• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:23:06 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:23:06 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 25
Guests: 118
Total: 143
Giorgos2222
PANKRAV
Katarameno
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 05/02  (Read 125738 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 11/01
« Reply #30 on: January 08, 2007, 21:52:04 pm »

είσαι χρήστης του ενός post;

προφανώς πήγαινε στο τύπο πάνω από εσένα (ακα χατιυ)...(kai se olous tous allous pio piso)

ixic_

βαθειά...
Νessa
Guest
« Reply #31 on: January 08, 2007, 21:52:30 pm »

Quote from: xristoforos_ on January 08, 2007, 20:51:58 pm
δεν είναι ρηχός ο νοσφεράτου...είναι μη βαθής...

ixic_
...και ψόφησε. Tongue

Για την εξεταστική, επειδή πολλοί περιμένουμε να πάρουμε τομέα, δεν πρόκειται να χαθεί, το πολύ πολύ να πάει μια εβδομάδα πιο πέρα (θα πέσει πάνω στην εκδρομή γμτ bang_head τελοσπάντων). Μην αγχώνεστε.
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #32 on: January 08, 2007, 21:54:45 pm »

Δεν το έλεγε για σένα φαντάζομαι αλλά για τον ααπο πάνω

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #33 on: January 08, 2007, 21:58:45 pm »

Quote from: xristoforos_ on January 08, 2007, 21:52:04 pm
είσαι χρήστης του ενός post;

προφανώς πήγαινε στο τύπο πάνω από εσένα (ακα χατιυ)...(kai se olous tous allous pio piso)

ixic_
Οκ, forget it. Αλλά γιατί τόση βεβαιότητα για το ότι ο Χατιού δεν ήταν στη συνέλευση; Huh

Σχετικά με το ερώτημά μου; Οι καθηγητές ενημερώθηκαν για την απόφαση; Έκαναν κάποιο σχόλιο;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #34 on: January 08, 2007, 22:02:12 pm »

Quote from: Xatiu on January 08, 2007, 21:44:49 pm
Οι ίδιου που μιλούν για υποβάθμιση του πτυχίου μας (μέσα στην απόφαση του συλλόγου αναφέρεται επι λέξη "για να πάρει εν τέλει ένα πτυχίο με αμφίβολη ισχύ") οι ίδιοι αυτοί ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ τα μαθήματα σε 5 εβδομάδες/εξάμηνο !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

αποτυχημένο...
Xatiux
Guest
Re: Ενάντια στην αναθεώρηση του Άρθρου 16. ΚΑΤΑΛΗΨΗ 9/01 - 12/01
« Reply #35 on: January 08, 2007, 22:06:37 pm »

xristoforos_  συγνώμη την επόμενη φορά πριν στείλω θα σου ζητήσω αδεια...
gagoum
Νεούλης/Νεούλα
*

Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά...

View Profile
« Reply #36 on: January 08, 2007, 22:26:32 pm »

Συμφωνώ και επαυξάνω. 200 περίπου άτομα που ήταν συνολικά υπέρ της κατάληψης σε σύνολο 2000+ δε μου φαίνεται αντιπροσωπευτικό δείγμα (ξέρω ξέρω, μη μου πείτε ότι είναι η πλειοψηφία και ας έρχονταν και οι υπόλοιποι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά...). Γι'αυτό την άλλη Δευτέρα ας είμαστε όλοι εκεί.
υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που ορίζουν πότε μια συνέλευση έχει ισχύ και πότε όχι...
Απ' ότι βλέπω, ως συνήθως, περισσότερος λόγος γίνεται για την εγκυρότητα της απόφασης, παρά για το περιεχόμενο της...

Έχουμε ένα ωραιότατο eTHMMY και αυτό το ωραιότατο thmmy.gr
Αφού στο ωραιότατο thmmy.gr περνάμε (απ' ότι βλέπω τόσοι πολλοί...) τόσες ωραιότατες ώρες από την ωραιότατη φοιτητική ζωή μας και πλέον αν μη τι άλλο μπορούμε να μάθουμε τα πάντα γι'αυτό το περιβόητο άρθρο 16, να συζητήσουμε, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, να διαφωνήσουμε, να συμφωνήσουμε και τελικά να διαμορφώσουμε μια άποψη, γιατί θα πρέπει μετά να τρέξουμε στον Παναγιωτόπουλο να την ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ κι εκεί...Κι αν εγώ επειδή εκείνη την ώρα
δουλεύω,
διαβάζω,
είμαι άρρωστος
ή πολύ απλά και δημοκρατικά κοιμάμαι, πίνω τον πρωινό μου φραπέ και δεν μπορώ ή δεν θέλω να έρθω να την ΦΩΝΑΞΩ στο Παναγιωτόπουλος γιατί Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ να χαθεί, ή ακόμη χειρότερα να την υπερκαλύψει μια άλλη φωνή απλά και μόνο επειδή βρέθηκε στη συνέλευση...?!?!?!

Δηλαδή ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον περνά μέσα από τη συνέλευση και μόνο? Huh

Γιατί να μην πάω ΤΩΡΑ που έχω ώρα, όρεξη και θέληση για αγώνα στο ωραιότατο eTHMMY και εκεί να βρω μαζί με όλα τ' άλλα και μία ωραιότατη ψηφιακή κάλπη και με το ΑΕΜ μου, και καθ' όλα νόμιμα να αποφασίσω για το μέλλον μου???
Γιατί αυτοί που επαναστατούν επειδή, όπως λένε κάποιοι άλλοι αποφάσιζουν γι'αυτούς χωρίς αυτούς, αποφασίζουν τελικά για μένα χωρίς εμένα?!?!?
Επειδή δεν πήγα στην συνέλευση !!!???

Shut up
Hush your mouth
Can't you hear you talk too loud?

Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #37 on: January 08, 2007, 22:27:59 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on January 08, 2007, 21:40:03 pm
1) Στις Δημοτικές/Νομαρχιακές εκλογές έχω μάθει και πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό, πως δεν ψηφίζεις χρώμα αλλά πρόσωπο. Ψηφίζεις ανθρώπους ικανούς και όχι μπούφους.Ψηφίζεις ανθρώπους και όχι γλύφτες κομμάτων.
συμφωνώ και επαυξάνω και θλίβομαι που μετά από τόσες κινητοποιησεις και υποτιθέμενη"αλλαγή "της κοινωνίας, το σκηνικό ήταν το ίδιο..

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on January 08, 2007, 21:40:03 pm
2)Η ελληνική κοινωνία βάσει δημοσκοπήσεων είναι απληροφόρητη και εκεί θέλει η κυβέρνηση να την αφήσει.Στο έλεος των δημαγωγών και συμφεροντολόγων

Αυτό προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό. Δε θεωρώ ότι υπάρχει εσκεμμέννη συσκότιση των πραγμάτων - γενικώς οι θεωρίες συνομωσίας δε με καλύπτουν.ΠΙστεύω ότι υπάρχει ελευθερία λόγου κ ακούγονται κάθε φορά πολλές διαφορετικές απόψεις - να πριν από λίγο πχ στο MEGA μιλούσαν για την υποχρεωτική στράτευση εκ διαμέτρου αντίθετοι ομιλητές(ως προς τις απόψεις τους).Πάντως, όταν λες για απληροφόρητη κοινωνία , έχεις δίκιο, ίσως περισσότερο όμως λόγω αδιαφορίας κ αγανάκτισης από τα ίδια κ τα ίδια..(κακώς)
[/quote]

3)Για την αξιολόγηση κάθε παράταξη έχει τις δικές της απόψεις.Αναφορικά με την ΠΑΣΠ στην οποία ανήκω υποστηρίζουμε την αξιολόγηση καθηγητών,της εκπαιδευτικής διαδικασίας, των συγγραμμάτων κ.α.

Τότε γιατί απορρίψατε με τη μία τον υπάρχοντα νόμο; Τα ίδια λέει κ αυτός, το να τον απορρίπτεις πλήρως σημαίνει ότι δεν τον δέχεσαι καν ως βάση σε συζήτηση.Θα νομοθετήσεις άλλον; Δεν τα λέω με κακή διάθεση όλ'αυτά, απλώς μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στη διάρκεια των καταλήψεων πολλά παιδιά προσπερνούσαν οτιδήποτε καλό ήταν γραμμένο, πιάνονταν ουσιαστικά από φράση(που να φανταστείς μια φίλη μου Νομικός μου είπε ότι ήταν τυποποιημένη νομική διατύπωση σε κάθε νόμο κ ουδεμία σχέση είχε με το περιεχόμενο του Νόμου!!)κ τον χλέυαζαν, ακριβώς όπως πολλοί ΔΑΠίτες χλευάζουν ηλιθίως αυτούς που χλέυαζαν το νόμο.

[/quote]

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: January 08, 2007, 22:28:23 pm »

Quote from: Νessa on January 08, 2007, 21:52:30 pm
Για την εξεταστική, επειδή πολλοί περιμένουμε να πάρουμε τομέα, δεν πρόκειται να χαθεί, το πολύ πολύ να πάει μια εβδομάδα πιο πέρα (θα πέσει πάνω στην εκδρομή γμτ bang_head τελοσπάντων). Μην αγχώνεστε.

Στο είπε κάποιος αυτό ή το υπέθεσες ?
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #39 on: January 09, 2007, 10:54:02 am »

Quote from: gagoum on January 08, 2007, 22:26:32 pm
Συμφωνώ και επαυξάνω. 200 περίπου άτομα που ήταν συνολικά υπέρ της κατάληψης σε σύνολο 2000+ δε μου φαίνεται αντιπροσωπευτικό δείγμα (ξέρω ξέρω, μη μου πείτε ότι είναι η πλειοψηφία και ας έρχονταν και οι υπόλοιποι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά...). Γι'αυτό την άλλη Δευτέρα ας είμαστε όλοι εκεί.
υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που ορίζουν πότε μια συνέλευση έχει ισχύ και πότε όχι...
Απ' ότι βλέπω, ως συνήθως, περισσότερος λόγος γίνεται για την εγκυρότητα της απόφασης, παρά για το περιεχόμενο της...

Έχουμε ένα ωραιότατο eTHMMY και αυτό το ωραιότατο thmmy.gr
Αφού στο ωραιότατο thmmy.gr περνάμε (απ' ότι βλέπω τόσοι πολλοί...) τόσες ωραιότατες ώρες από την ωραιότατη φοιτητική ζωή μας και πλέον αν μη τι άλλο μπορούμε να μάθουμε τα πάντα γι'αυτό το περιβόητο άρθρο 16, να συζητήσουμε, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, να διαφωνήσουμε, να συμφωνήσουμε και τελικά να διαμορφώσουμε μια άποψη, γιατί θα πρέπει μετά να τρέξουμε στον Παναγιωτόπουλο να την ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ κι εκεί...Κι αν εγώ επειδή εκείνη την ώρα
δουλεύω,
διαβάζω,
είμαι άρρωστος
ή πολύ απλά και δημοκρατικά κοιμάμαι, πίνω τον πρωινό μου φραπέ και δεν μπορώ ή δεν θέλω να έρθω να την ΦΩΝΑΞΩ στο Παναγιωτόπουλος γιατί Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ να χαθεί, ή ακόμη χειρότερα να την υπερκαλύψει μια άλλη φωνή απλά και μόνο επειδή βρέθηκε στη συνέλευση...?!?!?!

Δηλαδή ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον περνά μέσα από τη συνέλευση και μόνο? Huh

Γιατί να μην πάω ΤΩΡΑ που έχω ώρα, όρεξη και θέληση για αγώνα στο ωραιότατο eTHMMY και εκεί να βρω μαζί με όλα τ' άλλα και μία ωραιότατη ψηφιακή κάλπη και με το ΑΕΜ μου, και καθ' όλα νόμιμα να αποφασίσω για το μέλλον μου???
Γιατί αυτοί που επαναστατούν επειδή, όπως λένε κάποιοι άλλοι αποφάσιζουν γι'αυτούς χωρίς αυτούς, αποφασίζουν τελικά για μένα χωρίς εμένα?!?!?
Επειδή δεν πήγα στην συνέλευση !!!???

Και γιατι να μην το παμε ακομα παραπανω; Γιατι να πρεπει να πας και να φλερταρεις μια γκομενα, να την πιανεις στο μπουρου μπουρου, να της κανεις προκαταρκτικα κτλ κτλ, αν θες μονο να την γαμησεις; Γι αυτο σου λεω, παρε μια πλαστικη κουκλα με ρυθμιζομενο μοτερακι στις επιμαχες περιοχες, και κανεις την δουλεια σου τζιτζι.

Και εγω βαριεμαι να διαβασω μωρε. Γιατι να πρεπει αν διαβαζω. Να μου βαζουν εξετασεις ε πολλαπλης επιλογης απο εδω, με εικονικα εργαστηρια(να τα βλεπω στην καμερα) και να μην χρειαζεται να παταμε στο κτηριο. Ελα μωρε, τι να το χεσουμε και το κτηριο.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #40 on: January 09, 2007, 11:10:42 am »

Gia akomi mia fora,th doume ta idia pragmata....
eno soro paidia na prospathoun na vgaloun to fidi apo tin tripa xoris fisika na kateferoun sto telos tipota....para mono na xasoun politimo xrono kai..mathimta...!!!Pragmatika...thelo na do poso tha pai afto....posa kotsia exoume.....kai telika poso mialo exoume....!!!
Fisika eimai kata tis katalipsis etsi pos irthan ta pragmata..kai fisika milo gia tin diki mou periptosi...parolo afta mi mporontas na kano allios oso afti iperpsifizetai tha tin stirizo...ante na doume....
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #41 on: January 09, 2007, 11:13:30 am »

Υπενθύμιση - τροποποίηση...

Quote from: Juan on January 08, 2007, 19:35:39 pm
Συντονιστικό για την υλοποίηση της απόφασης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00!.

Το συντονιστικό είναι ανοικτό σε όλους!
levedis
Guest
« Reply #42 on: January 09, 2007, 11:38:47 am »

ΡΕ ΣΥ DUO ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΑ Α.Ε.Ι, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ Τ.Ε.Ι.ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΕΣ Η ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ? ΙΔΡΥΑΤΕ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΙ?????????????
ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ........... Angry
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: January 09, 2007, 11:46:24 am »

Παιδιά μην κολλάτε...Όλοι μαζί για να μην περάσει η αναθεώρηση...

Το Μέτωπο Νεολαίας είναι και αυτό μαζί σας...  Grin Grin

Ζήτω η Δημόσια Δωρεάν Ελληνική Παιδεία
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #44 on: January 09, 2007, 12:11:24 pm »

Quote from: levedis on January 09, 2007, 11:38:47 am
ΡΕ ΣΥ DUO ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΑ Α.Ε.Ι, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ Τ.Ε.Ι.ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΕΣ Η ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ? ΙΔΡΥΑΤΕ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΙ?????????????
ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ........... Angry

ΕΕΕΕ;;;;;;

Αλλος Λεβεντης ειναι αυτος;;;;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 56 Go Up Print
Jump to: