• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:58:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:58:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 145
Total: 214
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
ecevz
mdimitrig
andyy
apapathe
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Local Rider
Vasilikikr
Fenia04
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
Soterd52
theofr
stergiosb
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
glavdakis
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
tzortzis
stefanoskal
rafa98p
Zoe06
iakov
George_RT
Saint_GR
ThanosTheTT
cheinopor
Δημητρης Αξιμιωτης
ipapadog
chaniotism
chriskazakos
maik
Lazaros8585
Cloud Strife
kostas.de
zachard
Tolizz
ntinara
DimKaratzas
alexfot
m.renia
chatzisot
kkotsopo
mavropan
evangeliaap
Phlikon
Marihouan820
DimStyl
Tsomp
geo66
MarakiT
gpapmtb
rafail zisiadis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ?Δυσφήμηση του Φοιτητικού Κινήματος?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: ?Δυσφήμηση του Φοιτητικού Κινήματος?  (Read 9001 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ?Δυσφήμηση του Φοιτητικού Κινήματος?
« Reply #30 on: May 16, 2007, 15:15:10 pm »

Τα άτοκα φοιτητικά δάνεια θα μας σώσουν...!
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #31 on: May 16, 2007, 17:42:05 pm »

Quote from: Αθάνατος on May 16, 2007, 14:05:04 pm
Κοπέλα μου ακόμα δεν κατάλαβες ότι κανένας δεν αποκλείεται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Απλά η ποιότητα κοστίζει και αν  θες να ζεις σε μία χώρα με ευκαιρίες για όλους θα πρέπει να είσαι υπέρ την αναθεώρησης του άρθρου 16.
Η μπόχα του δημοσίου πανεπιστημίου δεν υπάρχει μόνο εξαιτίας των πολιτικών αποφάσεων

Pandora πριν αρχίσεις να μιλάς τόσο απαξιωτικά για τον εν λόγω κύριο θα έπρεπε να ξες ότι ο Χρήστος Παπαδηξμητρίου είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες που βρίσκονται στην Αμερική και έχει εργαστεί και σε ελληνικά ΑΕΙ και κάτι θα έχει να σου πει.
Τα ίδια ακριβώς ακούς και από εμάς, αλλά τα προσπερνάς και χωρίς να έχεις επιχειρήματα  νομίζεις ότι κάτι λες ...και εσύ... και οι άλλοι

Στις γενικολογίες είσαι πολύ καλός. Άριστος θα έλεγα. Εύγε. Συγκεκριμένα όμως τι έχεις να μας πεις? Πως ακριβώς η ίδρυση ιδιωτικών θα αναβαθμίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση? Και μην ακούσω την χιλιομασημένη καραμέλα περί ανταγωνισμού. Πως θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες όταν ιδιωτικά ιδρύματα μαϊμούδες θα μπορούν να πουλάν πτυχία όπως αυτά που πουλάνε στο Ίντερνετ χωρίς να προσφέρουν ουσιώδη γνώση? Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι στην Ελλάδα, στην χώρα που κυβερνά η παραπαιδεία και έχει νομιμοποιηθεί και ενισχυθεί σιωπηρά για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν θα συμβεί το προηγούμενο?
Η αναθεώρηση του άρθρου 16 θα έχει ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση των...κέντρων ελευθέρων σπουδών (?) και τίποτα άλλο γιατί πολύ απλά κανένας δεν πρόκειται να ιδρύσει ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν κανένα ξένο πανεπιστήμιο έχει καμία όρεξη να επενδύσει λεφτά στην χώρα που ζει 20 χρόνια πίσω από τις εξελίξεις και δεν έχει καταφέρει να έχει ούτε καν πετυχημένο καπιταλισμό.

Η μπόχα του δημοσίου πανεπιστημίου υπάρχει εξαιτίας πολιτικών αποφάσεων και εξαιτίας των "τσιμπουριών" που έθρεψαν επί δύο δεκαετίες οι διεφθαρμένες διακυβερνήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων που τώρα τόσο πολύ κόπτονται για την αναβάθμισή της.....και καλά.

Ο δρόμος για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέσα από την αναβάθμιση πρώτα πρώτα των δημοσίων πανεπιστημίων κάτι το οποίο δεν εξασφαλίζει ούτε το προχειρογραμμένο νομοθετικό έκτρωμα που λέγεται νόμος πλαίσιο ούτε η αναθεώρηση του άρθρου 16. Αν βέβαια θέλουμε να έχουμε ίσες ευκαιρίες για όλους στην Παιδεία...κι αν θέλουμε βέβαια να έχουμε Παιδεία και όχι μόνο εκπαίδευση.

και μην γελιέσαι, δεν είμαι κομμουνιστής...  Grin Grin Grin

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #32 on: May 16, 2007, 18:12:47 pm »

Quote from: pandora on May 16, 2007, 13:28:19 pm
Είμαι  και  σοσιαλίστρια  και  κομμουνίστρια!!!!! Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Το  βρήκες!!!!!!!!! Grin Grin Grin Cheesy Cheesy

ΥΣ  το  μόνο  σοβαρό  που  έχω  να  γράψω  σε  αυτά  που  έγραψες  είναι  ότι  η  παιδεία  και  η  υγεία  δεν  ειναι  το  ίδιο  με  τις  τηλεπικοινωνίες. Υπάρχουν  πολλοί  τρόποι  να  επικοινωνήσει  κανείς  και  να  αγνοήσει  τις  εταιρείες. Αλλά  μόνο  ένας  να  μορφωθεί  και να  γίνει  καλά. Και  είναι  τα  ύψιστα  αγαθά.

Πως ακριβώς παρακάμπτει κάποιος τις εταιρείες για να  επικοινωνήσει με κάποιο συγγενή του, φίλο του..., που βρίσκεται μερικά χλμ μακρυά? Με τηλεπάθεια? Grin
Πως ακριβώς αγοράζει ένας χαμηλοσυνταξιούχος κεράσια άμα έχουν 6 ευρώ το κιλό την εποχή τους?! Είναι σωστό αυτό?
Κόμμουνισμ Pandora.. Κόμμουνισμ

Κοπέλα μου ακόμα δεν κατάλαβες ότι κανένας δεν αποκλείεται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Απλά η ποιότητα κοστίζει και αν  θες να ζεις σε μία χώρα με ευκαιρίες για όλους θα πρέπει να είσαι υπέρ την αναθεώρησης του άρθρου 16.
Η μπόχα του δημοσίου πανεπιστημίου δεν υπάρχει μόνο εξαιτίας των πολιτικών αποφάσεων

Pandora πριν αρχίσεις να μιλάς τόσο απαξιωτικά για τον εν λόγω κύριο θα έπρεπε να ξες ότι ο Χρήστος Παπαδηξμητρίου είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες που βρίσκονται στην Αμερική και έχει εργαστεί και σε ελληνικά ΑΕΙ και κάτι θα έχει να σου πει.
Τα ίδια ακριβώς ακούς και από εμάς, αλλά τα προσπερνάς και χωρίς να έχεις επιχειρήματα  νομίζεις ότι κάτι λες ...και εσύ... και οι άλλοι

1) Οκ  είμαστε  όλοι  κομμουνιστές  Cheesy
2)Ο  τρόπος  που  τηλ - επικοινωνείς  :Dμε  τους  άλλους  δεν  είναι  καθοριστικός  για  όλη  σου  τη  ζωή, όπως  μία  εγχείριση  ή  ένα  πτυχίο. Ούτε  δημιουργεί  κοινωνικές  ανισότητες. Και  ναι, για  τους  αρνητές    των  ιδιωτικών  επιχειρήσεων  τηλεπικοινωνιών, υπάρχουν  οι  δημόσιες  εταιρείες (ευτυχώς, ακόμα) , τα  ΕΛΤΑ,  και  εν  τέλει  τα  ταχυδρομικά  περιστέρια  Cheesy (στις  βλακείες  απαντάω  με  βλακείες)
3) Ναι, δεν  είναι  σωστό  ένας  συνταξιούχος  να  μήν  μπορεί  να  αγοράσει  τα  κεράσια.  Εγώ  δεν  το  δέχομαι  παθητικά  αυτό, θέλω  να  αλλάξει,  σε  αντίθεση  με  εσένα  που  το δέχεσαι  παθητικά.
4)"απλά  η  ποιότητα  κοστίζει" : απλή  λογική (αυθαίρετη  τελείως, καθώς  ακόμα  και  στο  εξωτερικό, στη Αγγλία  πχ, τα  δημόσια  πανεπιστήμια  είναι  πολύ  καλύτερα  από  τα  ιδιωτικά) ενός  κλασσικού  ελληναρά.
5)Για  ποιό  λόγο  υφίσταται  η  "μπόχα"  του  Ελληνικού  Πανεπιστημίου  ρώτα  τη  ΔΑΠάρα  που  ρουσφετολογεί  για  διπλωματικές  και  διδακτορικά  και  έχει  κάνει  τη  σαπίλα  να  φαίνεται  δια  γυμνού  οφθαλμού. Σου  έχει  απαντήσει  πάνω  σ'αυτό  και  ο  Kenny
6)Οι  σπουδές  κάποιου  και  η  κοινωνική του  θέση  δεν  τον  κάνουν  απαραίτητα  και  δάσκαλο. Το  να  είσαι  δάσκαλος  είναι  λειτούργημα. Αλλά  τώρα  τί  σου  λέω... αυτά  είναι  βαθειές  έννοιες (μην  πνιγείς  κιόλας, γιατί  είναι  φανερό  ότι  κολυμπάς  "με  μπρατσάκια"  σε  τέτοιες  συζητήσεις).

Αυτά 

Μία  κομμουνίστρια (μέχρι κόκκαλο  όμως!!!! Cheesy Cheesy Cheesy)
Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: May 16, 2007, 19:10:40 pm »

Quote from: pandora on May 16, 2007, 08:53:21 am

Ο  μέσος  όρος  κατά  τη  γνώμη  σου  (μια που  σπουδάζεις  και  έξω - και  δεν  αναφέρομαι  σε  αυτούς  που  την  έκαναν  σε  2  εβδομάδες - άλλωστε  δεν  ξέρω  τέτοια άτομα  εγώ  προσωπικά - αντιθέτως  για  σπουδές  στις οποίες  πληρώνεις δίδακτρα  έχω  ακούσει  τέτοιες  ιστορίες ) είναι  το ίδιο  καλός  με  τα  Πανεπιστήμια  του  εξωτερικού?

Με μικρή επιφύλαξη (γιατί δεν έχω πολλά παραδείγματα διπλωματικών εργασιών από φοιτητές του εξωτερικού), θα έλεγα ότι οι σοβαρές διπλωματικές του ΤΗΜΜΥ μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε αντίστοιχες σοβαρές διπλωματικές εργασίες καλών πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Δεν  νομίζω  ότι  τα συγκεκριμένα  επιχειρήματα  που  χρησιμοποίησες  επικροτούν  την  άποψη  που  λέει     ότι  πρέπει  να  δημιουργηθούν  Ιδιωτικά  Πανεπιστήμια  για  να  βελτιωθούν  τα  δημόσια.

Μα εγώ δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ίσα-ίσα!  Smiley
Απάντησα γιατί. ενώ επί της αρχής συμφωνώ μαζί σου, τα επιχειρήματά σου μου φάνηκαν ισοπεδωτικά, με αποτέλεσμα να γίνονται ανακριβή. Και νομίζω ότι αυτό αποδυναμώνει την άποψή σου.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #34 on: May 16, 2007, 19:13:16 pm »

Quote from: Kat on May 16, 2007, 19:10:40 pm

Δεν  νομίζω  ότι  τα συγκεκριμένα  επιχειρήματα  που  χρησιμοποίησες  επικροτούν  την  άποψη  που  λέει     ότι  πρέπει  να  δημιουργηθούν  Ιδιωτικά  Πανεπιστήμια  για  να  βελτιωθούν  τα  δημόσια.

Μα εγώ δεν είμαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ίσα-ίσα!  Smiley
Απάντησα γιατί. ενώ επί της αρχής συμφωνώ μαζί σου, τα επιχειρήματά σου μου φάνηκαν ισοπεδωτικά, με αποτέλεσμα να γίνονται ανακριβή. Και νομίζω ότι αυτό αποδυναμώνει την άποψή σου.

Κιι  εγώ  πιό  πολύ  για  να  το  δούν  οι  υπόλοιποι  απάντησα  έτσι.
 Wink

Να  γράφεις  τέτοια  να  μας... διαφωτίζεις! (μέχρι  να  βγούμε - αν -βγούμε  κι  εμείς  έξω...)
Αθάνατος
Guest
« Reply #35 on: May 16, 2007, 20:07:20 pm »

Quote from: Kenny on May 16, 2007, 17:42:05 pm

Στις γενικολογίες είσαι πολύ καλός. Άριστος θα έλεγα. Εύγε. Συγκεκριμένα όμως τι έχεις να μας πεις? Πως ακριβώς η ίδρυση ιδιωτικών θα αναβαθμίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση? Και μην ακούσω την χιλιομασημένη καραμέλα περί ανταγωνισμού. Πως θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες όταν ιδιωτικά ιδρύματα μαϊμούδες θα μπορούν να πουλάν πτυχία όπως αυτά που πουλάνε στο Ίντερνετ χωρίς να προσφέρουν ουσιώδη γνώση? Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι στην Ελλάδα, στην χώρα που κυβερνά η παραπαιδεία και έχει νομιμοποιηθεί και ενισχυθεί σιωπηρά για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν θα συμβεί το προηγούμενο?
Η αναθεώρηση του άρθρου 16 θα έχει ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση των...κέντρων ελευθέρων σπουδών (?) και τίποτα άλλο γιατί πολύ απλά κανένας δεν πρόκειται να ιδρύσει ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και πάρα πολύ αμφιβάλλω αν κανένα ξένο πανεπιστήμιο έχει καμία όρεξη να επενδύσει λεφτά στην χώρα που ζει 20 χρόνια πίσω από τις εξελίξεις και δεν έχει καταφέρει να έχει ούτε καν πετυχημένο καπιταλισμό.

Η μπόχα του δημοσίου πανεπιστημίου υπάρχει εξαιτίας πολιτικών αποφάσεων και εξαιτίας των "τσιμπουριών" που έθρεψαν επί δύο δεκαετίες οι διεφθαρμένες διακυβερνήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων που τώρα τόσο πολύ κόπτονται για την αναβάθμισή της.....και καλά.

Ο δρόμος για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέσα από την αναβάθμιση πρώτα πρώτα των δημοσίων πανεπιστημίων κάτι το οποίο δεν εξασφαλίζει ούτε το προχειρογραμμένο νομοθετικό έκτρωμα που λέγεται νόμος πλαίσιο ούτε η αναθεώρηση του άρθρου 16. Αν βέβαια θέλουμε να έχουμε ίσες ευκαιρίες για όλους στην Παιδεία...κι αν θέλουμε βέβαια να έχουμε Παιδεία και όχι μόνο εκπαίδευση.

και μην γελιέσαι, δεν είμαι κομμουνιστής...  Grin Grin Grin

Πράγματι δεν είσαι κομμουνιστής αν και έχεις την κοκκινοσκουφίτσα για αβατάρ Grin

Είσαι στην κατηγορία 2 που το μόνο που τον νοιάζει είναι η πάρτη του

Quote from: Kenny on May 16, 2007, 17:42:05 pm
Πως θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες όταν ιδιωτικά ιδρύματα μαϊμούδες θα μπορούν να πουλάν πτυχία όπως αυτά που πουλάνε στο Ίντερνετ χωρίς να προσφέρουν ουσιώδη γνώση? Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι στην Ελλάδα, στην χώρα που κυβερνά η παραπαιδεία και έχει νομιμοποιηθεί και ενισχυθεί σιωπηρά για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν θα συμβεί το προηγούμενο?
Η αναθεώρηση του άρθρου 16 θα έχει ως αποτέλεσμα την νομιμοποίηση των...κέντρων ελευθέρων σπουδών (?) και τίποτα άλλο

Να τα γράφεις πιο απλά όπως στα ερμηνεύω εδώ

"Είμαι ένας άχρηστος και στην πραγματική ζωή δεν αξίζω μία!Κανείς δε θα με προσλάβει με τις συνθήκες που θα ήθελα. Ακόμα και ο κάθε τυχαίος θα μου τρώει τη δουλειά, γιατί τόση αξία έχω. Θέλω να πληρώνομαι για τα πτυχία που έχω και όχι για την πραγματική αξία της εργασίας μου. Και αυτό θα το πετύχω στερώντας από το συνάνθρωπο μου την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον."

Βέβαια αν είχες ψάξει έστω λίγο για δουλειά θα έβλεπες ότι στον ιδιωτικό τομέα τα πτυχία δε μετράνε, αλλά οι γνώσεις που έχεις. Και στο δημόσιο (το οποίο συρρικνώνεται σταδιακά) υπάρχει ΑΣΕΠ.

@ Pandora ό,τι και να σου πω θα είναι λίγο Grin
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #36 on: May 17, 2007, 11:00:03 am »

Αθανατε, να σε ρωτησω κατι τελειως φιλικα; Η μαλλον να ρωτησω σε τι κατηγορια εισαι;

Μην εισαι παιδι INDIGO, μιας και απο οτι βλεπω στο αβαταρ σου εχεις τον τυπα με την μπλε αυρα. Και αφου εχεις μπλε αυρα εχεις 500 ποντους, αρα εισαι και πιο ανταγωνιστικος απο τον Σογκοκου που ειχε κιτρινη αυρα και 300 ποντους.

Αιντε, γιατι πολυ μας τα πρηξε με τα αβαταρ μας, να εχεις το ενα βρωμας το αλλο, εχεις την πρασινοκοκκινοσκουφιτσα, κλανεις απ τα αριστερα αρα εισαι κομμουνιστης.

Και στην τελικη τι σκατα προβλημα εχεις; Ο καθενας ας ειναι οτι θελει. Οι δηλωσεις πολιτικυ φρονηματος απ οσο ξερω εχουν καταργηθει προ πολλου.

Σημ.: το ξερω οτι η αντιδραση μου δεν ειναι σωστη, αλλα ελεος. Ο μονος προβληματικος εδω μεσα ειναι αυτος. Κι αλλοι εχουν αντιθετη αποψη, οπως ο penguin, αλλα δεν καθεται να κολλαει ταμπελες και χαρακτηρισμους σε οποιον εχει αντιθετη αποψη.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #37 on: May 17, 2007, 13:12:22 pm »

Αυτός που έχει στο άβαταρ ο αθάνατος είναι ο Brolly, ο οποίος θεωρούνταν αθάνατος Tongue
Και όντως, είναι πιο δυνατός (θεωρητικά) από τον σογκόκου. Βέβαια, ο γκόκου πέταξε μια σούπερ ντούπερ κίνηση (αλά τσακ νόρις) και τον νίκησε.

Από την άλλη, του έχω ξαναπεί ότι καλύτερο είναι το "αμάραντος" από το "αθάνατος" Wink

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #38 on: May 17, 2007, 16:00:13 pm »

Quote from: Αθάνατος on May 16, 2007, 20:07:20 pm
Πράγματι δεν είσαι κομμουνιστής αν και έχεις την κοκκινοσκουφίτσα για αβατάρ Grin

Ξέρω έναν πολύ καλό οφθαλμίατρο από το πανεπιστήμιο της Κορνολουάλης, ειδικός στην αχρωματοψία. Αν πας μπορεί να σε θεραπεύσει την αχρωματοψία σου και να μπορέσεις να ξεχωρίσεις το πορτοκαλί από το κόκκινο.

Είσαι στην κατηγορία 2 που το μόνο που τον νοιάζει είναι η πάρτη του

Να τα γράφεις πιο απλά όπως στα ερμηνεύω εδώ

"Είμαι ένας άχρηστος και στην πραγματική ζωή δεν αξίζω μία!Κανείς δε θα με προσλάβει με τις συνθήκες που θα ήθελα. Ακόμα και ο κάθε τυχαίος θα μου τρώει τη δουλειά, γιατί τόση αξία έχω. Θέλω να πληρώνομαι για τα πτυχία που έχω και όχι για την πραγματική αξία της εργασίας μου. Και αυτό θα το πετύχω στερώντας από το συνάνθρωπο μου την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον."

Κι εσύ μπορείς να τα πεις κάπως πιο απλά για τον εαυτό σου: "Είμαι ένας καθυστερημένος που ελλείψη επιχειρημάτων βρίζω κόσμο στο Ίντερνετ"

Βέβαια αν είχες ψάξει έστω λίγο για δουλειά θα έβλεπες ότι στον ιδιωτικό τομέα τα πτυχία δε μετράνε, αλλά οι γνώσεις που έχεις. Και στο δημόσιο (το οποίο συρρικνώνεται σταδιακά) υπάρχει ΑΣΕΠ.

Και φτάνοντας στην μοναδική σοβαρή κουβέντα που είπες, και που θα αρκούσε αν το μυαλό σου δεν ήταν κολλημένο σε διάφορα στερεότυπα, θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο:
Αν είχες ψάξει έστω και μία φορά δουλειά θα ήξερες ότι τις γνώσεις τις αποκτάς κυρίως εκεί και λιγότερο στην σχολή. Κι εγώ ουσιώδη γνώση επιθυμώ και για ουσιώδη γνώση σου μίλησα...αλλά είπαμε...άμα τα μυαλά είναι κολλημένα.......

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #39 on: May 17, 2007, 17:04:44 pm »

Τώρα το είδα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!

curses crap sfyri Knuppel

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #40 on: May 17, 2007, 17:13:08 pm »

Ακριβώς... από που κι ως που η κοσκινοκουφίτσα κομμουνίστρια; Cheesy

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #41 on: May 17, 2007, 17:15:47 pm »

Εγώ είχα διαβάσει για την χρυσομαλλούσα-ακτιβίστρια...!

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #42 on: May 24, 2007, 00:16:21 am »

Αντιγράφω από τη λίστα electroauth :

Από τον επόμενο μήνα
Τέρμα στις διαφημίσεις για έτοιμες φοιτητικές εργασίες στις σελίδες του Google

22/05/07 23:27

ΛονδίνοΑπαγόρευση στις διαφημίσεις εταιρειών που πουλάνε έτοιμες εργασίες για φοιτητές προτίθεται να θέσει η μηχανή αναζήτησης Google από τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη. Η απόφαση ελήφθη μετά από διαμαρτυρίες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων αλλά ήδη συναντά τις αντιδράσεις των εταιρειών.

Μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας καλωσόρισαν την απόφαση και δηλώνουν ικανοποιημένα από την νέα πολιτική του Google. Τονίζουν ακόμη ότι οι εταιρείες χρεώνουν μεγάλα ποσά τους σπουδαστές -μέχρι και 7.500 ευρώ για ένα εκτεταμένο έργο- για τους παραδώσουν υλικό χαμηλής ποιότητας.

Κάθε χρόνο στην Μεγάλη Βρετανία υπολογίζεται ότι πωλούνται 12.000 εργασίες. Ένα μέρος από αυτές διακινούνται εκτός του Διαδικτύου.

Οι εταιρείες από την πλευρά τους σημειώνουν ότι ασκούν μία νόμιμη δραστηριότητα. Δηλώνουν, επίσης, ότι η απόφαση πλήττουν τα συμφέροντά τους καθώς ένα μεγάλο ποσοστό πελατών προέρχεται μέσα από τις σελίδες του Google.

Προσθέτουν ότι παρέχουν στους πελάτες τους μόνο γενικές ιδέες αντί ενός αντιτίμου 100 ευρώ τουλάχιστον. Αποθαρρύνουν όμως τους πελάτες τους από το να χρησιμοποιήσουν την εργασία στο πανεπιστήμιο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=803741

Αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν την απίστευτα αναβαθμισμένη παιδεία του εξωτερικού σε σχέση με τα δικά μας Πανεπιστήμια, με παράδειγμα από μία χώρα (Αγγλία) στην οποία η παιδεία έχει γίνει εμπόρευμα.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #43 on: May 24, 2007, 00:18:42 am »

Μάλλον pandora μου δε γνωρίζεις τί γίνεται στους Πολ Μηχ... (όπου παρόλα αυτά, θεωρούνται από τους καλύτερους Πολ Μηχ στην Ευρώπη και πολύ καλοί παγκοσμίως)...

(τί τους παινεύω, αντίπαλοι είναι Tongue)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #44 on: May 24, 2007, 00:39:04 am »

Quote from: Juan on May 24, 2007, 00:18:42 am
Μάλλον pandora μου δε γνωρίζεις τί γίνεται στους Πολ Μηχ... (όπου παρόλα αυτά, θεωρούνται από τους καλύτερους Πολ Μηχ στην Ευρώπη και πολύ καλοί παγκοσμίως)...

(τί τους παινεύω, αντίπαλοι είναι Tongue)

χμμμμμμμμμ....

για πές..... αντιγραφές κι έτσι τα παλιόπαιδα???? Cheesy
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: