• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:29:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:29:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426682
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 81
Total: 138
giorgosc
Saint_GR
tzortzis
Thalasotsanta
kvas
dkoukn
mmikelo
xarisagraf
AcademicWeapon!
menelaras
atpvk
mpizos
Markella
kostas.13v
jojos
spyros36
George_RT
DimitrisL
ggougous
Toaoutplasedakitoubiseswa
chrisbetas
unreasonable
Tasaris
mike1996
mrotskos
paristetos
sassi
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
stloukas
jimalexoud
themis01
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?  (Read 74004 times)
aggalitsas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα σταματήσει η κατάληψη?
« Reply #330 on: March 19, 2007, 11:26:02 am »

περιμένετε θα κατεβάσουμε πλαίσιο...
ilovegreece
Guest
« Reply #331 on: March 20, 2007, 14:33:14 pm »

Να ρωτησα κατι,πρεπει να χει ειπωθει πολλες φορες αλλα επειδη την επομενη βδομαδα θα λειπω ΑΝ την Δευτερα σπασει η καταληψη πρωτα δεν πρεπει να γινει Γ.Σ. του τμηματος και μετα αρχιζουν αν ειναι να αρχισουν τα μαθηματα και οχι κατευθειαν την επομενη της συνελευσης στην οποια ψηφιζεται η διακοπη της καταληψης.Ε?
Castrillon
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #332 on: March 20, 2007, 15:30:28 pm »

Quote from: alexzlat on March 19, 2007, 03:18:12 am

Πάντως είναι μαλακία να χάσουμε εξάμηνο ή εξεταστική/ες για να κάνουμε άλλες 2 βδομάδες μέχρι το Πάσχα μία κατάληψη που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Προλαβαίνουμε να συνετιστούμε ακόμη. Δυστυχώς ακούω ότι πάλι θα κατέβει πλαίσιο για κατάληψη. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή την λούμπα ρε παιδιά;; Ξεκολλήστε λίγο απ το μυαλό σας.

Κανένα απολύτως νόημα?Που ζεις ρε φίλε?Σταματήστε πια να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας και ξεκολλήστε από το πληκτρολόγιο...Εδώ φίλοι-συμφοιτητές δικάζονται αύριο...Και για ποιο λόγο?Επειδή ήθελαν να διαδηλώσουν εναντίον του νόμου εκτρώματος...Το καταλαβαίνετε?Αθώοι δικάζονται...Θα μπορούσε να ήταν και ένας από εσάς που λέτε ότι θα οργανώσετε πορείες με ανοικτή σχολή...Δεν φαντάζεστε πόσο θα χαρεί η Γιαννάκου αν δει ότι μειώνονται οι καταλήψεις...Συμφωνώ με το ανοίξει η σχολή αλλά με τπτ αυτή τη βδομάδα(όπως ευτυχώς και έγινε)...Δεν οφελεί κανέναν μία κλειστή σχολή...Αλλά όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα που μόνο χούντα θυμίζουν να το χέσω και το μάθημα και την εξεταστική...
« Last Edit: March 23, 2007, 09:06:11 am by Castrillon » Logged
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #333 on: March 20, 2007, 15:58:42 pm »

Quote from: ilovegreece on March 20, 2007, 14:33:14 pm
Να ρωτησα κατι,πρεπει να χει ειπωθει πολλες φορες αλλα επειδη την επομενη βδομαδα θα λειπω ΑΝ την Δευτερα σπασει η καταληψη πρωτα δεν πρεπει να γινει Γ.Σ. του τμηματος και μετα αρχιζουν αν ειναι να αρχισουν τα μαθηματα και οχι κατευθειαν την επομενη της συνελευσης στην οποια ψηφιζεται η διακοπη της καταληψης.Ε?
Υπάρχει το ενδεχόμενο λόγω πίεσης χρόνου να αρχίσουν τα μαθήματα την επομένη χωρίς να έχει προηγηθεί η συνέλευση τμήματος. Αλλά λογικά θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #334 on: March 20, 2007, 20:58:41 pm »

Για να γίνει ΓΣ τμήματος πρέπει πρώτα μια εβδομάδα πριν τουλάχιστον να καλέσει ο πρόεδρος τα μέλη του συλλόγου καθηγητών!!Έτσι ξέρω τουλάχιστον

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #335 on: March 20, 2007, 23:42:45 pm »

Ένας φίλος με ενημέρωσε ότι οι Τοπογράφοι αρχίζουν αύριο το εαρινό εξάμηνο.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #336 on: March 20, 2007, 23:49:58 pm »

Οι πολιτικοί μηχανικοί πάντως, μόλις άνοιξαν άρχισαν κατευθείαν χειμερινό. Αύριο θα γίνει μάθημα.
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #337 on: March 21, 2007, 05:45:30 am »

Να το χαίρεστε το πανεπιστήμιό σας όπως το καταντήσατε πάντως. Μια χρονιά λειτουργείι, μια είναι κλειστό και κανείς δεν έχει την παραμικρή εγγύηση για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μεγάλη εκδούλευση προσφέρετε στους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης της παιδείας και των αντιδραστικών νομοσχεδίων και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Αλλά κανέναν από τους υποστηρικτές της παρατεταμένης ανοησίας δεν τον ένοιαζε πραγματικά η παρακώλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας (βέβαια όλοι θα σπεύσουν να διατυμπανίσουν πόσο βαρύ τίμημα πλήρωσαν για τον αγώνα-το δέχομαι μόνο για τα δακρυγόνα και το ξύλο τις σπουδές ούτως η άλλως στα π@π@ρι@ τους τις είχαν γραμμένες). Και τώρα συζητάνε σε άλλα τόπικ τι θα τους βόλευε περισσότερο: διπλή το σεπτέμβρη ή να χαθεί το θερινό εξάμηνο για περισσότερα μπάνια τον Ιούνιο;;Να απέχετε ρε από όλες τις εξεταστικές αν είστε αγωνιστές.Εδώ η κυβέρνηση περνά αντιδραστικά νομοσχέδια και εμείς θα σκεφτόμαστε τις εξετάσεις μας; Ε; Παλιοκαριερίστες

Neuken in de keuken
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #338 on: March 21, 2007, 05:52:17 am »

Πες τα αγόρι μου..! Μη μασάς!

Απ'έξω η ταμπέλα το γράφει ξεκάθαρα:

"Ελάτε εδώ να πείτε τον πόνο σας"

Καληνύχτα μας... και καλή τύχη.
kp_13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #339 on: March 21, 2007, 05:59:21 am »

Quote from: alexzlat on March 21, 2007, 05:45:30 am
Να το χαίρεστε το πανεπιστήμιό σας όπως το καταντήσατε πάντως. Μια χρονιά λειτουργείι, μια είναι κλειστό και κανείς δεν έχει την παραμικρή εγγύηση για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μεγάλη εκδούλευση προσφέρετε στους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης της παιδείας και των αντιδραστικών νομοσχεδίων και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Αλλά κανέναν από τους υποστηρικτές της παρατεταμένης ανοησίας δεν τον ένοιαζε πραγματικά η παρακώλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας (βέβαια όλοι θα σπεύσουν να διατυμπανίσουν πόσο βαρύ τίμημα πλήρωσαν για τον αγώνα-το δέχομαι μόνο για τα δακρυγόνα και το ξύλο τις σπουδές ούτως η άλλως στα π@π@ρι@ τους τις είχαν γραμμένες). Και τώρα συζητάνε σε άλλα τόπικ τι θα τους βόλευε περισσότερο: διπλή το σεπτέμβρη ή να χαθεί το θερινό εξάμηνο για περισσότερα μπάνια τον Ιούνιο;;Να απέχετε ρε από όλες τις εξεταστικές αν είστε αγωνιστές.Εδώ η κυβέρνηση περνά αντιδραστικά νομοσχέδια και εμείς θα σκεφτόμαστε τις εξετάσεις μας; Ε; Παλιοκαριερίστες

Εσύ να φανταστώ, αν γινόταν αποχή, θα αγωνιζόσουν κάνοντας μάθημα και εξετάσεις;
Αν σκεφτόμασταν την εξεταστική δε θα κάναμε κατάληψη. Και επιπλέον η αποχή δεν είναι αποτελεσματικό μέσο πίεσης και διαμαρτυρίας. Οι καταλήψεις είναι γιατί παραλύουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Αλλά ειμαι σίγουρος ότι μόνο ο εαυτός σου σε ενδιαφέρει και τίποτα άλλο

Quote from: Juan on March 21, 2007, 05:52:17 am

Σωστός Juan
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #340 on: March 21, 2007, 16:25:34 pm »

Παρ' το χαμπαρι
το πανεπιστημιο δεν ειναι εξεταστικο κεντρο
για χιλιοστη φορα..
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #341 on: March 21, 2007, 16:30:12 pm »

Μεγάλη εκδούλευση προσφέρετε στους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης της παιδείας και των αντιδραστικών νομοσχεδίων και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας.

εννοεις προφανως μεσω της καταληψης
πες μας εσυ την προταση σου
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #342 on: March 21, 2007, 17:03:18 pm »

Quote from: Juan on March 21, 2007, 05:52:17 am

Όπως τα λες Juan...

Άλλους τους πονάει... και άλλους στα π@π@ρια τους

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #343 on: March 21, 2007, 17:46:46 pm »

Εγώ  ανήκω  στους  φοιτητές  που και  πέρισυ  το Μάιο - Ιούνιο  στήριξαν  τις  καταλήψεις  και  φέτος  μέχρι  πρίν  3  εβδομάδες  περίπου  τις  στήριζα.  Ωστόσο  θα  ήθελα  σε  αυτό  το  τόπικ  να  εκφράσω  κάποιες  αγωνίες μου  που  νομίζω  ότι  εκφράζουν  και  άλλους (π.χ.  τα  παιδιά που  κατέβασαν  το  πλαίσιο  αντικατάληψης  στην  τελευταία  Γ.Σ.)

Στηρίζω  τον  αγώνα  για  δημόσια  και  δωρεάν  παιδεία,  κατεβαίνω  σε πορείες  ακόμα  κι  όταν  δεν  στήριξα  με  την  ψήφο  μου  κατάληψη  τις  τελευταίες  εβδομάδες,  ωστόσο  κατέβηκα  σε  πορείες  και  στην  πορεία  υποστήριξης  για  τα  παιδιά  που  δικάζονται  σήμερα  και  μοιράζαμε  φυλλάδια  στον  κόσμο  μαζί  με  τα  υπόλοιπα  παιδιά. Είμαι  κι  εγώ  πολύ  θυμωμένη  για  όλα  αυτά  τα  φαινόμενα  βίας  και  καταστολής  και  όλα  τα  αντιδημοκρατικά  και  φασιστικά  μέτρα  που  παίρνονται  εναντίον  μας.

Ωστόσο  έχω  και  προσωπικές  αγωνίες.  Είμαι  μία  φοιτήτρια  που  αντιμετωπίζω  πρόβλημα  με  τις  σπουδές  μου. Είμαι  μεγάλο  έτος, και  για  λόγους  προωπικούς  αλλά  και  για  λόγους  αδυναμίας  προσαρμογής  και αδυναμίας  κατανόησης  κάποιων  μαθημάτων  βρέθηκα  να  χρωστάω  πολλά  μαθήματα  και  να  μην  έχω  πάρει  και  τομέα.  Εντάξει, αναλαμβάνω  πλήρως  τις  ευθύνες  μου  για  όσα  λάθη  έχω  κάνει  μέχρι  τώρα  στην  ακαδημαική  μου  πορεία, αλλά  πιστεύω  ότι  ακόμα  είναι  στο  χέρι  μου  να  τα  διορθώσω. Και θέλω  να  το  κάνω. Το  πρόβλημά  μου  και  η  αγωνία  μου  είναι  όμως  ότι  από  εδώ  και  πέρα,  ο  νέος  νόμος  μου  επιτρέπει  5  χρόνια  σπουδών  για  να  πάρω  το  πτυχίο  μου  γιατί  αν  τα  υπερβώ  δεν  θα   μου  το  δώσουν. Το  θέμα  είναι  ότι  θέλω  να  δώσω  όλες  μου  τις  δυνάμεις  για  να  πάρω  αυτό  το  πτυχίο, που το  χρωστάω  καταρχήν  στον  εαυτό  μου  και  κατά  δεύτερον  στους  γονείς  μου  που  με  στηρίζουν  τόσα  χρόνια, ηθικά  και  οικονομικά. Πιστεύω  ότι  οι  περισσότεροι  από  σας  έτσι  σκέφτεστε.  Απλά  ο  προβληματισμός  μου  είναι  ότι  αν  συνεχίσουμε  τις  καταλήψεις  π.χ.  μέχρι  τον  Ιούνιο  με  την  προοπτική  να  πάρει  η  Γιαννάκου  το  νόμο  πίσω, έχουμε  χάσει  ουσιαστικά  μία  ολόκληρη  χρονιά, ας  μήν  κοροιδευόμαστε.  Και  η Γιαννάκου  προσωπική  μου  άποψη  είναι  ότι  δεν  θα  πάρει  το  νόμο  πίσω, πρώτον  για  να  μήν  δείξει  ότι  ηττήθηκε  και  σε  αυτό  εκτός  από  το  άρθρο  16, δεύτερον  για  να  δείξει  η κυβέρνηση  το  "μεταρρυθμιστικό" της  έργο, τρίτον  επειδή  ο  μέσος  έλληνας  ψηφοφόρος  κατά  σχετική  πλειοψηφία  είτε  στηρίζει  είτε  δεν  αντιδρά  στις  αλλαγές  αυτές  που  κάνουν  στην παιδεία  και  ούτως  ή  άλλως  πιστεύω  ότι  θα  τους  ξαναψηφίσει  κυβέρνηση  και  τέλος  γιατί  θα  πάει  σε  εκλογές (εθνικές). Προσωπική  μου  άποψη  είναι  αυτή, μπορεί  άλλος  να  συμφωνεί  και  άλλος  να  διαφωνεί.  όμως  αν  είμαστε  συνέχεια  κλειστά  και  από  την  άλλη  βλέπουμε  ότι  ο  μέσος  έλληνας  πολίτης  και  η κυβέρνηση  δεν  δίνουν  δεκάρα, πιστεύω  ότι  κάποια  στιγμή  πρέπει  να  ανοίξουμε  γιατί  μόνο  κακό  στον  εαυτό  μας  κάνουμε. Χάνουμε  το  τρένο  των  σπουδών  μας,  της  ζωής  μας, τα  χρόνια  περνάνε και  κάποιοι  από  μας  θα  τρέχουν  και  δεν  θα  φτάνουν  μετά  και  ίσως  να  μην  πάρουν  και  πτυχίο  ποτέ.

Προσοχή, δεν  υποστηρίζω  ότι  οι δίκαιοι  αγώνες  μας  για  καλύτερη, Δημόσια  και  Δωρεάν  παιδεία  και  για  ένα  καλύτερο  μέλλον  θα  πρέπει  να  σταματήσουν.  Πιστεύω  ότι  θα  πρέπει  να  συνεχιστούν, αλλά 
με  ανοιχτά  τώρα  πιά  πανεπιστήμια.
Εξάλλου, πρίν  κάνουμε  καταλήψεις  δεν  αγωνιζόμασταν?  Δεν  κατεβαίναμε  σε  πορείες?  Η  μαγκιά  πιστεύω  είναι  να  τα  προλαβαίνεις  όλα. Και  να  σπουδάζεις  και  να  συνδικαλίζεσαι  ή  να  αγωνίζεσαι. Άμα  ήταν  κάθε  φορά  που  κάνουμε  έναν  αγώνα  να  σταματάμε  τις  υπόλοιπες  δραστηριότητές  μας  τότε  τη  μισή  μας  ζωή  θα  ήμασταν  αργόσχολοι.

Πιστεύω  πώς  η  απόφαση  γι'αυτή  την εβδομάδα  να  συνεχιστεί  η  κατάληψη  ήταν  ηθικά  σωστή  για  τα  παιδιά  που  δικάζονται  και  πέρασαν  πολλά  χωρίς  να  φταίνε  σε  τίποτα. 
όμως  πιστεύω  πώς  θα  πρέπει  πολύ  σύντομα  να  λάβουμε  σοβαρά  υπ'όψιν  μας  το  γεγονός  ότι  πρέπει  να  ανοίξουμε.

Συγγνώμη  αν  σας  κούρασα. Αυτές  οι  αγωνίες  πιστεύω  απλά  ότι  εκφράζουν  κι  άλλο  κόσμο  εκτός  από  μένα  και  γι'αυτό  τις  αποτύπωσα  σε  αυτό  το  κείμενο.
Και  τέλος, πιστεύω  ότι  ανεξάρτητα  τί  πιστεύει  ο καθένας,  την  πολιτική  του  θέση  ή  τη  θέση  του  σχετικά  με  την  κατάληψη, πρέπει  να  κατεβούμε  όλοι  στο  συντονιστικό  της  Κυριακής  και  στην  συνέλευση  της  Δευτέρας  για  να  πούμε  την άποψή  μας,  να μην  φοβόμαστε  ούτε  να  ντρεπόμαστε  γι'αυτην  και  να  διαμορφώσουμε  ΕΜΕΙΣ τις  εξελίξεις  και  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΦΗΝΟΥΜΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΛΛΟΥΣ  ΝΑ ΤΙΣ  ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ  ΓΙΑ  ΕΜΑΣ.

Ευχαριστώ  και  συγγνώμη  για  το  μεγάλο  πόστ
Aerial
Νεούλης/Νεούλα
*

so uphigh....

View Profile
« Reply #344 on: March 21, 2007, 19:39:24 pm »

pandora has a point.....

don't you ever get stuck in the sky when you are high
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31 Go Up Print
Jump to: