• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:15:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:15:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 46
Guests: 111
Total: 157
chaniotism
andripappa
Yamal
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Spyridon01101
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...  (Read 25890 times)
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
« Reply #45 on: May 06, 2007, 23:40:08 pm »

Θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από τις άλλες απόψεις και εκφράστηκαν και να θυμίσω τί ακριβώς έγραψα.

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 20:31:35 pm
      Ο σύλλογος φοιτητών δεν είναι δικαστής για να αποφασίσει ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος. Γιατί δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε οτι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο Fenix; Επειδή μας το λέει ο ίδιος;

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 20:50:09 pm
     Να φέρουμε τους μάρτυρες στη συνέλευση και να τους εξετάσουμε και μετά να φωνάξουμε και τους αστυνομικούς. Μετά την προανάκριση θα μπορούμε πλέον να αποφανθούμε για την ενοχή ή την αθωότητά του. Οπότε τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε μια υπεύθυνη απόφαση. Σε κάθε άλλη περίπτωση η απόφαση δεν θα είναι καθόλου στηριγμένη σε στοιχεία αλλά μόνο σε εικασίες!
ΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ;;; Ε;

Προφανώς ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω!

Άλλωστε αυτό που λέω είναι το αυτονόητο.

Mε πήρανε κι εμένα τα σκάγια του πολέμου. (αλλά όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες).

Η αλήθεια είναι πως μετά από την τροπή (ή ντροπή) που πήρε το topic, τα όσα γράφτηκαν στη συνέχεια (με τα οποία λανθασμένα φαίνεται πως συμφωνώ).

Και μετά από τις βρισιές οι οποίες φαίνεται να αφορούν και εμένα, ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΨΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ topic!!!

Για αυτό θα σβήσω όλα τα post (2 όλα κι όλα) γιατί δε θέλω να ταυτιστώ με όσα ειπώθηκαν εδώ και πολύ περισσότερο δε θέλω να συσχετιστεί το

όνομά μου με κανενός είδους διαμάχη ή οποία στην τελική δε με εκφράζει καθόλου.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά λοιπόν θα το σκεφτώ δυο φορές πριν πώ την άποψή μου ελέυθερα, γιατί στο τέλος μπορεί να βρεθώ και πάλι να ντρέπομαι

για πράγματα που δεν έχω πεί ποτέ μου. Επίσης δεσμέυομαι να μην ξαναγράψω σε topic το οποίο να αφορά οτιδήποτε άλλο εκτός από καθαρά

εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα θέματα.
Καλή συνέχεια...

Ουδέν Σχόλιον!
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #46 on: May 06, 2007, 23:49:46 pm »

αν δεν έχεις τα ... να υπερασπίσεις την άποψη σου....μην το κάνεις...

δεν σου φταίει κανείς όμως...παρά η δειλία σου...

ιχιψ_

βαθειά...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #47 on: May 06, 2007, 23:56:36 pm »

κεκτημένη ταχύτητα η αντίδραση Cheesy

επίσης σκυλομετάνιωσα που απάντησα στο τόπικ που μίλησε και ο πιο παραπάνω.

byeeee
aliakmwn
Guest
« Reply #48 on: May 07, 2007, 00:24:30 am »

Αν και δεν εχω καμια απολυτως ενημερωση για την ολη υποθεση (ουτε στην TV δεν ειδα τπτ), απο οσα διαβαζω εδω μεσα, δεν καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο πανικος. Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας σε καμια περιπτωση, θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει γιατι ολη αυτη η ενταση...

Εγινε ενα παρτυ στο Πολυτεχνειο, και μετα απ' αυτο γιναν επεισοδια.
Τιποτε καινουργιο, κλασσικα πραγματα.
Αρκετα αργοτερα, καποιος ετυχε να ειναι το λαθος προσωπο, τη λαθος στιγμη, στο λαθος μερος και τον μπουζουριασανε.
Επισης τιποτε καινουργιο.
Τον πηγανε στο τμημα και του φορτωσανε ο,τι να 'ναι κατηγοριες.
Αυτο ισως να ειναι το καινουργιο στην ολη υποθεση, οχι επειδη δεν εχει ξαναγινει (αλλωστε αυτο δεν εγινε και στις 8 Μαρτη?) αλλα επειδη τωρα τελευταια γινεται συχνοτερα.

Αποψη μου (με βαση αυτα που διαβασα) ειναι πως ΕΤΥΧΕ να ειναι ο συγκεκριμενος ανθρωπος - απ' οτι διαβαζω συνολικα πιασανε 15, οχι μονο αυτον. Θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε, ετσι δεν ειναι?

Τα καναλια αρχισαν τις μαλακιες τους... Και παλι, πού ειναι το καινουργιο?

Το οτι οι μπατσοι συλλαμβανουν και φορτωνουν κατηγοριες δεν λεει τιποτα, εκτος απο την ιδια την πρακτικη της τρομοκρατησης - δεν ειναι λιγο να σε σερνουν καθε μηνα στα δικαστηρια! Αυτο ομως δεν σημαινει πως θα καταδικαστει κιολας! Εφοσον οπως λετε υπαρχουν μαρτυρες που βεβαιωνουν οτι ηταν στο Πολυτεχνειο μεχρι το ξημερωμα, για αλλη μια φορα η υποθεση θα παρει την τυπικη οδο, δηλαδη πανηγυρικη αθωωση, για την οποια ομως τα καναλια φυσικα δεν θα πουν λεξη.

Αυτα περι δυσφημισης αγωνων πού ακριβως κολλανε και σε τι αναφερονται? Στον αγωνα των μπαχαλων για τη λυτρωση των μικροαστων απο την καταπιεση της ιδιωτικης τους περιουσιας, ή στο παρτυ?

Εγω το μονο προβλημα που εντοπιζω στην ολη ιστορια λεγεται "ΜΜΕ", και ειναι ενα προβλημα πολυσυνθετο και γνωστο...

Εαν δεν εχω καταλαβει κατι, ή αν μου διαφευγει καμια λεπτομερεια, παρακαλω ας εξηγησει καποιος... Ξανατονιζω, τα παραπανω τα γραφω εντελως καλοπροαιρετα...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #49 on: May 07, 2007, 00:30:20 am »

Δηλαδή επειδή δεν έγινε τίποτα το καινούριο πρέπει να είμαστε χλυαροί και να αφήσουμε αυτές τις πρακτικές να εφαρμόζονται ασύδοτα?

Ένας σκότωσε δύο...σιγά το πράγμα...έχει ξαναγίνει....
Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις την υπερβολή? Δεν πρέπει να υπάρξει αντίδραση? Ή απλώς η υπόθεση έγινε τετριμμένη και βαρετή?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #50 on: May 07, 2007, 00:32:32 am »

Quote from: Kenny on May 07, 2007, 00:30:20 am
Δηλαδή επειδή δεν έγινε τίποτα το καινούριο πρέπει να είμαστε χλυαροί και να αφήσουμε αυτές τις πρακτικές να εφαρμόζονται ασύδοτα?

Ένας σκότωσε δύο...σιγά το πράγμα...έχει ξαναγίνει....
Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις την υπερβολή? Δεν πρέπει να υπάρξει αντίδραση? Ή απλώς η υπόθεση έγινε τετριμμένη και βαρετή?

Κάπως έτσι αλιακμων.

Είναι το ψυχολογικό που επεμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αν αυτό γινόταν στον κολλητό σου δε θα σε έπνιγε ο θυμός;
Κάπως έτσι, δε θα το έβλεπες τόσο ψυχρά. Wink
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #51 on: May 07, 2007, 00:34:17 am »

το κεφάλαιο αύριο θα μας χώσει μερικούς φόρους παραπάνω....θα μας πάρει μερικά ακόμα δικαιώματα πίσω....θα...θα...θα...

τίποτε καινούριο...

γιατί μας πρήζεις κάθε τόσο με τα φυλλάδιά σου στη σχολή; γιατί αγωνίζεσαι; έγινε τίποτα καινούριο;

---

πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι μπάχαλος;

---

δεν είπε κανείς ότι είναι τίποτα καινούριο ... αλλά επειδή συνελήφθησαν δεκάδες άτομα στο παρελθόν...δεν θα υπερασπίστούμε αυτούς που συλλαμβάνονται τώρα;

κι αν και δεν είναι τίποτα καινούριο...φαίνεται πως πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται....
και λυπάμαι ...που από άλλη οδό ...καταλήγεις κι εσύ μαζί τους...

ιχιψ_/ενα καλοπροαίρετα στο τέλος...δεν διαγράφει ότι έγραψες πιο πάνω...
« Last Edit: May 07, 2007, 00:36:52 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #52 on: May 07, 2007, 00:37:49 am »

"Αυτα περι δυσφημισης αγωνων πού ακριβως κολλανε και σε τι αναφερονται? Στον αγωνα των μπαχαλων για τη λυτρωση των μικροαστων απο την καταπιεση της ιδιωτικης τους περιουσιας, ή στο παρτυ?"

και γίνεσαι τουλάχιστον χυδαίος...

ιχιψ_

βαθειά...
aliakmwn
Guest
« Reply #53 on: May 07, 2007, 00:39:04 am »

Quote from: xristoforos_ on May 07, 2007, 00:34:17 am
το κεφάλαιο αύριο θα μας χώσει μερικούς φόρους παραπάνω....θα μας πάρει μερικά ακόμα δικαιώματα πίσω....θα...θα...θα...

τίποτε καινούριο...

γιατί μας πρήζεις κάθε τόσο με τα φυλλάδιά σου στη σχολή;

Μα.. ακριβως γι' αυτο δεν πανικοβαλομαι, γι' αυτο σε πρηζω με τα φυλλαδια μου καθε φορα που παει να περασει νεο αντιλαϊκο μετρο, και δεν σε πανικοβαλω "πανε στην υπογα να παρεις το οπλο, εγινε επανασταση".

πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι μπάχαλος;

Για πες, πού ακριβως τον χαρακτηρισα "μπαχαλο"?

δεν είπε κανείς ότι είναι τίποτα καινούριο ... αλλά επειδή συνελήφθησαν δεκάδες άτομα στο παρελθόν...δεν θα υπερασπίστούμε αυτούς που συλλαμβάνονται τώρα;

κι αν και δεν είναι τίποτα καινούριο...φαίνεται πως πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται....
και λυπάμαι ...που από άλλη οδό ...καταλήγεις κι εσύ μαζί τους...

ιχιψ_

Εγω λυπαμαι που στον συναισθηματικο σας παροξυσμο δυσκολευεστε να ξεχωρισετε αντιπαλους απο συμμαχους/φιλους, και να κατανοησετε απλα κειμενα, ενω το ολο αυτο κλιμα καχυποψιας το φερνετε και προς τα μεσα.

Δεν θα το συνεχισω.

Οποιος γνωριζει ελληνικα, ας απαντησει. Αλλιως συνεχιστε, φαινεται πως η νυχτα σας θα ειναι μακρυα, εγω θα την πεσω νωρις για υπνο.

ΥΓ: Οπως διαπιστωσες κι εσυ πριν απο λιγες μερες, τωρα τελευταια κατι βρωμαει σ' αυτο το forum, κατι σαπιο υπαρχει...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #54 on: May 07, 2007, 00:47:53 am »

ποιος πανικοβλήθηκε ρε στάθη; αγανακτισμένοι είμαστε...κι όχι γιατί πιαστήκαμε εξ απροόπτου ...και μετά έχουμε το κάθε αθάνατο να μας σπάζει το κεφάλι....

σου θυμίζω τι είχα γράψει περί ....καινούριων....

επίσης δεν έχουν τις εμπειρίες που είχαμε την τύχη να ζήσουμε εμείς μέσα από τις καταλήψεις (μέσω της ατυχίας κάποιων άλλων βέβαια...αλλά τουλάχιστον με ευτυχείς εκβάσεις... στη συντριπτική πλειονότητα)...

νομίζουν πως αυτό είναι ένα μεμονομένο περιστατικό...κι ό,τι χρειάζεται να περιμένουμε για να κρίνουμε...λες και δεν έχουν συμβεί δεκάδες άλλα τέτοια...λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργούν και γιατί λειτουργούν έτσι...και δεν βλέπουμε για πολλοστή φορά μια συμπεριφορά τρομοκράτησης καρμπόν με όλες τις άλλες...

επειδή πιστεύω πως ακόμα τα ελληνικά μου είναι άπταιστα...πες μου πως θα μετέφραζες εσύ το παρακάτω τσιτάτο...

Αυτα περι δυσφημισης αγωνων πού ακριβως κολλανε και σε τι αναφερονται? Στον αγωνα των μπαχαλων για τη λυτρωση των μικροαστων απο την καταπιεση της ιδιωτικης τους περιουσιας, ή στο παρτυ?"

----

τα τελευταία που λες...είναι τετριμμένες διαφωνίες που πάντα είχαμε...και δεν πιστεύω πως αξίζει να αναλωθούμε σε αυτό...θα φύγουμε οφφτοπικ...
ας πούμε πως ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το τι θεωρεί σύμμαχό του...

άλλωστε πως να διανοηθώ έστω να αποκαλέσω σύμμαχο...κάποιον που αρνείται  με πει σύντροφο επειδή δεν ασπάζομαι επακριβώς τις ιδέες του...ενώ έχουμε κοινό αγώνα και κοινό σκοπό...

όχι φίλε...πολιτικά δεν είμαστε σύμμαχοι...

ιχιψ_

« Last Edit: May 07, 2007, 00:51:42 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
aliakmwn
Guest
« Reply #55 on: May 07, 2007, 00:54:30 am »

Quote from: xristoforos_ on May 07, 2007, 00:47:53 am

επειδή πιστεύω πως ακόμα τα ελληνικά μου είναι άπταιστα...πες μου πως θα μετέφραζες εσύ το παρακάτω τσιτάτο...

Αυτα περι δυσφημισης αγωνων πού ακριβως κολλανε και σε τι αναφερονται? Στον αγωνα των μπαχαλων για τη λυτρωση των μικροαστων απο την καταπιεση της ιδιωτικης τους περιουσιας, ή στο παρτυ?"

τα τελευταία που λες...είναι τετριμμένες διαφωνίες που πάντα είχαμε...και δεν πιστεύω πως αξίζει να αναλωθούμε σε αυτό...θα φύγουμε οφφτοπικ...
ας πούμε πως ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για το τι θεωρεί σύμμαχό του...

άλλωστε πως να διανοηθώ έστω να αποκαλέσω σύμμαχο...κάποιον που αρνείται  με πει σύντροφο επειδή δεν ασπάζομαι τις ιδέες του...

όχι φίλε...πολιτικά δεν είμαστε σύμμαχοι...

ιχιψ_

Τα περι συμμαχων και συντροφων ειναι αλλη κουβεντα. Για μενα εισαι συμμαχος (αλλα οχι συντροφος) για σενα μπορει να μην ειμαι τιποτα απ' τα δυο, δικο μου προβλημα και δικο σου αντιστοιχα, anyway.

Οσο για το αλλο, οντως θα αρχισω να αμφιβαλω για τα ελληνικα σου...

Τα επεισοδια οντως τα εκαναν μπαχαλοι (εκτος εαν συμφωνεις με τον Ολυμπιο οτι τα εκαναν φοιτητες) και ενα βημα παραπανω, τους αναγνωριζω και πολιτικο υποβαθρο ασχετα αν διαφωνω.
Συνελαβαν εναν ασχετο και του φορτωσαν κατηγοριες. Εναν ασχετο ο οποιος επεστρεφε απο ενα παρτυ.

Και διαβαζω κειμενο "οι αγωνες δεν δυσφημουνται".

Αναρωτιεμαι λοιπον, με ποιον ακριβως τροπο δυσφημειται ο αγωνας απο κατι τετοιο, και ποιος ακριβως αγωνας? Μηπως επεστρεφε απο πορεια, διαδηλωση, εκδηλωση, συνελευση, καποια αγωνιστικη εκδηλωση, και επεχειρηθηκε η συνδεση αυτης με τα επεισοδια - δηλαδη οπως ακριβως ειχε γινει στις 8 Μαρτη, οπου οι 49 συνεληφθησαν ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ?

Πριν τη συλληψη, δυο πραγματα συνεβησαν: Μπαχαλα και παρτυ.
Καταδικαζουμε τη συλληψη ως δυσφημιση του αγωνα. Τι ηταν αγωνας, το παρτυ ή τα μπαχαλα?

Απλη απορια σε απλα ελληνικα...

Που φυσικα η καχυποψια σου καταφερε να μετατρεψει σε αντιπαλοτητα. Τελικα ισως να 'χεις δικιο, πραγματι δεν ειμαστε ουτε συμμαχοι, αφου αμεσως χαριζεις στην αλλη πλευρα οποιονδηποτε δεν ακολουθει τη γραμμη σου.
« Last Edit: May 07, 2007, 00:56:32 am by aliakmwn » Logged
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #56 on: May 07, 2007, 00:56:38 am »

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 23:40:08 pm

Θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από τις άλλες απόψεις και εκφράστηκαν και να θυμίσω τί ακριβώς έγραψα.

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 20:31:35 pm
      Ο σύλλογος φοιτητών δεν είναι δικαστής για να αποφασίσει ποιός είναι αθώος και ποιός ένοχος. Γιατί δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε οτι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο Fenix; Επειδή μας το λέει ο ίδιος;

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 20:50:09 pm
     Να φέρουμε τους μάρτυρες στη συνέλευση και να τους εξετάσουμε και μετά να φωνάξουμε και τους αστυνομικούς. Μετά την προανάκριση θα μπορούμε πλέον να αποφανθούμε για την ενοχή ή την αθωότητά του. Οπότε τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε μια υπεύθυνη απόφαση. Σε κάθε άλλη περίπτωση η απόφαση δεν θα είναι καθόλου στηριγμένη σε στοιχεία αλλά μόνο σε εικασίες!
ΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ;;; Ε;

Προφανώς ξέρετε κάτι που εγώ δεν ξέρω!
Ναι, ξέρουμε ότι ο συνάδελφός μας είναι αθώος. Θα έπρεπε όμως να το ξέρεις και εσύ.

Quote from: #KronokiD# on May 06, 2007, 23:40:08 pm
Άλλωστε αυτό που λέω είναι το αυτονόητο.
Όχι δεν είναι και γι'αυτό σε πήρανε και τα σκάγια όπως λες.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #57 on: May 07, 2007, 00:58:50 am »

Ρε Στάθη εθελοτυφλείς? Η σύλληψη του παιδιού δεν συσχετίζεται με τον προηγηθέντα εξευτελισμό της αστυνομίας και με τις εντάσεις που είναι ακόμα ανεβασμένες ιδιαίτερα από τις 8 Μάρτη?
Είναι τυχαίο που το παιδί είχε συλληφθεί και στις 8/3? Είναι τυχαίο ότι του απαγγέλθηκε κατηγορία για εμπρησμό στο φυλάκιο του άνγωστου στρατιώτη? Δεν έχει σχέση λοιπόν με το φοιτητικό κίνημα?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
« Reply #58 on: May 07, 2007, 01:01:51 am »

Απανταω σε δυο φασεις:

<<Η σύλληψη του παιδιού δεν συσχετίζεται με τον προηγηθέντα εξευτελισμό της αστυνομίας και με τις εντάσεις που είναι ακόμα ανεβασμένες ιδιαίτερα από τις 8 Μάρτη?>>
Δεν βλεπω κατι τετοιο...

<<Είναι τυχαίο που το παιδί είχε συλληφθεί και στις 8/3?>>
Απ' οσα διαβασα, ναι μου φαινεται εντελως τυχαιο, και δεν βλεπω αποδειξη για το αντιθετο.

<<Είναι τυχαίο ότι του απαγγέλθηκε κατηγορία για εμπρησμό στο φυλάκιο του άνγωστου στρατιώτη?>>
Αυτη ειναι η λεπτομερεια που δεν ειχα προσεξει.

<<Δεν έχει σχέση λοιπόν με το φοιτητικό κίνημα?>>
Εαν ισχυει το παραπανω, τοτε το πραγμα περιπλεκεται, και οι απαντησεις ενδεχομενως να αλλαζουν...

Ειδες ποσο απλα ειναι τα πραγματα?
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #59 on: May 07, 2007, 01:05:26 am »

Τα περι συμμαχων και συντροφων ειναι αλλη κουβεντα. Για μενα εισαι συμμαχος (αλλα οχι συντροφος) για σενα μπορει να μην ειμαι τιποτα απ' τα δυο, δικο μου προβλημα και δικο σου αντιστοιχα, anyway

για σένα δυστυχώς το απέδειξες έμπρακτα πολλές φορές πως δεν είμαι τίποτα...αλλά όπως λες κι εσύ...αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...εσύ τη ξεκίνησες ωστόσο...και δίνω ακόμα βάρος στα λόγια σου για να τα αφήσω να πέσουν κάτω...

τα επεισόδια τα έκαναν όποιοι τα έκαναν...δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω...και πολιτικά η πλειοψηφεία τους δεν μ ενδιαφέρει...

το γεγονός όμως ότι ένας φοιτητής...σε άσχετο χρόνο...συλλαμβάνεται...και κατηγορείται γι αυτά τα επεισόδια...ταυτόχρονα του φορτώνεται και έρευνα μήπως αυτός έκαψε το φυλάκιο...ένας φοιτητής πο συμμετείχε στις καταλήψεις...και ταυτόχρονα από αστυνομία και μμε προβάλλεται ότι φοιτητές των καταλήψεων τα καίνε και τα σπάνε με τέτοιο χυδαίο τρόπο...

τότε βλέπω δυσφήμιση....

χέστηκε η αστυνομία κι αν έπιασε ένα μπούλη με πράσινα σταράκια...και χέστηκε κι αν ήταν αυτός όντως που έκαψε το φυλάκιο...(έλεοςόμως)

αυτό για το οποίο δεν χέστηκε η αστυνομία είναι ο ντόρος που δημιουργήθηκε εξ αφορμής αυτού στα κανάλια...και άρα σε ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης...

εγώ εδώ ...βλέπω δυσφήμιση του αγώνα μου...ΜΑΣ!

στις τελευταίες δύο σειρές...δεν θα απαντήσω...δεν θα παίξω αυτό το παιχνιδάκι...το μαθα καλά με τα χρόνια...

ιχιψ_

βαθειά...
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Go Up Print
Jump to: