• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:59:17 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:59:17 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 37
Guests: 113
Total: 150
Anatolim
zgeorgitz
victoria
0restis
Yamal
Nekt
astepoul
Zaxarenia
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
dr.giorgos
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 73720 times)
Αθάνατος
Guest
Re: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
« Reply #390 on: April 10, 2007, 21:27:12 pm »

Quote from: Dr. Gonzo on April 10, 2007, 21:20:14 pm
Quote from: Αθάνατος on April 10, 2007, 21:11:06 pm
Τα ποσοστά των φοιτητών στις πορείες ήταν της τάξης 5-10% του συνόλου των φοιτητών

π.χ. εδώ στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πάνω από 100.000 φοιτητές (ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΤΕΙ) και στις πορείες δεν άκουσα ποτέ για πάνω από 10.000 φοιτητές. Μάλιστα όταν μαζεύτηκαν 6.500 περίπου παρουσιάστηκε ως κοσμοϊστορικό γεγονός!

Το θέμα είναι ότι αυτά τα ποσοστά είναι ούτως ή άλλως προβλέψιμα , αφού είναι ΚΚΕ-ΣΥΝ και μικρή μερίδα του ΠΑΣΟΚ
Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή καθολική αντίδραση!

Και για τις καταλήψεις είναι προφανές ότι αποτελούν ωραίες διακοπές για όλους τους φοιτητές!

Αχά! Αφού παρακολουθείς τόσο στενά τα πράγματα, μάλλον θα ξέρεις ότι η συνέλευση παίρνει αποφάσεις για κατάληψη
γιατί ευτυχώς έχουμε την κοσμοπλημμύρα των μελών της ΠΚΣ και των άλλων παρατάξεων.
Οπότε υπολογίζουμε ότι θα είναι και 30-40 απο αυτούς τους .. ανένταχτους, και τσακ! την πήραν την κατάληψη.

Μονο τους ΚΝιτες να βγάλεις στο δρόμο, γέμισε η Εγνατία!

Ρε συ, ξέρεις τι λέω?
Το είπε και η Στάη στον Πρετεντέρη βέβαια, οπότε all credits σ'αυτήν.
Γιατί δεν οργανώνεται μια αντιπορεία με τους 90.000 φοιτητές που είναι ΥΠΕΡ του νόμου πλαισίου,
ή απλά θέλουν να πάρουν το πτυχίο τους, ή ό,τι άλλο, να βουλιάξει η Θεσσαλονίκη, να μπουν και οι κότες καταληψίες στην τρύπα τους?
Καλή ιδέα δεν θα 'ταν?

Η σχολή μας έχει 2700 άτομα και στη συνέλευση π.χ. την τελευταία ήταν ~180 υπέρ της κατάληψης και κέρδισαν
Τον έχουν γραμμένο τον αγώνα σας με λίγα λόγια η πλειοψηφία των φοιτητών! Grin Απλά τις διακοπές τους να κάνουν , αφού θα ξέρουν ότι "κάποιοι" θα κρατούν τη σχολή κλειστή για αυτούς! Grin

Να βγουν στους δρόμους και να φωνάζουν και να χοροπηδάνε και να πετάνε πέτρες και μολότωφ οι, υπέρ του νόμου, φοιτητές? Grin
Το άλλο με τον Τοτό?... ξες να μου το πεις και αυτό?

Dr. Gonzo
Θαμώνας

4:48 Psychosis

View Profile
« Reply #391 on: April 10, 2007, 21:30:26 pm »

Quote from: Αθάνατος on April 10, 2007, 21:27:12 pm

Να βγουν στους δρόμους και να φωνάζουν και να χοροπηδάνε και να πετάνε πέτρες και μολότωφ οι, υπέρ του νόμου, φοιτητές? Grin
Το άλλο με τον Τοτό?... ξες να μου το πεις και αυτό?

Όχι, αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ήδη γ@μ@το.
Αν η εικόνα που έχουν οι συνομήλικοί σου (πως να πεις συνάδελφοι τώρα) για τις φοιτητικές πορείες είναι αυτή,
άντε μετά να πείσεις τον κόσμο ότι τα ΜΜΕ ρίχνουν λάσπη στους φοιτητές.

Έγραψες ρε Αθάνατε.

Earth. What a shithole.
lost control
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #392 on: April 10, 2007, 21:52:41 pm »

@Αθάνατος:Είναι στο χέρι των φοιτητών να αποφασίσουν για το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι.Αυτοί που διαφωνούσαν με την κατάληψη ή με οποιαδήποτε μέσο αντίδρασης στο νέο νόμο πλάισιο ,μπορούσαν να το εκφράσουν μέσα στη γενική συνέλευση.Αν αυτοί είναι απαθείς και δε συμμετέχουν,δεν ευθύνονται οι "μειοψηφίες" όπως λες.Το πρόβλημα είναι πως ο μέσος φοιτητής δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να σκεφτεί πως θα βελτιώσει τις συνθήκες στο χώρο που βρίσκεται αρκετές ώρες της ημέρας του.Και όχι μόνο ο μέσος φοιτητής....και ο μέσος έλληνας πολίτης....

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #393 on: April 10, 2007, 22:16:53 pm »

Θα ήθελα  να  πώ  2-3  πράγματα στο  σημείο  αυτό. Έχω  διαβάσει  όλα  τα  προηγούμενα  που  ειπώθηκαν. Τον  Μάη-Ιούνη, αλλά  και  φέτος  ως  ένα  βαθμό, υπήρξε, γεννήθηκε, αναπτύχθηκε  και  δημιουργήθηκε  ένα  κίνημα.Αυτό  είναι  αδιαμφισβήτητο  για  μένα  και  θεωρώ  ότι  όποιος  πιστεύει  το  αντίθετο, ειδικά  για  τις  περισυνές  κινητοποιήσεις, μάλλον  εθελοτυφλεί. Είναι  πιό  μεγαλειώδες  πιστεύω  κάποιος  να  πεί  "οκ  ρε  παιδιά, εδώ  έγινε  κάτι  μεγάλο  κι  ας  μην  συμφωνούσα  εγώ". Γιατί  ήταν  μεγάλο.

@Αθάνατε:  στην  πορεία στον  Λευκό  Πύργο  για  να  μην  δοθεί  το  όνομα  "Μακεδονία"  στα  Σκόπια  το  93  αν  θυμάμαι  καλά, συμμετείχε  ένα  10%  των  θεσσαλονικέων. Αυτό  σημαίνει  ότι  οι  υπόλοιποι  συμφωνούσαν με  το  όνομα  Μακεδονία  για  τα  Σκόπια? όχι, απλά  δεν  ασχολήθηκαν. Τόσο  απλά. Η'  δεν  τους  αγγίζει  η  πολιτική (όπως  γίνεται με  τον  περισσότερο  κόσμο  σήμερα, και  δυστυχώς  σε  πολύ  μεγάλο  βαθμό  και  στους  νέους  ανθρώπους) ή  είναι  βολεψάκηδες, και  σου  λέει  ας  αγωνιστούν  οι  άλλοι  για  μένα, εγώ  έχω  τις  δουλειές  και  τους  καφέδες μου. Και  γενικά  ο  κόσμος  δεν ενημερώνεται, ζεί  στη  νιρβάνα  του. Η  πορεία  τότε  θεωρήθηκε  από  όλους  από  τις  μεγαλύτερες  που  είχαν  γίνει  ποτέ, παρόλο  που  δεν  συμμετείχαν  1μισυ  εκατομμύριο  Θεσσαλονικείς. Οπότε  η  στάση  αυτών  που  αναφέρεις  είναι  μάλλον  "απολιτίκ".

Από  κεί  και  πέρα  κλεινόμαστε  νομίζω  σε  έναν  ατέρμονα  κύκλο  σε  κάθε  τόπικ  όπου  οι  μέν  προσπαθούν  να  πείσουν  τους  δέ  της  αντίθετης  πλευράς, με  διάφορους  τρόπους. Εγώ  προσωπικά  είπα  να  παραφερθώ  και  λίγο  στο  προηγούμενο  πόστ Cheesy  αν  και  δεν το  συνηθίζω, γιατί  θεωρώ  προκλητικές  κάποιες  συμπεριφορές. Λυπάμαι  αν  αυτό  που  έκανα  δεν το  έκανα  καλά ... Grin άλλοι  εδώ  μέσα  χειρίζονται  πιό  λεπτά και  πιό  όμορφα  το ειρωνικό  χιούμορ. Νομίζω  δεν  έχει  νόημα  σε  αυτό  το  σημείο  να  πείσω  κανέναν  για  τίποτα. Ούτε  φυσικά  να  με  πείσει  κανείς...έχω  διαμορφώσει  άποψη  την  οποία  δεν κρύβω  από  κανέναν, την  έχω  γράψει  και  εδώ  μέσα, την έχω  πεί  και  δημόσια. Μεγάλα  παιδιά  είμαστε, ο  καθένας  έχει  λίγο - πολύ  μια  εικόνα  στο  μυαλό  του  για  το  πώς  θέλει  να  συνεχίσει  από  δώ  και  μπρός.

Αυτά....  και  καλό  βράδυ  σε  όλους.... 
« Last Edit: April 10, 2007, 22:19:34 pm by pandora » Logged
Sanctifier
Guest
« Reply #394 on: April 11, 2007, 02:18:42 am »

- Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
- Ποτές. Grin
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #395 on: April 11, 2007, 03:36:32 am »

κατάληψη παντού

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #396 on: April 11, 2007, 10:43:17 am »

Quote from: Dr. Gonzo on April 10, 2007, 21:20:14 pm
Αχά! Αφού παρακολουθείς τόσο στενά τα πράγματα, μάλλον θα ξέρεις ότι η συνέλευση παίρνει αποφάσεις για κατάληψη
γιατί ευτυχώς έχουμε την κοσμοπλημμύρα των μελών της ΠΚΣ και των άλλων παρατάξεων.
Οπότε υπολογίζουμε ότι θα είναι και 30-40 απο αυτούς τους .. ανένταχτους, και τσακ! την πήραν την κατάληψη.

Μονο τους ΚΝιτες να βγάλεις στο δρόμο, γέμισε η Εγνατία!

Ρε συ, ξέρεις τι λέω?
Το είπε και η Στάη στον Πρετεντέρη βέβαια, οπότε all credits σ'αυτήν.
Γιατί δεν οργανώνεται μια αντιπορεία με τους 90.000 φοιτητές που είναι ΥΠΕΡ του νόμου πλαισίου,
ή απλά θέλουν να πάρουν το πτυχίο τους, ή ό,τι άλλο, να βουλιάξει η Θεσσαλονίκη, να μπουν και οι κότες καταληψίες στην τρύπα τους?
Θα πειστεί και η κυβέρνηση ότι έχει ακόμη τη λαϊκή εντόλη, και τέρμα τα δίφραγκα που λέει κι ο Τσιφόρος.
Καλή ιδέα δεν θα 'ταν?

Είσαι τρέλα!!!Μετά θα καθάριζε και το φόρουμ από τον κάθε τυχαίο που έρχετε και λέει το μακρύ και το κοντό του!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #397 on: April 11, 2007, 10:51:00 am »

Τι λέτε ρε?? Πορείες κάνουν οι αναρχικοί και τα Μπαόκια, όχι οι φιλήσυχοι δημοκράτες πολίτες...
Αθάνατος
Guest
« Reply #398 on: April 11, 2007, 11:22:09 am »

Quote from: pandora on April 10, 2007, 22:16:53 pm
@Αθάνατε:  στην  πορεία στον  Λευκό  Πύργο  για  να  μην  δοθεί  το  όνομα  "Μακεδονία"  στα  Σκόπια  το  93  αν  θυμάμαι  καλά, συμμετείχε  ένα  10%  των  θεσσαλονικέων. Αυτό  σημαίνει  ότι  οι  υπόλοιποι  συμφωνούσαν με  το  όνομα  Μακεδονία  για  τα  Σκόπια? όχι, απλά  δεν  ασχολήθηκαν. Τόσο  απλά. Η'  δεν  τους  αγγίζει  η  πολιτική (όπως  γίνεται με  τον  περισσότερο  κόσμο  σήμερα, και  δυστυχώς  σε  πολύ  μεγάλο  βαθμό  και  στους  νέους  ανθρώπους) ή  είναι  βολεψάκηδες, και  σου  λέει  ας  αγωνιστούν  οι  άλλοι  για  μένα, εγώ  έχω  τις  δουλειές  και  τους  καφέδες μου. Και  γενικά  ο  κόσμος  δεν ενημερώνεται, ζεί  στη  νιρβάνα  του. Η  πορεία  τότε  θεωρήθηκε  από  όλους  από  τις  μεγαλύτερες  που  είχαν  γίνει  ποτέ, παρόλο  που  δεν  συμμετείχαν  1μισυ  εκατομμύριο  Θεσσαλονικείς. Οπότε  η  στάση  αυτών  που  αναφέρεις  είναι  μάλλον  "απολιτίκ".

Το θέμα της Μακεδονίας ήταν εθνικό και η πορεία δεν ήταν για να αλλάξει στάση η κυβέρνηση!
Ίσα-ίσα που αποτελεί παράδειγμα-επιχείρημα που καταρρίπτει  το επιχείρημα της "αντιπορείας" όσων είναι υπέρ του νόμου, διότι και τότε όλοι ήταν υπέρ της στάσης της κυβέρνησης και με το κάλεσμα των πολιτικών πάλι μαζεύτηκαν μόνο το 1/10 των Σαλονικιών.
Μόνο ο Μητσοτάκης μία φορά πέταξε μία κουβέντα για να κόψει αντιδράσεις.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #399 on: April 11, 2007, 11:33:50 am »

Μα, μ'αυτό  που  λές  δικαιώνεις  τη  θεωρία  μου  περί αδιάφορων  πολιτών, και  όχι  περί  συμφωνούντων  και  διαφωνούντων  με  το  νόμο, ή  με  ένα  εθνικό  θέμα!! SuperConfused

(Κι αν  ψαχτείς  σε  παλιότερα  τόπικ, θα  δείς  ότι υπήρχαν  και  Έλληνες που  ήταν  υπέρ -ναι και όμως- της  ονομασίας  "μακεδόνία" για  τα  Σκόπια. Κάποιος  είχε  βάλει  σ'ένα  τόπικ  υπογεγραμμένο  κέιμενο από  αρκετά  άτομα. Άρα  λοιπόν  υπήρχαν  και  αντιφρονούντες, ακόμα  και  σε  εθνικά  θέματα Cheesy  Off-topic δεν  το συνεχίζω)

Και  γιατί  να  κάνουν  πορεία  υπέρ  του  νόμου οι συμφωνούντες  ρε  σύ?... Αφού  τους  υποσχέθηκε  η  Μαριέττα  ότι  θα  είναι  άκαμπτη  και  αλύγιστη  κ  θα  τον  ψηφίσει  ούτως  ή  άλλως!!  Cheesy
Αθάνατος
Guest
« Reply #400 on: April 11, 2007, 11:51:18 am »

ΠΑρεπιπτόντως...πορείες κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων πραγματοποιούνταν από το 2000! Shocked  και ίσως και πιο παλιά Shocked
Δεν ήταν τόσο μαζικές, αλλά ήταν γνωστές στην κυβέρνηση (τότε ΠΑΣΟΚ) και φυσικά στην τότε αντιπολίτευση Ν.Δ..
Δε λέω..με τον ερχομό του νόμου τα ποσοστά ανέβηκαν από ~0.1% σε ~10% των φοιτητών, αλλά πάλι αυτό ήταν αναμενόμενο , αφού αντιστοιχούν στα ποσοστά ΚΚΕ-ΣΥΝ και μερίδα του ΠΑΣΟΚ όπότε δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός από την κυβέρνηση

Κάθε μεταρρύθμιση και μάλιστα κάθε "άνοιγμα" μίας αγοράς  και η μετατροπή σε μία πιο ελεύθερης μορφής, συνοδεύεται από αντιδράσεις των σύγχρονων "κοτζαμπάσηδων" που τους βόλευε το εώς τώρα σύστημα
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #401 on: April 11, 2007, 12:02:29 pm »

Δέν  έχει  νόημα  να  συνεχίσω  άλλο  νόμίζω... έχουμε  πήξει - και εγώ  και  εσύ - στα  πλήρως  εμπεριστατωμένα  επιχειρήματα  για  να  πείσουμε  ο  ένας  τον  άλλο..... Cheesy

Quote from: pandora on April 10, 2007, 22:16:53 pm
Θα ήθελα  να  πώ  2-3  πράγματα στο  σημείο  αυτό. Έχω  διαβάσει  όλα  τα  προηγούμενα  που  ειπώθηκαν. Τον  Μάη-Ιούνη, αλλά  και  φέτος  ως  ένα  βαθμό, υπήρξε, γεννήθηκε, αναπτύχθηκε  και  δημιουργήθηκε  ένα  κίνημα.Αυτό  είναι  αδιαμφισβήτητο  για  μένα  και  θεωρώ  ότι  όποιος  πιστεύει  το  αντίθετο, ειδικά  για  τις  περισυνές  κινητοποιήσεις, μάλλον  εθελοτυφλεί. Είναι  πιό  μεγαλειώδες  πιστεύω  κάποιος  να  πεί  "οκ  ρε  παιδιά, εδώ  έγινε  κάτι  μεγάλο  κι  ας  μην  συμφωνούσα  εγώ". Γιατί  ήταν  μεγάλο.

[...]

Από  κεί  και  πέρα  κλεινόμαστε  νομίζω  σε  έναν  ατέρμονα  κύκλο  σε  κάθε  τόπικ  όπου  οι  μέν  προσπαθούν  να  πείσουν  τους  δέ  της  αντίθετης  πλευράς, με  διάφορους  τρόπους. [..] Νομίζω  δεν  έχει  νόημα  σε  αυτό  το  σημείο  να  πείσω  κανέναν  για  τίποτα. Ούτε  φυσικά  να  με  πείσει  κανείς...έχω  διαμορφώσει  άποψη  την  οποία  δεν κρύβω  από  κανέναν, την  έχω  γράψει  και  εδώ  μέσα, την έχω  πεί  και  δημόσια. Μεγάλα  παιδιά  είμαστε, ο  καθένας  έχει  λίγο - πολύ  μια  εικόνα  στο  μυαλό  του  για  το  πώς  θέλει  να  συνεχίσει  από  δώ  και  μπρός.

ps ναι , κι  εγώ  θέλω τη  δεδομένη  χρονική  στιγμή να  σταματήσει η  κατάληψη, για  λόγους  που  έχω  εξηγήσει  σε άλλα  τόπικ (και  σε  αυτό  νομίζω) αλλά  δεν  θα  απαξίωνα  ποτέ  και  με  τίποτα  όλο  αυτό  που  έγινε, ειδικά  πέρισυ, και  είμαι  περήφανη  που  συμμετείχα  κι  εγώ σ'αυτό, και  περισσότερο περήφανη  για  άλλους  που  συμμετείχαν  περισσότερο  από  μένα

Αυτά Wink
« Last Edit: April 11, 2007, 12:05:17 pm by pandora » Logged
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #402 on: April 11, 2007, 12:39:37 pm »

Quote from: pandora on April 11, 2007, 11:33:50 am
υπήρχαν  και  Έλληνες που  ήταν  υπέρ -ναι και όμως- της  ονομασίας  "μακεδόνία" για  τα  Σκόπια.

Άλλο: Άκουσα ότι ο Τρεμόπουλος έχει προτείνει στο νομαρχιακό συμβούλιο να γίνει άγαλμα του Αττατούρκ  στη Θεσσαλονίκη... Λίγη ντροπή... λίγη μόνο...
alexxxx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #403 on: April 11, 2007, 13:16:03 pm »

Ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε ....αλλα εγω εχω μια απορια .........Τι θα γινει τελικα με τις εξετασεις::::
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #404 on: April 11, 2007, 13:20:29 pm »

Αυτό θα το μάθουμε την Πέμπτη, εφόσον φυσικά τη δευτέρα δεν συνεχιστεί η κατάληψη.

(Πέμπτη θα γίνει συνέλευση τμήματος αν ανοίξει η σχολή).
Pages: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31 Go Up Print
Jump to: