• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:42:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:42:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 88
Total: 148
dimivage
dimitavram
gkaramp
kzmekos
NickSpan
mhtsakos02
Tserk
ZontanosThrylos
JTS
Pakapis5
anastasimi
panagiot
mpizos
victoria
vajulin
DimKaratzas
mike1996
George_RT
vasillikiiiiii
chaniotism
dkoukn
iJasonOP
Xris
Angelos Asim
superkolios
chrichan
tzortzis
vas22
Fotis Roukoutakis
Joannapet
george14
jimalexoud
Summand
makato
menelaras
ppoug
glavdakis
eplysia
Agnotobouri
kakousios
thomassamaras
Yamal
Filpan10
acolak
kap
programmer2004
agapi
TheBadSalesman
Emilios
Vassoula
Solon
mpaltzak
Nikos_313
idchatzi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...  (Read 25951 times)
Αθάνατος
Guest
Re: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
« Reply #105 on: May 09, 2007, 17:54:39 pm »

Quote from: anonymous-root on May 06, 2007, 21:35:21 pm
Quote from: Αθάνατος on May 06, 2007, 21:28:03 pm
Quote from: anonymous-root on May 06, 2007, 21:18:39 pm
Quote from: Αθάνατος on May 06, 2007, 21:04:37 pm
Quote from: anonymous-root on May 06, 2007, 21:00:23 pm
Quote from: Αθάνατος on May 06, 2007, 20:54:42 pm
Τι ψάχνεις και εσύ τώρα? Grin
Λες και δε ξες τι τύποι κυκλοφορούν εδώ μέσα... Wink

κουκουλοφόροι;

Ότι θες έχει ο μπαχτσές Grin

Κατά τα άλλα όνομα δε γράφει το τόπικ και απλά επειδή είναι φοιτητής πρέπει να είναι αθώος! Shocked
Και βγαίνουν και μιλάνε για γνωστό συνάδελφο που αποκλείεται να έχει σχέση (λες και κολλητός μας είναι και το ξέρουμε) αναφερόμενοι σε κάποιον...
Εκτός και αν δεν είδα το όνομα στο πρώτο ποστ...

Έχουμε και ασφαλίτες, μπάχαλα; Τι σκατά κυκλοφορεί εδώ μέσα;

Ότι θες...αφού όποιος θέλει κάνει λογαριασμό. Κάνω λάθος?

Πρώτος μίλησες για τύπους που κυκλοφορούν εδώ μέσα. Άρα μιλάς για κάτι συγκεκριμένο...

ΑΦού έχει από όλα ο μπαχτσές...θα έχει και οτιδήποτε και να ψάξεις, όσο συγκεκριμένο και να είναι.

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 23:40:08 pm
Άλλωστε αυτό που λέω είναι το αυτονόητο.

Σαν συμβουλή να σου πω ότι θεωρείς αυτονόητο αυτό που θεωρείς κανονικά στη ζωή σου, όταν μιλάς με άτομα τουλάχιστον το ίδιο έξυπνα με εσένα. Όταν μιλάς με άτομα λιγότερο έξυπνα από εσένα δε θεωρείς τίποτα αυτονόητο.

Quote from: aliakmwn on May 07, 2007, 00:39:04 am
Εγω λυπαμαι που στον συναισθηματικο σας παροξυσμο δυσκολευεστε να ξεχωρισετε αντιπαλους απο συμμαχους/φιλους, και να κατανοησετε απλα κειμενα, ενω το ολο αυτο κλιμα καχυποψιας το φερνετε και προς τα μεσα.

Δεν θα το συνεχισω.

Οποιος γνωριζει ελληνικα, ας απαντησει

Για δες που συμφωνούμε Wink

Quote from: thanosdr on May 07, 2007, 16:25:38 pm
Αραγε υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι το φορουμ δεν εχει μια ταση προς καποιο χρωμα;;;

Δε νομίζω...

Quote from: pandora on May 08, 2007, 16:55:10 pm
Quote from: penguin on May 08, 2007, 16:51:40 pm

Θα  σου  κάνω  κάποιες  ερωτήσεις.
1. Πήγες  σε  πορεία - εκπαιδευτικό  συλλαλητήριο  έστω  και  1  φορά  από  πέρισυ  το  Μάιο - Ιούνιο?
2. Κατέβηκες  σε  πορείες  στην  Αθήνα  ή έτυχε  να  μιλήσεις  με  παιδιά  που  έχουν  κατέβει?
3. Ερχόσουν  στις  Γενικές  Συνελεύσεις?Η΄, αν  ερχόσουν,  προσεχες  τί  έλεγαν  όλοι  οι  ομιλητές (ή  μόνο  έμπαινες  στο  τέλος  να  ψηφίσεις?) Κάποιοι  καταθέσαν  τις  εμπειρίες  τους  εκεί  μέσα.
4. Αν  ήσουν  στην  τελευταία  Γ.Σ., κάθισες  μετά  το τέλος  να  δείς  το  βίντεο  με  τα κομμένα  πλάνα  που  μας  έστειλε  ένας  δημοσιογράφος  του  Alter  για  την  πορεία  στις 8/3?

Αν  δεν  έχεις  κάνει  κάτι  από  τα  παραπάνω, δεν  δικαιούσαι  να  με  χαρακτηρίζεις  υπερβολική,  γιατί  απλά  είσαι  ανενημέρωτος  και  δεν  έχεις  δεί-ακούσει-ζήσει  κάποια  πράγματα. Αν  έχεις  κάνει  κάτι  από  τα  παραπάνω, τότε  απλά  έχεις  διαφορετική  άποψη  για  τα  πράγματα, και  αν  και  δεν  συμφωνώ, το δέχομαι.

Αν  θές  και  απεικόνιση  της  κατάστασης  που  επικρατεί  check out  this :
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=13514.msg274940#msg274940

έχω  βάλει  μερικές  φωτό  για  τους  άσχετους - παύλα - δεξιούς - παύλα - απαθείς - παύλα... κτλ κτλ

Δεν είμαι φοιτητής και δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω, άρα μάλλον δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ... Έτσι?
Ζητώ συγνώμη, δεν θα το ξανακάνω  :'(  :'(  :'(

penguin

Η  κριτική  προυποθέτει  τη  γνώση(σχετική  τουλάχιστον)  του  αντικειμένου  το  οποίο  κριτικάρεις. Αλλιώς  είναι  πιό  σοφό  να  μήν  το  κάνεις. Κατά  τη  γνώμη  μου.

Κι  γώ  ζητώ  συγγνώμη. Μάλλον  δεν  δικαιούμαι  να  θυμώνω.

Pandora σε κάθε πορεία υπάρχει περιφρούρηση και αν δεν υπάρχει πάμε εμείς στη περιφρούρηση και αν δε πάμε εμείς τότε δεν πάμε καθόλου στην πορεία, γιατί απλά όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται...
Επίσης συνιστώ δερμάτινα (και τζην-δερμάτινο παντελόνι δε λέει) για να μην πάρετε φωτιά αν πέσει κάποια μολότωφ πάνω σας από κάποιον μπαχαλάκια
« Last Edit: May 09, 2007, 18:51:52 pm by Αθάνατος » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #106 on: May 09, 2007, 19:51:20 pm »

Quote from: Αθάνατος on May 09, 2007, 17:54:39 pm
Σαν συμβουλή να σου πω ότι θεωρείς αυτονόητο αυτό που θεωρείς κανονικά στη ζωή σου, όταν μιλάς με άτομα τουλάχιστον το ίδιο έξυπνα με εσένα. Όταν μιλάς με άτομα λιγότερο έξυπνα από εσένα δε θεωρείς τίποτα αυτονόητο.

CryBaby Peace carnaval beg seestars sfyri tomato
 shocked shocked extremely_shocked extremely_shocked

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Μεγάλε....  πώς  τα  λές  έτσι.....

(σόρυ  για  το  μπάχαλο, σβήστε  το. Δεν  άντεξα.)

nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #107 on: May 09, 2007, 20:03:25 pm »

Καταρχάς, θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για όσα θα πω. Θα είμαι αδικιολόγητα σκληρή και ερειστική, αλλά το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο και τα νεύρα μου είναι πολύ τεντωμένα.
 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς όλους αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα στη συνέντευξη τύπου. Είστε τόσο καλά πληροφορημένοι για όσα έγιναν ή απλά δεν ενδιαφέρεστε; Το κυλικείο έξω ήταν γεμάτο άτομα που πίναν τις φραπεδιές τους και το Παναγιωτόπουλος δεν ήταν καν γεμάτο(μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν συγκέντρωση ηλεκτρολόγων, αλλά φοιτητών ολόκληρου του πανεπιστημίου, άρα ο κόσμος έπρεπε να φτάνει μέχρι την Εγνατία.)
 Είδα παιδιά να παίρνουν τα φυλλάδια που μοιράζονταν και να τα τσαλακώνουν πριν τους ρίξουν μια ματιά. Ξέρω, είναι κουραστικό να διαβάζεις κάθε φυλλάδιο που σου μοιράζει ο κάθε άσχετος, αλλά όταν σου λένε ότι είναι για ένα συμφοιτητή μας που προφυλακίστηκε, δε μπαίνεις καν στον κόπο να του ρίξεις μια ματιά; Έτσι ρε παιδί μου, για να δεις τι μπορεί να σου συμβεί σ'αυτόν τον κόσμο.
 Πραγματικά, σήμερα περίμενα να γίνεται χαμός στο Πολυτεχνείο. Να είναι γεμάτο ανήσυχους νέους που να προσπαθούν να βρουν τρόπο να βοηθήσουν το συμφοιτητή μας που ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. Πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω αυτή την απάθεια που επικρατεί. Προσπαθώ να καταλάβω αν αυτοί που δε συμμετέχουν δεν έχουν πειστεί για την αθωότητα του παιδιού ή αν απλά νομίζουν ότι όσα συμβαίνουν δεν τους αφορούν, ότι συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη.
 Για τους πρώτους η λύση είναι εύκολη. Ακόμη και αν δεν πιστεύουν τους φοιτητές-μάρτυρες που διαβεβαιώνουν ότι ο Π. ήταν συνέχεια στο Πολυτεχνείο, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο βίντεο και είναι σίγουρο ότι δε θα έχουν καμία μα καμία αμφιβολία για την αθωότητα του παιδιού.
 Για τους δεύτερους πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Μήπως δεν έχετε καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Το ζήτημα δεν αφορά μόνο όσους συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και στα πάρτυ. Αφορά τον κάθε άνθρωπο που περπατάει αμέριμνος στο δρόμο, που πάει μόνος στο πείπτερο να πάρει τσιγάρα ή που πάει μια βόλτα να ξεσκάσει. Το καταλαβαίνετε ότι μπορεί απλά επειδή περνάτε δίπλα από ένα μέρος όπου κάποιος σπάει μια τζαμαρία μπορεί να σας συλλάβουν και να πάτε φυλακή; Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω; Εδώ το παδί είχε ένα σωρό αποδεικτικά στοιχεία και δε μέτρησαν, φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί σ'εσάς αν δεν είστε τόσο τυχεροί ώστε να σας έχει τραβήξει κάποιος βίντεο που αποδεικνύει ότι είστε αθώοι;

Τέλος πάντων. Ο σκοπός μου δεν ήταν  (τόσο) να κατηγορήσω όσους δε συμμετέχουν αλλά να κάνω μία έκκληση. Μία έκκληση για ευαισθητοποίηση και για κινητοποίηση. Ας είμαστε αύριο πολλοί στην πορεία. Ας είμαστε πολλοί στους δρόμους να ενημερώνουμε. Ας είμαστε πολλοί στη συνέλευση να φωνάξουμε και να βρούμε τρόπους διαμαρτυρίας. Ας αντιδράσουμε όπως μπορούμε.
 Αν και κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ανασταλεί η λειτουργία του πανεπιστημίου. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να κλείσουμε το πανεπιστήμιο οι ίδιοι και να κάνουμε κατάληψη ή αν πρέπει να ζητήσουμε από το θεσμικά όργανα του πανεπιστημίου να το κάνουν. Αλλά το θεωρώ ντροπή εμείς να σκεφτόμαστε τα μαθηματάκια μας και τις εξεταστικούλες μας όταν το παιδί βρίσκεται άδικα μόνο του στις φυλακές.
Ας αντιδράσουμε επιτέλους!

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #108 on: May 09, 2007, 20:43:57 pm »

Εδώ  και  κάποιους  μήνες  διαπιστώνει  κανείς  ένα  φαινόμενο στην  Ελληνική  κοινωνία  που  καταδεικνύει  μια  εξαιρετική  παθογένεια. Γίνονται  οι  καταλήψεις  από  πέρισυ  το  Μάιο-Ιούνιο. Ενάντια  σε  μεταρρυθμίσεις  ενός  Πανεπιστημίου  το  οποίο  θέλουμε  όλοι  ν'αλλάξουμε. Αυτό  που  προσπάθησαν  οι  φοιτητές  να  δείξουν  στην  αποκοιμισμένη  στον  καναπέ  της  κοινωνία  είναι  ότι  "θέλουμε  ένα  καλύτετρο  Πανεπιστήμιο"  και  ότι  αυτές  οι  "μεταρρυθμίσεις"  δεν  έχουν  καμία  απολύτως  σχέση  με  μια  υγιή  μεταρρύθμιση  ενός  Πανεπιστημίου. Θέλαμε  να  δείξουμε, με  τη  μαζικότητα  που  επικράτησε στο  κίνημα, ότι  δεν  είμαστε  κι  εμείς  τα  παιδιά  του  καναπέ  και  του  φραπέ, έχουμε  όνειρα  για  μια  δωρεάν  δημόσια  παιδεία  που  θα  θέτει  όλους  τους  φοιτητές  ίσους  απέναντι  στο  δικαίωμα  της  γνώσης, της  μάθησης, της  μόρφωσης. Ίσους  ανεξαρτήτως  από  την  οικονομική  τους  κατάσταση, ή από  τα πολιτικά  τους  πιστεύω. Ίσους απέναντι  σ'ένα  θεμελιώδες  ανθρώπινο  δικαίωμα  όπως  είναι  η  παιδεία, ένα  αγαθό  συνυφασμένο  με  την  ανθρώπινη  ευτυχία, την  κοινωνικοποίησή μας, το  πρόσωπό  μας  στον  κόσμο.
   Πολλά  παιδιά  παλαίψαμε  για  μία  παιδεία  ανθρωποκεντρική, για  μια  εκπαίδευση  που  θα  φτιάχνει  ολοκληρωμένους  επιστήμονες, που  θα  αφυπνίζει  συνειδήσεις, που  θα  δημιουργεί  ανθρώπους  με  σκέψη  και  προβληματισμό.Που  θα  ανοίγει  ορίζοντες  και  δεν  θα  τους  κλείνει. Ονειρευτήκαμε ένα  Πανεπιστήμιο  όπου  όλοι  όσοι  συνυπάρχουν  σ'αυτό, δάσκαλοι  και  φοιτητές, θα  έχουν  σχέση  μεταξύ  τους  ενοχική  και  όχι  απαξιωτική. Ονειρευτήκαμε  ένα  Πανεπιστήμιο  που  θα  δίνει  ευκαιρίες, όχι  μέσω  ενός  μάνατζερ  και  μιας  τιμωρητικής  από  το  κράτος  4ετούς  χρηματοδότησης, αλλά  ένα  Πανεπιστήμιο  που  θα  δίνει  ευκαιρίες  μέσω  μιας  κρατικής  χρηματοδότησης  που  θα  αποσκοπεί  στην  εξασφάλιση  και  επανόρθωση  του  ρόλου της  παιδείας  ως  τον  θεμέλιο  λίθο  του  μέλλοντος  ενός  έθνους, ενός  κράτους.
   Σ'αυτό  το  δρόμο  πιαστήκαμε  από  το  χέρι  και  συμμετείχαμε  πάρα  πολλοί  φοιτητές, παρά  τις  διαφωνίες  μας  σε  πολιτικό  ή  άλλο  επίπεδο, ανένταχτοι  και  μή, παραταξιακοί  ή  όχι, διαφορετικοί  ή  όμοιοι. Δεν  ξέρω  αν  πετύχαμε  να  φτάσουμε  στην  πολυπόθητη  "Ιθάκη". Στο  δρόμο  ίσως  να  μας  κέρδισαν  σειρήνες  και  μάγισσες. Στο  δρόμο  αντιμετωπίσαμε Κύκλωπες  και  Λαιστρυγόνες. Αυτή  η  πορεία  όμως, αυτός  ο  αγώνας, μας  χάρισε  κάτι  πολυτιμότερο από  το  ποθούμενο  αποτέλεσμα. Μας  χάρισε  τη  συλλογικότητα. Την  αλληλεγγύη. Την  πίστη  ότι  αυτός  που  στέκεται  δίπλα  μας, στην  πορεία, στην  εξόρμηση, στο  αμφιθέατρο, ο συνάδελφός μας, μπορεί να  μην  τον  ξέρουμε, αλλά  είχαμε  το  θάρρος  και  τη  δύναμη  να  αγωνιστούμε  μαζί  του  σ'έναν  κοινό  σκοπό  και  σ'έναν  κοινό  αγώνα. Είχαμε  όλοι  μαζί  απέναντί  μας  την  αντιδημοκρατική  συμπεριφορά  ενός  αστυνομοκεντρικού  κράτους, μιας  αστυνομίας  που  άντεξε  και  μπόρεσε  να  χτυπήσει  αθώους  φοιτητές, μιας  αστυνομίας  που  άνοιξε  κεφάλια  με  γκλόπ, που  φυλάκισε, που  κατατρομοκράτησε, που  ξέχασε  ότι  εκεί  στους  δρόμους  είναι  τα  παιδιά  της. Τα  παιδιά  μιας  κοινωνίας  που  μας  απαξίωσε  και  μας  απαξιώνει, τα  παιδιά  που  θεωρήθηκαν  αλήτες, κουκουλοφόροι, χαραμοφάηδες, βολεψάκηδες. Τα  παιδιά  που  ο  κόσμος  έκλεισε  τα  αυτιά  του  όταν  μιλούσαν, δεν άκουσε  τις  ιδέες τους, την προβληματική  τους, την  αγωνία  τους  για  το  μέλλον, έκλεισε τα  μάτια  στους  αγώνες  τους, που  τους  υποστήριξαν με  πάθος  και  μέχρι  τέλους  με  το  κεφάλι  ψηλά. Αν  δεν  έχουμε  ο  ένας  τον  άλλον  χάσαμε  οτιδήποτε  και  να  κερδίσαμε  από  αυτό  το  κίνημα. Αυτό  μας  δίδαξε  ο  αγώνας, αυτό  μας  χάρισε, αυτό  είναι  το  φυλαχτό, το  δώρο, ίσως  εν  τέλει  και  η  Ιθάκη.

Γι'αυτό  πρέπει  να  θυμηθούμε  τί  κάναμε. Πόσοι  είμασταν  και  πόσο  πιστέψαμε  ο  ένας  στον  άλλον. Τώρα  που ένας  συνάδελφός  μας  μας  χρειάζεται, τώρα  πρέπει  να  σκεφτούμε  ότι  θα  μπορούσε  να  ναι  ο  καθένας  μας  στη  θέση  του. Τώρα  είναι  η  ευκαιρία  να  αποδείξουμε  ότι  δεν  είμαστε  φούσκες. Αύριο  ας  κατέβουμε  όλοι  στην  πορεία, γιατί  μόνο  έτσι  μπορεί  να  μας  υπολογίσει  ένα  κράτος  που  απαξιώνει  και  τιμωρεί  τους  πολίτες  του, μόνο  έτσι  μπορεί  ίσως  να  σηκωθεί  η  κοινωνία   από  τον  καναπέ  της, να  δεί  έξω  στους  δρόμους  και  να  καταλάβει  το  άδικο. Μόνο  έτσι  μπορούμε  να  κερδίσουμε  τον  σεβασμό  από  τα  ΜΜΕ  που  διεκδικούν  την  πρωτιά  στη  συκοφάντηση  αυτού του  αγώνα  και  την  στοχοποίηση  πολιτών. Πρέπει, είναι  ανάγκη, να είμαστε όλοι εκεί.

Όλοι  είμαστε  ύποπτοι. "όλοι  μας  φοράμε  πράσινο  σταράκι" γι'αυτή  την  κυβέρνηση, γι'αυτή  την  αστυνομία. Γι'αυτό  θα  είμαστε  κοντά  στο συνάδελφο,ό,τι μπορούμε  θα  κάνουμε  ο  καθένας. Και  θα  ζητήσουμε  την  άμεση  απελευθέρωσή του.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #109 on: May 09, 2007, 21:32:47 pm »

Quote from: nad on May 09, 2007, 20:03:25 pm
Αν και κατά τη γνώμη μου αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ανασταλεί η λειτουργία του πανεπιστημίου. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να κλείσουμε το πανεπιστήμιο οι ίδιοι και να κάνουμε κατάληψη ή αν πρέπει να ζητήσουμε από το θεσμικά όργανα του πανεπιστημίου να το κάνουν. Αλλά το θεωρώ ντροπή εμείς να σκεφτόμαστε τα μαθηματάκια μας και τις εξεταστικούλες μας όταν το παιδί βρίσκεται άδικα μόνο του στις φυλακές.
Ας αντιδράσουμε επιτέλους!
+oo. Συμφωνώ απόλυτα.Πρώτα ζητάμε αναστολή της λειτουργίας και αν αυτό δεν γίνει δεκτό στην επόμενη συνέλευση κατεβάζουμε ψήφισμα για κατάληψη. Σε ακραίες καταστάσεις απαιτούνται ακραία μέτρα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
lycoss
Νεούλης/Νεούλα
*

Star Wars 2007 - The Lopsided Menace

View Profile
« Reply #110 on: May 10, 2007, 00:15:20 am »

Στο ALTER τώρα ο Χ"νικολάου έχει θέμα τη σύλληψη αυτή.

Δεν δίνω βάση εγώ στα θαύματα ούτε σε κόλπα μαγικά
μετράω το κόσμο με τα τραύματα και γεγονότα τραγικά
δεν έχω τίτλους και μονόγραμμα να πουληθώ στην αγορά
είμαι ακόμα στο οδόφραγμα, πλάι στα τρία μου μωρά
δίνω εδώ μια μάχη άνιση με ξόρκια και αστερισμός
και με παιδεύει αυτή η άνοιξη σαν της Πυθίας τους χρησμούς
δεν με τρομάζουνε οι ρήτορες που φτύνουν όρκους ιερούς
με σπείρανε άξιοι γεννήτορες σ' αυτούς τους δίσεκτους καιρούς
κρατάω στο χέρι μου αντίδωρο του έρωτα σου τη κραυγή
και το παιδί που έχω μέσα μου ψάχνει μια έξοδο να βγει
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #111 on: May 10, 2007, 00:16:43 am »

Βάλτε  ΑΛΤΕΡ.

Επιτέλους κάποιο  κανάλι  βρέθηκε  να  προβάλλει  τις δηλώσεις  του  δικηγόρου  ολόκληρες  χωρίς  να  κόψουν  πράγματα.

Κι  έλεγα  δεν  θα  το  δούμε  πουθενά  αυτό....

nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: May 10, 2007, 14:51:52 pm »

Ευτυχώς αρχίσανε κάποιες εφημερίδες σιγά σιγά να σχολούνται με την υπόθεση:
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=1430 (η Μακεδονία το εχει στην 1η σελίδα)
http://www.agelioforos.gr/archive/article.asp?date=5/10/2007&page=5
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=47004572
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=108245

Αυτά έχω βρει προς το παρόν.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #113 on: May 10, 2007, 15:56:22 pm »

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=800874&lngDtrID=244

Και αυτό από το www.in.gr με τίτλο:

Στη φυλακή οδηγήθηκε 19χρονος φοιτητής για ένα... πράσινο ζευγάρι παπούτσια

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
Re: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται... (Μέρες Ελληνικής Δημοκρατίας..)
« Reply #114 on: May 10, 2007, 16:34:44 pm »

Ένας αθώος συμφοιτητής μας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Αυλώνα ενώ θα έπρεπε να είναι ανάμεσα μας, να σπουδάζει, να χαίρεται, να διασκεδάζει, να αγωνίζεται...  Αυτό είναι ένα βίντεο που έκανε ο Αλέξανδρος και όλοι πρέπει να το δουν.. Το έχει ανεβάσει και στο indymedia.. Δε νομίζω να το έχει βάλει εδώ..

http://www.black-tracker.gr/details.php?id=101

Το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητα του Παναγιώτη..
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #115 on: May 10, 2007, 16:49:19 pm »

Αφήστε τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια, βγείτε από τις αίθουσες και ελάτε στην πορεία. Ο συνάδελφός σας, σας χρειάζεται. Όλοι 5 η ώρα στο Πολυτεχνείο.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
BabylonX
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #116 on: May 10, 2007, 23:03:56 pm »

Ρε παιδιά, το ενδεχόμενο να φτιάξουμε ένα τηλεοπτικό πομπό και να αναμεταδίδουμε παράνομα μέσα από το πολυτεχνείο υλικό όπως τα βίντεο της σειράς "Μέρες ελληνικής Δημοκρατίας" καθώς και άλλου υλικού που έχουμε στα χέρια μας δε παίζει; Ακόμη και να παρεμβάλλουμε στα link κάποιου μεγαλοσταθμού έτσι για καμιά ωρίτσα την ώρα που παίζει το δελτίο των 8 και να στέλνουμε τα δικά μας δε μου ακούγεται καθόλου άσχημο. Θυμηθείτε: "Εδώ πολυτεχνείο!" και λοιπες καταστάσεις! Δε λέω, ακραίο αλλά αποτελεσματικό! Και στην τελική τι σκατά ηλεκτρολόγοι είμαστε; Και έχουμε και το άσυλο ακόμη... Σκεφτείτε το.

rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #117 on: May 11, 2007, 03:10:06 am »

Αφιερωμενο...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #118 on: May 11, 2007, 07:11:37 am »

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω... Sad

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #119 on: May 11, 2007, 10:53:15 am »

Quote from: BabylonX on May 10, 2007, 23:03:56 pm
Ρε παιδιά, το ενδεχόμενο να φτιάξουμε ένα τηλεοπτικό πομπό και να αναμεταδίδουμε παράνομα μέσα από το πολυτεχνείο υλικό όπως τα βίντεο της σειράς "Μέρες ελληνικής Δημοκρατίας" καθώς και άλλου υλικού που έχουμε στα χέρια μας δε παίζει; Ακόμη και να παρεμβάλλουμε στα link κάποιου μεγαλοσταθμού έτσι για καμιά ωρίτσα την ώρα που παίζει το δελτίο των 8 και να στέλνουμε τα δικά μας δε μου ακούγεται καθόλου άσχημο. Θυμηθείτε: "Εδώ πολυτεχνείο!" και λοιπες καταστάσεις! Δε λέω, ακραίο αλλά αποτελεσματικό! Και στην τελική τι σκατά ηλεκτρολόγοι είμαστε; Και έχουμε και το άσυλο ακόμη... Σκεφτείτε το.

Εδώ ο άλλος θέλει να κλείσουμε τον 1431... τηλεοπτικό θα ανοίξουμε; Grin
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Go Up Print
Jump to: