• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:14:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:14:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 105
Total: 152
andripappa
Yamal
fpapat
thaliatsk
georgepana9
chaniotism
Spyridon01101
Thanasis_pap
Stathiss
georgy
ValKar
Maximos7
Elenit
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επικοινωνία με τον Kοσμήτορα!! (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Go Down Print
Author Topic: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  (Read 61922 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
« Reply #210 on: March 14, 2007, 14:36:16 pm »

[off-topic] Καλά, λείπεις 2 ώρες από ένα topic και μετά δεν το προλαβαίνεις!! [/off-topic]

Nessa, δεν είπα ότι πρότεινες να τον κλείσουμε στο γραφείο του. Απλά είπα ότι μου θύμισε αυτές τις ενέργειες (κλείσιμο, χτίσιμο κ.ο.κ.)

Ο Μάργαρης επίσης δεν απείλησε, τουλάχιστον έτσι το βλέπω, και μάλιστα γι' αυτό πιστεύω ότι έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, ότι πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα, ακριβώς για να μην χάσει κάποιος τζάμπα τη χρονιά του. Τι άλλο να κάνει δηλαδη την προκειμένη στιγμή?? (Γιατί μη μου πεις ότι από τη μια στιγμή στην άλλη προλαβαίνει να καταργήσει τα προαπαιτούμενα.

Προσωπικά, νόημα βρίσκω στα προαπαιτούμενα, αρκεί να διδάσκονταν τα μαθήματα με έναν πιο ακαδημαϊκό - επιστημονικό τρόπο, και όχι "παράδοση - εξέταση - βάση - περνάω - εντάξει". Όσο για τα 17, είναι ένας αριθμός φαινομενικά αυθαίρετα επιλεγμένος, αλλά αν κάτσει να υπολογίσεις τι χρειάζεται να περάσεις, θα δεις ότι για να τον συμπληρώσεις πρέπει να έχεις περάσει αρκετά βασικά μαθήματα.

Και τελοσπάντων, κανείς δεν είπε να μην κυνηγήσουμε να αλλάξει το καθεστώς των προαπαιτουμένων, εφόσον το ζητά η πλειοψηφία. αλλά θα πρέπει να συμφωνούμε και με τον τρόπο. Καιο τρόπος θα είναι πολύ καθοριστικός, όσον αφορά το ποιον θα έχουμε στο πλευρό μας και ποιον όχι.

edit:
Quote from: Νessa on March 14, 2007, 14:31:23 pm
Kat, δε μου ήρθε τώρα να πω να καταργηθούν τα προαπαιτούμενα. Είναι πάγιο αίτημα του συλλόγου. Απλά τώρα είναι η ευκαιρία, γιατί έχουμε κάνει τη σχολή δική μας, έχουμε δύναμη.

Ίσως αυτό ακριβώς που λες να είναι που ενοχλεί κάποιους...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Sanctifier
Guest
« Reply #211 on: March 14, 2007, 14:47:08 pm »

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 14:13:36 pm
Δεν πρέπει να υπερασπιστούμε όσους υφίστανται συνέπειες για τους αγώνες που έδωσαν; Οι αγώνες μας δεν πρέπει να ποινικοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο - προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το τίμημα που καλούμαστε να πληρώσουμε. Σε κάθε περίπτωση. Οι αγώνες δεν είναι μόνο για τους αποφασισμένους σκληροτράχηλους, έχουμε όλοι μας δικαίωμα να αντισταθούμε στην αδικία...

Ποια ειναι η αδικια;
Οτι αγωνιστηκες και αν ανοιξει η σχολη πχ δεν θα μπορουν να γινουν (που θα γινουν)  αναπληρωσεις και εξεταστικη  για να παρεις τομεα;
Αν δεν βγαινει το προγραμμα (που βγαινει επειδη θα βοηθησουν οι καθηγητες) ποιος σου φταιει ;
Και γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλαιγεστε ;
Κλαινε οι χηρες κλαινε κι οι παντρεμενες.
edit: Οι χηρες γελανε και κλαινε οι παντρεμενες.
« Last Edit: March 14, 2007, 15:05:44 pm by Sanctifier » Logged
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #212 on: March 14, 2007, 17:09:28 pm »

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 12:23:41 pm
Πρέπει να επιβάλουμε την κατάργηση των προαπαιτούμενων. Αν δεν το κάνουμε τώρα που υπάρχει κίνημα, δε θα το καταφέρουμε ποτέ. Δε θα επιτρέψουμε στο (νέο;) πρόεδρο να αναλάβει καθήκοντα αν δε δεσμευτεί να καταργήσει άμεσα τα προαπαιτούμενα, που μπορεί να σημάνουν ποινικοποίηση του αγώνα μας. Κλείδωμα του γραφείου, λοιπόν. Να μην υπάρξει στο εξής πρόεδρος που να τολμήσει να στηρίξει τέτοιους θεσμούς στο τμήμα.

Anonymous: Και η κατάληψη αυταρχικό μέτρο είναι, αλλά την ψηφίζεις Roll Eyes

nessa κίνημα υπάρχει για άλλα πράγματα. Η περισσότεροι φοιτητές σε αυτό διαφωνούν (και γω σε ένα μεγάλο βαθμό), άσχετα αν το ψηφίζουν γιατί είναι ένα μικρό κομμάτι μέσα στο πλαίσιο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κόσμος για να στηρίξει κάτι τέτοιο και κάθε προσπάθεια θα ήταν ανεδαφική. Καλύτερα να ανοίξει μία συζήτηση γιατί ποτέ δεν έγινε κάτι σχετικό. Μόνο μία μικρή συζήτηση θυμάμαι πρίν από 3 ή 4 χρόνια όταν είχε ζητήσει η ΠΚΣ να καταργηθούν από κει και πέρα τίποτα. Ούτε επιχειρήματα για το τι προσφέρουν ούτε γιατι πρεπει να καταργηθούν. Μόνο σκόρπιες απόψεις.

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 13:44:46 pm
tolos: Το τόσο μεγάλο πρόβλημα θα το καταλάβεις αν διαβάσεις τις απειλητικές ανακοινώσεις του κ. Μάργαρη και το συνδυάσεις με το γεγονός ότι κάποιοι από εμάς περιμένουμε να πάρουμε τομέα φέτος. Δηλαδή αν γουστάρει ο πρόεδρος, πάει η ζωή μας ένα χρόνο πίσω!

κάθε περιορισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτόν που έχει την εξουσία για να απειλήσει. Με το ίδιο επιχείρημα θα έπρεπε να καταργήσουμε κάθε περιορισμό και κάθε εξουσία. Το επιχείρημα σου δε στέκει. Αν εκβιαζόμαστε σε αυτό φταίει η ανοχή μας σε τέτοιες πολιτικές. Η λύση δεν είναι η απάντηση με απειλές.
« Last Edit: March 14, 2007, 17:14:04 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #213 on: March 14, 2007, 17:15:52 pm »

Quote from: corina on March 14, 2007, 14:36:16 pm
Ο Μάργαρης επίσης δεν απείλησε, τουλάχιστον έτσι το βλέπω, και μάλιστα γι' αυτό πιστεύω ότι έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, ότι πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα, ακριβώς για να μην χάσει κάποιος τζάμπα τη χρονιά του. Τι άλλο να κάνει δηλαδη την προκειμένη στιγμή?? (Γιατί μη μου πεις ότι από τη μια στιγμή στην άλλη προλαβαίνει να καταργήσει τα προαπαιτούμενα.

Καλά η αλήθεια είναι ότι απείλησε (το γράφει ξεκάθαρα και ο ίδιος) ότι θα παραιτηθεί και δε συμβάλει στην αναπλήρωση μαθημάτων αν δε ικανοποιηθούν τα αιτήματα του.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #214 on: March 14, 2007, 23:36:40 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on March 14, 2007, 17:15:52 pm
Quote from: corina on March 14, 2007, 14:36:16 pm

Καλά η αλήθεια είναι ότι απείλησε (το γράφει ξεκάθαρα και ο ίδιος) ότι θα παραιτηθεί και δε συμβάλει στην αναπλήρωση μαθημάτων αν δε ικανοποιηθούν τα αιτήματα του.

Με βάση το προηγούμενο κείμενό του όντως. Με βάση αυτό όμως, και όσον αφορά τα προαπαιτούμενα, λέει ακριβώς ότι δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να χαθεί αυτό το εξάμηνο. (Τώρα αν είναι τόσο γιούχου, και τελικά ενώ λέει ότι πρέπει να συνεχιστούν τα μαθήματα - για τους άλλους καθηγητές - αλλά αυτός απέχει όπως είχε πει, αυτός θα γίνει ρεζίλι, τι να πω...)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #215 on: March 15, 2007, 01:10:59 am »

Πρέπει να επιβάλουμε την κατάργηση των προαπαιτούμενων. Αν δεν το κάνουμε τώρα που υπάρχει κίνημα, δε θα το καταφέρουμε ποτέ. Δε θα επιτρέψουμε στο (νέο;) πρόεδρο να αναλάβει καθήκοντα αν δε δεσμευτεί να καταργήσει άμεσα τα προαπαιτούμενα, που μπορεί να σημάνουν ποινικοποίηση του αγώνα μας. Κλείδωμα του γραφείου, λοιπόν. Να μην υπάρξει στο εξής πρόεδρος που να τολμήσει να στηρίξει τέτοιους θεσμούς στο τμήμα.

Σε μεγάλο βαθμό σου απάντησαν παραπάνω.
Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες (και ειδικά με την Κατ).

Τα προαπαιτούμενα πρέπει να υπάρχουν, σύμφωνα με τον κανονισμό του παλιού πρόγραμματος σπουδών, για το μόνο λόγο: όταν μπαίνεις σε τομέα, να ξέρεις τι παίζει, να έχεις μια ιδέα από μαθήματα. Αυτό και μόνο.

Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις φοιτητών που παρακαλάνε για ένα 5 κτλ, ώστε να πάρουν τομέα. Αυτό είναι πρόβλημα, και θεωρώ πως μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Πρακτικές κλειδώματος γραφείων και τραμπουκισμών δεν θεωρώ ότι έχουν θέση στο πανεπιστήμιο.

Anonymous: Και η κατάληψη αυταρχικό μέτρο είναι, αλλά την ψηφίζεις Roll Eyes

Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
Που ξέρεις τι κάνω;
Τι προσπαθείς; Να μου επιτεθείς προσωπικά; Να με διαβάλλεις σε ποιον;
Και εσύ τι ρόλο βαράς στη Συνέλευση; Ασφαλίτικο; Κοιτάς ποιος ψηφίζει τι;
Τι το παίζεις;

Άσχετα που η κατηγορία σου δεν έχει βάση.  8)
« Last Edit: March 15, 2007, 01:21:59 am by anonymous-root » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #216 on: March 15, 2007, 03:01:49 am »

Ανώνυμε, δεν λέμε να μην υπάρχουν προαπαιτούμενα παρά το ότι το υπαγορεύει ο κανονισμός. Να αλλάξει ο κανονισμός λέμε. Και αυτό πιστεύω ότι είναι θεμιτό να το ζητάς, αν πιστεύεις ότι δεν είναι καλό για την σχολή και τους φοιτητές. Και όπως ειπώθηκε είναι πάγιο αίτημα της γενικής μας συνέλευσης.

Το πώς θα διεκδικηθεί, προφανώς είναι θέμα συζήτησης που θα ταίριαζε εδώ. Το αν θα πρέπει ή όχι να υπάρχουν προαπαιτούμενα, προτείνω να συζητείται εδώ:

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12548.msg245000;topicseen#new

byeeee
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #217 on: March 15, 2007, 03:38:52 am »

Κάτι τέτοιες μικρές άσχετες βλακειούλες είναι στην ουσία αυτές που με ωθούν να μην ψηφίσω το κοινό πλαίσιο. Γιατί κάθε "αγωνιστικό" χαρτί πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα μέσα; Ας αγωνιζόμαστε για ένα πράγμα τη φορά, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα..

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #218 on: March 15, 2007, 03:47:52 am »

Αν δεν υπάρχει πλαίσιο που να σε ικανοποιεί αρκετά, κατέβασε δικό σου.

Αν σε ενοχλεί η διαδικασία, πρότεινε να αλλάξει η διαδικασία.

Αν σε ενοχλεί ο εαυτός σου, άλλαξε τον εαυτό σου.

Ένα πράγμα είναι η κριτική, και ένα άλλο είναι η γκρίνια. Και το ένα από τα δύο δεν αντέχεται, ειλικρινά.... (με έφαγες σήμερα ζαρατούστρα με τη γκρίνια σου επί της διαδικασίας Tongue)

byeeee
Sanctifier
Guest
« Reply #219 on: March 15, 2007, 03:53:22 am »

Quote from: Turambar on March 15, 2007, 03:47:52 am
(με έφαγες σήμερα ζαρατούστρα με τη γκρίνια σου επί της διαδικασίας Tongue)

Off-topic
Μου τα κανατε να σημερα με το φανταρικο σας. Grin
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #220 on: March 15, 2007, 04:09:32 am »

Εγώ ρε...? εγώ έλεγα ότι θα περάσω καλά εκεί. Ο άλλος άκουγε στρατό και αναστέναζε λες και ξεκινάει αύριο για το μέτωπο...

byeeee
Νessa
Guest
« Reply #221 on: March 15, 2007, 12:48:32 pm »

Quote from: Sanctifier on March 14, 2007, 14:47:08 pm
Ποια ειναι η αδικια;
Οτι αγωνιστηκες και αν ανοιξει η σχολη πχ δεν θα μπορουν να γινουν (που θα γινουν)  αναπληρωσεις και εξεταστικη  για να παρεις τομεα;
Αδικία εννοώ το νέο νόμο πλαίσιο, άσχετα με προαπαιτούμενα και εξεταστικές. Έλεγα να μπορώ να αγωνιστώ ενάντια στην αδικία χωρίς τόσο βαριές επιπτώσεις.
Quote from: anonymous-root on March 15, 2007, 01:10:59 am
Τα προαπαιτούμενα πρέπει να υπάρχουν, σύμφωνα με τον κανονισμό του παλιού πρόγραμματος σπουδών, για το μόνο λόγο: όταν μπαίνεις σε τομέα, να ξέρεις τι παίζει, να έχεις μια ιδέα από μαθήματα. Αυτό και μόνο.
Αυτό είναι ευθύνη δική σου. Αν πάρεις λάθος τομέα, κακό του κεφαλιού σου.
Πρακτικές κλειδώματος γραφείων και τραμπουκισμών δεν θεωρώ ότι έχουν θέση στο πανεπιστήμιο.
Όποιος χρησιμοποιεί αυτό το επιχείρημα πρέπει να καταλάβει ότι ισχύει και για την κατάληψη. Η κατάληψη δηλαδή τι είναι; Δεν είναι τραμπουκισμός και κλείδωμα των γραφείων; Όσο "κατάλυση του ασύλου" είναι το ένα, άλλο τόσο είναι και το άλλο...
Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
Το γράφω για να πείσω εσένα και τους ομοϊδεάτες σου (εννοώ τελοσπάντων όσους ψηφίζουν κατάληψη αλλά το κλείδωμα ενός γραφείου τους φαίνεται υπερβολικό, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις).
Που ξέρεις τι κάνω;
Προφανώς δεν ξέρω τι κάνεις, έκανα μια αυθαίρετη υπόθεση.
Τι προσπαθείς; Να μου επιτεθείς προσωπικά; Να με διαβάλλεις σε ποιον;
Αϊντέέέέ... αυτό κατάλαβες εσύ; Ένα λογικό επιχείρημα έφερα, το ότι αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα δεν έχει καμία σημασία. Να σε πείσω προσπαθούσα, όχι να μειώσω την αξιοπιστία σου.
Και εσύ τι ρόλο βαράς στη Συνέλευση; Ασφαλίτικο; Κοιτάς ποιος ψηφίζει τι;
Τι το παίζεις;

Άσχετα που η κατηγορία σου δεν έχει βάση.  8)
Η ηλιθιότητα της κατηγορίας σου (ότι κάθομαι και κοιτάω ποιος ψηφίζει τι) φαίνεται από τη δεύτερη πρόταση που γράφεις. Αν όντως καθόμουνα και κοίταζα τι ψηφίζεις προφανώς θα ήξερα ότι δεν ψηφίζεις κατάληψη και η "κατηγορία" μου δεν έχει βάση.

Αλλά δε με ενδιαφέρει τι ψηφίζεις εσύ προσωπικά. Εγώ έφερα ένα επιχείρημα σε όσους είναι υπέρ της κατάληψης αλλά κατά του κλειδώματος. Για να δείξω πρώτα πρώτα στους ίδιους ότι είναι ασυνεπείς.
Νessa
Guest
« Reply #222 on: March 15, 2007, 12:52:43 pm »

Quote from: vasso on March 15, 2007, 03:38:52 am
Κάτι τέτοιες μικρές άσχετες βλακειούλες είναι στην ουσία αυτές που με ωθούν να μην ψηφίσω το κοινό πλαίσιο. Γιατί κάθε "αγωνιστικό" χαρτί πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα μέσα; Ας αγωνιζόμαστε για ένα πράγμα τη φορά, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα..
Βασικά έχεις δίκιο. Δεν είχα υπόψη μου ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με το κοινό πλαίσιο. Αν είναι γενικευμένο, ίσως να πρέπει να βγουν κάποια πράγματα (τα λιγότερο σημαντικά) για να συσπειρώσουμε περισσότερο κόσμο.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι τα λευκά είναι συνήθως από άτομα που απλά θέλουν να ανοίξει η σχολή, και όχι από άτομα που διαφωνούν σε κάποια σημεία του κοινού πλαισίου.
netronio
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Ξένοι λοιπόν???

View Profile
« Reply #223 on: March 15, 2007, 13:46:03 pm »

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 14:16:02 pm
Γιατί το θέτεις έτσι; Αυτό είναι προσωπική σου ευθύνη. Να είχες την ωριμότητα να διαβάσεις τα κατάλληλα μαθήματα. Γιατί να σου απαγορεύεται να πάρεις μαθήματα του επόμενου εξαμήνου;

Αν και εγω παιδευτικα πολυ με τον τομέα, τον πήρα τελευταία στιγμή και τράβηξα μεγάλο αγχος, δεν νομιζω ότι είναι τόσο εύκολο να αποφασίσουμε αν τα προαπαιτούμενα είναι κάτι το άσχημο ή όχι. Εχουν καταστρεψει κόσμο που σίγουρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μπει στα ρυθμό και να αρχίσει να ασχολειται με τη σχολή χωρίς αυτό το άγχος και το να δίνεις τα ίδια και τα ίδια μαθήματα. Αλλα συνήθως αυτή η πλευρά είναι που αναφέρεται γιατι ειναι πιο εύκολα παρατηρίσιμη.

Άραγε πόσα παιδιά τα βοήθησε ο τομέας να μην μπαχαλευτούν και να λιώσουν όλη μέρα στους καφέδες?
Πόσοι έχοντας συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κινδυνεύουν να χάσουν μια χρονιά, κάθησαν και διάβασαν κυκλώματα και πεδία?

Και μήπως ο λόγος που απο μαθητές του 20 καταντάμε να παρακαλάμε να μας ανεβάσει το 3.5 σε 4 για να μας το κάνει στη συνέχεια 5 ( το έχω ακούσει αυτό απο συνάδελφο...) είναι η μετάβαση απο το καθεστώς της πίεσης σε αυτό της απόλυτης ελευθερίας? Είναι μήπως λόγω της ανωριμότητας που έχουμε στα πρώτα χρονια? Αν ναι, δεν είναι χρήσιμο να έχουμε έναν "οδηγο" για να μην χάσουμε την πορεία μας?

Ασχετα με το τελικά πως εφαρμόστηκαν και τα πρακτικά προβλήματα τους, πιστεύω ότι τα προαπαιτούμενα μπήκαν απο καλές προθέσεις και όχι απο ένα σατανικό σχέδιο των καθηγητών για να μιζεριάσουν τη ζωή μας.

Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με το μισό χωριό μου.
Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με τη μισή Καρδίτσα.
Έχω ακούσει για κοπέλες που έχουν πάει με τη μισή Θεσσαλονίκη

Εγώ ρε γαμώτο γιατί είμαι πάντα στο άλλο μισό?????
ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #224 on: March 15, 2007, 13:57:21 pm »

Quote from: Νessa on March 15, 2007, 12:52:43 pm
Πάντως έχω την εντύπωση ότι τα λευκά είναι συνήθως από άτομα που απλά θέλουν να ανοίξει η σχολή, και όχι από άτομα που διαφωνούν σε κάποια σημεία του κοινού πλαισίου.
Επειδή εγώ προσωπικά τις τελευταίες φορές ψήφισα λευκό οφείλω να πω ότι είσαι τελείως λάθος.Αν κάποιος ήθελε απλά να ανοίξει η σχολή θα ψήφιζε κάτι άλλο.Και όντως εγώ ίσως το βασικότερο πράγμα με το οποίο διαφωνώ στο κοινό πλαίσιο είναι η πρόταση για διαρκή κατάληψη.
Και αναρωτιέμαι,μήπως αυτό δεν αποτελεί βασική διαφωνία σε καίριο σημείο του πλαισίου?
Με καθαρά θετική κριτική διάθεση.
ΥΓ.Πολλά άτομα που ψήφισαν το ίδιο συμμερίζονται την άποψη που προανέφερα και συμμετέχουν και σε εκδηλώσεις του συλλόγου.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Go Up Print
Jump to: