• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:35:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:35:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 104
Total: 174
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
DK06
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
aalmpanb
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Down Print
Author Topic: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00  (Read 28921 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
« Reply #150 on: March 22, 2007, 17:07:07 pm »

Quote from: fugiFOX on March 22, 2007, 14:58:55 pm
Quote from: Νessa on March 20, 2007, 13:34:59 pm
Πάντως difotiad και οι καθηγητές τόσους μήνες διακοπές έκαναν
Μην είσαι τόσο απόλυτη Νέσσα σε αυτό.

+1

Μπορει να μην εκαναν μαθημα, να μη βρισκονταν στη γνωριμη τους ρουτινα, αλλα διακοπες οπως εννουμε τις καλοκαιρινες διακοπες δεν πιστευω πως εκαναν
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #151 on: March 23, 2007, 01:30:35 am »

Παρόλο που το θέμα που άνοιξα συζητιέται λίγο-πολύ σε αρκετά (εώς πάρα πολλά) topics και παρόλο που πολλοί θα επισημάνουν (δίκαια, δε λέω...) οτι δεν έχει τελειώσει ακόμα η κατάληψη επομένως δεν έχει νόμα να συζητάμε τι θα γίνει μόλις τελειώσει, προτίμησα να ανοίξω αυτό το topic έτσι ώστε να παρουσιαστούν συγκεντρωμένες όλες οι απόψεις - προτάσεις σχετικά με τον τρόπο αναπλήρωσης του χειμερινού εξαμήνου, την εξαστική του Φεβρουαρίου και τη διδασκαλία του θερινού εξαμήνου μαζί με την εξαταστική του.

Όπως φαίνεται οι καταλήψεις οδεύουν προς το τέλος τους (σε αυτή τη φάση τουλάχιστον) και πλησιάζει η ώρα όπου φοιτητές και (κυρίως) καθηγητές θα πρέπει να συναποφασίσουν με ποιόν τρόπο θα καλυφθούν (εάν αυτό είναι εφικτό) οι διδακτικές ώρες και η εξεταστική περίοδος που χάθηκε.

Προσωπικά, με δεδομένο οτι τα χρονικά όρια είναι πολύ στενά (από τις 12 Μαρτίου μέχρι 17 Ιουνίου μεσολαβούν μόνο 12 εβδομάδες συμπεριλαμβανομένων των διακοπών του Πάσχα) προτείνω εν συντομία τα εξής (σε περίπτωση που όπως ακούγεται λήξει η κατάληψη του τμήματός μας τη Δευτέρα 26 Μαρτίου):

-Άμεση έναρξη των μαθημάτων του Θερινού εξαμήνου τη Δευτέρα26 Μαρτίου (χωρίς διακοπή των μαθημάτων στις Γιορτές),

-Παράλληλη αναπλήρωση των μαθημάτων του Χειμερινού για 2 εβδομάδες,

-Ειδική ρύθμιση από το τμήμα για όσους δεν πήραν τομέα,

-Διεξαγωγή διπλής εξεταστικής (Ιανουαρίου και Ιουνίου) από 18 Ιουνίου εώς 15 Ιουλίου (4 εβδομάδες).

Με τον τρόπο αυτό πιστεύω οτι καλύπτονται οι πάντες διότι: τα μαθήματα του θερινού εξαμήνου γίνονται κανονικά (12 εβδομάδες), γίνονται οι αναγκαίες αναπληρώσεις του Χειμερινού εξαμήνου (2 εβδομάδες), δεν κάνουμε μαθήματα ή εξατάσεις το καλοκαίρι (κάτι πραγματικά δύσκολο για όλους μας), δεν χάνεται καμία εξεταστική, 'τακτοποιούνται' οι φοιτητές που δεν πήραν τομέα.

Η μοναδική 'θυσία' που απαιτείται από φοιτητές και καθηγητές είναι να λειτουργήσει κανονικά το πανεπιστήμιο τις γιορτές του Πάσχα. Πιστεύω οτι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και επιπλέον αξίζει τον κόπο γιατί με τον τρόπο αυτό μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουμε κλείσει οριστικά το θέμα αναπληρώσεων - εξεταστικών και θα πάμε για διακοπές και στη συνέχεια εξεταστική Σεπτεμβρίου ήρεμα και 'σαν  να μην έχει συμβεί τίποτα απολύτως'.

Σκεφτείτε το...

Θα παρακαλούσα στις τοποθετήσεις σας να μην ξεφεύγετε από το θέμα και να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι.

Απανταω στον th_oikonomou εδω μιας και το τοπικ ( http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12811.msg243737;topicseen#new) κλειδωθηκε.

Καλα εσυ θα μας τρελανεις!! Δεν ξερω αν την προταση σου την εχεις μελετησει αρκετα ή αν εχεις δει τις απόψεις αλλων (και καθηγητών).
Λίγα λόγια λοιπόν:

1.Οι καθηγητές δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν μαθηματα το Πασχα!!!
2.Δεν ξερω αν εσυ μενεις στο σπιτάκι σου εδω, δεν ξερω αν εχεις ορεξη να σουβλισεις στο φουαγιε, ή να τσουγκρίσεις στις νησίδες, αλλα για μας τους μακρινούς οι 3 φορές το χρόνο που βλέπουμε τους γονείς μας και πάμε σπίτι μας είναι αδιαπραγμάτευτες !!
3.Το τμήμα δεν αντέχει παράλληλη παράδοση μαθημάτων 2 εξαμήνων ούτε σε αιθουσες ούτε σε ώρες.
4.Οι φοιτητές δεν αντέχουν παράλληλη παράδοση μαθημάτων 2 εξαμήνων έστω και για 2 εβδομάδες.

Τελος επειδή απ ότι καταλαβαίνω ο καθένας κάνει πρόταση βάσει του συμφέροντος του (achtung: δεν το κατακρίνω, είναι απόλυτα φυσιολογικό) να κάνω και γω την δική μου.

Να μην γίνει θερινό εξάμηνο μιας και είμαι 5ο ετος και δεν εχω μαθηματα. Να γίνει η χειμερινή εξεταστική άνετα τώρα και επαναληπτική τον Σεπτέμβριο (μην τυχον και δεν τα περασω τα τελευταια μου 6 μαθηματα ολα τωρα). Επίσης να γίνει πτυχιακή τον Ιούνιο που να  συμπεριλαμβάνει χειμερινά και θερινά (για τα φιλαράκια μου) μαθήματα!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #152 on: March 23, 2007, 01:48:16 am »

Εγώ ξαναλέω ότι για να μην υπάρξουν προβλήματα πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα τους αδικεί όλους το ίδιο...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
th_oikonomou
Guest
« Reply #153 on: March 23, 2007, 01:51:47 am »

loipon jason, epeidi mallon trelathikes me auta pou sou eipa, tha prospathiso na se epanafero stin pragmatikotita...

katarxin den mporoume na ta theloume ola dika mas. protimas na meineis tora 2 vdomades makria apo tous dikous sou i to kalokairi 1 mina pou tha vrazei o topos kai ta filarakia sou tha einai diakopes sti chalkidiki i se kana nisi...?
deuteron, prosopika den exo kanena provlima na ginei tora exetastiki kai na xathei to epomeno examino mias kai exo parei tomea, de xrostao polla mathimata alla kai exo kai alla pio endiaferonta pragmata na kano ektos apo ti sxoli. apla prospathisa na vro enan tropo gia na simvinasoume ta asimvivasta. kai nai -eite theleis to pisteveis eite oxi - to skeftika arketa prin miliso giati imoun sigouros gia to ti tha akouso...

telos, den xero pos tin exeis dei (mallon nomizeis oti eisai proedros para to proedro tou thmmy) kai eisai toso eristikos me tous pantes kai eidika me osous diafoneis. les kai eisai i moni kai monadiki aufthentia edo mesa. de leo pos sonei kai kala prepei na simfoniseis mazi mou. sto kato kato mporei na leo kai vlakeies. apla na min ironeuesai.

mia protasi apla ekana. nomizo pos exo auto to dikaioma (i mipos den to exo???).
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #154 on: March 23, 2007, 01:54:52 am »

Φίλη th_oikonomou παρακαλείσαι να μη χρησιμοποιείς greeklish
εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος (π.χ. πρόβλημα με τον υπολογιστή σου)
γιατί τα μηνύματά σου γίνονται δυσανάγνωστα από τα υπόλοιπα μέλη της Κοινότητας.
Να σε ενημερώσουμε ότι αν θέλεις να δημοσιεύσεις ένα μεγάλο κείμενο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω site για την αυτόματη μετατροπή greeklish σε ελληνικά:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Ευχαριστούμε
Εκ της Διαχείρισης

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
th_oikonomou
Guest
« Reply #155 on: March 23, 2007, 01:55:03 am »

sorry gia ta greeklish...
pmousoul
Guest
« Reply #156 on: March 23, 2007, 02:01:08 am »

Τα έγραψα και στην electroauth... Αυτή είναι η γνώμη μου.

Πιστεύω πως το κουράζουμε πολύ το θέμα...

Τα πράγματα πιστεύω είναι απλά! Θα θυσιαστούν εξεταστικές έτσι ώστε να μην
χαθεί εξάμηνο.

Με λίγα λόγια το πιο πιθανόν είναι όταν λήξει η κατάληψη, εφόσον το επιτρέπουν
τα χρονικά περιθώρια, θα γίνουν οι απαραίτητες αναπληρώσεις - εξεταστική
χειμερινού. Έπειτα παραδόσεις θερινού και εξετάσεις θερινού μέσα με τέλος
Σεπτέμβρη!

Αν θέλουμε να μιλάμε για παιδεία δεν θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία! Ας ξεχάσουμε λοιπόν την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη.
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #157 on: March 23, 2007, 02:03:16 am »

Quote from: JAs0n-X on March 23, 2007, 01:30:35 am
Να μην γίνει θερινό εξάμηνο μιας και είμαι 5ο ετος και δεν εχω μαθηματα. Να γίνει η χειμερινή εξεταστική άνετα τώρα και επαναληπτική τον Σεπτέμβριο (μην τυχον και δεν τα περασω τα τελευταια μου 6 μαθηματα ολα τωρα). Επίσης να γίνει πτυχιακή τον Ιούνιο που να  συμπεριλαμβάνει χειμερινά και θερινά (για τα φιλαράκια μου) μαθήματα!

Σωστός Ιάσωνα. Είδες τα παλικάρια που τώρα κάνουν και παραγγελιές! Το σωστό είναι να επωμιστούν το κόστος τα μικρά έτη που πρωτοστάτησαν και μας επέβαλαν τις αγωνιστικές τους επιλογές: Να χαθεί το εξάμηνο και να μπορούμε να δώσουμε το Σεπτέμβρη (ή και τον Ιούνιο ακόμη!) μόνο θερινά μαθήματα που έχουμε δηλώσει σε παρελθόντα έτη. Προτάσεις να δοθούν μαθήματα χωρίς να έχουν διδαχθεί κρίνονται ως απαράδεκτες: Εξεταστικό κέντρο το έχουμε δει το πανεπιστήμιο;;

Neuken in de keuken
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #158 on: March 23, 2007, 02:05:55 am »

alexzlat ή γράψε σωστό (που να διαβάζεται) ποστ
ή μην γράφεις καθόλου

Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #159 on: March 23, 2007, 02:09:31 am »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 02:03:16 am
Σωστός Ιάσωνα. Είδες τα παλικάρια που τώρα κάνουν και παραγγελιές! Το σωστό είναι να επωμιστούν το κόστος τα μικρά έτη που πρωτοστάτησαν και μας επέβαλαν τις αγωνιστικές τους επιλογές: Να χαθεί το εξάμηνο και να μπορούμε να δώσουμε το Σεπτέμβρη (ή και τον Ιούνιο ακόμη!) μόνο θερινά μαθήματα που έχουμε δηλώσει σε παρελθόντα έτη. Προτάσεις να δοθούν μαθήματα χωρίς να έχουν διδαχθεί κρίνονται ως απαράδεκτες: Εξεταστικό κέντρο το έχουμε δει το πανεπιστήμιο;;

Δημοκρατικότατος...  NotWorthy  Grin

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #160 on: March 23, 2007, 02:12:39 am »

Quote from: th_oikonomou on March 23, 2007, 01:51:47 am
loipon jason, epeidi mallon trelathikes me auta pou sou eipa, tha prospathiso na se epanafero stin pragmatikotita...

katarxin den mporoume na ta theloume ola dika mas. protimas na meineis tora 2 vdomades makria apo tous dikous sou i to kalokairi 1 mina pou tha vrazei o topos kai ta filarakia sou tha einai diakopes sti chalkidiki i se kana nisi...?
deuteron, prosopika den exo kanena provlima na ginei tora exetastiki kai na xathei to epomeno examino mias kai exo parei tomea, de xrostao polla mathimata alla kai exo kai alla pio endiaferonta pragmata na kano ektos apo ti sxoli. apla prospathisa na vro enan tropo gia na simvinasoume ta asimvivasta. kai nai -eite theleis to pisteveis eite oxi - to skeftika arketa prin miliso giati imoun sigouros gia to ti tha akouso...

telos, den xero pos tin exeis dei (mallon nomizeis oti eisai proedros para to proedro tou thmmy) kai eisai toso eristikos me tous pantes kai eidika me osous diafoneis. les kai eisai i moni kai monadiki aufthentia edo mesa. de leo pos sonei kai kala prepei na simfoniseis mazi mou. sto kato kato mporei na leo kai vlakeies. apla na min ironeuesai.

mia protasi apla ekana. nomizo pos exo auto to dikaioma (i mipos den to exo???).

Καθολου δεν τρελαθηκα, αλλα μαλλον εσυ πρεπει να επανελθεις στην πραγματικοτητα. Αλλα βλεπω τοσες προτασεις και μερικες  οπως εν προκειμενω η δικη σου μου φαινονται τραβηγμενες! Πολλοι καθηγητες εχουν ξεκαθαρισει οτι σε διακοπες ΔΕΝ κανουν μαθημα!
Επισης σου ανεφερα ποσους λογους ακομα που η προταση σου δεν εχει βαση...

Εσυ προτιμησες να σταθεις στην μια και μοναδικη που ανεφερα ενα οχι τοσο σοβαρο λογο και εκανα και χαβαλε!

Απαντησε λοιπον και στα υπολοιπα... που θα κανουμε μαθημα? με ποιος καθηγητες? ποσες ωρες την ημερα θα παρακολουθει καποιος που εστω θελει να τα παρακολουθησει ολα? μεχρι τι ωρα θα γινονται μαθηματα? με τι προσωπικο? με ποιους μεταπτυχιακους?

Μην νομιζεις και εγω πληττομαι απ τις συνεπειες τις καταληψης (την οποια και δεν στηριξα ποτε παρεπιπτοντως) και γω θελω να βρουμε μια λυση αλλα μια εφαρμοσιμη τελος παντων. Εγω ισως ειμαι και σε δυσκολοτερη θεση απο σενα μιας και υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ημουν με το μισο πτυχιο στα χερια!

Οσο για την κατακλειδα σου: δεν ξερω που το στηριζεις αυτο που λες! Σε ποια μηνυματα μου ειμαι ερριστικος?? Εν συγκρισει με τα μηνυματα που εχω κανει το ποσοστο τους τεινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο μηδεν % μιας και παντα προσεχω τα λογια μου και αποφευγω ερριδες και καυγαδες.
Τωρα αν εσυ απο το μηνυμα μου ειδες την ταση να στην πω ή οτι είμαι ερριστικος ή δεν ξερω γω τι ειδες ειναι μαλλον δικο σου προβλημα.

Μπορω να διαφωνω μαζι σου ε? Εχω το δικαιωμα? (η μήπως δεν έχω?).

Τελος να σου πω οτι αν κανω και λιγο πλακα μην το παιρνεις στα σοβαρα..δεν σε ειρωνευομαι κανω απλα πλακα οπως κανω με την παρεα μου που παντα για πλακα την λεμε υποτιθεται ο ενας στον αλλο με μια δοση αστεισμου! Μην εισαι προκατειλλημενος οτι οποιος διαφωνει εχει και κακη διαθεση απεναντι σου (αυτο παει και σε πολλα ατομα εδω μεσα δεν απευθηνεται προσωπικα σε σενα)!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #161 on: March 23, 2007, 02:13:53 am »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 02:03:16 am
Το σωστό είναι να επωμιστούν το κόστος τα μικρά έτη που πρωτοστάτησαν και μας επέβαλαν τις αγωνιστικές τους επιλογές:

Shocked Shocked Shocked

Εσύ ήσουνα σε καμιά συνέλευση να υπερασπιστείς την άποψη σου, ως μεγαλοετής;
th_oikonomou
Guest
« Reply #162 on: March 23, 2007, 02:16:01 am »

Alexzalt, θα σε στεναχωρήσω αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν μπορεις να δώσεις μαθήματα που δεν έχουν διδαχτεί το έτος που κάνεις τη δήλωση...
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #163 on: March 23, 2007, 02:18:52 am »

Quote from: th_oikonomou on March 23, 2007, 02:16:01 am
Alexzalt, θα σε στεναχωρήσω αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν μπορεις να δώσεις μαθήματα που δεν έχουν διδαχτεί το έτος που κάνεις τη δήλωση...
σωστά τα λες

pmousoul
Guest
« Reply #164 on: March 23, 2007, 02:27:59 am »

@Προς κάθε δια την εκπαιδευτική διαδικασία ενδιαφερόμενο!

Θα βρεθεί λύση! Δεν χρειάζεται να οξύνονται τα πνεύματα - άλλωστε δεν νομίζω ότι αυτό βοηθάει στην εύρεση λύσης.

Ο αγώνας που διεξάγουμε είναι για την Παιδεία... Άρα η λύση που θα εφαρμοστεί τελικά θα πρέπει να είναι ανάλογη.

Αρκετά μέλη ΔΕΠ του τμήματός μας δείχνουν κατανόηση και προθυμία να μας βοηθήσουν απέναντι στην παρούσα κατάσταση, χωρίς αυτό να συνεπάγεται εκπτώσεις και συνοπτικές εκπαιδευτικές διαδικασίες!

Είναι πράγματι πρόβλημα η συνέχιση του αγώνα με καταλήψεις, όχι μόνο για την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα. Η κατάληψη είναι η ακραία μορφή πάλης που έχουμε, η οποία τελευταία τείνει να γίνει τετριμμένη! Γνώμη μου είναι πως αυτό είναι λάθος! Η κατάληψη θα πρέπει να είναι ξέσπασμα και όχι απλά πολιτική επιλογή γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνει από την δυναμική της.

Τίθεται επίσης και ζήτημα σχεδιασμού-τακτικής... Όπως σε κάθε αγώνα δεν μπορείς να είσαι συνέχεια επίθεση, έτσι κι εδώ! Χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι εγκαταλείπεις τον αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο όμως γίνεσαι ευέλικτος και κρατάς δυνάμεις για αργότερα...

Εδώ μπαίνει και το ζήτημα του εάν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε όταν λήξει η κατάληψη... Η απάντηση πιστεύω είναι προφανής και ενισχύεται από τα παραπάνω!

Είμαι περήφανος για το τμήμα μου... Όχι μόνο για τους αγώνες που δίνει, αλλά για την σύστασή του και την λειτουργία του γενικότερα! Πιστεύω πως το τμήμα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και να βρει τα πόδια του σε ελάχιστο χρόνο, αρκεί να νιώσουμε και εμείς οι φοιτητές κομμάτι του.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 Go Up Print
Jump to: