » Logged
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #154 on: May 29, 2007, 17:06:49 pm »

ειρήνη υμίν...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #155 on: May 29, 2007, 17:09:45 pm »

Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 17:00:25 pm

(αλλά αυτά η pandora δεν τα βλέπει-αλλιώς θα έκανε την παρατήρηση της τότε- ή δεν θέλει να τα βλέπει)

σου απάντησα ήδη... το ότι είναι κάποιος ομοιδεάτης μου δεν σημαίνει του τα συγχωρώ όλα...(εκτός κι αν είναι ο V... Grin Grin πλάκα κάνω)

σου απάντησα ρε άνθρωπε πρίν, ότι αναφέρθηκα σε όλους όσους έβρισαν (στον fenix του το είπα και προσωπικά), αλλά το δικό σου βρισίδι ήταν μακράν το χειρότερο και το λιγότερο αστείο Cheesy, γι'αυτό έκανα ειδική μνεία στο άτομό σου.

Κατά τ'άλλα μου φάγαν το μπιφτέκι μου.... Cheesy
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #156 on: May 29, 2007, 17:10:29 pm »

Και εγώ πόσταρα ολόκληρα κατεβατά με τις θέσεις μου τις οποίες φασιστοειδώς δεν τις δέχεσαι και επαναλαμβάνεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο.. απλά είσαι κομπλεξικός και το αποδεικνύεις κάθε στιγμή..
Επίσης η σοσιαλιστική καραμέλα είναι πολύ νόστιμη (η αλήθεια να λέγεται) και την πιπιλάνε πολλοι ανάμεσα τους και φασίστες !
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με έχουν πεί φασίστα σε αυτό το φόρουμ τώρα θα ήμουν άνθρωπος (εφοπλιστής, βιομήχανος).

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 16:50:45 pm
Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 16:39:55 pm
Quote from: pandora on May 29, 2007, 16:37:32 pm
Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 16:35:39 pm

Στα @@ μου για τα εγκλήματα του καπιταλισμού..

έεεεεετσσσιιιιιιι......... 8)

σου είπα, τα εγκλήματα του καπιταλισμού τα καταδικάζω. Το είπα σε προηγούμενο πόστ.

Αυτό που κάνεις λέγεται παραποιηση λόγου και διαστρέβλωση της αλήθειας..
Στα @@ μου όμως σε γράφω και σενα..
Να μάθεις να μιλάς όπως σου μιλάνε γραφικέ τύπε.Η πανδόρα σου μιλούσε ευγενικά και ωραία και έτσι οφείλεις να τις μιλάς και εσύ, το κατάλαβες;

ΥΓ:Δεν σε λούζω με κοσμητικά, γιατί η πανδόρα που την γράφεις στα αρχίδια σου με παρακάλεσε με πμ να μην σε βρίζω.Για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλλιεργημένος και ποιος όχι.

Αν εσύ είσαι καλλιεργημένος, όταν από την αρχή του τόπικ με σκυλοβρίζεις τότε εγώ είμαι η Jina Jameson..  Grin
Δεν αναφέρομαι σε εμένα αλλά στην πανδόρα όταν μιλάω περί καλλιέργειας βρε...ανόητε (γαμώτο η παράκληση της πανδόρας με δυσκολεύει πολύ όταν μιλάω με τον γκεπελτεκ).

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #157 on: May 29, 2007, 17:11:49 pm »

Κάτι μου θυμίζει αυτό.(NSDAP) Tongue Tongue Tongue

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντο
« Reply #158 on: May 29, 2007, 17:14:11 pm »

Λοιπόν, το έχετε μπαχαλέψει τελείως.

Φαντάζομαι ότι όσοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν το τοπικ δυσκολεύονται, όπως κι εγώ. Και οι χαρακτηρισμοί πέφτουν σύννεφο.

Όταν το τόπικ είναι για ένα τέτοιο θέμα, πρέπει όλοι μας να δεχόμαστε το γεγονός ότι θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, και μπορεί κανένας να μην μπορεί να μεταπείσει τον άλλον στην τελική.

gepeltek & fenix, χαλαρώστε και οι δύο, αν θέλετε να πλακωθείτε, κάντε το με pm, δεν έχουμε καμία όρεξη οι υπόλοιποι. Και Γιώργο, αν έλειπαν τα @@, θα το εκτιμούσα, ειδικά όταν γραφεις εκεί τους συνομιλητές σου...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #159 on: May 29, 2007, 19:34:11 pm »

Πες μας τώρα ότι αθωώνεις όλους τους κατηγορούμενους για να βρεις την ησυχία σου Grin Cheesy Grin
Αθώοι, είναι αθώοι κύριοι δικαστές..    beg     Grin

Quote from: pandora on May 29, 2007, 17:09:45 pm

σου απάντησα ήδη... το ότι είναι κάποιος ομοιδεάτης μου δεν σημαίνει του τα συγχωρώ όλα...(εκτός κι αν είναι ο V... Grin Grin πλάκα κάνω)

σου απάντησα ρε άνθρωπε πρίν, ότι αναφέρθηκα σε όλους όσους έβρισαν (στον fenix του το είπα και προσωπικά), αλλά το δικό σου βρισίδι ήταν μακράν το χειρότερο και το λιγότερο αστείο Cheesy, γι'αυτό έκανα ειδική μνεία στο άτομό σου.

Αν είδες απο την αρχή του τόπικ ο Φενιξ μου την έπεσε πολύ πιο χοντρά..
Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά αυτός είχε κολλήσει με μένα (και ακόμα κολλημένος είναι δηλαδή) και δεν έλεγε να σταματησει..
Παρα συνέχιζε τη χοντροκομμένη προσωπική επίθεση..
Ο λόγος πολύ απλός.. δεν δέχεται την αντίθετη άποψη..
Και σένα δεν σε είδα να σχολιάζεις τίποτα τότε..
Τουμπεκί δηλαδή.. και ερχεσαι μετα από λίγο και ενώ ήμουν ήδη εν βρασμω παρίστανες και τον δικηγόρο του διαβόλου..  Κάνε ένα ρεζουμε του τόπικ και δες αν εγώ προκάλεσα από την αρχή κανέναν..

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 17:10:29 pm
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με έχουν πεί φασίστα σε αυτό το φόρουμ τώρα θα ήμουν άνθρωπος (εφοπλιστής, βιομήχανος).

Επίσης αν η μ@λ.... ήταν εργόχειρο τώρα θα ήσουν βιοτέχνης !  Grin
Δεν σε έιδα όμως για τίποτα από τα δύο να ανησυχείς..

Quote from: corina on May 29, 2007, 17:14:11 pm
gepeltek & fenix, χαλαρώστε και οι δύο, αν θέλετε να πλακωθείτε, κάντε το με pm, δεν έχουμε καμία όρεξη οι υπόλοιποι. Και Γιώργο, αν έλειπαν τα @@, θα το εκτιμούσα, ειδικά όταν γραφεις εκεί τους συνομιλητές σου...

Απάντησα και στην πανδορα.. Ο Φενιξ με τους αδικαιολογητους χαρακτηρισμούς του από την αρχή του τόπικ με έφερε στα όρια μου..
Και η πανδορα το εκμεταλλευτηκε αυτό κάνοντας μου ερωτήσεις που ήδη είχα απαντήσει (πολλες φορές κιόλας) και παριστάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου..

Γενικά παιδάκια (δικιο έχει ο Αθάνατος   Grin  ) με εξαιρεση λίγους δεν ξέρετε να σέβεστε την αντίθετη με τη δική σας άποψη.. Να το προσέξετε αυτό γιατί δεν θα πάτε μπροστά έτσι..

Για το Φενιξ και για μερικους άλλους, πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουν την άποψη τους αρκεί να μην την εκφράζουν..
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #160 on: May 29, 2007, 19:40:10 pm »

Έλεος gepeltek το τελευταίο ποστ σου εχει μονο δηλώσεις επι προσωπικού  . Στείλτο σε πμ αμα θες, δεν ενδιαφέρει την κοινότητα!

Fenix , gepeltek χαλαρ'ωστε! Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και επιθέσεις με πμ ή μσν!!
« Last Edit: May 29, 2007, 20:10:40 pm by Karaμazoβ » Logged

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #161 on: May 29, 2007, 23:16:00 pm »

Quote from: gepeltek on May 29, 2007, 19:34:11 pm
Γενικά παιδάκια (δικιο έχει ο Αθάνατος   Grin  ) με εξαιρεση λίγους δεν ξέρετε να σέβεστε την αντίθετη με τη δική σας άποψη.. Να το προσέξετε αυτό γιατί δεν θα πάτε μπροστά έτσι..

Και γενικά όποιος κρίνει τις δικές μας απόψεις, είναι παιδάκι, ανίδεος, κολλημένος...

Quote from: Karaμazoβ on May 29, 2007, 19:40:10 pm
Έλεος gepeltek το τελευταίο ποστ σου εχει μονο δηλώσεις επι προσωπικού  . Στείλτο σε πμ αμα θες, δεν ενδιαφέρει την κοινότητα!

Fenix , gepeltek χαλαρ'ωστε! Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και επιθέσεις με πμ ή μσν!!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #162 on: May 29, 2007, 23:19:43 pm »

παιδιά ας χαλάρωσουμε όλοι....

επιτέλους ας μη βλέπουμε το φόρουμ ως αρένα όπου προσπαθούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις από τον "αντίπαλο"....

έλεος δλδ....

www.twitter.com/apostolos1986
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #163 on: May 29, 2007, 23:54:59 pm »

Quote from: apostolos1986 on May 29, 2007, 23:19:43 pm
επιτέλους ας μη βλέπουμε το φόρουμ ως αρένα όπου προσπαθούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις από τον "αντίπαλο"....
+1

Θα πρότεινα η λογική του τόπικ να γίνει ως εξής:

Gepeltek: Βγάλε όλα τα συμπεράσματα, του χαρακτηρισμούς, τις συγκρίσεις με το καπιταλιστικό σύστημα, και άφησε μόνο τα ιστορικά γεγονότα, τις πηγές και τα άρθρα σου.

Υπόλοιποι: Ασκείτε κριτική κατ'αρχάς μόνο στα παραπάνω ιστορικά ντοκουμέντα, με βάση τα ερωτήματα που θέτει ο Gepeltek, για να γίνει σαφές πού θέλει να καταλήξει, πού θέλει να το πάει τέλοσπάντων.

Στη συνέχεια: Ο καθένας να αναλύσει τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε μελετώντας τα παραπάνω ιστορικά ντοκουμέντα, και να γίνει μια ήρεμη και χωρίς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα πολιτισμένη συζήτηση επι αυτών.
...

Αν και νομίζω ότι είναι λίγο αργά για να ξεκινήσετε από την αρχή την κουβέντα...αλλά αν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται Wink

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #164 on: May 30, 2007, 01:57:19 am »

Quote from: pandora on May 29, 2007, 17:09:45 pm

Αν είδες απο την αρχή του τόπικ ο Φενιξ μου την έπεσε πολύ πιο χοντρά..
Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά αυτός είχε κολλήσει με μένα (και ακόμα κολλημένος είναι δηλαδή) και δεν έλεγε να σταματησει..
Παρα συνέχιζε τη χοντροκομμένη προσωπική επίθεση..
Ο λόγος πολύ απλός.. δεν δέχεται την αντίθετη άποψη..
Και σένα δεν σε είδα να σχολιάζεις τίποτα τότε..
Τουμπεκί δηλαδή.. και ερχεσαι μετα από λίγο και ενώ ήμουν ήδη εν βρασμω παρίστανες και τον δικηγόρο του διαβόλου..  Κάνε ένα ρεζουμε του τόπικ και δες αν εγώ προκάλεσα από την αρχή κανέναν..

ΜΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΥ
ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ
ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ
 Grin

έλεος

Quote from: Fenix on May 29, 2007, 17:10:29 pm

Επίσης αν η μ@λ.... ήταν εργόχειρο τώρα θα ήσουν βιοτέχνης !  Grin
Δεν σε έιδα όμως για τίποτα από τα δύο να ανησυχείς..

συνεχίζεις με τα ίδια ατράνταχτα επιχειρήματα βλέπω...

Shocked  οκ θα το κοιτάξουμε, γιατί αλλιώς πώς να πάμε μπροστά...

ps  το πόστ μου στην διάθεση των αντμίν για delete. Απλά δεν είναι δυνατόν να μην απαντάω όταν αναφέρεται το όνομά μου και γι'αυτό πόσταρα αυτό που κανονικά δεν θα ήθελα με τίποτα να ποστάρω.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56 Go Up Print
Jump to: