• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:04:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:04:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 116
Total: 194
dkoukn
redwolf
palladas
tols1
Nikos_313
Bigie_Cheese
LelisNiko
vasilikitsatsi
A-TheITGuy
Billyskotsikas
bougatsa
Smaragda
kstavroulis
George_RT
Vassoula
vasilis saitis
dmadarak
Athinaaz
IoannisMich
abiki
gianst
BossiTsif
asimomyti
victoria
odysseaskar
harischris
summersunshine
meliou
mprova
anastasis34
athena_apo
mayia psarikoglou
EvP
folas
cealexop
θσερναμε
Vangelan
george14
Don
stergios03
Andreas K
Nicotre
nikos123321
theofr
Belafonte
trelogauros7
Psychoktonos_
Carot1456
Kenedy
mailon
stelinas
chondrosp
papakyrn
Christop
dkatsoul
victoria ginikopoulou
spyros36
Δημητρης Αξιμιωτης
elenak
jimalexoud
hraklis2002
giorgosss03
drimagm
nikpamp
Pakapis5
tmpadasn
papatmaria
dkoui
agapi
TheKingInTheNorth
eli_k
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Down Print
Author Topic: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00  (Read 29021 times)
Megawatt
Guest
Re: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
« Reply #60 on: March 18, 2007, 14:55:11 pm »

Quote from: Guybrush on March 17, 2007, 21:33:29 pm
Διαφωνω εντονα με εξεταστικη 2 εβδομαδων. Ειναι unfair
Σίγουρα είναι. Όμως δεν υπάρχει χρόνος.
Εγώ προτείνω να χρησιμοποιήσουμε και το καλοκαίρι, αν θέλουμε να μην γίνει έκπτωση στην ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας από την μια και απο την άλλη να μην βιώσουμε την ψυχοφθόρα κατάσταση συμπτυγμένων εξεταστικών. Δυστυχώς, μέσα στην συζήτηση είδα ότι η χρησημοποίηση του καλοκαιριού βρίσκει αντίθετους και αρκετούς καθηγητές, αλλά αν υπάρχει διάθεση από μέρους μας, ας το προτείνουμε. Αν υπάρχει...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #61 on: March 18, 2007, 15:36:48 pm »

Η δικιά μου πρόταση (δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί), αν και δε με συμφέρει σε καμία περίπτωση είναι η εξής:

Όποτε κι αν λήξη η κατάληψη, να γίνουν άμεσα οι αναπληρώσεις του χειμερινού εξαμήνου (Όσο γίνεται πιο σύντομα (2 βδομάδες?). Άλλωστε μερικά έτη έχουν ολοκληρώσει την ύλη).

Εν συνεχεία, εξεταστική Φεβρουαρίου η οποία να διαρκέσει 2,5 βδομάδες (περίπου 18 μέρες όπως άλλες φορές).

Εν συνεχεία, να ξεκινήσει άμεσα το θερινό εξάμηνο, και να γίνουν μαθήματα μέχρι να συμπληρωθούν 9 βδομάδες μαθημάτων (Όσο χρειαστεί δλδ μέσα σε Ιούνιο ή Ιούλιο).

-- Αν π.χ. ξεκινήσει το θερινό εξάμηνο αρχές Μαΐου, δε χρειάζεται να πατήσουμε και πολύ μέσα στον Ιούλιο.

Διακοπές.

Επιστρέφουμε Δευτέρα 27/08 και συνεχίζουμε μαθήματα θερινού εξαμήνου μέχρι τις 14/09. (3 βδομάδες ακόμα)

Τέλος, δίνουμε τη θερινή εξεταστική από 17/09 μέχρι τις 03/10 (2,5 βδομάδες). Και μετά ξεκινάμε το νέο έτος.

Ουσιαστικά δλδ προτείνω ακριβώς το αντίθετο από αυτούς που προτείνουν να γίνει μόνο το Σεπτέμβρη εξεταστική. Να γίνουν οι άλλες δύο, και να χαθεί του Σεπτέμβρη.

Έτσι:

α) Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τον τομέα.

β) Θα γίνουν 2 εξεταστικές φυσιολογικές αντί για μία στην οποία θα πέσει τεράστιο βάρος στους φοιτητές να περάσουν ενδεχομένως 12 με 13 μαθήματα (για τα δυο εξάμηνα). Εϊναι πολύ πιο εύκολο να περάσεις από 6 μαθήματα σε 2 εξεταστικές των 2,5 βδομάδων, παρά να περάσεις 12 σε μία του ενός μήνα και κάτι.

γ) Δεν εκφυλίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία.
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #62 on: March 18, 2007, 15:49:06 pm »

Quote from: Juan on March 18, 2007, 15:36:48 pm
Η δικιά μου πρόταση (δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί), αν και δε με συμφέρει σε καμία περίπτωση είναι η εξής:

Όποτε κι αν λήξη η κατάληψη, να γίνουν άμεσα οι αναπληρώσεις του χειμερινού εξαμήνου (Όσο γίνεται πιο σύντομα (2 βδομάδες?). Άλλωστε μερικά έτη έχουν ολοκληρώσει την ύλη).

Εν συνεχεία, εξεταστική Φεβρουαρίου η οποία να διαρκέσει 2,5 βδομάδες (περίπου 18 μέρες όπως άλλες φορές).

Εν συνεχεία, να ξεκινήσει άμεσα το θερινό εξάμηνο, και να γίνουν μαθήματα μέχρι να συμπληρωθούν 9 βδομάδες μαθημάτων (Όσο χρειαστεί δλδ μέσα σε Ιούνιο ή Ιούλιο).

-- Αν π.χ. ξεκινήσει το θερινό εξάμηνο αρχές Μαΐου, δε χρειάζεται να πατήσουμε και πολύ μέσα στον Ιούλιο.

Διακοπές.

Επιστρέφουμε Δευτέρα 27/08 και συνεχίζουμε μαθήματα θερινού εξαμήνου μέχρι τις 14/09. (3 βδομάδες ακόμα)

Τέλος, δίνουμε τη θερινή εξεταστική από 17/09 μέχρι τις 03/10 (2,5 βδομάδες). Και μετά ξεκινάμε το νέο έτος.

Ουσιαστικά δλδ προτείνω ακριβώς το αντίθετο από αυτούς που προτείνουν να γίνει μόνο το Σεπτέμβρη εξεταστική. Να γίνουν οι άλλες δύο, και να χαθεί του Σεπτέμβρη.

Έτσι:

β) Θα γίνουν 2 εξεταστικές φυσιολογικές αντί για μία στην οποία θα πέσει τεράστιο βάρος στους φοιτητές να περάσουν ενδεχομένως 12 με 13 μαθήματα (για τα δυο εξάμηνα). Εϊναι πολύ πιο εύκολο να περάσεις από 6 μαθήματα σε 2 εξεταστικές των 2,5 βδομάδων, παρά να περάσεις 12 σε μία του ενός μήνα και κάτι.

clap clap clap
 wav
 Hello
Προτείνω έτσι όπως είναι η πρόταση του Juan να σταλεί ως επίσημη θέση-πρόταση του συλλόγου μας στους καθηγητές μέλη ΔΕΠ..
Είναι το καλύτερο..
Μην το κουράζουμε το πράγμα..
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #63 on: March 18, 2007, 16:22:30 pm »

Nαι, τώρα που βλέπω την πρόταση του Χουάν μου φαίνεται και μένα ως η καλύτερη λύση
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #64 on: March 18, 2007, 17:16:54 pm »

Quote from: pandora on March 18, 2007, 03:07:27 am
Quote from: fugiFOX on March 18, 2007, 02:37:17 am
Quote from: takis on March 17, 2007, 21:56:24 pm
τι πάει να πει 2 εξεταστικές το σεπτέβρη? εγώ λέω να μη κάνουμε καμία.Χωράει 1 τώρα των 2 εβδομάδων και άλλες 10 βδομάδες μάθημα.Και τον σεπτέβρη κανονικά
Για να ολοκληρωθεί ένα εξάμηνο απαιτούνται 11 εβδομάδες μαθημάτων

ok απλά ούτως ή άλλως θα χάναμε κάτι μετά από τόσο καιρό κατάληψη. Και στην  τελική τί μία εβδομάδα παραπάνω ή μία λιγότερο. Αν υπάρχει θέληση μπορούν να αναπληρωθούν οι ώρες με κάποια έκτακτα, αν μιλάμε μόνο για μία εβδομάδα διαφορά.
όχι, δε λέω εάν φτάνουν ή όχι ή αν υπάρχει θέληση.
Εγώ απλά ανέφερα τον κανονισμός του πανεπιστημίου
που αναφέρει ότι η ελάχιστη διάρκεια διδασκαλίας έιναι 11 εβδομάδες

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #65 on: March 18, 2007, 17:21:28 pm »

Διακοπές.

Έτσι:

+1000

Hello Hello Hello Peace

Η πρότασή σου juan πάρα πολύ καλή. Συμφωνώ με το συνάδελφο παραπάνω που είπε να σταλεί στους καθηγητές (Μάργαρη, Δημάκη, Αντωνόπουλο ή όποιους άλλους είτε ήταν είτε όχι στη συζήτηση προχθές)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #66 on: March 18, 2007, 17:28:10 pm »

Διακοπές.

Έτσι:

Παρότι η φοιτητική μου ταυτότητα έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο
πιστεύω ότι η πρόταση αυτή είναι η καλύτερη δυνατή.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #67 on: March 18, 2007, 18:16:36 pm »

Την προώθησα και στην electroauth.
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #68 on: March 18, 2007, 18:58:08 pm »

Ωραία, για να δούμε...

Και βέβαια τα καλοκαιρινά μαθήματα ήταν ένα κόστος που εξαρχής ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω!

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ .-

View Profile
« Reply #69 on: March 18, 2007, 19:11:54 pm »

Διακοπές.

Έτσι:

Αυτό που συμβαίνει σε κάθε ακαδημαϊκό έτος είναι να έχουμε 2 ευκαιρίες για να δώσουμε και να περάσουμε τα μαθήματα τόσο του χειμερινού όσου και του θερινού εξαμήνου.Συμφωνώ με τον Χουάν σε όλα ,πλην όμως,η εξεταστική που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβρη θα πρέπει να είναι όχι η θερινή,αλλά εξεταστική Σεπτέμβρη(δλδ και των χειμερινών μαθημάτων).'Ετσι,θα υπάρχει το λιγότερο δυνατό 'κόστος'για τους φοιτητές (απώλεια δλδ μόνο της θερινής εξεταστικής Ιουνίου) και πολλοί θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν χειμερινά μαθήματα για τον τομέα(έστω και για την επόμενη χρονιά).Φυσικά απαιτείται κάποια αλλαγή στο παραπάνω χρονοδιάγραμμα όπως πχ να ξεκλέψουμε μια ακόμα βδομάδα από τον Ιούλιο και μια από τον Αύγουστο έτσι ώστε,η προτεινόμενη 'Σεπτεμβριανή' εξεταστική να κρατήσει ένα μήνα και να χει το χαρακτήρα που προανέφερα.Αν θέλουμε περισσότερες διακοπές,τότε ας ξεφύγει η ημερομηνία έναρξης του επόμενου χειμερινού εξαμήνου μια βδομάδα (10/10/2007).
« Last Edit: March 18, 2007, 19:29:04 pm by SuperNova » Logged

Κάπου ανάμεσά τους με... αναγνώρισα...
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #70 on: March 19, 2007, 03:22:14 am »

Quote from: Nh on March 18, 2007, 18:58:08 pm
Ωραία, για να δούμε...

Και βέβαια τα καλοκαιρινά μαθήματα ήταν ένα κόστος που εξαρχής ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω!

Τι αυτοθυσία... Tongue

Neuken in de keuken
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #71 on: March 19, 2007, 03:42:14 am »

Εγώ πάντως εδώ που φτάσαμε θα προτιμούσα να χαθεί το θερινό εξάμηνο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αναπληρώσεις και εξεταστική χειμερινού κανονικά. Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοια απώλεια έχει συνέπειες, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας σαν τμήμα παρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα εξάμηνο με πασαλείμματα. Όπως είπε και ο κ.Παπαγιάννης στη λίστα, 1-2 απρόοπτα και δε θα είμαστε ούτε και τυπικώς εντάξει, ενώ η κούραση και η πίεση από όλα αυτά θα είναι μεγάλη. Και επίσης δε θα χρειαστεί να κλέψουμε χρόνο από την επόμενη χρονιά ούτε και από το καλοκαίρι. Προτιμότερο να χαθούν 7 μαθήματα για να κάνουμε τα υπόλοιπα σαν άνθρωποι, παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε...
Άλλωστε ποιος μπορεί να περάσει όλα τα μαθήματα σε 2 μονές εξεταστικές μόλις 2 εβδομάδων; Στην πραγματικότητα οι απώλειες σε επίπεδο αριθμού μαθημάτων θα έχουν ελάχιστη διαφορά, ενώ τα κέρδη στην ποιότητα των σπουδών μας θα είναι μεγάλα.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #72 on: March 19, 2007, 03:44:26 am »

Εσύ marauber είσαι 10ο εξάμηνο και δεν έχεις μαθήματα ε? (Ούτε εγώ έχω Tongue)

Σόρρυ κιόλας, αλλά το να χαθεί το εξάμηνο, είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Μόνο με κατάληψη μέχρι τέλη Ιούνη!
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #73 on: March 19, 2007, 03:45:53 am »

εάν χαθεί το θερινό εξάμηνο,
θα υπάρξιε πρόβλημα με τα μαθήματα του
χειμερινού που είναι αλυσίδα.

marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #74 on: March 19, 2007, 03:57:08 am »

Quote from: Juan on March 19, 2007, 03:44:26 am
Εσύ marauber είσαι 10ο εξάμηνο και δεν έχεις μαθήματα ε? (Ούτε εγώ έχω Tongue)

Σόρρυ κιόλας, αλλά το να χαθεί το εξάμηνο, είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Μόνο με κατάληψη μέχρι τέλη Ιούνη!

Προγραμματισμένα μαθήματα όχι, έχω όμως 3 χρωστούμενα. Όπως και να έχει, δεν το σκέφτηκα από τη δική μου σκοπιά αλλά από τη σκοπιά ενός φοιτητή ως το 4ο έτος. Νομίζω φαίνεται αυτό Wink
Αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως...
Ξαναλέω, οι διαφορές σε απόλυτο αριθμό μαθημάτων θα είναι μικρές.

Quote from: fugiFOX on March 19, 2007, 03:45:53 am
εάν χαθεί το θερινό εξάμηνο,
θα υπάρξιε πρόβλημα με τα μαθήματα του
χειμερινού που είναι αλυσίδα.

Όντως. Ο κ.Παπαγιάννης στη λίστα πρότεινε να γίνουν σεμινάρια ενός μήνα για τα μαθήματα αλυσίδες. Πιστεύω ότι είναι μια λύση αυτό το σενάριο.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13 Go Up Print
Jump to: