• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 16:24:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 16:24:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426727
Total Topics: 31712
Online Today: 219
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 129
Total: 182
eli_k
chaniotism
witchingHour
fpapat
geoarg
pkoko
Giannis_Kako
apob
uesli
andrkott
grigorad
nikolith
thomasdt
evgeniaz
HlektrikhPatata
al3xts
kvas
et7gr
Leou
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikitask
geftihiakos
stavros0201
mpaziakou
nectar
antrikos
mikebel
andripappa
Elliot Alderson
Νικη
fkaravi
Thanasis_pap
cheinopor
Roidos
GeorgeChri
ispan
gstom
ArsenD
koutsoure
m.renia
christi
MrGreekArrow
stefanos hios
vasilikitsatsi
ntinara
tsaliki
Giannisss
Mavromati
gpapmtb
maik
george14
vajim
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Κύπελο Ελλάδος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Κύπελο Ελλάδος  (Read 6966 times)
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΗΜΜΥμάθεια μήτηρ πάσης κακίας!!

View Profile
Re: Κύπελο Ελλάδος
« Reply #15 on: April 28, 2005, 09:49:55 am »

Ευτυχώς είναι παλιός μου φίλος και δεν τον βλέπω κάθε μέρα.(δεν ξέρω τι έκανε τελικά, αλλά αν δεν το πέταξε 0-2, μάλλον θα τα ακούσω καλά)

Για να πάει ο Άρης ουέφα, πρέπει να πάει ο γάβρος στο Τσάμπιονς. Αυτό δεν έχει κριθεί ακόμα. Είμαστε ένα βήμα πλησιέστερα στην πρόβλεψη που έθεσα στο πρωτάθλημα αν και τελευταία αμφισβητείται η επαλήθευσή της) Αν  πάει ο γάβρος, είναι σίγουρο το ουέφα για Παοκ και Ξάνθη. Άσε που βρέξει χιονίσει, η έξοδος του Παοκ είναι σίγουρη. και όχι μόνο για φέτος αλλά και γενικότερα είναι σχεδόν σίγουρη. ακόμα και φέτος που είχε προβλήματα και καθόλου ονόματα.

Όσο για "το στημένο (δεν το νομίζω, με τι λεφτά να το στήσει ο Άρης;", δεν θα με βρεις σύμφωνο, αφού δε χρειάζεται ο Άρης λεφτά για να στήσει παιχνίδι.

Θα μπορούσε να έχει πολτικό κόστος η πτώση του Άρη στη ΄Β εθνική, για Ορφανό και Ιωαννίδη, και οι δύο χρωστούν πολλά στους εκάστοτε οπαδούς του Παοκ και Άρη, αν και δεν συμφωνώ γενικά με την ιδέα ότι η κυβέρνηση καθορίζει παιχνίδια

Επίσης έχοντας Σκορδα και τους γνωστούς παράγοντες, νομίζω ότι δεν τους χρειάζεται δωροθέτης. και εδώ επικεντρώνω την αιτιολόγηση της απάντησης μου.
Πάντως μου βρωμάει πολύ.

Το ότι ο βάζελος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να το ξαναπώ. Το έχω αναλύσει στο αντίστοιχο θέμα συζήτησης.

Τέλος, άντε να βάλει ο Λυκουρέζος το ελληνικό πρωτάθλημα στο πάμε στοίχημα να βγάλουμε και κανένα φράγκο, γιατί πολλά αποτελέσματα είναι γνωστά (ή ύποπτα από πριν)!! και θα είχε και μεγάλη απόδοση να πάρει η ευχή να πάρει!!!!
« Last Edit: April 28, 2005, 09:52:00 am by HMMYtrelos » Logged

http://egnatia.ee.auth.gr/~vagionas

"Τα νέα των Ηλεκτρολόγων μέσα από RSS"
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #16 on: April 28, 2005, 13:40:26 pm »

Πράγματι για να βγει ο Άρης UEFA πρέπει να βγει ο Ολυμπιακός Champions' League. Καλύτερα να κοιτάξουν πως θα σωθούν οι Αριανοί παρά να σκέφτονται το UEFA όπου και θα ξεφτιλιστούν αν πάνε. Ο Ολυμπιακός βάσει προγράμματος θα βγει 2ος αν χάσει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλιώς θα πάει στο Ουεφάκι....
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: Κύπελο Ελλάδος
« Reply #17 on: April 28, 2005, 19:13:40 pm »

Quote from: HMMYtrelos on April 28, 2005, 09:49:55 am

Τέλος, άντε να βάλει ο Λυκουρέζος το ελληνικό πρωτάθλημα στο πάμε στοίχημα να βγάλουμε και κανένα φράγκο, γιατί πολλά αποτελέσματα είναι γνωστά (ή ύποπτα από πριν)!! και θα είχε και μεγάλη απόδοση να πάρει η ευχή να πάρει!!!!

Παίξε στη eurobet

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #18 on: April 28, 2005, 21:57:39 pm »

Quote from: fugitive on April 28, 2005, 19:13:40 pm
Quote from: HMMYtrelos on April 28, 2005, 09:49:55 am

Παίξε στη eurobet
Εχω ακουσει οτι καποιος κερδισε 4000ευρω κ του δωσαν 2000....
δεν ξερω αν ολα αυτα αληθευουν...
οι διαδυκτιακες οικονομικες συναλλαγες εχουν προχωρησει αλλα δεν ειναι ακομα στο ασφαλεστερο επιπεδο...
οχι πως εδω προκειται για τετοιο προβλημα...εδω ανετα αμα στο κανουνε μπορεις να κανεις μηνυση στην εταιρια αλλα αντε τρεξε...

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: May 03, 2005, 09:07:07 am »

ξέρω ότι μέσω ιντερνετ γίνεται, αλλά είναι σκέτη φασαρία, αν και έχει καλύτερες αποδόσεις. Έχω φίλο (συνομήλικο) τρελαμένο του κερατά, που δουλέυει και σε τράπεζα και πετάει περίπου 500 ευρώ τη βδομάδα στο στοίχημα και παίζει μέσω ιντερνετ. Αλλά μάλλον δεν είμαι για αυτά γιατί το να παίξεις 10 ευρώ μέσω τραπέζης είναι γελοίο!!!

HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: May 16, 2005, 10:23:26 am »

πλησιάζει ο τελικός κυπέλου και άκουσα από το Γεωργίου το εξής:

ΑΝ πάντα:Ο γάβρος δίνει το παιχνίδι στον Άρη και τον στέλνει ουέφα. Έτσι δεν παέι ούτε το ΑΙγάλεω ούτε ο Ηρακλής και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ΗΡΑ - ολυμπιακός στο Καυτατζόγλειο η γριά μένει χωρίς διεκδίκηση καμία και άρα χάνει

Μάλλον ο Γεωργίου κάνει άλλη μία πρόβλεψη του ότι νάναι!! Γιατί να μην κάνει ο γάβρος το νταμπλ, όταν μπορεί να πάρει και άρη χαλαρά αλλά και ήρα (αν και δύσκολα για μένα)

Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #21 on: May 16, 2005, 14:07:20 pm »

Το παιχνίδι ΗΡΑ-ΟΣΦΠ θα είναι πολύ δύσκολο θέλω να πιστεύω για το Γάβρο. Ο Ηρακλής είναι πολύ φορμαρισμένη και στρωμένη ομάδα, άσε που τους πάτησε και στο κύπελλο. Έχει και το κίνητρο να αφήσει τον Ολυμπιακό εκτός CL. Αν και τώρα είναι δύσκολο, αφού και με ήττα του Ολυμπιακού πρέπει να χάσει και μπαράζ 2ης θέσης από την ΑΕΚ για να βγει UEFA. Αυτό που φοβάμαι είναι μη κάτσει να χάσει ο ΠΑΟΚ και από το Αιγάλεω στην Τούμπα για να μη βγει ο Ηρακλής Ευρώπη και να πάει το Αιγάλεω, το μάθουν στο ημίχρονο οι Ηρακλειδείς και απογοητευτούν και κάτσουν να χάσουν! Το κύπελλο δε το δίνει ο Ολυμπιακός, πάει για νταμπλ. Πάντως και κάτι άσχετο, όσοι είναι ΠΑΟΚ θα πρέπει να ντρέπονται νομίζω, συμφωνείτε? Ο Άρης άξιζε να πέσει, αλλά ας έπεφτε κανονικά στην τελευταία αγωνιστική. Επίσης αν είναι έτσι γιατί δεν έκατσε να χάσει από τον ΠΑΟ να μην πάρει το Πρωτάθλημα ο μισητός (για αυτούς) γάβρος?
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: May 16, 2005, 16:22:36 pm »

Quote from: HMMYtrelos on May 03, 2005, 09:07:07 am
ξέρω ότι μέσω ιντερνετ γίνεται, αλλά είναι σκέτη φασαρία, αν και έχει καλύτερες αποδόσεις. Έχω φίλο (συνομήλικο) τρελαμένο του κερατά, που δουλέυει και σε τράπεζα και πετάει περίπου 500 ευρώ τη βδομάδα στο στοίχημα και παίζει μέσω ιντερνετ. Αλλά μάλλον δεν είμαι για αυτά γιατί το να παίξεις 10 ευρώ μέσω τραπέζης είναι γελοίο!!!

ίσα ίσα στο ίντερνετ μπορείς να πάιζξεις ελάχιστο ποσό
0,10Ε.
Επιπλέον δεν υπάρχει επιβολή σε πολλαπλάσιο του 0,10
οπότε μπορείς να βάλεις ένα ποντάρισμα
π.χ. 15,26Ε

skywalker
Guest
« Reply #23 on: May 16, 2005, 23:37:10 pm »

...Ετσι ειναι τα παόκια....Καθήσαν κ χάσαν απο καλαμαριά κ δώσαν κ το πρωτάθλημα στον γαύρο!(1-1 με βάζελο).Κι ύστερα λένε ο γαύρος κ το κατεστημένο κ εμεις οι μακεδονομάχοι....παοκ ξέρω γω κ εντάξει...(αιθ1).Αλλά όταν παίζαν με παο,παίζαν γιατη φανέλα κ την ιστορία,ενώ τώρα...:"κάναμε δοκιμές παιχτών μωρέ"
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #24 on: May 17, 2005, 02:11:44 am »

Quote from: Alexkasgr on May 16, 2005, 14:07:20 pm
Το παιχνίδι ΗΡΑ-ΟΣΦΠ θα είναι πολύ δύσκολο θέλω να πιστεύω για το Γάβρο. Ο Ηρακλής είναι πολύ φορμαρισμένη και στρωμένη ομάδα, άσε που τους πάτησε και στο κύπελλο. Έχει και το κίνητρο να αφήσει τον Ολυμπιακό εκτός CL. Αν και τώρα είναι δύσκολο, αφού και με ήττα του Ολυμπιακού πρέπει να χάσει και μπαράζ 2ης θέσης από την ΑΕΚ για να βγει UEFA. Αυτό που φοβάμαι είναι μη κάτσει να χάσει ο ΠΑΟΚ και από το Αιγάλεω στην Τούμπα για να μη βγει ο Ηρακλής Ευρώπη και να πάει το Αιγάλεω, το μάθουν στο ημίχρονο οι Ηρακλειδείς και απογοητευτούν και κάτσουν να χάσουν! Το κύπελλο δε το δίνει ο Ολυμπιακός, πάει για νταμπλ. Πάντως και κάτι άσχετο, όσοι είναι ΠΑΟΚ θα πρέπει να ντρέπονται νομίζω, συμφωνείτε? Ο Άρης άξιζε να πέσει, αλλά ας έπεφτε κανονικά στην τελευταία αγωνιστική. Επίσης αν είναι έτσι γιατί δεν έκατσε να χάσει από τον ΠΑΟ να μην πάρει το Πρωτάθλημα ο μισητός (για αυτούς) γάβρος?

Κάτσε ρε φίλε Άλεξ,
γιατί ο Άρης άξιζε να πέσει;
Δηλαδή Ιωνικός, ΟΦΗ και σια
είναι ανώτερες ομάδες;
Τέσπα, αυτό που πιστεύουν πολλοί ότι θα γίνει
είναι να δώσει ο Γάβρος το κύπελλο στον Άρη
άλλωστε τώρα το πρωτάθλημα εξαρτάται από αυτόν
ώστε η γρια να μην έχει ενδιαφέρον στο τελευταίο ματς
και να στηθεί.

Πάντως είμαστε όλοι ρεζίλια.
ΆΚουγα στο ραδιόφωνο περιγραφή
Καλαμαριά-παόκ
από εκφωνητή δηλωμένο παόκι.
Όταν έβαλε γκολ ο παοκ μόνο που δεν έκλαψε.
Όταν ισοφάρησε η Καλαμαριά κόντεψε να καταπιεί το μικρόφωνο...

Προχθές στην Αγγλία στο ματς
Τσάρλτον - Κρίσταλ πάλας αν θυμάμαι καλά
όταν ισοφάρησε η Κρίσταλ στο 88'
αυτό σήμαινε αυτόματα τη πτώση της Τσάρλτον.
Κι όμως δε συνέβη το παραμικρό.
Και οι οπαδοί ήταν ανακατεμμένοι...
« Last Edit: May 17, 2005, 02:13:51 am by fugitive » Logged

HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: May 17, 2005, 10:12:54 am »

Λοιπόν Alexkasgr μάλλον κρίνεις απλά βλέποντας Γεωργίου και δεν τα ξέρεις και τόσο καλά
Δεν έριξε ο Παοκ τον Άρη αν το κατάλαβες αλλά ο Άρης έπεσε από μόνος αφού όταν μπήκαν στο γήπεδο τα Αριανά πήγαιναν όλα να ανατραπουν κα επίσης η Καλαμαριά έχανε..... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΤΣΤΙΚΗ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ!!!!!! Γιαυτό κάνεις λάθος που λες ότι :
 όσοι είναι ΠΑΟΚ θα πρέπει να ντρέπονται νομίζω, συμφωνείτε? Ο Άρης άξιζε να πέσει, αλλά ας έπεφτε κανονικά στην τελευταία αγωνιστική. Επίσης αν είναι έτσι γιατί δεν έκατσε να χάσει από τον ΠΑΟ να μην πάρει το Πρωτάθλημα ο μισητός (για αυτούς) γάβρος?

Αυτοί που είναι ρεζίλια για μένα και θα έπρεπε να ντρέπονται είναι οι λίγοι ανγκέφαλοι του Άρη.. Γιατί χρόνια τώρα κάθε φορά στο γήπεδο όταν άκουγαν ότι ο ΠΑΟΚ έχανε, πετούσαν από χαρά, ενώ τώρα ήταν με το μέρος του Παοκ!! Καλά θα έκανε ο Αριανός να υποστηρίζει σε αυτή την αγωνιστική τον Παοκ, αλλά όχι και ο ανεγκέφαλος..Πάει πολύ!!

Και γιατί να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό? Τι λογική είναι αυτή? Γιατί να μην το πάρει ο γάβρος? Και τώρα θα το πάρει και με τη μαγκιά του κιόλας? Μάλλον όχι  με τη μαγκιά του αμιγώς αλλά και με τη βλακεία του Παο και της ΑΕΚ.

Axel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #26 on: May 17, 2005, 15:12:03 pm »

Και στην Τουμπα στην αγωνιστικη αυτη ακουστηκαν συνθηματα κατα του Αρη και για τη Β' εθνικη. Δεν ειναι αυτο το θεμα και δε μας φταιει ο ΠΑΟΚ που πεφτουμε. Εμεις φταιμε που 8 μηνες εχουμε αποδοση για φουντο, αν και ημασταν και ατυχοι σε αρκετα παιχνιδια. Εστω ομως και στην προτελευταια αγωνιστικη θα μπορουσαμε να σωσουμε την παρτιδα αν δεν υπηρχαν αυτοι οι ανεγκεφαλοι που μπηκαν στο γηπεδο. Παρεπιπτοντως αυτος που κουτουλησε τον Κατσιαμπη παραδοθηκε στην αστυνομια. Ε, ας συνεχιστει απο το 42 το ματς λογω καλης διαγωγης :Ρ

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #27 on: May 18, 2005, 00:42:32 am »

Μάλλον λάθος καταλάβατε αυτά που έλεγα, τώρα που τα ξαναβλέπω δεν είναι και τόσο σαφή. Λοιπόν:
1ον) Δεν βλέπω ποτέ Γεωργίου για πολλούς λόγους, το συγκεκριμένο σενάριο με το κύπελλο το άκουσα κι εγώ από άλλον ότι το είπε στην εκπομπή του, ότι δηλ. θα το δώσει στον Άρη για να είναι αδιάφορος ο Ηρακλής και να κάτσει να χάσει. Ποιος το πιστεύει αυτό; Ο Ολυμπιακός θέλει το ντάμπλ τώρα και θα πάει να πάρει και τα δύο ματς. Πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ηρακλή ακόμα κι αν αυτός έχει κίνητρο να παίξει και καλά κάνει και το πιστεύει. Το Πρωτάθλημα θα το πάρει για 2 λόγους, για την αυτοκτονία τιης ΑΕΚ με Ιωνικό και γιατί είναι απλά καλύτερη ομάδα από το βάζελο (ΑΕΚτζης είμαι). Α, και γιατί του χάρισαν τους 6 βαθμούς μεσούσης της περιόδου (ούτε οι γάβροι δε συμφωνούσαν με αυτό!).
2ον) Κάποιος έπρεπε να πέσει και εγώ βλέπω μόνο τον Άρη. Ήταν άτυχος, δε λέω, αλλά πήρε χ στη Λεωφόρο και κέρδισε με πέναλντι την Ξάνθη αν θυμάστε κτλ κτλ αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Ο Ιωνικός έμεινε με το σπαθί του με το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο ΟΦΗ στην κρίσιμη αγωνιστική κερδισε την Ξάνθη.... Ήταν οριακό το πρωτάθλημα.
3ον) Καταδικαστέοι οι απανταχού κάφροι και κυρίως οι επίκαιροι Αριανοί, συμφωνώ ότι αυτοί φταίνε που έπεσε η ομάδα (οι λίγοι εννοώ). Γενικά έχω διαπιστώση ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι ανεγκέφαλοι σε μεγάλο ποσοστό και κάνουν μεγάλο κακό στις ομάδες τους, γιαυτό πχ δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα αν και στα χαρτιά είναι μεγάλη ομάδα, αν διαφωνεί κάποιος να μου το πει.
4ον) Και φυσικά έκατσε και έχασε ο ΠΑΟΚ και με παρότρυνση των ΠΑΟΚτζήδων, κάτι που δεν έκανε με τον ΠΑΟ όπου έπαιξε για τη φανέλα και να κλείσει τα στόματα. Εγώ θα ντρεπόμουν να υποστηρίξω τέτοια ομάδα όπως πχ ντρεπόμουν και πέρυσι που είμαι ΑΕΚ με τις αθλιότητες της Ορίτζιναλ, με τα κατά καιρούς ντου των βάζελων σε προπονήσεις παλαιότερα αν ήμουν ΠΑΟ, με την επιστροφή-δώρο βαθμών αν ήμουν ΟΣΦΠ, γενικά τι το ψάχνουμε απορώ...!
Και ο ΟΦΗ που θα κάτσει να χάσει από τον ΠΑΟ μπας και το πάρει είναι κατάντια. Αυτά είναι που πάνε πίσω το ποδόσφαιρο και μετά όλα τα άλλα, ότι δεν έχουμε μεγάλους παίχτεσ, διακρίσεις στην Ευρώπη κτλ. Το ένα φέρενει το άλλο. Αυτά γενικά...
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: May 18, 2005, 03:25:11 am »

Πρώτον μου φαινεται ότι ο ΗΜΜΥτρελος θα αρχίσει να ...load.
Μην αρχίσω ξανά να λέω για οπαδούς, φιλάθλους, κάφρους, οπαδιλίκια κτλ γιατί σας ρωτώ: πόσο καιρό έχετε να δείτε οπαδική εκπομπή? Ποιές ομάδες έχουν οπαδική εκπομπή? Μην αρχίσω να μιλάω  για καφρίλες γιατί σταματημό δεν θα έχω. Συμφωνώ στο ότι είναι λίγοι οι κάφροι του Άρη και ανεγκέφαλοι!!! Ομοίως είναι και του ΠΑΟΚ. Δεν θα αναφέρω για ομάδες και οπαδούς άλλων πόλεων, που το οπαδιλίκι και η ομαδική ταυτότητα οδήγησαν σε διακρίσεις κοινωνικών διαστάσεων!!!!

Τους χάρισαν!!???!! Τους 6 βαθμούς?? Πας καλά?? Μήπως λες ότι θέλεις?? Μήπως επειδή σου παίρνει το πρωτάθλημα με τη μαγκιά του το λες αυτό? Καλά ξεχνάς ότι "δεν πήγαινες για πρωτάθλημα" κατά Ντέμη!!! Αποκλείεται φίλαθλος γάβρος,βάζελος,αεκτσης, παοκι κτλ.. να πει ότι του χάρισαν τους 6 βαθμούς. Αλλιώς αυτόματα δεν ειναι φίλαθλος!!! Να ξέρεις εδώ κάνεις μεγάλο λάθος (παρεπιπτόντως είμαι ΠΑΟΚι και Φουλ αντιΟλυμπιακος)

Κάποιος έπρεπε να πέσει. Ναι εντάξει αλλά γιατί ο Άρης. Και αυτός κυνήγησε ωραία τα παιχνίδια όπως μπορούσε και στο μέτρο των δυνατοτήτων του..να θυμήσω ότι ΠΑΟ - ΑΡΗΣ χ και ΑΡΗΣ -ΠΑΟ χ (ΝΑ θυμήσω στους βάζελους και το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ χ και το ΠΑΟ - ΗΡΑ 2, δηλαδή χάσανε 10 βαθμούς από τις ομάδες τις Θεσσαολίνκης και ας αναλογιστούνε από που χάσανε το πρωτάθλημα!! Μάλλον όχι μόνο από την ΑΕΚ) απλώς έτυχε τελευταία στιγμή να μείνει η ΑΕΚ πίσω και να ξεσπάσει ο Ιωνικός (μπράβο του, ωραίος αφού πήγε με τον τσαμπουκά του και το πήρε)

"4ον) Και φυσικά έκατσε και έχασε ο ΠΑΟΚ και με παρότρυνση των ΠΑΟΚτζήδων, κάτι που δεν έκανε με τον ΠΑΟ όπου έπαιξε για τη φανέλα και να κλείσει τα στόματα" Σώπα ρε!!! Τόσα καλά τα ξέρεις τα πράγματα! Από που τενημερώνεσαι? άκουσε εκεί έκατσε να χάσει
 Να ξεκινήσουμε από τα απλά: 1) Θυμάσαι το αποτέλεσμα?? 2)θυμάσαι ποιος σκόραρε πρώτος? (να στα θυμήσω αν θες μπας και βγάλεις κανένα πιο ασφαλές συμπέρασμα?) Για να μη μιλήσω για την ιστορία των παιχνιδιών!! Από πριν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν προβλέψιμο.. Το μόνο που ήταν υπό συζήτηση ήταν αν περί του 90 η μπάλα θα πήγιανε εκτός ή γκολ. Τελικά πήγε εκτός και ησυχάσαμε όλοι!!

Δήλωσες "επιστροφή-δώρο βαθμών αν ήμουν ΟΣΦΠ" Με το μόνο που συμφνωνώ εόιναι με τον
"Όμιλο Στιγνών Φονιάδων Ποδοσφαίρου"!!! εδώ σε παραδέχομαι (αν εννοούσες αυτό)

Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #29 on: May 18, 2005, 11:37:13 am »

Μη φορτώνεις ΗΜΜΥτρελε, συζήτηση κάνουμε. Αυτή ήταν η γνώμη μου για κάποια θέματα. Δεν το παίζω γκουρού του ποδοσφαίρου ή της παράγκας. Απλά θέλω να σε ξαναρωτήσω, όπως και όλους: Να μου πουν πόσοι διαφωνούν με την επιστροφή βαθμών στο γάβρο. Επίσης να μου πουν πόσοι διαφωνούν που δεν πέσανε Δ' Εθνική η ΑΕΚ (κυρίως) ο 'Αρης κτλ με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα. Εγώ πάντως αν και ΑΕΚτζης θα ήθελα να πέσουμε γιατί έτσι θα ήταν το ΔΙΚΑΙΟ. Στη Γαλλία ολήκληρη Μαρσειγ με τόσα πρωταθλήματα και CL που είχε πάρει και τη ρίξανε. Και φυσικά επειδή είναι μεγάλη όμάδα ξανανέβηκε, όπως και η Fiorentina στην Ιταλία. Αντιστοιχα όμως απαιτώ να τιμωρούνται και οι ομάδες των οποίων οι οπαδοί κάνουν καφρίλες. Γιατί; Γιατί είμαι ποδοσφαιρόφιλος και 20 χρονών και το σκέφτομαι να πάω στο γήπεδο. Φοβάμαι να πάω στην Τούμπα με τα Παοκια. Κυρίως διαφώνησα με τον τρόπο που έγινε η επιστροφή των βαθμών στο γάβρο. Ποιος σε Έλληνας δε ντράπηκε που ζει σε αυτή τη χώρα με τη φαρσοκομωδία που ακολούθησε την ποινή; Εννοώ το τραγικό που μάζεψε ο Κόκκαλης τους βουλευτές και δημάρχους κτλ Πειραιά και τις ελεεινές τους δηλώσεις (πχ θυμάμαι τον Αγραπίδη και μου σηκώνεται η τρίχα) να λένε δε θα περάσει κτλ λες και την απόφαση την πήρανε οι βάζελοι και όχι αθλητικός δικαστής. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να ισχύει βαθμολογική ποινή και σε άλλες περιπτώσεις. πχ Νομίζω στη Γ' Εθνική αφαιρέθηκαν βαθμοί από  τα Γιάννινα γιατί τα σπάσανε σε ένα ματς αλλά δεν επιστράφηκαν πίσω. Δε λέω ότι είναι απαραιτήτως σωστό, αλλά τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί τι τιμωρείται στην Ελλάδα (αυτό το κεκλεισμένο των θυρών είναι μεγάλη μούφα. Και ξενέρωτα παιχνίδια γίνονται και μόνο κεκλεισμένων δεν είναι- βλέπε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που βρίζαν το Νικολαϊδη οι γάβροι).
Ξέρω τι έγιινε στην Καλαμαριά, τη διακύμανση του σκορ κτλ, ότι οι ΠΑΟΚτζήδες πανηγύριζαν τα γκολ που έτρωγαν και όλα αυτά. Απορώ πως καθόμαστε και βλέπουμε ακόμα αυτό το πρωτάθλημα. Μόνο και μόνο επειδή έχει σασπένς και τίποτα άλλο.
Είπαμε, ο Άρης ήταν ο πιο άτυχος και ήταν και λιγότερο ταλαντούχα ομάδα από την Καλαμαριά. Μπορούσε να μην πέσει αλλά ατύχησε να έχει τέτοιςυς κάφρους στο γήπεδο στο ματς της χρονιάς.
Και φυσικά ως ΑΕΚτζης δεν περίμενα κανένα πρωτάθλημα, μην τρελαθούμε. Όταν κάπου 3η ή 4η αγωνιστική κερδίσαμε 2-0 τον Πανιώνιο και περάσαμε 1οι στη βαθμολογία με ένα φίλο μου φανατικό λεγαμε ότι τουλάχιστον για μιια αγωνιστική ήμαστε μπροστά από τον Ολυμπιακό! Και αν πρόσεξες το Πρωτάθλημα τελικά το χάσαμε όταν είπαν ο Χιώτης και ο Γεωργέας πριν το ματς με τον Ιωνικό ότι πλέον πάμε για πρωτάθλημα, οπότε και αγχωθήκαμε τζάμπα. Όπως η Ελλάδα με τη Ρωσία στο EURO, που αν έπαιζε χωρίς άγχος πιστεύω θα κέρδιζε.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: