• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:40:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:40:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 98
Total: 147
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
miltan8
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
evgns
vpoug
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επικοινωνία με τον Kοσμήτορα!! (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 18 Go Down Print
Author Topic: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  (Read 61893 times)
jeffaldo
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
« Reply #30 on: March 06, 2007, 14:26:28 pm »

Είναι τεράστιο λάθος να οδηγηθούμε σε τέτοια αποτελέσματα...

Καλό θα ήταν όσοι είναι υπεύθυνοι για κάποια πράγματα να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους όσο η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #31 on: March 06, 2007, 14:41:36 pm »

Ας πάρω και γω τον λόγο.
Λοιπόν, αρχικά να αναφέρω ότι ο κ Μάργαρης, τον οποίο τον Μάη-Ιούνη σχεδόν βαρεθήκαμε να βλέπουμε, δεν φάνηκε τους δύο τελευταίους μήνες στη σχολή. Όπως επίσης δεν φάνηκε και η περιβόητη μουσική ομάδα - παρά μόνον μία φορά προ μηνός μέσω του κ Χατζηλεοντιάδη. Η εν λόγω μουσική ομάδα - ας μη γελιόμαστε - υπαρχει και δραστηριοποιείται κατα βάσην λόγω της στήριξης καθηγητάδων, επομένως δεν θα την ονόμαζε κανείς φοιτητική. Αντιθέτως μια αμιγώς φοιτητική πρωτοβουλία -καμαράκι συλλόγου - εδώ και παρα πολύ καιρό δεν χαίρει καθηγητικής εύνοιας... Στα βήματα λοιπόν των καταληψιών του 2001 (κατάληψη 1431αμ) οι σημερινοί καταληψίες κερδίζουν έναν χώρο για όλους και για τις καθημερικές ανάγκες όλων. Η μουσική ομάδα, η οποία όπως μας ενημέρωσε ο Χατζηλεοντιάδης θα μεταφερόταν ούτως ή άλλως σε άλλο χώρο (Παναγιωτόπουλο) απλώς αναγκάζεται να βιαστεί λίγο παραπάνω. Η ιδοκτησία της - μουσικά όργανα - μεταφέρθησαν και είναι ασφαλή - τουλάχιστον όσο ασφαλής ήταν ο σύλλογος στο πρώην καμαράκι του.
   Όσον αφορά το σκέλος των εξαγγελειών σχετικά με την εξεταστική και το εξάμηνο, αλλά και ιδιαιτέρως τα μαθήματα του κ Μάργαρη είναι νωρίς να πει κανείς κάτι. Προηγούνται η Σύγκλιτος και η συνέλευση τμήματος, όπου ασφαλώς οι φοιτητές θα είναι παρόντες για να διασφαλήσουν - όπως και το καλοκαίρι - αυτά που δικαιούνται, όσο και αν κάποιοι διαφωνούν και όσο κι αν κάποιοι (εσωκινηματικοί...Wink κάνουν τουμπεκί (ας διατηρούμε τις αλήστου μνήμης εικόνες του καλοκαιριου στους μηχανολόγους)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #32 on: March 06, 2007, 14:48:23 pm »

Ερωτήσεις:

1) Μπορεί κάποιος να μας πει τι ακριβώς αντικείμενα λείπουν από τους Τομείς;; (edit: μόλις διάβασα το αντίστοιχο τόπικ) Διάβασα κάτι για βραστήρες κ.τ.λ. (Τα συγκεκριμένα αντικείμενα τα είδα χθες στο νέο καμαράκι, αλλά δε φαντάστηκα ότι πάρθηκαν από τοα γραφεία, φαντάστηκα ότι αγοράστηκαν ή ότι υπήρχαν!!!...) Αν όντως είναι τέτοια τα αντικείμενα, όντως είναι τραβηγμένη η παραίτηση, αλλά και αυτοί που τα πήρανε είναι ολίγον τι γύφτουλες... Lips Sealed Έλεος, δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα βραστήρα? μέχρι και με 10€ έχει....

2) Προφανώς αφού ο πρόεδρος θα μένει αδρανής, μέχρι να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του, αν όντως την υποβάλει, αυτό σημαίνει ότι δε θα συγκαλέσει και Γενική Συνέλευση τμήματος, σωστά? Οπότε ούτε για τις εξεταστικές και τα εξάμηνα θα μπορούμε να συνεννοηθούμε...

3) Η απόφαση έλεγε κατάληψη για το καμαράκι, αλλά το τι θα γίνει με τα μουσικά όργανα, τα οποία μεταφέρθηκαν, και του που θα πάει η μουσική ομάδα, το είχαμε αποφασίσει σε Γ.Σ?? Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε το συγκεκριμένο χώρο για καμαράκι συλλόγου, και ότι η μουσική ομάδα θα μπορούσε να βρει άλλο χώρο να στεγαστεί, αλλά είχα απ' την αρχή αμφιβολίες για το κατά πόσο μποροούσμε να πάρουμε εμείς μια τέτοια απόφαση χωρίς να έρθουμε σε συνεννόηση τουλάχιστον με τη μουσική ομάδα. Και κακώς που δεν εξέφρασα αυτή την αμφιβολία...Πιστεύω ότι καλώς πήραμε το χώρο, κακώς που δεν ήρθαμε σε συνεννόηση...
« Last Edit: March 06, 2007, 14:52:58 pm by corina » Logged

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #33 on: March 06, 2007, 14:53:08 pm »

Προσπάθειες για συννενόηση έγιναν πολλές αλλά δυστυχώς οι αξιότιμοι κύριοι της μουσικής ομάδας - που ανάθεμα κι αν είναι φοιτητές... - δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους*

*αν εξαιρέσει βέβαια κανείς την μοναδική φορά που έσκασε σ' ένα συντονιστικό ο Λεόντιος και που βέβαια ο άνθρωπος δεν είχε την παραμικρή όρεξη να συνεργαστεί μαζί μας... γι ' αυτό και δεν ξαναφάνηκε εδώ και ενάμιση μήνα...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #34 on: March 06, 2007, 14:55:55 pm »

Τέσπα, η αλήθεια είναι ότι και αυτός είναι ό,τι να ναι...

Έχω υπόψη μου το συγκεκριμένο συντονιστικό, και αν δεν κάνω λάθος το μόνο που είπε και αυτός είναι ότι έγιναν ζημιές στα μουσικά όργανα (που και αυτό βέβαια αν ήταν αλήθεια, είναι κατακριτέο)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Elsa
Guest
« Reply #35 on: March 06, 2007, 14:56:42 pm »

Φίλε eJunky, o κ Mάργαρης είναι όντως μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα,
αλλά να σε πληροφορήσω ότι ήταν δίπλα μας και στις πορείες.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #36 on: March 06, 2007, 14:57:57 pm »

Quote from: corina on March 06, 2007, 14:55:55 pm
Τέσπα, η αλήθεια είναι ότι και αυτός είναι ό,τι να ναι...

Έχω υπόψη μου το συγκεκριμένο συντονιστικό, και αν δεν κάνω λάθος το μόνο που είπε και αυτός είναι ότι έγιναν ζημιές στα μουσικά όργανα (που και αυτό βέβαια αν ήταν αλήθεια, είναι κατακριτέο)

σωστά αλλά προφανώς και δεν έγιναν...
(Stalin)^2
Guest
« Reply #37 on: March 06, 2007, 14:58:54 pm »

Quote from: Elsa on March 06, 2007, 14:56:42 pm
Φίλε eJunky, o κ Mάργαρης είναι όντως μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα,
αλλά να σε πληροφορήσω ότι ήταν δίπλα μας και στις πορείες.

ναι αλλά δεν είναι δίπλα μας στα συντονιστικά και όπως λέει δεν θα είναι δίπλα μας και στην διεκδίκηση της εξεταστικής και του εξαμήνου...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #38 on: March 06, 2007, 14:59:06 pm »

Η επαναστατικότητα του καθενός μας δεν κρίνεται από το πόσο πάτησε στην κατάληψη. Καταρχήν.

Στη μουσική ομάδα παίζουν φοιτητές. Αν αυτό δε σου φαίνεται φοιτητικό... τότε τί να πω? Επειδή έχει έναν καθηγητή ο οποίος είναι μαέστρος και συνθέτης και τη στηρίζει...

Εγώ στην κίνηση του Προέδρου, βλέπω έναν εκβιασμό, ουσιαστικά προς εμάς/αυτούς που δεν πηγαίνουμε αρκετά στη σχολή, δε συμμετέχουμε στις όποιοες εκδηλώσεις ή δεν πηγαίνουμε στις συνελεύσεις να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Νομίζω πως δεν απευθύνεται ιδιαίτερα στους "τακτικούς" της κατάληψης... ούτε στη καφετιέρα/ταμπακιέρα.

Η κραυγή, είναι κραυγή στην αναζήτηση μαζικής συμμετοχής.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #39 on: March 06, 2007, 15:08:38 pm »

Μα ο πρόεδρος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε φοιτητής που απλώς δεν έρχεται στην κατάληψη... Αφού στηρίζει τις κινητοποιήσεις -  κάτι που εγώ θεωρώ στην καλήτερη περίπτωση αστείο (βλ. δηλώσεις σε Ελευθεροτυπίας περί της ήδη εφαρμοζόμενης μεταρρύθμισης της μαριέττας-προαπαιτούμενα)-τότε που είναι?
Εν πάση περιπτώσει όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα κατα τη γνώμη μου είναι η αποδοκιμασία μια φοιτητικής πρωτοβουλίας που είναι σαφώς αναγκαία και οι κατηγορίες περί ληστείας κλπ την ώρα που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για ένα καμαράκι ενός συλλόγου που αριθμεί εκκατοντάδες μέλη.
Όσο για τη σύνθεση της μουσικής ομάδας επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν στηρίζεται μ,όνον από τον λεόντιο αλλά και από άλλους καθηγητάδες. Φοιτητική θα ήταν αν γνώριζες τουλάχιστον την ύπαρξή της.Την γνώριζες; Εγώ πάντως όχι.
elmaya
Guest
« Reply #40 on: March 06, 2007, 15:17:05 pm »

Quote from: |eJuncky| on March 06, 2007, 15:08:38 pm
Όσο για τη σύνθεση της μουσικής ομάδας επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν στηρίζεται μ,όνον από τον λεόντιο αλλά και από άλλους καθηγητάδες. Φοιτητική θα ήταν αν γνώριζες τουλάχιστον την ύπαρξή της.Την γνώριζες; Εγώ πάντως όχι.

Ίσως αν διαβάζατε τον οδηγό σπουδών αναλυτικά να ξέρατε λίγο περισσότερα πράγματα για τη σχολή.
Sanctifier
Guest
« Reply #41 on: March 06, 2007, 15:18:21 pm »

Quote from: Juan on March 06, 2007, 14:59:06 pm

Εγώ στην κίνηση του Προέδρου, βλέπω έναν εκβιασμό, ουσιαστικά προς εμάς/αυτούς που δεν πηγαίνουμε αρκετά στη σχολή, δε συμμετέχουμε στις όποιοες εκδηλώσεις ή δεν πηγαίνουμε στις συνελεύσεις να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Νομίζω πως δεν απευθύνεται ιδιαίτερα στους "τακτικούς" της κατάληψης... ούτε στη καφετιέρα/ταμπακιέρα.

Εγω παλι βλεπω οτι μονο στους τακτικους απεθυνεται αλλα η απειλη του - γιατι απειλη ειναι - πιανει και ολους τους αλλους.
Τωρα τι να πω περι αηδιας κτλ.Ασε εχουμε ξανακουσει βαρυγδουπα στο παρελθον.

Να κατσουν να τα βρουνε και πολυ το ζορισαμε το θεμα.
Σεναρια επι σεναριων παντα.Και η ασαφεια να ρεει αφθονη οπως η σαμπανια.

Που το ειδες μεσα απο το κειμενο του οτι καλει τους φοιτητες σε συστρατευση ;
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #42 on: March 06, 2007, 15:21:08 pm »

Τη γνώριζα ναι. Και έχω και φίλους που παίζουν/έπαιζαν εκεί. Ίσως και συγγενείς κάποτε...

Όπως και να 'χει, τη θέση μου περί του καμαρακίου την εξέφρασα σε προηγούμενο ποστ.

Τώρα αυτό με τους... "καθηγητάδες" μου κάνει κάπως. Και μου κάνει έτσι, επειδή αρχίζω να έχω την εντύπωση πως χλευάζουμε όσους δουλεύουν σ'αυτό το πανεπιστήμιο για να το πάνε μπροστά, επειδή συνεργάζονται και με οργανισμούς ταμπού (βλ Ευρωπαϊκή Ένωση ενίοτε)

Και μας είναι πάνω απ'όλα συμπαθείς, αυτοί που ξύνουν τα %# τους όλη μέρα, που προφανώς δε κάνουν καμία "κακιά ιμπεριαλιστική" έρευνα αλλά είναι σπίτι - μάθημα - σπίτι.

Δε λέω πως δεν υπάρχουν κι αυτοί που "τρώνε" τα ερευνητικά (αν και δε γνωρίζω προσωπικά κάποιον), αλλά λίγος σεβασμός σ'αυτούς που αν δεν ήταν, το πανεπιστήμιό μας θα ήταν για τον &%$%**
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: March 06, 2007, 15:22:01 pm »

καλά ρε εντάξει μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα,η μουσική ομάδα είναι είναι από τις πιο γνωστές ομάδες του ΑΠΘ .Και άγνωστοι να ήταν δεν έχουμε το δικαίωμα να τους συμπεριφερόμαστε έτσι.Έναν στοιχειώδη σεβασμό στην καλλιτεχνική ανησυχία!

Επί του πρακτέου:

και εγώ θέλω να φύγει αλλά όχι και με το ζόρι πως να το κάνουμε?τους βγάλαμε και τα όργανα στο δρόμο.!Τόσα χρόνια χωρίς καμαράκι είμασταν δε μπορούσαμε να κάνουμε 1 μήνα υπομονή να βρούμε συμβιβαστική λύση?Πιστεύω ότι αν τους βρούμε άλλο χώρο πρώτα θα μετεγκατασταθούν αυτοβούλως...

Υ.Γ αφού είμαστε τόσο μάγκες και πετάμε τον κοσμάκη στο δρόμο δε τακτοποιούμε και ορισμένα θεματάκια στη σχολή μας πρώτα?
Υ.Γπάντως έχουν βγάλει και cd
« Last Edit: March 06, 2007, 16:31:06 pm by takis » Logged
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
« Reply #44 on: March 06, 2007, 15:28:02 pm »

Εγώ προτείνω το εξής ωστε να υπάρξει μια γρήγορη αποκλιμάκωση της κατάστασης:

Είναι γεγονός οτι τη Σούλα φέτος και με τις δυο καταλήψεις και τα επακόλουθά τους την έχουμε τρελάνει. Επιπλέον, να σημειώσω οτι το γεγονός οτι την ειδοποιούμε όποτε μας καπνίσει να έρθει να μας εξυπηρετήσει μόνο σεβασμό δε δείχνει προς το πρόσωπό της και την προσφορά της στο Τμήμα. Για το λόγο αυτό, τώρα που είναι ορφανή η θέση του Προέδρου προτείνω να αναβαθμιστεί η Σούλα σε Πρόεδρο του Τμήματος.
Αυτό εκτός από μια έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της, θα αναδείξει και το Τμήμα μας γιατί θα είναι η πρώτη φορά που καταλαμβάνεται τέτοια θέση σε Πολυτεχνική σχολή από γυναίκα. Δε χρειάζεται νομίζω σε αυτό το σημείο να εκθειάσω τα προσόντα και την εμπειρία της Σούλας σε θέματα που αφορούν τη Σχολή μας, τα οποία υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις μιας τέτοιας θέσης.
Επίσης προτείνω την κενή θέση στη Γραμματεία να την καταλαμβάνουν εκ περιτροπής μέλη του διδακτικού προσωπικού ώστε να ξεκινάνε από τα χαμηλότερα πόστα της Σχολής (καλλιόπες, χαρτούρες, δηλώσεις μαθημάτων) την ανέλιξή τους -κατά τα πρότυπα των πολυεθνικών εταιριών.

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 18 Go Up Print
Jump to: