• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:28:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:28:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 108
Total: 171
hacky
gkaramp
matrozos
aggp
Mr Watson
Dimos Bachlas
kapoutsi
stavros0201
Aris★
shamaelas
Marihouan820
themisb
akiousia
meni
3rdDegreeBurn
ArsenD
Petross
jimalexoud
sofaki
xristodoulou
George_RT
sterlouk
almpandr
egiannoula
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papaloui
jim_sklab
Smaragda
nmpampal
eleftheria
mmikelo
Nikoletta
fkagk
Petran25
nikitask
Kv
lina_zs
Nicotre
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
Panagismark
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
moutdimi
dimitrisblioumis
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Down Print
Author Topic: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.  (Read 23511 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
« Reply #135 on: April 25, 2007, 15:38:58 pm »

Quote from: Guybrush on April 25, 2007, 15:31:17 pm

Ωραία τα λέτε, μεταξύ σας. Γι'αυτό μείνατε 70 με το ζόρι...  Grin

Σε  ποιούς  αναφέρεσαι?

Ιδέα  δεν έχουμε  για  τί  μιλάμε  μου  φαίνεται...

Απαντώντας  για  τον  εαυτό  μου,  έχω  τη  δική  μου  ανεξάρτητη  πολιτική  θέση  και  άποψη  για  τα  πράγματα  και  έχω  διαφωνήσει - ειδικά  τον  τελευταίο  καιρό - με  ανθρώπους  που  συμφωνούσα....

Δεν  τους  ξέρω  φαίνεται  αυτούς  τους  70  συμφωνούντες  στους  οποίους  "ανήκω"(αυτοί  με  ξέρουν??? Cheesy)  αλλά  ούτε  και  τους  χιλιάδες  έως  εκατομμύρια  αντιφρονούντες.

Από  κεί  και  πέρα όταν  μιλάμε  σοβαρά, μιλάμε  σοβαρά, κι  όταν  γινόμαστε  φαιδροί, γινόμαστε  φαιδροί. Τόσο  απλά. (δεν  αναφέρομαι  προσωπικά  σε  εσένα).

"Καληνύχτα  και  καλή  τύχη..." (εδώ  κολλάει).
« Last Edit: April 25, 2007, 15:41:22 pm by pandora » Logged
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #136 on: April 25, 2007, 15:58:33 pm »

Το θέμα είναι ένα. Η Γ.Σ. ήταν μια μεγάλη πατάτα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα. Το άλλο θέμα είναι οτι κανείς δε συμφωνεί με αυτό το πρόγραμμα αναπληρώσεων και εξεταστικών.
     Κατά τα άλλα μπορούν μερικοί αν θέλουν να μιλάνε για @#$ ή έλλειψη αυτών όσο θέλουν (μπλα μπλα μπλα). Πολλές εξυπνάδες ακούστηκαν, μηδενική ήταν η ουσία και όλα στην πλάτη των απλών φοιτητών.

Ουδέν Σχόλιον!
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #137 on: April 25, 2007, 16:14:29 pm »

Μετα την αποφαση της προηγουμενης Πεμπτης αρχισα να γραφω στο φορουμ σαν τρελλος. Μεχρι τοτε απλως διαβαζα τους αλλους.

Γιατι οχι πριν την αποφαση; Γιατι πιστευα οτι δεν θα βγει τοσο ασχημη αποφαση στην Γ.Σ τμηματος και ημουν
 εφησυχασμενος.

Οποτε μετα την Πεμπτη επιασα το πληκτρολογιο και αρχιζα να γκρινιαζω γιατι αισθανομουν ανημπορος να βελτιωσω την κατασταση και να υπερασπιστω το συμφερον μου. Και κυριως γιατι δεν μπορω να αισθανομαι ΜΑΛΑΚΑΣ οταν ξερω οτι μονο εγω θα εχω συνεπειες απο τις καταληψεις. Εγινα λοιπον βατραχος που λενε μερικοι.

Αυτα μεχρι χθες. Γιατι κατεβηκα στην συζητηση, μιλησα πρωτη φορα, ειπα τις αποψεις μου χωρις να με διακοψουν και πλεον μπορω να ειμαι ησυχος οτι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ για το καλυτερο του εαυτου μου.
Ευτυχια ειναι που προσπαθησα για το καλο των περισσοτερων φοιτητων, μιας και συμπιπτει με το δικο μου καλο.

Το ιδιο θα κανω και την Πεμπτη.
Αν τα καταφερουν οι εκπροσωποι με την βοηθεια οσων πανε, τοτε ολοι θα λενε μπραβο.
Αν δεν τα καταφερουμε, τοτε οταν θα γαμιεμαι τον Σεπτεμβριο θα ειμαι λιγο πιο ησυχος γιατι θα ξερω οτι προσπαθησα.

ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΑΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Και οποιος θελει ας μην δωσει

Υ.Γ.
 1)  Οσο για υποβαθμιση της εκπαιδευτικης διαδικασιας, οι συνελευσεις φταινε που δεν εγιναν σωστα οι αναπληρωσες; Ας ειμαστε σοβαροι. Και η εξεταστικη που προτεινουμε παει μετα τις 7 Ιουλη οπου εχει ολοκληρωθει η εκπαιδευτικη διαδικασια συμφωνα με την προταση του κ. Τσιμπουκη. Για να μην ανησυχουν καποιοι
2) Εννοειται οτι δεν εχω σχεση με καμια παραταξη. Αλλα αφηστε ησυχη την Γ.Σ. Κανει κουμαντο για σας και εσεις καθεστε σπιτακια σας και την σνομπαρετε. Και μετα την βριζετε.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #138 on: April 25, 2007, 16:23:56 pm »

Εννοώ την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ φοιτητών της Δευτέρας 23/4 και όχι τη Συνέλευση τμήματος.

Ουδέν Σχόλιον!
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #139 on: April 25, 2007, 16:37:04 pm »

Θα μεταφέρω αυτό που έγραψα και στη λίστα αλλά λίγο τροποποιημένο..

Ε ρε τι γίνεται??
Καλείται συνέλευση φοιτητών τη Δευτέρα για την εξεταστική και δε γίνεται διότι ο κόσμος δε πάει..
Αναβάλλεται για τη Τρίτη και πάλι δε γίνεται διότι κόσμος δε πάει..και το κάνουν τελικά συζήτηση...Αλλά τί συζήτηση??
Μαζεύονται οι ίδιοι 70, οι περισσότεροι μηχανολόγοι για να συζητήσουν για τις εξετάσεις των ηλεκτρολόγων..ε ρε τι γίνεται??
Παραπονιούνται και οι μηχανολόγοι που τους βγάλαν κατα τη διαδικασία της ψηφοφορίας απο τη συνέλευση..αχ τι ακούμε..
Και ενώ περιμένεις να ακούσεις καμία πρόταση(κάτι που μπορεί να συζητηθεί) το μόνο που ακούς είναι συγκεκριμένα άτομα(και δεν εννοώ όλοι)
να μιλάνε για διεκδικήσεις στη συνέλευση,για καμία υποχώρηση, να μιλάνε για κοινή στάση και κόσμο που να μην αφήσει τη συνέλευση τμήματος να πάρει καμία άλλη απόφαση
με οποιοδήποτε μέσο-ακόμα και με τραμπουκισμούς..σκέφτονται και τρόπο να σφραγίσουν τη θέση τους σαν έκτακτη συνέλευση ή σαν  ΔΣ ..
Και αναρωτιέμαι έτσι μαζεύονται τα ασυμμάζευτα??Έτσι δεχόμαστε το χρονικό  κόστος??
Αλλά κυρίως κανένας δε μαθαίνει από τα λάθη του??Μήπως δεν ήταν ότι το ΔΣ και στη προηγούμενη συνέλευση
αποφάσισε μόνο του χωρίς να δει τι θέλουν οι φοιτητές που μας έφερε σε αυτή τη θέση??Και πάλι μόνοι να αποφασίσουν??
Μάλλον η ιστορία δε διδάσκει..
Και γιατί δεν αναρωτιούνται γιατί δε συγκεντρώθηκε κόσμος??Μήπως γιατί και μεις που επιτέλους έχουμε ένα πρόγραμμα
από τώρα μέχρι το Σεπτέμβρη(άσχετα αν προτιμούσαμε περισσότερο τη μία ή την άλλη πρόταση) θέλουμε επιτέλους να πορευτούμε με αυτό
και να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε και την υπόλοιπη ζωή μας μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη..
Πως μπορούν να πουν μετά ότι εκφράζουν εμάς?..
Αλλά μάλλον αυτό δεν έχει καμία σημασία..το πρόβλημα ή οι αιτίες δεν έχουν σημασία ίσως ούτε και τα αποτελέσματα που θα επιφέρουν σε όλους..
Μονάχα σαματά να κάνουμε και να ζητάμε..να ζητάμε εξετάσεις και να μιλάμε για τα δικαιώματα μας...τις υποχρεώσεις τις ξεχάσαμε??
Είναι ενδαφέρον πως κάποιοι μιλούν για το αγαθό της παιδείας και ξαφνικά βρίσκουν σύμμαχό τους τη βία για να πετύχουν το
στόχο τους..
Και επιτέλους οι εξεταστικές είναι thanosdr που μας χρειάζονται??Μας αρκεί μια εξεταστική για να περάσουμε τα μαθήματα αρκεί να εκμεταλλευτούμε  το χρόνο που μας δίνεται κατά τη διάρκεια όλου του εξαμήνου και να κάνουμε και μερικές εργασίες..
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #140 on: April 25, 2007, 16:40:18 pm »

Quote from: #KronokiD# on April 25, 2007, 16:23:56 pm
Εννοώ την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ φοιτητών της Δευτέρας 23/4 και όχι τη Συνέλευση τμήματος.

Αν σνομπαρεις την Γ.Σ φοιτητων, αυτη σου εδωσε την καλυτερη απαντηση.
Εκλεισε την σχολη για 3 μηνες και η Γ.Σ τμηματος που σεβεσαι δεν μπορεσε να κανει τιποτα για να το αποτρεψει.
Αν ηθελε βεβαια. Γιατι οι καθηγητες ειχαν απεργια και μια χαρα που δεν χρειαστηκε να την κανουν και να σηκωσουν αυτοι μονοι τους το βαρος της αντιδρασης στο νομο.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
difotiad
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #141 on: April 25, 2007, 16:46:52 pm »

Quote from: Guybrush on April 25, 2007, 14:02:20 pm
Κάνε μας τη χάρη ρε pandora και μην ασχολείσαι άλλο.

Νισάφι πια.

Είχαμε κατάληψη όταν όλοι προγραμμάτιζαν πως θα σώσουν ότι μπορούν,

κάναμε ότι μλκία μας κατέβηκε προσβάλλοντας τη Συνέλευση Τμήματος πριν το Πάσχα,

κατεβήκαμε σε συνέλευση χωρίς να ξέρουμε τι θέλουμε για πρόγραμμα από εδώ και πέρα,

αποφάσισε την πρόταση Τσιμπούκη η Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποί μας,

μπήκαμε επιτέλους σε ένα πρόγραμμα μέχρι το Σεπτέμβριο (ανεξάρτητα από το εάν διαφωνεί κανείς είναι καλύτερα από το γνωστό μας "χύμα"),

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!

γιατί απλά το πανεπιστήμιο νομίζουμε ότι είναι το δικό μας βιλαέτι.

Αν ήταν να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση, κλείστε την αίθ.5 για μία ώρα που δε γίνεται μάθημα...(αν δυσκολέυστε να οργανώσετε μία ανθρώπινη συνέλευση τότε δε φταίει το σύστημα)
Θυμάμαι πως δε ζητούσαμε εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία και αυτές τις τελευταίες μέρες του εξαμήνου, την απαξιώνουμε.

Δεν είναι λοιπόν να απορείς που "τα βατράχια του πληκτρολογίου" αδιαφορούν για το τι κάνει το "φκ" και οι συνδικαλιστές τους.

Αυτοί οι "γραφικοί κένταυροι" δεν περνάνε πια.
Αντί να διαμαρτύρεστε γα τα μόλις 150 άτομα στις συνελεύσεις, ψάξτε τις αιτίες στις διαδικασίες σας, τις επιδιώξεις, τις μεθόδους και τα αποτελέσματά τους. Φαίνεται πως εξαντλήθήκατε στο να πάρετε τα μουσικά όργανα και να βάλετε μία φραπεδιέρα και πολλά μπουκάλια αλκοόλ...

Το "μεγαλείο" του φκ που χάθηκε? Σίγουρα κάπου εκει.
wav wav wav
Πες τα χρυσοστομε!!

The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #142 on: April 25, 2007, 16:49:54 pm »

Quote from: jarjargr on April 25, 2007, 16:37:04 pm

Είναι ενδαφέρον πως κάποιοι μιλούν για το αγαθό της παιδείας και ξαφνικά βρίσκουν σύμμαχό τους τη βία για να πετύχουν το
στόχο τους..
Και επιτέλους οι εξεταστικές είναι thanosdr που μας χρειάζονται??Μας αρκεί μια εξεταστική για να περάσουμε τα μαθήματα αρκεί να εκμεταλλευτούμε  το χρόνο που μας δίνεται κατά τη διάρκεια όλου του εξαμήνου και να κάνουμε και μερικές εργασίες..

Σου απαντησα και στη λιστα φιλε μου.
Αν η αποφαση ηταν να γινουν μαθηματα μεχρι 20 Ιουλιου ωστε να μην χαθει η ποιοτητα της εκπαιδευσης που δινει το τμημα, δεν θα αντιδρουσα καθολου.
Αλλα να εχουμε υποβαθμισμενη ποιοτητα + χαμενη εξεταστικη για να κανουν καποιοι διακοπες απο τις 7 Ιουλιου, δεν το δεχομαι.

Υ.Γ
1)εγω ποτε δεν εχω μιλησει για το αγαθο της παιδειας και ουτε ημουν υπερ των καταληψεων. Αλλα εχω μαθει να σεβομαι τις διαφορετικες αποψεις.
2) Η βια ειναι αγνωστη λεξη στον τροπο ζωης μου. Αλλα δυναμικη διεκδικηση δεν σημαινει βια

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #143 on: April 25, 2007, 17:28:17 pm »

Δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα οπότε αν κάτι επαναλάβω ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων. Έχω καιρό να γράψω, κυρίως γιατί από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με τα πράγματα live και όχι μέσω διαδικτύου η εδώ αντιπαράθεση με τον κάθε κολλημένο άσχετο μου φαίνεται εντελώς άσκοπη και ψυχοφθόρα. Θέλω απλώς να πω κάποια πράγματα όπως τα είδα από κοντά, όπως τα έζησα και όχι όπως μου τα είπανε ή όπως τα συμπέρανα από το αποτέλεσμα. Οι εκπρόσωποί μας αλλά και εμείς μαζί σαν απλοί φοιτητές που ήμασταν εκεί κάναμε δύο σημαντικά λάθη: Υπερεκτιμήσαμε την απήχηση της πρότασης Μάργαρη στους καθηγητές και υποτιμήσαμε την στήριξη των καθηγητών στα δικά μας αιτήματα. Αυτό βέβαια προέκυψε γιατί ο κ.Μάργαρης ήταν παρών στην δική μας συνέλευση, στην οποία δεν είχε καμία θέση και μας έλεγε συνεχώς:Λέτε ότι θέλετε, οι καθηγητές στο σύνολό τους στηρίζουν εμένα, η πρότασή μου θα περάσει 100%. Εμείς το φάγαμε προσπαθούσαμε επί ώρες να πείσουμε τον κ.Μάργαρη να μας ακούσει και να μας λυπηθεί, αντί να του ζητήσουμε ευγενικά να φύγει και να μας αφήσει να τα πούμε μόνοι μας. Πήγαμε λοιπόν πεπεισμένοι ότι θα τον πιούμε και όταν ήρθε η πρόταση Τσιμπούκη την στηρίξαμε με τα γνωστά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι αν κατεβάζαμε και την δικιά μας θα περνούσαμε σε δεύτερο γύρο με την πρόταση Τσιμπούκη και μετά όλα ήταν ανοιχτά. Κανένα παιχνίδι δεν παίχτηκε από κανέναν. Το αν το τάδε ή το δείνα κόμμα είχε κάτι άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του δεν το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Αυτό που υπάρχει σαν γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί είναι ότι κανένας φοιτητής στην πρώτη συνελευση που κάναμε και πήραμε την απόφαση σαν σύλλογος να ζητήσουμε διασφάλιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας δεν στήριξε φωναχτά και με επιχειρήματα την πρόταση Μάργαρη. Ότι άλλο λέγεται είναι εκ του πονηρού. Αν είσαι φοιτητής και δεν συμμετέχεις πουθενά έλα να δεις τις διαδικασίες από κοντά. Έλα να μιλήσεις και να πεις την άποψή σου, μην ενημερώνεσαι μόνο από το forum γιατί πολλά που γράφονται εδώ είναι ανακρίβειες από πικραμένους τύπους που αν πουν τις απόψεις τους σε κόσμο θα γίνουν αγνώριστοι από τις ντομάτες.

Υ.Γ:Αυτά που λέω περιγράφουν την προηγούμενη συνέλευση φοιτητών, απλώς τα γράφω εδώ γιατί βλέπω ότι κάποιοι εξακολουθούν να σχολιάζουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, διακρίνοντας πίσω από αυτό θεωρίες συνομωσίας των εκπροσώπων αλλά και καταλλογίζοντας ευθύνες στο φοιτητικό κίνημα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #144 on: April 25, 2007, 17:54:46 pm »

Και να ρωτήσω κάτι αυτούς που μιλάνε για θυσίες :

Ναι πρέπει να κάνουμε θυσίες...
Τι προτιμάτε όμως : να χάσουμε 2 εξεταστικές ή όλες τις καλοκαιρινές μας διακοπές;

Εγω συνειδητά προτιμάω το 2ο, αυτοί που 3 μήνες "χρουτσου-χρουτσου-τσουγκράνα" μάλλον το πρώτο, γιατί οι διακοπές τους είναι ιερές... Grin

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #145 on: April 25, 2007, 18:01:54 pm »

Quote from: thanosdr on April 25, 2007, 16:14:29 pm
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Και οποιος θελει ας μην δωσει

Neuken in de keuken
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #146 on: April 25, 2007, 18:16:25 pm »

Φίλε Φοίνικα...

ωραία τα λες, με κάποιες μικρές βέβαια διορθώσεις θα συμφωνήσω.

Στη συνάντηση που είχε γίνει σχετικά με την πρόταση που θα κατεβάσουμε οι φοιτητές, όπου λες ότι κανένας δε τάχθηκε με τη πρόταση Μάργαρη (καλά δε κατάλαβα?), προφανώς το δίπολο ήταν πρόταση Φοιτητών - πρόταση Μάργαρη. Ή με άλλα λόγια: 0 χάσιμο - 1 χαμένη εξεταστική. Λογικό δεν ήταν να είναι όλοι εναντίον?

---> Στη συνέλευση τμήματος, όπου δε γνωρίζω ακριβώς τί έγινε, το δίπολο (απ'ότι κατάλαβα εξαιτίας μας), μεταφέρθηκε στο 1 χαμένη εξεταστική - 2 χαμένες εξεταστικές. Και εμείς διαλέξαμε το 2!  crazy

Η στήριξη σε κάποια πρόταση δεν είναι δεδομένη. Είναι πάντα υποκειμενικη σε σχέση με την αντιπρόταση. [Εγώ πάλι... ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αν πάμε 1,5 μήνα διακοπές στη μέση του εξαμήνου χαλάει η εκπαιδευτική διαδικασία... anyway - αλλά ας το ξεχάσουμε αυτό το θέμα καλύτερα]

Από κει και πέρα, τα παιδιά που κράζουν στο φόρουμ, πιστεύω πως καλώς το κάνουν σε έναν βαθμό, εφόσον αυτό το κράξιμο φτάσει και στα αυτιά τα δικά τους και κουνηθούν λίγο καρέκλες τους. Γιατί αν έχεις τσίπα (που λένε), κράζεις, αλλά μετά αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Μπορεί δλδ να λειτουργήσει ως ένα πρώτο βήμα στη συμμετοχή σου σε κάτι.
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #147 on: April 25, 2007, 18:29:55 pm »

Quote from: #KronokiD# on April 25, 2007, 15:58:33 pm
     Το άλλο θέμα είναι οτι κανείς δε συμφωνεί με αυτό το πρόγραμμα αναπληρώσεων και εξεταστικών.

Πως ξέρεις ότι κανείς δε συμφωνεί με το πρόγραμμα αυτό;

Εγώ συμφωνώ. Καλό θα ήταν να μη γενικεύουμε
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #148 on: April 25, 2007, 18:40:52 pm »

Quote from: #KronokiD# on April 25, 2007, 15:58:33 pm
     Το άλλο θέμα είναι οτι κανείς δε συμφωνεί με αυτό το πρόγραμμα αναπληρώσεων και εξεταστικών.

το οτι βγηκαν 10 ατομα στο φορουμ και ειπαν οτι διαφωνουν δε σημαινει "ολοι"..

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #149 on: April 25, 2007, 19:28:38 pm »

Quote from: Juan on April 25, 2007, 18:16:25 pm
      Στη συνάντηση που είχε γίνει σχετικά με την πρόταση που θα κατεβάσουμε οι φοιτητές, όπου λες ότι κανένας δε τάχθηκε με τη πρόταση Μάργαρη (καλά δε κατάλαβα?), προφανώς το δίπολο ήταν πρόταση Φοιτητών - πρόταση Μάργαρη. Ή με άλλα λόγια: 0 χάσιμο - 1 χαμένη εξεταστική. Λογικό δεν ήταν να είναι όλοι εναντίον?
Το πεδίο στο οποίο έγινε η αντιπαράθεση δεν ήταν οι εξεταστικές.Εμείς λέγαμε όχι εξεταστική τώρα, για να έχουμε σίγουρη εξασφάλιση του εξαμήνου και ο Μάργαρης έλεγε εξετάσεις τώρα και μέσα σε 2 εβδομάδες με βασικό επιχείρημα να μην έχουμε εκρεμμότητες και μετά όταν στριμώχθηκε είπε ότι υπάρχει και η πιθανότητα μήνυσης από τους επί πτυχίω.Κανείς φοιτητής λοιπόν όπως σου είπα δεν έθιξε αυτό το επιχείρημά μας που ήταν το βασικό και αυτό που συνακόλουθα γεννούσε την πρότασή μας.

---> Στη συνέλευση τμήματος, όπου δε γνωρίζω ακριβώς τί έγινε, το δίπολο (απ'ότι κατάλαβα εξαιτίας μας), μεταφέρθηκε στο 1 χαμένη εξεταστική - 2 χαμένες εξεταστικές. Και εμείς διαλέξαμε το 2!  crazy
Και πάλι σου λέω ότι δεν διαλέξαμε βάση εξεταστικών αλλά βάση του : εξεταστική τώρα-εξάμηνο τώρα.

Από κει και πέρα, τα παιδιά που κράζουν στο φόρουμ, πιστεύω πως καλώς το κάνουν σε έναν βαθμό, εφόσον αυτό το κράξιμο φτάσει και στα αυτιά τα δικά τους και κουνηθούν λίγο καρέκλες τους. Γιατί αν έχεις τσίπα (που λένε), κράζεις, αλλά μετά αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Μπορεί δλδ να λειτουργήσει ως ένα πρώτο βήμα στη συμμετοχή σου σε κάτι.
Μακάρι να είναι έτσι.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Up Print
Jump to: