• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:56:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:56:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 98
Total: 179
evtrents
xanthosp
mark
MikriTulipa
Emilios
chatzikys
salonikios
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
harischris
soph553
dirac1
antwnis
mrotskos
DimKaratzas
vpoug
ioannisfa
IBOURAS
idchatzi
nikos.a
Nekt
kstavroulis
despoina15
kmargaritis
dimant
aachmet
Fenia04
pxanthob
vasiliki_m
chris123
Vmous
theofr
Mavromati
thenoface
thathas12
savvastzan
Billyskotsikas
acolak
gp6
sofipout
genethalsss74
Spyrtos14
Νικηφόρος Πατσιούρας
Rizotto
Διάλεξις
slivarda
eplysia
EvanTsir
tsintsi
Fotis Roukoutakis
Geoth
stavrospk
giorgos_skl
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
skoloni
mitsos753905
giatieimaiedw
DLHERRO
kkotsopo
Billy K
superkolios
Mikekmp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Open Source Moderating - Πείτε τη γνώμη σας!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Open Source Moderating - Πείτε τη γνώμη σας!  (Read 44100 times)
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Open Source Moderating - Πείτε τη γνώμη σας!
« Reply #150 on: February 19, 2009, 01:53:32 am »

ουφ πως τον κάνατε έτσι το κάδο,
με τόσα σβησμένα τα θάψατε τα τόπικ  Embarrassed
ikoufis
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #151 on: February 19, 2009, 01:59:43 am »

Quote from: istar on February 19, 2009, 01:49:51 am
pantws polles apo tis apories twn aomwn tou 1ou e3amhnou tis elyne amesa kai egkyra o sarte
autos einai enas apo tou logous p posteuw pws to ban pros to atomo tou einai adiko! pishs dysxairenei to ergo arketwn foithtwn....
Πάνε μια βόλτα στον κάδο.Αυτό που έγινε δεν αποτελεί διευκόλυνση προς τους συμφοιτητές του.
Το ότι έλυνε τις απορίες δεν τον "απενεχοποιεί". Ας γίνει καλύτερος και ας μας βοηθήσει όλους.
Δεν είναι οριστικό το μπαν, απλά ας κάνει από εδώ και πέρα αυτό που λες εύστοχα παρακάτω

Quote from: istar on February 19, 2009, 01:49:51 am
AN kapoioi edeixnan to apaitoumeno sevasmo isws na mh synevainan ola auta....
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #152 on: February 19, 2009, 02:05:47 am »

Quote from: JEREMIAH on February 19, 2009, 01:53:08 am
Το get a life πως το προσδιοριζεις για να ξερω;
Να ριχνεσαι στην ταξικη παλη εν μεσω εξεταστικης, να πηγαινεις σε δαπιτικα παρτυ, να κανεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο spam/troll, να γινεις τραγουδιστης...τι απο ολα;

Παντως αν το λες επειδη ασχολουμαι με το θεμα ενω το μπαν ητανε δικαιολογημενο, δε διαφωνω, απλα εξηγησα παραπανω
Σε βαζω στην ιδια λιστα με τον smo και τον finrond 8) (και σε ειχα σε υποληψη Embarrassed )

Το γκετ ε λαιφ δεν πηγαινε προσωπικα σε καποιον. Αφου ασχολουμαι κι εγω πηγαινε και σε μενα μαζι με τους αλλους. Απλως ελεος, ενα φορουμ ειναι, ο φασιστικος μπατσο-αδμιν ουτε δακρυγονα πεταξε στον επαναστατη σαρτρε ουτε στην φυλακη τον εβαλε, ελεος.

Η σωστη απαντηση ειναι το γ, να κανεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο spam/troll και οχι να καθεσαι και να τσατιζεσαι η να ξεσπας σ' ενα φορουμ μπροστα απο μια οθονη. 2-3 χρονια ειναι μονο που συμμετεχω και ηδη εχω κατσει να πω τα ιδια πραγματα ποσες φορες. (Αθανατη η μνημη του Αθανατου και των προκατοχων του Tongue) Αν με βρισει κανεις δεν θα τσατιστω, γιατι δεν με ξερει για να με βρισει προσωπικα και να βρει "στοχο" σε κατι που πραγματικα θα με πειραξει.

Και κατι ασχετο:
Ελεος, γιναμε ολοι επαναστατες τωρα. Δεν ειναι χουντικος αυτος που μας κανει "ντα" και μας βαζει στη θεση μας -και σιγα δηλαδη το τι εγινε- αιντα μαθαμε τωρα και πιπιλαμε τις εννοιες φασιστας και επανασταση και ξερω γω τι αλλο.

Οχι δεν ειμαι δαπιτης.

Αυτα ειπε και ξανασωπασε.
Up until την επομενη troll-season.
Next year.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #153 on: February 19, 2009, 02:07:25 am »

Δηλαδή όλοι αυτοί που βοηθιόντουσαν από τον Sartre δεν θα προτιμούσαν να "ενοχλούνται" με μερικά οφ τόπικ και να παίρνουν παράλληλα τις απαντήσεις που τους ενδιαφέρουν;

Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν για το εν λόγω spamming, και μάλιστα σε βαθμό που να απαιτούν αποκλεισμό του Sartre και του orestissar;

Οι admins ενεργούν εντελώς αυθαίρετα και όχι εκφράζοντας τη θέληση της πλειοψηφίας.
Το ίδιο ακριβώς που έγινε και με το δικό μου τόπικ.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pmousoul
Guest
« Reply #154 on: February 19, 2009, 02:09:32 am »

Είναι πραγματικά κρίμα.. τόση ενέργεια να πηγαίνει άδικα..

Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε, τραβάτε για καμιά βόλτα.. τουλάχιστον να το διασκεδάσετε και να πάρετε και καθαρό αέρα!

Σας παρακαλώ δηλαδή.. γιατί είμαστε και άλλοι μέσα σ' αυτό το φόρουμ.. και πρέπει να συνυπάρξουμε με κάποιο τρόπο.
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Open Source Moderating - Πείτε τη γνώμη σας!
« Reply #155 on: February 19, 2009, 02:14:44 am »

παιδια υπαρχουν διαμαρτυριες και απο ατομα που μπαινουν απλα να διαβασουν πληροφοριες για ενα μαθημα και απλα δεν μπορουνε....ατομα που μπορει να μην κανουν ποστ,στελνουν ομως αναφορες που τις παιρνουμε εμεις.....

καντε οτι θελετε στους αλλους πινακες,αλλα αν μη τι αλλο τα μαθηματα εχουν αυστηροτερο μοντερεητινγκ

αρκετα τραβηξε η υποθεση,ας ηρεμησουμε ολοι λιγο.....

tu/e
istar
Θαμώνας

do it yourself...

View Profile
« Reply #156 on: February 19, 2009, 02:21:58 am »

gia sevasmo anaferomai sthn e3ousia tou forum.... autoi den sevontai ta alla melh kai kanoun kataxrhsh e3ousias kai proswpikes (astoxes) epi8esis... bl. corina
dn xreiazete na paw ston kado dioti parakolou8ousa live ta 8emata p m endieferan. epishs to melos orestissar htan e3isou e3yphretiko. apantouse k autos egkyra k egkaira san melos apu8ynw eklhsh pros thn S.O O.D. gia thn anairesh ths poinhs kai sta dyo auta synepestata melh..
Proteinw th dhmiourgia poll prokeimenou na epistrepsoun ta melh sthn koinothta tou forum.

An den gyrisoun polloi 8a antimewpisoun dyskolies texnikh mhxanikh e3 aitias twn e3ousiastwn ths koinothas..

Protash mou einai na alla3oume tous titlous admin kai mod
Na exoume oloi to dikaiwma krishs twn diaxeirhstwn kai an kri8ei anagkaio na exoume thn dynatotha na tous peta3oume apo tis e3ousiastikes karekles tous!
Hdh pisteuw pws h corina eprepe na einai aplo melos meta thn epi8esh stous 2 synadelfous mou!

DEN EINAI TYXAIO POU TOSA ATOMA DIAMARTYRONTAI GIA TO EN LOGW BAN!

to emmanuel: des posa post exw...

Η ελευθερία μου είναι στις σόλες
των αλήτικων παπουτσιών μου.

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζεις μάταια
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #157 on: February 19, 2009, 02:22:16 am »

@tempus : Οσα γραφω σε αυτο το τοπικ δεν τα βλεπω σαν ξεσπασμα/τσατισμα...Τα βλεπω σαν ωριμη συζητηση για το θεμα, και οποιος θελει μπορει να  βοηθησει/συμμετεχει και οχι να μου λενε "τι παιρνεις;" και τετοια (προστεθηκε κ ο ngine13 στη λιστα)....Θα μπορουσα καλλιστα να ριξω βρισιες γιατι παρεμποδιζει την συζητηση λεγοντας μου τι παιρνω αλλα δεν το εκανα γτ οπως λες και συ δεν εχει νοημα, κ επιπλεον σπανια σηκωνω τοσο τον τονο μου Tongue

@nessa : Δε νομιζω οτι 100 απαντησεις σε αποριες και 100 μηνυματα σαν τα αποψινα μας οδηγουν στο συμπερασμα οτι αφου βοηθαει, αρα μενει, ασχετα αν ταυτοχρονα δυσκολευει τη λειτουργια του φορουμ

@ngine13 : Μη μας παρακαλας πολυ να παμε βολτα.Ποδαρια εχουμε δοξα τον 2PAC.Και βολτα θα παμε, και σε πορεια θα παμε, και σπιτακι οταν γυρισουμε θα μπουμε και στο τημμυ.γρ να δουμε τι παιζεται...
Και αν δε μπορεις να συνυπαρξεις εσυ και οι αλλοι που ειστε εδω μεσα σε αυτο το φορουμ οπως λες, με εμενα, τον σαρτρε, τον ορεστισσαρ, τον μητσο, την λολα,  μη διαβαζεις τα μηνυματα μας, ή μη μπαινεις στο φορουμ, ή κανε προταση να φαω μπαν...whatever Tongue
Η ομαδα συντονισμου προσπαθει να γινεται καλη δουλεια εδω μεσα, αν κατι δε μας αρεσει στον τροπο δρασης της, εδω ελα να το συζητησουμε
Το τουμπεκι δεν ειναι λυση

+1 emannuel

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #158 on: February 19, 2009, 02:23:40 am »

μια ωραία ....ατμόσφαιρα.....

www.twitter.com/apostolos1986
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #159 on: February 19, 2009, 02:25:27 am »

Ρε παιδια εφαγε ενα μπαν για κατι μερες τι το κανουμε ζητημα... ετσι λειτουργει το φορουμ τελος αν βαζαμε ψηφοφορια πριν απο καθε κινηση της ΟΔ εβγαινε κατι και αυτοι καναν κατι αλλο τοτε να τους κραξουμε οκ αλλα τωρα τι το κανουμε θεμα δεν μπορω να καταλαβω.

Προσωπικα στους πινακες μου δεν σβηνω πολλα και στις περισσοτερες περιπτωσεις που μετακινω τοπικ ενημερωνω με πμ τους δημιουργους αλλα ειναι προσωπικη επιλογη δεν ειμαι υποχρεωμενος να το κανω ελεος οι αλλοι τρωνε ωρες εδω μεσα με κωδικες και μαλακιες αυτους δεν τους σκεφτεται κανεις? οταν ζηταν μοδς ας παει καποιος που θελει να κανει δουλεια αν εχει να δωσει κατι ας το κανει ετσι

ρε φιλε jeremiah να πουμε σε ειπα εγω να μην συζητησεις ? εγω απλα δεν βλεπω συζητηση αυτο ειναι ολο ξερω γω εσυ πως το βλεπεις να καθονται καμμια 20 αρια ατομα να λιωνουν στο πσ για να εχεις εσυ κι εγω φορουμ με downloads το να ταλλο τα παντα ολα να πουμε και να τους τα χωνουμε κι απο πανω? νταξ αν το πας ετσι τι να σ πω καλη συνεχεια και καλη νυχτα

btw για το τι παιρνεις ηταν στον πληθυντικο δεν ξερω αν ηταν κατω απο ποστ σου παντως δεν αναφεροταν σε σενα

oblivion
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #160 on: February 19, 2009, 02:25:31 am »

Na exoume oloi to dikaiwma krishs twn diaxeirhstwn kai an kri8ei anagkaio na exoume thn dynatotha na tous peta3oume apo tis e3ousiastikes karekles tous!

Δικαιωμα κρισης να εχουμε, αλλα να αλλαζουμε αντμιν ειναι δυσκολο, εγω προσωπικα δε μπορω να με φανταστω αντμιν....Λιγοι θα ειχανε κουραγιο

Αποστολε θα σε βαλω στη λιστα μου, προσεχε  monster funny

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

pmousoul
Guest
« Reply #161 on: February 19, 2009, 02:27:00 am »

Δεν με κατάλαβες.. αλλά δεν πειράζει.

Θα πάω εγώ μια βόλτα.. Smiley
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #162 on: February 19, 2009, 02:28:01 am »

ποια λίστα?? να ξέρω...γιατι μέχρι τώρα με ειχαν στην απεξω...από ολες τις ιντριγκες...

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #163 on: February 19, 2009, 02:29:02 am »

Quote from: smo on February 19, 2009, 02:25:27 am
εγω απλα δεν βλεπω συζητηση αυτο ειναι ολο
Εγω καλη συζητηση βλεπω σε αυτο το τοπικ, δε με χαλαει.
Προς το παρον κραταμε ενα επιπεδο Wink
Εσυ δε ξερω με ποιο κριτηριο το λες Sad

Στη λιστα που ελεγα παραπανω οτι εχω smo, finrond, tempus, ngine13 Grin
Ελα να μεγαλωνει Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #164 on: February 19, 2009, 02:30:17 am »

πάντως δν εχω πρόβλημα με την συζήτηση...πρόβλημα έχω με την ατμόσφαιρα....

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 20 Go Up Print
Jump to: