• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:27:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:27:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 107
Total: 157
stefpapa21
chriskazakos
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
johnk
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
george14
Liamos
vagk
vasilis saitis
mkakale
HoodLibre
Lygkouras_c
Saint_GR
BlackBeard
athena_apo
dsaragiotis
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
eleftheria
simosilias
chaniotism
alex_g
ThanosKoutsoump
bit11
ELEF
kkotsopo
tzortzis
ntina
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Down Print
Author Topic: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00  (Read 28979 times)
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
Re: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
« Reply #120 on: March 21, 2007, 03:39:56 am »

Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση που να τους αδικεί όλους το ίδιο...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #121 on: March 21, 2007, 04:16:59 am »

Η πιο ακέραιη πρόταση που άκουσα !

Να αλλάξουμε θέση τα εξάμηνα! Cheesy Cheesy Cheesy
Να τελειώσουμε τώρα το χειμερινό με εξεταστική και να ξεκινήσουμε το εαρινό από Σεπτέμβρη. Βέβαια το όνομα θα παραπλανεί αλλά φανταστείτε τα παιδιά σας (αν κάνουν το λάθος και γίνουν ηλεκτρολόγοι) να σας ρωτάνε: μπαμπά/μαμά, γιατί είναι ανάποδα τα ονόματα; και εσείς, Ω ΝΑΙ, θα ξέρετε την απάντηση!

Καρφί δεν είμαι, ο Faidon το είπε Tongue

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
morpheas83
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #122 on: March 21, 2007, 04:37:34 am »

+1

Η φαντασία στην εξουσία !! 8)
Απορώ που δεν το σκέφτηκε κανείς μέχρι τώρα...

Τα καλύτερα έρπονται...
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #123 on: March 21, 2007, 05:07:03 am »

το αναφερανε  στη ζητηση (για την οποια εγινε και το τοπι,αλλα μαλλον χασαμε την μπαλα) και φυσιακ ειναι εντελως μα εντελως ανεφαρμοστο γιατι καθε χρονο μπαινουν καινουριοι στο χειμερινο Tongue

tu/e
dimvam
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #124 on: March 21, 2007, 14:44:47 pm »

Quote from: vasso on March 21, 2007, 04:16:59 am
Η πιο ακέραιη πρόταση που άκουσα !

Να αλλάξουμε θέση τα εξάμηνα! Cheesy Cheesy Cheesy
Να τελειώσουμε τώρα το χειμερινό με εξεταστική και να ξεκινήσουμε το εαρινό από Σεπτέμβρη. Βέβαια το όνομα θα παραπλανεί αλλά φανταστείτε τα παιδιά σας (αν κάνουν το λάθος και γίνουν ηλεκτρολόγοι) να σας ρωτάνε: μπαμπά/μαμά, γιατί είναι ανάποδα τα ονόματα; και εσείς, Ω ΝΑΙ, θα ξέρετε την απάντηση!

Καρφί δεν είμαι, ο Faidon το είπε Tongue
Και να κάνουμε κατάληψη ξανά του χρόνου και να τα φέρουμε πάλι στα ίσα τους! Cheesy Cheesy Και οι πρωτοετείς για ένα χρόνο ας μπουν κατευθείαν στο χειμερινό εξάμηνο την εαρινή περίοδο..

Λοιπόν σοβαρά, βλέπω ότι έχουν στενέψει πολύ τα χρονικά περιθώρια για το εαρινό εξάμηνο και ίσως είναι άστοχο να προσπαθήσουμε να γίνει όπως όπως.

Στο μόνο μέρος που βρίσκεις ανθρώπους χωρίς προβλήματα είναι στο νεκροταφείο.
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #125 on: March 21, 2007, 16:05:09 pm »

Quote from: dimvam on March 21, 2007, 03:02:02 am
Να γίνει εξεταστική θερινού εξαμήνου, χωρίς να διδαχθούν τα μαθήματα γίνεται;

Δηλαδή, 3 βδομάδες αναπληρώσεις μετά το Πάσχα, κανονική εξεταστική χειμερινού εξαμήνου ενός μήνα περίπου. Και από 4 Ιουνίου, αντί για διακοπές κάνουμε εξεταστική εαρινού εξαμήνου 3-4 βδομάδων. Όλοι οι φοιτητές μεγαλύτεροι του 2ου έτους θα μπορούν να δώσουν παλιά χρωστούμενα μαθήματα, αλλά όχι του τρέχοντος εξαμήνου. Τα μαθήματα αυτά τα διδάχτηκαν κανονικά σε παλαιότερα έτη.
Γυρίζουμε τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου και γίνονται για 2 βδομάδες εντατικά σεμινάρια για τα μαθήματα αλυσίδες. (πχ, κυκλώματα Ι για τα ΙΙ, Λογισμός ΙΙ για Πεδίο Ι) και κάνουμε μια κανονική εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, από αυτό το σενάριο αδικούνται οι πρωτοετείς, αλλά δεν δημιουργείται πρόβλημα σε όσους θέλουν να πάρουν πτυχίο το καλοκαίρι.

αν γινεται αυτο θα ειναι η καλυτερη λυση

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #126 on: March 21, 2007, 16:06:51 pm »

Δε γίνεται νομίζω, και πρέπει να το απαγορεύει όχι μόνο ο καινούριος αλλά και ο παλιός νόμος...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Megawatt
Guest
« Reply #127 on: March 21, 2007, 16:09:25 pm »

Ναι, κιεγώ έτσι ξέρω
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #128 on: March 21, 2007, 16:53:46 pm »

Εγω παλι νομιζω οτι κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #129 on: March 21, 2007, 16:55:48 pm »

η καλυτερα
λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #130 on: March 21, 2007, 16:56:55 pm »

ναι, αυτο σκεφτηκα στην αρχη, αλλα μετα σκεφτηκα και το παραπανω
difotiad
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #131 on: March 21, 2007, 16:59:24 pm »

Quote from: Megawatt on March 21, 2007, 00:48:02 am
Quote from: difotiad on March 20, 2007, 16:53:49 pm
Quote from: Megawatt on March 20, 2007, 13:29:14 pm
Δεν καταλαβαίνω το θράσος κάποιων φοιτητών να μιλάνε για διακοπές και για μπάνια!!!
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Γιατί ρε σεις να μην έρθουμε και το καλοκαίρι να κάνουμε μάθημα?
Το φοιτητικό καλοκαίρι είναι 2 μήνες: Ιούλιος+Αύγουστος . Πάντα 2 μήνες μετά την εξεταστική του Ιούνη. Εμείς εδώ τώρα δεν κάνουμε μαθήματα για 2,5 μήνες, δλδ καθόμαστε (όσοι δεν αγωνισζόμαστε σε πορείες και να τρώμε ξύλο από τα ματ) για πάνω από ένα καλοκαίρι. Αλλά θέλουμε και το αντίστοιχο καλοκαίρι με τις κατάλληλες για την εποχή θερμοκρασίες να κάνουμε τα μπανάκια μας! Ε, όχι ρε σεις.
Καλα ρε Megawatt η εισαι ηλιθιος η εισαι ..ηλιθιος.Δε διαβαζεις τι γραφω;;;; Cheesy :DΑπ'ολα αυτα που λεω αυτο που σου εμεινε ειναι το ειρωνικο καλο καλοκαιρι που το εξελαβες οτι θελω να κανω μπανια;;ΕΛΕΟΣ ρε παιδια!!Και στην τελικη πες μου εσυ πως θα γινει σχεδον 3 μηνες χασουρας να χωρεσουν μεσα σε 1,5 μηνα καλοκαιριου-γιατι τελειωνουμε κανονικα αρχες Ιουλιου και επιστρεφουμε τελη Αυγουστου-.Και οσον αφορα σε οσα λεω για τους καθηγητες αυτη ειναι η αληθεια και δε θελουμε οπως ξαναλεω να την παραδεχτουμε.Και πιστεψε με δεν το λεω για να το παιξω καλος,ουτως η αλλως ουτε φυσιογνωμικα δε με γνωριζουν οι ανθρωποι,απλα αυτη ειναι η πικρη αληθεια που ποναει.

Δες τί γράφεις:
Quote from: difotiad on March 20, 2007, 07:02:00 am
Λοιπον επειδη τα πραγματα ειναι πλεον πολυ απλα και δε θελουμε επιδεικτικα να τα δουμε το θεμα ειναι οτι χανεται το θερινο εξαμηνο και απλα κλεινει το χειμερινο που με 3 βδομαδες αναπληρωσεις και 4 βδομαδες εξεταστικη τελειωνει τυπικα 4/6!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μετα γιατι στην τελικη ας εχουμε και τα αρ***** να παραδεχτουμε πως οι καθηγητες ειναι 1ον και αυτοι ανθρωοι και εχουν δικαιωμα για διακοπες και 2ον δεν ειναι τα τσουτσεκια μας για να ακολουθουν τις δικες μας ορεξεις για οποιοδηποτε λογο κι αν εμεις διαμαρτυρομαστε λες και ειμαστε οι νταβα... της κοινωνιας αυτης.Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας την πει.
Προκειμένου να μην χάσουμε τις διακοπές του καλοκαιριού, προβάλλεις σαν επιχείρημα το ότι πρέπει να παραδεχτούμε πως οι καθηγητές έχουν δικαίωμα για διακοπές!!! Και παρακάτω σαν να λες ότι εμείς οι φοιτητές είχαμε γκάβλες και μας έπιασε η όρεξη να κλείσουμε την σχολή για 2,5 μήνες και άρα οι καθηγητές δεν πρέπει να χρεωθούν αυτή την ... αναρχία μας (αναρχια=νταβα..της κοινωνίας) 

Δηλαδή ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ τα συμφέροντα των φοιτητών σαν επιχείρημα αλλά σε νοιάζει μόνο τί διακοπές θα κάνουν οι καθηγητές , άρα υποθέτω ότι δεν είσαι φοιτητής και άρα τί είσαι? Καθηγητής? Grin Grin

Και αν είσαι φοιτητής, τότε για ναχουμε καλό ερώτημα: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ?? Σαν πολύ καλός το παίζεις! Αυτή η καλοσύνη σου , θέλει πολύ θάρος και θράσος! Wink

Και επι της ουσίας: Χάθηκαν 2,5 μήνες εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι 2 μήνες του καλοκαιριού (Ιούλιος + Αύγουστος) αρκούν για να καλύψουν το κενό. Τώρα μη με πεις ότι δεν χάθηκαν 2, αλλά 2,5 μήνες ( και οι οποίοι αυξάνονται), γιατί θα σου απαντήσω ότι αυτή η υπερχείληση πάνω από το 2μηνο + τα απρόοπτα που θα προκύψουν, κάνει πιο απαραίτητη την χρησημοποίηση του καλοκαιριού προκειμένου να μην χαθεί τιποτα απο την μια και απο την άλλη να μην πιεστούμε εμείς οι φοιτητές. ΕΜΕΙΣ όχι εσύ! Wink
φιλε μου sorry κιολας αλλα εσαι αλλου...δεν προκειται να εξηγησω αλλο,αν θες κατσε σκεψου το μονος σου ξανα πιο αντικειμενικα και οσο το δυνατον πιο "απ'εξω".Οσο για τα δικα μας δικαιωματα υποτιθεται οτι τα υπερασπιζομαστε ολο αυτο το διαστημα με τον καλυτερο δυνατο τροπο για εμας-η εσας οπως ειπες ειρωνικα-δηλαδη την επ'άοριστον καταληψη,οποτε μην παραπονιεσαι αδικα!Και στην τελικη να σου πω κατι αν εγω θελω να κανω διακοπες,θα κανω και θα πληρωσω το τιμημα της δικης μου επιλογης γιατι ξερω να αντιμετωπιζω και τις συνεπεις μιας πραξης,οχι μονο τα ωφελη.Αν και θα σου προτεινα να ξαναδιαβασεις για ακομη μια φορα πιο προσεκτικα το τελευταιο μου post για να καταλαβεις οτι το θεμα μου δεν ειναι οι διακοπες και τα μπανια

The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present
Megawatt
Guest
« Reply #132 on: March 21, 2007, 17:18:28 pm »

Ελληνικά γράφεις, ελληνικά διαβάζω!!  Roll Eyes

Τώρα αν γράφεις άλλα και άλλα σκέφτεσαι, αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ σχολιάζω αυτά που γράφεις.

Εγώ δεν υποστηρίζω την επαόριστον κατάληψη. Εγώ υποστηρίζω την άποψη να σκεφτόμαστε ποιό είναι το γενικό καλό για όλους τους φοιτητές και μόνο για τους φοιτητές! Εσύ γράφεις αποκλειστικά για τους καθηγητές! Λες και είσαι καθηγητης ή είσαι γιος καθηγητή και θες να σε πάει ο μπαμπάς σου διακοπες το καλοκαιρι!  Grin
Αλλά μην φοβάσαι. Και άλλοι έχουν απόψεις σαν κιεσένα:
Quote from: vasso on March 20, 2007, 03:14:27 am
Αν το δω από τη μεριά μου, με συμφέρει να μη γίνει το εξάμηνο για να φύγω από τον Ιούνη κιόλας διακοπές, έχω να πάω σε πολλά μέρη φέτος. Δεν με επηρεάζει σχεδόν καθόλου στην πορεία μου στη σχολή, απλά θα πρέπει να περάσω και τα 6 του προηγούμενου εξαμήνου για να μην μείνω πολλά μαθήματα πίσω.

Αν το δω από την λίγο πιο αντικειμενική πλευρά, υπάρχουν παιδιά που περιμένουν αυτό το εξάμηνο για να τελειώσουν τη σχολή και ενδεχομένως να τους περιμένουν και κάποια μεταπτυχιακά/ εξωτερικό κλπ κλπ. Ναι, αλλά αυτά δεν περιμένουν πολύ. Αν κάποιος είχε προγραμματίσει στη ζωή του να τελειώσει Ιούνη και να φύγει Σεπτέμβρη ίσως να τον πάμε περισσότερο από ένα χρόνο πίσω (θα έχει του χρόνου την ευκαιρία που είχε φέτος;;; )

Για αυτό εντάξει, καλά χαλάρωσα αυτές τις 10 βδομάδες αλλά τώρα όσο κι αν μου κακοφαίνεται ήρθε η ώρα να τις φορτωθώ μαζεμένες. Γιατί στην τελική... έτσι αποφάσισε ο σύλλογός μου! (ο παρελθοντικός χρόνος ας μου επιτραπεί ως ποιητική αδεία)

difotiad
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #133 on: March 21, 2007, 17:23:37 pm »

Δε συμμεριζομαι την αποψη της vasso,ουτε και λεμε το ιδιο πραγμα.Και εντελως πληροφοριακα εμενα δε με συμφερει καθολου να χαθει εξαμηνο γιατι ηδη χρωσταω αρκετα μαθηματα και επηρεαζει αρκετα την πορεια μου στη σχολη!εντελως πληροφοριακα το λεω και σταματαω εδω γιατι ξεφυγαμε αρκετα  Off-topic.Αν θες κατι αλλο στειλε μου προσωπικο μηνυμα

The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present
Megawatt
Guest
« Reply #134 on: March 21, 2007, 17:35:56 pm »

Οκ!

Ας το πάρουμε χαμπάρι όλοι ότι δεν πρέπει να χαθεί εξάμηνο, επειδή αυτό θα δημιουργήσει σύγχυση στην μετέπειτα πορεία των φοιτητών στις σπουδές τους,(που με ενδιαφέρει αν και ΕΓΩ τα έχω παρακολουθήσει όλα) πρώτον και δεύτερο και σημαντικότερο δεν θα μπορόυν να διενεργηθούν εξετάσεις σε μαθήματα που δεν διδάχτηκαν!
Δλδ, αν και δεν με συμφέρει που το λέω, καλύτερα να χαθεί εξεταστική παρα εξάμηνο!
Όμως, προκειμένου να μην χαθεί τίποτε, λέω να έρθουμε και το καλοκαίρι. Αυτό είπα. Και αυτό που λέω ανισχύεται όσο διαρκεί η κατάληψη.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 Go Up Print
Jump to: