• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:24:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:24:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 89
Total: 158
mdimitrig
mavrhs
christi
odysseaskar
noimaginationforthis
tasos gourd
Chrisapostol
Michalis Tsialis
HlektrikhPatata
Pepe The Frog
Kv
dimitrisadamou
Mr Watson
ganasto
xristodoulou
Thalasotsanta
ioannisdamantis
Captain
atpvk
Nikos_313
jimalexoud
sunagrida
Maximos7
gdimove
Dimosthenis
petikas
meliou
kstavroulis
aachmet
gorilaki
tasos_ntv
cealexop
Paschalina.S
tinidou
Kwst@ss_
despoina15
tsintsi
Le ece
Eleniiii
antreassv
dimitris585
moutdimi
JoHn!
evgeniaz
georgy
kourkou
Chrisvb17
giorgosm05
agkentzi
apob
harischris
Gray139
mara.mlch
nick_ch
alexiosmara
George_RT
anthi kotsani
sterboga
nmpampal
Antreas17
johnnypap
nikos123321
Petran25
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα επιλογής (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Μαθήματα Επιλογής 6ου εξαμήνου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Μαθήματα Επιλογής 6ου εξαμήνου.  (Read 53077 times)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: Μαθήματα Επιλογής 6ου εξαμήνου.
« Reply #150 on: February 20, 2014, 18:25:10 pm »

με αυτα που ακουω σκεφτομαι να παρατησω την ρομποτικη για χαρη της αναλυσης και σχεδιασμου αλγοριθμων... Cheesy

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
jiannist
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #151 on: February 20, 2014, 18:54:02 pm »

Quote from: Pοwerslave on February 20, 2014, 18:23:33 pm
Quote from: Jim D. Ace on February 20, 2014, 18:03:03 pm
Quote from: Exomag on February 20, 2014, 17:46:18 pm
Εγώ που σκέφτομαι για:
  • Ανάλυση και Σχεδιασμός Αλγορίθμων
  • Τεχνικές Βελτιστοποίησης
  • Ρομποτική

υπάρχει κάποιος λόγος να αναθεωρήσω; Tongue

Γενικά έχω ακούσει πως η Ρομποτική δεν αξίζει τόσο όσο μπορεί να νόμιζε κάποιος με μια πρώτη ματιά.
λοιπον θα σου απαντησω αν και δεν εχω κανει κανενα απ αυτα Tongue
απλα εχω διαβασει πολλα παλια τοπικς Cheesy
οριστε η αποψη μιας επιφανους συναδελφου
Quote from: sofigami on March 03, 2013, 22:54:53 pm
Να ρωτήσω κάτι; Είστε τηλεπ αυτοί που απαντάτε; Cheesy

Θα μιλήσω για αυτά που έχω άποψη προσωπική και όχι για αυτά που έεεχω ακούσει:
Ρομποτική: Όλο το μάθημα ήταν περί των διάφορων μετασχηματισμών συντεταγμένων λόγω στροφής και μεταφοράς. Ακόμα και από μαθηματική άποψη, δεν τρελάθηκα, μου φάνηκε πολύ περιορισμένο. Λόγω των εργασιών ήταν νομίζω το μάθημα που ασχολήθηκα περισσότερο στο 6ο. Οι εργασίες είναι 0 κώδικας. Ουσιαστικά κάναμε ένα γεωμετρικό στερεό να κινείται, η ουσία όλη ήταν να κατασκευάσεις το στερεό [στο vrealm του matlab όλα αυτά]. Μετά άλλαζες κάτι ελάχιστα σε ένα έτοιμο αρχείο και κινούνταν όπως ήθελες.Έδιναν προσθετικά 2,5 μονάδες. Τα θέματα στο τέλος είχαν αρκετό γράψιμο.
Ανάλυση και σχεδιασμός αλγορίθμων: Μάθημα που μου κακοφάνηκε αρκετά πέρσι αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη. Πρώτο κομμάτι αρκετά μαθηματικό, εγώ έμαθα επιτέλους τι παίζει με τις διάφορες πολυπλοκότητες. Μπορείς σίγουρα να γράψεις καλά σε αυτό. [Έχει 2 προόδους το μάθημα, απαλλακτικές]. Το δεύτερο κομμάτι με δυσκόλεψε αρκετά, μάλλον γιατί σε κανένα άλλο μάθημα δεν είχα δει μεθόδους για να γράφω αλγορίθμους [δυναμικό προγραμματισμό, άπληστους αλγόριθμους]. Θα έλεγα ότι στη διάρκεια των εξετάσεων εμπέδωσα την ουσία του μαθήματος. Τότε το ψιλομίσησα, τώρα το εκτιμώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Σίγουρα και σε τηλεπ. Το πρώτο κομμάτι είναι του Γεωργιάδη [τηλεπαρα]
και για τεχνικες ξερω οτι εχουν αρκετο καψιμο στο ματλαμπ αλλα αν ασχοληθεις ειναι ευκολακι και γραφεις κιολας και βαθμο (οι εργασιες πιανουν +5 προσθετικα στο τελος)

Oι εργασίες δίνουν μέχρι +5 αλλά η βαθμολόγηση τους είναι αρκετά αυστηρή,και η τελευταία που μετράει για 2 μονάδες δίνεται λίγο πριν την εξεταστική...το μάθημα δεν είναι δύσκολο πάντως.

Η βαθμολόγηση κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο αυστηρή αλλά και αδικαιολόγητη (θεωρούν λάθος σωστά πράγματα, που υπάρχουν στη βιβλιογραφία). Επίσης οι τελικές εξετάσεις είναι φτιαγμένες ώστε να είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πάνω από 5, κυρίως λόγω χρόνου. Οπότε μη σε ξεγελάει το +5, αν ενδιαφέρεσαι για βαθμό.
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Buongiorno Principessa!

View Profile WWW
« Reply #152 on: February 20, 2014, 18:55:54 pm »

α και επίσης ποτέ δεν μαθαίνεις πόσο ακριβώς παίρνεις στις εργασίες και πόσο στην γραπτή εξέταση μιας και βγαίνει ένας ενιαίος βαθμός

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
sexycowboy
Θαμώνας

View Profile
« Reply #153 on: February 20, 2014, 19:07:44 pm »

Quote from: thomais on February 20, 2014, 18:20:56 pm
Quote from: sexycowboy on February 20, 2014, 17:59:57 pm
Για ηλεκτρονική ποιο από τα: Διακριτά Μαθηματικά, Τεχνικές Βελτιστοποίησης και Ανάλυση Αλγορίθμων θα χαρακτηρίζατε πιο εύκολο και όταν λέω πιο εύκολο εννοώ να μπορείς να γράψεις βαθμό με λίγη σε γενικές γραμμές ενασχόληση; Έχω σκοπό πάντως να παρακολουθώ μέσα στο εξάμηνο, αν αυτό επηρεάζει κάπως. Ευχαριστώ!!

Όντας στον τομέα ηλεκτρονικής και έχοντας πάρει πέρσι και διακριτά και ανάλυση αλγορίθμων θα πρότεινα αλγορίθμους ..Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται διάβασμα αλλά σε σχέση με τα διακριτά είναι πιο συγκεκριμένο και μπορείς με τις απαλλακτικές προόδους να μοιράσεις το διάβασμα και να γράψεις και καλύτερα..Επίσης αν δεν σου αρέσει ο βαθμός που θα πάρεις στις προόδους,έχεις την επιλογή να πας και στην εξεταστική και να κρατηθεί ο μεγαλύτερος βαθμός.
Δεν λέω και τα διακριτά σαν αντικείμενο αξίζουν είναι αλλά δεν γίνονται αρκετές ασκήσεις και αυτά που ζητάει στο τέλος είναι ασκήσεις καθαρά.

Thanks για τις πληροφορίες. Οι πρόοδοι συμφέρουν καθόλου ή είναι στυλ αναλογικού, για τα μάτια του κόσμου;
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #154 on: February 20, 2014, 19:13:17 pm »

Quote from: jiannist on February 20, 2014, 18:54:02 pm
Εγώ που σκέφτομαι για:
  • Ρομποτική

Γενικά έχω ακούσει πως η Ρομποτική δεν αξίζει τόσο όσο μπορεί να νόμιζε κάποιος με μια πρώτη ματιά.

Ρομποτική: Όλο το μάθημα ήταν περί των διάφορων μετασχηματισμών συντεταγμένων λόγω στροφής και μεταφοράς. Ακόμα και από μαθηματική άποψη, δεν τρελάθηκα, μου φάνηκε πολύ περιορισμένο. Λόγω των εργασιών ήταν νομίζω το μάθημα που ασχολήθηκα περισσότερο στο 6ο. Οι εργασίες είναι 0 κώδικας. Ουσιαστικά κάναμε ένα γεωμετρικό στερεό να κινείται, η ουσία όλη ήταν να κατασκευάσεις το στερεό [στο vrealm του matlab όλα αυτά]. Μετά άλλαζες κάτι ελάχιστα σε ένα έτοιμο αρχείο και κινούνταν όπως ήθελες.Έδιναν προσθετικά 2,5 μονάδες. Τα θέματα στο τέλος είχαν αρκετό γράψιμο.
Ανάλυση και σχεδιασμός αλγορίθμων: Μάθημα που μου κακοφάνηκε αρκετά πέρσι αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη. Πρώτο κομμάτι αρκετά μαθηματικό, εγώ έμαθα επιτέλους τι παίζει με τις διάφορες πολυπλοκότητες. Μπορείς σίγουρα να γράψεις καλά σε αυτό. [Έχει 2 προόδους το μάθημα, απαλλακτικές]. Το δεύτερο κομμάτι με δυσκόλεψε αρκετά, μάλλον γιατί σε κανένα άλλο μάθημα δεν είχα δει μεθόδους για να γράφω αλγορίθμους [δυναμικό προγραμματισμό, άπληστους αλγόριθμους]. Θα έλεγα ότι στη διάρκεια των εξετάσεων εμπέδωσα την ουσία του μαθήματος. Τότε το ψιλομίσησα, τώρα το εκτιμώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Σίγουρα και σε τηλεπ. Το πρώτο κομμάτι είναι του Γεωργιάδη [τηλεπαρα]
και για τεχνικες ξερω οτι εχουν αρκετο καψιμο στο ματλαμπ αλλα αν ασχοληθεις ειναι ευκολακι και γραφεις κιολας και βαθμο (οι εργασιες πιανουν +5 προσθετικα στο τελος)

Oι εργασίες δίνουν μέχρι +5 αλλά η βαθμολόγηση τους είναι αρκετά αυστηρή,και η τελευταία που μετράει για 2 μονάδες δίνεται λίγο πριν την εξεταστική...το μάθημα δεν είναι δύσκολο πάντως.

Η βαθμολόγηση κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο αυστηρή αλλά και αδικαιολόγητη (θεωρούν λάθος σωστά πράγματα, που υπάρχουν στη βιβλιογραφία). Επίσης οι τελικές εξετάσεις είναι φτιαγμένες ώστε να είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πάνω από 5, κυρίως λόγω χρόνου. Οπότε μη σε ξεγελάει το +5, αν ενδιαφέρεσαι για βαθμό.
δηλαδη να μην παω για τεχνικες;
εγω ελεγα να παρω
τεχνικες βελτ
ψηφιακες τηλεπ
και μετα ρομποτικη ή μεταδοση θερμ
να αλλαξω τις τεχν με την αναλυση αλγ;
απλα μου φαινεται τερμα θεωρητικο και μαλακια μαθημα και δεν με ψηνει καθολου να το παρω  Undecided Undecided

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #155 on: February 20, 2014, 19:17:55 pm »

μεταδοση θερμοτητας μην παρεις, μου ελεγε ενας φιλος μου ενεργειακος οτι δεν αξιζει το διαβασμα για να παρεις βαθμο.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #156 on: February 20, 2014, 19:21:37 pm »

Quote from: TrueForce on February 20, 2014, 19:17:55 pm
μεταδοση θερμοτητας μην παρεις, μου ελεγε ενας φιλος μου ενεργειακος οτι δεν αξιζει το διαβασμα για να παρεις βαθμο.
ενω για ρομποτικη αξιζει; Tongue
απλα τα επιλογης που χουμε ειναι απαλευτα
και δεν ξερω τι να παρω
θα παιρνα καμια κβαντικη αλλα εχω ηδη καλυψει την θεση εε με τις ψηφ τηλεπ
τα διακριτα φοβαμαι να τα παρω
δεν παιζει να την παλεψω
ηλεκτρακουστικη ουτε το αντικειμενο με συγκινει βαζει και οτι να ναι θεματα απ οσο ξερω
αρα τι μενει;

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
Nerevar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I'm Pickle Rick!

View Profile
« Reply #157 on: February 20, 2014, 19:57:25 pm »

Quote from: Jim D. Ace on February 20, 2014, 19:13:17 pm
Εγώ που σκέφτομαι για:
  • Ρομποτική

εγω ελεγα να παρω
τεχνικες βελτ
ψηφιακες τηλεπ
απλα μου φαινεται τερμα θεωρητικο και μαλακια μαθημα και δεν με ψηνει καθολου να το παρω  Undecided Undecided

Δεν είπα να μην το πάρεις,είπα μόνο πώς έχει η κατάσταση με τις εργασίες.Πέντε πράγματα θα μάθεις (οπώς και στη ρομποτική,αν ασχοληθείς,αλλιώς δεν περνιέται),δεν είναι όπως τα μαθήματα του sdok.Oύτε στις παραδόσεις χρειάζεται κάποιος να πηγαίνει,ο ροβιθάκης είναι τέρμα βαρέτος,ακολουθεί το βιβλίο του αυτολεξεί,πέρυσι μετά το πρώτο εισαγωγικό κεφάλαιο λέει οτι τελείωσαμε με τα θεωρητικά και ότι τώρα θα μπόυμε στους πραγματικούς αλγόριθμους,και 5 λεπτά αργότερα κάνει απόδειξη θεωρήματος στον πίνακα...

To μάθημα κάλλιστα θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τίτλο "εύρεση ελαχίστων συναρτήσεων".
« Last Edit: February 20, 2014, 20:00:01 pm by Pοwerslave » Logged

A pirate i was meant to be.
stavrosd
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #158 on: February 20, 2014, 19:58:48 pm »

Πάρε κβαντική και ασε τις ψηφιακές. Ναι οι ψηφιακές είναι πολύ ενδιαφέρον (απο τα αγαπημένα μου σαν αντικείμενο) αλλά κβαντική διαβαζεις μια μέρα και παίρνεις 10. (αντε 9)......
thomais
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #159 on: February 20, 2014, 20:18:12 pm »

Quote from: sexycowboy on February 20, 2014, 19:07:44 pm
Για ηλεκτρονική ποιο από τα: Διακριτά Μαθηματικά, Τεχνικές Βελτιστοποίησης και Ανάλυση Αλγορίθμων θα χαρακτηρίζατε πιο εύκολο και όταν λέω πιο εύκολο εννοώ να μπορείς να γράψεις βαθμό με λίγη σε γενικές γραμμές ενασχόληση; Έχω σκοπό πάντως να παρακολουθώ μέσα στο εξάμηνο, αν αυτό επηρεάζει κάπως. Ευχαριστώ!!

Όντας στον τομέα ηλεκτρονικής και έχοντας πάρει πέρσι και διακριτά και ανάλυση αλγορίθμων θα πρότεινα αλγορίθμους ..Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται διάβασμα αλλά σε σχέση με τα διακριτά είναι πιο συγκεκριμένο και μπορείς με τις απαλλακτικές προόδους να μοιράσεις το διάβασμα και να γράψεις και καλύτερα..Επίσης αν δεν σου αρέσει ο βαθμός που θα πάρεις στις προόδους,έχεις την επιλογή να πας και στην εξεταστική και να κρατηθεί ο μεγαλύτερος βαθμός.
Δεν λέω και τα διακριτά σαν αντικείμενο αξίζουν είναι αλλά δεν γίνονται αρκετές ασκήσεις και αυτά που ζητάει στο τέλος είναι ασκήσεις καθαρά.

Thanks για τις πληροφορίες. Οι πρόοδοι συμφέρουν καθόλου ή είναι στυλ αναλογικού, για τα μάτια του κόσμου;
Δεν ξέρω τι εννοείς για τις προόδους του αναλογικού(η μοίρα με έφερε στο τμήμα του Δημάκη) πάντως εγώ έμεινα ικανοποιημένη απ τις προόδους συνολικά..Περί ορέξεως..
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #160 on: February 20, 2014, 20:21:28 pm »

Quote from: thomais on February 20, 2014, 20:18:12 pm
Quote from: sexycowboy on February 20, 2014, 19:07:44 pm

Δεν ξέρω τι εννοείς για τις προόδους του αναλογικού(η μοίρα με έφερε στο τμήμα του Δημάκη) πάντως εγώ έμεινα ικανοποιημένη απ τις προόδους συνολικά..Περί ορέξεως..
εννοει τις προοδους απο το αναλογικο σημα οχι τις αναλογικες τηλεπ

thomais
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #161 on: February 20, 2014, 20:25:45 pm »

ααα...σορρυ,με έχει πειράξει λίγο το διάβασμα και διαβαζω αλλ' αντ'αλλων..Τώρα τι να σου πω..οι πρόοδοι των σημάτων εμένα πιο δύσκολες μου φαίνονταν..και πραγματικά στα σήματα δεν έχω ιδέα πως βαθμολογούσαν..
NXSnow
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #162 on: February 20, 2014, 22:14:56 pm »

Quote from: Pοwerslave on February 20, 2014, 19:57:25 pm
Quote from: Jim D. Ace on February 20, 2014, 19:13:17 pm
Εγώ που σκέφτομαι για:
  • Ρομποτική

..... Το πρώτο κομμάτι είναι του Γεωργιάδη [τηλεπαρα]

εγω ελεγα να παρω
τεχνικες βελτ
ψηφιακες τηλεπ
απλα μου φαινεται τερμα θεωρητικο και μαλακια μαθημα και δεν με ψηνει καθολου να το παρω  Undecided Undecided

Δεν είπα να μην το πάρεις,είπα μόνο πώς έχει η κατάσταση με τις εργασίες.Πέντε πράγματα θα μάθεις (οπώς και στη ρομποτική,αν ασχοληθείς,αλλιώς δεν περνιέται),δεν είναι όπως τα μαθήματα του sdok.Oύτε στις παραδόσεις χρειάζεται κάποιος να πηγαίνει,ο ροβιθάκης είναι τέρμα βαρέτος,ακολουθεί το βιβλίο του αυτολεξεί,πέρυσι μετά το πρώτο εισαγωγικό κεφάλαιο λέει οτι τελείωσαμε με τα θεωρητικά και ότι τώρα θα μπόυμε στους πραγματικούς αλγόριθμους,και 5 λεπτά αργότερα κάνει απόδειξη θεωρήματος στον πίνακα...

To μάθημα κάλλιστα θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τίτλο "εύρεση ελαχίστων συναρτήσεων".

Τεχνικές Βελτιστοποίησης: Γενικά όμως αυτός είναι ο σκοπός του μαθήματος. Εγώ προσωπικά δεν το είχα πάρει το μάθημα τότε και το έχω ψιλο-μετανιώσει γιατί σαν αντικείμενο είναι αρκετά χρήσιμο. Τώρα δεν ξέρω ο ροβιθάκης πως είναι και τι κάνει στο μάθημα, οπότε είμαι επιφυλακτικός μιας και δεν το παρακολούθησα. Οπότε καλό είναι όποιος σκέφτεται να το πάρει να πάει στα μαθήματα να δει πως είναι το μάθημα και να αποφασίσει.

Ανάλυση και Σχεδιασμός Αλγορίθμων: Σχετικά με αυτό που λέτε για τις προόδους, πιστευω ότι είναι ιδιας δυσκολία με τις τελικές εξετάσεις ή μπορεί και λιγο πιο δύσκολες. Τουλάχιστον έτσι ήταν όταν το παρακολούθησα εγώ το μάθημα.
« Last Edit: February 20, 2014, 22:17:33 pm by NXSnow » Logged

Fear is an illusion

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
-----Bertrand Russell (1872 - 1970)
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #163 on: February 20, 2014, 22:37:07 pm »

Εγώ που σκέφτομαι

Κβαντική
Ανάλυση αλγορίθμων
Οπτική Ι

το 'χω/γίνεται κτλπ;
« Last Edit: February 20, 2014, 22:42:31 pm by c0ndemn3d » Logged

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #164 on: February 20, 2014, 22:42:35 pm »

Quote from: c0ndemn3d on February 20, 2014, 22:37:07 pm
Εγώ που σκέφτομαι

Κβαντική
Ανάλυση αλγορίθμων
Οπτική Ι

το 'χω;
δεν το χεις γιατι δεν γινεται
μπορεις μεχρι ενα εε να δηλωσεις
και η κβαντικη και η οπτικη ειναι εε
καποιο απο τα δυο θα πρεπει να το αφησεις

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Go Up Print
Jump to: