• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:17:49 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:17:49 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 100
Total: 130
NET2GRID
John120196
elizabeth
chidi anagonye
grammaths
tzortzis
cchristodoulou
Billyskotsikas
chris_p30
mpilas_giwrgos
mike1996
ellimoschou
gksp
rafa98p
Mari0s
nikpapoutsi
mimaki
vajim
themis01
iJasonOP
fkacori
george14
Saint_GR
samamidou
Kont
hoo2
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κομμουνιστές: Οι πρωτεργάτες της Χούντας του 67
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Κομμουνιστές: Οι πρωτεργάτες της Χούντας του 67  (Read 4540 times)
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κομμουνιστές: Οι πρωτεργάτες της Χούντας του 67
« Reply #15 on: May 16, 2007, 17:28:34 pm »

Petition τώρα το Κομμουνιστές, να γίνει Kουμμουνιστές!

Down with the political correctness!

pay close attention
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #16 on: May 16, 2007, 18:24:19 pm »

Quote from: Juan on May 14, 2007, 14:05:29 pm
Μέρος πρώτο)

Τα στοιχεία είναι ακλόνητα. Τη χούντα του 67-74 την έκαναν οι κομμουνιστες. Παραθέτω:

α) Τα αστυνομικά τμήματα, ήταν γεμάτα κομμουνιστές... είχαν κάνει κατάληψη.

--- Από κει βγήκε και το σήμα των αναρχικών καταληψιών με το Α κυκλωμένο. Σημαίνει κυκλωμένο Αστυνομικό τμήμα Grin

β) Κάθε κομμουνιστής, επειδή το καθεστώς ήταν δικό τους, είχε από πίσω του ΠΑΝΤΑ έναν σωματοφύλακα για να μη πάθει τίποτα (για λόγους συνομωσίας και για να τα φορτώσουν όλα στους αγνούς φασίστες, αργότερα τους ονόμασαν χαφιέδες).

γ) Οι κομμουνιστές, είχαν πιάσει τις καλύτερες θέσεις στα τουριστικά θέρετρα... ενώ επειδή είχαν βάλει τους άλλους να δουλεύουν, εκείνοι έκαναν όλο το χρόνο διακοπές (Αγ. Ευστράτιος, Μακρόνησος κτλ).

δ) Οι κομμουνιστές, έστειλαν τους Έλληνες καλλιτέχνες στο εξωτερικό, ώστε να κάνουν διεθνή καριέρα. Μερικούς τους έστειλαν διακοπές... μήπως και έχουν καλύτερη έμπνευση (βλ Θεοδωράκη)

ε) Όπως είναι προφανές... τη χούντα την έκαναν οι κομμουνιστές... αφού είχαν στείλει εξορία τον Καραμανλή!. Αυτός όταν γύρισε όμως, φρόντισε να τους εξοντώσει (αντίθετα με τους χουντικούς... που ήταν η βιτρίνα της υπόθεσης κι αυτό ο πανμέγιστος το είχε καταλάβει).

στ) Ο Χριστόδουλος, εκείνη την περίοδο φοβόταν πολύ τους κομμουνιστές, γι' αυτό κρυβόταν και διάβαζε.

ζ) Αν δεν ήταν η χούντα έργο των κομμουνιστών, τότε η Ρωσία θα είχε στείλει τα ΚΝΑΤ και θα είχε λήξει πολύ γρήγορα.!

η) Το Τάνκς που μπήκε στο Πολυτεχνείο... ήταν made in Russia, ενώ τα παιδιά που ήταν μέσα, δεν οργανώνονταν στην ΚΝΕ γι'αυτό και τους εκδικήθηκαν!

χαχαχα

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
 wav

Quote from: Turambar on May 16, 2007, 10:59:25 am
Πώς δεν υπάρχουν στοιχεία.

Εμένα μου το αποκάλυψε σε όραμα ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.

Ααααχ πάλι με χρόνια με καιρούς...

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin NotWorthy NotWorthy
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #17 on: May 17, 2007, 11:02:11 am »

Quote from: Kenny on May 16, 2007, 17:14:43 pm
Quote from: Turambar on May 16, 2007, 10:59:25 am
Πώς δεν υπάρχουν στοιχεία.

Εμένα μου το αποκάλυψε σε όραμα ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.

Ααααχ πάλι με χρόνια με καιρούς...

λ0λ λ0λ λ0λ Grin Grin Grin

Κορυφαιο

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
penguin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

gfloros is back

View Profile
« Reply #18 on: May 17, 2007, 12:20:19 pm »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη χρησιμότητα του παρόντος topic?
Δεν την βλέπω! Ας μην μπαίνουμε στην παγίδα να δημιουργούμε θέματα μόνο και μόνο από αντίδραση σε αρρωστημένες καταστάσεις.
Πιστεύω ότι η όποια αντίδραση σε αυτές τις καταστάσεις (αρρωστημένους εθνικισμούς κλπ) δεν έχει κανένα νόημα με τη μορφή που εκφράζεται. Θα μπορούσε κανείς να δώσει απλά τη σωστή κατά τη γνώμη του διάσταση των πραγμάτων.
Στο παρόν topic προσπάθησα με τα δύο άρθρα να εκτρέψω την κουβέντα από το χαβαλέ, αλλά μάταια.

Τουλάχιστον μεταφερετέ το στα αστεία κείμενα...

penguin

Free Software Foundation
Free as Freedom

Personal blog: http://proswpo.blogspot.com
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #19 on: May 17, 2007, 15:25:01 pm »

Χωρίς να θέλω να τρώω το χρόνο σας επειδή ι ίδια συζήτηση έχει ξαναγίνει και άλλη φορά τόσο την διχοτόμηση κύπρο όσο και την χούντα την επέβαλλαν οι ΗΠΑ και οι φίλοι μας οι Ερωπαίοι επειδή και οι 2 χώρες αληθώριζαν σε μια πιο ανεξάρτητη πορεία για τις 2 χώρες μακρια από τον ανταγωνισμό των ΗΠΑ-ΕΣΣΔ
Βέβαια οι φιλικές σχέσεις Μακάριου με τη Σοβιετική Ενωση κάθε άλλο παρα δικαιολογία ήτανε για την εισβολή αλλα............(θα επανέλθω πιο μετά Cool
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #20 on: May 17, 2007, 15:25:53 pm »

Βασικά ο λόγος που δε πήγε στα αστεία κείμενα, ήταν ακριβώς τα δύο σοβαρά που ανέβασες εσύ.

Θέλεις να τα πάμε? Κανένα πρόβλημα. Ως αστείο κείμενο ξεκίνησε.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #21 on: May 17, 2007, 16:59:41 pm »

Και το αστείο έχει τη σοβαρότητά του.

Λεφτεριά στα οφφτόπικ.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #22 on: May 17, 2007, 22:50:21 pm »

Συμφωνώ με τη λογική σου Penguine, αλλά θα έλεγα ότι έχεις δίκιο, αν όλα αυτά δημοσιεύονταν στο τόπικ το οποίο προκάλεσε αυτές τις αστείες αντιδράσεις.

Αν και κωμικό, παραμένει πολιτικό το τόπικ, καλύτερα να γίνεται εδώ η πλάκα παρά στα άλλα.

byeeee
penguin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

gfloros is back

View Profile
« Reply #23 on: May 18, 2007, 09:33:05 am »

Να με συγχωρείς αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι το συγκεκριμένο topic είναι πολιτικό, ούτε σοβαρό (κατά καμία έννοια).

Είναι τόσο σοβαρό και πολιτικό, όσο σοβαρά και πολιτικά ήταν τα post του άλλου που γέμιζε τις σελίδες με συθήματα υπέρ της ΔΑΠ.

Φανατισμός και ξεροκεφαλιά χωρίς επιχειρήματα από τη μία. Τα ίδια και απο την άλλη...

penguin

Free Software Foundation
Free as Freedom

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #24 on: May 18, 2007, 10:42:51 am »

To ένα είναι πολιτική σάτιρα, το άλλο είναι ακατάσχετο ποστάρισμα με τη μορφή μποτ.

Μπορεί να βρίσκεις το χιούμορ της εδώ σάτυρας χυδαίο για την αισθητική σου. Η διαφορά όμως παραμένει και νομίζω ότι το καταλαβαίνει καλά, ένα άτομο σαν εσένα.

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #25 on: May 18, 2007, 10:48:10 am »

Από την στιγμή που ο άλλος ανεβάζει το τόπικ "ΠΑΣΟΚ η κατάρα της Ελλάδας" στα πολιτικά έχει κάθε δικαίωμα ο Juan να ανεβάζει αυτό το τόπικ στο ίδιο μέρος. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην μαλακία αλλά όχι το δικαίωμα στο δούλεμα φίλε πένγκουιν;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
penguin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

gfloros is back

View Profile
« Reply #26 on: May 18, 2007, 11:33:05 am »

Κανείς δε στερεί κανένα δικαίωμα σε κανέναν. Τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από μέρους μου.
Νομίζω όμως ότι αντιμετωπίζοντας με σοβαρό τρόπο αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις, τις οδηγείς πολύ εύκολα στο περιθώριο, όπου και ανήκουν.
Το αν προκαλέσει μία τέτοια αρρωστημένη (εγκάθετη) θέση εντυπωσιασμό σε κάποιον και τον κάνει οπαδό της αυτό δεν είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε εμείς με σάτυρα (νομίζω). Μάλλον με σκεπτικισμό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και προβληματισμό σχετικά με την καλλιέργεια του καθενός μας.
Δεν είναι θέμα αισθητικής. Δεν εξετάζω την αισθητική. Την ουσία σχολιάζω. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Κλείνω εδώ το θέμα από μέρους μου διότι νομίζω ότι εξαντλήθηκε.

Πάντα φιλικά,

penguin

Free Software Foundation
Free as Freedom

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #27 on: May 18, 2007, 14:50:45 pm »

Quote from: penguin on May 18, 2007, 11:33:05 am
Κανείς δε στερεί κανένα δικαίωμα σε κανέναν. Τουλάχιστον δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από μέρους μου.
Νομίζω όμως ότι αντιμετωπίζοντας με σοβαρό τρόπο αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις, τις οδηγείς πολύ εύκολα στο περιθώριο, όπου και ανήκουν.
Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν πολλοί εδώ μέσα σε σημείο μάλιστα να εισπράττουν σχόλια του στύλ:τί ασχολείσαι με τον καραγκιόζη, άστον να λέει κλπ. Μια στο τόσο αν τα παίρνουμε και ειρωνευόμαστε δεν νομίζω ότι είναι λόγος για κήρυγμα.Ελπίζω να έγινα και εγώ  κατανοητός.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #28 on: May 18, 2007, 15:01:12 pm »

Quote from: Fenix on May 18, 2007, 10:48:10 am
Από την στιγμή που ο άλλος ανεβάζει το τόπικ "ΠΑΣΟΚ η κατάρα της Ελλάδας" στα πολιτικά έχει κάθε δικαίωμα ο Juan να ανεβάζει αυτό το τόπικ στο ίδιο μέρος. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην μαλακία αλλά όχι το δικαίωμα στο δούλεμα φίλε πένγκουιν;
Ε, νομίζω ότι πρόκειται για διαφορετική περίπτωση. Εκείνος μπορεί να ήταν τόσο πεπεισμένος ώστε να το πίστευε. Δεν ξες.
Αυτό το τόπικ έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα. Ο οποίος γίνεται σαφής από τον ίδιο του τον συγγραφέα (μέγα λάθος, αν θες να κρατήσεις το ενδιαφέρον).

Από την άλλη, η μαλακία είναι προσωπικό δικαίωμα και απαιτείται ένας μόνο να την κάνει. Το δούλεμα χρειάζεται τουλάχιστον δυο.
Χμμμ άλλες διαφορές;

Quote from: Fenix on May 18, 2007, 14:50:45 pm
Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν πολλοί εδώ μέσα σε σημείο μάλιστα να εισπράττουν σχόλια του στύλ:τί ασχολείσαι με τον καραγκιόζη, άστον να λέει κλπ. Μια στο τόσο αν τα παίρνουμε και ειρωνευόμαστε δεν νομίζω ότι είναι λόγος για κήρυγμα.Ελπίζω να έγινα και εγώ  κατανοητός.

Εγώ προτείνω (και προσπαθώ να το εφαρμόζω) κάθε φορά που ασχολούμαστε και θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποιον γραπτά να λέμε κάτι. Όχι να αντιπαραβάλλουμε ξεκάρφωτες ειρωνείες. Γιατί αν δεν μπορούμε να πούμε κάτι, σημαίνει ότι δεν το σκεφτόμαστε.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #29 on: May 18, 2007, 15:14:22 pm »

Quote from: 4Dcube on May 18, 2007, 15:01:12 pm
Αυτό το τόπικ έχει ξεκάθαρο χαρακτήρα. Ο οποίος γίνεται σαφής από τον ίδιο του τον συγγραφέα (μέγα λάθος, αν θες να κρατήσεις το ενδιαφέρον).

Επειδή άγγιξα κάπως ευαίσθητα θέματα, αισθάνθηκα ότι όφειλα να το κάνω σαφές. Wink
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: