• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:36:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:36:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 36
Guests: 103
Total: 139
BossiTsif
elizabeth
Mari0s
dirac1
jimalexoud
Mr Watson
asemas
goustafson
alice
JoHn!
GP
odysseaskar
ilazarit
kalantzopoulos
ellimoschou
grammaths
vajim
dedhe
Billyskotsikas
kkotsopo
angelos
PAPARI69
andreas2000
chidi anagonye
chris_p30
s
aachmet
DJ Stefzia
NET2GRID
John120196
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02  (Read 126291 times)
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 29/01
« Reply #630 on: January 25, 2007, 09:09:19 am »

Κατά τη γνώμη μου, το πρόλημα βρίσκεται στο ότι οι μαθητές δεν έχουν μάθει να διαβάζουν.  Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στις κατώτερες βαθμίδες της εκπαίδευσης, δεν πρόκειται ποτέ οι μεταρρυθμίσεις στις ανώτερες βαθμίδες να είναι τόσο αποτελεσματικές όσο περιμένουμε.  Πρέπει να εμφυσήσουμε πνεύμα φιλομάθειας στα παιδιά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.  Δεν έχω υπ' ύψη συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όταν τα οργανώσω, θα ποστάρω.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #631 on: January 25, 2007, 12:27:18 pm »

Quote from: Wade on January 25, 2007, 09:09:19 am
Κατά τη γνώμη μου, το πρόλημα βρίσκεται στο ότι οι μαθητές δεν έχουν μάθει να διαβάζουν.  Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στις κατώτερες βαθμίδες της εκπαίδευσης, δεν πρόκειται ποτέ οι μεταρρυθμίσεις στις ανώτερες βαθμίδες να είναι τόσο αποτελεσματικές όσο περιμένουμε.  Πρέπει να εμφυσήσουμε πνεύμα φιλομάθειας στα παιδιά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.  Δεν έχω υπ' ύψη συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όταν τα οργανώσω, θα ποστάρω.

Πολύ σωστός...

και να προσθέσω ότι αυτό πρέπει να το προσπαθήσει και η οικογένεια.

Αυτό που λες με λίγα λόγια είναι ότι πρέπει να μάθουν τα παιδιά από μικρά, ότι διαβάζουν για να μορφωθούν και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, όχι για να σπουδάσουν κάτι, να βρουν δουλειά και να βγάλουν λεφτά.

Αλλά τι να λες... όταν σήμερα από την 3η δημοτικού σου λένε: "μάθε Αγγλικά γιατί όταν μεγαλώσεις χρειάζονται για να βρεις δουλειά" και σε πάνε φροντιστήριο για τα μαθήματα του δημοτικού ώστε να μην έχεις κενά στο λύκειο... Όταν ολοένα και περισσότερο λιγοστεύουν το παιχνίδι και περιορίζουν τους χώρους και τις ελευθερίες των παιδιών από δικές τους ανασφάλειες και τα σπρώχτουν όχι σε φίλους αλλά σε ηλεκτρονικά εκτρώματα... (ευτυχώς δε μεγάλωσα έτσι)
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #632 on: January 25, 2007, 14:02:05 pm »

Παιδιά, ελπίζω όλη αυτή η συζήτηση να συνεχιστεί και το Σάββατο στις 6μμ που έχουμε εκδήλωση για το "Τι παιδεία θέλουμε από το σχολείο έως το πανεπιστήμιο"

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #633 on: January 25, 2007, 14:53:10 pm »

Και η αφίσα:

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #634 on: January 25, 2007, 16:47:52 pm »

Quote from: Juan
Σκέψου τα λίγο αυτά, σκέψου γιατί θα διάβαζες στην Γ' λυκείου ακόμα κι αν δεν είχες εξετάσεις. Και σκέψου πόσο περισσότερη προσοχή θα έδινες σε μαθήματα όπως η λογοτεχνία ή η ιστορία, που σε μορφώνουν γενικότερα, αν δε σε πίεζαν τα υπόλοιπα.
Ο Wade με κάλυψε. Στην ουσία και εγώ σε αυτό ήθελα να επικεντρωθώ, στο ότι η νοοτροπία του μαθητή χρειάζεται να αλλάξει. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν αυτή συνεχίσει να υπάρχει, τότε χωρίς τις πανελλήνιες φαντάζεσαι τί μπάχαλο θα επικρατήσει στα σχολεία;
Δεν είπα ότι όλα τα παιδιά έχουν αυτήν την αντίληψη. Στο σχολείο μου νομίζω είμασταν αρκετά τα παιδιά που βγάλαμε πάνω από 19 στο απολυτήριο (άρα υπήρχε ενδιαφέρον στα μή απαραίτητα μαθήματα). Αλλά πες μου, σύμφωνα με τις δικές σου εμπειρίες, πόσα παιδιά αδιαφορούσαν όλες τις χρονιές και μόνο στην Τρίτη Λυκείου έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον και αυτό μόνο στα μαθήματα κατεύθυνσης;
Επίσης ανέφερα και τον προβληματισμό για το κατα πόσο θα είναι αδιάβλητο ένα σύστημα εισαγωγής στο οποίο οι υποψήφιοι θα βαθμολολούνται από τα ίδια τα ΑΕΙ.

Quote from: Juan
Αυτό που λες με λίγα λόγια είναι ότι πρέπει να μάθουν τα παιδιά από μικρά, ότι διαβάζουν για να μορφωθούν και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, όχι για να σπουδάσουν κάτι, να βρουν δουλειά και να βγάλουν λεφτά.
Μα φυσικά από αυτό ξεκινάνε όλα.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
doganos2005
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #635 on: January 26, 2007, 02:22:58 am »

Ρε παιδιά, πλάκα μου κάνετε. Όλο αυτό πιστεύω, και νομίζω πως και όλοι σας το πιστεύετε κατα βάθος, ότι στην ουσία δεν πρόκειται να ακούσει κανείς τι λέμε. Πέρα από αυτό όλα είναι δρομολογημένα και θέμα χρόνου να τροποποιηθούν και να αλλάξουν. Αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο. Δε θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα και να υπάρχει επιτέλους αξιοκρατία; Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πιστεύω πως τώρα υπάρχει εξίσωση όλων προς τα κάτω. Εγώ νομίζω πως όλοι πρέπει όλοι να έχουν ίσες  ευκαιρίες, αλλά οι πιο ικανοί να προχωρούν.

paok 4
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #636 on: January 26, 2007, 03:15:03 am »

Εγώ νομίζω πως όλοι πρέπει όλοι να έχουν ίσες  ευκαιρίες, αλλά οι πιο ικανοί να προχωρούν.

Και ποιος κρίνει ποιοί είναι αυτοί οι ικανοί;

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #637 on: January 26, 2007, 03:19:37 am »

Quote from: Jalk on January 26, 2007, 03:15:03 am
Εγώ νομίζω πως όλοι πρέπει όλοι να έχουν ίσες  ευκαιρίες, αλλά οι πιο ικανοί να προχωρούν.

Κοίτα, αυτό χωράει μεγάλη κουβέντα. Αλλα κατά βάση η απάντηση είναι μία.

Η ζωή.

Από κει και περα, υπάρχουν σίγουρα κάποιοι παράγοντες που ΔΕΝ θα έπρεπε να το κρίνουν, ενώ το κάνουν σήμερα. Κι αυτοί είναι: οι κομματικές διασυνδέσεις, τα οικογενειακά βολεψήματα, τα κάθε λογής ανταποδωτικά "κονέ" κτλ...
doganos2005
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #638 on: January 26, 2007, 05:12:59 am »

Κοιτάξτε πάντα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε τέτοιες φιλοσοφικές - ρητορικές ερωτήσεις οι οποίες κατά βάθος γίνονται μόνο για εντυπωσιασμό. Ξέρω πολύ καλά ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ και απλά απαντάτε για να απαντήσετε. Συνφωνώ με τον Juan που λέει ότι η ζωή κρίνει τους πάντες. Για να πω λοιπόν διαφορετικά αυτό που θέλω, λέω ότι: Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει το όνειρό του και κανένας δεν μπορεί να τον φρενάρει, επειδή ίσως και ο ίδιος έχει το ίδιο όνειρο και ενδεχομένως δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αυτό το φαινόμενο χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες αιώνες τώρα. Όπως και στο ανέκδοτο που λέει ότι όταν ο Θέος έδινε στους ανθρώπους αυτό που ήθελαν, ρώτησε τον Έλληνα τι ήθελε να κάνει και γι αυτόν και ο Έλληνας του είπε πως αυτός δε θέλει τίποτα για τον ίδιο. Απλά επειδή ο γείτνας είχε μία κατσίκα ζήτησε να ψοφήσει η κατσίκα του γέιτονα.

Αυτό θα μας χαρακτηρίζει πάντα, δυστυχώς. Δε θέλουμε να βλέπουμε τον άλλον να προοδεύει ποιο πολύ από εμάς. Αμέσως βρίσκουμε δικαιολογίες για το πώς αυτός κατάφερε να κάνει αυτά που εμείς δεν μπορέσαμε. Αρχίζουμε να λέμε για βολέματα, βίσματα, κουμπάρους κλπ. Δε λέω πως δεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι ο κανόνας όπως θέλουν να δείξουν κάποιοι. Είναι απλά η εξαίρεση που τον επιβεβαιώνουν.

paok 4
pmousoul
Guest
« Reply #639 on: January 26, 2007, 05:19:11 am »

Quote from: doganos2005 on January 26, 2007, 02:22:58 am
Ρε παιδιά, πλάκα μου κάνετε. Όλο αυτό πιστεύω, και νομίζω πως και όλοι σας το πιστεύετε κατα βάθος, ότι στην ουσία δεν πρόκειται να ακούσει κανείς τι λέμε. Πέρα από αυτό όλα είναι δρομολογημένα και θέμα χρόνου να τροποποιηθούν και να αλλάξουν. Αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο. Δε θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα και να υπάρχει επιτέλους αξιοκρατία; Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πιστεύω πως τώρα υπάρχει εξίσωση όλων προς τα κάτω. Εγώ νομίζω πως όλοι πρέπει όλοι να έχουν ίσες  ευκαιρίες, αλλά οι πιο ικανοί να προχωρούν.

To ότι θα αλλάξουν τα πράγματα δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει αξιοκρατία... Αξιοκρατία θα υπάρχει και τα πράγματα να μείνουν όπως είναι, με την διαφορά όμως ότι οι νόμοι θα τηρούνται! Με λίγα λόγια στην Ελλάδα θεσπίζονται συνέχεια νόμοι, οι οποίοι όμως ποτέ δεν τηρούνται με αποτέλεσμα να κάνουν κύκλους γύρω από την ουσία τους.
aliakmwn
Guest
« Reply #640 on: January 26, 2007, 12:03:59 pm »

Quote from: doganos2005 on January 26, 2007, 05:12:59 am

Κοιτάξτε πάντα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε τέτοιες φιλοσοφικές - ρητορικές ερωτήσεις οι οποίες κατά βάθος γίνονται μόνο για εντυπωσιασμό. Ξέρω πολύ καλά ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ και απλά απαντάτε για να απαντήσετε. Συνφωνώ με τον Juan που λέει ότι η ζωή κρίνει τους πάντες. Για να πω λοιπόν διαφορετικά αυτό που θέλω, λέω ότι: Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει το όνειρό του και κανένας δεν μπορεί να τον φρενάρει, επειδή ίσως και ο ίδιος έχει το ίδιο όνειρο και ενδεχομένως δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αυτό το φαινόμενο χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες αιώνες τώρα. Όπως και στο ανέκδοτο που λέει ότι όταν ο Θέος έδινε στους ανθρώπους αυτό που ήθελαν, ρώτησε τον Έλληνα τι ήθελε να κάνει και γι αυτόν και ο Έλληνας του είπε πως αυτός δε θέλει τίποτα για τον ίδιο. Απλά επειδή ο γείτνας είχε μία κατσίκα ζήτησε να ψοφήσει η κατσίκα του γέιτονα.

Αυτό θα μας χαρακτηρίζει πάντα, δυστυχώς. Δε θέλουμε να βλέπουμε τον άλλον να προοδεύει ποιο πολύ από εμάς. Αμέσως βρίσκουμε δικαιολογίες για το πώς αυτός κατάφερε να κάνει αυτά που εμείς δεν μπορέσαμε. Αρχίζουμε να λέμε για βολέματα, βίσματα, κουμπάρους κλπ. Δε λέω πως δεν υπάρχουν, αλλά δεν είναι ο κανόνας όπως θέλουν να δείξουν κάποιοι. Είναι απλά η εξαίρεση που τον επιβεβαιώνουν.

Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...
doganos2005
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #641 on: January 26, 2007, 15:17:18 pm »

Quote from: aliakmwn_banned on January 26, 2007, 12:03:59 pm
Quote from: doganos2005 on January 26, 2007, 05:12:59 am

Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...

Ρε παιδιά ας είμαστε λίγο σοβαροί. Ο Ηράκλειτος είχε πει πως "τα πάντα ρει". Μια κοινωνία για να είναι υγειής πρέπει να προχωράει σε αλλαγές και μεταρυθμίσεις. Και μην αρχίσετε να μου λέτε και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιες αλλαγές είναι σωστές ή όχι και άλλες τέτοιες ρητορικές ερωτήσεις που δεν έχουν σημασία έχοντας ως μόνο στρόχο τον εντυπωσιασμό. Δεν πέρνω το μέρος της κυβέρνησης ούτε το μέρος κάποιου. Προσπαθω να δω τα πράγματα όσο ποιο αντικειμενικά γίνεται και εξω από καλούπια. Επιτέλους κάποιος αψηφά το πολιτικό κόστος και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές. Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους να αντιδρουν τόσο έντονα, ώστε να μη γίνουν αλλαγές. Φωναζουμε για να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν. Διαμαρτυρόμαστε να παραμείνει το μπάχαλο που επικρατεί τόσα χρόνια. Γιατί καταβάθος όλοι είμαστε βολεμένοι και δε θέλουμε κανείς να ταράξει τα στάσιμα νέρα μέσα στα οποία κοντεύουμε να ψοφήσουμε.

paok 4
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #642 on: January 26, 2007, 15:23:20 pm »

Ο μύθος της προόδου
Η πρόοδος όποια και αν είναι αυτή είναι πάντα θετική. Δεν προκαλεί ερωτήσεις ή ερωτηματικά
Έχουμε και εδώ μια ιδεολογία που έγινε πραγματικότητα

Η πρόοδος δεν σταματά
Το πακέτο ολοκληρώνεται από την θρησκεία της εποχής. Πρέπει να υποταχθείς στις επιταγές της νεωτερικότητας, πρέπει να ακολουθήσεις την εποχή σου, να ορίσεις τις αξίες και τα προοιόντα αυτών που την ορίζουν

Επιτέλους ξυπνάται λίγο ρεεε
Τολμίστε να αμφισβητήσετε αυτά που σας ποτίζουν

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
doganos2005
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #643 on: January 26, 2007, 15:37:26 pm »

Quote from: ASDF_ on January 26, 2007, 15:23:20 pm
Ο μύθος της προόδου
Η πρόοδος όποια και αν είναι αυτή είναι πάντα θετική. Δεν προκαλεί ερωτήσεις ή ερωτηματικά

Ότιδήποτε καινούριο είναι αναπόφευκτο ότι θα  προκάλει αντιδράσεις ερωτήσεις και ερωτηματικά. Εσύ λες τωρα πως κάθε τι καινούριο που νομίζεις οτι ειναι προοδευτικό το δέχεσαι χωρις να σε προβληματίσει καθόλου. Δεν είναι έτσι.

Επιτέλοιυς Ξυπνάτε και δείτε τα πράγματα όπως έχουν. Ας είμαστε ρεαλιστές. Μη χάσουμε και αυτό το τρένο από ψευτοπροοδευτικές αντιδράσεις.     

paok 4
pmousoul
Guest
« Reply #644 on: January 26, 2007, 15:40:50 pm »

Για ποιο τρένο μιλάς. Γίνε λιγάκι πιο συγκεκριμένος... γιατί και η κυβέρνηση το ίδιο κάνει, γενικολογεί και αοριστολογεί! Έχουν περάσει αρκετοί νόμοι που αφορούν την παιδεία τα τελευταία χρόνια, η δε μέση παιδεία έχει γίνει πειραματόζωο που κοντεύει να υποκύψει στα τραύματά της.
Pages: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 56 Go Up Print
Jump to: